┄┅✿❀﷽❀✿┅
✅قسمت چهاردهم
🇮🇷دو) معنویّت و اخلاق
معنویّت به معنی برجسته کردن ارزشهای معنوی از قبیل: اخلاص، ایثار، توکّل، ایمان در خود و در جامعه است، و اخلاق به معنی رعایت فضیلتهایی چون خیرخواهی، گذشت، کمک به نیازمند، راستگویی، شجاعت، تواضع، اعتمادبهنفس و دیگر خلقیّات نیکو است. معنویّت و اخلاق، جهتدهندهی همهی حرکتها و فعّالیّتهای فردی و اجتماعی و نیاز اصلی جامعه است؛ بودن آنها، محیط زندگی را حتّی با کمبودهای مادّی، بهشت میسازد و نبودن آن حتّی با برخورداری مادّی، جهنّم میآفریند.
شعور معنوی و وجدان اخلاقی در جامعه هرچه بیشتر رشد کند برکات بیشتری به بار میآورد؛ این، بیگمان محتاج جهاد و تلاش است و این تلاش و جهاد، بدون همراهی حکومتها توفیق چندانی نخواهد یافت. اخلاق و معنویّت، البتّه با دستور و فرمان به دست نمیآید، پس حکومتها نمیتوانند آن را با قدرت قاهره ایجاد کنند، امّا اوّلاً خود باید منش و رفتار اخلاقی و معنوی داشته باشند، و ثانیاً زمینه را برای رواج آن در جامعه فراهم کنند و به نهادهای اجتماعی دراینباره میدان دهند و کمک برسانند؛ با کانونهای ضدّ معنویّت و اخلاق، به شیوهی معقول بستیزند و خلاصه اجازه ندهند که جهنّمیها مردم را با زور و فریب، جهنّمی کنند.
ابزارهای رسانهای پیشرفته و فراگیر، امکان بسیار خطرناکی در اختیار کانونهای ضدّ معنویّت و ضدّ اخلاق نهاده است و هماکنون تهاجم روزافزون دشمنان به دلهای پاک جوانان و نوجوانان و حتّی نونهالان با بهرهگیری از این ابزارها را به چشم خود میبینیم. دستگاههای مسئول حکومتی دراینباره وظایفی سنگین بر عهده دارند که باید هوشمندانه و کاملاً مسئولانه صورت گیرد. و این البتّه به معنی رفع مسئولیّت از اشخاص و نهادهای غیرحکومتی نیست. در دورهی پیشِرو باید دراینبارهها برنامههای کوتاهمدّت و میانمدّت جامعی تنظیم و اجرا شود؛ انشاءالله.
#گام_دوم_انقلاب
#قسمت_چهاردهم
@basijnoorozahra
#عالم
انسان دو بار مهمان خداست، یکی در سفر مکه و دیگری در ماه مبارک رمضان؛ اما خدا هر جایی مهمان نمیشود... فرمود:
«أنا عِندَ القُلُوبُ المُنکَسِرَةِ»،
من مهمان قلبهای شکستهام؛ اگر دلی بشکند، من دعوت او را اجابت میکنم
| آیتالله جوادی آملی |
#ماه_مهمانی_خدا
#شبهای_قدر
@basijnoorozahra
نماز جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
آیت الله سید احمد خاتمی:
🔹️جهش تولید بسیار مهم است، زیرا با جهش تولید همه شاخص های اقتصادی تغییر پیدا می کند، بیکاری و نرخ تورم کاهش مییابد، صادرات رونق پیدا می کند، استقلال اقتصادی پیدا می شود و خروجی این همه عبارت، عزت ملی و سربلندی ایران است.
🔹️مردم هم به تولید داخلی بها دهند تا جنس داخلی هست از آنها استفاده کنند، البته تولیدکنندگان داخلی ها هم دقت کنند که خوب و محکم درست کنند که قابل رقابت با خارجی باشد .
🔹️در عملیات طوفان الاقصی ابتکار عمل دست شبکه مقاومت است.
🔹امروز مقاومت یک شبکه پیوسته شده است
🔹️داعش یک تشکل آمریکایی و اسراییلی است.
🔹️۱۲ فروردین غدیر نظام اسلامی است.
🔹️اجتماع ۱۰۰ هزار نفری امام حسنی ها در استادیوم آزادی مایه افتخار بود.
🔹️آمارهای کشته های تصادفات نوروزی برای ما بسیار سنگین است.
@basijnoorozahra
🔵 هرسه شب قدر مهم است
حاج آقا مجتبی تهرانی هرسال درشبهای قدر میگفتند: در روایتی درباره تعیین شب قدر آمده است که میفرماید:
🔻شب ١٩: مقدّرات سال در شب نوزدهم تقدیر می شود؛ «قُسِمَ فِیهَا الْأَرْزَاقُ وَ كُتِبَ فِیهَا الاجَالُ وَ خَرَجَ فِیهَا صِكَاكُ الْحَاجِّ» (مستدرك الوسائل، ج ۷، ص ۴۷۰، باب تعیین لیلة القدر)؛ در شب نوزدهم ارزاق، درآمدها و روزی افراد و همچنین مدت حیات و زندگی آنان تا سال آینده تعیین میشود. علاوه بر آن در شب نوزدهم مشخص میشود كه چه كسانی در آن سال به حج می روند.
🔻شب ۲۱: سپس در شب بیست و یكم آنچه در شب نوزدهم مقدر شده، بر آن ابرام و تأكید می شود. این به این معناست كه در شب بیست و یكم آنچه در شب نوزدهم تعیین و مقدر شده، قابل تغییر است، آنچه كه از شب نوزدهم تا شب بیست و یكم مقدر شده و تغییر یافته، در شب بیست و یكم ثبت شده
🔻شب ۲۳: و در شب و بیست و سوم قطعی، نهایی و امضاء می شود. براساس این روایت هر سه شب از شبهای قدر به شمار میآیند.
امشبو از دست ندیم. التماس دعا
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴توصیه مرحوم حاج آقا فاطمی نیا برای شب قدر.....
▪️شادی روحشان فاتحه وصلوات
التماس دعا🙏🙏
@basijnoorozahra
┄┅✿❀﷽❀✿┅
✅ قسمت پانزدهم
🇮🇷سه) اقتصاد
اقتصاد یک نقطهی کلیدیِ تعیینکننده است. اقتصاد قوی، نقطهی قوّت و عامل مهمّ سلطهناپذیری و نفوذناپذیری کشور است و اقتصاد ضعیف، نقطهی ضعف و زمینهساز نفوذ و سلطه و دخالت دشمنان است. فقر و غنا در مادّیّات و معنویّات بشر، اثر میگذارد. اقتصاد البتّه هدف جامعهی اسلامی نیست، امّا وسیلهای است که بدون آن نمیتوان به هدفها رسید. تأکید بر تقویت اقتصاد مستقلّ کشور که مبتنی بر تولید انبوه و باکیفیّت، و توزیع عدالتمحور، و مصرف بهاندازه و بیاسراف، و مناسبات مدیریّتی خردمندانه است و در سالهای اخیر از سوی اینجانب بارها تکرار و بر آن تأکید شده، بهخاطر همین تأثیر شگرفی است که اقتصاد میتواند بر زندگی امروز و فردای جامعه بگذارد.
انقلاب اسلامی راه نجات از اقتصاد ضعیف و وابسته و فاسد دوران طاغوت را به ما نشان داد، ولی عملکردهای ضعیف، اقتصاد کشور را از بیرون و درون دچار چالش ساخته است. چالش بیرونی تحریم و وسوسههای دشمن است که در صورت اصلاح مشکل درونی، کماثر و حتّی بیاثر خواهد شد. چالش درونی عبارت از عیوب ساختاری و ضعفهای مدیریّتی است.
مهمترین عیوب، وابستگی اقتصاد به نفت، دولتی بودن بخشهایی از اقتصاد که در حیطهی وظایف دولت نیست، نگاه به خارج و نه به توان و ظرفیّت داخلی، استفادهی اندک از ظرفیّت نیروی انسانی کشور، بودجهبندی معیوب و نامتوازن، و سرانجام عدم ثبات سیاستهای اجرائی اقتصاد و عدم رعایت اولویّتها و وجود هزینههای زائد و حتّی مسرفانه در بخشهایی از دستگاههای حکومتی است. نتیجهی اینها مشکلات زندگی مردم از قبیل بیکاری جوانها، فقر درآمدی در طبقهی ضعیف و امثال آن است.
راهحلّ این مشکلات، سیاستهای اقتصاد مقاومتی است که باید برنامههای اجرائی برای همهی بخشهای آن تهیّه و با قدرت و نشاط کاری و احساس مسئولیّت، در دولتها پیگیری و اقدام شود. درونزایی اقتصاد کشور، مولّد شدن و دانشبنیان شدن آن، مردمی کردن اقتصاد و تصدّیگری نکردن دولت، برونگرایی با استفاده از ظرفیّتهایی که قبلاً به آن اشاره شد، بخشهای مهمّ این راهحلها است. بیگمان یک مجموعهی جوان و دانا و مؤمن و مسلّط بر دانستههای اقتصادی در درون دولت خواهند توانست به این مقاصد برسند. دوران پیشِرو باید میدان فعّالیّت چنین مجموعهای باشد.
جوانان عزیز در سراسر کشور بدانند که همهی راهحلها در داخل کشور است. اینکه کسی گمان کند که «مشکلات اقتصادی صرفاً ناشی از تحریم است و علّت تحریم هم مقاومت ضدّ استکباری و تسلیم نشدن در برابر دشمن است؛ پس راهحل، زانو زدن در برابر دشمن و بوسه زدن بر پنجهی گرگ است» خطایی نابخشودنی است. این تحلیل سراپا غلط، هرچند گاه از زبان و قلم برخی غفلتزدگان داخلی صادر میشود، امّا منشأ آن، کانونهای فکر و توطئهی خارجی است که با صد زبان به تصمیمسازان و تصمیمگیران و افکار عمومی داخلی القاء میشود.
#گام_دوم_انقلاب
#قسمت_پانزدهم
@basijnoorozahra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 حوزه علمیه خواهران یک نو آوری در انقلاب اسلامی است که هدف آن درست کردن یک زیست و زندگی متفاوتست.
💎آغاز پذیرش حوزه های علمیه خواهران از اول اردیبهشت
➡️paziresh.whc.ir
و مراجعه حضوری به مدارس علمیه
💎پذیرش مدرسه علمیه نورالزهرا سلام الله علیها
⬅️درمقطع سطح دو
🖊میدان رسالت،خیابان فرجام شرقی،خیابان شهیدمظفری نیا(سراج)،کوچه شهید ممنونی،پ۱۹.
☎️شماره تماس: ۷۷۰۷۱۰۳۴_۷۷۰۷۳۵۶۱_۰۹۹۰۵۰۴۱۵۴۰
داخلی ۱۱۳_۱۲۵
و پیام به آیدی👇👇
@amozeshnoorozahra
ثبت نام حضوری و تلفنی بعد از تعطیلات عید نوروز...
#مدرسه_علمیه_نورالزهرا_سلام_الله_علیها
#رمضان_کریم
#موشن_گرافی
سلام و احترام
طلاب محترم لطفا تبلیغات پذیرش مدرسه را در گروههای خود ارسال و اسکرین شات آن را برای خانم اکبری ارسال بفرمایید..
ماجور باشید..☘
🌿 روز جمهوری اسلامی گرامی باد
🔰 اگر خدای نخواسته جمهوری اسلامی، این دسترنج تودههای عظیم رنج کشیده و ستمدیده، شکست بخورد، هرگز گمان نکنند که به جای آن یک رژیم متعهدتر و غمخوارتر و ملیتر و اسلامیتر روی کار میآید؛ و به یقین بدانند که یک رژیم صددرصد غربی آمریکایی یا شرقی کمونیستی به دست یکی از دو ابرقدرت، جایگزین آن میگردد، اگر چه با صورت ملی و اسلامی.
📆 ۲ مهر ۱۳۶۰
@basijnoorozahra
#ستار العیوب
از مهم ترین صفات الهی که اگر نبود ،تمام بندگانش اذیت ،خجالت وشماتت می شدند ،صفت #ستار بودن خداوند است که عیب های بندگانش را می پوشاند .
فردی به رسول خدا( ص ) گفت : که می خواهم خداوند عیب هایم را
بپوشاند ،حضرت فرمود :(( عیب های برادرانت را بپوشان تا خداوند عیب های تو را بپوشاند )).
منبع : کتاب برکرانه شرح چهل حدیث امام
خمینی (ره)
#بسیج_طلاب_واساتید
#حوزه_علمیه_نورالزهرا_سلام_الله_علیها
#گروه_تولید_محتوی
#رمضانیه
@basijnoroozahra