13.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜موضوع: آفاتی که به اعتقادم به امام زمان(ع) لطمه میزنه.
✅ میگه امام زمان رو دوست دارم ولی نماز نمی خونه!
✅میگه آقای خامنه ای رو قبول ندارم.
ایرادی نداره قبول نداشته باش ولی.....
✅ تو خونه شون دعا ندبه میگیره ولی به سران کفر کاری نداره!
📻 سخنران:حجة الاسلام محمد رضا #هاشمی.
@Baserin313
📚 مطالعه، وظیفه دینی شماست!
معلوماتتان را ببرید بالا ، مطالعاتتان باید مطالعات اسلامی باشد مطالعات فنی هم باید باشد. هر کدام از شما وظیفه شرعیتان هست که در هفته یکمقدار روی رشته خاص خودتان مطالعه فنی بکنید. وظیفه دینی شما هست. بهطوری که کاردانی و کارآیی فنی شما رو به افزایش پیگیر و مستمر باشد.
|#شهید_بهشتی|
سخنرانی ۱۳۶۰/۳/۱۵
- @Baserin313
ایران عزیز؛
رتبه نخست منطقه و رتبه هشتم جهان در زمینه نانوتکنولوژی را داراست....
#ایران_قوی🇮🇷😎
+ @Baserin313
⭕️اینکه وسط نسل کشی غزه و وضعیت وحشتناک رفح، کشورای بزرگ اروپایی دور هم جمع میشن و ایران رو محکوم میکنن، برای بار هزارم ثابت میکنه ما دقیقا وسط جنگلی زندگی میکنیم که هیچ زبون گفتمانی جز قدرت ِ موشک ضامن بقا و امنیت ما نیست!
بماند که یک پیام هم برای خودتحقیرهای ذلیل و زبون داره☺️☺️☺️
تا دیروز میگفتن اگه روسیه و چین از ایران دفاع نکنن ...
ایرانی با یک دکمه نابود میشه!
امروز دنیای شیطان به دست وپا افتاده که ایران باید دست از حمایت نظامی ابر قدرت ها (روسیه) برداره!☺️
#در دنیای #گرگها اگر #گوسفند باشی دریده می شوی
کانال رسمی پاسخ به شبهات👇👇👇
┏⊰✾🌹✾⊱━━━─━━┓
http://eitaa.com/joinchat/1402208256Cb57404510b
┗━━─━━━⊰✾🌹✾⊱┛
⭕ یمنیها فناوری آمریکا، که فکر میکرد با این میزان حمل تجهیزات جنگ الکترونیک، سرنگونشدنی نیست رو، به این شکل از آب بیرون میکشند.
💢 دیگر، ملتها نباید از آمریکا بترستند. وقتی با کمک ابرقدرتی بنام ایران، به فناوریهای لازم برای دفاع از خود در برابر ظلم و تجاوز، مجهز میشوند.
💢 چند روز پیش یک ژنرال امریکایی گفته بود این سختترین جنگی است که پس از جنگ جهانی دوم با آن روبهرو شدهایم.
🔰خواستم بگم که هنوز سختیها مونده و این فعلاً، زنگ تفریحه.😊
@Baserin313