انتشار برای اولین بار:
♨️ سه ضربه کاری سازمان اطلاعات سپاه به MI6 با شکار افسران ارشد اطلاعاتی
1️⃣ - اجی شارما در پوشش کاردار
2️⃣ - جین ماریوت در پوشش معاون سفیر
3️⃣ - شارلوت لوپز وارونه والر (لوتی) در پوشش دبیر دوم سفارت
🔺حسین دلیریان خبرنگار و کارشناس مسائل دفاعیامنیتی نوشت: "اجی شارما" که در مقعطی در سفارت انگلیس مسئولیت بالایی هم داشته، وظیفه ایجاد یک شبکه دانشجویی با هدف جاسوسی از مراکز خاص و همچنین دستیابی به اطلاعات هستهای کشور را داشت که در تور سپاه گرفتار شد و ناکام ماند، سپاه، تمام تیم جاسوسی او را زیر ضربه برد.
▪️بعد از شارما، افسر عالی رتیهای به نام "جین ماریوت" با ماموریت ویژه به ایران اعزام شد اما سازمان اطلاعات سپاه با شناسایی اهداف و انهدام تیماش، بلایی به سرش آورد که به قول انگلیسیها، یکی از بزرگترین شکستهای اطلاعاتی MI6 در ایران توسط ماریوت رقم خورد.
▪️اما در مورد سوم، افسر ارشد سازمان جاسوسی انگلیس در ایران که برای جبران گندی که جین ماریوت زده بود به ایران اعزام شد و چنان گندی بالا آورد که در تاریخ ماندگار شد.
▪️لوتی یا همان شارلوت را سپاه جذب کرد و مدتی افسر سپاه شد و چقدر شارلوت،افسر منظم و خوبی بود:)
▪️و پایانی/ سازمان اطلاعات سپاه بیش از آنچه که فکرش را میکنید، به شما نزدیک است، به MI6 توصیه میکنم تمام کارکنان وزارت خارجه انگلیس و MI6 که در سالیان اخیر در ایران تردد کردند را چک کند!
افغانستان، سناریوهای آمریک.mp3
3.68M
⭕ برآورد های احتمالی از سناریوی امریکا برای پسا طالبان
🌐 پرسمان سیاسی
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اربعین لازمم😭😭
⏪مداحی یک نوجوان، احساسات مخاطبان را در فضای مجازی برانگیخت
همزمان با فرا رسیدن اربعین حسینی مداحی یک نوجوان روستایی دهه هشتادی که حکایت از عشق و دلدادگی این نسل به اباعبدالله الحسین(ع) داشت احساسات مخاطبان را در فضای مجازی برانگیخت.
بعد از واقعه عاشورا حدودا ۳۷ هزار نفر در یاری اهل بیت کشته شدند ولی اصلا ارزش کار اون 72نفر رو نداشت.❌
🔹گروه اوّل #تـوابیّن بودند
همونهایی که روز عاشورا سکوت کردند بعد از شهادت امام همگی قیام کردند تقریباً همه کشته شدند. (5000 نفر)
«ولی دیر شده بود.»😔
🔹گروه دوّم #مردم_مدینه بودند.
بعد از عاشورا قیام کردند و همگی کشته شدند (حدود 10000 نفر)
«امّا دیر شده بود.»😔
🔹گروه سوّم #قیام_مختار بود
که بعد ازجنگهای فراوان و کشته شدن حدود 22000 نفر انجام شد
گرچه قاتلان امام مظلوم را قصاص کرد
«امّا دیر شده بود.»😔
مردمی که در مدینه هنگام خروج امام حسین علیه السلام همراهیش نکردند و مردمی که هنگام ورود امام به کوفه کمکش نکردند.
امام سجاد علیه السلام هم استقبال خاصّی از این حرکتها نمیکردند. چون دیگه دیر شده بود.
👌خیلی فرق هست بین اون ۷۲ نفری که به موقع به یاری امامشون رفتند با این ۳۷۰۰۰ نفری که بعد از شهادت امام، قیام کردند.
⚠️ ما باید مراقب باشیم
از امام خودمون عقب نیافتیم.👇
الْمُتَقَدِّمُ لَهُمْ مارِقٌ، وَالْمُتَاَخِّرُ عَنْهُمْ زاهِقٌ وَاللّازِمُ لَهُمْ لاحِقٌ
هر که بر ایشان تقدم جوید از دین بیرون رفته و کسى که از ایشان عقب ماند به نابودى گراید.
🏥بانکها و 🏘 مسئله مسكن
🔻مسئله مسكن در حال حاضر يكي از مهمترین مسائل كشور و ازجمله نیازهای اساسی جامعه است که تورم افسارگسیخته 800 درصدی طی هشتساله دولت قبل را در این بخش شاهد بودهایم. بااینوجود یکی از مشکلات در حوزه مسکن، بحث تأمین نقدینگی لازم برای اجرای پروژههای ساخت انبوه است. وزير محترم راه و شهرسازي كه مسئوليت اصلي حل مشكل مسكن در دولت سيزدهم را دارد، قول داده است كه سالانه یکمیلیون واحد مسكوني ساخته شود. بانکها میتوانند نقشي اساسي در تأمین نقدینگی این طرح ملی ايفا كنند و این امر تنها در صورت اصلاح قوانین و رویههای بانکها، قابل تحقق است؛ این مراکز همچنان نگاه بنگاهداری به حوزه مسکن دارند و وجود هزاران خانه خالی در اختیار بانکها ازجمله مشکلات در این حوزه است.
✳️نكات تحليلي:
1⃣- بهصورت منطقي و طبيعي، بانکها بايد نقدينگي مازاد جامعه را در قالب سپرده بانکی، جذب و در اختیار تولیدکنندهها قرار دهند. بخش مسکن نیز بهعنوان یک صنعت مادر که میتواند نقش بسیار بالایی در تحرک اقتصادی کل کشور داشته باشد در این دستهبندی جای دارد؛ بنابراین بانکها موظف به تأمین نقدینگی بخش مسکن نیز هستند.
2⃣- در نظام بانکی معیوب ایران، بانکها بهجای بانکداری، بنگاهداری میکنند! یعنی بهجای اینکه سرمایههای مردم را در مسیر صحیح به گردش درآورند، سرمایههای مردم را جمع میکنند و بهعنوان اموال بانک شروع به تجارت و کسبوکار و درنهایت کسب سود میکنند و بخشی از سود خود را نیز به سهامداران میدهند؛ موضوعی که درگذشته با انتقاد شدید مقام معظم رهبری مواجه شده و معظم له دستور دادهاند که بانک مرکزی این مسئله را حل کند. 3- در مورد تعداد خانههای خالی بانکها باید این نکته را در نظر گرفت که این تعداد در مقابل آمار چندمیلیونی خانههای خالی در کشور، چندان بزرگ به نظر نمیرسد ولیکن نمونهای از رویکرد غلط بانکهاست. این در حالی است که مدیرعامل هیچکدام از بانکهای مورد اتهام، داشتن خانه خالی را رد نکردهاند و آن را بهنوعی طبیعی دانستهاند.
✳️نکته راهبردی:
✅درحالیکه بانکها باید با مدیریت منابع مالی خود، بخشی از منابع موردنیاز برای طرح جدید ساخت مسکن را تأمین کنند، با ورود به بنگاهداری و سرمایهگذاری در خرید مسکن، بر عمق مشکلات این بخش میافزایند. انتظار است دولت سیزدهم بتواند اصلاحات ساختاری در نظام بانکی را شروع کند که در سایه آن مسئله بنگاهداری بانکها نیز حل شود.
#علی_کارگر
🔻ضرورت برقراری ثبات در افغانستان
✅دو موضوع مهم در بحث تحولات افغانستان وجود دارد که هر دو آن هنوز به نتیجه ملموس نرسیده است؛
👈اول، موضوع پنجشیر
👈دوم، تشکیل دولت در افغانستان.
🔰گزارههای تحلیلی:
1⃣- بر اساس اعلام سخنگوی طالبان، قبل از شروع درگیریها در پنجشیر، به احمد مسعود پيشنهاد چند وزارت، حفظ مقامات محلي پنجشير و خارج نکردن وسايل نظامي از پنجشير داده شده بود. در مقابل احمد مسعود گفته بود که اين موارد موضوع مذاکرۀ جبهۀ مقاومت نيست. احمد مسعود خواهان تشکيل دولت فراگير بنا به تقسيم صلاحیتهای سياسي از عمودي و تکمحور به افقي، حفظ ارزشهای حقوق بشري زنان (تحصيل، شغل و حضور در مقامات بلند حکومتي) و همچنین خواهان حفظ حقوق بشري و تفاوتهای فرهنگي اقوام در کشور و حفظ حقوق شهروندي افراد جامعه شده بود.
2⃣- واقعیت آن است که احمد مسعود با طرح خواستههایی که اشاره شد، به دنبال افزایش وزن سیاسی در تحولات آینده افغانستان است؛ به همین منظور پیشنهادهایی که از سمت طالبان برای مصالحه صورت گرفته، با مخالفت وی مواجه شده است.
3⃣- طالبان نیز در پنجشیر وضعیت مطلوبی ندارد؛ از یکسو این گروه برای تسلط کامل بر افغانستان باید این استان را نیز تصرف کند و از سوی دیگر در صورت کسب عدم موفقیت در تصرف این استان چه از طریق مصالحه و چه درگیری نظامی، با مشکلات عدیدهای مواجه خواهد شد.
4⃣- در بحث تشکیل دولت نیز فعلاً توافق خاصی صورت نگرفته است و آنچه از تحولات کنونی استنباط میشود، دولتی تکمحور (با محوریت طالبان)، با حضور ضعیف برخی جریانهای سیاسی دیگر در افغانستان شکل خواهد گرفت.
✳️گزاره راهبردی:
✅ برونرفت از وضعیت فعلی در افغانستان، نیازمند ثبات داخلی در این کشور است؛ سپس در راستای تحقق حقوق عامه، لازم است سایر احزاب و جریانها و حتی مردم در سرنوشت افغانستان دخیل باشند. مطمئناً ایجاد هرجومرج و درگیری و بهنوعی بیثباتی در این کشور بیش از همه زمینه مداخلات خارجی و حضور گروههای تروریستی را فراهم میکند و از سویی دیگر مخالفان داخلی را برای مقابله با طالبان منسجم میکند و این یعنی تداوم طولانیمدت درگیریهای داخلی و آینده مبهم افغانستان!
✍: محمدرضا فرهادی
⭕️ کاسهای زیر نیم کاسه است؟
✍️ آمریکا از افغانستان خارج شد نه بهدلیل طراحی توطئهای برای ایران، روسیه و چین بلکه از آن حیث که نشانههایی از افول قدرت خود را در نظام بینالملل احساس کرده و ضروری بود این نشانهها جدی گرفته شود و تا حد امکان مورد مدیریت قرار گیرند.
✍️ اما این افول و زوال قدرت ناشی از تاثیرگذاری جنگهای گران ایالات متحده بر بنیانهای قدرت داخلی بود. رابطه جنگ افغانستان و بهطور کلی جنگهای پس از حادثه ۱۱ سپتامبر با نشانههای افول قدرت آمریکا چیست؟
✍️ نتیجه سیاست بسط بیرویه نفوذ و جنگهای بیپایان بهویژه در افغانستان و خاورمیانه پس از حادثه ۱۱سپتامبر، هزینه حداقل حدود ۴/ ۶تریلیون دلار بوده است. اما نکته بسیار مهم این است که این هزینه تقریبا بهطور کامل از طریق استقراض، تامین مالی شده است (اوراق قرضه و...). بنابراین تاثیر کلان اقتصادی هزینههای فدرال در جنگهای افغانستان و عراق به افزایش بدهی منجر شد.
✍️ بنابراین بدهی عمومی در حال افزایش و هزینه پرداخت بهرههای این استقراضها در حال انباشت است. تقریبا یکتریلیون دلار از هزینههای جنگ از سال ۲۰۰۱ ناشی از بهره همین بدهیها بوده است. حتی با توقف جنگها، بهرهها همچنان در حال انباشت خواهد بود و تا سال ۲۰۳۰ به ۲تریلیون دلار و تا سال ۲۰۵۰ به ۵/ ۶تریلیون دلار خواهد رسید.
✍️ این جنگها با فرض اتمام آنها همین امروز برای آمریکاییها (با در نظر گرفتن بهره استقراضها) حدود ۱۳تریلیون دلار آب خورده است. تحت تاثیر همین افزایش بدهی و همینطور افزایش پرداختهای بهرهای، نرخ بهره در ایالات متحده نیز افزایش مییابد و همین مساله بخش خصوصی و دولتی را درباره هزینهکردهای آینده تحت تاثیر قرار میدهد.
✍️ بنابراین جنگ افغانستان و عراق باعث از دست رفتن فرصتهای سرمایهگذاری در بخش زیرساختها و خدمات عمومی شده و افزایش میزان استقراض به عقبماندگیهای اقتصادی قابل توجهی در آمریکا انجامیده است. بر خلاف تصور رایج پیشین در آمریکا که جنگ راه موثری برای اشتغالزایی است، اگر بودجه فدرال صرف آموزش و پرورش، مراقبتهای بهداشتی و انرژی سبز میشد، حداقل ۴/ ۱میلیون شغل دیگر ایجاد میکرد.
✍️ بنابراین علت اصلی خروج نیروهای آمریکایی به همین مسائل بنیادی بازمیگردد؛ نه طراحی توطئهای از جانب آمریکا علیه رقبای خود. درست است که چین و ایران بهواسطه همسایگی و روسیه بهدلیل اهمیت آسیای مرکزی و تاجیکستان در حوزه منافع ملیاش از رشد دوباره بنیادگرایی و تروریسم در افغانستان متضررخواهند شد، اما اینها همه از اثرات وضعی خروج نیروهای آمریکایی و خلأ قدرت به وجود آمده است.
🔴تصویر آغشته به خون شهید عشوری از شهدای امنیت کشور
از دو شب گذشته تا حالا همه فکر میکنن نقش محمد در گاندو۲ همون شهید عشوری هست
اما چند نکته
شهید عشوری سال ۹۶ به شهادت رسید
و محمد هم داره پرونده های الان رو دنبال میکنه
شهید عشوری در چابهار شهید شد
ولی شهادت محمد در مهاباد بود
نویسنده گاندو ۲هم اعلام کرد محمد شهید نشده و در فصل بعد هست
شهید عشوری از نیروهای وزارت اطلاعات هست
ولی محمد از نیروهای اطلاعات سپاه
پس این دو فرد هیچ ربطی بهم ندارن
شادی روح شهید عشوری
و سلامتی همه نیروهای امنیتی صلوات🌸
جای خالی مرگ بر آمریکا
🔹تجمعات اعتراضی دو روز اخیر در برخی شهر های افغانستان علیه تحرکات طالبان و پاکستان، اتفاق خوبی است، اما ناقص به نظر می رسد.
🔹در اغلب این اعتراضات، فقط علیه طالبان و پاکستان شعار اعتراض سر می دهند و حال آن که رژیم آمریکا، مسبب اصلی مصیت های دیروز و امروز افغانستان است؛
🔻چه آن روز که از طالبان در مقابل شوروی حمایت کرد و پای دلار های سعودی و فعالیت های تکفیری را با هدایت سرویس های جاسوسی انگلیس و پاکستان به افغانستان گشود؛
🔻چه هنگامی که به بهانه طالبان، افغانستان را به مدت بیست سال اشغال و تبدیل به ویرانه کرد؛
چه زمانی که پشت دولت فاسد و غربگرای اشرف غنی ایستاد تا ظرفیت های تشکیل دولت- ملتی مقتدر را نابود سازد؛
🔻و چه اکنون که پشت ارتش افغانستان را خالی کرده و با تمام تجهیزات نظامی اش، تقدیم طالبان کرده است.
🔹رد پای خیانتی چنین گسترده و عمیق، قابل اغماض و فراموشی نیست. نجات افغانستان، تنها از مسیر اعلام بیزاری نسبت به آمریکا و همه پادو ها و مهره هایش در این کشور می گذرد. "مرگ بر آمریکا" را باید مقدم بر "مرگ بر پاکستان و طالبان" گفت. وگرنه دولت پاکستان بدون اجازه آمریکا آب نمی خورد.
👇اینجا ایران است؛👇
سال ۱۳۹۱
✅جبهه کفر شامل آمریکا، صهیونیستها، داعش، تکفیریها، سعودی و ترکیه علیه سوریه بسیج شدهاند. حرم حضرت سکینه ویران شده و قرار است حرمین شریفین حضرت زینب و حضرت رقیه سلام الله علیهما نیز ویران شود.
مقاومت در حال شکلگیری است.
ایران، حزب الله و سوریه
هدف سوریه و عراق نیست. هدف ایران و شیعه است.
اما #باند_فاسد_انحراف و جریان فتنه علیه مقاومت بسیج شده اند. نه تنها شعار، بلکه کارشکنی نیز میکنند.
👇اینجا ایران است؛👇
سال ۱۴۰۰
⛔️آمریکا در راستای فرار خفت بار خود از منطقه، افغانستان را بطرز تحقیرآمیزی ترک کرده است.
گروهی که ۲۰ سال پیش آمریکا برای نابودی آن وارد افغانستان شده بود، در یک معامله پنهانی، قدرت را از دست نشانده آمریکا تحویل گرفته است.
مردم افغانستان که خسته از ۲۰سال جنگ و اشغال آمریکاییها هستند، تاب مقاومت نداشته و طالبان بدون جنگ و خونریزی افغانستان را تسخیر میکند.
حالا همه به فکر ثبات و پیشگیری از برادرکشی هستند. آمریکا جنگ شناختی خود را آغاز کرده است.اما آمریکا نمیخواهد افغانستان و منطقه آرام باشد. اقدام به تحریک برخی عناصر میکند.
هدف بی ثباتی در منطقه است.
هم زمان در ایران #باند_فاسد_انحراف و جریان فتنه حامی مقاومت در افغانستان میشوند!!
خواهان مداخله نظامی ایران و اعزام نیرو به هرات و پنجشیر هستند!
سال ۹۱ را که نه، تمام شعارها و کارشکنیهای خود را فراموش کرده اند! خب چارهای نیست، دستور از سیا و موساد آمده و باید اجرا کنند!
تاریخ بهترین آموزگار است...
#خیانت_خواص
🎥 جالبه بدونید که قبل از طالبان، دیوار کشیدن در کلاس های دانشگاه سال ۱۳۶۴ توسط انجمن اسلامی در دانشگاه تهران انجام شد که متوقف شد!
افراد زیر از شخصیتهای برجسته این انجمن بودند:
ابراهیم اصغرزاده، عباس عبدی، علی شکوری راد، محسن میردامادی، هاشم آغاجری حشمت الله طبرزدی و...☝️☝️
#دانشگاه_به_سبک_طالبان
🔰رویکرد طالبان در قبال داعش و القاعده چیست؟
در حالی که داعش هیچ اعتقادی به دیپلماسی و مذاکره ندارد، اما طالبان اخیرا با تشکیل هیئت سیاسی، به مذاکره و دیپلماسی هم روی آورده است.
طالبان به شدت مخالف حضور و فعالیت داعش در افغانستان است و اتفاقا در سالهای اخیر، نیروی اصلی کنترل کننده و مقابله کننده با داعش در افغانستان طالبان بوده است. تفاوت های این دو در چند محور است:
۱. فکری:
داعش وهایی است و رویکرد تکفیری تروریستی دارد، اما طالبان حنفی مذهب است و ریشه در تفکر دیوبندیه دارد و قایل به رویکرد تکفیری نیست.
۲. رویکرد مبارزاتی:
داعش در مبارزه خود، اولویت را به دشمن قریب یعنی مسلمانان غیر همراه با خود میدهد، اما طالبان اولویت مبارزه خود را دشمنان بعید (دشمنان خارجی) می داند۔
۳. نگرشی نسبت به خلافت:
با وجود تأکید هر دو به احیانی خلافت، داعش رویکرد فراملی و جهان شمول به خلافت دارد، اما طالبان رویکرد ملی دارد و صرفا درصدد ایجاد خلافت اسلامی (امارت اسلامی) در افغانستان است.
۴. رویکرد سیاسی:
در حالی که داعش هیچ اعتقادی به دیپلماسی و مذاکره ندارد، اما طالبان اخیرا با تشکیل هیئت سیاسی، به مذاکره و دیپلماسی هم روی آورده است.
۵ . عناصر تشکیل دهنده:
اکثریت گروه طالبان پشتونهای افغانستانی هستند، اما داعش متشکل از افرادی با ملیت های مختلف بود.
🔹رابطه طالبان با القاعده چگونه است؟
طالبان و القاعده اگرچه هر دو محصول حمله شوروی به افغانستان هستند، اما تنها در ضرورت مقابله با اشغالگری شوروی با هم اشتراک داشتند. تمام تفاوت هایی که میان داعش و طالبان وجود دارد و در سوال قبلی به آنها پرداخته شد، میان طالبان و القاعده نیز وجود دارد.
با این حال، هماکنون طالبان با القاعده ارتباط دارد و اعلام کرد که اعضای القاعده را نه به آمریکا تحویل میدهد و نه اجازه میدهد که افغانستان به مأمنی برای القاعده تبدیل شود.