فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘انقلابی در رباتیک با هوش مصنوعی
▫️تکامل باورنکردنی دستها و ذهنهای روباتیک که دقت خود را یاد میگیرند، تطبیق میدهند و کامل میشوند!
▪️ از نگه داشتن اشیای شکننده مانند لیوان های چای گرفته تا دستکاری اشکال پیچیده
▫️ این ربات ها بازی را تغییر می دهند!
این رباتها چه حفظ تعادل، انجام وظایف پیچیده یا نمایش مهندسی شگفتانگیز باشد، آینده را دوباره تعریف میکنند
#سواد_رسانهای
🔘دنیای مجازی یا امپریالیسم فرهنگی
▫️این دنیای مجازی به دنبال چیست؟
▪️بسیاری از اندیشمندان از پروژه جهانی سازی نام میبرند که یکی از شاخههای آن جهانی سازی فرهنگی است. یک برداشت آشنا و رایج از جهانی شدن فرهنگ، امپریالیسم فرهنگی است.
▪️هربرت شیلر امپریالیسم فرهنگی را نوعی نفوذ اجتماعی میداند که از طریق آن کشوری اساس تصورات ارزشها معلومات و هنجارهای رفتاری و همچنین سبک زندگی خود را بر کشورهای دیگر تحمیل میکند.
#سواد_رسانهای
🔘مرگ آرام مغزی کودکان با موبایل
▪️بافت مغزی بچهها به خاطر داشتن رطوبت بیشتر یک رسانای عالی برای اشعه تلفن همراه بوده و به نسبت مغز افراد بزرگسال در مواجهه با این اشعه بسیار گرمتر میشه.
▪️علل حساسیت بیشتر کودکان در مواجه با تلفن همراه:
1️⃣ مغز کوچک
2️⃣ رطوبت بیشتر در مغز کودکان.
3️⃣ افزایش آسیبهای بافت مغز به علت رطوبت بالا.
4️⃣ عدم توجه بچهها موقع استفاده از این وسیله به علائمی مثل گرم شدن گوش، گرم شدن سر و تأئیر بر کاهش اشتها و گاهی ایجاد تهوع به علت افزایش حرارت و خشکی در مغز.
5️⃣ فشار دادن گوشی به سر بویژه به طور مداوم و نگه داشتن گوشی در یک طرف سر و تغییر ندادنش از یک طرف سر به طرف دیگه باعث جذب اشعههای خطرناک در مغز میشه.
▪️از اثرات دیگه گوشی روی بچهها، ناباروری، اوتیسم، اثراتش روی جنین، کاهش رطوبت مغز، آلزایمر، اختلال عملکرد سیستم ایمنی و سرطان سینه و مغز هست.
▪️عدم اطلاع والدین از این موارد و ورود تلفن همراه به اتاق خواب بچهها شانس این اختلالات رو به شدت بالا
#سواد_رسانهای
🔘شبکه اجتماعی، محور اساسی جنگ های نوپدید
▪️در سال 1998، دریاسالار آرتور. کی.سر بروسکی و جان گارستکا مقاله مشترک خود را با عنوان "جنگ شبکه محور: مبدأ و آینده " منتشر کردند.
▪️اگرچه بیشتر به جنبههای سختافزاری فنّاوری ارتباطات نظامی و استراتژیهای استفاده از آنها پرداختند اما موضوع جنگ شبکه محور بسیار متناسب با انقلاب رنگی و سازگار با یکشکل اجتماعی است.
▪️بهعنوانمثال، لئونید ساوین مقایسههای ساختاری بین بهار عربی، کاربرد اجتماعی جنگ شبکه محور و نظریه آشوب انجام داده است.
▪️نویسندگان با ارجاع به مقاله موردنظر، قانون متکالف را با در نظر گفتن اینکه " قدرت " یک شبکه متناسب با تعداد تقریبی شبکه است دنبال میکنند. " قدرت " یا " بازدهی " از محاسبات شبکه محور ناشی از تعاملات فشرده اطلاعات بین تعداد بسیار زیادی از گرههای محاسباتی ناهمگن در دامنه شبکه است.
▪️آنها همچنین مینویسند که "در سطح ساختاری، جنگ شبکه محور نیاز به یک معماری عملیاتی با سه عنصر مهم دارد: شبکههای حسگر، شبکههای تراکنش و (تعامل) که توسط یک صفحهنمایش اطلاعاتی باکیفیت بالا میزبانی میشوند.
#سواد_رسانهای
🔘تغییر هویت در رسانه
▪️تغییر هویت از آنچه فکر میکنید به شما نزدیکتر است!
▫️اگر ابزاری بود که میزان تغییرات رفتاری و فکری اشخاص را قبل از استفاده از شبکه های اجتماعی و رسانه های مجازی، با رفتار و تفکرات آن ها بعد از مدتی استفاده از این ابزار ها مشخص میکرد، بدون شک از نتیجه آن تعجب میکردید.
▫️ حقیقت این است که خواسته یا ناخواسته فضای مجازی و رسانه ها بر روی ما تاثیر می گذارند.
و در شکل های عمیق تر منجر به بوجود آمدن یک هویت نو برای فرد می شوند.
▫️حضور میلیون ها فرد با افکار مختلف و نظرات گوناگون در بستر مجازی و مطالعه آن ها، مطمئنا در شکل دادن طرز فکری متفاوت از آنچه همواره همراه ما بوده است دخیل است.
▫️ اما آنچیزی که به این موضوع اهمیت میبخشد راستای تغییر این هویت است.
▫️ اینکه این تغییر در چه مسیری رخ می دهد؟
آیا ما را به سمت انسانیت بیشتر و فرد بهتری شدن سوق می دهد؟
یا این که تغییری نافرجام به سمت گم کردن اصل و اساس خود و دور شدن از عقاید و باور های درستمان است؟
▫️ یادمان باشد:
هیچ شخصی از این تغییرات مصون نیست و خود را جدا و متفاوت از سایرین دیدن
اشتباهی بزرگ خواهد بود...
#سواد_رسانهای
گوگل قابلیت امنیتی جدیدی برای اندروید معرفی کرده است که از کاربران میخواهد هنگام خروج تلفن از مکانهای امن و مورد اعتماد، از طریق اثر انگشت یا تشخیص چهره احراز هویت کنند. این پیام احراز هویت جدید زمانی نمایش داده میشود که کاربر قصد دسترسی به تنظیمات تلفن یا دادههای حساب کاربری خود را داشته باشد. گوگل اعلام کرده است که این قابلیت برای محافظت از دادههای کاربران در صورت سرقت دستگاه طراحی شده است
#سواد_رسانهای
🔘حفظ امنیت در فضای مجازی
▫️ نکات امنیتی را در خرید آنلاین رعایت کنید.
▪️قبل از وارد کردن هر گونه اطلاعات شخصی یا کارت اعتباری در یک سایت خرید، نگاه کنید تا ببینید آیا آدرس وب در صفحه با “https:” شروع می شود، نه “http:”
▪️همیشه پس از تکمیل تراکنش های خود، از سایت بانکی، کارت اعتباری و یا سایتهای تجاری خارج شوید.
▪️اجازه ندهید کامپیوتر شما نام کاربری و کلمه عبور را برای وب سایتهای تجاری یا بانکی ذخیره کند. به خصوص وقتی از یک سیستم به جز لپ تاپ و یا کامپوتر شخصی خودتان وارد وب سایت بانکی می شوید این نکته بسیار مورد اهمیت است.
▪️هنگامی که برای ایجاد حساب کاربری در سایت های اینترنتی از شما سوالات امنیتی پرسیده می شود، از اطلاعات نادرست و نامربوط به اطلاعات شخصی تان استفاده کنید.
#سواد_رسانهای
🔘بازی های اکشن به خصوص بازی GTA
▪️ آیا اجازه بدهم فرزندم این مدل بازی ها را داشته باشد؟؟
▫️بازی جی تی ای (Grand Theft Auto)، که به اختصار GTA نامیده میشود، یک بازی اکشن است.
▪️این بازی به دلیل محتوای خشونتآمیز، صحنههای جنسی، مصرف مواد مخدر و الکل، و زبان نامناسب، برای کودکان و نوجوانان مناسب نیست.
▫️این بازی میتواند باعث افزایش استرس، اضطراب و ترس در کودکان شود و باعث میشود که رفتارهای نابهنجار و خشونت آمیز از خود نشان دهند همچنین باعث کاهش تمرکز و عملکرد تحصیلی آنان میشود.
#سواد_رسانهای
🛑کلاهبرداری با ترفند فروش و اعطای وام بانکی در فضای مجازی
⬅️کلاهبرداران با ایجاد تبلیغات فریبنده در فضای مجازی و ارائه مجوزهای جعلی به بهانه های فروش وام، مبالغ قابل توجهی را از کاربران دریافت کرده و پس از دریافت پول، دیگر پاسخ گو نبوده و از اطلاعات کاربران سوء استفاده می کنند.
✅ پـس هوشیـار بـوده و هیچگاه از شبـکه های اجتماعی و سایت های درج آگهی برای اخذ وام اقدام نکنید.
🔘 سلطه فرهنگی
▫️یکی از مهمترین ابزارهای ایجاد سلطه فرهنگی، ابزار رسانه و سینماست که اکنون همچون اسلحهای پُر به سمت مخاطبان جهانی خود نشانه رفته است. و از آن مهمتر، مخاطبان کودک و نوجوانی که در مقایسه با مخاطبان بزرگسال از آمادگی دفاعی کمتری برای مقابله با هجمههای این رسانهها برخوردارند.
▪️ذهن نوپا و آماده یادگیری کودکان، محمل مناسبی برای القای باورهای فرهنگی دولتهای سلطهگر و مستکبر پدید آورده است. متاسفانه در جهان امروز و با غفلت متولیان فرهنگی کشور، تربیت نسلهای آینده این سرزمین به دست همین رسانهها اعم از تلویزیون و سینما افتاده است.
▫️نخستین گام در راه استیلای فرهنگی، از بین بردن هویت ملی و دینی کودکان و نوجوانان است. در بیشتر انیمیشنهای ساخته شده سالهای اخیر شاهد تلاش کاراکترها برای تخریب هویت سنتی خود و ساخت هویتی جدید مبتنی بر غرب لیبرال هستیم. انیمیشنهای شجاع، موانا، زوتوپیا، عصر یخبندان و ...
✍️ زینب اباذری
#سواد_رسانهای