هدایت شده از لیلا اکبرپور
13.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذکرروز جمعه
سوره مبارکه جمعه
صلوات100مرتبه
یا الله یاهو 100مرتبه
یا نور 256مرتبه
رب لما انزلت من خیر فقیر
ذکر یا علی هر روز 110مرتبه
هدایت شده از ثامن بابل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاصه اسلام در یک جمله!
♨️ توصیه مهم #آیتالله_فاضل_لنکرانی به فرمانده نیروی انتظامی
♨️ امان یافتگان روز قیامت چه کسانی هستند؟
#ایران_قوی
هدایت شده از ثامن بابل
🔺روسیه با وجود اینکه بخش مهمی از ارتش ارمنستان عناصر روسگرا هستند و این کشور مهمترین متحد روسیه در قفقاز محسوب میشود در سه سال گذشته مواضعی غیر همسو با ارمنستان داشته است که این را باید از چند جهت مورد بررسی قرار داد.
۱- روسیه بیش از هر چیز بدنبال امتیاز به ترکیه جهت نپیوستن این کشور به محور کییف میباشد. تبدیل شدن ترکیه به قطب گازی غرب آسیا و حال قطب صادرات غلات در جهان ناشی از این مسئله است. این در حالی بود که اگر گزینه مقابل اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری پیروز میشد. مواضع ترکیه بسیار با اوکراین همسوتر بود.
۲- با توجه به اینکه در حال حاضر باکو و ابوظبی مهمترین گردنههای دور زدن تحریمهای ضد روسی محسوب میشوند، حضور الیگارشهای روس در باکو بسیار مهم است. البته حضور الیگارشی روس در باکو مربوط به آغاز دوران الهام علیف است که برخی از این الیگارشها همچون «فرهاد آخمدوف» از حامیان علیف بودند.
۳- چرخش مواضع ایروان به سمت غرب باعث شده که پوتین در همین دوره پاشینیان طرح غازان که شامل عقب نشینی نیروهای ارمنی از قرهباغ میباشد را اجرایی کند. راهکاری که قطعا آینده سیاسی پاشینیان را دچار مشکل خواهد کرد. پاشینیان از بازه ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۳ سعی کرد تا روابط خود را با کرملین ترمیم کند که موفق نبود و در نهایت در هفتههای اخیر انتقادات تندی را علیه روسیه مطرح کرد.
۴- عامل آخر که از قضا مهمتر از سه عامل بالایی است به معنی امتیاز روسیه به اروپا میباشد. انتقال کم هزینه گاز دریای مازندران که در ید شرکتهای بریتانیایی همچون BP است به مثابه امتیاز روسیه به اروپا در عوض مسئله اوکراین قابل تحلیل است. به این معنی که روسیه در عوض مسئله اوکراین و خنثی سازی خطر پیوستن اوکراین به ناتو بدنبال اعطای امتیاز سهولت دسترسی به گاز خزر از طریق دالان زنگزور است.
#ایران_قوی
هدایت شده از ثامن بابل
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 "علی احمد"، نویسنده و تحلیلگر عربستانی: عربستان از ارتباط با ایران نفع میبَرَد برای اینکه بدترین دوران این کشور در زمان دشمنی با ایران بود!
🍃🌹🍃
❌ اگر بنسلمان به دنبال عادی سازی ارتباط با رژیمصهیونیستی برود بازنده خواهد شد
#ایران_قوی
هدایت شده از ثامن بابل
🇮🇷
📝 از مهسا تا آرمیتا، الگوی تکراری جاسوس خبرنگاران
🍃🌹🍃
🔻سال گذشته رادیو زمانه و ایران وایر اولین رسانه هایی بودند که خبر مهسا را منتشر کرده اند. امسال هم اولین خبر درباره آرمیتا گراوند را فرزاد صیفی کاران خبرنگار رادیو زمانه منتشر کرده است.
🔸سال گذشته بعد از خبر رادیو زمانه خبرنگاران شرق و هم میهن (الهه محمدی و نیلوفر حامدی که اکنون به جرم جاسوسی در زندان هستند) در صحنه حاضر می شوند امسال هم بلافاصله بعد از انتشار خبر مترو توسط تیم رادیو زمانه پای مریم لطفی خبرنگار شرق برای تهیه گزارش وسط می آید
🔹به زبان ساده موضوع را تیم رادیو زمانه مطرح میکند بعد بلافاصله خبرنگاران شرق و هممیهن به صحنه اعزام میشوند
🔸سال گذشته مصاحبه با دایی مهسا و ۹۰ درصد گزارشات روزنامه هم میهن درباره مهسا توسط مریم لطفی انجام شده است
🔸در اتفاقات سال گذشته عناصر کردی نقش مهمی در فضاسازی رسانه ای داشتند. در روزهای اخیر هم ارسلان یاراحمدی که به گروهک های کردی وابسته است درحال فضا سازی در سایت هه نگاو می باشد.
🔺 به نظر شما آموزش این مدل فعالیت در داخل کشور به چند خبرنگار داخلی دیگر داده شده و چه کسانی در اجرای دوباره این الگو فعالند؟
#ایران_قوی
هدایت شده از ثامن بابل
🔻پاسخ به شبهات
📌 چرا آرمیتا گراوند به بیمارستان فجر منتقل شد؟
🔹سوالی که در خصوص محل بستری آرمینا گراوند دختری که در مترو بیهوش شد مطرح میشود آن ایت که، اساساً چرا باید او را از ایستگاه متروی شهدا به بیمارستان فجر وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ارتش در خیابان پیروزی ببرند درحالی که دو بیمارستان معیری و شفایحیاییان در نزدیکی میدان شهدا قرار دارد.
🔸اطلاعات از مراکز درمانی نشان میدهد که دو بیمارستان معیری و شفایحیاییان بیمارستان تخصصی ارتوپدی هستند اما بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی فجر دارای بخشهای جراحی عمومی، جراحی مغز و اعصاب، درمانگاه داخلی، قلب و ریه است.
#ایران_قوی
هدایت شده از ثامن بابل
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 پرچم ایران در قطب جنوب برافراشته میشود
🍃🌹🍃
🔹فرمانده نیروی دریایی ارتش گفته که ایران درحال برنامهریزی برای تاسیس پایگاه در قطب جنوب است. ۳۰ کشور در سردترین نقطهٔ زمین پایگاه دارند و حالا ایران هم میخواهد سهمی از منابع دنیای یخی داشته باشد. اما قطب جنوب چه دارد و ناوگان ایران چطور راهی آنجا خواهد شد.
#ایران_قوی