🔰اطلاعیه | مراسم شهادت حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها
◾️مثل زهرا (س) پای حق می ایستیم🌹
◾️به کلام واعظین محترم
◾️با نوای مادحین و ذاکرین اهلبیت(ع)
◾️زمان: سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ به مدت ۵ شب
◾️شروع برنامه: ساعت ۱۹:۳۰
◾️مکان: مصلی بزرگ امام خمینی (ره) شهرستان پاکدشت
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صاحب قبر بی نشون سلام مادر ...
#فاطمیه_سلام_الله_علیها
#فاطمیه
🔰کسب افتخاری دیگر توسط هنرمندان هنرهای نمایشی شهرستان پاکدشت
🔺برگزیدگان بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران
🔷 فریده گرمساری برای نمایش «رویای خیس» از پاکدشت حائز رتبه اول و دریا نوری برای نمایش «رویای خیس» از پاکدشت حائز رتبه سوم و علی حیدری برای نمایش «رویای خیس» از پاکدشت رتبه دوم را کسب نمود .
🔻 برگزیدگان بخش ایثار
در بخش موسیقی: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به علی خاتمی برای نمایش «منطقه F12» از شهرستان پردیس اهدا شد.
🔻در بخش طراحی صحنه: برگزیده اول سید محمد خالقی برای نمایش «تنها اتاق آیات زخم مرا میخواند» از شهرستان شمیرانات و شاهین سلطانی برای نمایش «منطقه F12» از شهرستان پردیس به عنوان برگزیده دوم معرفی شد.
🔻در بخش دستاوردهای هنری(طراحی پوستر و بروشور): آرین مهدوی برای نمایش «ریگ چاه» از تهران به عنوان منتخب این بخش معرفی شد.
🔻در بخش بازیگر برگزیده زن: فریده گرمساری برای نمایش «رویای خیس» از پاکدشت حائز رتبه اول، سیمین ضیائیان و مبینا معظمی به صورت مشترک برای نمایش «تنها اتاق آیات زخم مرا میخواند حائز رتبه دوم و دریا نوری برای نمایش «رویای خیس» از پاکدشت حائز رتبه سوم شدند.
🔻در بخش بازیگر برگزیده مرد: علی پیمان برای نمایش «ریگ چاه» از تهران حائز رتبه اول، علی حیدری برای نمایش «رویای خیس» از پاکدشت و سیامک زین الدینی برای نمایش «بوکسور» از شهریان به صورت مشترک حائز رتبه دوم و پوریا رضایی برای نمایش «منطقه F12» حائز رتبه اول شدند.
🔻همچنین در این بخش شایان پیروز برای نمایش «منطقه F12» از پردیس لوح تقدیر بازیگری کودک و نوجوان را دریافت کرد.