💠 تضمینهای واشنگتن به تل آویو در خصوص #مذاکرات_وین
🔹 طی روزهای اخیر، اخبار متعددی در خصوص دیدار مستقیم یوسی کوهن، رئیس سازمان جاسوسی –تروریستی موساد و جوبایدن رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا در واشنگتن مخابره شده است. بر اساس آنچه مسلم است، اصلی ترین موضوع گفت و گوی طرفین، "احیای برجام" و پروسه بازگشت آمریکا به توافق هسته ای بوده است. طرف صهیونیستی( کوهن) نه تنها به نمایندگی از نتانیاهو، بلکه به نمایندگی از همه سیاستمداران رژیم صهیونیستی، از بایدن خواسته است تا از رفع تحریمهای ایران اجتناب کند. صهیونیستها صراحتا از کاخ سفید خواسته اند تا به استراتژی فشار حداکثری علیه تهران ، که در دوران ترامپ شاهد تشدید آن بودیم، پایبند بمانند.
جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در ملاقات با یوسی کوهن، رئیس موساد، گفته است که واشنگتن راه درازی در گفتگوهای جاری با ایران برای بازگشت به برجام پیش رو دارد. آنچه از رصد تحولات سیاسی اخیر در واشنگتن و محتوای مذاکرات رد و بدل شده میان یوسی کوهن با دو فرد تصمیم گیرنده و کلیدی در حوزه سیاست خارجی آمریکا( بایدن و بلینکن) بر می آید، مسجل می سازد که "بازگشت واقعی به برجام"، خط قرمز مشترک تل آویو و واشنگتن محسوب می شود. برخی مقامات آمریکایی مانند جیک سالیوان مشاور امنیت ملی دولت بایدن و آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا نیز اعلام کرده اند که بازگشت کلی این کشور به توافق هسته ای معلول بازگشت تهران به تعهدات برجامی خود خواهد بود! حال بر همگان مسجل است که چیزی به نام رفع کامل تحریمها یا حتی بازگشت به سال 2015 ( زمان امضای توافق اولیه برجام) میان طرفین وجود نخواهد داشت. در این معادله، "تقسیم بندی تحریمها" تاکتیکی است که واشنگتن به واسطه آن قصد دارد به تل آویو تضمین دهد که بازگشت به برجام( به سبک و سیاقی که صهیونیستها تصور می کنند) محقق نخواهد شد.
✍دکتر حنیف غفاری
✅ روزهای پایانی یک رژیم جعلی
🔹رژیم صهیونیستی روزهای سختی را میگذراند و علاوه بر مشکلات داخلی، با موجی از اتفاقات امنیتی مواجه شده که ادعای ضربهناپذیری آنان را زیر سوال برده است.
🔹در دو هفته گذشته چندین اصابت موشک، آتشسوزی و انفجار در مکانهای مختلف از جمله موشکسازی «تومر»، نزدیکی تاسیسات «دیمونا»، پالایشگاه «حیفا» و فرودگاه «بنگوریون» اتفاق افتاده و طی روزهای اخیر هم با موجی از حملات سایبری تکمیل شده است.
🔹گرچه نتانیاهو برای حفظ وجهه خود سعی کرده همه این مسائل را «حادثه عادی» جا بزند اما بسیاری از کارشناسان معتقدند این حوادث، نتیجه اقدامات تروریستی و شرورانه او در منطقه است.
🔹مجموعه این شرایط نشان دهنده آن است که رژیم صهیونیستی با بحرانی تاریخی روبهروست که چنانچه «آونر بن زاکن» استاد دانشگاه و تحلیلگر صهیونیست نیز بدان اشاره داشته، آنها به جنگ داخلی نزدیک شده اند.
💠 تغییر موازنه قوا در دنیای کنونی به نفع دنیای اسلام
امام خامنهای:
🔹امروز دیگر وضع جهان، مانند آن روز نیست؛ ما باید این حقیقت را همواره در نظر داشته باشیم.
🔹امروز موازنه قوا به نفع دنیای اسلام تغییر یافته است. حوادث گوناگون سیاسی و اجتماعی در اروپا و آمریکا، ضعفها و اختلالات عمیق ساختاری و مدیریّتی و اخلاقی غربیها را در برابر جهانیان عریان کرد.
🔹قضایای انتخابات در آمریکا و آزمون بشدّت رسوای مدیران پُرمدّعا و متکبّر آن، و نیز مواجههی یکسالهی ناموفّق با کرونای همهگیر در آمریکا و اروپا و حواشی شرمآور آن، و آشفتگیهای سیاسی و اجتماعی اخیر در مهمترین کشورهای اروپایی، همه نشانهی سیر نزولی و افولی اردوگاه غرب است.
🔹در سوی دیگر، رشد نیروهای مقاومت در حسّاسترین مناطق اسلامی، رشد تواناییهای دفاعی و هجومی آنان، رشد خودآگاهی و انگیزه و امید در ملّتهای مسلمان، رشد گرایش به شعارهای اسلامی و قرآنی، رشد علمی، رشد استقلالطلبی و خوداتّکائی در ملّتها، نشانههای مبارکی است که آیندهی بهتر را نوید میدهد.
🔰 رهبرمعظم انقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت روز قدس
🔺 مبارزه با رژیم صهیونیستی، وظیفهای همگانی
♦️صهیونیستها فلسطین غصبشده را از روز اوّل به یک پایگاه تروریسم تبدیل کردهاند. اسرائیل نه یک کشور، که یک پادگان تروریستی علیه ملّت فلسطین و دیگر ملّتهای مسلمان است. مبارزه با این رژیم سفّاک، مبارزه با ظلم و مبارزه با تروریسم است؛ و این وظیفهای همگانی است.
#القدس_أقرب
#تغییر_موازنه_فلسطین
🔰 خط تحلیلی _رسانه ای بیانات مقام معظم رهبری در روز قدس
🔹برجسته سازی آیه شریفه «أَلَیسَ الصُّبْحُ بِقَرِیبٍ» به مثابه مؤیدی بر رویکرد آخرالزمانی در قبال مسئله فلسطین (مندرج در کلام معظم له)
🔸بازخوانی تاریخی تعهدِ موهوم اروپاییان به یهودیان به سبب ظلمِ رفته به آنان در خلال جنگ جهانی دوم به مثابه بهانه ای برای تشکیل دولت یهود
🔹برجسته سازی پادگانی بودن و نظامی بودنِ سرزمین های اشغالی با تاکید برکلیدواژه «پادگان تروریستی» و نتیجتا برجسته سازی این مسئله که چنین رژیمی، فاقد مولفه های اجتماعی و فرهنگیِ یک جامعه و ملتِ متعارف است.
🔸بازخوانی دیرینه بودن جنایت صهیونیست ها، حتی سال ها قبل از سال 1948 در منطقه؛ از جمله در قالب حکومت های مستبد در ایران، ترکیه و...
🔹بزرگنمایی از همافزاییِ مشهود بلوک شرق و غرب در شکلگیری و تقویت صهیونیسم جهانی؛ به عنوان مثال، شوروی نخستین دولتی بود که اسرائیل را به رسمیت شناخت.
🔸تاکید بر تغییر محسوس موازنه قدرت در منطقه و جهان در سال های اخیر به نفع جبهه مقاومت با اشاره به مصادیق متعدد افول جبهه غرب در مقابل رشد امت اسلامی از جنبه های مختلفِ اسلامی، ملی، تمدنی، علمی و...
🔹لزوم همافزایی کشورها و ملل مسلمان با محوریت قضیه فلسطین و سرنوشت قدس شریف
🔸اشاره به طرح ناکام «معامله قرن» و کابوس آن برای جبهه غرب
🔹اشاره به تلاش چند کشور «ضعیف» عربی برای عادیسازی روابط و در ادامه، تبیین تبعات منفیِ عادی سازی روابط برای این کشورها (رهبر انقلاب: «...البتّه آن کشورها هم از این رابطه بهره نخواهند برد؛ دشمن صهیونی در مال یا خاک آنها تصرّف خواهد کرد و فساد و ناامنی را در [میان] آنها گسترش خواهد داد.»)
🔸مروری بر دلایل اهمیت تداوم مقاومت در داخل خاک فلسطین و سرزمین های اشغالی
🔹لزوم حمایت تمام آزادگان جهان ـ اعم از جوانان غیور، عالمان، دانشمندان و... ـ از مجاهدان فلسطینی
🔸ضرورت انجام کار رسانه ایِ جدی و عمیق روی تاکید معظم له بر «آخرالزمانی» بودن جنبه های افول صهیونیسم جهانی و در مقابل، رشد قدرت در جبهه مقاومت
🔹اشاره به این رژیم جعلی به مثابه «کانون تروریسم در جهان» و در همین راستا، تبیین ضرورت مبارزه تمام جهان با رژیم صهیونیستی
🔸نمایش مصداقیِ رشد توانایی های دفاعی و نظامی نیروهای مقاومت در منطقه در برابر غربِ روبهافول
🔹اشاره به استنادات قرآنیِ مندرج در کلام رهبری، از جمله تعبیر «الارض المقدسة» به عنوان نام قرآنیِ قدس شریف در قرآن کریم و یا همان آیه شریفه پشت سر
🔸واحد دانستن تمام فلسطینیان ـ اعم از ساکنان نوار غزه، قدس، کرانه باختری، اردوگاه های پناهندگان در سایر کشورها و نیز سرزمین های 1948 ـ به مثابه ملتی واحد و جداییناپذیر
🔹بازخوانی افول محسوس ارتش صهیونیستی که روزگاری خود را شکستناپذیر می دانست، اما پس از تجربه های جنگ 33روزه، 22روزه، 8روزه و... این رؤیا به تدریج رنگ باخته است.
🔸اشاره به بیسروسامانیهای همزمان اسرائیل در حوزه های سیاسی، امنیتی و نظامی و همافزا شدن این بیسروسامانیها در جهت افول کلیت صهیونیسم جهانی
🔹بازنمایی مصداقی و پررنگ میل صهیونیست ها به مهاجرت معکوس
🔸مطالبه از علمای اسلامی مبنی بر ضرورت حرام شرعی اعلام کردن عادی سازی روابط با این رژیم جعلی
✅بالاخره یک عرب اهل تسنن که بدون اغراض سیاسی و مذهبی دو کلمه حرف حساب بگه ، پیدا شد.!!!
🔵تصريحات النائب الأردني طارق خوري تشعل الشارع الأردني وَ ترهب التيارات السلفية كتب الخوري في تغريدة له :
* هَلْ الشيعة من خان فلسطين؟
✍✍
✅ترجمه:
سخنان نماینده مجلس اُردن "طارق خوری "خیابانهای اردن را شعله ور و احزاب و گروههای سلفی را به وحشت انداخت!!!
✅آقای خوری در مقاله خود این چنین نوشت است:
آیا آنهائی که به فلسطین خیانت کردند شیعه بودند!؟
آیا آنهائی که لیبی را نابودکردند و اهالی لیبی را میکشند شیعه هستند!؟
آیا انتحاریهائی که اجسادخود را در عراق، سوریه، عربستان، کویت و... منفجرمیکنند شیعه هستند!؟
آیا آنهائی که مسجد الاقصی را به آتش میکشند شیعه هستند!؟
آیا شیعیان بودند آنهائی که کشور سومالی را نابود کردند!؟
آیا هواپیماهای آمریکائی که بغداد را بمباران کردند از فرودگاههای شیعیان پرواز میکردند!؟
آیا انفجارهائی که در صحرای سینای مصر صورت میگیرد شیعیان انجام میدهند!؟
آیا القاعده، داعش و جبهة النُصرة شیعه هستند!؟
چرا در بین صهیونیستها عملیات انتحاری نمیبینیم ولی درمیان ملتهای مسلمان میبینیم!؟
آیاقرضاوی (عالم تندرو سلفی) از علمای شیعه میباشد!؟ آیا او نیست که همه حرامها را حلال کرده است!؟
خوش به حال صهیونیستها که توانسته اند، کاری کنند که ما مسلمین تفنگهایمان را به سوی یکدیگر نشانه بگیریم و این، آنها هستند که هر روز آبادیهای صهیونیست نشین را تاسیس میکنند و به ما میخندند!!!
میبینیم که سعودیها و لیبیائیها و تونسیها و... هر روز عملیات انتحاری انجام میدهند و در همه کشورهای اسلامی بمب منفجر میکنند، بجز فلسطین اشغالی!!! جایی که صهیونیستها جاخوش کردهاند. چرا و چه میبینید!؟
آیا این فقط حزب الله شیعه ی لبنان نیست که مانع آنها شده است!؟
چرا اهل تسنن در زمان شاه ایران هیچ تحرک و مخالفتی باشاه نداشتند!؟
بلکه کاملا مطیع او بودند؟!
با اینکه شاه هم بظاهر شیعه بود!!!
مخالفت که هیچ، بلکه همه اهل تسنن از او اطاعت میکردند!!!
حزب الله لبنان را ملامت میکنید که چرا فلسطین را آزاد نمیکند،
او که خار چشم اسرائیل است.
و راحت را براو حرام کرده.
در حالیکه یک حزب و تعداد معدودی بیشتر نیستند
و اما دولتها وحکومتهای عربی و اسلامی اهل تسنن ما که بطورسری و علنی از یهود رضایتمندی میطلبند و به ذلت افتاده اند و آخرین آنها نیز اردوغان میباشد!!!
بهر حال من نظر خودم را دارم و شما هم نظر خودتان را،
ولی هرگاه یک شهروند خلیجی عملیات شهادت طلبانه در فلسطین اشغالی انجام داد، آنوقت نظرم را تغییر میدهم!!!
وقتی که ببینم که پرچم داعش و القاعده بر سر کنیست اسرائیل به اهتزاز در آمده است و کشورهای عربی سفارتخانههای صهیونیستها را بسته اند، دیگر به این باور میرسم که من اشتباه کردهام!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وحشت خاخام صهیونیستی از ایران و حرف هایی که باید شنیده شود .
بعد یه عده نفهم وقتی میگیم دشمن داریم میگن شما توهم توطئه دارید . یه عده شونم جدیدا انکار می کنن که یه روزی مرگ بر اسراییل می گفتن !
#بیت_العنکبوت
مذاکرات امروز وین؛
میدان دیپلماسی یا شوی انتخاباتی؟ -۲
🔻 بلینکن وزیر خارجه آمریکا: "تصمیم گیری نهایی درباره توافق در ایران به دست رهبر این کشور است. ما جدیت (؟!) خود را برای بازگشت به توافق نشان دادیم".
🔻بلینکن در گفت و گو با اماسانبیسی: ما نمیدانیم که آیا ایران حقیقتا آماده است تصمیم لازم را برای #بازگشت_به_پیروی_کامل اتخاذ کند؟
🔻بلينكن در گفت و گو با بیبیسی: "ما جدیت در بازگشت به برجام را نشان دادهایم (!؟) آنچه هنوز نمیدانیم این است که آیا ایران هم آماده است تصمیم مشابهی بگیرد يا نه.
🔻نيويورك تايمز: یک مقام وزارت خارجه آمریکا ، خبرنگاران را درباره مذاکرات وین توجیه کرد. او گرچه سعی کرده محتاطانه صحبت کند، ولی سخنانش دارای سیگنال های مثبت بود. او گفت این امکان وجود دارد که طرفین در مذاکرات روز جمعه، به توافق برسند.
🔻پورتر، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: در دور جدید مذاکرات، #تسهیل_تحریمهای_ایران نیز مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
🔻یک مقام زارت خارجه آمریکا: تا این لحظه در مذاکرات، در مورد هیچ چیز توافقی صورت نگرفته و همچنان کارهای زیادی باقی مانده است. ما در مراحل پایانی مذاکرات قرار نداریم. ایران می داند چه کار باید بکند تا مذاکرات نتیجه دهد. ما همچنین می خواهیم پس از رسیدن به تفاهماتی در مورد برجام، در مورد تقویت (!) آن و موشک های بالستیک و مسائل منطقه هم گفتگو کنیم.
🔻سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: "گزارشها درباره این که ما در حال بررسی آزادسازی یک میلیارد دلار از داراییهای ایران (برای هزینه های انسان دوستانه/ غذا و دارو) هستیم، صحیح نیست".
🔹این ادبیات را مقایسه کنید با اظهارات آقای روحانی که گفت "به نظر من تحریم شکسته شده" و یا سخنان رئیس دفتر او که می گوید "با ارزیابیهای انجام شده از مذاکرات میتوان به دورنمای رفع تحریمها امیدوار بود. پیشبینی ما این است که با مهارت و توانمندی تیم مذاکرهکننده، انشاءالله رفع تحریمها -با رعایت خطوط قرمز و چارچوبهای ابلاغی مراجع عالی تصمیمسازی کشور- دور از دسترس نخواهد بود".
♦️روزنامه ایران هم، پریروز نوشت "مذاکرات در انتظار تصمیم پایتخت ها/ درباره 95 درصد موضوعات توافق حاصل شده است"! این روزنامه هم مثل بقیه فضا سازان، هیچ مصداق روشنی از تحریم های اصلی که باید لغو شود، ارائه نداده، چرا که آمریکا چنین تعهدی نکرده است.
🔹واقعیت این است که در صورت کوتاهی دولت و صدور مجوز بازگشت بدون تضمین و تعهد آمریکا به لغو تحریم ها، قطعا به فاصله چند روز تا چند هفته، شاهد تشدید تحریم ها خواهیم بود؛ با این تفاوت که در آن روز، آمریکا به عنوان عضو برجام، حتی در شورای امنیت هم طلبکار ما خواهد شد!
#محمدایمانی
🔰آزموده را آزمودن خطاست
دکتر موسی نجفی:
✅می خواهید با غرب متمدن ! به زعم خودتان (ولو موقت) ختم نزاع کنید ، احسنت و صد آفرین !
وقتی شما ابتدا به تعهدات خود عمل می کنید و سپس نوبت که به طرف مقابل رسید به قول خودتان" دبه" می کند ! یاد کدام قسمت از تاریخ می افتید ؟
🔴ماجرای حکمیت و قهرمان بلاهت آن ابوموسی اشعری که در خاطر مبارک تان هست ؟ اما مگر در ابوموسی چه ویژگی و یا خصلت هایی بود که چنین خامی بزرگی در تاریخ از خود باقی گذاشت ؟
شاید ویژگی ابو موسی و داستان کلاهی که در ماجرای حکمیت بر سرش،رفت بخاطر وجود دو خصلت در او بوده است :
1⃣ قدرت و توانایی درک عظمت مقام امیرالمومنین علی علیه السلام را نداشت ۰
2⃣ از فهم سطح و عمق حیله و خباثت معاویه عاجز بود ۰
🔵عقل سلیم و تجربه تاریخی به ما آموخته است بر سر میز مذاکره برای مقابله با حیله های سیاسی عمروعاص های کار آزموده طرف غربی ، باید مواظب بود از سیره و منطق و ساده اندیشی و رفتارهای سطحی سیاسی ابو موسی اشعری فاصله گرفت۰
زاکانی از طرحهای دولت احمدینژاد برای سرکوب مخالفان سال ۸۸ پردهبرداری میکند و اختلافنظر رهبری با تیم احمدینژاد در شیوه تعامل با مخالفان را بازگو میکند.
🔴 آن موقع دولت طرحی را ارائه داد که در زمان فتنه حدود ۶۰۰ و خردهای را بگیرند و گفتند اینها عوامل فتنه هستند، باید دستگیر شوند و رهبری مخالفت کردند. اینها ۶۰۰ و خردهای را حدود ۱۹۰ نفر کردند و اسامی را اعلام و باز رهبری مخالفت کردند.
🔴 مجدد ایده جدیدی توسط دوستان آقای احمدینژاد بیان شد که از شهرستانهای اطراف چهار میلیون نفر بیاوریم و اینها که در تهران هستند، جمع کنیم و رهبری مخالفت کردند.
🔴رهبری پیغامی که میدادند میگفتند کسانی که هستند، پاره تن ما هستند. نگاه ایشان به معترضان حتی چنین بود. درباره معترضان میگفتند اینها پاره تن ما هستند و تعدی نشود
روز قدس روز اسلام است امام خمینی (رضوان الله علیه)
♦️چرا مرگ بر اسراییل؟!...
👇👇👇
1. دشمنی با مؤمنین:
لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النّاسِ عَداوَةً لِلَّذینَ آمَنُوا الْیهُودَ وَ الَّذینَ أَشْرَکُوا؛مائده/82
به طور مسلّم ( ای پیامبر ) دشمن ترین مردم نسبت به مؤمنان را، یهود و مشرکان خواهی یافت.
2. اذیت و آزار مؤمنین:
لَتُبْلَوُنَّ فی أَمْوالِکُمْ وَ أَنْفُسِکُمْ وَ لَتَسْمَعُنَّ مِنَ الَّذینَ أُوتُوا الْکِتابَ مِنْ قَبْلِکُمْ وَ مِنَ الَّذینَ أَشْرَکُوا أَذًی کَثیرًا وَ إِنْ تَصْبِرُوا وَ تَتَّقُوا فَإِنَّ ذلِکَ مِنْ عَزْمِ اْلأُمُور؛ِ آل عمران/186
به یقین (همه شما) در اموال و جانهای خود، آزمایش می شوید و از کسانی (یهودیان) که پیش از شما به آنها کتاب (آسمانی) داده شده است و (همچنین) از مشرکان، سخنان آزار دهنده فراوان خواهید شنید و اگر استقامت کنید و تقوا پیشه سازید (شایسته تر است؛ زیرا) این از کارهای مهم و قابل اطمینان است.
3. عقیده یهود در مورد خودشان:
وَ قالَتِ الْیهُودُ وَ النَّصاری نَحْنُ أَبْناءُ اللّهِ وَ أَحِبّاؤُهُ؛ مائده/18 یهود و نصاری گفتند: ما فرزندان خدا و دوستان ( خاص ) او هستیم.
4. عقیده یهود درباره خداوند:
وَ قالَتِ الْیهُودُ یدُ اللّهِ مَغْلُولَةٌ غُلَّتْ ایدیهِمْ وَ لُعِنُوا بِما قالُوا بَلْ یداهُ مَبْسُوطَتانِ؛ مائده/64 .
و یهود گفتند: « دست خدا ( با زنجیر ) بسته است». دستهایشان بسته باد! بلکه هر دو دست ( قدرت ) او، گشاده است.
5. طغیان و سرکشی یهود:
وَ قَضَینا إِلی بَنی إِسْرائیلَ فِی الْکِتابِ لَتُفْسِدُنَّ فِی اْلأَرْضِ مَرَّتَینِ وَ لَتَعْلُنَّ عُلُوًّا کَبیرًا ، فَإِذا جاءَ وَعْدُ أُولاهُما بَعَثْنا عَلَیکُمْ عِبادًا لَنا أُولی بَأْسٍ شَدیدٍ فَجاسُوا خِلالَ الدِّیارِ وَ کانَ وَعْدًا مَفْعُولاً؛ اسراء4/5
ما به بنی اسرائیل در کتاب ( تورات ) اعلام کردیم که دوبار در زمین فساد خواهید کرد و برتری جویی بزرگی خواهید نمود. هنگامی که نخستین وعده فرا رسد، گروهی از بندگان پیکار جوی خود را بر ضد شما بر می انگیزیم ( تا شما را سخت در هم کوبند، حتی برای به دست آوردن مجرمان ) خانه ها را جست وجو می کنند و این وعده ای است قطعی.
6. قساوت و سنگدلی:
ثُمَّ قَسَتْ قُلُوبُکُمْ مِنْ بَعْدِ ذلِکَ فَهِی کَالْحِجارَةِ أَوْ أَشَدُّ قَسْوَةً؛ بقره/74
سپس دلهای شما ( خطاب به یهود ) بعد از واقعه سخت شد، همانند سنگ یا سخت تر🇹🇯
✅ اعتراف به عمق راهبردی ایران
🔻رابرت بائر یکی از افسران بازنشسته سازمان سیا ، به مدت ۳۰ سال در منطقه غرب آسیا مشغول فعالیت و تحقیق بوده ، یک تحقیق میدانی از میزان نفوذ جمهوری اسلامی بعمل آورده ، در انجام این تحقیق با همه گروهها، قبایل و عشایر منطقه اعم از شیعه و سنی ، ترک، کرد و عرب نشست و برخاست و به گفتگو و محاوره پرداخته است.
🔻 جمع بندی این تحقیق میدانی این است که علیرغم اختلافات قومی، نژادی و زبانی یک عشق و علاقه زائد الوصفی نسبت به جمهوری اسلامی وجود دارد بطوری که همه، انقلاب اسلامی را، انقلاب خود میدانند و امادگی هر نوع فدا کاری و مجاهدت را نسبت به انقلاب اسلامی دارند .
🔻 بائر در این جمع بندی فصل مشترک همه این اقوام از نظر دینی و فرهنگی در یک قالب و یک جامعه تعریف میشود ،و آن نفرت مشترک نسبت به غرب استعمارگر است. او میگوید جمهوری اسلامی با این وصف نیاز به سلاح هسته ای ندارد .زیرا نفوذ فرهنگی و ایدئولوژی او در منطقه آنقدر قوی است که بدون دست یافتن به هر گونه جنگ، ملتهای منطقه را پشتیبان خود میداند. در مقابله با جریان داعش این وحدت و هم افزایی به اوج خود رسید و گروههای گوناگون از فاطمیون افغانستان، زینبیون پاکستان، حیدریون و حشد الشعبی از عراق، حزب الله و انصار الله تحت فرماندهی قاسم سلیمانی به جنگ با تروریسم و غرب پرداختند .
آری این سرمایه اجتماعی در داخل کشور نیز با شیوه های مختلف خود را نشان داده است اما در روزهای آینده با حضور مردم در پای صندوقهای رأی خود جلوه های زیبای دیگر از پشتیبانی از انقلاب رقم می خورد.
🔻همین مولفه های قدرت باعث برجستگی ایران در منطقه و جهان شده است و دیپلماتهای کشورمان نیز باید این مولفه ها را به کسانی که کشور را تهدید و تحدید می کنند نشان دهند تا حتی جرات بیان تحریم و یا اعمال آن را نیز نداشته باشند.
✍محمد امین مرادی. خراسان شمالی
✴️آخرین وضعیت آرایش انتخاباتی اصلاح طلبان
🔸اصلاح طلبان ۱۴کاندیدا دارند که تا به امروز یک سوم از آنها در جلسات جبهه حضور یافته و برنامه خودشان را ارائه دادهاند.
🔸اسماعیل گرامی مقدم، عضو نهاد اجماعساز اصلاح طلبان در مورد نحوه انتخاب کاندیداها می گوید: اصلاح طلبان در روز آخر که احتمالا فردا یا پس فردا باشد در یک فرایند دموکراتیک در مورد نامزدهایی که بیشترین رای بیاورند ، تصمیم خواهند گرفت.
🔸 امروز شنبه نوبت ظریف است که در جبهه حضور یابد. آقای ظریف یا شخصیتهای دیگر باید خودشان در جبهه حاضر شوند و جبهه شخص دیگری را نخواهد پذیرفت.
🔸 ممکن است برخی اصلاحطلبان راهشان را جدا کنند اما اکثر اصلاحطلبان میخواهند با هویت اصلاحطلبی در انتخابات حاضر شوند.
🔷درهمین زمینه روزنامه شرق هم می نویسد:
🔹در میان نامزدهای اصلاحطلب، اسحاق جهانگیری، عباس آخوندی، محسن هاشمی و محمدرضا عارف، شرایط مطلوبتری نسبت به بقیه دارند.
🔹جهانگیری و عارف در سِمتهای معاوناولی و کارهای اجرائی نقشآفرینی کردهاند و عباس آخوندی با سابقه وزارت از برنامه و روشی تئوریک برخوردار است.
🔹محسن هاشمی در کنار مسئولیتهای اجرائی از همنشینی با آیتالله، تجربههای فراوانی آموخته که برای دیگران دور از دسترس است.
♨️به نام خدا به جلو حرکت کنید♨️
✍احمد بنافی
🔴 رهبر معظم انقلاب در آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس نطق تلویزیونی مهمی را ایراد فرمودند. هر چند بیان نورانی این حکیم آنچنان صحنه معادلات در خصوص موضوع فلسطین را نمایان نمودند که دیگر جای هیچ تحلیلی در این زمینه را خالی نمیگذارد. اما در این زمینه بازخوانی فرمایشات معظم له از چند حیث حائز اهمیت است.
1⃣ مقام معظم رهبری فرمودند ماجرای فلسطین همچنان مهمترین و زندهترین مسئله مشترک امت اسلامی است. با نگاهی به تاریخ تحولات صد ساله اخیر منطقه و از زمانی که نطفه نحس این رژیم توسط انگلیس کاشته شده است، موضوع فلسطین هیچگاه از منظر امت مسلمان دور نمانده و روز به روز بر اهمیت آن افزوده شده است. اکنون پس از گذشت بیش از هفتاد سال، موضوع فلسطین نه صرفاً مسئله جهان اسلام بلکه به مسئله مهم نظام بینالملل و جامعه جهانی تبدیل شده است.
2⃣ منطق فرمایشات معظم له ناظر به تشریح دوگانه غرب در خصوص حقوق بشر، دموکراسی و اصل تعیین سرنوشت با نگاه به مسئله فلسطین است. حال سوال اساسی این است که چرا لیبرال دموکراسی غربی در یک دوگانه رفتاری، مسئله فلسطین را تبدیل به یک استثنا نموده است؟ پاسخ روشن است، برای اینکه خودشان نیز اصل غاصب بودن این رژیم را پذیرفتهاند و در کنار آن ترس از نتیجه مراجعه به افکار عمومی باعث اعمال این دوگانه و البته نمایان شدن واقعیت دنیای غرب شده است.
3⃣ اما اکنون همه چیز در حال دگرگونی است. موازنه قوا به نفع جهان اسلام تغییر کرده و این امر انکار ناپذیر است. تقریباً بر کسی پوشیده نیست که رژیم صهیونیستی دوران افول خود و حرکت به سوی اضمحلال را آغاز نموده است. چالشهای سیاسی، امنیتی، و هویتی به پاشنه آشیل این رژیم تبدیل شده است. شکلگیری جبهه مقاومت و توسعه روز افزون آن به طرز حیرت آوری در جهان اسلام ریشه دوانیده و تا عمق جان ملتهای منطقه نفوذ کرده و موازنه قوا را تغییر داده و رژیم صهیونیستی را دچار خفگی راهبردی نموده است.
4⃣ شکی نیست که امروز مقاومت پاسخ داده و رژیم صهیونیستی در محاصره قرار گرفته است و جز دریا راه دیگری ندارد. انسداد دریایی نیز با توسعه توان رزمی مقاومت در آینده غیر اجتناب خواهد بود. در کنار آن امنیت که مسئله اول رژیم صهیونیستی است با قدرت افزایی تسلیحاتی مقاومت تا عمق سرزمینهای اشغالی خلق بحران کرده و تبدیل به چالش لاینحل آنان شده است. بحران هویت نیز که با جهانی سازی مسئله فلسطین و مشروعیت زدایی از این غده سرطانی کماکان مسئله اصلی سیاسی و حقوق بشری در افکار عمومی باقی مانده و به بخش دیگری از چالش درونی این رژیم مبدل شده است. شکنندگی سیاسی نیز بخش دیگری از بحران این شجره ملعونه میباشد که قابلیت تشکیل یک دولت باثبات را برای آنان میسر نمیسازد.
🔚 تمامی مؤلفهها گواهی میدهد که منحنی این رژیم رو به افول گذاشته و هیچ قدرت و ارادهای توان تغییر این حقیقت را ندارد. شکی نباید کرد که طبق وعده داده شده پیروزی قطعی بوده و قدس شریف آزاد خواهد شد، البته مشروط به اینکه جهان اسلام متحد و منسجم شوند، به قدرت مقاومت و جهاد ایمان داشته باشند و آن را در همه ابعاد روزافزون کنند و در آخر جوانان عرب همانگونه که رهبر حکیم انقلاب فرمودند به نام خدا به جلو حرکت کنند.
📌واشنگتن مخالف شفافیت مذاکرات وین است
🔸مذاکرات برجامی وین، وارد فاز عملیاتی و تعیین کننده ای شده است.بر اساس آنچه سید عباس عراقچی مذاکره کننده ارشد کشورمان اعلام کرده است، نگارش متن توافق در برخی موارد ( که مورد اتفاق ظرفین است ) آغاز شده و مذاکرات بر سر نقاط اختلافی نیز ادامه دارد. در مقابل، طرف آمریکایی مواضع دوگانه و مبهمی را در قبال مذاکرات وین اتخاذ کرده و سعی دارد به هر نحو ممکن مانع از "شفافیت در عرصه مذاکرات" شود.
رمزگشایی از مواضع بایدن و همراهانش در قبال مذاکرات وین چندان دشوار به نظر نمی رسد! آنها در صددند " مذاکرات سیاسی" را محیط بر " مذاکرات حقوقی-فنی" تعریف کنند. طرف آمریکایی قویا معتقد است که اگر این نسبت ( به صورت معکوس) تعریف نشود و " بایسته های حقوقی" در مذاکرات غیر مستقیم مورد توجه قرار گیرد، واشنگتن کمترین قدرت مانوری در مواجهه با تهران نخواهد داشت.
دموکراتهای کاخ سفید معتقدند که "پروسه رفع برخی تحریمها" نباید کمترین مغایرتی با " ثوابت سیاست خارجی آنها در قبال ایران" داشته باشد. "تحدید توان موشکی ایران "،" جلوگیری از افزایش قدرت منطقه ای ایران" و " دائمی کردن محدودیتهای هسته ای " جمهوری اسلامی ایران ، سه هدف اعلامی اصلی دولت بایدن در قبال کشورمان محسوب می شود. سالیوان مشاور امنیت ملی و آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا هر دو قویا معتقدند که هندسه تحریمهای ضد ایرانی باید به گونه ای حفظ شود که خطوط قرمز راهبردی آمریکا در تقابل با ایران را زیر سوال نبرد. سیاستمداران و رسانه های غربی به گونه ای زمینه غلبه "حواشی" بر " متن و اصل ماجرا" را فراهم می سازند که طرف مطالبه گر ( جمهوری اسلامی ایران) را صرفا به یک "طرف مذاکره کننده " تبدیل کنند.در حال حاضر نیز مقامات دولت بایدن در مذاکرات وین اصرار دارند در دوگانه "شکل –محتوا"، اصالت را به "شکل" داده و از تمرکز افکار عمومی بر روی محتوای مذاکرات جلوگیری به عمل آورند.
مقامات دولت بایدن به گونه ای صحنه مذاکرات را تشریح می کنند که گویا اکنون در " نقطه صفر" قرار داریم و توافقی مبنایی ( به نام برجام ) نیز میان طرفین منعقد نشده است! در هر حال، مقامات آمریکایی به خلق پارادوکسها و ابهامات جدیدی در فضای مذاکرات روی می آورند تا در نهایت، بتوانند از راهبردهای ضد ایرانی خود در ذیل این بازی تصنعی و تاکتیکی صیانت کنند.
✍دکتر حنیف غفاری