🎥پیشنهاد دانلود
درباره مصوبه حجاب و عفاف
بعد از توضیحات حجت الاسلام آقا تهرانی(اینجا) و توییت نبویان(اینجا) ...
اینک
1⃣_توضیحات احدیان درباره مصوبه حجاب و عفاف و نظر شورای عالی امنیت ملی ...
همان کسی که می گوید مصوبه نداریم احتمالا خودش در جلسه شورا حضور داشته...
2⃣جمله دو کلمه ای سعید جلیلی در این باره که چند ماه پیش بیان نمود را نیز از دست ندهید!!!
#امنیت_روانی_جامعه
#تجمع_غیر_قانونی
تحلیلم برای قتل دانشجو :
قتل دانشجو در حاشیه دانشگاه تهران را به دلایل ذیل صرفا با هدف سرقت محض نمی دانم.
-زمان و زمینه در کانتکس ترامپ جهت شورش اجتماعی در ایران است
-جوان(تحریک زا)
-دانشجو(تحریک زا)
-سنی(تنش قومی-مذهبی)
-رفتارهای نامتعارف بعد از آن به عنوان پیامد ها
-علت قتل دانشجو به دلیل دزدی بی سابقه است.لااقل بنده مصداقی نیافتم.
@dr_a_ganji
رئیس دانشگاه تهران در جمع معترضان به قتل دانشجو گفته:
عامل اصلی کوی اتفاقات کوی دانشگاه در ۱۸ تیر و اتفاقات امروز، نیروهای لباس شخصی هستند
اما دکتر ظریف که مورد وثوق اصلاح طلبان است در باره٧٨ اینطور می گوید:
شما برید ببینید رهبری از کی چفیه انداخت. رهبری از سال ۷۸ چفیه انداخت. ....به خاطر این که جریان اصلاحات، البته حالا من میگم "مبارزه"، رفت سراغ حذف رهبری. پشت بیسیم گفتند پیش به سوی [خیابان] آذربایجان. توی تظاهرات ۷۸.
@dr_a_ganji
🔺️چگونه شکست میخوریم؟!
🔹درصد پیشرفت ایران در ۵۰ سال پیش به نسبت ۲۰۰سال قبل از آن، از یک تغییر بسیار جزئی حکایت دارد، حال آنکه درصد پیشرفت و تامین رفاه فقط در ۴۶سال پس از انقلاب چند صد برابر بیشتر بوده است؛ من فکر میکنم جمهوری اسلامی بطور شگفت انگیزی توانسته سطح زندگی مردم را ارتقاء ببخشد و با توزیع نسبتا عادلانه امکانات حداقل ها را حتی برای ضعیف ترین اقشار جامعه نیز فراهم کند، اما هرگز در اقناع افکار عمومی به نسبت پیشرفت هایی که ایجاد کرده موفق نبوده است.
🔹ایران بعد از انقلاب در واقع بر اثر تاثیرپذیری از برخی تبعیض ها و عدم توانمندی در برچیدن اقتصاد غرب زده ی بیمار و فساد پرور، موفق به ایجاد رضایتمندی مناسب در مردم، علیرغم بالا رفتن کیفیت زندگی، بهداشت، آزادی های اجتماعی و غیره نشده است؛ به این معنا که پیشرفتها در کنار برقراری یک امنیت قابل قبول، عامل افزایش توقعات شده اند، لیکن مردم با دیدن برخی تبعیض ها و بی عملی ها، خسرانی را حس میکنند که شاید هرگز در دوران شاه با کوچه های گلی، بخاری های نفتی، زمستان های بی گاز، تابستان های بی برق، و حلبی آبادها احساس نمیکردند؛ و دقیقا همین است که معمولا از مردم میشنویم که از روزگار نداری های توام با دل خوش میگویند، در حالی که نسل جدیدِ پا گرفته در دوران پر امکانات بعد از انقلاب، با سبک زندگی فعلی، دسترسی های بعضا نامحدود و غیره حتی نمیتواند یک روز از شرایط واقعیِ دوران شاه را هم تحمل کند.
🔹حالا ممکن است بعضیها بگویند در این ۴۶ سال کلیت دنیا تغییر کرده است و این شرایط و دستاوردها مختص جمهوری اسلامی نبوده است اما همانها نمیگویند شرایط ۵۰ سال پیش آمریکا و اروپا به نسبت ۵۰ یا ۱۰۰ سال قبل از آن دوران به شدت پیشرفت داشته و این پیشرفت تا به امروز هم ادامه داشته است حال آنکه ایرانِ پهلوی با نه تنها با ۵۰ سال، که با ۲۰۰ سال قبل از آن هم به نسبت تفاوت چشمگیری نداشته است.
🔹همه اینها درحالی است که جمهوری اسلامی در طول ۴۶ سال با انواع ناملایمتی ها، دشمنی ها و تحریم های فلج کننده غرب نیز مواجه بوده است، و این تازه جدای از ۸ سال جنگ تحمیلی است. با این وجود جک استراو وزیر خارجه پیشین انگلیس بعد از بازدیدش از تهران در سال ۹۲، در روزنامه ایندیپندنت مینویسد تهران را در حد مادرید دیدم، نه قاهره و بمبئی! او از قاهره ای نام میبرد که بعنوان پایتخت مصر در تمام این سالها در ارتباط نزدیک با واشنگتن بوده و به هیچ وجه تنگناهایی نظیر آنچه تهران با آن مواجه بوده را تجربه نکرده است؛ نه تنها تجربه نکرده که حتی سالانه بودجه ای میلیارد دلاری هم از ایالات متحده آمریکا دریافت میکرده است.
🔹القصه! ما پس از انقلاب هیچ وقت در میدان شکست نخورده ایم، و حتی با همان اقتصاد ضعیفمان هم کج دار و مریز کار را پیش برده ایم، لیکن باید اقرار کنیم در جنگ های شناختی و ادراکی یک بازنده تمام عیار بوده ایم، که باید برایش چاره ای جست، و اِلّا جوان امروزی اگر بداند دوران شاه شباهت زندگی ها به دلیل بی عرضگی شاه و گسترش فقر و کمبود امکانات در قاطبه ملت بوده است نه عدالت او، بهتر تفاوت ماشین ایرانی زیر پایش با ماشین خارجی پسر همسایه را درک میکند!
#عبدالرحیم_انصاری
🇮🇷🇵🇸
🔰معلی و انتقادها
🍃🌹🍃
🔹برنامه تلویزیونی «حسینیه معلی» به عنوان یکی از برنامههای موفق و پربیننده با محوریت مذهبی و فرهنگی، در این چند سال مورد توجه و نقد طیفهای گوناگون جامعه قرار گرفته است. این نقدها را میتوان در سه دسته کلی تقسیم کرد که هر یک نیازمند تحلیل و مواجههای متفاوت است.
۱. جریان تخریب: برخی از انتقادها به «معلی» از سوی جریانهایی مطرح میشود که اساساً با هر گونه فعالیت مذهبی، فرهنگی و ملی در چارچوب سیاستهای جمهوری اسلامی مخالفند. این جریانها، که نمونههای آن را میتوان در شبکههایی، مانند بیبیسی و دیگر رسانههای معاند مشاهده کرد، به دلیل مخالفت ذاتی با مردم ایران، اسلام و انقلاب، هرگونه برنامهای را که موجب انسجام ملی و تقویت هویت دینی و ایرانی شود، زیر سؤال میبرند.
۲. جریان تعطیل: دسته دیگری از انتقادها از سوی جریانهای متحجری مطرح میشود که با هر گونه نوآوری و فعالیت رسانهای مدرن مخالفند. این جریانها، که درکی از فقه پویا و نیازهای جامعه امروز ندارند، با هرگونه شادی و برنامههای جدید مخالفت میکنند و آنها را بدعت میدانند. این نگاه ظاهرگرا و محدود، سبب میشود حتی برنامههای مذهبی مانند «معلی» نیز مورد هجمه قرار گیرند. این دسته از منتقدان، که با هرگونه تغییر و تحول در عرصه رسانه و فرهنگ مخالفند، نمیتوانند نماینده واقعی جامعه و جوانان امروز باشند.
۳. جریان ترفیع: در کنار این دو دسته، گروهی از منتقدان نیز وجود دارند که با نگاهی دلسوزانه و سازنده به برنامه «معلی» مینگرند. این افراد، که معمولاً از حامیان نظام و ارزشهای انقلابی هستند، نه تنها با نوآوریهای رسانهای مخالفتی ندارند، بلکه به دنبال ارتقای کیفی برنامه و همسو کردن آن با بیانات رهبر معظم انقلاب و علمای اصیل و عرف متشرعین هستند.
🔹نقدهای این گروه نه با هدف تعطیلی برنامه، بلکه با نیت بهبود و تکامل و ترفیع آن مطرح میشود. برای نمونه، تأکید بر حفظ شأن حسینیه در برنامه، رعایت حریم محرم و نامحرم و پرهیز از افراط و تفریط در استفاده از موسیقی و سرود، از جمله مواردی است که میتواند به ارتقای معنوی و محتوایی برنامه کمک کند. دستاندرکاران برنامه «معلی» باید با هوشمندی، نقدهای سازنده و دلسوزانه را از نقدهای مخرب و معاند تفکیک کنند. از یک سو، باید به تأثیرات مثبت برنامه بر جذب مخاطبان و تقویت هویت دینی افتخار کنند و از سوی دیگر، با گوشسپردن به نقدهای سازنده و دلسوزانه، در جهت ارتقای کیفی برنامه گام بردارند.
🔸باید به خاطر داشت که برنامهای، مانند «معلی» نه تنها یک سرگرمی رسانهای، بلکه فرصتی بزرگ برای ترویج فرهنگ اهل بیت علیهمالسلام و انسجام ملی است. حفظ این جایگاه و ارتقای آن، نیازمند تعامل هوشمندانه با نقدها و استفاده از ظرفیتهای موجود در جامعه انقلابی است.
قرار است امیر قطر و وزیرخارجه سودان به ایران بیایند.
وجه مشترک دو دولت مذکور، اخوانی بودن آن هاست. دولت مصر و اردن هم با نگاه های آمریکا در پرونده غزه همراه نیستند.
پاکستان و ایران... هند و ایران... چین و پاکستان... چین و ایران به عنوان چهار کشوری که می توانند تکمیل کننده پروژه زمینی و دریایی یک کمربند یک راه باشند، قرار است طرح آیمک رژیم صهیونیستی را به حاشیه برانند.(سواحل مشترک مکران برای همین در حال فعال شدن است)
سعودی در یمن دولت انصارالله را به عنوان دولت قانونی یمن پذیرفته است. سعودی نسبت به طرح کوچ ترامپ زاویه غلیظی پیدا کرده است
اروپا در مورد پرونده اوکراین از آمریکای ترامپیسم، بشدت کلافه شده است
روسیه با ترامپ در بعد ژئواستراتژیک، چین با ترامپ در بعد ژئواکونومیک در حال وزن کشی هستند
اردوغان از شور و جوگیری های اولیه خودش در پرونده سوریه فاصله گرفته و خود را همزمان گرفتار کردها، علوی ها، آمریکایی ها می بیند
طالبان در افغانستان در حال تکمیل کردن حصر داعش است
حزب الله، حماس، حشد، جهاد اسلامی به سمت مدل دولتی انصارالله یمن در جبهه مقاومت حرکت می کنند.
چاره ای نیست برای تکمیل پروژه مقاومت و افزایش وزن جبهه مقاومت در غرب آسیا باید سه گام جدید محقق شود:
۱ باید مقاومت از گروه و حزب به سمت دولت شدن به مانند انصارالله حرکت کنند.
2 باید جمهوری اسلامی در کنار خودش، شاهد تشکیل دولت های مقاومت به عنوان "هسته مرکزی مقاومت" باشد.
3 باید دولت های فاصله گرفته از آمریکا و نزدیک شده به نگاه جمهوری اسلامی، در "لایه پیرامونی" جبهه مقاومت شکل بگیرد.
بی شک تمامی این اتفاق های مبارک فقط بدست ترامپ میسر می شود...
برای این طرح بلند پروازانه، هزینه های سنگین پرداخته می شود و پرداخت این هزینه ها با افراد صبور، زیرک، سیاس به مانند شیخ نعیم قاسم ها محقق می شود نه افراد...
لازم است برای جواب گرفتن در هماوردی ایران با آمریکا، اخوان را کنار شیعه داشته باشی_طالبان را کنار شیعه داشته باشی_ حتی دولت های قوم محور را کنار شیعه داشته باشی...
رسیدن به اهداف بزرگ بدون برداشتن گام های بزرگ و البته حساب شده بدست نمی آید...
*پوریا طیبی
🇮🇷🇵🇸
#پاسخ_به_سؤالات ۲۴
⁉️ سؤال ۲۴؛ نظارت بر معاملات رمزارزها باید بر عهدهی کدام سازمان و نهاد باشد؟
🍃🌹🍃
🔹در خصوص رمزارزها به دلیل ویژگیهای آن که از جمله آنها میتوان به ناشناخته بودن معاملات یا عدم آشنایی مردم جامعه با این روند اشاره کرد به نظر میرسد باید نظارتی بر این فرآیند باشد، زیرا در صورت عدم نظارت این حوزه نیز مانند سایر حوزهها اگر ناظری بر آن نظارت نداشته باشد ممکن است چالشهایی برای اقتصاد و معاملات رمز ارزها و مردمی که در این بخش سر رشته ندارند ایجاد کند.
🔹نوسانات قیمتی رمزارزها وبعضا بالا رفتن سودی که از این معاملات ایجاد میشود ممکن است مردم عادی یا کسانی که از این حوزه اطلاعات چندانی را ندارند وارد فضای معاملات رمز ارزها کند به این خاطر لازم است نهاد بالاسری نظارت ویژهای بر این فرآیند برای جلوگیری از آسیبهای احتمالی که میتواند منجر به زیان و از دست رفتن اموال معامله کنندگان شود داشته باشد.
🔹به نظر بنده بهترین نهاد برای نظارت بر روند معاملات و تبادلات در حوزه رمز پول و کریپتوکارنسیها بانک مرکزی است، پس لازم است قوانین مرتبط به خوبی تدوین شود تا بانک مرکزی نظارتی همه جانبه در این حوزه داشته باشد.
🔹با توجه به اینکه طبق قوانین و مقررات کشور هر گونه نظارت بر حوزه ارزی و فرآیندهایی که در نظام پولی و ریالی کشور صورت میگیرد با بانک مرکزی و برعهده این نهاد است لذا انتظار میرود وظایف نظارت بر معاملات رمز ارزها نیز به بانک مرکزی سپرده شود تا مسائل ناشی از سوء استفادهها و پولشوییهایی که در این حوزه میتواند اتفاق بیفتد حل شود.
🔹به هر حال معاملات رمزارزها بخشی از تبادلات مالی و تجاری دنیای امروز است. قطعا باید با فناوریها ونوآوریهای دنیای مدرن برای عقب نماندن از جامعه جهانی و بسیاری از مزایایی که این روند میتواند برای ما داشته باشد بخصوص در شرایط تحریم استفاده کنیم، اما باید نظارتی بر این حوزه وجود داشته باشد تا مانع پولشویی و تخلفاتی شوند که همواره سوء استفاده کنندگان برای تامین منافع خود از آن استفاده میکنند.
🔹برای این منظور همه نهادها باید در کنار بانک مرکزی باشند تا از مزایا و محاسن استفاده از رمزارزها در مبادلات مختلف بخصوص مبادلات خارجی و توسعه فعالیتهای برون مرزی اقتصادی و تجاری استفاده کنیم.
🔹تدوین و تصویب قوانین به روز و استفاده از کارشناسان این حوزه برای یاری رساندن در امر تدوین قوانین و نظارت بر فعالیتهای رمز ارزها بسیار مهم است و میتواند مزایایی برای اقتصاد داشته باشد.
👤 سید بهاالدین حسینی هاشمی کارشناس و تحلیلگر بانکی و ارزی
🔰 فصل جدایی اروپا از آمریکا آیا چین جای آمریکا را میگیرد
🔸کنفرانس ۲ روزه امنیتی مونیخ، امسال به عرصه رسمی نمایش شدید اختلافات میان اروپا و آمریکا تبدیل شد، طوری که کارشناسان از آن تحت عنوان «طلاق سیاسی آمریکا و اروپا» نام بردند. همزمان «دویچه وله» نوشت چین شاید از این اختلاف استفاده کرده و جای آمریکا را بگیرد.
🔸اصرار ترامپ به دورزدن اروپا و نادیدهگرفتن آن در جنگ اوکراین، اصرار به وضع تعرفههای سنگین علیه اروپا و درخواست از دولتهای اروپایی ناتو برای ارائه ضمانتهای امنیتی به کیف و افزایش بودجه نظامی خود در کنار مداخله در امور داخلی دولتهای اروپایی که اوج آن در سخنرانی «جی دی ونس» در نشست روز اول کنفرانس امنیتی مونیخ بود، دولتهای اروپایی را به شدت عصبانی و کلافه کرده و حتی آنها را ترسانده است. معاون ترامپ در این نشست رسماً دموکراسی اروپا را زیر سؤال برد و اعلام کرد که چتر امنیتی و نظامی آمریکا نمیتواند تا ابد روی سر اروپا باز باشد.
🔻همزمان اظهارات «کیت کلاگ» نماینده ویژه ترامپ در امور اوکراین که گفته است «اتحادیه اروپا در مذاکرات صلح اوکراین جایی نخواهد داشت»، مقامات اروپایی را مقابل گزینه دشواری قرار داده است: ادامه تحمل این حقارت یا اتخاذ سیاست مستقل اروپایی!؟
🔸کارشناسان و تحلیلگران غربی اتفاقات امسال کنفرانس امنیتی مونیخ را فصل جدایی روابط میان دو طرف میدانند و بر این باورند که زمان خروج اروپا از چتر حمایتی آمریکا و ارائه یک سیاست مستقل اروپایی فرا رسیده است.
🔸روزنامه «فایننشال تایمز» هم در مطلبی با اشاره به گفتوگوی «ترامپ» و «پوتین» در ارتباط با جنگ اوکراین، هشدار داد که «اختلافات داخلی اروپا به اندازه فشارهای خارجی از سوی آمریکا و روسیه، یک مشکل جدی است».