🌹شیعیان ما کسانی هستند که ...
♦️امام رضا علیه السلام فرمودند :شیعَتُنا المُسَّلِمُونَ لاِمْرِنا، الْآخِذُونَ بِقَوْلِنا، الْمُخالِفُونَ لاِعْدائِنا فَمَنْ لَمْ یَكُنْ كَذلِکَ فَلَیْسَ مِنّا.
♦️شيعيان ما کسانی هستند که تسليم فرمان ما بوده، از گفتار ما پیروی می کنند، و با دشمنان ما مخالف می باشندپس هر کس چنين نباشد از ما نيست.
📚 بحار الأنوار : ج 68، ص 167
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥7 میراث روحانی برای رئیسی🔸کار دولت رئیسی چندان آسان نخواهد بود و او میراثدار مشکلاتی است که روحانی بر جای گذاشته است🔸در این ویدئو نگاهی داریم بر میراث روحانی برای #رئیسی در 7 پرده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ریزش های انقلاب زیاد بوده یا رویش های آن؟
🔺حضرت آقا به خوبی این موضوع را توضیح میدهند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 #میلاد_امام_رضا(ع)
💐حرمت خیلی خوشگله آقا
💐بایدم باشه اینجا ایرونه
🎤 #صابر_خراسانی
👏 #شعرخوانی
👌بسیار دلنشین
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
✨پخش زنده از تمام نقاط حرم مطهر #امام_رضا علیه السلام
🔘 گنبد و بارگاه
b2n.ir/716010?eitaafly
🔘 ضریح مطهر
b2n.ir/780435?eitaafly
🔘 صحن انقلاب
b2n.ir/840352?eitaafly
🔘 صحن جامع رضوی
b2n.ir/941603?eitaafly
🔘 صحن آزادی
b2n.ir/024062?eitaafly
🔘 صحن گوهرشاد
b2n.ir/460076?eitaafly
💚اللهم عجِّلِ لولیکَ الفرج💚
35.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ بررسی چرخه انتشار خبر جعلی در #شبکههای_اجتماعی
🔻در ۲۳ آوریل سال ۲۰۱۳، #آسوشیتد_پرس توئیتی در صفحهاش گذاشت. که نوشته شده بود: «خبر فوری: در دو انفجار در کاخ سفید باراک اوباما مجروح شده است.» این توئیت در کمتر از ۵ دقیقه ۴۰۰۰ بار #توئیت مجدد شد، و بعد از آن فراگیر شد و ...
🔹سخنرانی «Sinan Aral» استاد علم داده در Ted درباره اینکه چگونه در عصر اطلاعات جعلی می توانیم از #حقیقت محافظت کنیم؟
#انجمن_سواد_رسانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️تولیدات رسانه ای را به ساندویچ همبرگر تشبیه میکنند که از سه لایه تشکیل شده است ؛ یک لایه گوشت وسط آن است ، یک لایه نان روی آن و یک لایه زیرش .
🔺لایه میانی که دارای پیام آشکار و عناصر مستقیم ، و اصل تولید رسانه ای و محصول ملموس آن است را متن می نامند .(گوشت همبرگر)
🔺به پیام های پنهان و غیر مستقیمی که تولید کننده پیام با بهره گیری هدفمند از اصول اثر گذاری بر مخاطب ( مانند استفاده از کلام ، رنگ ، نور ، موسیقی ، تدوین و...) در لایه زیرین تولید رسانه ای جاسازی کرده است ، زیر متن میگویند . زیر متن یعنی زندگی نهفته در زیر پیام آشکار .(نان زیرین همبرگر)
🔺به لایه بالایی که خارج از متن پیام است و شامل شرایط محیطی ، فرهنگی و عوامل بیرونی حاکم بر درک و اثرگذاری پیام می شود فرامتن می گویند . این شرایط گاهی مفهوم یا هدف پیام را به ضد آن چیزی که مد نظد تولید کننده اش بوده است ، تبدیل می کند.(نان بالایی همبرگر)
🎯آیا همانچیزی که میگوییم، شنیده میشود؟!
🎯چطور افراد مختلف از یک پیام درکهای متفاوتی دارند؟
🎯چگونه پیام رسانهای تاثیرگذار تولید کنیم؟
✍️در علم ارتباطات می گویند پیام تنها آنچیزی نیست که ارسال می شود، بلکه آنچیزی که دریافت میشود هم مهم است. به معنای دیگر لزوما آنچه ارسال میشود با آنچه دریافت شده یکی نیست. بنابراین ارسال کنندگان پیام باید به این نکته توجه کنند که چگونگی دریافت یک پیام، بسیار متاثر از فرامتن و تجربه زیستههای افرادی است که برای آنها پیام تولید و ارسال میکنیم.
🔻دیوید برلو به عنوان یکی از اندیشمندان حوزه ارتباطات در مدل فراگرد ارتباطات انسانی، مفهوم "قصد" ارتباطی، برای برقرار شدن ارتباط مؤثر و آشکار را دارای نقش مهمی میداند و معتقد است که «قصد و هدف تمامی رفتارهای ارتباطی آن است که پاسخی خاص از جانب فرد یا گروهی خاص را برانگیزد و ارتباط، هنگامی مؤثر خواهد بود، که گیرنده با تلاش کمتری پاسخ مطلوب را ارائه دهد.
🔻او میگوید که معنیها در پیامها و چیزهای قابل کشف نیستند. در واقع کلمات در نهایت هیچ معنایی نمیدهند؛ بلکه معنیها فقط در آدمها هستند، که مسبّب پاسخها میشوند. آنها چیزهایی شخصی و درون ارگانیسم انسانند. معناها آموخته میشوند؛ آنها داراییهای ما محسوب میشوند؛ ما معنیها را یاد میگیریم، بر آن میافزاییم، آنها را نابود میکنیم؛ اما قادر به یافتنشان نیستیم. آنها در ما هستند نه در پیام. معنی در درون انسانهاست نه در کلمات.
🔻برلو همچنین سیستمهای اجتماعی– فرهنگی بهطور نسبی عوامل تعیینکننده موارد زیر هستند: انتخاب کلماتی که افراد بهکار میبرند، هدفهایی که برای ارتباط دارند، معنیهایی که برای یک کلمه در نظر میگیرند، گیرندگانی که انتخاب میکنند و کانالهایی که برای انواع پیامها برمیگزینند همه به سیستمهای اجتماعی- فرهنگی وابستهاند.»
🔻با این وصف پیامهای رسانهای که قابلیت رمزگشایی و فهم دقیقتری از سوی مخاطبان دارند و مبتنی بر بافت معنایی درون افراد بیشتری هستند، بهتر میتوانند مخاطبان را تحت تاثیر قرار داده و با خود همراه کنند. تمام قصد و هدف تولید پیامها و به عبارت دقیقتر رفتارهای ارتباطی آن است که پاسخی خاص از جانب فرد یا گروهی خاص برانگیخته شود پس یک پیام زمانی مؤثر خواهد بود که گیرنده با تلاش کمتری به آن پاسخ دهد.
🔻اساسا تفاوت جدی رسانهها و یکی از دلایل توفیق یا عدم موفقیتشان چگونگی بهکارگیری کلمات و قالبهای رسانهای است و آنهایی موفقترند که پیامهایشان نزدیکی بیشتری به معنی ذهنی اکثریت مخاطبان داشته باشد. این معانی نیز تحت تاثیر تجربهزیستهها، فرامتنها، نظام و ساختار فرهنگی و اجتماعی جوامع و... قرار دارند.
🔻رسانهای موفق خواهد بود که بتواند پیامهایش را در قالب کلمات دارای معانی مشترک دقیقتری به مخاطبان عرضه کنند(رمزگذاری) و مخاطب نیز با کمترین اتلاف وقت، رمزگشایی کرده و پیام را بپذیرد.
رسانه ها امروز معنا میسازند، معنای پیشین را هدایت میکنند و حتی تغییر میدهند.
#سواد_رسانهای 3️⃣5️⃣3️⃣
🔆چطور تاثیر روانی اخبار بد را کنترل کنیم؟ (۴)
📌 نگرانیهای خود را با دیگران تقسیم کنید اگر خبرهای روزانه شما را ناراحت میکند، با کسانی که به آنها اعتماد دارید حرف بزنید. مهم است که آنچه شما را نگران کرده با دیگران تقسیم کنید.
📌 بازنشر کلیه مطالب جهت اطلاع دیگران بدون ذکر منبع مجاز است.
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.