این کانال رو داشته باشین
شاید وقت نشه که همه مطالب رو بخونین ولی داشته باشین تو گوشیتون یه وقتایی لازمتون میشه
هرموقع برای انجام هر کار حقوقی نیاز به مشاوره و خدمات دیگرداشتین حتی در ایام تعطیلات،شب،نصف شب با کمال میل در خدمتیم وکمک حالتون خواهیم بود.
🙏🌹🌷🌷🌷
اینم ادمین کانال من هستن و همیشه آنلاین هستن
کافیه با ایشون هماهنگ بکنین 👇
@amirmoghadam3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرقِ بین حضانت و ولایت قهری☝️
https://eitaa.com/bashir54
یکی از نمونه های #ترک_انفاق👇
سوال پرسیدن که :
شوهرم منو از خونه بیرون کرد و #قفل در خونه رو هم عوض کرده ،حالا من باید چکار بکنم؟
پاسخ:
اول اینکه باید زنگ بزنین به پلیس ۱۱۰تا بیان موقعیت رو ببینن و یه صورتجلسه تنظیم بکنن
دوم اینکه کسی که براش این اتفاق افتاده اگه میتونه باهاش سازش بکنن که فبها اما اگه تمکین نکرد باید تحت عنوان #ترک_انفاق از دست شوهر شکایت کیفری بکند.
مجازات ترک انفاق به موجب قانون جدید #کاهش_مجازات_کیفری از #سه ماه تا #یکسال حبس را به دنبال خواهد داشت.
https://eitaa.com/bashir54
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواظب عشقِ زندگیمون باشیم
🌺🌺
https://eitaa.com/bashir54
🔴 در صورت عدم مراجعه #فروشنده در دفتر #اسناد رسمی چه باید کرد؟
اگر فروشنده از حضور در دفترخانه اسناد رسمی و انتقال سند مالکیت مورد معامله خودداری کند، خریدار می تواند با شمارش #مانده ثمن نزد سر دفتر، #گواهی_ عدم حضور فروشنده را تا قبل از پایان وقت اداری بگیرد.
در ادامه خریدار قادر خواهد بود الزام به تنظیم سند رسمی انتقال را از دادگاه درخواست و پس از قطعیت حکم، درخواست صدور اجراییه کند.
بعلاوه، در صورت عدم فراهم شدن مقدمات انتقال از قبیل اخذ خلافی، پایان کار شهرداری و یا صورت مجلس تفکیکی از ثبت مربوطه، این موارد نیز موضوع #خواسته قرار می گیرد تا در صورت خودداری طرف معامله از حضور در دفترخانه، کلیه تمهیدات لازم جهت امضای نماینده اجرای احکام، اتخاذ شود.
https://eitaa.com/bashir54