فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀#موشن_گرافیک
❇️موضوع: چرا مرگ بر آمریکا؟؟
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
بشیر:
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
✅یادداشت ثامن(3)
❌ جنایات آمریکای رو به افول
🌀 چهارم) تبعات مذاکره با آمریکا
🔻طبیعی است تروریسم اقتصادی آمریکا مشکلاتی برای ایران ایجاد کرده است، لذا برخی از جریانات رسانهای و سیاسی پیشنهاد مذاکره با آمریکا را برای برون رفت از این مشکلات ارائه میدهند، حال اینکه آمریکا خود مشکل است یا راه حل مشکل، بحثی است که جداگانه باید به آن پرداخت.
اما بد نیست نگاهی اجمالی به کشورهایی بیاندازیم که از مسیر مذاکره با آمریکا به دنبال حل مشکلات و خود برآمدهاند.
🔸 مصر رویای ناتمام:
قرارداد کمپدیوید در ۱۹۷۸ که با وساطت آمریکا بین اسرائیل با مصر بسته شد و قرار شد آمریکا کمکهای اقتصادی به مصر بدهد. این باعث شد مصر از رهبری جهان عرب باز ماند و در مسیر تحقیر تا آنجا رفته که امروز با گذشت بیش از چهل سال از آن، در ورطه فلاکت اقتصادی قرار دارد.
🔹 لیبی مذاکره و مرگ:
از سال ۲۰۰۴ که قذافی به طور کامل در مذاکره با آمریکا تسلیم شد، فقط ۷ سال طول کشید که در ۲۰۱۱ قذافی در حملات گسترده آمریکا و غرب ساقط و در نهایت کشته شد و کشورش در جنگ داخلی، در آستانه تجزیه قرار گرفت.
🔸 کره شمالی، سازش و شکست مذاکرات:
کره شمالی در سه نوبت با آمریکا وارد مذاکره برای خلع سلاح هستهای در قبال دریافت کمکهای غرب برای اقتصاد و ساخت نیروگاه اتمی شد و در ۲۰۰۳ توافق اولیه نیز حاصل شد، اما به فاصله یک سال یعنی در ۲۰۰۴ آمریکا به وعده هایش عمل نکرد و کره شمالی هم به فعالیتهای سابقش برگشت. مجددا در ۲۰۰۷ مذاکرات بین کره شمالی و آمریکا آغاز شد و کره ۸۰ درصد فعالیت های هسته ای خود را تعلیق کرد، اما خبری از عمل به وعده های آمریکا نشد و لذا کره شمالی در سال ۲۰۰۹ از این مذاکرات خارج شد. مرحله سوم هم سال پیش بود که سرنوشت مشابهی پیدا کرد.
🔹 مذاکرات ایران و آمریکا:
ایران نیز مذاکره با آمریکا را در چند نوبت تجربه کرده که اولین آن به سال ۱۳۳۰ توسط دکتر مصدق بر میگردد که نتیجه آن کودتای آمریکایی علیه وی بود. (البته در دوره پهلوی مذاکره با آمریکا زیاد بوده اما در قالب ارباب رعیتی)، بعد از آن مذاکره در خصوص گروگانهای آمریکا در لانه جاسوسی در تهران بود که آمریکا تعهد داد در قبال آزادی گروگان هایش در امور داخلی ایران مداخله نکند و داراییهای بلوکه شده ایران را آزاد کند که آمریکا به این وعده عمل نکرد. مورد دیگر، مذاکره در خصوص کمک ایران به آزادسازی گروگانهای آمریکایی در لبنان بود که قرار بود گروگان های ایرانی در لبنان نیز آزاد شوند و اموال بلوکه شده ایران آزاد شود که هیچ کدام آنها از طرف آمریکا انجام نشد.
🔺مذاکره دیگر در سال ۱۳۸۱ در موضوع طالبان بود که برای نجات مردم افغانستان از دست طالبان این مذاکرات صورت گرفت، اما پس از حصول نتیجه، آمریکا ایران را محور شرارت نامید و آخرین و آن هم در مذاکرات طولانی برجام بود که نتیجه آن بر همگان واضح است.
💯خلاصه کلام آنکه در هیچ یک از مذاکرات ایران و آمریکا، طرف آمریکایی به تعهدات خود عمل نکرده و در حوزه اقتصادی هر گاه مسیر مذاکره با آمریکا را در پیش گرفتیم در نهایت اوضاع اقتصادی ایران سخت تر و پیچیده تر شده است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#افول_آمریکا
#تبعات_مذاکره
#جنایات_آمریکا
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
🔻یادداشت استاد رحیمپور ازغدی به مناسبت هفته وحدت
🚨وحدت اسلامی آرمان ماست/ دفاع از حقوق هر مسلمان با هر مذهب در برابر هر تهدیدی اولویت اصلی امتسازی است
🔹️ حسن رحیم پور در صفحه شخصی خود به ۲ پرسش دیگر در ساحت شخصیت و تعالیم آخرین پیام آور خداوند و وحدت مذاهب اسلامی پرداخته است: ۱. آخرین پیامبر خدا بودن دقیقا به چه معناست؟ ۲ . استدلال شیعی برای وحدت مذاهب اسلامی بر چه پایه است ؟
🔹️ ۱. بشر را از خدایی که مخلوق ما بود به خدایی که خالق ماست، عبور داد حقالناس و حقالله را تفکیکناپذیر کرد، از حق اشیا سخن گفت، گیاهان را پسرعمو و دخترخاله انسان نامید: اکرموا عمتکم النخله.
🔹️ فحش به حیوانات را تجاوز به حقوق حیوان خواند و دوستی باخدا را در کنار دشمنی با انسان محال دانست.
🔹️ ۲. به مسلمانان اخطار کرد اگر حتی به غیرمسلمانی ستمی کرده باشند خود در قیامت علیه آنان دادستانی و اقامه دعوی خواهد کرد. عدالت و معنویت را دوقلوهای ابدی خواند و عقل را همکارخود و رسول حق نامید.
🔹️ ۳. جنگهای مذهبی و تکفیر هر که را دعوی مسلمانی کند، حرام کرد. جنگ با ستم و تلاش برای نجات گناهکاران را واجب کرد. حیات و حریم و حقوق انسان را خط قرمز خدا خواند.
🔹️ ۴. وحدت مذاهب اسلامی ، آرمان ماست، نه از سر شک و نسبیگرایی، نه از باب عوامفریبی، و نه انکار آنچه بر اهلبیت(ع) او رفت، بلکه از سر آگاهی بر اصلیترین اولویت که امتسازی، دفاع از حقوق مسلمانان از هر مذهب و در برابر هر تهدید است.آنکه جامعه انسانی را به برابری و برادری فراخوان داد چگونه شکاف میان مسلمانان را روا بداند ؟
🔹️ ۵. آخرین پیامآور خداوند بودن، به چه معناست؟ لطیفترین روح انسانی، بیشترین ظرفیت معنوی، بالاترین ارتفاع عقلی، برترین گیرنده پیام، متحملترین قلب، سوزانترین احساس، فداییترین انسان که هر آنچه خداوند خواست با بشر بگوید، از مسیر او گفت. چیزی نمانده که خدا باید با بشر در میان میگذارد و پس از محمد ص ناگفته مانده باشد.
🌓 روشنا
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
بشیر:
♦️سید نصرالله: تروریسم اسلامی وجود ندارد
سید حسن نصرالله:
🔹هیچکس حق ندارد به انبیا الهی توهین کند و باید به پیامبران حرمت گذاشته شود.
🔹کسی اجازه ندارد همه مسلمانان را محکوم کند به خاطر اینکه یک مسلمان کار بدی کرده است. خیلی از جنایتهایی که در اروپا انجام میشود را رسانهها پوشش نمیدهند، درحالی که این جنایتها را غیرمسلمانها انجام میدهند.
🔹ماکرون میگوید تروریست و فاشیست اسلامی؛ ما همچین چیزی نداریم. آمریکاییها هزاران جنایت در دنیا انجام دادهاند، حالا بگوییم حضرت مسیح این جنایتها را انجام داده درست است؟ تا کنون کسی از مسلمانان، تروریست مسیحی گفته است؟
🌓 روشنا
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
✅ ما و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
🔴 به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چند روز باقی مانده است. شواهد و قرائن نشان میدهد به شکل بیسابقهای بعد از گذشت ۴۲ سال از انقلاب اسلامی، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای افکار عمومی ایران مهم شده است و علیرغم اینکه صداوسیما مطابق معمول این انتخابات را در حاشیه گذاشته است، اما برای مردم ما در وضعیت متن است.
🔴 نظرسنجیهای انتخابات آمریکا و تغییرات آن پیاپی در شبکههای مجازی دست به دست میشود، در ارتباطات فامیلی، همکاران و کارشناسان سیاسی و اقتصادی و روابط خارجی، دربارهاش صحبت میشود، پیامدهای پیروزی و شکست هر یک از کاندیداها تحلیل میشود و ازجمله بحثهایی که میشود این است پیروزی و شکست کدامیک، به نفع ما و کدامیک به ضرر ماست.
🔴 این احساس نسبتا عمومیِ چسبندگی نتایج انتخابات آمریکا به سرنوشت ما، مسئله فوقالعاده مهم و حساسی است. این دردناک و تراژیک است که بعد از چهل دو سال از انقلاب اسلامی که استقلال، فراگیرترین آرمانش و رهایی از سلطه دولت آمریکا، مهمترین مصداق این استقلال و طی چهار دهه گذشته برای این آرمان هزینههای فراوانی پرداخته است، بخش قابلتوجهی از مردم ما کلید حل مسائلشان را در دستان شرورترین دشمنانش ولو به غلط بدانند.
🔴 دولت روحانی و نوع حکمرانی این دولت در دو نوبت یازدهم و دوازدهم، نقش درجه اول در شکلگیری این وضعیت دارد. در سطح نخست، واقعیت روشن و آشکار این است که دولت روحانی، دولت ناکارآمد، فشل و از نظر دستاورد، دولت فقیری است. دولت روحانی وضعیت کشور را به جایی رسانده است که دی ماه اعتراضی در سال ۹۶ در حکم اتوپیا و آرمانشهر این روزهاست (دلار ۳ تا ۴ هزار تومان، بنزین هزار تومان، قیمت مسکن بین یک پنجم تا یک دهم امروز، سکه و طلا کمتر از یک سوم تا یک چهارم، تورم حدود یک چهارم فعلی، قیمت خودرو یک پنجم کنونی، قدرت خرید مردم چند برابر فعلی و...) حتی آبان پراعتراض ۹۸ نیز در مقایسه با امروز، یک وضعیت مطلوب به حساب میآید. درواقع برخلاف شعار روحانی و طرفدارانش در سال ۹۶ هر چه به عقب برگردیم، وضعیت کشور در مقایسه با امروز بهتر میشود به طوری که بازگشت به سال ۹۲ در مقایسه با امروز، یک وضعیت رؤیایی در کشور به شمار میآید و مردم کاملا آمادگی دارند به عقب برگردند. این وضعیت حکمرانی دولت روحانی، امیدواری به بهبود اوضاع و احوال کشور با منشاء داخلی را با چالش و مسئله روبرو کرده است.
🔴 در سطح دوم، دولت روحانی به شکلی مرجعیت حل مسائل کشور را به خارج منتقل کرده و به شکلی تغییر در روابط خارجی را کلید حل همه مسائل طرح کرده است که تا آب خوردن مردم را هم به آن منوط نموده است. طی این سالها، افکار عمومی برای گرهگشایی از مسائلش، یا در انتظار به فرجام رساندن برجام بوده یا در انتظار اجرای برجام یا در هراس خروج آمریکا از برجام بوده است. و اینک نیز دولت روحانی مردم را در خیال پیروزی بایدن و بازگشت او به برجام قرار داده است. سخنان او درباره صلح امام حسن(ع)، دغدغه تاربخی نداشت، بلکه پیشدرآمدی برای مذاکرات مجدد در صورت پیروزی بایدن است.
🔴 در واقع این وضعیت بیمارگونه در عطف نظر به انتخابات آمریکا، نتیجه ناکارآمدی داخلی از یک سو و مرجعیتبخشی به بیرون بر اساس سیاست برونگرایی در تجربه دولت روحانی است. این درس مهمی برای سازمان حکمرانی است که چگونه سیاستگذاریهایش و شیوه حکمرانیاش میتواند باورها و انگارههای افکار عمومی یک ملت را در جهت عکس آرمانهایش پیش ببرد و در این وضعیت تلخ و آزاردهنده قرار دارد.
✍پرویز امینی
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
⭕️ شبکه روشنگری برگزار می کند:
🔻 سلسله جلسات گفتمانهای فرهنگی روشنای اندیشه:
👤 با حضور دکتر فواد ایزدی / کارشناس مسائل امریکا
▪️ موضوع: افول امریکا؛ چشم انداز آینده
📅 یکشنبه 11 آبانماه 1399
⏰ ساعت 15
🌓 روشنا
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
⭕️ سپر سایبری اسرائیل پاره شد؛ چند ملاحظه راهبردی
🔻 ۱- حمله سایبری بی سابقه، اسرائیل را به قطع سراسری برق و خاموشی مطلق کشاند. اهمیت مضاعف این حمله به زیر ساخت های رژیم صهیونیستی، در این است که نه نقطه ای و محدود، بلکه سراسری، یک پارچه و همزمان بوده است.
🔻 ۲- این حمله احتمالا هنوز دست گرمی و تمرین یا در مقیاس پیش لرزه بوده و حملات بعدی می تواند شدت و قدرت تخریبی بالاتری داشته باشد. تصورش را بکنید نوبت بعدی تاسیسات اتمی دیمونا یا فرودگاه ها و مراکز امنیتی- نظامی و اقتصادی در تل آویو و حیفا، هدف حملات راز آلودی قرار بگیرد که حتی نتوانند درباره اش حرف بزنند.
🔻 ۳- به نظر می رسد سران رژیم صهیونیستی، روزهای تاریک تری در پیش داشته باشند که حتی تصورش را هم نمی کردند. شوک اخیر را اضافه کنید به آشوبهای چند ماه اخیر، و چند بار انحلال دولت و انتخابات زودرس که به جای ثبات، بی ثباتی را بیشتر کرده. ضربات امنیتی- اقتصادی آزار دهنده می تواند مانند چاشنی بمب عمل کند.
🔻 ۴- کسی از ایدی کوهنِ (فرمانده لافزن صهیونیست ها برای عملیات روانی در فضای مجازی) خبر دارد که زنده است یا مرده؟ چرا او ناتوان از نوشتن چند خط تحلیل درباره نابودی بخش دیگری از قدرت بازدارندگی اسرائیل است؟! (او همان کسی است که کوچک ترین سوانح در ایران را به اسرائیل نسبت می داد).
🔻 ۵- قطعا اگر اهمیت بازدارندگی سایبری صهیونیست ها در برابر نفوذ و ضربات ویرانگر، مهم تر از بازدارندگی سپر موشکی موسوم به "گنبد آهنین"نباشد -که بارها با موشک های مقاومت پاره شد-، به همان اندازه مهم و حیاتی است.
🔻 ۶- صهیونیست ها قبلا مدعی بودند جزو چند قدرت سایبری بزرگ دنیا هستند اما اکنون کسی چنین لافی را از آنها نمی پذیرد؛ بلکه اهل فن شهادت می دهند حریفانی که بتواند چنان ضربه سایبری یی را با وارد کنند، دست برتر را پیدا کرده اند.
🔻 ۷-دو کُد را باید در تحلیل ها لحاظ کرد. اولی سخنان آبانماه 94 «هرتسل هالوی» (فرمانده رکن اطلاعات در ستاد کل ارتش اسرائیل) که خطاب به مدیران مجموعه خود گفت:
«از ابتدای انقلاب 1979، ما 3 برابر رشد علمی داشتهایم اما رشد ایران 20 برابر شده. آنها به برتری فنی نزدیک میشوند. جنگ واقعی در آینده نیست؛ همین حالا جریان دارد. برداشته شدن فاصله 30 سال پیش، برای ما بسیار پرهزینه خواهد بود. جنگ امروز، جنگ ذهنهاست و تبلیغات طرف مقابل میتواند روحیه اسرائیلیها را درهم بشکند».
🔻 ۸- و دومی، اظهارات تیر ماه 1394 یوزی رابین (مدیر سابق برنامه موشکی اسرائیل) تیر ماه 1394 در جمع فعالان نیروی هوایی آمریکا:
-ایرانیها به خوبی در جریان تحولات موشکی هستند. آنها فاتح 110 را ساختند و به عنوان یک مهندس میگویم بخوبی کار کردهاند. با افزایش دقت این موشک، آنها حالا می توانند یک بلوک شهری را نابود کنند. باورکردنی نیست: موشکهای بالستیک ایران در حجم بالا در حال تولید، ذخیره و حتی صادرات است.
-آنها میتوانند با موشکهای 2000 کیلومتری نقطهزن، اسرائیل را فلج کنند... موشک سومار هم دستاورد بزرگی است. من به احترام افرادی که این کار را انجام دادند، کلاه از سر برمیدارم. این دستاوردها در شرایط تحریم به دست آمده است».
🔻 ۹- ایران چند ماه قبل با موفقیت توانست ماهواره نظامی نور را در مدار قرار دهد که هر 90 دقیقه یک بار از فراز اسرائیل عبور میکند. / لغزشگاه
🌓 روشنا
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
✅یادداشت ثامن(3)
❌ جنایات آمریکای رو به افول
🌀 پنجم) شوی دوگانه ترامپ بایدن؛
⛔️ هستند افراد و جریانات سیاسی و رسانهای که بازیگر نمایش مضحک دوگانه ترامپ بایدن شدند. ظاهراً دل در گرو پیروزی بایدن دارند و از هم اکنون تبلیغ می کنند که در صورت پیروزی او برجام احیا شده و با مذاکره مجدد با آمریکا، دولت همه مشکلات اقتصادی را رفع خواهد کرد و همانند هفت سال پیش برطرف شدن حتی مشکل آب خوردن را هم به مذاکره مجدد با بایدن گره می زنند.
🚫اما علی رغم ظاهر قصه آنها برای پیروزی ترامپ هم همین سناریو را در ذهن دارند، منتها با روشی دیگر، به سخن دیگر در صورت پیروزی ترامپ چنین وانمود میکنند که برای برون رفت از وضعیت کنونی هیچ راهی جز سازش با آمریکا و تن دادن به برجام(۲) که دستور کار آن را آمریکا تعیین خواهد کرد نداریم، قدرت موشکی ایران، راهبرد منطقه ای ایران و سیاستهای داخلی ایران دستور کار مورد نظر آمریکا برای برجام (۲) خواهد بود که نتایج چنین مذاکراتی از قبل معلوم است.
💯 لذا در عمل برای منافع ملت ایران هیچ تفاوتی بین بایدن و ترامپ وجود ندارد و دوگانه سازی هایی از مدل اگر نگوییم حقه کثیف خائنان به ملت ایران است، اوج حماقت آنها می باشد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
28.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀#موشن_گرافیک
❇️موضوع: « مروری بر جنایات آمریکا علیه مردم ایران »
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
برجام و موشک.doc
28.2K
🌀نسخه word
🔰 سوال 28
✅ موضوع: ناکامی برجام و آزمایشهای موشکی ایران
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
✅ مذاکره با ابر جنایتکار رو به افول؟
🔷 خرس زخمی قدرتمند است اما نه آنگونه که تبلیغ می شود.
🔻 الف) وقتی از جنایات آمریکا سخن میگوییم هیچ عقل سلیمی و آدم منصفی پیدا نمی شود که آنها را انکار کند و مصادیق آن از هیروشیما تا ویتنام، تا جنگ کره، تا زدن هواپیمای مسافربری ایران، تا گوانتانامو و ابوغریب، تا ...، همه در اذهان مردم جهان نقش بسته است، منتها امپراتوری رسانهای همیشه در تلاش است تا روایت دیگری از آن جنایات به دست دهد. اکنون سوال این است که مذاکره با ابر جنایتکار نظام بین الملل چه حکمی دارد؟ آیا از جنایتکار بخواهیم که در حق ما جنایت نکند؟! یا تروریسم اقتصادی را کنار بگذارد؟
🌀 ب) افول آمریکا را چه کسانی اولین بار مطرح کردند؟ نوام چامسکی، مایک شارپ، جیمی کارتر، فرید زکریا، کنت والتز، برژینسکی و دهها صاحب نظر دیگر آمریکا در حوزه های نظری، اقتصادی، نظامی، فرهنگی و اجتماعی چالش های اساسی آمریکا را با ادبیاتی همچون امپراتوری در حال سقوط، ضعف های ساختاری اقتصاد آمریکا، مرگ ایالات متحده، افول دنیای غرب و... مطرح کردند.(۱)
🔺 حال با این شرایط وخیم آمریکا که افکار عمومی آن نگران جنگ داخلی پس از انتخابات است، ترساندن ملت ایران از قدرت آمریکا چه معنایی دارد؟
چرا برخی جریانات سیاسی و رسانهای در داخل خط آمریکا هراسی را دنبال میکنند و آمریکا را قدرتمند تر از آنچه هست تصویر می کنند؟
ما باید برای منطقه پسا حضور آمریکا برنامه ریزی کنیم نه ترساندن ملت از هیمنه پوشالی آمریکا.
❌ منبع: کتاب افول موریانه وار، بارگذاری شده در کانال معیار
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
یادداشت.doc
39.9K
🌀#یادداشت/
🔰نسخه word
✅موضوع: اهانت به ساحت مقدس حضرت ختمی مرتبت (ص) و نکتههایی برای تبیین
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#پیامبر_مهربانی
#مکرون_گستاخ
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🔰روشنا
⭕️ گفتگوي تصويري با موضوع افول آمريكا، چشم انداز آينده
👤 با حضور دكتر فواد ايزدي
🔔 فردا يكشنبه 11آبان ماه ساعت 15 از طريق سامانه مجازي بصير برگزار مي گردد.
🔹 همسنگران عزيز پس از كليك كردن بر روي لينك ارسالي و وارد كردن نام خود، با فشردن كليد پيوستن وارد گفتگوي تصويري شوند. https://bbb.ibasir.ir/b/qnj-9g3-qcn
🔻 اداره عمليات تبليغي و روشنگري معاونت فرهنگي
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
چهل طرح برای بزرگداشت روز استکبار ستیزی در بحران کرونا.pdf
460K
⭕️ ۴۰ طرح برای بزرگداشت روز استکبار ستیزی
📌 اشاره:بزرگداشت روز ۱۳ آبان امسال بسیار حیاتی و استراتژیک به نظر میرسد چرا که از یک طرف روز به روز، خوی وحشی گری آمریکا در مقابل مردم مقاوم ایران بیشتر نمایان میشود و از طرف دیگر نفوذی های داخلی دائما سیگنالهایی برای مذاکره مجدد و تسلیم و سازش برای افکار عمومی ارسال میکنند .لذا امسال بزرگداشت هدفمند این روز هم برای افکار عمومی داخلی و هم برای رصد کنندگان دشمن ، بسیار حائز اهمیت است
👈 در این نوشتار سعی شده برخی راهکارها، ابتکارها و ایدهها را برای بزرگداشت روز استکبارستیزی ،مرور شود.
✍بشیر
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 موشن گرافیک
💢 در روز ۱۳ آبان ۵۷ چه گذشت ؟
💢مروری کوتاه بر مهمترین رویداد استکبار ستیزانه
✍بشیر
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
✅#عکس_نوشت
⭕️ موضوع: کمک های مومنانه
💠 #امام_خامنهای: جوانان مومن و صالح مانند روزهای اول دوباره پا در رکاب خدمت رسانی کنند و برای کمک به بهتر شدن اوضاع وارد میدان شوند.۱۳۹۹/۰۸/۰۳
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
✅ یادداشت ثامن(3)
❌ جنایات آمریکای رو به افول
🌀ششم) آمریکا خود مشکل است یا راه حل مشکل؟
🔻تجربیات گذشته و عقل سلیم حکم میکند که بپذیریم آمریکا مسبب مشکلات و تروریست اقتصادی است. هیچ کجای دنیا با تروریست ها مذاکره نمیکنند بلکه با آنها مقابله میکنند، هیچ کجا به تروریستها امید نمیبندند، هیچ کجا افکار عمومی جامعه خود را نسبت به تحولات درونی تروریستها شرطی نمی کنند که رئیس آنه سگ زرد می شود یا شغال!؟
🔺 واقعیت این است که بخشی از امور اجرایی کشور ما در دست افرادی است که صلابت لازم را در مواجه با تروریست های اقتصادی ندارند و این درد بزرگی است که باید علاج شود، اما نه با روش های هیجانی و التهاب آفرین. ما در باقی مانده عمر دولت فعلی باید صبر فعال در پیش بگیریم و با مطالبه گری از مسئولان، روشنگری نسبت به ذات و روش های شیطانی آمریکا، امیدبخشی به جامعه و اعتماد زایی به کارآمدی نظام اسلامی و تعمیق وحدت ملی از این دوره گذر کنیم تا با ارتقاء سطح آگاهی ها و بینش مردم دولتی انقلابی و کارآمد که رویکرد آن خدمت صادقانه، تصمیمات کارشناسانه و نظارت مقتدرانه باشد را در سال آتی انتخاب نمایند که راه حل برون رفت از مشکلات کنونی اعتماد به وعده های صدق خداوند، اتکا به ظرفیتهای درونی و تبعیت از فرامین ولایت فقیه خواهد بود.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
AUD-20201028-WA0046 (mp3cut.net).mp3
4.72M
بشیر:فوری.مهم
❇️ پیام دکتر سنایی راد به مناسبت آغاز نهضت روشنگری مرحله سوم #ثامن
✅موضوع رزمایش🔻
🔻13 آبان 1358 باعث اعتماد به نفس همه ملتها برای اعتراض به ظلم و جنایات آمریکا شد
🔸اسم آمریکا در کشور ما یادآور خباثت، خیانت و جنایات آن کشور است
🔹چشم امید برخی از مسئولین داخلی به نتایج انتخابات آمریکا!
🔺 ایفای نقش جبهه انقلاب در مقابل استکبار با استفاده از فضای مجازی
🔴ضمن عرض سلام و خدا قوت خدمت سرشبکه های محترم شهرستانها ی استان کرمانشاه تلاشگران عرصه روشنگری
با توجه به برگزاری رزمایش ثامن ۳ لطفا نسبت به انتشار ویژه و گسترده پیام فوق و مدیریت شبکه زیر مجموعه خود اقدام شایسته را انجام داده ودرپایان رزمایش(حداکثر تا ساعت14امروز دوشنبه 1399/8/12 گزارش رصد خود را به سرشبکه های استانی اعلام نمایند، یاعلی
#ثامن
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/Basheer3
🔶🔹دکتر مقصودی نوشت:
🔻 اقتصاد ایران برای بازگشت به مسیر رشد تنها این راهکارها را دارد:
۱- واردات نفت و تبدیل ایران به بارانداز نفت خاورمیانه و تبدیل نفت به فراورده.
۲- توسعه جهشی و حمایتی در کشاورزی
۳- تهاتر نیازهای کشور در ازای صادرات فراوردههای نفتی (نه نفت خام) و محصولات کشاورزی و صنعتی
۴- پولپاشی متوازن توسط حاکمیت بر روی بخش عرضه و تقاضا
۵- استفاده از پتانسل جبهه مقاومت و ملل همسو درجهت توسعه تجارت
۶- احیای جاده ابریشم و احیای حاکمیت ایران بر تجارت زمینی دنیا
🌓 روشنا
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
*⛔️ برای آنها که احمق نیستند!*
*🔹کارتر، دموکرات:*
*پناه دادن به پهلوی دوم، حمایت از گروههای تجزیه طلب ایران، بلوکه کردن اموال ایران، آغاز تحریم های اقتصادی، تلاش برای تصویب قطعنامه های ۴۵۷ و ۴۶۱، حمله به طبس، طراحی کودتای نوژه، کمک به رژیم بعث برای حمله نظامی به ایران و...*
*🔹ریگان، جمهوریخواه:*
*محدودیتهای شدید اقتصادی و دیپلماتیک علیه ایران، بدعهدی در عمل به توافق الجزایر،کمک های مستقیم و غیرمستقیم نظامی، تجهیزاتی و ماهوارهای به رژیم بعث صدام، حمله به سکوهای نفتی ایران، انهدام هواپیمای مسافربری ایران با 290 مسافر و...*
*🔹بوش پدر، جمهوریخواه:*
*تلاش برای تصویب قطعنامه ضد ایران به بهانه کمک ایران به تروریستها، تهدید خواندن ایران برای کشورهای منطقه و ادعای مخالفت ایران با روند به اصطلاح صلح خاورمیانه، ادامه تحریمهای شدید اقتصادی و اتهامات حقوق بشری و...*
*🔹کلینتون، دموکرات:*
*علیرغم چراق سبز اصلاح طلبان در داخل ایران، تصویب قانون تحریم و ممنوعیت تجارت و سرمایه گذاری در ایران (قانون داماتو)، یاغی بینالمللی خواندن ایران، دکترین سیاست مهار دوگانه و سیاست چماق و هویج برای مقابله با ایران، تلاش برای ایجاد آشوب در ایران در تیر ۷۸ و...*
*🔹بوش پسر، جمهوریخواه:*
*محور شرارت خواندن ایران، تهدیدات بیسابقه به حمله نظامی، ادامه تحریمهای گسترده اقتصادی، شروع تحریمهای جدید با ادعای تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای، ایجاد و حمایت از گروههای تروریستی در افغانستان برای انجام عملیات در ایران و...*
*🔹اوباما، دموکرات:*
*او رکورددار اقدامات ضدایرانی است.*
*تحریم های گسترده، حمایت از فتنه۸۸، تلاش برای ایجاد اغتشاش در ایران،ارتباط و حمایت از گروه های تروریستی، اعزام جاسوس به ایران،تجاوز هواپیماهای بدون سرنشین، حملات سایبری به تاسیسات هسته ای، حمایت از ترور دانشمندان هسته ای و...*
*🔹ترامپ، جمهوریخواه:*
*تحریمهای گسترده اقتصادی، بدقولی در برجام، خروج از برجام، ترور سردار سلیمانی، تحریم شخصیت های حقیقی و حقوقی ایران، تحریم نهادهای نظامی ایران، تلاش برای حمله به هواپیمای مسافربری ایران، تجاوز هواپیماهای بدون سرنشین به حریم ایران و...*
*واقعیت اینجاست که فقط یک احمق میتواند امیدوار باشد با رفتن ترامپ و آمدن بایدن تفاوتی در سیاست خصمانه آمریکا علیه ایران ایجاد شود.*
*جمهوریخواه و دموکرات دو لبه یک قیچی هستند که دشمنی با ملت ایران را ثابت کردهاند.*
*کاش سادهلوحان داخلی بفهمند سگ زرد برادر شغال است...*
🌓 روشنا
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
💢 آیا مسیر پاستور از واشینگتن میگذرد؟
🌿 انتخابات پنجاهونهم ریاست جمهوری آمریکا در شرایطی برگزار میشود که دوقطبیهای گفتمانی در بسیاری از کشورها روزبهروز در حال برجستهتر شدن هستند. تقابل گفتمانهای لیبرال و محافظهکار در آمریکا، چپ و راست در جهان، اجماع پکن و اجماع واشینگتن در شرق و غرب و حتی اصولگرا و اصلاحطلب در ایران به یکی از نقاط عطف سرنوشتساز در رقابتهای سیاسی رسیدهاند. گفتمانهای رقیب در عرصه سیاست خارجی نیز بخشی از این تقابل گفتمانی به شمار میآیند. در کنار روند صعودی تقابل گفتمانهای رقیب در عرصه فکر و عمل سیاسی؛ روند دیگری شامل روند فزاینده تاثیرپذیری کشورها از معادلات داخلی سایر کشورها در حال بروز و ظهور است.
🌿 اگر زمانی بحران ها و تحولات سیاسی محدود به داخل مرزهای یک کشور یا در نهایت یک منطقه بود، اما در عصر حاضر تاثیرپذیری بین المللی از تحولات داخلی سایر کشورها بیشتر و گسترده تر از سابق شده است؛ به خصوص اگر آن کشور، ایالات متحده آمریکا باشد که بیشترین نفوذ سیاسی، اقتصادی و حتی فرهنگی را در سطح جهانی دارد. شاید به همین دلیل است که توجه دولت ها بیش از پیش به لابی گری در مراکز جهانی قدرت، معطوف گشته، تا از این طریق با صرف هزینه های کمتر، به اهداف مطلوب خود در سیاست خارجی دست یابند.
🌿 در چنین فضایی باید با این کلیشه غیرعقلانی که «انتخابات آمریکا تاثیری بر فضای رقابت های گفتمانی در سیاست خارجی ایران ندارد» به مبارزه برخاست، چرا که نه تنها تصویری وارونه از حقیقت را به جلوه میکشد، بلکه میتواند تصمیمسازان سیاسی را به بیراهه بکشاند. لذا پرسش اساسی که مطرح میشود، نه در مورد ماهیت اثرگذاری، بلکه پیرامون میزان و چگونگی اثرگذاری رویدادهای سیاسی بر همدیگر است. در این مورد خاص، اثرگذاری پنجاهونهمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا (نوامبر 2020) بر سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران (خرداد 1400) تحلیل میشود.
🌿 ورای پرداختن به شانس موفقیت هر یک از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و سناریوهای سه گانه مطرح در این زمینه (پیروزی ترامپ، پیروزی بایدن، یا حصول یک نتیجه مورد اختلاف)؛ این یادداشت، بازه زمانی تحلیل خود را از 20 ژانویه (1 بهمن)؛ یعنی زمانی که رئیس جمهور جدید آمریکا بر اساس قانون اساسی این کشور استقرار یافته، تا 28 خرداد یعنی انتخابات ریاست جمهوری ایران، در نظر می گیرد. با این فرض، در نهایت، سناریوهای سه گانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، به دو سناریوی ممکن، یعنی پیروزی نهایی ترامپِ جمهوری خواه یا پیروزی نهایی بایدنِ دموکرات، تقلیل پیدا خواهد کرد.
🌿 مفروض اساسی این نوشته در این است که «معیشت، نه تنها در آمریکا، بلکه در بیشتر کشورهای جهان و از جمله ایران، تعیینکنندهترین عامل در انتخابات است.» در آمریکا با استناد به نظرسنجیهای متعددی که انجام شده، وضعیت اقتصادی، بخش عمده ای از سبد رای مردم این کشور را به خود اختصاص داده و در درجه دوم بحران کرونا قرار دارد. در نهایت نیز تنها بخش کوچکی از مردم آمریکا، سیاست خارجی را به عنوان یک فاکتور مهم در رایدهی مد نظر قرار می دهند. اولویت معیشت در انتخابات ایران نیز صدق می کند و به زعم بسیاری از کارشناسان، آقای روحانی پیروزی خود در انتخابات 1392 و 1396 را بیشتر مدیون گفتمان معیشت بود تا گفتمان سیاست خارجی؛ با این توضیح که استراتژی انتخاباتی آقای روحانی مبتنی بر پیونددهی معیشت با سیاست خارجی بود؛ تا در مرحله بعد با ارائه برنامه مذاکرات هستهای، خود را به عنوان پرچمدار گفتمان معیشت جلوه دهد. به عبارتی سادهتر، آقای روحانی در هر دو انتخابات یازدهم (1392) و دوازدهم (1396)، وعده حل معیشت از مسیر سیاست خارجی را مطرح ساخت؛ با وجود اینکه در نهایت، این راهبرد به شکست منتهی شد.
🌿 به صورت کلی و البته تحت تاثیر راهبرد پیوند معیشت و سیاست خارجی دولت یازدهم و دوازدهم، پیوند اقتصاد و روابط خارجی کشور در طول 7 سال اخیر، تعمق بیشتری یافته است که بعضا منشا آسیبهای بسیاری هم در حوزه اقتصادی و هم در حوزه سیاسی بوده تا جایی که شاید به جرات بتوان گفت، در هیچ برههای از تاریخ 42 سال اخیر، اینچنین انتخابات آمریکا بر ساحت اقتصادی و سیاسی ایران و به طور خاص گفتمانهای رقیب در عرصه سیاست خارجی کشور، اثرگذار نبوده به نحوی که در فاصله 8 ماهه تا خرداد 1400 این سوال را پیش روی ناظران قرار داده که آیا در این دوره، مسیر پاستور از واشینگتن میگذرد؟
🌓 روشنا
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
❌ دشمن را به اشتباه محاسباتی نیندازیم
🔻چالشیترین انتخابات آمریکا تا دو روز دیگر برگزار میشود. رقابتها جدی و تنگاتنگ و حتی خونین جلو میرود. سیستم انتخاباتی آمریکا بهگونهای است که نمیتوان گفت چه کسی پیروز نهایی است؛ اما مهمتر از آن نگاهی است که از بیرون به این انتخابات میشود. گاهی پیامها و سیگنالهایی از ایران در پوشش بخش رسانهای بهظاهر خصوصی و حزبی ارسال میشود که میتواند فراتر از رأی آوری هرکدام از نامزدهای دموکرات و جمهوریخواه، پیام ضعف و ترس تلقی شده و تصمیمگیران آمریکایی را به اشتباه راهبردی در خصوص ایران بیندازد.
🌀نکات تحلیلی:
☑️ 1- انتخابات آمریکا تأثیرگذار است، اما جنس آن برای جمهوری اسلامی ایران فرق میکند. آمریکاییها در حوزه سیاست خارجی خود دو الگوی رفتاری دارند؛ یکی برای کل جهان و دیگری مختص ایران انقلابی و اسلامی! نگاه استثناگرایانه به جمهوری اسلامی در منظر دموکرات و جمهوریخواه یکسان است و تنها در حوزه تاکتیکها و شیوههای رفتاری، متفاوت عمل میکنند؛ اما هدف هر دو یکی و آن «تغییر رفتار ایران» (بخوانید: استحاله جمهوری اسلامی ایران) است؛ هدف اصلی، به تسلیم کشاندن ملت ایران و نادم سازی مردم از انقلابی است که چهل سال پیش رقم زدهاند و پرستیژ ابرقدرتی آمریکا را به هیچ گرفتند.
☑️ 2- اساساً تنگکردن حلقه محاصره اقتصادی و دارویی ملت ایران از سوی آمریکا در شرایط تحریم و کرونایی امروز با نیت تنبیه آنها به منصه ظهور میرسد تا ایران را به مدار مدیریت غربی در منطقه برگرداند. البته این کوشش یکطرفه نیست، بلکه با میزانالحراره کششی در داخل تنظیم میشود و آمریکاییها را برای به ثمر نشستن تلاشها و فشارهایشان بر ایران امیدوار میسازد. وسیله این کار نیز ارسال سیگنالها و پیامهای اشتیاق به رأی آوری بایدن و استیصال از گرهگشایی از مشکلات در داخل بهصورت توأمان است که بههیچوجه ترجمان خواسته ملت ایران نیست.
☑️ 3- این کششهای درون وطنی درست است که در اقلیتاند اما میتوانند با تصویر و ترسیمی آمریکایی از صحنه، خطایی راهبردی برای کشور مرتکب شوند و آن؛ بر هم زدن محاسبات دشمنان از واقعیات بازدارندگی و اقتدار ایران اسلامی است.
🔺نکته راهبردی: از نمد انتخابات آمریکا و گره زدن سرنوشت کشور به نتایج انتخابات سوم نوامبر، کلاهی گشادی جز ارسال سیگنال ضعف به دشمن عاید ملت ایران نمیشود. باید به سیره چهار دهه افتخارآمیز گذشته، با ارسال پیام اقتدار، به گرهگشایی از مشکلات داخلی با تکیه بر ظرفیتهای ملی و بومی فکر کرد.
✍️ نویسنده: فتحالله پریشان
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
✍️ روزنامه فایننشال تایمز آمریکا به نقل از ملینا ترامپ دختر دونالد ترامپ می نویسد:
🔺وقتی بیانیه ایران راجع به حمل سوخت به ونزوئلا را دوستان ما از ایران اعلام کردند، بلافاصله دموکراتها و جمهوریخواها و ژنرالهای جنگ و افسران سیا در سالنی کاملا سری و مخفی جلسه ای گرفتند پمپئو ابراز نگرانی خود را با لحنی تند اعلام کرد، ترامپ خونسردانه اعلام کرد احمقانه است، ایران هیچگاه این حرکت را انجام نمیدهد انها با ارتش بزرگ ما طرف نمی شوند، با چند پهپاد و چند ناو تمام ماجرا تمام میشود. ژنرال مایکل تری از افسران عالی رتبه نظامی گفت اگر کشتیها حرکت کردند با نا وهای جنگی ما روبرو میشوند و از هوا و دریا تمام مخازن مصادره و از کارائیب به انگلستان برده و نفرات و ناخدا های عرشه را به امریکا میآوریم، ترامپ دست میزند همین کار را انجام دهید، خانم جانسون معاون سازمان سیا میگوید ساده لوحانه است بگویم ایران همه جانبه عقب میکشد انها دفاع را به حمله تغییر داده اند سپاهی از تکاوران خشمگین و آماده دامی پهن کرده اند چه بسا این یک نقشه باشد برای ویرانی تمامی پایگاه ها و ادوات و سربازان ما در خاورمیانه، ایران به سلاحی فوق پیشرفته و فضایی و دقیق دسترسی دارد بدون برنامه نابود میشویم نه شلیکی شود نه مانعی و نه اخطاری، ایران در هر عمل چندین عکس العمل ذخیره و سالها برایش تمرین کرده است هنگامی که ما سرگرم بازیهای پوچ سیاسی و براندازانه بودیم ایران تماما غرق تولید سلاح موشک پهپاد و زیر دریایی بود موقعیت ایالات متحده در شش ماه اخیر تضعیف شده زمانی که سران کنگره درجنگ دموکرات و جمهوریخواه با پول و نفت بن سلمان و امیران عرب مشغول بودند موج وحدت با پرتاب ماهواره ایران به فضا شکل گرفت رهبران ایران چنان تحت تاثیر نیروهای مسلح قرار گرفتهاند که بحث فرهنگی و ضد فرهنگی و موج تهاجم های ارسالی ماهوارهای اسرائیل و عربستان کم رنگ شده اگر ما مخازن ایران را بزنیم از نقاطی مورد حمله موشکی قرار میگیریم که ماهها و سالها زیر ذره بین هستند چند مخزن بهای چند صد پالایشگاه و پایگاه میشود بهتر است راهی بهتر از تهدید و گزینه نظامی برای تقابل با ایران اندیشید. و در انتهای جلسه ۳ ساعته و سخنرانی ۹ عضو عالی رتبه نتیجه گیری شد سازش بهترین گزینه روی میز است.
🚩 هیچوقت عزت با مذاکره و التماس بدست نمی آید ، باید با اتکال به خداوند قدرتمند بود تا خداوند هم عزت دهد.
#ثامن
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
🔘شبکه های اجتماعی در مورد کرونا چه کسی را مقصر می دانند؟
🔶«دولت» نخستین موردی است که در بستر توئیتر در محورهای گوناگونی موردنقد کاربران قرارگرفته است.
🔸سهم دولت از این انتقادات نزدیک به شصتوهشت درصد از کل دادهها است که محورهای گوناگونی را شامل میشوند.
🔸در این محورها، محور نخست، «عدم طراحی و اعمال درست محدودیتها و پروتکلها» با سهم بیستوچهار درصدی، مجموعهای از انتظارات است که میبایست دولت نسبت به انجام آنها اقدام میکرد؛
🔸اقداماتی نظیر تعطیلی شهرها، جلوگیری از سفرها، عدم محدودیت و نظارت بر کسبوکارها. موضوع بعدی در ذیل انتقادات دولت، «عدم مدیریت مسائل آموزشی» با سهمی نزدیک به بیستودو درصدی است.
🔸در ذیل این عنوان مجموعه اقدامات دولت و بهخصوص وزارت آموزشوپرورش، وزارت علوم و سازمان سنجش با اقداماتی همچون "برگزاری کنکورها و آزمونهای سراسری، برگزاری حضوری امتحانات نهایی و عدم دسترسی دانش آموزان به آموزش آنلاین" موردانتقاد بوده است.
🔸مسئله بعدی در ذیل انتقادات دولت مربوط به نقدهایی است که کاربران در خصوص نحوه "اطلاعرسانی مسائل مربوط به زمان شیوع کرونا، آمار مبتلایان و فوتشدگان" بوده است. این عنوان سهمی بیش از نوزده درصد را دارا بود.
🔸«کمکاری مسئولان، مشکلات معیشتی و گرانیها» با سهمی نزدیک به چهارده و نیم درصد، عنوان بعدی است که محور انتقادات کاربران نسبت به دولت در شرایط کرونایی کشور بوده است. درنهایت مسئله «کمبود اقلام بهداشتی» عنوان دیگری است که در ذیل نقد به اقدامات دولت موردتوجه کاربران بوده است.
🔸در این مسئله کاربران، کمبود ماسک، اقلام ضدعفونیکننده، دستگاههای بیمارستانی و ... را موردتوجه قرار دادهاند. مابقی مطالب را نیز موضوعات با سهمی اندک تشکیل میدهد.
🔷 «مردم» گروه بعدیای هستند که هجده درصد نقدها را از کل دادهها به خود اختصاص دادهاند.
🔹در ذیل این دسته رفتارهایی همچون «ترددها و شرکت در تجمعات غیرضروری» با بیستونه درصد، «محتواهای انتشاریافته در خصوص «تجویزهای خرافه گونه و عامیانه در درمان کرونا» با نزدیک به بیستویک درصد، «سفرهای انجامشده» با بیست درصد، سایر موارد هفده درصد و درنهایت «عدم رعایت نکات بهداشتی» در حدود 12 درصد دادهها را پوشش دادهاند.
🔶قوه قضائیه مرجع سومی است که در بوته نقد کاربران توئیتری قرار داشته است.
🔸دادههای مربوط به قوه که سهمی 5 درصدی در میان کل دادهها را به خود اختصاص داده است مشتمل بر مطالبی است که نشان از نگرانی کاربران نسبت بهسلامت زندانیان دارد.
🔸 این نقدها محتواهایی با مضمون نگرانی در خصوص وضعیت بهداشتی زندانها و شیوع کرونا در زندانها را شامل میشود.
🔷«نیروهای مسلح» گروه مهم بعدی دیگری هستند که در بوته نقد کاربران توئیتری در شرایط کرونایی قرار داشتهاند.
🔹مهمترین زیر عنوانهای نیروهای مسلح در شرایط کرونایی، ناظر به «برگزاری رزمایشها و مانورها» در شرایط کرونایی و همچنین «عدم بازتاب اقدامات این نهادها» در میان مردم بوده است.
🔶گروه بعدی که از انتقادات کاربران در وضعیت فعلی کشور سهم بردهاند «دولتهای خارجی» هستند.
🔸در میان دادهها مشخصات دولت امریکا بهواسطه تحریمها و دولت چین بهواسطه منشأ شیوع کرونا موردبحث کاربران بودهاند.
🔸همچنین رسانههای خارجی وابسته به دول غربی و نقش آنها در تشویش و پریشانی افکار عمومی ایران موردتوجه کاربران توئیتری بوده است.
🔷گروه مرجع و مهم بعدی «افراد تأثیرگذار اجتماعی» هستند که بهواسطه اقدامات صورت گرفته از سوی ایشان در «برگزاری تجمعات و مراسمات»، برخی «تبلیغات و تجویزهای غیرتخصصی و عامیانه» و «عدم کمک و همراهی با مردم» در شرایط کرونایی کشور مسئول شناختهشدهاند.
🔶در نهایت نیز «مجلس» در وضعیت کرونایی کشور و به واسطه «عدم نقش پررنگ در پیگیری مطالبات مردمی در شرایط کرونایی کشور» مورد نقد کاربران توئیتری بوده است. / رهیافت
🌓 روشنا
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
✅عکس نوشت
⭕️ موضوع: کمک های مومنانه
💠 امام خامنهای: خیّرین و مردم نیز باید وارد میدان شوند و به کمک این افراد بیایند چرا که این کار جزو بهترین کارها و برترین وسایل نزدیک شدن به خدا است.۱۳۹۹/۰۸/۰۳
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
13.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅موشن گرافیک | پول
◽️عروسکهای انتخابات از کجا و چگونه حمایت میشوند؟
🌓 روشنا
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
hedayat sizdahe aban.pdf
540.9K
🛑 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره 19
✅13 آبان روز تجلی آزادگی ، شجاعت و غیرت انقلابی
❇️ ويژه سيزده آبان
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
✅ بده_بستان یا نده_بستان ؟!
💢مذاکره یعنی بده_بستان و توافق، اما هدف آمریکا از مذاکره نده_بستان و تسلیم محض طرف مقابل است.
❇️این امر در تجارب آمریکا با دیگران ثابت شده است، اما هستند افرادی که در این امر بدیهی خدشه می کنند و بر مبنای انتخابات آمریکا، باز سراب مذاکره با آمریکا را برای جامعه بزک می کنند. مراقب باشیم که از این سوراخ دو بار گزیده نشویم.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
guef2-2v61o.mp3
3.57M
✅ #صوتی
🌀موضوع: شرح 3 رویدادهای مهم و بزرگ 13آبان در سالهای مختلف تاریخ ایران
💢کارشناس سیاسی: علیرضا امیدوار
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3
✅ ادعای دروغ؛ چرا⁉️
🔻 آمریکا ادعا کرد نفتکش ایرانی را در راه ونزوئلا توقیف کرده و حتی محموله آن را فروخته است، ادعایی که توسط مقامات رسمی ایران تکذیب شد.
🌀 سوال این است ابرقدرتی چون آمریکا چرا به چنین دروغهایی متوسل میشود:
۱) سیستم اطلاعاتی آمریکا دچار اخلال شده
۲) در موضع انفعال ادعای ابتکار عمل میکند ( برای مصرف داخلی)
۳) احیای حیثیت و قدرت رو به افول میکند( برای ترساندن دیگران)
💢اما به نظر می رسد واقعیت آمریکا را در سنگر بندی فروشگاه ها از ترس آشوب های پس از انتخابات آن کشور باید جستجو کرد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷🌷✍بشیر:ایتا،سروش،روبیکا👇
🆔 eitaa.com/basheer
🆔 sapp.ir/basheer2
🆔 rubika.ir/basheer3