تاثیرات خون شهید.m4a
3.08M
🔸اگر از فجایع غزه و ریخته شدن خون مظلومان و کودکان معصوم سینه تان به تنگ آمده، این بخش کوتاه از سخنان آیت الله جوادی آملی در درس تفسیرشان درباره تاثیرات خون شهید را با دقت گوش کنید.
⚠️ خون شهید، هرگز هدر نمی رود. خاصیت پاک کنندگی دارد. سرزمینی که به خون شهید آغشته شده باشد، طیب و طاهر می شود. آنگاه خداوند درباره سرزمین طیّب و طاهر می فرماید:
"وَالْبَلَدُ الطَّيِّبُ يَخْرُجُ نَبَاتُهُ بِإِذْنِ رَبِّهِ؛ ﻭ ﺯﻣﻴﻦ ﭘﺎﻙ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﮔﻴﺎﻫﺶ ﺑﻪ ﺍﺫﻥ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺵ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﻣﻰ ﺁﻳﺪ." (اعراف: ٥٨)
ثمره این خونها اسقرار یک نظام اسلامی است.
⚠️ خون کودکانی که فرعون می کشت، زمینه ساز ظهور موسی(ع) شد:
صد هزاران طفل سر بُبریده شد/
تا کلیم الله صاحب دیده شد...
@basaer_fi
کشتی طوفانها(تفسیر، نهج البلاغه و...)
تنها صفحات رسمی وابسته به #علی_رهبر
(تفسیر قرآن، نهج البلاغه و...)
🌐 سایت www.keshtitoofanha.com
🆔️ تلگرام t.me/keshtitoofanha
🆔️ بله ble.ir/keshtitoofanha
🆔️ اینستاگرام instagram.com/alirahbar_ir
ارتباط با ما:
@Saaee110
https://eitaa.com/keshtitoofanha
💠 یک قیاس معالفارق درباره حمایت از فلسطین
✍حسین نقی
🔹حتما نظریات شبهجامعهشناسانه عدهای روشنفکر مآب را این روزها دیدهاید که به دنبال چرایی کمتر بودن حضور خیابانی مردم ایران در حمایت از غزه نسبت به دیگر کشورهای دنیا میگردند و طبق معمول بهانهای پیدا کردهاند که لگدی به جمهوری اسلامی بزنند؛ البته با پوشش آسیبشناسی علمی یک پدیده!
اگر کمی دقت کنیم و اضلاع این مقایسه را واکاوی کنیم، مضحک بودن و بیمبنا بودن آن روشن میشود.
🔹در مقایسه وضعیت راهپیماییهای مردمی حمایت از مردم فلسطین میان کشورهای دنیا و از جمله مقایسه با ایران، یک فاکتور مهم در نظر گرفتن نسبت حاکمیت و دولت آن کشورها با فلسطین و اسرائیل است. همراه اسرائیل هستند یا حامی فلسطین؟ پاسخ به این سوال نقش مهمی در نتیجهگیری مقایسهها خواهد داشت.
🔹اساسا این راهپیماییها یا به دلیل است که مردم میبینند دولتهایشان اقدام موثری نمیکنند و حتی از طرف مقابل حمایت هم میکنند؛ پس تصمیم میگیرند خودشان دست به کار شوند. یا اینکه در حمایت از اقدامات دولتشان و همراستا با سیاستهای حاکمیتشان، به خیابان میآیند تا کمکحالش باشند!
🔹بنابراین مقایسه راهپیمایی مردم دو کشور در حمایت از فلسطین یا تجمع علیه اسرائیل، زمانی منطقی است که نسبت مردم دو کشور با فلسطین و اسرائیل و همچنین نسبت حاکمیتشان با آنها هم یکسان و متناسب هم باشد.
معنی این جمله چیست؟
🔹یک ضلع ماجرا مردم و ملتها هستند که طبیعتا نسبتشان با فلسطین و اسرائیل در همه این کشورها یکسان است. همه این تجمعات از سوی مردم حامی فلسطین برگزارشده است.
🔹ضلع دیگر حاکمیتها هستند که در اینجا تقریبا همه دولتها با کم و زیادش، با اسرائیل همراه و نسبت به فلسطین یا مخالفند یا ساکتند یا صرفا همراهیِ در حد حرفزدن دارند.
🔹مثلا مقایسه تجمعات مردمی حمایت از فلسطین در انگلیس با تجمعات آمریکا مقایسهای منطقی است.
یا مقایسه بین تجمعات در امارات و عربستان؛ البته اگر تجمعی در کار باشد.
🔹اما تجمعات ایران را با کدام کشور میشود مقایسه کرد؟
مقایسه میزان راهپیماییهای مردمی حمایت از غزه در ایران با هیچکدام از راهپیماییهایی که این روزها در کشورهای دنیا برگزار میشود، مقایسه منطقی و درستی نیست. چون هیچکدام از حاکمیتها، به اندازه ایران، علیه اسرائیل و همراه با فلسطین نیستند و طبیعتا مردمشان هم با انگیزه حمایت از دولت خود در همراهی با فلسطین، دست به تجمع نزدهاند!
🔹مردم ایران چهل و پنج سال است که هر سال همراستا با حاکمیت خود در هر تجمع و راهپیمایی خیابانی چندده میلیونی، علیه اسرائیل و در حمایت از فلسطین اقدام میکنند. حتی هر روز در هر نماز جماعت و هر هفته در هر نماز جمعه در تمام نقاط کشور، صحنههای حمایت از فلسطین رقم میخورد. در کدام کشور این حجم از همراهی مردمی با فلسطین را سراغ دارید؟
🔹اگر بنا به مقایسه کشوری با ایران باشد، باید تجمعات و راهپیماییهای مردم آمریکا در حمایت از اسرائیل با میزان حمایت مردم ایران از فلسطین، مقایسه شود که خب نتیجه روشن است!
🔹چرا که دولت آمریکا، بزرگترین حامی اسرائیل است؛ بنابراین توقع این است مانند ایران و به اندازه حضور مردم ایران، مردم آمریکا هم در راستای سیاستهای دولت خود به حمایت از اسرائیل در این جنگ به پا خیزند! آیا چنین اتفاقی رخ داده؟!
🔹یا اگر میبینیم مردم انگلیس یا ترکیه بر خلاف سیاست حاکمیت خود در حمایت از اسرائیل، در حمایت از غزه به خیابان میآیند، در صورتی با وضعیت ایران قابل مقایسه است که مردم ایران هم بر خلاف سیاست حاکمیت، در حمایت از اسرائیل به خیابان بیایند!
🔹در هر حال در مقایسهها باید همسانی نسبتها رعایت شود. نسبت مردم آن کشور با فلسطین یا اسرائیل و همینطور نسبت حاکمیت آن کشور با فلسطین و اسرائیل.
🔹اساسا در کدام یک از کشورهای اصلی حامی اسرائیل، مردمش در حمایت از اسرائیل و محکوم کردن حمله حماس به اسرائیلیها تجمع و اعتراض کردهاند؟!
یا در ایران، چرا تجمع در حمایت از اسرائیل برگزار نمیشود؟!
🔹اینها نکاتی است که اگر به آن دقت شود، میبینیم در هر مقایسه منطقی و روشمندی، هم مردم ایران و هم جمهوری اسلامی در حمایت از فلسطین و محکومیت اسرائیل، در مقایسه با همه ملتها و همه دولتهای دنیا سربلند بیرون خواهند آمد.
@basaer_fi
⚠️ منافق، #ظریف و پیچیده عمل می کند. برای پنهان کردن نفاقش، سخن حق و سخن باطل را در هم می آمیزد.
⚠️ اشتباه بزرگ، برخورد "گزینشی" و "ذوق زدگی" و "بازنشر" سخن حق اوست.
⚠️ همه سخنان منافق را باید "باهم" تحلیل کنیم تا بفهمیم راهبرد اصلی و "برآیند" سخنانش چیست و به نفع کدام جبهه است؟
فریب نخوریم...
@basaer_fi
این روزها نبرد رسانه ای با غربگراهای داخلی و ترسو که جاده صاف کن صهیونیست ها شده اند و میخواهند با ادبیاتی #ظریف مردم را در مقابل جبهه مقاومت قرار دهند، عین نبرد زمینی با خود صهیونیست ها، مقدّس است.
شک نکنید ...
#صهیونیستهای_داخلی
@basaer_fi
این جمله #ظریف درواقع بازتولید همان شعار "نه غزه، نه لبنان..." است، با ادبیاتی جدید.
لعنت به #صهیونیستهای_داخلی
@basaer_fi
🔰ظریف جعجعها
✍ حسین نقی
🔻۱- سمیر جعجع عضو شناخته شده و رئیس اجرایی حزب القوات اللبنانیه لبنان است؛ او قبلا رهبر فالانژها بوده و از رهبران ائتلاف ۱۴ مارس. همینها کافی است تا متوجه شویم او در واقع نماینده آمریکا و غرب در لبنان است. جعجع از اصلی ترین مخالفین حزب الله هم هست. او و همفکرانش همواره تلاش می کنند مشکلات اقتصادی سالهای اخیر لبنان را به گردن حزب الله بیندازند. حزب اللهی که مطابق قانون اساسی لبنان نقشی در اداره دولت لبنان نداشته و نخواهد داشت. ایده محوری گفتمانی که سمیر جعجع و همفکرانش دنبال می کنند، نفی مقاومت و نفی مبارزه با اسرائیل و همچنین تعامل و همکاری صد درصدی با آمریکاست. در یک ماه اخیر هم صدای این تفکر که طرفداران قابل توجهی هم در لبنان دارد در رسانه های لبنان بازتاب دارد که حزب الله را از گسترده شدن جنگ بر حذر می دارد.
🔹در واقع یکی از ترمزهای جدی حزبالله در گستردهتر کردن جنگ با اسرائیل، وجود این تفکر و طرفداران آن در میان مردم لبنان است. تفکر ضد مقاومت و طرفدار سازش و تسلیم به هر قیمتی. تفکری که شکست و ناکارآمدی آن آن در فلسطین برای همه حتی طرفداران این تفکر، عیان شده است. در سالهای اخیر هم ناکارآمدی اقتصادی دولت لبنان با پروپاگاندای رسانه ای آمریکاییها، توانسته است یک منطق مقبول از این تفکر دست و پا کند. این روزها هم لبنانیها را از خطر ناوهای آمریکایی در صورت گسترده شدن جنگ، می ترسانند. حتما می گویید چقدر این حرفها برای ما ایرانیها آشناست!
🔻۲- احتمالا محمدجواد ظریف در میان مسوولین سالهای اخیر کشور، نزدیکترین تفکرات را به سمیر جعجع و دوستانش دارد. ظریف نماینده استاندارد گفتمان دوستان آمریکا در ایران است. گفتمانی که راه حل تام و تمام حل مشکلات داخلی را در گرو وابستگی به آمریکا می داند. ظریف هفته گذشته در جمع کانون وکلا یک سخنرانی درباره فلسطین از منظر حقوق بین الملل داشت؛ حرفهای خوبی هم درباره حقوق فلسطینیها زده بود. هر چند امروز در دنیا دفاع از فلسطین و هجمه به اسرائیل، خیلی کار سختی نیست و هر کس ذره ای شرف و انسانیت داشته باشد متوجه جنایات اسرائیل میشود.
🔹اما آنچه از صحبتهای ظریف مهم و قابل توجه بود، بخشی بود که بیشتر به داخل کشور مربوط می شد و مخاطب داخلی داشت. برخی جملات پرحاشیه ظریف اینها بودند: «در سیاستخارجی دو بحث داریم؛ یکی حضور و دیگری نفوذ. حضور متضاد نفوذ است. قرار نیست ما جای مستضعفین بجنگیم». «مردم خسته شدند از اینکه هزینه بپردازند». «اگر آمریکا پای ایران را وسط بکشد، برای یکی از مقامهای حاکمیتی اتفاقی نمیافتد، کسی که بمب میخورد مردم ایراناند، کسی که تحریم می شود مردم ایراناند».
🔻۳- این نوع موضع گیری در روزهای اخیر، مختص به جواد ظریف نبود. حسن روحانی و عباس آخوندی هم مواضع مشابهی گرفتند. روحانی در یکی از جلسات سیاسی انتخاباتی خود گفت: «شبح جنگ بیش از هر زمانی بر منطقه سایه افکنده است. روزها و هفتهها و ماههای آینده برای ایران و کل منطقه بسیار سرنوشتساز است و باید هوشیار باشیم تا سایه جنگ به طور کامل از کشور دور شود.»
🔹عباس آخوندی وزیر ضدمسکن دولت روحانی هم در توییتی نوشت: «ورود ایران به جنگ خواسته مشترک اسرائیل و روسیه است. هریک منافع خود را در آن می بینند. اسرائیل در پی خروج از فشار افکار عمومی جهان علیه یک جنگ نابرابر با فلسطینیان و ورود به یک جنگ کلاسیک است. و روسیه در پی انحراف افکار عمومی از جنگ اوکراین است.»
🔻۴- چرا غربگراهای داخلی این روزها یاد ترساندن مردم از جنگ افتاده اند؟ طوفان الاقصی بیش از یک ماه است آغاز شده؛ چرا در روزهای آغازین نبرد، آمریکادوستان داخلی یاد سایه جنگ نبودند؟
🔹به نظر می رسد، این جریان دقیقا همان نقشی را برای خود تعریف کرده که جریاناتی مثل سمیر جعجع و ۱۴ مارس در لبنان آن را ایفا میکنند. مخاطب این دست سخنان ظریف، روحانی و آخوندی، در درجه اول شخص رهبر انقلاب است.
🔹شرایط هفته اخیر نبرد الاقصی با روزهای اولیه نبرد، کمی متفاوت است. با توجه به شرایط پیش آمده، تنها راه پیروزی مقاومت، جدیتر شدن و گستردهتر شدن تهدیدات معتبر علیه آمریکا و اسرائیل در منطقه، توسط جریانات مقاومت است. جریان آمریکایی داخلی در حال مخابره این پیام به رهبر انقلاب هستند که در صورت گستردهشدن نبرد و جنگ با اسرائیل و تهدیدات علیه آمریکا، نخبگان غربگرا، رسانههایشان و بدنه اجتماعی این جریان فعال خواهند شد.
🔹درست شبیه اصحاب معاویهگرای امام حسن(ع) که در میانه نبرد، ندای «البقیه» سر داده و ادامه زندگی بدون تنش را بر نبرد با معاویه ترجیح دادند و در نهایت امام را وادار به صلح نمودند. کارکردی شبیه «مرجفون» در مدینه که از ترس، شایعهپراکنی می کردند و مردم را از دشمن میترساندند.
@basaer_fi
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ پیشگویی آیت الله کشمیری در مورد سیدحسن نصرالله و انقلاب اسلامی
@basaer_fi
هدایت شده از مصابره | محمد طهماسبی
«مُرجِفون چه کسانی هستند؟»
میفرماید: «و اذ قالت طائفة منهم یا اهل یثرب لا مقام لکم فارجعوا» ؛ مردم را میترساندند. الان هم همین جور است. الان هم یک عدهای مردم را میترسانند: آقا بترسید. مقابلهی با آمریکا مگر شوخی است؟ پدرتان را در میآورند! ... در آخر این سوره باز میفرماید: «لئن لم ینته المنافقون و الّذین فی قلوبهم مرض و المرجفون فی المدینة لنغرینّک بهم». #مرجفون همینهایند... منافق، ضعیفالایمان، فی قلوبهم مرض -که طوائف گوناگونیاند- وقتی دشمن را میبینند، تنشان مثل بید میلرزد؛ بنا میکنند به مؤمنین باللّه و زحمتکشان در راه خدا، #عتاب و خطاب و اذیت کردن و فشار آوردن: آقا چرا اینجوری میکنید؟ چرا کوتاه نمیآیید؟ چرا سیاستتان را اینجوری نمیکنید؟ همان کاری که #دشمن میخواهد، انجام میدهند.
رهبر انقلاب ۱۳۹۱/۷/۱۹
در زمان خود رسول اکرم هم یک عدّهای عاشق شهادت بودند، مشتاق جهاد بودند، اگر امکانِ رفتن به جبهه نداشتند گریه میکردند، یک عدّهای هم در مدینه بودند که «مَرَدوا عَلَی النِّفاق»؛ قرآن دربارهی آنها میگوید «مَرَدوا عَلَی النِّفاق»، یا یک جای دیگر [میگوید:] «لَئِن لَم یَنتَهِ المُنافِقونَ وَ الَّذینَ فی قُلوبِهِم مَرَضٌ وَ المُرجِفونَ فِی المَدینَة»؛ در خود مدینهی پیغمبر، کسانی بودند که قرآن از آنها به «مُرجِفون» تعبیر میکند؛ شایعهپراکنان، ترسپراکنان، تردیدپراکنان، شبههپراکنان؛ در زمان پیغمبر!
رهبر انقلاب ۱۴۰۲/۳/۱۴
eitaa.com/mosabereh
splus.ir/mosabereh
ble.ir/tahmasebi_ir
🔸"إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّوا عَن سَبِيلِ اللَّهِ فَسَيُنفِقُونَهَا ثُمَّ تَكُونُ عَلَيْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ يُغْلَبُونَ؛ ﻣﺴﻠﻤﺎً کافران، ﺍﻣﻮﺍﻟﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ ﺗﺎ ﻣﺮﺩم ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﺧﺪﺍ ﺑﺎﺯﺩﺍﺭﻧﺪ، ﻭ ﺑﻪ ﺯﻭﺩﻱ ﻫﻤﻪ ﺍﻣﻮﺍﻟﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺧﺮﺝ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ; ﺳﭙﺲ ﺑﺮﺍﻱ ﺁﻧﺎﻥ ﻣﺎﻳﻪ ﺣﺴﺮﺕ ﻭ ﻧﺪﺍﻣﺖ ﻣﻰ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺁﻥ ﮔﺎﻩ ﻣﻐﻠﻮﺏ ﻣﻰ ﺷﻮﻧﺪ." (انفال: ٣٦)
@basaer_fi
💠 رکبی که اسرائیل از حماس خورد
✍ علیرضا تقوی نیا
🔸️اسرائیل از ابتدای عملیات طوفان الاقصی بیمارستان شفاء را به عنوان یک هدف راهبردی نظامی معرفی می کرد و تصرف آن را لازم و ضروری بر می شمرد.
🔸️سخنگوی ارتش و وزیر جنگ این رژیم هم اعلام می کردند که اُسرای صهیونیستِ در دست حماس در زیرزمین این بیمارستان (که در حاشیه غربی غزه قرار دارد) نگه داری می شوند و مقر فرماندهی حماس از جمله اقامتگاه یحیی سنوار نیز در آنجاست.
🔸️اکنون که اسرائیل پس از حدود ۲۰ روز نبرد زمینی و از دست دادن تعداد زیادی از نظامی و تانک و خودروی زرهی به بیمارستان شفا دست یافته، هیچ دستاورد قابل توجهی که بتواند از آن پیروزی خود را به افکار عمومی القا کند، پیدا نکرده است.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود :
1️⃣ حفاظت اطلاعات حماس بسیار عالی عمل کرده و باعث شد اسرائیل سردرگم شود و به جای آن که مقرهای اصلی نظامی مقاومت را کشف و منهدم کند، زمان، نیروی انسانی و زرهپوش های خود را مصروف هدفی بی ارزش از لحاظ نظامی کرد.
2️⃣ همین امروز (۲۵ آبان)، تعداد زیادی راکت از غزه به سمت سرزمین های اشغالی شلیک شد که نشان می دهد اسرائیل نتوانسته ضربه راهبردی به سازمان نظامی حماس بزند.
3️⃣ ارتش رژیم صهیونیستی پس از تسلط بر بیمارستان شفاء (با وجود محکومیت های جهانی و ضربه تبلیغاتی که متحمل شد) هیچ کدام از ادعاهای خود را نتوانست اثبات کند و به همین دلیل سعی کرد با نشان دادن ۱۰ کلاشنیکف و تعدادی نارنجک ، شکست خود را توجیه کند.
🔸️کار به جایی رسید که صدای بی بی سی هم درآمد و گفت اسلحه ها در جعبه هایی کشف شد که خود اسرائیلی ها در قالب کمک به بیمارستان فرستاده بودند.
4️⃣ اسرائیل از ضربه اطلاعاتی سنگینی که پس از این واقعه دریافت کرد و متوجه شد هیچ کدام از اُسرا در بیمارستان شفا نیستند ، حالا متوجه شهر خان یونس در جنوب غزه شده و خواستار تخلیه ۴ محله آن گشته تا بلکه نشانی از اُسرا پیدا کند.
5️⃣ ۳ هفته از آغاز عملیات زمینی در غزه می گذرد، در حالی که نه ساختار نظامی حماس دچار آسیب شده، نه اسیری آزاد گشته و نه نشانی از آسیب به یحیی سنوار و سایر رهبران دیده می شود و به همین دلیل اسرائیل دچار یک سردرگمی سنگین شده و با وجود دادن تلفات بسیار زیاد، باید پاسخگوی افکار عمومی داخلی و خارجی در خصوص تحقق اهدافش باشد.
6️⃣ تصویب قطعنامه وقفه بشردوستانه ی پیشنهاد شده توسط مالت در شورای امنیت سازمان ملل و رای مثبت فرانسه و عدم وتوی آمریکا و انگلیس حاکی از آن است که متحدان رژیم صهیونیستی نیز نسبت به پیروزی این رژیم دچار تردید شده اند والا بدون شک اگر اُفُقی از پیروزی را برای اسرائیل متصور بودند ، آن را وتو می کردند.
7️⃣ اسرائیل در طول جنگ چند شکست بزرگ اطلاعاتی از حماس خورده است ؛ این رژیم نتوانسته مقر نگهداری از اُسرای خود را پیدا کند ؛ بعلاوه اتاق فرماندهی حماس و زرادخانه های تسلیحاتی این جنبش را نیافته است و پس از ۲۰ روز تنها چند کلاشنیکف و نارنجک را به عنوان دستاورد نشان می دهد.
🔸️همچنین قادر نیست محل استقرار شبکه الاقصی را یافته و پخش زنده آن را متوقف سازد و ابوعُبیده هر چند روز یکبار با حضور در صفحه تلویزیون و بیان واقعیت های جنگ، این رژیم را به سُخره می گیرد.
📌 در نهایت باید گفت تا این لحظه اسرائیل نه قادر بوده یک اسیر از میان اُسرایی که در اختیار حماس و جهاد اسلامی هستند را آزاد کند، نه یک زرادخانه موشکی حماس را کشف کرده و نه خبری از کشتن سران حماس دارد.
🔸️ساختار نظامی حماس نیز به هیچ وجه آسیب ندیده ،مقاومت ادامه دارد و هیچ کدام از اهداف اسرائیل محقق نشده اند.
@basaer_fi
هدایت شده از حکمرانی قرآنی
🔻ششمین جلسه از سلسله نشست های حکمرانی قرآنی
🗣 سخنرانان:
🔹دکتر محسن رضایی؛ دبیر شورای عالی هماهنگی سران قوا
🔹حجتالاسلام والمسلمين قاسمیان؛ رئیس کتابخانه و مرکز اسناد مجلس
🔹دکتر معاف؛ معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
✅ موضوع نشست:
🔸نسبت حکمرانی قرآنی و نظام مسائل کشور
🗓 تاریخ برگزاری:
دوشنبه ۲۹ آبان ماه ساعت ۱۰ تا ۱۲
📌مکان برگزاری:
میدان بهارستان، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، طبقه ۱- ، سالن جلسات غدیر
#حکمرانی_قرآنی
#نشست_ششم
🆔 @hokmrani_qurani