۲۱ مرداد ۱۴۰۲
📌 در جنگ بعدی همه اماکن اشغالی را به گورستان تبدیل میکنیم
🌀یکی از رهبران حزبالله لبنان تأکید کرد که «این حزب مقدمات و تجهیزات لازم برای شکست ارتش رژیم صهیونیستی را تکمیل کرده است.
🔻حاج جهاد، یکی از رهبران حزبالله لبنان در گفتوگو با شبکه لبنانی المنار گفت: دشمن در جنگ بعدی در صورت ورود به خاک لبنان قادر به خروج نخواهد بود تمامی مکانهای اشغالی به گورستان تبدیل خواهند شد و در جنگ بعدی از رده خارج خواهند شد و شاهد فرار سربازان اسرائیلی خواهید بود.
#حزب_الله
#رژیم_صهیونیستی
🔷@Basijnewsir
۲۱ مرداد ۱۴۰۲
🔻کاروان نمادین اسرای کربلا در روستای باقرآباد قم
🔸مراسم ورود کاروان نمادین اسرای کربلا در روستای باقرآباد شهرستان جعفرآباد قم برای دومین سال متوالی با حضور چند هزار نفری مردم برگزار شد.
#اربعین
#امام_حسین
#کربلا
🔹@basijnewsir
۲۱ مرداد ۱۴۰۲
۲۱ مرداد ۱۴۰۲
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤ دوست من قرآن
🔸ایده و اجرای تصویرسازی و استاپ موشن: زهرا و زهره سادات طباطبایی
🔸متن و محتوا: راضیه رحیمی
🔸موشن: معصومه رضایی
🔸تنظیم صدا: الهام معینی کیا
🔸صدا پیشگان: زهرا و زهره سادات طباطبایی
🔻رویداد حسین علیه السلام، تصویرگر قرآن
#قرآن
#هنرمند_قرآنی
🔹@basijnewsir
۲۱ مرداد ۱۴۰۲
🍈برگزاری نمایشگاه مرغوبترین انجیر ایران در گلوگاه
🔸نمایشگاه مرغوبترین انجیر ایران یکشنبه و دوشنبه ۲۲و ۲۳ مردادماه در گلوگاه برگزار میشود.
🔸این نمایشگاه با هدف توانمندسازی مجریان طرح اشتغال با همکاری کمیته امداد، قرارگاه جهادی پیشرفت، جهاد کشاورزی و بسیج سازندگی به مدت دو روز در امامزاده محمد شهرستان گلوگاه برگزار خواهد شد.
🔹@basijnewsir
۲۱ مرداد ۱۴۰۲
◼ پیام تسلیت سردار زهرایی در پی شهادت مسئول گروه جهادی ریحانهالنبی دانشگاه پیام نور اصفهان
🔻مسئول سازمان بسیج سازندگی:
🔹 این جهادگر مخلص همواره در تلاش و خدمت به محرومین و نیازمندان کشور بود و درگذشت ایشان ضایعهای بزرگ برای گروه های جهادی ایران اسلامی است.
🔹کماکان از مجلس محترم شورای اسلامی در خصوص تسریع در تصویب قانون اصلاحات بسیج سازندگی (قانون شهدای جهادگر) پیگیریم تا زودتر حقوق از دست رفته خانواده معزز این شهدا احیاء شود.
متن کامل پیام↙
basijnews.ir/00dzvs
#بسیج_سازندگی
@basijnews110
۲۱ مرداد ۱۴۰۲