هدایت شده از محتوای ثامن پیربکران
جلسه روشنگری:
«پیدا و پنهان فتنه با اسم رمز مهسا»
💢سخنرانان:
🌱سید علیرضا آلداود پژوهشگر فضای مجازی و رسانه
تحلیل دادههای مرتبط با مهسا امینی در شبکه های اجتماعی
و
🌱دکتر حسینی عضو هیئت علمی دانشگاه و مسئول معاونت سیاسی سازمان بسیج
🔻زمان: یکشنبه ۳ مهرماه ۱۴۰۱ ساعت ۲۱
✅لینک جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/bahmanpardaz/jalase
هدایت شده از 🇮🇷 کانال رسمی حامد سبزی پور 🇮🇷
شور محشر در عزای رحمةللعالمین شد
اوّل تنهایی مولا امیرالمؤمنین شد
(غلامرضا سازگار)
امشب واژگان در سوگ و مرکبها از درد خشکیدهاند؛ قلمها غلاف شده و تاب نگاشتن حجم اندوه و ماتم امشب را ندارند.
گویی امشب نه فقط محمد(ص) که اسوه اخلاق و تندیس رحمت الهی راه آسمان پیش گرفته و با رحلتش، رحل قرآن جاوید و عترت را برای همیشه به یادگار میگذارد.
او که نماد اخلاق حسنه بود و فرمود:«بنده با خوشاخلاقی به مقام روزهگیر شبزندهدار میرسد.»[1]
اما این حزن و اندوه عظیم امشب فقط از رحلت جانسوز پیامبر(ص) نیست چرا که امشب داغدار عروج غریبانه حسن مجتبی(علیه السلام) نیز هست.

او که کریم اهل بیت(ع) است و کرامتش، حاتم طاییها را به گدایی کویش وا میدارد.
کسی که بیوقفه گرهگشایی میکند و قصه کَرَم او هزار و یک شب را به چالش میکشد.
او که سید شباب اهلجنت است و پیامبر اکرم(ص) در شأن او فرموده است:«اگر عقل، خود را به صورت مردی نشان دهد آن مرد، حسن(علیهالسلام) است.»[۲]
سلام بر تو ای کریم آلطه(ع)... از دریای کرامتت به روح بی قرار ما بچشان و مرهم دردهای بیامان اهل زمین شو با دعای امام گونهات.
رحلت جانگداز پیامبر مهر و مهربانی و شهادت کریم آل او حسن مجتبی(علیه السلام) تسلیت باد
هدایت شده از محتوای ثامن پیربکران
به کدامین گناه.pdf
1.02M
#محتوای_سخنرانی
به کدامین گناه؟!
ــــــــــــــــــــــــ
بررسی نقش رسانه در اسارت ذهنی جامعه
ــــــــــــــــــــــــ
ما بیشتر از اینکه واقعبین باشیم، اسیر ذهنیتهای خودمان هستیم. همیشه یک فاصلهای بین واقعیتها و ذهنیتهای ما وجود دارد و کسی که اسیر ذهنیتهای غلط خودش باشد، نمیتواند در زندگی موفق باشد، اگر ما از زندان ذهنیتهای غلط خودمان نجات پیدا کردیم، زندگی را میتوانیم تغییر
دهیم. اسارت ذهنی خیلی بدتر از اسارت بیرونی است.
ــــــــــــــــــــــــ
متن فوق یک نمونه #سخنرانی، جهت تبیین نقش رسانه در اسارت ذهنی جامعه است.
#جهاد_تبیین
#بصیرت_رسانه
ــــــــــــــــــــــــ
@samen_pirbakran
هدایت شده از محتوای ثامن پیربکران
19.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خروش مردم اصفهان در راهپیمایی روز جمعه اول مهر ۱۴۰۱ در اعتراض به کشف حجاب و بی بند و باری ها و
پاسخ به اغتشاشگران و دشمنان
به شعارهای با بصیرت مردم اصفهان دقت کنید .
https://eitaa.com/MONTAZERANMAHDIIIIII
سلام علیکم
🌸🍀عملیات ثامن ۲۵🌸🍀
با احترام به استحضار می رساند :
عملیات ثامن ۲۵ با موضوع محوری دفاع مقدس و هفته وحدت از تاریخ ۱۴۰۱/۰۶/۳۰ تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۷/۰۵ ادامه دارد
سر فصل های تبیینی موضوع فوق به شرح ذیل است :
۱- نقش دستاوردهای دفاع مقدس در تداوم و بقای انقلاب اسلامی
۲- نقش الگویی دفاع مقدس در جبهه مقاومت
۳- نقش وحدت دینی و ملی در صیانت از انقلاب اسلامی
۴- نقش پیاده روی اربعین در تشکیل تمدن نوین اسلامی
۵- رویداد ملی و سراسری " قهرمان شهیدم "
امید است با توکل بر خداوند متعال سر شبکه های محترم نسبت به فعال کردن و بسیج ادمین ها در این عملیات نیز مانند عملیاتهای قبلی خوش بدرخشند.
برخی از مهمترین تاکتیکهای جنگ روانی و مورد استفاده در فتنه با اسم رمز مهسا امینی (قسمت دوم)
انواع شايعات و کاربردهای آنان
- شايعات تفرقهافكن
در اين نوع شايعه سعي ميشود در موانع دشمن ايجاد شكاف نمايند و با بيان تشنجات بين افراد دشمن آنها را ضعيف نمايند . اين نوع شايعه در بازيهاي سياسي كاربرد وسيعي دارد .
- شايعات هراسآور
در اين نوع شايعه با اعلام كشتههاي وسيع و پخش آن در بين نيروهاي دشمن ميتوان نااميدي را در بين آنها افزايش داده و آنها را ضعيف نمود .
- شايعات اميدبخش
اين نوع شايعات باعث ايجاد روحيه و انسجام در بين نيروهاي خودي شده و كاربردي وسيع دارد
نيل پستمن در كتاب خود تحت نام « زندگي در عيش ، مردن در خوشي » شايعات را به سه دسته تقسيم ميكند :
- شايعات آتشين
شايعهايست كه يكباره شكل ميگيرد ، همه جامعه را تحتالشعاع قرار ميدهد و اثري كوتاهمدت دارد . كاربرد اين نوع شايعه بيشتر در زمان جنگ نظامي است . استفاده از آمار و ارقام و بزرگنشان دادن آنها ، مسير شايعات آتشين است . به معناي ديگر شايعات آتشين با ارقامي بسيار بزرگ ولي فقط در يك مقطع وارد ميشوند ، تاثير آنها عظيم است ولي مقطعي است . نيل پستمن ميگويد : اين شايعه هنگامي است كه جنگ يا رخدادهاي ناگهاني در جامعه اتفاق ميافتد و اين نوع شايعات غالبا با ارقام بزرگ و ارقام سر و كار دارند . تلفات ناشي از جنگ و تلفات ناشي از سيل و زلزله از جمله اين موارد ميباشند .
به عنوان نمونه اعلام كشتهها با ارقام بزرگ در يك جنگ
- شايعات خزنده
شايعاتي هستند كه همراه با تاكتيكهاي قطرهچكاني ، مرحله به مرحله ميتواند مسير يك شايعه را در ذهن افراد يك جامعه طراحي كند . اين شايعات درازمدتتر از شايعات آتشين هستند و پيچيدگيهاي بيشتري نيز دارند . سوءاستفادههاي مالي و فساد در دستگاههاي اداري و رسوائيهاي مالي از جمله اين نوع شايعات هستند . پخش قطرهچكاني و مرحله به مرحله حادثه 11 سپتامبر زمينهساز اين نوع شايعه بود .
- شايعات دلفيني
آن نوع از شايعات هستند كه به تناسب زمان آشكار ميگردند و بلافاصله پس از تاثيرگذاري براي مدتي پنهان مي شوند و دوباره با ايجاد زمينه و انگيزه خود را آشكار ميكنند . به گفته پستمن اين شايعات ، شايعات غواصي ميباشند . در اين نوع شايعه از آنچه كه در گذشته اتفاق افتاده در زمانهايي كه كاربرد آن اقتضاء ميكند ، استفاده ميكنند . گاهي مطالبي را آشكار و گاهي مطالبي را پنهان مينمايند .
به تعبير لئوپستمن مثل نمكي هستند كه بر روي زخم پاشيده ميگردد و در طول تاريخ هميشه زنده و داراي كاربرد هستند . شايعات دلفيني شايعاتي هستند كه زمان مشخصي ندارند و هر گاه زمينه آن فراهم شود ، قابل خود نمايي هستند . مانند اخبار مربوط به قتلهاي زنجيرهاي
برخی از مهمترین تاکتیکهای جنگ روانی و مورد استفاده در فتنه با اسم رمز مهسا امینی:
⭕️تاكتيك شايعه Rumour
شايعه در جايي ايجاد ميشود كه خبر نباشد و يا خبر از منابع موثق منتشر نگردد .
از جمله اولين عناصري كه در بحث شايعه مطرح ميباشند ، موضوع ، مكان و زمان شايعه است . يك شايعهساز ماهر بهخوبي ميداند كه شايعه وي بايد موضوعي باشد كه حساسيت بالاي جامعه را در زمان و مكان مناسب به خود اختصاص دهد . رابطه بين موضوع ، زمان و مكان ميبايد در پخش يك شايعه بهخوبي درك و احساس گردد .
در خصوص بحث زمان اعتقاد براينست كه يا بهموقع بودن پخش شايعه بيشترين تاثير را دارد و همچنين بالاترين تاثير شايعه در لحظه اوج احساسات مردم است . چنانچه شايعه قبل يا بعد از زمان تاثيرگذار مطرح شود ، به همان اندازه نفوذ خود را از دست ميدهد . مكان پخش يك شايعه نيز ميبايد كاملا داراي مجاورتهاي معنوي و جغرافيايي باشد .
شايعه ضريب خود را مديون دو نكته ميباشد . اول ابهام در موضوع و دوم اهميت موضوع . هر چه ضريب اهميت يك شايعه بالا باشد ، ضريب نفوذ آن نيز به همان ميزان بالا ميرود . در ضمن به همان ميزان كه ابهام در قضيه افزايش مييابد ، ضريب نفوذ شايعه نيز بالا ميرود . چنانچه يكي از اين پارامترها ي ابهام يا اهميت صفر شود ، ضريب نفوذ شايعه نيز صفر خواهد شد .
عوامل ديگري نيز در پخش ، پذيرش و نفوذ شايعه مؤثرند اما از درجه دوم اهميت برخوردار ميباشند . يكي از اين عوامل عناصر پخش شايعه هستند . بهطور نمونه پخش شايعه از زبان يك وزير ، يك استاد دانشگاه و يا هر منبع معتبر ديگر ضريب نفوذ آن را بيشتر از پخش شايعه از زبان راننده تاكسي ميكند.
هرشايعه دربرگيرنده بخش قابل ملاحظهاي از واقعيت ميتواند باشد ، اما ضريب نفوذ آن نيز تحت تاثير سه عامل ديگر ميتواند افزايش بالايي پيدا كند ،كه اين عوامل عبارتند از :
• تسطيح
• همانندسازي
• برجستهسازي
تسطيح
در تسطيح شايعهساز سعي ميكند عوامل حاشيهاي و جنبي يك موضوع را از بين ببرد و موضوع شاخص را نمايانتر كند . حذف مطالب حاشيهاي شايعه و حذف مطالب كماهميتتر عامل تسطيح را شكل ميدهد. دراين جا موضوع شايعه نماد وسيعتر و بزرگتري پيدا ميكند و يا به تعبير ديگر تنها موضوع شاخص جامعه ميشود .
همانندسازي
در همانندسازي نوعي فرافكني صورت ميگيرد . موضوعي در ذهن مخاطب عينيت پيدا كرده و مخاطب نسبت به آن آگاهي دارد . در اين نوع شايعه ، استفاده از تاكتيك بک گراند ميتواند عنصر شايعه را تقويت كند . به عنوان مثال در حوادث بعد از 11 سپتامبر ، استفاده از شايعه پخش سلاحهاي ميكروبي و شيميايي را همانندسازي مي كنيم با سلاحهاي بهكار برده شده در جنگ خليج فارس . براي اينكه ثابت نماييم توليد اين نوع سلاحها توسط آمريكاييها صورت گرفته و امروز در خود آمريكا موجب سياهزخم ميشود .
برجستهسازي ، بزرگنمايي
نمودار شدن عنصر اصلي شايعه همان برجستهسازي و واضحكردن موضوع اصلي است . برجستهسازي زماني اتفاق ميافتد كه شما بتوانيد با تسطيح عناصر حاشيهاي خبر را حذف و با مبالغهاي كه در خبر انجام ميدهيد ، آن را درحد معقول بزرگ جلوه دهيد .
🍃🏴 توصیف مصیبت بزرگ رحلت پیامبر اکرم ﴿صَلَّي اللهُ عليهِ و آلهِ و سلَّم﴾ در کلام نورانی امیرالمومنین ، امام علی ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾
📖 خطبه ۲۳۵ نهج البلاغه که در سوگ پيامبر اعظم (صلّى اللّه عليه و آله و سلّم) به هنگام غسل دادن آن حضرت بیان فرمودند :
🍂🕯 بِأَبِي أَنْتَ وَ أُمِّي يَا رَسُولَ اللَّهِ
لَقَدِ انْقَطَعَ بِمَوْتِكَ مَا لَمْ يَنْقَطِعْ بِمَوْتِ غَيْرِكَ مِنَ النُّبُوَّةِ وَ الْإِنْبَاءِ وَ أَخْبَارِ السَّمَاءِ خَصَّصْتَ حَتَّى صِرْتَ مُسَلِّياً عَمَّنْ سِوَاكَ وَ عَمَّمْتَ حَتَّى صَارَ النَّاسُ فِيكَ سَوَاءً ؛ وَ لَوْ لَا أَنَّكَ أَمَرْتَ بِالصَّبْرِ وَ نَهَيْتَ عَنِ الْجَزَعِ لَأَنْفَدْنَا عَلَيْكَ مَاءَ الشُّئُونِ وَ لَكَانَ الدَّاءُ مُمَاطِلًا وَ الْكَمَدُ مُحَالِفاً وَ قَلَّا لَكَ وَ لَكِنَّهُ مَا لَا يُمْلَكُ رَدُّهُ وَ لَا يُسْتَطَاعُ دَفْعُهُ.
🌷 بِأَبِي أَنْتَ وَ أُمِّي اذْكُرْنَا عِنْدَ رَبِّكَ وَ اجْعَلْنَا مِنْ بَالِكَ.
🍂🥀 پدر و مادرم فداى تو اى رسول خدا ؛ با مرگ تو رشته اى پاره شد كه در مرگ ديگران اينگونه قطع نشد ؛ با مرگ تو رشته پيامبرى، و فرود آمدن پيام و اخبار آسمانى گسست.
مصيبت تو، ديگر مصيبت ديدگان را به شكيبايى واداشت، و همه را در مصيبت تو يكسان عزادار كرد.
اگر به شكيبايى امر نمى كردى، و از بى تابى نهى نمى فرمودى، آنقدر اشك مى ريختم تا اشك هايم تمام شود، و اين درد جانكاه هميشه در من مى ماند، و اندوهم جاودانه مى شد، كه همه اينها در مصيب تو ناچيز است ؛ چه بايد كرد كه زندگى را دوباره نمى توان بازگرداند ، و مرگ را نمى شود مانع شد.
⚘پدر و مادرم فداى تو، ما را در پيشگاه پروردگارت ياد كن، و در خاطر خود نگهدار.
🍃 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🍃
@samenfalavarjan
سلام و احترام
عزاداریهاتون قبول.
طبق گفته قدیمی هااگر میخواستند به کسی نفرین کنند می گفتند که الهی به خود مشغول بشی!
و این روزها همه ما بدون نفرین کسی به ما به خودمان مشغول شده ایم.
این تعبیراز خودمشغولی نوعی بی تفاوتی به همدیگر و فقط دغدغه خودمان را داشتن و به نوعی خودمحوری است.
امروز که این مثلث خودمشغولی رو دیدم یاد حرف مادرم افتادم.
مثلث خود مشغولی چيست؟
رنجش، عصبانیت و ترس
سه تاضلع "مثلث خودمشغولی" را به وجود میآورند.
شاید جالب باشد که بدانید، تمام نواقص اخلاقی از این سه واکنش سرچشمه میگیرند.
❌"رنجش" واکنش ما در برابر آن قسمت از گذشتهمان که مسایل طبق خواسته و روال ما پیش نرفته، از این طریق ما دوباره به گذشته باز میگردیم و در آن زندگی میکنیم(بازخوانی گذشته های منفی)
❌"عصبانیت" روش رویارویی ما در زمان حال و واکنشی به منظور انکار واقعیتی است که مورد پسندمان نیست.
❌"ترس" احساسی است که وقتی ما به آیندهمان فکر میکنیم دچار آن میشویم و به بیان دیگر ، واکنش ما در مقابل ناشناختهها و احساس نگرانی از به وقوع نپیوستن رویاهایمان است.
این واکنشها در مقابل آدمها، مکانها و وقایع گذشته، حال و آینده زمانی ظاهر میشود که انتظارات ما از آنها برآورده نشود.
و اما راه حل کلیدی برای رهایی:
پذیرش جایگزین رنجش.
عشق جایگزین عصبانیت.
ایمان جایگزین ترس.
البته این راه حل به گفته استادان ارجمندمان نیاز به سه امر دارد و آن تمرین تمرین تمرین.
امیدوارم توفیق رفیق راهمون باشه و زندگی مون با پذیرش بشود مملو از عشق و ایمان تا همچون بانوی کربلا دیده ای جمیل داشته باشیم تا دنیا و مافیها را جمیل ببینیم.
ان شاالله مشغول به حمد وثنای خدا باشیم و اگه مشغول به خودمون هم شدیم درخودسازی باشه و بس.
#دلنوشته_ام
هیأت ثارالله، شب دوم.m4a
22.75M
🌿 هیأت محل «جهاد تبیین» است.
🎙سخنرانی شب دوم، هیأت ثارالله ﴿عَلَيهِ السَّلامُ﴾
🍃🕯 با موضوع :
💠 چرا نظام اسلامی با آشوبگران مماشات می کند؟
❓ آیا جمهوری اسلامی از اجماع جهانی می ترسد❗
⁉️ آیا نظام در برخورد با فتنه گران دچار تردید شده است ‼
🍃 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🍃
@samenfalavarjan