eitaa logo
بسیج فرهنگیان ناحیه دو قم
755 دنبال‌کننده
6هزار عکس
4هزار ویدیو
162 فایل
بسيج مدرسة عشق و مكتب شاهدان و شهيدان گمنامی است كه پيروانش بر گلدسته های رفيع آن اذان شهادت و رشادت سرداده اند.
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨💫 وسط لحاف خواب‌ها در کلام رهبری ✅ امام خامنه‌ای: یکی دیگر از شعبه‌های جهاد «و شنئان الفاسقین» است؛ یعنی جدا شدن از جریان فسق و کفر... من همیشه از بعضی‌ها در همین نظام و مجموعه خودمان گله‌مند بودم. چون این‌ها مرزها را پاک کرده‌اند وقتی شما مرزها را پاک می‌کنید اشکالش این است که... حدود فراموش می‌شود. ✍ پی‌نوشت: 🔹 در اصطلاح عامیانه به کسانی که مصداق این فرمایش رهبری هستند یعنی مرزها را پاک می کنند، گفته می شود «فلانی وسط لحاف می‌خوابه!» 🔹مواضع چنین افرادی به گونه‌ای است که هم جریان انقلابی را داشته باشد و هم جریان غیرانقلابی و غیر معتقد به انقلاب را. 🔹موضوعاتی که دشمن تلاش می‌کند در آنها با انحراف افکار عمومی، جامعه را به سمت و سوی مدنظر خود ببرد، بزنگاه‌های خوبی برای محک زدن افراد است. 🔹ولنگاری فضای مجازی و مسئله کشف حجاب، دو چالش جدی فرهنگی کشور است که متاسفانه بسیاری از مسئولان و چهره‌های تاثیرگذار، به دلیل ترس از جو سنگینی که دشمن ایجاد کرده، به آن ورود نمی‌کنند. 🔹اینان کسانی هستند که به فرمایش رهبری، مرز خود را از جریان فسق و کفر جدا نکرده‌اند!
🚨💫 العجب کلَّ العجب❗️ 🔹می‌شود حافظ قرآن باشی اما مفاهیم آیات شریفه در جانت ننشسته باشد و روحت را صیقل نداده باشد! 🔹می شود «اشداء علی‌ الکفار» را از بر باشی اما در برابر دشمن سفاک و خونخوار نسخه مدارا بپیچی! 🔹می‌شود هشدارهای امیرالمومنین درباره کید و نیرنگ دشمن را خوانده، بلکه بر محور آن سخنرانی هم کرده باشی اما وقتی دشمن جانی‌ات با رذالت تمام را ترور کرد، فریب خورده، پرچم خویشتنداری بلند کنی تا به خسارت عظمای فقدان دچار شوی! 🔹و العجب کلَّ العجب که با این خسارت عظمی نیز هشیار نشده و دوباره ادبیات سست و بی پایه‌ وادادگی را به کار بری! 🔹آری! بین از علی دم زدن و از علی عزت، شجاعت و غیرت فراگرفتن، فرسنگ‌ها فاصله است!
🚨💫در فضای مجازی چرا وضعیت اسفناک است؟ 🔸چون دستورات ولی جامعه به موقع و درست اجرا نمی‌شود. 🔸قانون‌مند کردن این فضا چی شد؟ مرزبانی این فضا چی شد؟ 🔸واقعاً این فضای گناه‌آلود فیلترشکنی این فضای آلوده مورد تأیید چه کسی است؟ 🔸بله! گیرِ کار در اجرای درست و به موقع فرمان‌های ولی است… #⃣
. 🌷💫سنوار قبل از شهادت گفته بود: یا پیروز میشویم یا کربلایی دیگر اتفاق می‌افتد. 🔺چه صحنه ای از کربلا را این عکس تداعی کرد؟ شراب بر پیکر یحیی سنوار. ☫ به کانال بسیج فرهنگیان ناحیه ۲ بپیوندید 📡@basij_fn2 . .
🌷💫کارگران حضرت زهرا (س)در شاهرود! تابستان ۱۳۶۳_شاهرود هنگام آموزش سربازان در صحرا،با مادری به همراه دو دخترش برخورد کردیم که در حال درو کردن گندم‌هایشان بودند.فرمانده‌ی گروهان، ستوان آسیایی به من گفت: مسلم بیا سربازان دو گروهان را جمع کنیم و برویم گندم‌های آن پیرزن را درو کنیم. گفتم: چه بهتر از این! پس از سلام و خسته نباشید گفتم: مادر شما به همراه دخترانتان از مزرعه بیرون بروید تا گندم‌هایتان را درو کنیم؛فقط محدوده زمین خودتان را به ما نشان دهید و دیگر کاری نداشته باشید. پیرزن پس از تشکر گفت: پس من می‌روم برای کارگران حضرت فاطمه‌ مقداری هندوانه بیاورم! از ۹ صبح تا ظهر، با پانصد سرباز تمام گندم‌ها را درو کردیم؛ بعد از اتمام کار، سربازان مشغول خوردن هندوانه شدند؛ من هم از این فرصت استفاده کردم و گفتم: مادر چرا صبح گفتید می‌روم تا برای کارگران حضرت فاطمه هندوانه بیاورم؟ گفت: دیشب حضرت فاطمه به خوابم آمد و گفت: چرا کارگر نمی‌گیری تا گندمهایت را درو کند؟ این کارها، دیگر از تو گذشته! عرض کردم: خانم شما که می‌دانی تنها پسر و مرد خانواده ما به شهادت رسیده است و درآمدمان نیز کفاف هزینه کارگر را نمی‌دهد؛ مجبوریم خودمان کار کنیم. بانو فرمودند:نگران نباش! فردا کارگران از راه خواهند رسید. ... از خواب پریدم. امروز هم که شما این پیشنهاد را دادید، فهمیدم این سربازان، همان کارگران حضرت زهرا می‌باشند. با شنیدن این حرفها، ناخودآگاه اشک از چشمانم جاری شد و گفتم: سلام بر تو ای حضرت زهرا؛ فدایت شوم که ما را به کارگری خود قابل دانستی. ☫ به کانال بسیج فرهنگیان ناحیه ۲ بپیوندید 📡@basij_fn2 . .
🚨💫 دخیل بستن به ترامپ ‏از بایدن و کاملا هریس نا امید شدند. حالا به ترامپ دخیل بستند. ترامپ در حال معرفی‌ِ جنگی‌ترین کابینه‌ی ممکن است. اینها به ایلان ماسک متوسل شدند. تا برای ایران کاری کنه. چرخه‌ی تکراریِ امید بستن به آمریکا. این‌بار هم که از آمریکا فریب بخورند، تقصیرها رو می‌اندازند گردن سعید جلیلی و شریعتمداری ❌ یکی به این بدبخت های قلم بدست بی مزد و مواجب بگه شیطان برای فریب دادن دوباره شما کودن ها حالا از ابزار ایلان ماسک داره استفاده میکنه . عقل و غیرت ندارید که عبرت بگیرید... ☫ به کانال بسیج فرهنگیان ناحیه ۲ بپیوندید 📡@basij_fn2 . . .
🚨💫 مقامات آمریکایی و ایرانی به صورت مستقیم باهم گفت گو کردند الجزیره می گوید یک مقام ایرانی به نیویورک تایمز گفته ایلان ماسک وزیر دارایی دولت ترامپ با سفیر ایران در سازمان ملل دیدار کرده است نیویورک تایمز نوشت: ایلان ماسک، مشاور دونالد ترامپ و وزیر کارایی، روز دوشنبه در نیویورک با سفیر ایران در سازمان ملل دیدار کرد که دو مقام ایرانی این اقدام را به عنوان مذاکره در مورد چگونگی کاهش تنش بین ایران و ایالات متحده توصیف کردند. ایرانی‌ها اعلام کردند که دیدار آقای ماسک و سعید ایروانی بیش از یک ساعت به طول انجامید و در مکانی محرمانه برگزار شد. ایرانی‌ها که به شرط ناشناس ماندن این اطلاعات را ارائه کردند، این نشست را «مثبت» و «خبر خوب» توصیف کردند. استیون چونگ، مدیر ارتباطات آقای ترامپ، در پاسخ به این سوال که آیا چنین جلسه‌ای برگزار شده است، گفت: «ما در مورد گزارش‌ ملاقات‌های خصوصی که اتفاق افتاده یا رخ نداده، اظهار نظر نمی‌کنیم.» دیدار مستقیم اولیه بین یک مقام ارشد ایرانی و آقای ماسک، امکان تغییر لحن بین تهران و واشنگتن را در دولت ترامپ، افزایش می‌دهد. یکی از مقامات ایرانی گفت که این آقای ماسک بود که درخواست این ملاقات را داده است. . ☫ به کانال بسیج فرهنگیان ناحیه ۲ بپیوندید 📡@basij_fn2 .
. 🚨💫همه زنان و دختران بخوانند 👇 حیف و صد حیف  زمانی، را با می‌شناختیم  با گره خورده زیر گلویش، با ادب و متانتش با وقار و سکوتش،   با که ارزش زن و مادر بودنش را صد چندان زیباتر می‌کرد.  با که با زیر می‌گرفت تا مبادا از باد حوادث  آسیبی ببیند  و دست کودکی دیگر که گره خورده بود به لای چادرش و سرشار بود از حس زیبای   ... چه گذشت بر ما؟  به کجا می‌رویم ؟؟؟   چادرها که کنار رفت   واژه‌ی مادر هم سقوط کرد   در پرتگاه بی‌ اصالتی ، در چاله‌ی بی حیایی ،   از مادر  مژه‌هایی چسب زده، ناخن‌هایی کاشته شده  و صورتی رنگی باقی ماند که نه رنگی از داشت، نه رنگی از   کودک هم از آغوش مادر محو شد جایش با هزینه‌ای گزاف جانشین شد    که زمانی تمام وجود مادر را مزین و مستور می‌کرد  آب رفت! و بدن نمایی شد ،   شد ، شد   دست در دست نامحرم شد حرم   ... و آغوش شد آغوش رایگان یا به واقع براستی زیر پای کدامین است ؟؟ و کدام  از دامن چنین زنانی به خواهد رسید ؟؟؟ آیا وقت آن نرسیده که واژه‌ی زیبای مادر و زن را با حیا و حریم،  دهیم ؟؟؟ و جای این  اهریمنی، اندکی  خوی الهی خود را دهیم   و با ، به خود دهیم ؟؟؟؟ حواسمان باشد آغوش در همه‌ی ماست   و این جوانی چند صباحی بیش نیست و خداوند نظاره‌گر ماست...... ☫ به کانال بسیج فرهنگیان ناحیه ۲ بپیوندید 📡@basij_fn2 .
🌷💫«الگوی فاطمی» آیا تاسی به زهرای اطهر(س) منحصر به سیاه پوشیدن و اقامه عزاست ؟ به نام خدای خالق فاطمه(س) شهادت مظلومانه و غریبانه ام‌ابیها سلام‌الله علیها تسلیت باد. زهرای اطهر دختر عزیز و دُردانه رسول‌اعظم (ص) بود، همسر علی مرتضی (ع)وصی پیامبرخاتم (ص) بود، همسر جوان و مادر ۴ فرزند خردسال بود، جنین در رحم داشت، اما پس از اجماع شیوخ عرب در سقیفه و سکوت همراه با رضایت عموم جامعه به جای کسب احترام و آرامش و رفاه در قبال همراهی با مردم و سکوت و بی‌تفاوتی در برابر از توصیه پیامبر(ص) و دستور الهی، یکه و تنها با فریاد بلند ندای حق سر داد، جهاد تبیین کرد و در این راه جان خود و شیره جانش محسن را فدا کرد، چرا؟؟؟ بروز گناه فردی توسط آحاد جامعه چون تاثیر و برد آن کمتر از است، شاید تا حدی قابل تحمل باشد و حداکثر وظیفه امر به معروف و نهی از منکر در حد توان است، اما وقتی و مسئولینی که مقدرات جامعه اسلامی را بدست دارند ایجاد شود، مسئولیت بیشتر و بالاتر است و سکوت عین خیانت است. آیا اکنون را نمی بینیم؟ آیا نمی بینیم برخی افرادی که نه به انقلاب و امام(ره) اعتقادی دارند بلکه دشمنی با ارزش‌ها و مظاهر انقلاب و همراهی و همنوایی با دشمنان قسم خورده اسلام و ایران در سابقه آنها دیده می شود با بی‌تفاوتی غیرقابل انتظار مسئولان و مراجع نظارتی در حال ورود و تسلط بر مناصب کلیدی کشور هستند. وقتی حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فرمود: «الگو و اسوه‌ی‌ نیکوی من دختر فرستاده خدا (فاطمه زهرا «سلام الله علیها») است»:«اِنَّ لی فی ابنة رسولِ الله اُسوةٌ حَسَنَةٌ» (الغیبه، للطوسی؛ ص 286 ) یقیناً صدیقه کبری سلام الله علیها اسوه و الگوی همه ماست. حال آیا تاسی به زهرای اطهر(س) که اسوه و الگوی ماست، منحصر به سیاه پوشیدن واقامه عزاست ؟ هرچند همین هم ماجور است. دلسوزان ، دانشگاهیان ، خطبا، ایثارگران، سیاسیون، علما و....که در برابر این انحرافات سکوت کرده‌اند، فردای قیامت اگر در برابر زهرای اطهر (س) قرار گرفتند، چه جوابی دارند؟ آیا ما در برابر میراث گرانبهای فاطمه (س) که حاصل شهادت جانسوز ودفن غریبانه او بود وظیفه خود را انجام داده ایم؟؟؟؟ .☫ به کانال بسیج فرهنگیان ناحیه ۲ بپیوندید 📡@basij_fn2 .
🚨💫هجمه(و نه انتقاد) به گشت ارشاد، طرح چند لایه تذکر لسانی، طرح نور، حجاب بان مترو و کلینیک ترک بی حجابی، همه اش بهانه است! اصل حجاب نشانه است... عرصه کنونی، عرصه مخالفت با حجاب به عنوان یک نماد است و در واقع عرصه تقابل دو‌ نوع حاکمیت است: «حاکمیت اسلامی» یا «حاکمیت لیبرال» پ.ن: بعضی مسؤولین که یا خوابند یا منفعلند و یا بی اعتقاد! خود را دریابیم که در طرف اشتباه این عرصه نایستیم!
21.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨💫حجابــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مسئله‌ی که این روزها خیلی سر و صدا کرده، متر و میزانی بود برای سنجش ادعاهای صورتی ها و مُذبذبین و اصلاح طلب ها و... که همیشه مدعی عدم برخورد پلیسی و قهری با مقوله حجاب؛؛ و قائل به گفتگو و کار فرهنگی بودند حملات این روزها ی این فرقه ها به کلینیک، نشان داد آنها دروغ گویانی بیش نیستند که نه تنها فهمی از فرهنگ و گفتگو ندارند، بلکه نماد هوای نفس جامعه اند و قطرات بنزینی هستند بر آتش نفسانیات جامعه فی قلوبهم مرضٌ فزادهُمُ الله مرضاً.. و خداوند چقدر زود ید بیضای خود را از آستین چند عدد بچه انقلابی در ستاد امر به معروف تهران، بیرون آورد و به همگان نشان داد.. آری، هرکس جلوی اجرای شریعت الهی بایستد، اینگونه توسط حضرت الله رسوا میشود، (دم شما گرم، بچه های ستاد امر به معروف تهران)؛ از این پس، دیگر کسی دم از گفتگو و کار فرهنگی نزند... ☫ به کانال بسیج فرهنگیان ناحیه ۲ بپیوندید 📡@basij_fn2 . .