6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 شهدا به ما یاد دادند که...
@basaer_l
20.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 مقدسسازی آخرالزمانی جنگ اسرائیل علیه غزه
⬅️ سردمداران رژیم منحوس صهیونیستی که از همان ابتدای تأسیس اسرائیل با شعارهای آخرالزمانی و منجیمحورانه سعی در توجیه سلطهگری خود داشتند، امروز نیز در جنگ و کشتار وحشیانه خود بر علیه مردم مظلوم غزه دست به دامان مضامینی از تورات شدهاند و با طرح موضوعاتی مانند جنگ خیر (=اسرائیل!) و شر (=اهالی فلسطین و مسلمانان، ایران و دیگر گروههای مقاومت)، به توجیه مذهبی اقدامات خود میپردازند.
🔸 جالب توجه است که این رویه در میان فرقهای از مسیحیان پروتستان که با نام اوانجلیستها شناخته میشوند نیز رواج دارد و آنان نیز با تمسک به کتاب مقدس خود به دفاع و پشتیبانی از صهیونیستها میپردازند. ادعای این گروه لزوم حمایت از دولت یهودی مستقر در فلسطین به عنوان شرطی مهم جهت بازگشت مجدد عیسی مسیح (ع) است.
🤔 اینها همه در حالی است که آموزههای همه ادیان بر نفی ظلم و دفاع از مظلوم تأکید دارند و تصویری که به طور خاص از حضرت عیسی (ع) توسط مسیحیت تبلیغ و ارائه میشود، فردی مهربان و حامی و دردمند مظلومان است که به خاطر همین موضوع نیز برخی سران یهودی آن زمانه به مقابله علنی با ایشان پرداختند.
#غرب_و_مهدویت
#اخبار
@basaer_l
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️ در محضر امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف
🔰 حجةالاسلام استاد کاشانی
@basaer_l
🔴 نواخباری ها و مسأله بحران
🔰 حجةالاسلام استاد علی محمدی هوشیار
پیدایش بحرانهای سیاسی و اقتصادی، بهانه مناسبی برای القاء ناکارآمدی حاکمان یک کشور به دست میدهد و جریان نواخباری نیز با علم به این ماجرا، تمام تلاش خود را بر القاء پروژه شکست مدیریت فقاهتی صرف کرده و آن را نتیجه دوری از روایات اهل بیت(ع) قلمداد نموده است. از سویی مخاطبین این جریان نیز، در مواجهه با مشکلات اقتصادی و سیاسی کشور، با توجه به نداشتن قوه تحلیل، فریب شبهات و القاءات این جریان را خوردهاند.
در این بین، وظیفه حوزه های علمیه و نهادهای فرهنگی به خوبی مشخص می گردد که می بایست در گلوگاه های انحراف حضور یافته و در راستای روشنگری، مسائل مرتبط را برای عموم حل نمایند.
@basaer_l
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 مرحوم آیت الله حائری شیرازی:
به کفر اگر فرصت بدهی، دور برمیدارد و وقتی دور برداشت دیگر نمیشود جلوی آن را گرفت...
@basaer_l
هدایت شده از کانال | علی محمدی هوشیار
درباره تقیه در عصر غیبت امام زمان علیهالسلام روایاتی وارد شده است که نیاز به واکاوی دارد. این عناوین برای مقالات پیشنهاد می شود:
* تقیه در عصر غیبت: مبانی، ضرورتها و کارکردها
* تقیه در دوران غیبت: تحلیل فقهی-اجتماعی
* نقش تقیه در حفظ و بقای تشیع در عصر غیبت
* تقیه در اندیشه شیعه: تطورات و کاربستها در دوره غیبت
* تقیه در عصر غیبت: بررسی تطبیقی دیدگاههای فقها
* حدود و ثغور تقیه در عصر غیبت با تاکید بر حفظ مصالح امت اسلامی
* بازخوانی مفهوم تقیه در عصر غیبت با توجه به شرایط کنونی
* تقیه و مسئولیتهای اجتماعی شیعیان در عصر غیبت
* تقیه در عصر غیبت: از نظریه تا عمل (بررسی موردی)
* تقیه به مثابه استراتژی کنشگری شیعیان در عصر غیبت
@ali_m_hoshyar
جریان نواخباری
✍علی محمدی هوشیار
این جریان؛ برگ جدیدی از دو جریان #اخباری گری و #غُلات است که با استفاده از روایات آحاد و ضعیف، اندیشه خود را با پیوست های سیاسی یا متأثر از دیدگاه های سوگیرانه علیه مرجعیت یا علمای شیعه تنظیم و در اختیار عموم مردم قرار داده اند.
بطور کلی این جریان را قطعه ای مهم از پازل سلفیت و ارتجاع می دانم که تکمیل کننده سیاست استعماری می باشد و همین امر، ضرورت تحقیق و جریانشناسی درباره آن را دو چندان نموده است.
این جریان با ایجاد حفره فرهنگی و اجتماعی، در تلاش است تا موجودیت تشیع و حاکمیت شیعی را به چالش کشیده و با هدف تبدیل باور و فرهنگِ بخشی از طبقه ها و اقشار مردمی، امنیت ملی را تهدید کنند. این حفره ها در بیانی ساده توانایی آن را دارند تا حکومت ها یا باورهای حاکم بر جامعه را بلعیده و روند فروپاشی حاکمیت ها و الهیات آن را سرعت دهند.
از این رو؛ جهت کلی روند این جریان را در فروپاشی ساختارهای موجود در فضای سیاسی و اجتماعی و اعتقادی باید مشاهده نمود.
فعالیت این جریان در حوزه های علمیه و قشر مذهبی جامعه مشهود بوده و من از آن به عنوان جریان #حوزه_برانداز یاد میکنم.
⛑ضمنا این فرقه از فرقه هایی مانند احمدالحسن، بسیار خطر سازتر و منحرف تر است.
@basaer_l
دَیّاران؛ داستان سرایی جدید علی یعقوبی
✍علی محمدی هوشیار
یکی از تلاش های یعقوبی در چند سال اخیر، ایجاد رعب و وحشت از طریق انتشار مطالبی پیرامون جن ها و تاثیر گسترده آنان به انسان ها است.
البته موجودی به نام جن قابل انکار نبوده و امکان تاثیرگذاری آنها به #برخی انسان ها نیز پذیرفته شده است. اما #تسلط آنان به انسان ها به نحوی که یعقوبی به تصویر میکشد، امری غیر قابل قبول بوده و با آیات و روایات نیز معارضه دارد.
اخیرا یعقوبی داستان جدیدی را با عنوان «دیاران» آغاز کرده و برخی از مومنین را گرفتار ترس و نگرانی نموده است.
در این داستان؛ دیاران را قومی از جن های کافر می داند که برخی از آنان گرفتار دعای حضرت نوح علیه السلام شده و نابوده شدند و عده ای از آنان نیز باقی ماندند و اکنون در جبهه قوم یهود و اسرائیل خدمت رسانی کرده و با قوای مومنین و جبهه مقاومت می جنگند.
یعقوبی این داستان را از آیه «وَ قالَ نُوحٌ رَبِّ لا تَذَرْ عَلَى الْأَرْضِ مِنَ الْكافِرِينَ دَيَّاراً؛ پروردگارا احدى از اين كافران را بر روى زمين رها مگذار» دریافت کرده و واژه آخر آیه را به طرز عجیبی به قوم جن ها بار نموده است.
یعقوبی به خاطر فرار از معنای لغوی و حتی اصطلاحی دیّار می گوید: این را عنایت بفرمایید، این را از ظاهر قرآن میشود استدلال کرد و شما میتوانید برداشتهای خوبی کنید؛ چه لزومی است که سراغ کتب لغت بروید!
با مراجعه به کتب تفسیری، مشخص می شود که مراد از دیّار چیست. به عنوان نمونه:
1. به معنای دوّار و فعال و در حال گردش: «لا تَذَرْ عَلَى الْأَرْضِ مِنَ الْكافِرِينَ دَيَّاراً» إنما هو" دوارا"" فعالا" من دار يدور. جامع البيان فى تفسير القرآن، ج3، ص110.
2. به معنای هیچ فردی در خانه: يعني: أحدا منهم؛ و يقال: أصله من الدار يعني: نازلا بها، و يقال: في الدار أحد و ما بها ديار. بحر العلوم، ج3، ص502.
3. به معنای فرد: و الدّيّار: متّخذ الدار و ساكنها يقال: ما بالدار ديّار؛ أي أحد. التفسير الكبير: تفسير القرآن العظيم (الطبرانى)، ج6، ص 358.
4. به معنای کسی که در زمین گردش کند: أحدا يدور في الأرض. الكشف و البيان (تفسير ثعلبى)، ج10، ص47.
طبق این توضیحات؛ نه تنها واژه دیار هیچ ارتباطی با جن ندارد، بلکه با توجه به ادامه آیه، وضوح در انسان های کافر و فاجری دارد که نسلی از فاجران را به وجود می آورند: «إِنَّكَ إِنْ تَذَرْهُمْ يُضِلُّوا عِبادَكَ وَ لا يَلِدُوا إِلاَّ فاجِراً كَفَّارا».
@basaer_l
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 چهار هزار شاگرد در شرایط اختناق
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: «غالباً تصوّر میشود که امام صادق علیهالسّلام بر روى یک منبر مىنشست و چهار هزار نفر جمع میشدند. اما اینجورى نبوده. چهار هزار نفر در طول عمر طولانىِ امام بتدریج خدمتشان رسیدهاند. اینجور نبود که خلفا اجازه میدادند که امام بنشیند و حرف بزند. عمر امام یک عمر آرام و راحت نبوده است.»
💻 Farsi.Khamenei.ir