eitaa logo
🇵🇸بصیر🇮🇷
1.3هزار دنبال‌کننده
12.3هزار عکس
4.3هزار ویدیو
604 فایل
امیرالمومنین علی «علیه السلام»: {..اين پرچم مبارزه را جز افراد آگاه و بااستقامت و عالم به جايگاه حق بدوش نمی‌كشند..} 📚کتابخانه 🇮🇷بــصـیر🇮🇷👇👇👇 eitaa.com/basir110213/19500 خادم کانال:✍( #عمّار ) @ammar1395
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️اختلاف داشتن شیعیان و عدم همدلی و اتحاد، موجب بی برکتی و ضعف و شکست شیعیان و جبهه حق خواهد شد !
گروه‌های جهادی، تبلیغی و هرکسی با هر وسیله نقلیه‌ای خود را به روستاها و شهرستان‌ها برساند فقط چند روز برای تعیین وضعیت کشور فرصت داریم. همه باید حرکت کنیم به سمت روستاها و شهرستان ها و با با اهالی آنجا صحبت کنیم. ۱. شهید رئیسی ۱۸میلیون رای داشته که هنوز فعال نشده و حالا وقت هست‌ ۲. این ۱۸ میلیون در روستاها و شهرستان‌ها است. ۳. همه ما با هر عنوانی وظیفه داریم به روستاها مسافرت کنیم. از گروه‌های جهادی، طلاب، خانواده‌ها تا همه افراد... باید در پویش شرکت کنیم. ۴- کاغذها و بنرهایی که باعث میشه جلیلی رو بهتر بشناسن و انگیزه پیدا کنن بهش رای بدن رو چاپ کنید و در مکان های پر رفت و آمد، نصب کنید.
نقشه راه تبلیغ -AudioConverter.mp3
13.49M
✅ نقشه راهِ تبلیغ و آگاه سازی مردم برای رای دادن به کاندید اصلح در دوره دوم انتخابات 👤حجت الاسلام سید کمیل موسوی
6.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طنز، لذت زندگی با بنزین ۲۵ تومنی پزشکیان 😁
4_5766916669251262188.mp3
11.96M
۱۲ تفاوت مهم سعید و مسعود از زبان امیرحسین ثابتی ✅ به مسائل مهمی اشاره میکنه، حتما گوش بدید و برای دیگران هم بفرستید
⚠️مردم شریف ایران؛ فقط چند روز دیگه با این تصاویر فاصله دارید!!! اگر رای بیاورد.. ❌اگر یادآوری توهین به محسوب میشه، از ما ایراد نگیرید. از آقای ایراد بگیرید که قصد داره مسیر روحانی رو مجددا و با همون تیم طی کنه!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر فرصت نکرده‌اید مناظره دو نفره پزشکیان و جلیلی را ببینید، وقت هم ندارید، پیشنهاد می‌کنم به جای اون چند ساعت، این ۳۰ ثانیه را ببینید.
⚠️فرق می‌کنه کی رئیس‌جمهور باشه