eitaa logo
بصائر رسانه 🧕🇮🇷
280 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
5.9هزار ویدیو
86 فایل
🔰مباحث مطرح رسانه ای بصیرت رسانه ای دشمن شناسی را با ما دنبال کنید. دغدغه های انقلابی ما با عمل رسانه پیوند دارد⁉️ 🌐🔊 @basaer_resane ✅ارتباط با ادمین @daryabari_Ms
مشاهده در ایتا
دانلود
🔳 إنَّـا لِـلَّـهِ وَ إِنَّـا إِلَـیْـهِ رَاجِـعُـونَ شهادت مظلومانه تعدادی از هموطنان عزیزمان در حادثه تروریستی زائران گلزار شهدای کرمان تسلیت عـــــرض می‌نماییم 🧕🌐🔊 @basaer_resane
🔸 سخنگوی اورژانس: تعداد شهدای حادثه تروریستی کرمان به ۷۳ نفر افزایش پیدا کرد. همچنین تعداد مجروحین نیز ۱۷۱ نفر است 🧕🌐🔊 @basaer_resane
🔻حاج قاسم ، دشمنان از زائرانت هم هراس دارند ...
🔻تقدیم به شهدای کودک کرمان
🔺 واکنش ها به حمله تروریستی کرمان 🔹دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در بیانیه‌ای، انفجارهای امروز در جوار بارگاه شهید قاسم سلیمانی را محکوم کرد و آن را «جنایتکارانه» خواند. 🔹دفتر سیاسی انصارالله: بمب‌گذاری کرمان امتداد تلاش برای تضعیف ایران و نقش آن در مقابله با استکبار، پذیرش آرمان ملت و حمایت آن از مقاومت است. 🔹اردوغان : ما از حملات شنیع تروریستی در استان کرمان ایران بسیار متاسفیم. من به مردم دوست و برادر ایران تسلیت می گویم. 🔹 ۴ مامور پلیس و ۶ کودک در حادثه تروریستی کرمان به شهادت رسیدند. 🔹مشاور نتانیاهو: ما مسؤلیت انفجار بمب در ایران را بر عهده نمیگیریم. 🔹رئیس جمهور: انتقام از عوامل حادثه تروریستی کرمان اجتناب ناپذیر و قطعی است.
🟥 تاکنون ۵۳ شهید و ۷۱ مصدوم در حادثۀ تروریستی کرمان ♦️روابط عمومی سازمان اورژانس: ۷۱ مصدوم توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شده‌اند. ۵۳ نفر هم تاکنون جان باختند.
📷 موقعیت انفجارهای تروریستی امروز از مزار حاج قاسم
🟥 انفجار نخست ۷۰۰ متری مزار شهید سلیمانی و انفجار دوم در یک کیلومتری مزار بوده و خارج از مسیر زائران و گیت‌های بازرسی بوده است.
🟥 امشب گفتگوی زنده در شبکه قرآن 💢 بمناسبت سالگرد شهادت 🕙 ساعت 22:15 🧕🌐🔊 @basaer_resane
💢جزییات تسنیم از ماجرای انفجار امروز کرمان 🟥 دو کیف حامل بمب منفجر شد ♦️برخی از منابع به خبرنگار تسنیم، مستقر در کرمان که در صحنه انفجار امروز حضور دارد اعلام کردند که در ورودی گلزار شهدای کرمان، دو‌ کیف بمب گذاری شده وجود داشته است که عامل یا عاملین این حادثه ظاهرا با ریموت بمب‌ها را منفجر کرده‌اند. ♦️خبرنگار تسنیم که در صحنه حاضر است می‌گوید که تعداد شهدا احتمالاً بالاتر از ۵۰ نفر خواهد بود.