هدایت شده از مطهر
📌کرونایی به اسم بی حجابی
💢امروز داشتم فکر میکردم که این روز ها *خانم های* زیادی رو می بینیم که *ماسک زدن*
‼️نه کسی از *گرما* گله می کنه
‼️نه میگه برام *محدودیت* میاره
‼️نه گله می کنن که *زشتمون* کرده
👈🏻اگه کسی هم ماسک نزنه *نمیگن آزاده* و باید به انتخابش احترام گذاشت
⛔بلکه میگن داره *سلامت* بقیه رو به خطر میندازه!
این شمارو یاد چیزی نمیندازه⁉️
⭕هر زمان حرف از *حجاب* میزنیم
‼️یهو هوا گرم میشه و حجاب داشتن غیر فابل تحمل!
‼️یهویی چادر دست و پا گیر میشه!
‼️یهویی پوشیده و باحجاب بودن میشه کسر شأن !
‼️یهویی میشه آزادی پوشش و فاز روشنفکری
🔰وقتی میگیم *بی حجابی* سلامت جامعه رو به خطر میاندازند یعنی یک *ویروس* در کمین فضای *روحی* و *روانی* جامعه‼️
⚠ *دلواپسی مردان غربی برای زنان چادر به سر ایرانی.*.⚠
⛔ مارتین ایندیک
مارتین ایندیک، از عناصر اصلی محقق آمریکایی درباره اسلام و خاورمیانه در اظهاراتی آورده: دیگر وقت آن نیست که #دانشجویان را به #خیابان ها بکشانیم؛ بلکه باید #چادر را از سر #زنان برداشت و از این طریق می توان نظام اسلامی ایران را سرنگون کرد.
⛔میشل هوئلباک
میشل نویسنده اسلام ستیز فرانسوی می گوید: جنگ بر ضد اسلام گرایی؛ با کشتن مسلمانان فایده ای ندارد؛ فقط با #فاسد کردن آن ها میتوان به پیروزی دست یافت. پس باید به جای بمب بر سر مسلمانان #دامن ها ی کوتاه فرو بریزیم.
⛔جیمز لادن
خبرنگار رادیو ملی آمریکایی طی گزارشی با خوشحالی اعلام کرد: مردم ایران برای آزادی بیشتر فشار آورده اند. اکنون انواعی از موسیقی که قبلاً با مخالفت شدید رو به رو بود؛ عمومیت یافته؛ و زن ها حجاب را تعدیل می کنند و کت های آنان کوتاه و کوتاه تر می شود.
⛔دیوید کیو
دیوید کیو مامور سابق سیا: مهم ترین حرکت در جهت براندازی جمهوری اسلامی، تغییر فرهنگ جامعه فعلی ایران است و ما مصمم به آن هستیم.
⛔کنت دمارانش
کنت دمارانش رئیس سابق جاسوسی فرانسه در اظهاراتی به ریگان رئیس جمهور سابق آمریکا گفت: شما نمی توانید با یک عقیده به وسیله تانک و هواپیما مبارزه کنید. شما باید با هر عقیده ای به وسیله عقیده بجنگید. این بار دشمن ما مذهب است.
⛔فرانتس فانون
جامعه شناس و فیلسوف فرانسوی: استعمار حداکثر کوشش خود را بر مسئله چادر تمرکز داده است. هر #چادری که دور انداخته می شود افق جدیدی را که تا آن هنگام بر استعمارگر ممنوع بود در برابر او می گشاید. پس از دیدن هر چهره #بیحجابی امید های حمله ور شدن اشغالگر ده برابر می گردد.
⛔بنیامین نتانیاهو
به کمیته اصلاح دولتی آمریکا گفت: آمریکا می تواند با پخش سریال های فاکس که افراد زیبا روی جوان را در وضعیت های متنوعی از #برهنگی نشان می دهند و زندگی های فریبنده و مادی گرایانه دارند و رابطه های بی قید #جنسی برقرار می کنند یک انقلاب را علیه حکومت ایران به راه اندازد. این[سریال ها] واقعا براندازانه هستند. جوانان ایرانی دلشان از لباس های دلپسندی که دراین سریال ها می بینند خواهد خواست. آن ها استخرها و زندگی های پرزرق و برق راخواهند خواست.
⛔مستر همفر جاسوس انگلیس در کشورهای مسلمان:
جاسوس معروف انگلیسی: زنان مسلمان دارای حجاب محکم هستند و نفوذ #فساد در میانشان ممکن نیست. به هر وسیله ای شده باید آن ها را از #حجاب اسلام خارج کرد. آنگاه مردان و جوانان فریفته می شوند و فساد در کانون خانواده ها رخنه می کند.
⛔مقامات آمریکا
یکی از جاسوسان کاخ سفید در گزارش خود آورده است: ما موفق شدیم #چادر مشکی زن ایرانی را به چادر توری و گل دار تبدیل کنیم چادر را هم به #مانتو و مانتوهای بلند را به مانتوهای رنگین تنگ و خیلی کوتاه. اکنون از #حجاب برخی زنان مسلمان فقط یک روسری مانده است.
یکی از مقامات بلند پایه آمریکا در ارتباط با پوشش در ایران گفت: هر زن #چادری در کوی و برزن ایران؛ به منزله #پرچم جمهوری اسلامی ایران است؛ لذا ما برای براندازی این نظام؛ باید #حجاب را سست نماییم.
🍀 #حجاب پرچم مبارزه با #تهاجم_فرهنگی است.🌹
لطفا نشر دهید .
H F:
#امام_خامنه_ای:
فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد.
و عرصه فرهنگی عرصه جهاد است.
اگر از فضای مجازی غافل باشیم اگر نیروهای مؤمن و انقلابی این میدان را خالی کنند مطمئنا ضربه خواهیم خورد.
هر کس به اندازه وسع و توان و هنر خود باید در این میدان حضور یابد.
1⃣ گاهی انسان حرف حق را می تواند با استدلال قوی و با زبان شیوا و هنرمندانه بیان کند که این حرف به گوش و چشم هزاران و شاید میلیونها مخاطب برسد .
2⃣ گاهی شاید ما حرفی برای گفتن نداشته باشیم اما می توانیم با انتشارمطالب یک کانال، انعکاس دهنده کارهای خوب و هنری دیگران در فضای مجازی بشویم و در ثواب این عمل شریک باشیم.
3⃣ گاهی با یک کلام یک جمله می توانیم باعث تقویت روحیه جناح مؤمن انقلابی فعال در فضای مجازی بشویم.
به اعتقاد من امروزه #ذکر_مستحبی بعد از نماز ما #کار_فرهنگی_و_جهادی در فضای مجازی است.
1395/9/1
شادی روح شهدا صلوات
برگزاری نمایشگاه های عفاف و حجاب به صورت حقیقی و مجازی
مددخانی گفت: نمایشگاه های عفاف و حجاب به صورت حقیقی و مجازی در شبکه های اجتماعی به همت سپاه امام حسن مجتبی(ع) قزوین در حال برگزاری است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج قزوین، فرمانده حوزه های خواهران سپاه امام حسن مجتبی(ع) صبح امروز به مناسبت بزرگداشت هفته حجاب و عفاف با آیت اله عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهر قزوین، دیدار و گفتگو کردند.
معصومه مدد خانی مسوول جامعه زنان سپاه امام حسن مجتبی(ع) ضمن ارائه گزارشی از اقدامات خواهران پاسدار و بسیجی سپاه امام حسن(ع) از ابتدای سالجاری و آغاز شیوع ویروس منحوس کرونا بیان کرد: برگزاری جلسات مستمر با حضور بسیجیان و فعالان حوزه حجاب با نماینده ولی فقیه و دغدغه مندان این حوزه می تواند موجب ارائه راهکارهای کارشناسی در ترویج فرهنگ حجاب شود.
مسوول جامعه زنان سپاه امام حسن مجتبی(ع) اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا، خواهران بسیجی احساس تکلیف نموده و با برپایی 10 کارگاه در این مدت توانستند 270 هزار ماسک تولید و عرضه نمایند.
وی افزود: در بحث کمک های مومنانه 4 هزار و 750 بسته معیشتی و مبلغ 83 میلیون ریال کمک نقدی و نیز تعداد 1700 بسته اقلام بهداشتی از طریق پایگاه ها و حوزه های بسیج جمع آوری و بین نیازمندان توزیع شد و تعداد 50 نفر از خواهران نیز در طرح اهدای خون شرکت نمودند که این کمک های مومنانه به صورت هفتگی تا پایان این بیماری ادامه خواهد داشت.
مددخانی اظهار کرد: با شدت گرفتن ویروس کرونا و ایجاد محدودیت ها در برگزاری جلسات و عدم برگزاری تجمعات جامعه زنان سپاه امام حسن(ع) نمایشگاه های عفاف و حجاب به صورت حقیقی و مجازی در شبکه های اجتماعی در حال برگزاری است.
در پایان از دغدغه های حوزه حجاب از قیمت بالای چادر و حجاب اسلامی و عدم حمایت مسوولین ذیربط صحبت شد.