۲۸ تیر ۱۳۹۸
کمیته ۳۰۰.pdf
30.28M
👇 #دانلود_کتاب 👇
📖📖📖📖📖📖📖
📚 کمیته ۳۰۰
✍ نویسنده: دکتر جان کولمن
✍ ترجمه: دکتر یحیی شمس
📝موضوع: #کانون_توطئه_های_جهانی
📖📖📖📖📖📖📖
۲۸ تیر ۱۳۹۸
🇵🇸بصیر🇮🇷
✅ تمرین رابطه امام و امت
🔰آیت الله قرهی:
🔻اگر بخواهیم در برابر حوادث #آخرالزمان آماده باشیم؛ پروژه پیش رویمان یعنی قبل از ظهور باید این باشد که رابطه امام و امت را #تمرین کنیم تا وقتی امام زمان (عج) می آید ما به عنوان امت آمادگی در رکاب بودن امام معصوم (علیه السلام) را داشته باشیم. در واقع اواخرِ زمانِ غیبت، یک دوره #تمرین امام و امت است حالا ما با وجود نازنین امام المسلمین، رهبر معظم انقلاب به عنوان امام این رابطه را #تمرین می کنیم.
#وظایف_منتظران
۲۸ تیر ۱۳۹۸
📸 تصاویر #پهپادهای #سپاه از ناوچه #آمریکایی و سند #دروغین بودن ادعای آنان منتشر خواهد شد..
❇️روابط عمومی کل #سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
🔹 به زودی تصاویر #پهپادهای #سپاه از ناوچه "یو اس اس باکسر" #آمریکایی که مدعی سرنگون ساختن یک #پهپاد ایرانی در روز گذشته (پنجشنبه) بر فراز تنگه هرمز شده است را منتشر خواهیم کرد تا دروغ و بی پایه و اساس بودن این ادعا در معرض افکار عمومی جهانیان قرار گیرد.
🔹 این تصاویر نشان خواهد داد #پهپاد نیروی هوافضای #سپاه پیش از ورود ناوچه #آمریکایی به تنگه هرمز در حال اجرای ماموریت جاری خود در منطقه بوده و از جمله تصاویر مربوط به رصد و مراقبت از ناوچه مذکور را نیز قبل و حتی بعد از زمان مورد ادعای #آمریکاییها به ایستگاه خود ارسال و سالم به پایگاه خود بازگشته است.
🔹یگانهای دریایی و هوافضای #سپاه بر اساس ماموریتها ی قانونی خود و در راستای برقراری امنیت آبراه تنگه هرمز و خلیج فارس ،تحرکات بیگانگان به ویژه نیروهای تروریست #آمریکا و #انگلیسیها در این منطقه را تحت نظارت و کنترل دقیق داشته و با هرگونه اقدام تجاوزکارانه آنان را با پاسخ متناسب، مواجه خواهند ساخت.
۲۸ تیر ۱۳۹۸
۲۸ تیر ۱۳۹۸
۲۸ تیر ۱۳۹۸
🇵🇸بصیر🇮🇷
#اتاق_های_فکر_یا_انجمن_های_جنگ (۱) 📡📡📡📡📡🇺🇸 📡📡📡📡🇺🇸 📡📡📡🇺🇸 📡📡🇺🇸 📡🇺🇸 📣این بخش برای آشنایی اجمالی با کان
#اتاق_های_فکر_یا_انجمن_های_جنگ (۲)
📡📡📡📡📡🇺🇸
📡📡📡📡🇺🇸
📡📡📡🇺🇸
📡📡🇺🇸
📡🇺🇸
💢فصل اول💢
🌐بررسی روند شکل گیری، رشد و گسترش اتاق های فکر #آمریکا
🔸بخش اول) تاریخچه:
الف) تاسیس تمدن برتر یا بنیان گذاری میراث غصب:
⚛شکل گیری حکومت ایالات متحده #آمریکا بر میراث غصب و اشغال گری، به باور تشکیک ناپذیر پژوهندگان تاریخ این کشور مبدل شده است.
🛑کشور کنونی ایالات متحده #آمریکا همچون سایر سرزمین های متعلق به ساکنان بومی ملت های گوناگون، از اواخر قرن پانزدهم میلادی به بعد، در معرض #هجوم و #تاراج اروپاییان غارتگر و جویندگان طلا قرار گرفت.
⭕️ #آمریکای جنوبی و مرکزی بین پرتقال و اسپانیا تقسیم شد، اما #آمریکای شمالی به اشغال فرانسه، انگلیس، هلند و نروژ درآمد؛ با وجود آنکه انگلیسی ها دیرتر از سایر اروپاییان به جمع اشغال گران سرزمین بومیان قاره #آمریکا پیوستند، لیکن طی جنگ های متعددی که از اواخر قرن پانزدهم میلادی به بعد با اسپانیا، هلند و فرانسه داشتند، توانستند سایر رقبای اشغال گر را سرکوب و خود را به عنوان قدرت بلامنازع #آمریکای شمالی تثبیت کنند، ساکنان جدید که سرزمین های اشغال شده را بخشی از سرزمین جزیره ای بریتانیا قلمداد می کردند، به مدت ۱۸۰ سال #فرهنگ و #تفکر انگلیسی را بر آن مسلط ساختند.
♨️ماحصل ۱۸۰ سال اشغال گری و نیز تعیین حدود منابع طبیعی، وضعیت اداره سرزمین های اشغال شده را به نحوی پیش برد که جمعیت های مهاجر و مهاجم را در ۱۳ ایالت مستقل، با مرزبندی هایی مشخص سازماندهی کرده بودند، ساکنان این ۱۳ ایالت که با افتخار خود را انگلیسی می دانستند؛ ناگهان خود را با قوانین سخت و انعطاف ناپذیر حکومت مرکزی #انگلستان در وضع خراج های سنگین و مالیات های کمرشکن مواجه دیدند، پارلمان #انگلستان برای جبران مخارج نظامی که به دلیل جنگ با کشورهای مختلف اروپایی بر دوش این کشور سنگینی می کرد، مالیات های متعددی بر مستعمره نشینان وضع کرد، از سال ۱۷۷۴ میلادی به بعد، مخالفت مستعمره نشینان با سیاست مالیاتی جدید #انگلستان باعث درگیری های فراوانی بین آن ها و نیروهای انگلیسی شد.
#ادامه_دارد
📡🇺🇸
📡📡🇺🇸
📡📡📡🇺🇸
📡📡📡📡🇺🇸
📡📡📡📡📡🇺🇸
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🆔 eitaa.com/basir110213
۲۸ تیر ۱۳۹۸
۲۸ تیر ۱۳۹۸
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودت انتخاب میکنی جواهر باشی یا بدل...
#پویش_حجاب_فاطمے
۲۸ تیر ۱۳۹۸
۲۸ تیر ۱۳۹۸
۲۸ تیر ۱۳۹۸
🍁🍁🍁🍁🍁
☘☘☘☘
🍁🍁🍁
☘☘
🍁
✨ حکمت ۲۳۰ ✨
⚜قَالَ علی (علیه السلام):
شَارِكُوا الَّذِي قَدْ أَقْبَلَ عَلَيْهِ الرِّزْقُ فَإِنَّهُ أَخْلَقُ لِلْغِنَي وَ أَجْدَرُ بِإِقْبَالِ الْحَظِّ عَلَيْهِ.
و درود خدا بر او فرمود: با آن كس كه روزي به او روي آورده شراكت كنيد، كه او توانگري را سزاوارتر، و روي آمدن روزگار خوش را شايسته تر است.
🍁
☘☘
🍁🍁🍁
☘☘☘☘
🍁🍁🍁🍁🍁
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#من_نهج_البلاغه_میخوانم
۲۸ تیر ۱۳۹۸