✅ افشاگری #علی_اکبر_کریمی نماینده اراک از یک فساد در مجلس
◀️ با کدام وعده این نماینده که نامش در میان لیست امضاکنندگان بازگشت به کار شهردار بازنشسته تهران می باشد به استفساریه بازگشت به کار افشانی شهردار تهران رای مثبت داده؟
پاسخی روشن!
شنیده می شود حلقه فساد شهرداری تهران با کلید آپارتمان و سند زمین رای نمایندگان را خریداری می کردند تا افشانی شهردار تهران بماند.
این لکه ننگ را چگونه از بین خواهند برد!!؟
🔴افول قدرت آمریکا🔴
🔷افول قدرت نرم و سخت آمریکا آنجایی بیشتر آشکار شد که واشنگتن تلاش کرد از موانع رهبری جهانی (نظم هژمونیک) عبور نموده و برتری یکجانبه خود را به جهان تحمیل کند.
🔷انقلاب اسلامی و به تبع آن بیداری و مقاومت اسلامی، مهمترین موانع رهبری جهانی آمریکا قلمداد شدند. از این رو واشنگتن برای استقرار نظم هژمونیک (برتری و رهبری) در جهان بر منطقه غرب آسیا (خاور میانه) متمرکز گردید و در این مسیر سعی نمود از مولفههای پیروزی بخش خود در جنگ سرد، شامل «قدرت سخت » و «قدرت نرم» بهره بگیرد. حادثه یازده سپتامبر بهانه و محملی شد تا کاخ سفید از برتری نظامی (قدرت سخت) و ترویج دموکراسی (قدرت نرم) استفاده نماید. واشنگتن در یک فرآیند تلفیقی از قدرت سخت و نرم در صدد تحقق رویای دومین قرن آمریکایی برآمد. 1-جنگ پیشدستانه (تهاجم نظامی به کشورهای هدف) 2-دولتسازی (ایجاد دولتهایی مبتنی بر الگوی لیبرال دموکراسی) 3-فرهنگسازی (تغییر ساختار و الگوهای فرهنگی منطقه) 4-ملتسازی (تغییر بافت جمعیتی کشورها) 5-کشورسازی (تغییر ژئوپلتیک و جغرافیای منطقه) اما دیری نگذشت که راهبرد استفاده از «برتری نظامی» و «ترویج دموکراسی» با شکست مواجه شد و آمریکا با تلفیق قدرت نرم و سخت به هیچکدام از اهداف خود دست نیافت.
🔷«ریچارد ان هاس»، رییس شورای روابط خارجی آمریکا، با اذعان به شکست ایالات متحده اعلام کرد: «آمریکا باید از دو اشتباه در خاورمیانه دوری کند. اولین اشتباه تکیه بیش از حد به نیروی نظامی است... اشتباه دوم حساب کردن روی ظهور دموکراسی برای آرام کردن منطقه است.»
« دکتر رضا سراج »
🔰«مؤمن به طاغوت» کیست؟
🔘چرا بعضیها ضعف آمریکا را باور نمیکنند؟
🔘«مؤمن به طاغوت» ممکن است اهل نماز و روزه هم باشد!
🔻در قرآن کریم، دربارۀ «طاغوت» دو تعبیر مهم و عجیب وجود دارد: یکی «ایمان به طاغوت» و دیگری «عبد طاغوت». خدا در قرآن میفرماید: «بعضیها مؤمن به طاغوت هستند» واقعاً معنای این جمله چیست؟ مؤمن به طاغوت چه ویژگیهای دارد؟
🔻به نظر میرسد «مؤمن به طاغوت» کسی است که:
1️⃣- آنقدر تحت تأثیر هیمنۀ طاغوت است، یا آنقدر شیفتۀ نظام طاغوتی است که عیبهای طاغوت را نمیبیند.
2️⃣- سخنان طاغوت را بهصورت تعبدی و بدون تحقیق و بررسی میپذیرد و عیوب طاغوت را برای خودش توجیه میکند.
3️⃣- تفکر و منش طاغوتی را آنقدر معقول میداند که حتی آن را مقدّس میشمرد!
4️⃣- به خودش اجازۀ اندیشیدن در نقد طاغوت نمیدهد.
🔺همۀ این ویژگیها در غربزدگان دیده میشود. تمدن غرب با همۀ ویژگیهای مثبتی که احیاناً میشود برای آن برشمرد، یک تمدن طاغوتی است؛ چون در ساختار و ذات خودش نمیتواند حقوق انسانها را رعایت کند.
🔻اگر به یک غربزده بگویید که «آمریکا ضعیف است و احمقانه رفتار میکند» باور نمیکند؛ چون به قدرت و هوشمندی آمریکا ایمان آورده است، هرچند موارد نقض آن را آشکارا میبیند.
🔻حتی در مواردی که بهصورت تجربی ضعف و حماقت آمریکا را برای او اثبات میکنید و به او میگویید «دیدی که در این موارد ضعیف است!» هرگز قبول نمیکند و میگوید: نه، آنها حسابشده عمل میکنند! این ناشی از ایمان او به طاغوت است.
🔻کسی که حماقت دشمنان دین را باور نکند، نوعی ایمان به طاغوت دارد. امام خمینی(ره) عمیقاً کافر به طاغوت بود، به همین دلیل میفرمود: «آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند»
👌مؤمن به طاغوت، ممکن است نماز بخواند و روزه هم بگیرد؛ اما باورش این است که ما نمیتوانیم بدون یک ساختار طاغوتی زندگی کنیم. غربزدگی، ایمان به طاغوت و ساختار اجتماعی و سبک زندگی طاغوتی است.
👤علیرضا پناهیان- ۹۶.۱۱.۱۶
🚩دانشگاه صنعتی شریف
📝خودتان را به آن راه نزنید!
🔻«حسین شریعتمداری» مدیر مسؤول روزنامه کیهان:
🔹دیروز شورای نگهبان در اقدامی هوشمندانه و با استناد به متن قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، لایحه الحاق کشورمان به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم-CFT- را رد کرد و روز تاریخی ۱۳ آبان را که ترامپ با انتخاب آن به عنوان «روز بازگشت تحریمها» در پی انتقام از ملت ایران بود، به عزای آمریکا و متحدان بیرونی و دنبالههای داخلی آن تبدیل کرد.
🔹نزدیک به دو سال است که دولت با زیر پا گذاشتن اصل ۷۷ قانون اساسی و بدون اطلاع مجلس، کشورمان را در مقابل FATF متعهد کرده است! و بیش از ۳۷ بند از ۴۱ بندِ تعهداتی FATF را اجرا میکند! و تنها ۴ بند که نیاز به تصویب قانون دارد را- اجباراً- در قالب لایحه به مجلس ارائه کرده است!
🔹این لایحه (CFT) زیر تابلوی فریبنده مقابله با تامین مالی تروریسم تدوین شده است ولی نکته مهم آن است که تعریف ما و غرب از تروریسم و گروههای تروریستی، متفاوت و حتی متضاد است و مدیران و برنامهریزان گروه اقدام مالی FATF با صراحت و رسما اعلام کردهاند که تعریف جمهوری اسلامی ایران از «تروریسم» را نمیپذیرند و ایران باید تعریف FATF را ملاک عمل خود قرار بدهد!
🔹در سایت وزارت خزانهداری آمریکا از سازمان صدا و سیما، وزارت اطلاعات، سپاه و وزارت دفاع و در قطعنامههای شورای امنیت ملی از فریدون عباسی، محمدرضا نقدی و قاسم سلیمانی به عنوان حامیان تروریسم نام برده شده و براساس قرارداد FATF اموال این افراد باید توقیف و مصادره شود!
🔹در بند دوم از شروط ۹ گانه FATF نیز تاکید شده است که؛ منظور از مصادیق تروریست همان قطعنامههای سازمان ملل است و از ایران خواسته است اموال و داراییهای آنها را شناسایی و بلوکه کند و از انجام تراکنشهای مالی توسط آنان خودداری ورزد!
🔹از دولت و وزارت خارجه انتظار میرود که قبل از اظهارنظرهای خلاف واقع، نیمنگاهی به سایتهای رسمی سازمان ملل و FATF بیندازند و سپس اظهار نظر کنند! انتظار زیادی است؟!
🔹آقای دکتر ظریف تنها خاصیت این کنوانسیون را در گرفتن بهانه از دست آمریکا میدانند! و تاکید میکنند که این لایحه غیر از آنکه -به زعم ایشان- قرار است بهانه را از دست آمریکا بگیرد، هیچ خاصیت دیگری ندارد!
🔹آیا برای گرفتن این بهانه باید به نوکری آمریکا تن بدهیم؟! اگر نتیجه استدلال آقای ظریف، این نیست پس چیست؟!
🔹ادعا میکنند که اقدام شورای نگهبان هدیه به آمریکاست و توضیح نمیدهند که اگر این لایحه به زیان آمریکاست چرا برای تصویب آن سر و دست میشکنند و یقه چاک میدهند؟!
🔹 آیا خلع سلاح ایران، حذف بودجه سپاه و نیروی قدس و وزارت اطلاعات و وزارت دفاع و رها کردن مردم در چنگال خونریز تروریستها و... آرزوی آمریکا نیست؟! چرا خودتان را به آن راه میزنید؟! و یا نمیدانید و ادای دانستن در میآورید؟!
🔹باید از موافقان لایحه یاد شده (CFT) پرسید اگر این لایحه را قابلدفاع میدانید چرا حاضر نیستید با یکی از منتقدان جدی آن به مناظره بنشینید و از آن با ارائه سند و استدلال دفاع کنید؟!
🔹متن این لایحه و پیآمدهای آن به اندازهای فاجعهبار است که بسیاری از نمایندگان موافق حاضر نیستند مردم از رای موافقشان به این لایحه با خبر شوند!
hamandishi.ir/news/404121/
💢 اولین واکنش آیتالله شبیری زنجانی به نامه آیتالله یزدی: ایشان فردی دلسوز و متدین است و من ایشان را قبول دارم. من از قدیم به ایشان ارادت دارم
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی:
🔹بعضیها خیلی به این ماجرا دامن زدند و خواستند آن را به یک فتنه جدید تبدیل کنند.
🔹بعد از نامه آیت الله یزدی، آیت الله شبیری به یکی از بزرگان فرمودهاند که من ارادت قدیمی به آیتالله یزدی دارم و میدانم که ایشان دلسوز انقلاب و دین است و انسان متدینی است و ایشان را قبول دارم.
🔹وقتی یک جریانی در حال تلاش برای سواستفاده از اقدام آیتالله شبیری زنجانی بود، آیتالله یزدی نگران سواستفاده از ایشان شدند و این نامه با این هدف نوشتند که کسی از رفتار ایشان سواستفاده نکند.
🔴 چرا تصمیمات یکجانبه #ترامپ مقبول کشورهای دنیا نیست ؟!
♦️ #گاردین در گزارش اخیر خود به سخنان #رهبر_انقلاب در رابطه با ترامپ پرداخته و کلام ایشان مبنی بر مقبول نبودن تصمیمات ترامپ در بین سایر قدرت های جهان را به عنوان تیتر خود برگزیده است که نشان از اهمیت بیانات ایشان در بین افکار عمومی جهان دارد.
🔻اما چرا دنیا مانند دهه های گذشته با تصمیمات یکجانبه ترامپ خصوصا در موضوع #تحریم ها همراهی نمی کند؟
1⃣ یکجانبه بودن تصمیمات ترامپ که مبتنی بر شعار انتخاباتی و یعنی #First_America است که در نتیجه آن توجه به منافع سیاسی و اقتصادی سایر همپیمانان سنتی آمریکا در تصمیم گیرهای ترامپ دارای اولویت نیست!
2⃣ پاسخگو نبودن دولت آمریکا در قبال هزینه های اضافه تحمیل شده به ساختارهای سیاسی و اقتصادی همپیمانان تاریخی خود
3⃣ عدم اعتماد قدرتهای جهان به آینده سیاسی ترامپ و تداوم سیاست های یکجانبه او در دولت های بعدی آمریکا
5⃣ ظهور قدرت های نوپدید سیاسی و اقتصادی و کاهش وابستگی قدرتهای بزرگ جهان به چتر حمایتی آمریکا
✍ نوید کمالی
💢 اولین واکنش آیتالله شبیری زنجانی به نامه آیتالله یزدی: ایشان فردی دلسوز و متدین است و من ایشان را قبول دارم. من از قدیم به ایشان ارادت دارم
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی:
🔹بعضیها خیلی به این ماجرا دامن زدند و خواستند آن را به یک فتنه جدید تبدیل کنند.
🔹بعد از نامه آیت الله یزدی، آیت الله شبیری به یکی از بزرگان فرمودهاند که من ارادت قدیمی به آیتالله یزدی دارم و میدانم که ایشان دلسوز انقلاب و دین است و انسان متدینی است و ایشان را قبول دارم.
🔹وقتی یک جریانی در حال تلاش برای سواستفاده از اقدام آیتالله شبیری زنجانی بود، آیتالله یزدی نگران سواستفاده از ایشان شدند و این نامه با این هدف نوشتند که کسی از رفتار ایشان سواستفاده نکند.
✳ رفتوآمد امنیتیها در رأس وزارت کار چه ارتباطی با راهبرد جدید اصلاحطلبان دارد؟
🔵علی ربیعی - از نیروهای امنیتی کابینه حسن روحانی -، چهره مورد وثوق و دوست صمیمی خاتمی قرار بود چه پروژهای را در وزارت کار به پیش ببرد که موفق نشد و خاتمی و روحانی بر سر رفتن او به توافق رسیدند؟ شریعتمداری قرار است چه کاری در وزارت کار انجام دهد که علی ربیعی از پس آن برنیامد؟
🔵به نظر می رسد که نظریهپردازان اصلاحات عمیقا متوجه به بن بست رسیدن برنامههای «لیبرالیستی» (و اصطلاحا بالاشهری) خود در اقناع کف جامعه شدهاند و آسیمهسر به دنبال یارگیری از حاملان اصلی انقلاب اسلامی یعنی «مستضعفین» برای شلوغ کردن خیابانها هستند.
🔵حجاریان به صورت پنهان و اصغرزاده به صورت عیان از یک پروژه سخن می گویند که همانا پروژه خطرناک تحریک «جنوب شهر» به تقابل با نظام از طریق «اردوکشی خیابانی» است.
✅مشروح گزارش را در لینک زیر بخوانید👇
👉👉 mshrgh.ir/906555
ادعای مضحک!
احمد شیرزاد، نماینده پرحاشیه مجلس ششم گفته است: «ما اصلاحطلب هستیم، اما پیش از اینکه نگران اصلاحطلبان باشیم، باید نگران دموکراسی و مردمسالاری در کشور بود. اگر هم روزی مردم به ما رأی ندادند، باید خود را اصلاح کنیم و مردم را سرزنش نکنیم. البته گاهی میتوان مردم را هم نقد کرد که اشکالی ندارد، تابع نظر و رأی مردم هستیم، اما دلیلی هم ندارد همیشه این رأی را درست بپنداریم. میتوان نظر مردم را نقد کرد و ایراد گرفت.» این ادعای مضحک شیرزاد در حالی مطرح میشود که سابقه شبهکودتای اصلاحطلبان در سال 88 و اردوکشی خیابانی در نپذیرفتن نتیجه انتخابات با اختلاف 11 میلیون رأی، هنوز در خاطر مردم زنده است. این جریان حتی در توهین آشکار به مردم و تقسیمبندی کیفی آرای مردم، آنها را به رأی روستایی و شهری و بیسواد و باسواد تقسیمبندی میکند.
✖️توهم بزرگِ ارزانی زمان شاه، #قبل_انقلاب!
✅ نسل امروز با شنیدن نرخ کالاهای زمان #پهلوی حسرت ارزانی آن زمان را میخورند. این در حالی است که مقایسه نسبی قیمتهای آن زمان و اکنون گواه نادرستی ادعای ارزانی قبل از انقلاب است!👇
◀️ سال ۴۹، حقوق یک کارمند در ماه ۲۰۰ تومان و حقوق یک معلم ۵۰۰ تومان و قیمت یک خودروی پیکان ۱۸۰۰۰ تومان بود. اگر کارمندی قصد خرید پیکان داشت با پسانداز حقوق ۹۰ ماه و یک معلم با پسانداز حقوق ۳۶ ماه خود قادر به خرید پیکان بود. درحالی که امروز یک کارمند با حقوق حداقل ۱.۵ میلیون تومان میتواند با پرداخت ۱۵ ماه حقوقش صاحب پراید شود .
◀️ در سال ۵۰ ، دستمزد روزانهی یک کارگر در شهری مثل فردوس در خراسان جنوبی ۲۵ تا ۳۰ ریال بود یعنی یک کارگر اگر سه روز و نیم کار میکرد میتوانست یک دلار بخرد در حالی که امروزه کارگری با مزد ۳۵ تا ۴۰ هزارتومان در روز با مزد روزانهاش قادر است ۸ دلار خریداری کند.
◀️ در سال ۵۴ ، یک حلب ۴.۵ کیلویی روغن نباتی ۲۹ تومان قیمت داشت که معادل مزد ۵ روز کارگری با حقوق روزانه ۶۰ ریال بود اما امروزه یک کارگر با مزد کمتر از یک روز خود یک حلب روغن میخرد.
◀️ سال ۵۴ ، مرغ منجمد کیلویی ۱۰۵ ریال فروخته میشد. یعنی اگر یک کارگر تمام مزد روزانهاش راپرداخت میکرد نهایتاً ۶۷۰ گرم مرغ خریداری میکرد در حالیکه امروزه یک کارگر با مزد روزانهاش حداقل ۴ کیلو مرغ میخرد.
◀️ در زمان پهلوی قیمت نان سنگک ۵ ریال بود و کارگری که در روز ۶ تومان مزد دریافت میکرد میتوانست 12 نان سنگک بخرد ولی امروزه یک کارگر با مزد ۳۵ هزارتومان قادر است ۳۵ عدد نان سنگک بخرد.
📚منبع آرشیو روزنامه های دوره پهلوی از سال ۱۳۵۰ تا ۱۳۵۷
🔴 کفتارهای عرصه سیاست
🔷 هنگامی که طلحه و زبیر ، خط نقض پیمان را پی می گرفتند ، علی ع با چشمانی بینا و تیز ، تحریکات و تحرکاتشان را رصد می کرد و آماده اقدام متقابل می شد.
عده ای به علی ع گفتند: با این کارها ، بستر جنگ را فراهم می آوری.
امیرالمومنین ع فرمود:
🔶 وَ اللَّهِ لَا أَكُونُ كَالضَّبُعِ تَنَامُ عَلَى طُولِ اللَّدْمِ حَتَّى يَصِلَ إِلَيْهَا طَالِبُهَا وَ يَخْتِلَهَا رَاصِدُهَا
به خدا قسم به مانند كفتار نيستم كه با آهنگ ملايم مى خوابد تا شكارچى در رسد و غافلگيرش نموده شكارش كند.
🔻 نهج البلاغه ، خطبه ۶
🔷 این تشبیه از چند جهت قابل توجّه است:
«کفتار» حضور دشمن را احساس مى کند ولى با زمزمه هاى او به خواب مى رود. در نتیجه ، اسیر و ذلیل می شود.
«کفتار» در خانه و لانه خود شکار مى شود.
«کفتار» حتّى بدون کمترین مقاومت در چنگال دشمن گرفتار مى گردد و به دام مى افتد.
در ادبیات سیاسی گفتمان علوی ، مسئولان واداده و خواب زده ، کفتارهای عرصه سیاست اند که هر چه کنار لاشه ها جسور و پر جنب و جوش اند ، در تقابل با صیاد حیله گر ، رام و دلآرام اند.
در تبلیغ نظریه "مقاومت در برابر دشمن قوی پنجه" ، چهره کریه کفتارهای سیاسی ، بُرد مضاعفی به گفتمان مقاومت خواهد بخشید
تقسیم بازار ٤٠ میلیونی پیامرسان کشور بین نسخههای فارسی تلگرام و داخلیها/ رقبا به زودی کم میشوند
🔹بازار حدود ٤٠ میلیون کاربری پیامرسانی مجاز در کشور بین پیامرسانهای داخلیها و نسخههای فارسی تلگرام تقسیم شده، ١٥ میلیون کاربر در داخلی و ٣٠ میلیون نفر در هاتگرام و طلاگرام عضو هستند که با تنگ تر شدن رقابت به زودی بازار حداکثر شاهد رقابت ٣ تا ٤ پیام رسان خواهد شد.
🔹هاتگرام و طلاگرام، دو نسخه موقت غیررسمی و فارسی تلگرام در ایران بخشی از سناریوی مهاجرت مردم از تلگرام به شبکههای داخلی بودند که قرار بود در نهایت از تلگرام مستقل شوند. این پیام رسانها در ابتدای فعالیت کمتر از ۵ میلیون کاربر داشتند که به زودی به آمار ۳۰ میلیون کاربر رسیدند.
🔹با این اوصاف با موافقت چندباره مرکز ملی فضای مجازی به عنوان نهاد ناظر بر اجرای مصوبات شورای عالی با ادامه فعالیت هاتگرام و تلگرام طلایی، فعالیت آنها نیز دارای اعتبار است و بازار مجاز پیامرسانها در کشور بین نسخه های فارسی تلگرام و پیامرسانهای داخلی تقسیم شده است.