غده سرطانی.pdf
2.93M
📔«غدّه سرطانی» محتوایی نو و جامع در زمینه رابطه ایران و رژیم صهیونسیتی
📝تهیه و تألیف:کانون فرهنگی حیات طیبه
🔻اسرائیل چگونه تشکیل شد؟
🔻چگونگی روابط ایران و اسرائیل قبل از انقلاب؛اسرائیل آغازگر دشمنی!
🔻علت دشمنی ایران با اسرائیل چیست؟
🔻چرا باید ایران در جنگ فعلی اسرائیل با غزه و لبنان ورود کند؟
🎙پاسخ به تمامی این سؤالات در کتابچه «غده سرطانی»
🕰 مدت مطالعه: ۴۵ دقیقه
📱نسخه مناسب موبایل همراه با تنظیمات تسهیل گر مطالعه
🔻کنشگرباشید🔺
╰┈➤ ❝ [@activism_ideas]❞
👌 علامهطباطبایی، اندیشه ای کشف نشده
۲۴ آبان روز سالروز بزرگداشت علامهطباطبایی است . انتظار و توقع بزرگداشت چنین مردی که تا کنون ۴۳ سال است هرساله یاد و خاطره آن را گرامی می داریم، انتشار اندیشه های عمیق ایشان است. بازتولید اندیشه های اجتماعی ، فلسفی، عرفانی ، فقهی ایشان است. این انتظار بیش از همه از دانشگاه علامهطباطبایی می رود ، چرا که هم نام دانشگاه بنام ایشان است و هم حوزه تخصصی دانشگاه ، علوم انسانی و اجتماعی و رشته های وابسته و همبسته با علوم انسانی است. بسیاری از دانشجویان حتی در مقاطع تحصیلات تکمیلی از علامهطباطبایی بجز این که می دانند نام این دانشگاه علامهطباطبایی است، چیز دیگری نمی دانند.
بازتولید اندیشه های علامهطباطبایی و روزآمدی آن و پرداختن به جنبه های کاربردی آن در دیگر شاخه ها و رشتههای علمی دانشگاه و بسط آن در کتب درسی، در پایان نامه ها و رساله های دانشجویی و در دیگر آثار علمی و پژوهشی دانشگاه کمترین و البته مهم ترین کاری است که باید در دانشگاه طی این ۴۳ سال رخ می داد.
طبعا منظور این نیست که هیچ اتفاقی نیفتاده است، اما قطعا آن چه باید در حق این متفکر کم نظیر قرن اتفاق می افتاد، رخ نداده است. ما بزرگداشت های چنین سرمایه های فکری را در درشت نویسی نامشان خلاصه می کنبم تا درست نویسی اندیشه هایشان. سنت برجسته و خوب غرب در درست نویسی ،بازتولید و انتشار سازمان یافته و پرحجم سرمایه های فکری خود است ، خلایی که در سنت ما کاملا مشهود است.
یکی از مصادیق بارز تحول علوم انسانی و اجتماعی بازتولید اندیشه های ابن متفکر کم نظیر قرن در رشته های مختلف در دانشگاهی مانند دانشگاه علامه طباطبائی است. چه خوب است با همتی مضاعف و با رویکردی عالمانه و محققانه اندیشه های فکری این متفکر عظیم القدر متناسب با رشته های مختلف دانشگاه علامهطباطبایی، توسط استادان معزز با نگاهی جهادگونه ( جهادعلمی ) مورد توجه خاص قرار گیرد و از سوی مسئولین و مدیران محترم دانشگاه به صورت جدی و ساختارمند بستر لازم فراهم شود و حمایت های جدی صورت گیرد. تولید فلسفه های مضاف یکی از دستاوردهای این همت بلند و توجه ویژه خواهد بود. ان شالله که به دور از شعار زدگی ، سطحی نگری ، سیاست زدگی و هرگونه افراط و تفریط بتوانیم میراث دار خوبی در نگهداری و انتقال سرمایه ها و ذخایر علمی خود به آیندگان باشیم .
یادداشت مدیر کانال ، جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳
https://eitaa.com/drfatehi
به گزارش روابط عمومی تهران بزرگ؛ پنجمین جلسه مسئولین بسیج اساتید دانشگاه های تهران بزرگ با حضور جانشین سازمان بسیج اساتید کشور دکتر ابن الدین و معاونین تهران بزرگ در دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مکانیک برگزار شد.
جلسه هشتم شورای بسیج اساتید با موضوع برنامه ریزی برای برگزاری روز ملی بسیج اساتید درحال برگزاری است....
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰امام خامنه ای:
این بانو یکی از کسانی است که میتواند نمایشگرِ حقیقتِ گرایشِ زن در جامعهی اسلامی باشد، نه فقط در جمهوری اسلامی ما؛ در نگاه اسلام، در منطق اسلام، در فرهنگ اسلام.
🗓 ۲۷ آبان، سالروز درگذشت بانوی مبارز و انقلابیِ خستگیناپذیر خانم مرضیه حدیدچی دباغ
《 https://eitaa.com/women92 》
📍#مطالعات_اسلامی_زنان 📍
خاطره خانم مرضیه دباغ از امام خمینی (س) :
از فرانسه که آمدم هنوز مانتو و شلوار تنم بود، در مهران پایم صدمه دید و با عصا راه میرفتم و با مانتو و شلوار خدمت امام(ره) رسیدم تا گزارش بدهم، امام(ره) فرمودند: شما چادر ندارید؟ بگویم احمد برایتان یک چادر بخرد؟ گفتم: نه حاج آقا! اما چون به کوه میرفتم و اسلحه روی دوشم بود و فشنگ به کمرم و قمقمه به پهلویم و گاهی هم سه پایه تیربار را روی دوش میگرفتم، چادر سر کردن برایم خیلی مشکل بود، فرمودند: چادر برای زن بهتر است.
از آن روز چادر سر کردم
《 https://eitaa.com/women92 》
📍#مطالعات_اسلامی_زنان 📍