محققان در استرالیا دست به ابتکار عمل بیسابقهای زده و با اعمال تغییراتی در حاشیه خیابانها آنها را به باغها و اراضی کشاورزی پر از میوه و سبزیجات تبدیل کردهاند.
به گزارش مهر، در حالی که محققان برای مقابله با چالش مهم افزایش جمعیت زمین به توسعه ایدههایی همچون مزارع عمودی و کشاورزی هوشمندانه فکر میکنند اکنون گروهی از محققان در استرالیا وارد عمل شده و برخی خیابانها را تبدیل به باغهای پرمیوه و اراضی کشاوزی پربار و مملو از سبزیجات کردهاند.
تنها در یکی از این نوع خیابانها در سال ۲۰۱۵ بالغ بر ۹۰۰ کیلوگرم موز و ۳۰۰ کیلوگرم کلم به دست آمد.
https://www.tabnak.ir/fa/news/640477/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1-%D8%AE%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%86
"افزایش مصرف بی رویه کودهای شیمیایی و آثار منفی کاربرد این کودها بر محیط زیست و سلامت موجودات زنده به ویژه انسان ها بر کسی پوشیده نیست، لذا جایگزینی کودهای بیولوژیک را به یک
👈 الزام و نه یک انتخاب تبدیل کرده است. می توان گفت که کود ورمی کمپوست به دلایل متعدد با ارزش ترین کود آلی محسوب شده و در جایگاه برتری قرار دارد
1⃣🌴🌴🌸
"این کود به وسیله نوعی کرم خاکی به نام آیزنیا فوتیدا، که در زبان فارسی به کرم قرمز خاکی، حلقوی بارانی و در سطح جهانی به قرمز کالیفرنیایی و در بین مردم به کرم آشغال خوار معروف است، تولید می شود. رنگ آن قهوه ای مایل به قرمز و به اندازه کوچک تر از کرم های خاکی معمولی می باشد. این کرم در سال ۱۹۴۲ میلادی شناخته شده و از سال ۱۹۷۹ میلادی در تولید کود ورمی کمپوست مورد استفاده قرار می گیرد.
کرم با استفاده از دستگاه گوارش خود ضایعات محصولات کشاورزی نظیر کودهای دامی، بقایای گیاهی و زباله ها ✅ ( به غیر از شیشه، پلاستیک، فلزات، چوب، گوشت خام و چربی ) را به ورمی کمپوست تبدیل می کند. این کرم در هر روز حداقل معادل وزن خود غذا می خورد و ۶۰ الی ۹۰درصد آن را به کود تبدیل می کند و مابقی غذای خورده شده برای تکثیر و افزایش وزن مصرف می گردد."
2⃣🌴🌴🌸
👇👇👇
"تولید این کود با ارزش، دریچه مطمئنی را بر امکان تولید محصولات سالم و ارگانیک گشوده است. کشور ایران سالیانه ظرفیت تولید بیش از ۱۴ میلیون تن کودآلی ورمی کمپوست را داراست. میزان تولید این کود در کشور ایسلند سالیانه بیش از ۱ میلیون تن است و در کشور هندوستان نیز بیش از ۲۰۰ هزار نفر از کشاورزان در این بخش فعال هستند.
3⃣🌴🌴🌸
#ورمی_کمپوست
#سرکه_خونگی
سرکه انگور،سيب خرما توت
مواد رو شسته در ظرف خرد شده یا له شده میریزید در جای گرم نگه میدارید بعد ی مدت پشه ریز باید بزنه وبوی ترشیدگی میده سرکه سیب از همه بهتره ضایعات سيب شیرین بعد از عمل اومدن صاف میکنید
روی این سطل، یه پارچه می اندازیم و می گذاریم یه جای گرم. مثلاً گوشه آشپزخونه یا اگر فصل سرما بود، کنار شوفاژ.
فقط یه چیز در نظر داشته باشید. اونم اینکه بعد از چند روز ، پشه ها سر و کله شون پیدا می شه. وقتی که پشه گذاشت، یعنی سرکه در حال درست شدنه. هر چند روز یکبار هم مواد رو زیر و رو می کنیم. کمتر زمانی که برای سرکه شدن نیاز هست، چهل روزه. تا قبل از این زمان، سرکه آماده نیست. بعد از این مدت ( بین چهل تا پنجاه روز ) سراغش می ریم. دیگه خیلی بوی سرکه می ده ! بعدش یه پارچه توری میاریم و سیب ها رو که دیگه حالا سیب نیستند و لهیده شده اند رو صاف می کنیم. یعنی توی پارچه می گذاریم و فشار می دیم تا سرکه ها از میوه های لهیده جدا بشوند.
نکته ۲ : یادمون باشه که سرکه سیب خیلی برکت داره . هرچقدر هم که بچلونیم، بازم سرکه ازش بیرون میاد.
بعدش سرکه ها رو توی شیشه می ریزیم و درش رو می بندیم. هر وقت هم خواستیم استفاده می کنیم !!!
نکته ۳ : سرکه گلابی هم ، همین طور درست می شه. فقط طعمش از سرکه سیب ، ملایمتره.
نکته ۴ : بعضی ها ، چندتا میوه رو با هم مخلوط می کنند و می ذارند سرکه بشه. اینطوری، سرکه طعم جالبی پیدا می کنه.
هدایت شده از باغ، مزرعه و مرتع قرآنی - روایی(باثمر)
خرما های بین الحرمین که هرساله بین زائرین توزیع می شود.
لینک کانال🌴https://eitaa.com/basamar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قوش اَبَّیی، خرمن اوتو، علف هفت بند
🔴 گیاه هفتبند
♻️ این گیاه را میتوان در فضاهای پارک شهری یافت.
🔷 روش تشخیص این گیاه چگونه است؟
#گیاهان_دارویی
#گیاه_هفت_بند
#پارک_شهری
به گزارش خبرگزاری تسنیم؛ کاشت درختان مثمر از جمله مسائلی است که در چند سال مدنظر مقام معظم رهبری قرار گرفته است و از سال 1395 ایشان در ایام هفته درختکاری، درخت مثمر می کارند. درباره اهمیت و ضرورت کاشت درختان مثمر گفتگویی تفصیلی با «نرگس سادات مجتهد نجفی» از محققین و پژوهشگران محیط زیست و منابع طبیعی حوزه علمیه قم و مولف کتاب «اقتصاد مقاوم تر، محیط سالم تر با کاشت درختان باثمر» انجام دادیم.
بهترین راه مقابله با این مشکلات، توجه ویژه به باغ قرآنی است که در کتاب اقتصاد مقاوم تر، محیط سالم تر به تفصیل بدان پرداخته ایم. باغ قرآنی از کمترین فضا مثل آپارتمان، باغچه ها و پشت بام منازل، مزرعه های کوچک، زیرزمین منازل، خیابان های شهرها و غیره شروع می شود و تا فضاهای بسیار بزرگ مثل مزرعه های بزرگ، جنگل های انبوه و مرتع زارهای بزرگ ادامه می یابد. ما باید در این فضاها با الهام گرفتن از قرآن کریم، درختان و سبزیجاتی که در آیات متعدد قرآن کریم آمده است، بکاریم و برای شروع می توان از فضاهای یاد شده در منازل، ادارات و دانشگاه ها شروع کرد. کاشتن این درختان در این گونه فضاها نه تنها زمینه باعث اشتغال و تولید را فراهم می کند بلکه موجب نشاط و سرزندگی خواهد شد و در این صورت با افسردگی و استرس و فشارهای روحی نیز مقابله خواهد شد. همچنین این سیاست می تواند راهکار موثری برای تأمین امنیت غذایی و رفع گرسنگی افراد محروم و تهیدست جامعه باشد و این مساله ای است که در کشورهای مختلف دنیا مدنظر قرار گرفته است.
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1399/12/25/2470367
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنوکارپوس بلای فضای سبز و نابودکننده زیرساختها و آلرژی زا
#کنوکارپوس
🌹🌹انواع سماق را بشناسیم🌹🌹
🌿🌿سماق نوعی درخت است که در مناطق کوهستانی منطقه خاورمیانه مثل ایران و ترکیه رشد میکند.
☘️☘️گفته می شود سماق تولیدی گناباد از بهترین گونههای موجود در دنیاست و قابلیت صادراتی دارد.
🌱🌱 سماق بر مبنای نوع میوه به دو نوع سماق قهوهای و سماق قرمز تقسیم میشود.
☘️☘️تفاوت سماق قهوهای با سماق قرمز در این است که علی رغم این که هر دو نوع سماق مزهای ترش شبیه لیمو دارند، سماق قهوهای کمی ترشتر بوده و ترشی سماق قرمز کمتر است.
🌼🌼مهم ترین خواص سماق
🌱کاهش چربی خون
🌱تنظیم قند خون در افراد دیابتی
🌱افزایش اشتها
🌱مدر و کاهش تب
🌱کمک به قطع خونریزی
#سماق #سماق_قهوه_ای #گیاهاندارویی #گیاهان_دارویی #طب_سنتی #سماق_قرمز #گیاهاندارویی #کاهش_چربی_خون #کاهش_قند_خون #کاهش_فشار_خون #افزایش_اشتها #قطع_خونریزی #مدر #کاهش_تب #انواع_سماق