eitaa logo
بصیر
347 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.2هزار ویدیو
403 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️علت عصبانیت روحانی از مصوبه اخیر مجلس طرح «قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت» در محلس تصویب شد و به تایید شورای نگهبان رسید. این طرح برای منافع مردم و قدرت چانه زنی بسیار مفید است و دولت باید شکر گذار مجلس باشد . ولی دولتی ها از این طرح انقلابی ناراحتند . چرا ؟ علت این ناراحتی را می توان در بند و این قانون دانست . اینگونه برداشت می‌شود که همین دو بند (بویژه بند نهم) روحانی را عصبانی کرده وگرنه قبل از این هم قانون مشهور به ۲۰ دقیقه‌ای توسط لاریجانی به تصویب رسید و بند سه آن هم مهم بود ولی روحانی هرگز احساس خطری نداشت. چرا که این قوانین ضمانت اجرایی نداشتند. اما در قانون اخیر، مطابق بند هفتم آن، تشخیص تحقق شروط قید شده در قانون برای لغو اجرای پروتکل الحاقی، با شورای اسلامی است و مطابق بند نهم، مسئولان دولتی به تناسب امتناع یا ممانعت از اجرای این قانون به درجه دو تا پنج قانون مجازات اسلامی می‌شوند. مطابق مجازات تعزیری درجه دو تا پنج قانون مجازات اسلامی، مستنکفین از اجرای این قانون به حبس و زندان بیش از دو تا بیست و پنج سال، جزای نقدی، انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی، محرومیت از حقوق اجتماعی بیش از پنج تا پانزده سال، ممنوعیت دائم از یک یا چند فعالیت شغلی یا اجتماعی برای اشخاص حقوقی محکوم می شوند دکتر (استاد دانشگاه)
🌸 ترور می‌کنیم تا توافق کنید‼️ 🔻 روزنامه آمریکایی واشنگتن پست از چرایی ترور دانشمندان ایران به ویژه داشمند هسته‌ای و دفاعی کشورمان شهید فخری زاده رمزگشایی کرد. 🔹واشنگتن پست در شماره اخیر خود نوشت: "قتل‌های هدفمند برنامه هسته‌ای ایران را پایان نخواهد داد اما می‌تواند امکان توافق را بیشتر کند!...دور قبلی کشتار دانشمندان هسته‌ای به همراه تحریم‌های قوی بین‌المللی و حملات سایبری، فشارها بر ایران را افزایش داد و منجر به توافق شد."
🔴 | شورای عالی امنیت ملی حرف اول را آخر زد‼️ 🔻 بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی : دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با انتشار بیانیه‌ای، توضیحاتی را پیرامون حاشیه‌سازی‌هایی که طی روزهای اخیر پیرامون تصویب قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق مردم» ایجاد شده است ارائه کرد. در بخشی از این بیانیه آمده است: 🔹 حدود دو ماه قبل کلیات طرح مجلس که مراحلی از آن طی شده بود توسط ریاست محترم مجلس به شورای عالی امنیت ملی ارائه و شورا نیزضمن استقبال از اصل موضوع،ملاحظاتی را نسبت به جوانبی ازآن ارائه و جمع بندی کرد 🔹 جمع بندی شورای عالی در مورد این طرح مورد تصویب قرار گرفت و پس از طی مراحل به عنوان مصوبه شورا ابلاغ گردید. در مصوبه شورا از مجلس خواسته شده بود در بررسی و تدوین نهایی طرح با دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و وزارت امور خارجه نیز تعامل و همفکری شود. 🔹 در چارچوب اجرای مصوبه شورای عالی، نمایندگان ریاست محترم مجلس و کمیسیون امنیت ملی نهاد قانون‌گذاری کشور در چند مرحله رایزنی‌ها و ارجاعاتی به دبیرخانه داشتند که ملاحظات دبیرخانه را دریافت و در اغلب موارد، مورد توجه قرار دادند. 🔹 برخی نگرانی‌های طبیعی و متعارف در مورد این طرح برای دبیرخانه مطرح بود که با پیگیری از مراجع ذیربط مرتفع گردید. 🔹 کلیه مراحل مختلف تدوین طرح تا تصویب نهایی آن بر اساس روال و مقررات متعارف و قانونی مجلس انجام شده و دبیرخانه دخالتی در آن نداشته است. 🔹 مجلس محترم الزامی برای اخذ موافقت دبیرخانه و دستگاه‌های دیگر نداشته مگر آنچه در چارچوب قانون اساسی و شرع مقدس، رعایت آن توصیه گردیده و توسط شورای محترم نگهبان مورد نظارت قرار می‌گیرد. 🔹 نظر کارشناسی دبیرخانه در خصوص مراحل شکل‌گیری، تکمیل و تصویب قانون «اقدام راهبردی برای رفع تحریم‌ها و صیانت از حقوق مردم» این است‌ که قانون فوق مسئله خاصی به زیان مصالح ملی ایجاد نمی‌کند و بر عکس، آنچه بر خلاف مصالح ملی بوده و مورد نگرانی می‌باشد، همین جنجال‌هایی است که شأن و جایگاه نهادهای قانونی کشور را مورد خدشه قرار داده و به وحدت و انسجام ملی خسارت وارد می‌کند. 🔹 اظهارنظرها و رفتارهایی که طی روزهای اخیر شاهد آن بودیم، مصالح و منافع ملی را قربانی اغراض و منافع گروهی و جناحی نموده و ضمن آن که هیچ‌گونه نفعی برای کشور ندارد، پیام و آدرس غلط به دشمنان منتقل می‌کند. 🔹 دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با آگاهی نسبت به رویکرد برخی طرف‌هایی که به دنبال گسترش و تداوم هیاهو و ایجاد خدشه در نقش، جایگاه و عملکرد دبیرخانه هستند، قصد پاسخگویی به آنان را ندارد لیکن ضمن اعتقاد راسخ و توصیه اکید به همه طرف‌ها در خصوص ضرورت پایان دادن به مجادلات بی‌حاصل، هشدار می‌دهیم که اجازه نخواهیم داد منافع و مصالح کشور دست‌مایه سیاست‌بازان قرار بگیرد.
♨️حمله به هندسه ذهنی دشمن♨️ ✍ احمد بنافی : 🔹قانون «اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران» در چهارچوب یک نقشه راه محاسبه شده از حیث فنی، حقوقی و سیاسی طراحی گردیده تا با ایجاد هزینه برای دشمن نسبت به بدعهدی‌های آنان پاسخ درون برجامی معتبر و واقعی داده شود. در این خصوص: 1⃣این قانون در راستای تامین منافع ملی جمهوری اسلامی مبتنی بر شروط ۹ گانه مقام معظم رهبری در مواجهه با توافق هسته‌ای تنظیم شده است. 2⃣ این اقدام پاسخی عملیاتی و واقعی به برآورد دشمن است که می‌پندارد به دلیل چسبندگی بیش از حد بخشی از تصمیم‌گیران نظام نسبت به برجام، جمهوری اسلامی حاضر نیست یا از اساس توان پاسخگویی بیشتری را در مقابل تعهدناپذیری آنان ندارد. 3⃣این طرح آشکار منتقل کننده این پیام به طرف بدعهد است که جمهوری اسلامی برجام را نه بعنوان یک توافق یک طرفه، بلکه یک توافق متوازن می‌خواهد و اگر قرار است طرف مقابل همچنان به بدعهدی خود ادامه دهد و فشار را در سقف نگه دارد، راهبرد جمهوری اسلامی متوازن سازی برجام از طریق کاهش تعهدات خود است. این قانون عملاً با هدف وادار کردن غرب به انجام تعهدات خود برای برداشتن تحریم های پیش روی ملت ایران صورت گرفته است. 4⃣این طرح با حمله به هندسه ذهنی دشمن، محاسبات آنان برای پروژه «نرمالیزه کردن ایران» را کاملاً دگرگون می‌کند؛ چراکه میان اروپا و آمریکا توافق شده است که ایران را در یک مسیر کانالیزه شده با شدیدترین فشارهای بی‌سابقه قرار دهند تا در انتها جمهوری اسلامی وادار به مذاکره بر سر مولفه‌های امنیت ملی خود آنهم در موقعیت ضعف شود. 🔚اکنون غرب باید تصمیم بگیرد یا به تعهدات درون برجامی خود عمل کند یا در غیر این صورت جمهوری اسلامی مسیری را انتخاب کرده که منافع خود را از برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای در پس کاهش تعهدات برجامی و توسعه بخش‌های فنی در این حوزه دنبال خواهد کرد. بی‌شک یک موضوع دیگر هم برای دشمن خسارت بار خواهد بود و اینکه جمهوری اسلامی به خوبی می‌داند که فشارهای دشمن به سقف رسیده و ابزاری برای فشار مضاعف بر ایران دیگر باقی نمانده است؛ به عبارتی در انتهای این طرح راهبردی وضع از این بدتر نخواهد شد، بلکه بهتر نیز می‌گردد.
🔴 | فاصله "خنک کردن جگر" تا "انتقاد دلسوزانه"‼️ ✍ محسن مهدیان : 🔻 "هیجان سیاسی" چیست؟ وقتی مثلا با یک خبر بد مواجه می شوید اول احساسات تان درگیر می شود. بعد هم متناسب با این احساسات به یک شناختی می رسید و در نهایت یک رفتارهیجان زده از خود نشان می دهید. البته هیجان سیاسی همیشه هم بد نیست. 🔹حالا؛ "هوش هیجان سیاسی" چیست؟ نوعی مهارت برای کنترل هیجان ها در برخورد با رویداد های سیاسی. این روزها که عصر شهروند رسانه است، فاصله "تحریک پذیری سیاسی" تا "رفتار رسانه ای" به اندازه نوشتن یک توئیت است. به این "هوش هیجانی" رسیدگی نکنیم اول به خودمان ضرر می زنیم و بعد هم به دیگران. یک روز به خودمان می آئیم، می بینیم تبدیل به یک ربات "هورا کش" و "هوار کش" شدیم. 🔻ثمره اش چیست؟ 🔹مهمترین عارضه اینست که "ائمه خبائث و پلیدی" روی این هیجان ما "حساب ویژه" باز کرده اند و اگر مراقبت نکنیم ناخواسته به "شبکه توزیع اهریمن" تبدیل می شویم. ببخشید اگر صریح نوشتم؛ اما مهم است. چون اغلب هم هیجان را با اسم آرمانخواهی به خوردمان می دهند. 🔻چه کنیم؟ 1⃣ اول تلاش و تمرین کنیم هیجانی شدنمان را ببینیم. "خودآگاهی هیجانی" نیازداریم تا متوجه شویم چه وقت هیجانی شدیم. 2⃣ به محض اینکه متوجه هیجان شدیم توقف کنیم. شنیدید در دعوا می گویند صلوات ختم کن. همان. مختصری تامل کنیم تا فرصت تمرکز پیدا کنید. 3⃣ ببینیم می شود هیجان مان را با استدلال توضیح دهیم؟ اگر نتوانستیم و دیدیم هنوز به فحش دادن نیاز داریم، یعنی زود است. بازهم صبر. 4⃣ حالا به اصل موضوع مراجعه کنیم ببینیم ماجرا را درست دیدیم یا تحریف شده. این مرحله یعنی هیجان شناختی. 🔹اولا روایت را باید از منابع دست اول بگیریم. روایت اکثریت و روایت سلبریتی های اینوری و آنوری نمی شود منبع معتبر. 🔹 دوم. برای اینکه جو گیر نشویم باید مغالطات دشمن را بشناسیم. مثلا مراقبت کنید در دام مغالطه استقرایی "تعمیم جز به کل" نیافتیم. امان از "تعمیم شتاب زده"؛ دراین باره انشالله بیشتر خواهم نوشت. 5⃣ مرحله پنجم هیجان رفتاری است. این مرحله هم مهم است. چند نکته: اولا هیچ چیز انقدر حیثیتی نیست که نتوان درباره اش استدلال کرد. دوم اینکه هیچ چیز صفر و صد نیست. ما با مسائل خاکستری اغلب مواجهیم. سوم اینکه در کنار هر بلا و مصیبتی، نعمت ها را هم ببینیم. چهارم اینکه حق تنها نزد من و شما نیست. پنجم وزن کشی. وزن مسائل فرعی را باید در کنار مسائل اصلی ببینیم. ششم اینکه آرمان بدون دیدن واقعیت ها، توهم و خاک بازی کودکانه است. 🔻درنهایت: تلاش کنیم بجای فریاد محوری غلیانی، مساله محور باشیم. مساله محوری یعنی توجه به علت ها و فکر کردن برای راه حل ها. فاصله "خنک کردن جگر" تا "انتقاد دلسوزانه" همین هوش هیجانی است.
ممکن است کسی به مصوبه مجلس با عنوان"قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت"نقد داشته باشد که عمده نقدها تحلیلی است.اما چون قانون است و تمام مراحل قانون شدن را طی کرده و مقابل غیریت بیرونی طرح شده،بصلاح کشور است که همه ارکان و قوای نظام یکپارچه از آن حمایت کنند.
📚 بایدن و مطلوبیت ها برای آینده برجام ✏️دکتر عبداله مرادی ↩ در آستانه حضور بایدن در کاخ سفید، علیرغم تبلیغات رسانه و خوش بینی های زودگذر، به نظر می رسد که شکاف زیادی میان رویکرد بایدن با انتظارات ایران وجود دارد. چه اینکه «بایدن» و نیز مشاور امنیت ملی «سالیوان»، بر این تاکید کرده اند که؛ بازگشت انها به برجام مشروط خواهد بود. در حالیکه این آمریکا بوده که از برجام خارج شده است. همچنین به نظر می رسد میان انچه بایدن «بازگشت به برجام» می‌خواند با آنچه ایران بازگشت به برجام میداند، فاصله بسیاری وجود دارد. ✅مطلوب حداکثری ایران؛ «بازگشت آمریکا به برجام» با این تعریف؛ حذف تحریم های اعمال شده از ۲۰۱۷ تاکنون+جبران زیان های اقتصادی ناشی از تحریم+ مکتوب تصریح یا قول شفاهی آمریکا مبنی بر عدم استفاده از مکانیزم ماشه. هدف ایران؛ احیای برجام بدون مذاکرات منطقه ای و موشکی حداقل در کوتاه مدت ✅مطلوب حداکثری آمریکا؛ «بازگشت آمریکا به برجام» با این تعریف‌‌؛ عقب رفتن تمامی کاهش تعهدات ایران+تخفیف تحریم ها صرفا در تسهیل مبادلات دارو و غذا با ادله حقوق بشردوستانه. هدف آمریکا؛ توافق کوتاه مدت سریع با روحانی برای مدیریت انتخابات آتی و توسعه مذاکرات به موشکی و منطقه ای +باقی ماندن تحریم ها در عین اجبار ایران به رعایت کامل برجام ✅مطلوب ممکن برای ایران؛ مطلوب ممکن برای جمهوری اسلامی «اجبار طرف مقابل به قناعت ورزیدن به برجام و کشیدن دندان طمع فرابرجامی شان» است. مصوبه راهبردی مجلس نیز در همین راستا و برای حفظ برجام است. اما موفقیت در این مساله بستگی به مولفه های چون‌؛ میزان توان کشور در مدیریت فضای اقتصادی، همبستگی سیاسی و مدیریت افکار عمومی (مقابله با شرطی شدن جامعه)، دارد. ✅راهبرد‌؛ راهبرد اصلی برای جمهوری اسلامی «تعریف مجددِ محل نزاع با آمریکا در موضوع هسته ای با کاهش تعهدات و کاهش شدید زمان گریز» است. این راهبرد با مصوبه مجلس، می‌تواند دست دولت برای فشار بر آمریکا و کسب امتیاز را باز کند. البته اگر فضاسازی های سیاسی این اجازه را بدهد./متن
🔴 خدمتگزار گمنام؛ تلاش‌های علمی و فنی شهید فخری‌زاده
💠 تصمیم راهبردی شعام؛ شوک قوی به غرب و غربگرایان ♦️هماهنگی مجلس شورای اسلامی و شورای عالی امنیت ملی درباره مصوبه ضد تحریمی اخیر، طیف غربگرا را سرآسیمه کرده است. آنها امید داشتند با مقابل هم قرار دادن این دو نهاد، در مقابل اقدامات بازدارنده نظام کارشکنی کنند و اختلاف راهبردی کشور با طرف عهدشکن غربی را به درون حاکمیت بکشانند؛ 🔹این خیانت در حالی است که حتی جوزب بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اخیرا به یورو نیوز گفت "ایرانی‌ها حق دارند احساس کنند در برجام به آنها خیانت شده است و احتمالاً نخواهند دوباره با همان کارت‌ها بازی کنند". ♦️همدلی و اتفاق نظر مجلس و "ش ع ا م"، یک ضربه راهبردی به نقشه عناصر غربگرا است که مامور بودند رویکرد انفعالی در برابر گستاخی های آمریکا و اروپا را به هر قیمت تداوم بخشند. 🔹روزنامه غربگرای شرق امروز در سرمقاله «موضوع چیست آقای رئیس؟»، نوشت: "دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، بیانیه‌ای درباره قانون اقدامات راهبردی برای لغو تحریم‌ها صادر کرده که در تعارض با موضع روحانی است. این بیانیه حکایت از آن دارد که شورا، از پیش از مذاکرات مجلس، از طرح خبر داشته و با مجلس هماهنگ بوده و رایزنی می‌ کرده است؛ بیانیه می گوید موضوع در جلسه شورای عالی مطرح شده و مشکلی با طرح ندارند". ♦️روزنامه زنجیره ای اعتماد هم با عصبانیت و نگرانی می نویسد "آنچه می‌ توانست برنامه‌ های نمايندگان مجلس را پیرامون مصوبه هسته‌ای به خطر اندازد، واكنشی همسو با دولت از طرف شوراي عالي امنيت ملی بود. اما نه‌ تنها اين اتفاق رخ نداد، بلكه دبيرخانه «شعام» رسماً مقابل رئيس شورا (روحانی) قد علم كرد و به حمايت از مصوبه مجلس پرداخت". 🔹نکته مهم: شورا، همان جایگاهی است که اکثریت اعضای آن پنج سال قبل، با گذاشتن 10 شرط، با کلیات برجام موافقت کردند؛ اما اغلب آن 28 شرط، مراعات نشد. بنابراین اکنون همان شورای عالی، تصمیم به احیای قدرت بازدارندگی نظام گرفته و همین، برای دشمن نگران کننده است. "محمد ایمانی"
🔴 ۱۶ آذر روز دانشجوی ضد سلطه 🔻رهبر معظم انقلاب: 🔹 جنبش دانشجوئی خصلت و خاصیتش در کشور ما لااقل اینجور است - شاید در خیلی از کشورهای دیگر هم باشد - که ضد استکباری، ضد ، ضد دیکتاتوری و طرفدار عدالت است 🔹 توجه کنید که ۱۶ آذر در سال ۳۲ که در آن سه نفر دانشجو به خاک و خون غلتیدند، تقریباً چهار ماه بعد از ۲۸ مرداد اتفاق افتاده؛ یعنی بعد از کودتای ۲۸ مرداد و آن اختناق عجیب - سرکوب عجیب همه‌ی نیروها و سکوت همه - ناگهان به وسیله‌ی دانشجویان در دانشگاه تهران یک انفجار در فضا و در محیط به وجود می‌آید! ؛ چرا؟ چون نیکسون که آن وقت معاون رئیس جمهور آمریکا بود، آمد ایران. به عنوان اعتراض به آمریکا، به عنوان اعتراض به نیکسون که عامل کودتای ۲۸ مرداد بودند، این دانشجوها در محیط دانشگاه اعتصاب و تظاهرات میکنند، که البته با سرکوب مواجه میشوند و سه نفرشان هم کشته میشوند. حالا ۱۶ آذر در همه‌ی سالها، با این مختصات باید شناخته شود. 🔹۱۶ آذر مال دانشجوی ضد نیکسون است، دانشجوی ضد آمریکاست، دانشجوی ضد سلطه است.
🔴 چرا شانزده آذر روز دانشجو نام گرفت؟ 🔹 شانزده آذر در کشورمان روز نامگذاری شده است؛ در واقع این روز، به یاد ۳ دانشجویی است که در اعتراض به دیدار رسمی نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا با محمدرضا شاه آنهم چندی پس از کودتای ننگین آمریکایی ۲۸ مرداد، توسط رژیم ستمشاهی به شهادت رسیدند. 🔹چند ماه پس از کودتای ۲۸ مرداد ، اعلام شد که روابط ایران و بریتانیا (که در زمان نخست وزیری مصدق قطع شده بود) از سر گرفته خواهد شد و ریچارد نیکسون نایب ریاست جمهوری وقت آمریکا برای دیدار رسمی به ایران خواهد آمد. این موضوع بهانه لازم برای اعتراضات دانشجویی را فراهم کرد. 🔹 اما بلافاصله دولت وقت برای پیشگیری از هرگونه اقدام بعدی تصمیم به سرکوب اعتراضات گرفت. سربازان و نیروهای ویژه ارتشی پس از هجوم به دانشگاه، به کلاسهای درس حمله کرده و صدها دانشجو را بازداشت و زخمی نمودند و در دانشکده فنی، اقدام به شلیک تیر کردند که نهایتاً موجب شهادت سه دانشجوی این دانشکده به نامهای احمد قندچی، آذر (مهدی) شریعت‌رضوی و مصطفی بزرگ‌نیا گردید.
🔴 | جزئیات دقیق نحوه شهادت شهید 🔻 سردار «علی فدوی» جانشین فرمانده کل سپاه: 🔹 ۱۱ پاسدار همراه شهید فخری‌زاده به عنوان تیم حفاظتی بودند و انفجار نیسان برای از بین بردن مجموعه حفاظت بود. 🔹 تیربار ماهواره‌ای و آنلاین کنترل می‌شد و تروریستی در صحنه نبود. 🔹 ۱۳ تیر از تیربار شلیک شد و تیربار با دوربین پیشرفته روی چهره شهید فخری‌زاده زوم بود و از هوش مصنوعی کمک گرفته بودند. 🔹 این تیربار فقط روی چهره شهید فخری‌زاده متمرکز بود و همسر شهید با وجود اینکه در فاصله ۲۵ سانتی‌متری شهید بود، تیر نخورده است. 🔹 سر تیم حفاظت شهید فخری‌زاده به دلیل اینکه خود را روی شهید فخری‌زاده انداخته بود، ۴ تیر خورد و فردی از دشمنان در صحنه نبود تا به محافظان شلیک کند. 🔹 از ۱۳ تیر تیربار، ۴ - ۵ تیر به شهید فخری‌زاده و یک تیر به کمر شهید برخورد کرد و شهید فخری زاده بر اثر قطع نخاع و خونریزی تا رسیدن به بیمارستان بقیه الله به شهادت می‌رسند.
نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و از اعضای مؤسس جبهه پایداری انقلاب اسلامی دعوت حق را لبیک گفت. به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی اصغر زارعی نماینده سابق مردم تهران و جانشین سابق پدافند غیرعامل دقایقی پیش جان به جان آفرین تسلیم کرد. علی اصغر زارعی از فرماندهان سپاه و ازموسسان مرکز جنگ الکترونیک سپاه بود که به بعد از جراحی سر و بستری در بیمارستان دعوت حق را لبیک گفت. علی اصغر زارعی (زادهٔ 1335 در تهران) نمایندهٔ حوزهٔ انتخابیهٔ تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در دورهٔ هشتم مجلس شورای اسلامی بوده است.  به گزارش : زادروز : 1335 خورشیدی  زادگاه : تهران، ایران  تحصیلات : دکترای مدیریت سیستم مهندسی برق و مخابرات  فعالیت ها : نمایندهٔ دورهٔ هشتم مجلس شورای اسلامی  علی اصغر زارعی، در سال 1335 در تهران متولد شد. وی دارای دکترای مدیریت سیستم مهندسی برق و مخابرات و از اعضای مؤسس جبهه پایداری انقلاب اسلامی بوده است. زارعی پس از پیروزی انقلاب عهده دار مسئولیت های سیاسی نظیر ریاست ادارهٔ تحقیقات ستاد مشترک سپاه در سال 1382، ریاست دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه امام حسین(ع)، مشاور امور آموزش عالی رئیس جمهور در دولت نهم و نمایندگی مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از مردم تهران بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تشکر کنایه آمیز مجری برنامه ثریا از حساسیت جناب به گرا ندادن به دشمن 🔻ای‌کاش آقای ظریف درباره گرا دادن خالی بودن خزانه، یا ادعای انهدام کل تجهیزات نظامی کشور با یک دکمه و یا نیاز حل کردن آب خوردن مردم با مذاکره و یا گرا دادن به البرداعی نیز حساس بودن و آن را هم محکوم می‍‌‌کردند.
پاسخ عضو دفتر رهبری به شایعه‌ای درباره سلامت رهبر انقلاب  مهدی فضائلی عضو دفتر نشر آثار رهبری به شایعه رسانه‌های آمریکایی درباره سلامتی رهبر انقلاب واکنش نشان داد. وی در توییتی نوشت: ‏ به کوری چشم دشمنان و به فضل الهی و با دعای خیر ارادتمندان، حضرت آقا سلامت و با نشاط به انجام برنامه‌های خود طبق روال مشغول‌ هستند.
🔴 | اخبار جعلی درباره سلامتی رهبر انقلاب از کجا آب می‌خورد؟! 🔻 نیوزویک، هفته‌نامه آمریکایی که پایگاه اطلاع‌رسانی آنلاینی هم دارد، روز گذشته بر اساس توییت جعلی یک اکانت عربی مدعی شد که آیت‌الله خامنه‌ای به لحاظ جسمی در شرایط خوبی به سر نمی‌برد و به همین دلیل قدرت را واگذار کرده است! 🔹نیوزویک با علم بر اینکه این خبر کذب است، مطلب را به نقل از یک اکانت توییتری نقل کرده و پس از چند ساعت ذیل مطلب خود نوشت که نمی‌تواند این ادعای اکانت توییتری را تایید کند! صفحه توییتری که نیوزویک خبر جعلی را به نقل از آن منتشر کرده بود، متعلق به یک فرد ساکن لندن و البته طرفدار جدائی‌طلبی در ایران است! برخی منابع از ارتباطات او با آل‌سعود در عربستان سعودی خبر می‌دهند. 🔹بر همین اساس به نظر می‌رسد کل موضوع، یک پروژه سعودی است و به همین دلیل احتمالاً نیوزویک هم می‌خواسته از یک طرف از دلارهای سعودی پشت این شایعه‌سازی چشم نپوشد و هم با نقل از اکانت توییتری بگوید که نسبت به صحت و سقم آن مسئولیتی هم ندارد! 🔹 روز گذشته کیان عبداللهی روزنامه‌نگار و عضو تحریریه خبرگزاری تسنیم هم در واکنش به این شایعه در توییتر نوشته بود که: "شکستهای مداوم غربی ها از آیت‌الله خامنه‌ای و ناکامی آنها در بازگرداندن ایران به عصر استثمار، رفته رفته وضع روحی آنان را وخیم‌تر می‌کند. مالیخولیای رسانه‌ای پایگاهی مانند نیوزویک آنهم مبتنی بر مطلب سراسر کذب یک اکانت درجه چندم، از جدیدترین علایم این پریشانی است." 🔹انتشار شایعات جعلی درباره سلامتی رهبر معظم انقلاب، پروژه‌ باسابقه و البته سوخته‌ای در رسانه‌های غربی است. پیشتر اجرای این پروژه در غرب بیش از دیگران برعهده فردی به نام مایکل لدین بود که هر از گاهی اخباری از این fd می‌کرد. به نظر می‌رسد با سوختن این منبع، منابع دیگری برای این جعلیات در غرب انتخاب شده است.
🔴 واکنش عصبی فرانسه، انگلیس و آلمان به گام مهم مجلس برای کاهش تحریم‌ها! 🔻 رویترز: سه کشور اروپایی حاضر در برجام از مصوبه اخیر مجلس ایران بعد از ترور فخری‌زاده انتقاد کرده‌اند و گفته‌اند که در صورت اجرای آن برنامه هسته‌ای ایران به شکل قابل توجهی گسترش می‌یابد و دسترسی‌های نظارتی آژانس به آن محدود می‌شود. 🔹 آنها همچنین تصمیم ایران برای نصب سانتریفیوژ‌های پیشرفته IR-۲m در تاسیسات نطنز را "بسیار نگران‌کننده" و مغایر تعهدات برجامی ایران خوانده‌اند!
🔴 در کار گلاب و گل ...... 🔻 شهید حاج قاسم سلیمانی در بین عموم مردم شناخته شده بود و شهید فخری زاده را حتی بسیاری از خواص نمی شناختند: «در کار گلاب‌ و‌ گل حکم ازلی این بود / کاین شاهد بازاری وان پرده‌نشین باشد.» 🔹اما مردم به احترام هر دو شهید تمام قد ایستادند‌.
🔴 | ترور، تردید و گام سوم شایعه ✍ علیرضا محمدلو : 🔻 نیوزویک با انتشار یک شایعه و مانوری مجازی با موضوع وخامت حال رهبرانقلاب و تشکیل جلسه فوری خبرگان رهبری، کار ناتمام این روزهای تروریسم دولتی و دولت تروریسم را تکمیل نمود که از نگاه یک پروژه عملیات روانی برای ، قابل تامل و بررسی است.‌ 1⃣ با این فرض آنچه که برای جریان سازی و مدیریت هوشمند یک رخداد امنیتی لازم است، بعد از شوک وارد شده از طریق ترور و ایجاد بهت و حیرت عمومی بدلیل سرگیجه رسانه ای با روایت سازی های متکثر و عدم اتفاق نظر در مرحله تصمیم برای تقابل متقارن یا نامتقارن می باشد. 2⃣ برای تکمیل پازل ترور، بهترین گزینه اثرگذار، تردیدافکنی در سطح کلان و تصمیم گیر و توزیع و پخش شایعه در سطح افکارعمومی است و به نوعی و ایجاد تزلزل در تصمیمات راهبردی و تولیدسردرگمی، می تواند انرژی و تمرکز نظام را تضعیف و جریان قدرت را در اتخاذ مواضع جدی تر، به تردید و تشکیک بیفکند. 3⃣ پس مثلث ترور و تردید و شایعه سه نقطه حساس و قابل اتکای نظام یعنی دانش، قدرت و مردم‌ را هدفگیری می نماید و با تسخیر دنیای مجازی و ایجاد اتمسفرجعلی در فضای رسانه ای، سطح شایعه را بالاتر برده و تمام تلاش خود را برای مخدوش سازی و سست نمودن تصمیمات آتی نظام به کار می بندد.
‏اینهمه انسان مومن، متعبد،اهل دعا و معنویت در وزارت اطلاعات وجود دارد.⁧ ⁩ از ۳۰قسمت عبور کرد فقط تکنیک و شنود،دوربین،رصد و درگیری دیده شد.یک مورد وضو،نماز،دعای قبل عملیات،قرآن خواندن و....مشاهده نشد.مثل بقیه کشورها عمل شد، بالاخره یک تفاوتی با دیگران جود دارد.فقط همسر قاضی در بیمارستان چند آیه قرآن تلاوت کرد.
🤔 آیا مشکلات اقتصادی امروز هزینه مبارزه با آمریکا است؟ 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸 ⬅️ اگر منظورِ این سوال این باشد که اگر مبارزه با آمریکا را کنار بگذاریم مشکلات اقتصادی حل می‌شود، قطعاً این تصور اشتباهی است ⬅️ اما اگر منظور این است که باعث و بانی بسیاری از مشکلات امروز جامعه، جنایت و تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران است، مطلب صحیحی است. ⬅️ آمریکا به تجربه نشان داده است جز به تسلیم محض مخالفان خود راضی نیست و با هر قدم عقب‌نشینی در برابر زیاده‌طلبی‌ها و قلدری‌های او، آمریکا چند قدم جلوتر خواهد آمد. ⬅️ تجربه مصر (قرارداد کمپ دیوید) لیبی (کشتن قذافی و جنگ داخلی) و کره شمالی، تنها چند نمونه از تعامل با آمریکاست که هزینه سازش آن‌ها با آمریکا به مراتب بیشتر از هزینه ایستادگی آن‌ها بوده است. 🌀ملاحظات: 1⃣ این درست است که فشار حداکثری آمریکا به جنایت اقتصادی آن‌ها علیه ملت ایران تبدیل شده است، اما این نظر که ما مقابل آمریکا کوتاه بیاییم تا مشکلات اقتصادی حل شود، درست نیست. 📢 عدم نظارت صحیح بر بازار، تصمیمات غلط اقتصادی، حجم نقدینگی بالا، خصوصی‌سازی‌های بی‌ضابطه و مسئله‌دار شرکت‌های بزرگ دولتی مانند هفت تپه، کشت و صنعت دشت مغان و ... که ربطی به آمریکا ندارد. 📢 عدم توجه بایسته و شایسته به اقتصاد مقاومتی و کم‌توجهی دولت فعلی و دولت‌های قبلی به رهایی از اقتصاد نفتی که تقصیر آمریکا نیست. 2⃣ آمریکا خواهان مذاکره و بده‌بستان نیست، روش شناخته‌شده او نده و بستان است و به کمتر از کرنش دیگران مقابل خود راضی نیست . 📢 او حتی با متحدان اروپایی خود چنین رفتاری دارد، لذا کنار آمدن آمریکا به معنای پایان مشکلات اقتصادی نیست. 📢 ما و هر ملتی حق دارد براساس فرهنگ، هویت و منافع ملی خود عمل کند و برای امنیت ملی و گسترش عمق راهبردی خود برنامه‌ریزی و اقدام کند .... 📢 حالا اگر عنصر مزاحمی از آن‌سوی کره زمین آمد و منافع و امنیت ملی شما را تهدید کرد و شما دست به مقابله زدید، اسم این، مبارزه است یا دفاع از استقلال و منافع ملت است. کدام عقل سلیمی چنین ایستادگی را رد می‌کند. 4⃣ قطع به یقین امکانات و ظرفیت‌های درونی ملت ایران پاسخ‌گوی حل و رفع مشکلات فعلی هست، فقط شرط آن حضور مدیران جهادی در مصادر امور است که آن را هم ملت باید اراده کند و تصمیم بگیرد.
🔴 |چرخش درب سیاست خارجی بر پاشنه سابق‼️ ✍ علیرضا تقوی نیا : 🔻 در دنیای امروز عموماً اهداف راهبردی و منافع تعیین کننده رفتار بازیگران سیاست و روابط بین الملل است و هر دولتی حق دارد متناسب با اهداف راهبردی خود سو گیری کرده و عمل نماید ولی به نظر میرسد با اطمینان از روی کارآمدن دولت دموکرات در ایالات متحده ، غول شرقی نیز از چشم دولتمردان افتاده است! 🔹 جمهوری اسلامی به یک سیاست خارجی مبتنی بر موازنه مثبت با شرق و غرب نیاز دارد و ایجاد رقابت بین آنان جهت تحصیل منافع ملی مثمرثمرتر خواهد بود. 🔹 ولی متاسفاته هیچگاه درک مناسبی از روابط بین الملل در بین تصمیم سازان و تصمیم گیران سیاست خارجی ایران وجود نداشته و افراط و تفریط ، تنگ نظری و رقابت های جناحی ارجح بر منافع ملی دیده شدند و دستگاه سیاست خارجی دولت اعتدال از روی استیصال هنگامی به سمت چین چرخش نمود که کوچکترین روزنه امیدی از سوی غرب ندید. 🔹حال که ژنرال های دیپلماسی در تلاشند تا بار دیگر با دموکرات ها بند و بست نمایند و مشعوف اند از این کوشش ، کاتب نوشتار هشدار می دهد مبادا تخم مرغ هایشان را به طور کامل در سبد غرب بچینند، زیرا در صورت بدعهدی مجدد ایالات متحده، دیگر چینی ها به سلامشان هم پاسخ علیک نخواهند داد چه برسد به خرید نفت و کمک به دور زدن تحریم. 🔹نباید به گونه ای رفتار کرد که دولت چین ( که بی شک اقتصاد اول جهان در چند سال آینده است)، احساس کند در نگاه مسئولان ایران اهرم فشاری ست برای ترسانیدن غرب و به محض گوشه چشم نشان دادن عموسام، در دیده دولتمردان جمهوری اسلامی به محاق خواهد رفت.
🔴 عقب نشینی از حمله به طرح مجلس 🔻 شاید تندترین واکنش به طرح «اقدام راهبردی برای رفع تحریم‌ها» را واعظی رئیس دفتر جناب روحانی داشت. وی مدعی شد که «هدف مجلس از تصویب این طرح سنگ‌اندازی در مسیر دولت است تا دولت نتواند تحریم‌ها را بردارد.» 🔹اما پس از تایید مصوبه هسته‌ای مجلس از سوی شورای نگهبان و همچنین حمایت تلویحی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی از طرح مذکور، به نظر می‌رسد مقامات دولتی نیز از مواضع احساسی ابتدایی عقب نشینی کرده باشند. 🔹چه آنکه جناب نوبخت در مصاحبه امروز خود با روزنامه دولتی ایران در چرخشی محسوس گفته است: « شرایط کشور و فضای بین‌المللی به‌گونه‌ای است که می‌توانیم تحریم‌ها را بشکنیم. حتی مجلس محترم نیز با همین دیدگاه معتقد است که اگر به‌طرف مقابل فشار وارد کند، می‌توان ظرف دو ماه تحریم‌ها را شکست. مجلس در طرح جدید خود به ‌دنبال این نبوده که تحریم‌ها تشدید شود {بلکه} حرف منطقی خود را که خواست مردم هم هست در قالب این طرح مطرح کرده است»
26.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 | تفاوت سیاست اعلامی و اعمالی بایدن برای ایران 🔹 دیدن ویدئوی تحلیلی فوق به و اساتید محترم توصیه میشود 【 : آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】 ➖➖➖➖➖➖➖➖ 🔻اگر میخوانید 🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd 🆔 | t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w 🆔 | sapp.ir/zamanehh
26.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تفاوت سیاست اعلامی و اعمالی بایدن برای ایران 🔹 دیدن ویدئوی تحلیلی فوق به و اساتید محترم توصیه میشود .