🔴 ابراز نگرانی #آمریکا از ارتقای سیستم ماهوارهای ایران
♦️واشنگتن پست: روسیه تصمیم دارد تا یک سیستم ماهوارهای پیشرفته به ایران تحویل دهد تا امکان ردگیری اهداف احتمالی نظامی توسط ایران فراهم شود.
♦️ سیستم #ماهواره ای کانوپوس به ایران این امکان را میدهد تا بر تاسیسات نفتی خاورمیانه و پایگاههای نظامی اسرائیل و آمریکا در منطقه به صورت مداوم نظارت داشته باشد.
⭕️ آئینه شکستن
👤 کبری آسوپار
🔹 آشفته، بههم ریخته و برافروخته؛ این توصیف دقیق و بی اغراقِ لحن کلام و زبان بدن سخنرانی دیروز حسن روحانی در جلسه هیئت دولت است. لحنی عصبانی، حرکات دستی به هم ریخته و صدایی بلند؛ روحانی آشفته است، چون این روزها نقد دولت او داغتر شده و از کف خیابان و محافل مردمی به مناظرات انتخاباتی رسیده است. او به هم ریخته است، چون کسی از میان هفت کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری مدافع دولت نیست و هشت سال تلاش او و دولتمردانش مدافعی سر میز مناظرات ندارد. او برافروخته است، چون دیگر نمیتواند با تهدید و اعمال فشارهای سیاسی و اقتصادی، مانع نقد دولتش در صداوسیما شود.
🔸 روحانی سخنانش را با حدیث نبوی «إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاقِ» شروع میکند؛ مدح اخلاق. جایی که از قضا نقطه پایان او بود. او از اخلاق میگوید و ما یادمان میآید که آبان ۹۲ و در حالی که فقط سه ماه از آغاز ریاست جمهوریاش میگذشت، در صحن خانه ملت چگونه به ما که به او رأی نداده بودیم و به کاندیدای ما توهین کرد: «مردم در ۲۴ خرداد به افراط، تفریط، خشونت، خودرأیی، تکرأیی، عدم مشورت و عدمتدبیر رأی ندادند و به اعتدال، تدبیر و عقلانیت رأی دادند.» و این آغاز یک مسیر پر از ناسزاگویی شد به «هر کسی که با دولت او نبود». مسیری هشت ساله با کلیدواژههایی چرک، از «به جهنم» گفتن او به منتقدان برجام تا بزدل سیاسی، کم سواد، بیعقل، بیشناسنامه، بیفرهنگ، دروغگو، هوچی باز، متوهم، بیکار، اقلیت افراطی، تازه به دوران رسیده، دلال و کاسب تحریم، بددل، یک عده کودک، منقلی و...؛
🔹روحانی ناراحت است که فقط دولت نقد میشود و در همان سخنرانی، طعنه میزند که الحمدلله در نیروهای مسلح و قوه قضائیه مشکلی نیست و همه مشکلات در دولت است و با تغییر دولت همه چیز حل میشود! اولاً فقط دولت نقد نشده و به فراخور سابقه کار نامزدها، نهادهای مختلف مورد نقد قرار گرفتهاند. ثانیاً قرار است رئیس دولت انتخاب شود و دولت کنونی تمام شود و دولت جدید سرکار بیاید؛ لذا طبیعی است که بررسیها متوجه اختیارات و نقش و عملکرد دولت باشد.
🔸 روحانی چندین سال است صدای اعتراض مردمِ بی تریبون را نشنیده است. هر اعتراضی را برچسبی سیاسی زده و از اعتنای به آن سر باز زده و از وهم «نظرسنجی چهرهای» گفت که چون مردم را در خیابان در حال خنده میبیند، یعنی راضی هستند! حرجی هم نبود بر مسافر ماشین شیشه دودی که مسیر شاسی بلندش از کارخانههای تعطیل و مردم بیکار و سفرههای خلوت عبور نمیکرد. حالا همان صدای اعتراض بی تریبونها از زبان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری شنیده میشود و روحانی دیگر نمیتواند شیشههای ماشین را بالا بکشد و نشنود و بگذرد. جوابی هم برای این سؤال ندارد که بر فرض، سخنان کاندیداها در نقد دولت نادرست، اما چه شده که برای جلب رأی مردم، باید از دولت تدبیر و امید بد بگویند تا جایی که رئیس بانک مرکزی دولت روحانی هم، میترسد که صریحاً از او دفاع کند.
📍 محتوای ضد دولتی امروز مناظرات انتخاباتی حاصل عملکرد دولت است. ناکارآمدی و بی کفایتی را که در کنج خانههای مردم نفوذ کرد و به سفرهشان رسید، نمیشود روکش کشید و رنگ کرد و به عنوان کارآمدی و با کفایتی فروخت؛ و به این همه، یک بخش دیگر را هم باید افزود. روحانی نه فقط در هنگامه تبلیغات انتخاباتی ۹۲ و ۹۶ علیه دولت قبل و همه نهادهای دیگر نظام بدگویی و تخریب پیشه کرد، بلکه در طول هشت سال ریاست جمهوری هر جا نتوانست توجیهی بر بی کفایتی دولتش بیاورد، صدر تا ذیل نظام را مقصر دانست تا خود را تبرئه کند. معروف شده بود که روحانی در پاسخ هر نقدی بگوید «دولت قبل.»
➕ سنتالهی تغییر نمیکند و گاه جهان پیش رو، آیینه اعمال گذشته ما میشود. آنچه امروز در کلام کاندیداهای انتخابات علیه دولت میبینیم نتیجه عملکرد خود روحانی است. آینهای مقابل اوست و "آینه، چون نقش تو بنمود راست / خود شکن آیینه شکستن خطاست!"
💌 #امیرمومنان فرمودند:
🌹 ای مردم ! سزاوارترین اشخاص به خلافت
⬅️آنکه در تحقق حکومت نیرومند تر
⬅️و در آگاهی از فرمان خدا داناتر باشد
📒 #نهج_البلاغه خطبه۱۷۳
🔻 رهبر انقلاب: در انتخاب بایستی دقت کرد؛ به حرف و وعده اعتماد نکنید؛ به عمل کار برآید؛ به حرف زدن و به گفتن و به وعده دادن نمیشود اعتماد کرد.
🗓 ۱۴خرداد۱۴۰۰
🗳 #انتخاب_درست_کار_درست
#مشارکت_حداکثری
#انتخاب۱۴۰۰
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
♨️ استراتژی اتاق فکرهای#آشنا؛
🔰 از تخریب و تهمت سوپر انقلابی تا تلاش برای وحدت مسببان وضع موجود
🔰 شاید دیده باشید که در این مدت یک سری پیام ها تلاش کرده قاضیزاده هاشمی را به لاریجانی بچسباند و محسن رضایی را به اصلاح طلبان. اما هدف چیست؟
🔰 به نظرم اتاق فکرهای #آشنا به این نتیجه رسیده اند که شاید در دور اول نتوانند به پیروزی برسند لذا یک عملیات پیچیده را طراحی کرده اند که هدف اصلی آن رفتن انتخابات به دور دوم است. برای این راهبرد دو تاکتیک در حال پیاده سازی است:👇
1️⃣ - اول انقلابیون را به جان هم بیاندازند تا با تفرق آرا کاندیدایی به رای ۵۰ درصدی نرسد و به دور دوم بروند.
2️⃣ - اما آن طرفتر بدنبال تقویت کاندیداهایشان در مناظره سوم و ائتلاف دقیقه نودی هستند و نیم امیدی و گوشه چشمی هم به مذاکرات وین دارند.
🔰 وقتی پیام برخی انقلابیون را می بینم که چگونه محتواهای این اتاق فکرها را قربة الی الله و با هدف بصیرت افزایی و انقلابیگری توزیع می کنند ناخودآگاه آدم به یاد .....
☝️ خودتان جای خالی را پر کنید.
⁉️چگونه می خواهید به مردم کمک کنید؟
✍ احمدرضا هدایتی
🔰قطعاً رسیدگی به وضعیت معیشتی محرومین و مستضعفین و دهکهای پایین جامعه امری لازم و بلکه ضروری است، اما سیاست اعطای کمکهای مالی و حتی افزایش حقوق کارگران و کارمندان دولت تا کی و تا کجا میتواند ادامه پیدا کند؟
🔸آیا بهتر نیست نامزدهای محترم به جای تأکید بر پرداخت کمک مالی به نیازمندان، بر اعلام برنامههایشان در مورد چگونگی تحقق طرح راهبردی اقتصاد مقاومتی که متضمن شکوفایی اقتصاد کشور و بهبود معیشت همه آحاد جامعه است، متمرکز شوند؟
🔸آیا بهتر نیست، با بیان ظرفیتهای داخلی، به تشریح برنامههای موردنظر برای جهش تولید و پویاسازی اقتصاد کشور پرداخته شود؟
🔸آیا بهتر نیست در مورد برنامههایتان برای بهبود زیرساختهای بخش تولید، رفع موانع تولید، جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی، استفاده بهینه از ظرفیت نخبگان و کارآفرینان و سایر موارد مشابه توضیح بفرمایید؟
🔸قطعاً همه بزرگواران برای این موارد برنامه دارند، اما از آنجا که انتظارات مردم به مراتب بیشتر از آن چیزهایی است که تاکنون توسط برخی از کاندیداها مطرح شده است، لذا شایسته است در مصاحبهها و سخنرانیهای بعدی و بهخصوص در مناظره سوم، بیشتر در رابطه با اقدامات اساسی که برای آنها برنامهریزی نمودهاید، توضیح بفرمایید.
🔸رهبر معظم انقلاب در این زمینه در یکی از سخنرانیهایشان میفرمایند؛ «ظرفیتهای کشور خیلی وسیع است؛ خیلی از ماها آگاه نیستیم به گسترهی این ظرفیتهای عجیب، یا به اهمیت آن توجه نداریم؛ میدانیم، آمارها دستمان هم هست [توجه نمیکنیم]. بعضی از مسئولین اینجورند، آمارها را دارند، [اما] اهمیت آمارها مورد توجه آنها قرار نمیگیرد.»
#دشمن_ملت_و_قهر_ما
🔹 آنهایی که نمی خواهند رای بدهند، حق دارند....👇
✍️ #محمود_باقری
1.توزیع سبد کالا با افتضاحی که داشت
2.وعده بهبود معیشت مردم که انجام نشد و به تحریم ها گره زده شد!!!! تا مرحله بعدی بهره برداری خود از گروگان گرفتن زندگی مردم را به اجرا بگذارند.
3.گره زدن معیشت به برجام! و حالا FATF!!!!
4.افزایش دلار و دروغ های مکرری که درباره کاهش قیمت دلار و کالاها داده شد و #معطل کردن مردم
5.خصوصی سازی های عجیب و غریب
6.بی برنامگی که منجر به بستن تولیدی ها و ورشکستگی کارخانه ها شد و یا به عبارتی برنامه هایی که منجر به این شد!!!
7.نگارش مساله برانگیز برجام و اجرای یکطرفه مساله برانگیرتر آن
8.زلزله آمد سیل آمد به هیچ حساب نکردند کرونا آمد خود را محبوس کردند و با تدابیرشان مردم را به کام مرگ بردند!
9.همه طرح ها در بدترین نوع آن باجرا گذاشته شد نمونه اش تعدیل حاملهای انرژی مثل بنزین بدون پشتوانه یارانه ای مناسب و توجیه مردم و مسخره ترین جمله: من خودم شنبه متوجه شدم!!!
10.اجرای بدون مجوز قانونی 2020فرهنگی و معطل کردن #اسناد_بالادستی آموزش و پرورش!!
11.اجرای معاهده پاریس و کاهش سوخت فسیلی و یکی از نتایج آن قطعی برق!!
12.مردم را با وضعیت #کرونا در تنگنا قرار داده اند و با تدابیر عجیب و غریب موج به موج بر آن می افزایند؟!
13.فضای مجازی رها شده و عدم حمایت از پلتفرم های ایرانی برای مقابله با رقابت پذیری آنها
14.مردم رو به بورس دعوت کردند و وقتی سرمایه ها آمد بورس را مانند کارخانه ها ورشکست کردند.
۱۵. ارز ۴۲۰۰ که قرار بود برای کالای اساسی باشد و مثل وامهای دولت معلوم نشد به کیا داده شد و آخر و عاقبتشون چی شد؟؟
۱۶.و...
👈 بر این اساس آن تعداد از مردم انی که قصد شرکت در انتخابات ندارند در واقع حق دارند ولی...
👈 بیایید تمام رویدادهای این ۸ساله را پیش روی خود قرار دهید و چون پازلی ذیل این فرض قرار دهید که همه #توطئه بود👇
پازلی که چیدمانش می گوید: اینها به دنبال ناراضی کردن مردم و اجرای دستورالعملهایی هستند که در خارج از مرزها تدبیر می شود!!!.
👈بنابراین؛ وقتی شما به این نتیجه رسیده اید که رای ندهید #حق_دارید اما...
...اما بدانید هر نتیجه ای که شما گرفته اید در فضایی است که آنها برنامه ریزی کرده اند و !!! آنها خواسته اند!!!! 👈 این هم در پازل آنهاست #ناراضی _کردن شما برای قهر با صندوق های رای!!! و این رشته سر دراز دارد و ✋تنها #نقطه_پایانی آن رای دادن شماست؟
🔴 رای الیوم: سید حسن نصرالله امید رژیم صهیونیستی را ناامید کرد
♦️رای الیوم در سرمقاله خود نوشت:سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان دیروزبا سخنرانی خود به مناسبت سی امین سالروز تاسیس شبکه تلویزیونی المنار که در آن " شاداب و سرحال" بود، باعث شد تا امید نهادهای سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی به همراه همپیمانان عرب شان به ناامیدی تبدیل شود.
♦️دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی خود که یک ساعت و ده دقیقه به طول انجامید تنها یک بار سرفه کرد که با شوخی و تبسم آن را یک سرفه معمولی توصیف نمود.
♦️بر اساس این گزارش، سید نصرالله در دو سخنرانی اخیر خود برغم داشتن حساسیت فصلی با شجاعت ظاهر شد و در سالروز پیروزی مقاومت در ۲۵ ماه می ( سه شنبه ۴ خرداد ) در حالی که در تمام مدت سرفه می کرد، با اصرار به سخنرانی پرداخت زیرا ۲۵ ماه می هر ساله یادآور شکست رژیم صهیونیستی و آزادسازی جنوب لبنان از تسلط صهیونیست ها است.
تصمیم گیران اصلاحات(همونهایی که تاجزاده انتخاب سومشان بود)دنبال شرط بندی روی اسب برنده اند.اگر رای همتی رشد جدی داشته باشد پشت سر او خواهند آمد تا در تقسیم غنائم هم خجالت زده نباشند هم قدرالسهم بگیرند.اگر رای ایشان رشد نداشت راهبرد #تحریم_خاموش_اصلاحطلبان را دنبال خواهند کرد
👁🗨 نگاه تحلیلگران: "همچنان همتی لازم است..."
👈 غلامعلی دهقان، عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه،
✍از زمان نگارش یادداشت "همتی لازم است"، دو هفتهای میگذرد. در طی این مدت دکتر عبدالناصر همتی عزم و اراده و همت خود را نشان داده است. به تعبیری، یکتنه به خط زده و امیدواریهایی را سبب شده است.
✍ برخی از حامیان فکری-سیاسی وی هم وارد میدان شدهاند. با این وجود، ادامه مبارزه نیاز به حضور هرچه بیشتر حامیان فکری- سیاسی وی دارد.
✍ اخبار رسیده از سراسر کشور نشان میدهد بدنه جریانهای اصلاحطلبی و اعتدالی و حتی مستقلین عرصه سیاسی کشور علاقه وافر به مشارکت فعال در صحنه دارند. اما انگار به دنبال ان هستند تا ببینند سران و روسای این جریانات چه میکنند.
✍ به نظر میرسد هفته آتی، هفته مهم و سرنوشتسازی برای سیاسیون عرصه سیاست کشور باشد.
✍ امید است حال که امیدهایی ایجاد شده، جریانات سیاسی کشور گوشه دنج عافیتطلبی و تنزهطلبی را کنار بگذارند و بازهم با همتی مضاعف از اندک فضای ایجادشده، استفاده بهینه کنند و نقشآفرینی خود را نشان دهند.
✍ بیتفاوتی یعنی تحمل هشت سال جریانی که راه و روش سیاستورزی را هنوز هم خوب نمیداند. بنابراین، حضور فعال با فرض شکست احتمالی که در هر رقابتی متصور است، خود ادای وظیفه و تکلیف است.
✍ اما فراموش نکنیم به تعبیر مولوی:
یار دوست میدارد این آشفتگی
کوشش بیهوده به از تنبلی.
✍ از قدیم هم گفتهاند: از تو حرکت، از خداوند برکت...
⭕️ دو دوزه بازی اصلاح طلبان؛ مشارکت بعد از کارگزاران آمد
🔹بعد از حزب اشرافی کارگزاران، ارگان رسمی حزب "اتحاد ملت" (حزب مشارکت سابق) هم به عنوان یکی از سه حزب پدرخوانده در جبهه اصلاحات، در خدمت حمایت از همتی به میدان آمد.
♦️خبرهای موثق حاکی است که اصلاح طلبان به موازات مظلوم نمایی و ادعای اینکه "نامزدی نداریم"، با همه ظرفیت از همتی حمایت می کنند، اما به خاطر در جا زدن رای همتی زیر عدد چهار پنج درصد، نگرانند علنی کردن حمایت خاتمی و نهاد اجماع ساز وی، پس از انتخابات، به اسباب سرشکستگی بیشتر این طیف تبدیل شود.
🔹آنها به همین دلیل، دو دوزه بازی در انتخابات را در پیش گرفته اند.
♦️مجله "صدا" همان نشریه ای است که ادعا کرد باید مثل رئیس جمهور تحقیر شده صربستان، با ترامپ مذاکره کرد: "ولو همچون برّهای در مذبح و برده ای در مسلخ"!
▪️هنر اصلاح طلبی یعنی با یک دست رسما و علنا از کاندیدا حمایت کنی و با یک دست تابلوی:ما در صحنه انتخابات کاندیدا نداریم را بالا ببری.
الخیر فی ما وقع
💬 #عبدالله_گنجی
🇨🇳 سفیر ایران در چین
همتی برای توجیه اشرافیت خود، گفتگوی جلیلی با کشاورزان را با چماق کره شمالی نواخته است.
فارغ از نگاه مسموم و طبقاتی وی، دو اشکال اساسی وجود دارد:
اول اینکه تصویر، متعلق به مائو، رهبر فقید چین است.
و دوم آنکه او به عنوان سفیر سابق چین، مهمترین شخصیت سیاسی معاصر آن کشور را نمیشناسد!
#احمد_قدیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای اعدامهای سال ۶۷ چیست؟!!!!؟
بررسی زوایای گوناگون این ماجرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ رای نمیدم چون همشون مثل هم هستن!!
🔺اگر شماهم اینطور فکر میکنید یا کسانی رو میشناسید این حرفها رو میزنن این فیلم رو ببینید وببینانید👆
#من_رای_میدهم
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات
🔹 صادقی:همتی و مهرعلیزاده روی «آزادی های اجتماعی» مانور دهند
📌«محمود صادقی» نماینده عضو فراکسیون امید مجلس دهم و کاندیدای ردصلاحیت شده انتخابات مجلس یازدهم در مصاحبه با روزنامه آرمان گفت: «من معتقدم این دو کاندیدا(همتی و مهرعلیزاده) باید از فرصتی که در مناظره و برنامههای دیگر در اختیار دارند، بهجای پرداختن به بعضی از مسائل جزئی روی حوزههای اساسی تکیه کنند، مثلا بروند روی بحث سیاست خارجی و نشان دهند که رویکرد آن پنج کاندیدای دیگر چه بوده که کشور را در عرصه سیاست خارجی با چالش مواجه کرده است».
📌صادقی در ادامه گفت: «در بخش اقتصاد هم تاکید کنند که نابرابریهای اقتصادی و فساد مربوط میشود به عدم شفافیت که هیچ یک از این افراد تن به شفافیت نمیدهند و در حوزه فرهنگی این پنج نفر کسانیاند که طالب فشار برای مردم هستند، زیرا در زمینه سیاست داخلی رویکردشان، آزادیهای اجتماعی به معنای عام و تام نیست و برخلاف ادعاهایی که میکنند اگر به قدرت برسند به حزب مخالف اجازه ادامه فعالیت باز نمیدهند».
🔍نکته و نظر:
🔹یکی از ترفندهای پرتکرار اصلاح طلبان در مقطع انتخابات، ایجاد دوقطبی های کاذب درباره موضوعات فرعی است.
برای مثال این طیف در سال ۹۶ مدعی بود که اگر آقای رئیسی در انتخابات پیروز شود، در پیاده رو میان مردان و زنان دیوار خواهد کشید و در مورد زنان بدحجاب نیز مجازات های سنگین اتخاذ خواهد کرد.
🔹در مناظره های اخیر نیز همتی و مهرعلیزاده مسائلی همچون پیامک حجاب به بانوان و گشت ارشاد و موارد مشابه را مطرح کردند تا به دوقطبی های جعلی و کاذب دامن بزنند.
🔹این در حالی است که اکنون مطالبات اصلی مردم و همچنین بانوان محترم، حول مسائل دیگری از جمله مسائل معیشتی و اقتصادی است.
مسکن، اشتغال، تأمین جهیزیه، ازدواج، فرزندآوری، زنان سرپرست خانوار، تحصیل و...از جمله دغدغه ها و مطالبات بسیاری از جوانان- اعم از زنان و مردان- در کشورمان است.
🔹طیف اصلاح طلب در انتخابات ۱۴۰۰ دو نقطه ضعف اساسی دارد، یکی کارنامه و دیگری برنامه است. بنابراین در پی آن است تا با ایجاد دوقطبی های کاذب، این دو مسئله بسیار مهم را به حاشیه برده و با جنجال و هیاهو، رای مردم را کسب کند.
🔹اتفاقا این اصلاح طلبان هستند که باید درباره مسائل مهمی همچون سیاست خارجی در ۸ سال اخیر و معیشت و شفافیت پاسخگو باشند.
✅اگر پرسیدند: چه فایده؟...
اگر پرسیددند:"چه فایده؟ اینا هم بیایند مثل همان ها هستند"
✅این چند مورد را مرور کنید:
مجلس یازدهم را موافق باشیم یا مخالف، نمونه ای است برای اصلاح و تغییر.
🔹-قانون راهبردی برای لغو تحریم؛ هم قفل صنعت هسته ای را باز کرد و هم دست تیم مذاکره را
🔸-قانون مالیات بر خانه های خالی؛ ثمره اش هم شد مبارزه با احتکار و کنترل سوداگری
🔹-تصویب طرح مالیات بر عایدی سرمایه که مانع سفته بازی در مسکن میشود
🔸-تصویب طرح امنیت غذایی در کشور که این اوضاع نابسامان را سامان میبخشد.
🔹-تامین منابع همسان سازی حقوق بازنشسته ها
🔸-کاهش تبعیض مالیات بین پولدارها و سلبریتی ها
🔹-افزایش چند برابری حقوق سربازها
🔸-نظارت بر خصوصی سازی ها مساله دار
🔹-افزایش وام ازدواج
🔸-وام ویژه برای خانوارهای صاحب فرزند و بدون مسکن
🔹-سفرهای استانی رئیس مجلس
🔸-به حرکت وادار کردن دولتی ها با کمترین تنش
و....