بخشی ازکتاب "سرزمین موعود" نوشته باراک اوباما: ۱۷ سالم بود که تصویر مردی با چشمانی نافذ به مانند پیامبر در تلویزیون های دنیا منتشر شد
نام او خمینی بود
من سی سال پس از او رئیس جمهور شدم اما فهمیدم مهم ترین چالش های دوره ریاستم برقدرتمند ترین کشور دنیا ریشه در انقلاب او دارد...
#آقای_تحلیلگر
معنای جمله اخیر هادی العامری چیست ؟
🔸️ رهبر ائتلاف فتح در یک مصاحبه رسانه ای ضمن تکذیب کنار گذاشتن نوری مالکی از چهارچوب هماهنگی اظهار داشت : یا تمام چهارچوب هماهنگی در دولت مشارکت می کند یا همه آنها به سمت روند سیاسی انتخابات می روند .
🔸️این اظهار نظر پس از چند هفته رایزنی های مقتدی صدر جهت جدایی عامری و جریان فتح از چهارچوب هماهنگی با هدف فروپاشی این ائتلاف بزرگ بیان گردید.
🔸️اما معنای اصلی جمله هادی(ابوحسن) العامری چیست ؟
🔸️به اعتقاد نگارنده رهبر جریان فتح با بیان این جملات رسما مقتدی و متحدانش را تهدید کرده که اجازه انتخاب رئیس جمهور را تا پذیرفتن شروط چهارچوب هماهنگی توسط آنان نخواهد داد زیرا رئیس جمهور نیاز به رای دوسوم پارلمان دارد و مجموع آرای چهارچوب هماهنگی و متحدانش همچون اتحادیه میهنی بیش از یک سوم است.
🔸️همچنین نکته اصلی اینجاست که طبق قانون اساسی تا رئیس جمهور انتخاب نشود ، نخست وزیر نیز انتخاب نخواهد شد و عملا دولت تشکیل نمی شود.
🔸️از طرفی حزب دموکرات کردستان نیز ائتلاف با صدر و حمایت از گزینه وی برای نخست وزیری را منوط به رئیس جمهور شدن هوشیار زیباری (دایی مسعود بارزانی) کرده و اگر وی به ریاست جمهوری نرسد بدون تردید سران حزب دموکرات کردستان به شدت خشمگین خواهند شد.
🔸️علاء الرکابی از جنبش امتداد که ۹ کرسی دارد نیز رسما بیان داشته که نمایندگان آنان در جلسه انتخاب یک فاسد جهت تصدی سمت ریاست جمهوری حاضر نخواهند شد و به عبارت دیگر کار مقتدی ، حلبوسی و بارزانی برای به ریاست جمهوری رسانیدن زیباری اصلا راحت نیست.
🔸️همچنین هوشیار زیباری با توجه به پرونده های فسادش و حمایت از رفراندوم تشکیل کردستان و تجزیه عراق مورد مخالفت اکثر گروههای عراقی است و به نظر نمی رسد که بر ریاست جمهوری وی اجماع صورت گیرد.
📌حال باید دید با توجه به عدم ائتلاف عامری با جریان صدر و در نتیجه کمرنگ شدن احتمال ریاست جمهوری زیباری و سپس تیره شدن رابطه مقتدی و بارزانی ، سرنوشت ریاست جمهوری و نخست وزیری عراق به کجا خواهد رسید ؟
💢 سرقت اطلاعات میلیونها ایرانی از طریق اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و واتساپ!
⭕️ یکی از چالشهایی که در آینده گریبان ما را خواهد گرفت به طور قطع خروج تدریجی اطلاعات کاربران ایرانی از طریق پلتفرمهایی مانند اینستاگرام، توئیتر و واتساپ است که در این جنگ شناختی در میان مدت و بلند مدت منتج به تغییرذائقه، رفتار و هویت ایرانیان مخصوصا نوجوانان و جوانان می شود.
⭕️حاکمیت سایبری هر کشوری دارای ۴ رکن پذیرفته شده در جامعۀ بین المللی است، رکن اول تحت عنوان حق استقلال سایبری تعریف میشود (سیستم حاکمیت سایبری کشورها باید از نظر زیرساختها، ذخیرهسازی دادهها و قوانین حاکم بر مدیریت این فضا تحت کنترل هیچ کشور بیگانه ای نباشد).
⭕️حق اشتراک برابر در فضای مجازی رکن بعدی رژیم حقوقی فضای مجازی است (صرف نظر از برخی کشورها مانند آمریکا که این حق را نقض میکنند، طبق قواعد بین الملل همۀ کشورها حق استفادۀ برابر از این فضا را دارند).
⭕️حق دفاع سایبری رکن بعدی است (تمام کشور حق دفاع از جغرافیای سایبری خود در سه سطح پیش، هنگام و پس از تهاجم سایبری دارند) و آخرین مورد حق قضایی است (براساس این حق، به صورت پیش فرض کشورها دارای صلاحیت اعمال حاکمیت بر فضای سایبر خود هستند و از آن استفاده میکنند، همانند اتفاقاتی که بعد از انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا شاهد آن بودیم) اما در کشور ما به دلیل فقدان راهبرد حاکمیت سایبری و فضای مجازی ول، رها و فاقد ضابطه سبب شده تا جمهوری اسلامی از حقوق اساسی خود در فضای سایبر محروم باشد.
⭕️ سید علیرضا آل داود
🔴 *چرا "رکنا" توقیف شد؟*
🔹️ هیات نظارت بر مطبوعات در حالی رأی به توقیف پایگاه خبری رکنا داد که این سایت انتشار اخبار ضدامنیت ملی، آمارسازی، ایجاد آشوب روانی و خبرسازیهایی همچون ماجرای دروغ دختر آبی را در کارنامه دارد.
🔹️ همچنین به نظر میرسد انتشار تصاویر و اخبار اروتیک، مطالب خلاف عرف، انتشار فایلهای صوتی بدون مجوز و استفاده ابزاری از تصاویر زنان با تیترهایی سخیفی چون «فیلم شلوار درآوردن طناز طباطبایی در خیابان»، «مریم مؤمن زیباترین زن ایرانی شد»، «فرار عروس دوجنسه از حجله» و «همسر جذاب و قدبلند محسن کیایی» و... نیز در تصمیم هیات نظارت بیتأثیر نبوده است.
🔹️انتشار فیلم خشونتآمیز مرد اهوازی و سر بریده همسرش از آخرین اقدامات رکنا در به هم زدن امنیت روانی جامعه بوده است!
⁉️ این پیشرفتها حاصل جمهوری اسلامی نیست و پهلوی هم اگر مانده بود، همین اندازه رشد داشتیم؟؟؟
۱. بهترین کار این است که دوران شاه را با زمان خودش مقایسه کنیم و زمانه جمهوری اسلامی را با عصر خودش، به ما بگویید حکومت پهلوی در کدام علم، صنعت یا تکنولوژی جزو ۵ کشور یا حتی ۱۰ کشور برتر دنیا بود؟ (از یاد نبریم که در زمان شاه، کشورمان تحریم نبود، با آمریکا و غرب، دوستی داشت، جنگ ۸ ساله نداشت، جمعیت کمتر از نصف الان بود و...) برای نمونه، فراموش نکنید که ما در زمان پهلوی از کشورهایی مثل هندوستان و پاکستان، پزشک عمومی به کار میگرفتیم؛ یعنی در آن زمان حتی از این دو کشور آسیایی، عقبماندهتر بودیم در حالیکه الان یکی از قطبهای توریسم پزشکی هستیم و از کشورهای همجوار برای درمان به کشور ما میآیند.
۲. پس چرا کشورهايي مثل مصر، عربستان (ثروتمند نه پیشرفته)، افغانستان، عراق و بسياري ديگر از کشورهای همجوار در رشد و توسعه، قابلمقایسه با ما نیستند و در طی چهلوچند سال گذشته ترقی قابلتوجهی نداشتهاند، اما هند و ژاپن و مالزي پيشرفت کردهاند؟ مگر نمیگفتید که پيشرفت، طبيعي است و در اثر گذر زمان اتفاق میافتد؟ چند سال پیش مجری یکی از شبکههای تلویزیون مصر به یکی از سیاستمداران آن کشور که از ایران انتقاد داشت، گفت: ایرانیها ماهواره به فضا فرستادند ولی مصر دو میلیون قبرستانخواب دارد.
۳. گذر زمان پيشرفت ايجاد نمیکند؛ بسياري از شهرها و روستاهاي دنيا هنوز با امکانات گذشتههای دور زندگی میکنند و نخواسته یا نتوانستهاند بهروز باشند. اين انسانهای بزرگ هستند که کارهاي سترگ و پیشرفتهای چشمگير ايجاد میکنند. اگر گذر زمان پيشرفت ايجاد میکرد، حکومت پهلوي میبایست از دولت نادرشاه و شاهعباس صفوی و کریمخان زند قدرتمندتر و پرافتخارتر بود؟ آیا چنین است؟
۴. در زمان پهلوي هم امکانات کشور و دنيا کم نبود. بسياري از پیشرفتهای جهان چون سدسازی، صنایع موشکی، فناوري هستهای، فضانوردي، پزشکي مدرن و... در عصر پهلوی وجود داشت، اما ايران آن زمان از این دستاوردها بیبهره بود. آیا در آن زمان ارائه بیمه همگانی و خدمات عمومي به همه شهرها و روستاها امکانپذیر نبود، پس چرا فقط تعداد اندکی از روستاها برق و جاده و خدمات درمانی داشتند؟ مگر صادرات نفت در دوران پهلوي چهار برابر الان و جمعيت هم نصفِ اکنون نبود، پس این ثروت کلان به دست چه کسانی میرسید؟ چرا کمتر از ۵۰ درصد مردم باسواد بودند؟
۵. حاکمان عصر پهلوی اعتقادی به محرومیتزدایی نداشتند. نمیخواستند ملت، هوشیار و بیدار باشد. ایرانی و قدرت بینظیرش را نمیشناختند و غربپرستی، آیین بیشتر آنان بود. با این خصوصیات ذهنی و فکری، با حضور آنان، ایران هیچوقت رنگ عزت و عظمت را نمیدید و در نهایت، کشور ما نیز برای منافع آمریکا و غرب مثل عربستان سعودی یا گاو شیردهی بود یا الاغ باربری.
۶. بسياري از داشتهها، یافتهها و پیشرفتهای ما نه در حیطههای علمي، پزشکي، هستهای، صنايع نظامي که در عرصه انسانپروریها و فرهنگسازیهاست. اگر انقلاب نبود بسیاری از این فرهنگها هیچوقت سر برنمیآوردند و بسیاری از این آدمها هرگز متولد نمیشدند؛ فرهنگهایی مثل حجاب، ايثار، شهادت، محرومیتزدایی، استکبارستیزی و آدمهایی مثل همت، سلیمانی، فخریزاده، احمدیروشن، حججی و...
.
♻️ چرا جمهوری اسلامی ایران ابرقدرت است
🔰 حمید رسایی: شاید شما هم با دیدن این تیتر، خورده بگیرید و بگویید: اغراق ممنوع. اما این تیتر اغراق نیست بل واقعیتی بدیهی است که از شدت بداهت، مورد انکار قرار میگیرد.
انقلاب اسلامی ایران در بهمن سال ۵۷ از همان ابتدا که وارد مرحله تشکیل ساختار سیاسی شده، تاکنون هجمههایی را در قالب جنگ سرد، جنگ سخت، جنگ اقتصادی و جنگ نرم و رسانهای در رویارویی با نظام سلطه تجربه کرده است.
در مرحله جنگ نرم بعد از ناکامی در شیوههای مختلفی که نظام سلطه تجربه کرد، این سالها مهمترین رویکردی که مورد استفاده دشمنان انقلاب اسلامی ایران قرار گرفته، جنگ نرم در بستر «روایت» و جنگ روایتهاست؛ تاجایی که توانستهاند ادارک بخشی از جامعه نسبت به برخی واقعیتها را تغییر بدهند.
این نوع جنگ، شکل تکامل یافتهتر و البته اثرگذارتر جنگ نرم و متکی بر زیر ساخت رسانههای نوین است که با ایجاد یک چینش ذهنی، به شناخت و ادراک افراد، مطابق خواست خود جهت میدهند البته بدون اینکه شخص متوجه تغییر باور و رفتار خود باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند.
یکی از مصادیق هجمههای این جنگ، ایجاد تلقی ضعیف بودن جمهوری اسلامی در برابر نظام سلطه در ذهن مخاطب است. در این باورِ القاء شده، نظام سلطه خود را ابرقدرتی بلامنازع معرفی میکند که جمهوری اسلامی ایران در برابر دسیسههای آن در آستانه فروپاشی قرار گرفته است و این درحالی است که داستان دقیقا برعکس است و در حقیقت، ابر قدرت بلامنازع در حال حاضر، ایدئولوژی انقلاب اسلامی و ساختار سیاسی آن یعنی جمهوری اسلامی ایران است و این نظام سلطه است که در آستانه فروپاشی قرار گرفته است.
چنین ادعایی شاید برای برخی از مخاطبان این یادداشت هم اغراقآمیز و شبیه به مزاح باشد. اگر شما هم از جمله آنها هستید، تعجب نکنید و با مطالعه ادامه این چندسطر و توجه به یک استدلال بدیهی که ۴۳ سال است در برابر چشمان ماست و به آن توجهی نداریم، این تصور غلط خود را به چالش بکشید.
بله، نظام جمهوری اسلامی تا پایبند و متعهد به ایدئولوژی انقلاب اسلامی است، ابرقدرت بلامنازع دنیای امروز خواهد بود. توضیح آن روشن است:
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که چرخه مالی دنیا (دلار و یورو) در اختیار دشمنان انقلاب اسلامی وقدرت این چرخه مالی علیه جمهوری اسلامی ایران بکار گرفته شده است؟
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که ظرفیت رسانهای دنیا ازجمله صدها شبکه تلویزیونی ورادیویی فارسیزبان، صدها هزار صفحه مجازی با پمپاژ شبهات اعتقادی، سیاسی، علمی، اخلاقی و... کانون ایدئولوژی انقلاب اسلامی را هدف گرفتهاند وبرای فروپاشی جمهوری اسلامی فعالیت میکنند؟
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که با وجود پیشرفتهای گسترده جمهوری اسلامی درصنعت دفاعی و نظامی، اما همچنان دشمنان انقلاب اسلامی در این صنعت، چند گام جلوتر از ما هستند و برخلاف نظام اسلامی کشور ما به هیچ یک از ضوابط اخلاقی و اعتقادی پایبند نیستند و برای همین، بارها شاهد جنایات آنها در اقصی نقاط دنیا و ازجمله در کشور خودمان بودهایم تاجایی که در دوره هشت ساله دفاع مقدس، بخشی از این جنایات را تجربه کردهایم و همچنان تهدید نظامی آنها در برابر نظام جمهوری اسلامی است؟
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که سازمانها و نهادهای حقوقی و بینالمللی دنیا مثل سازمان ملل، سازمان انرژی اتمی، سازمان حقوق بشر و ... که درحقیقت ابزار سلطهگری نوین و در راستای حفاظت بیشتر از منافع مستکبران علیه منافع ملتهای مظلوم هستند، تمام تلاششان را برای از بین بردن نظام سیاسی حاکم بر ایران، در خدمت سلطهگران گرفتهاند؟
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که نظام سلطه و سیستمهای امنیتی در داخل نظام سیاسی کشور، نفوذ دارند وشبکه نفوذ آنها حتی تا عالیترین سطح مدیریت اجرایی و نظامی و امنیتی راه یافتهاند و ضربات سختی به پیکر این نظام وارد کردهاند و همچنان این شبکه در راستای به زمینزدن انقلاب اسلامی و تغییر باور و اعتماد مردم، فعال است؟
🔸به عبارتی ۴۳ سال است که نظام مالی دنیا، انواع رسانههای دنیا، قدرت نظامی دنیا، نظام حقوقی حاکم بر دنیا و نفوذیهای رخنه کردن در بدنه مدیریتی کشور که ابزار ابرقدرتی مدعیان است، بکار گرفته شدهاند تا انقلاب اسلامی و ساختار سیاسی آن یعنی جمهوری اسلامی ایران زمین بخورد و نباشد، اما این نظام مستقر است ونه تنها مستقر که همه هویت نظام سلطه را به چالش کشیده است. به نظر شما قدرت چه کسی برتر است؟
«استقرار»، «بودن»، «سرپا ماندن» و حتی «سربلندشدن» نظام جمهوری اسلامی -با همه اشکالاتش که همه آنها قابل برطرف شدن است- در برابر همه توطئهها به معنای برتری قدرت اوست، قدرتی که متکی بر قدرت برتر الهی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📛 کوری چشم دشمنان زبان فارسی
🔺 عمران خان نخستوزیر پاکستان: اگر انگلیسیها به هند نیامده و فارسى که زبان دربار (زبان رسمى) هند بود را تغییر نمیدادند الان همه به فارسى سخن میگفتیم و نیازى به ترجمه نبود.
👈 از طنزهای روزگار است که شبکهی bbc انگلیسی، که اربابش با دیکتاتوری زبانش را به کشورهای دیگر تحمیل کرده است از قومیت های ایرانی خواسته تجربه های تلخشان را از زبان فارسی بگویند!
#تجزیه_طلبیbbc
💬 با نمک!
🔹سال ها سر سفره دولت روحانی نشسته و برای ستاد انتخاباتی او، طرح "من حامی روحانی ام" را طراحی کرده است. بنابراین انتظاری جز این نیست که کاریکاتورش را برای رئیسی بکشد و سنگ طبقات منکوب شده با سوء تدبیر های دولت روحانی را بر سینه بزند!
🔹نمک گیر شدن این طوری است؛ ولو طرف مجبور شود نمک بر زخم مردم بپاشد و شعورشان را به سُخره بگیرد.
🔹آقای با نمک، لابد انبوه کلمات قصار ی را که روحانی و برخی مدیران اشرافی اش -مثل نُقل و نبات- بر زخم های زندگی مردم می پاشیدند، فراموش کرده است:
🔻 خود من هم صبح جمعه باخبر شدم.
🔻 چنان رونقی به اقتصاد بدهیم که مردم از پول ناچیز یارانه بی نیاز شوند.
🔻 ظرف 100 روز اقتصاد را متحول می کنم.
🔻در دوره وزارتم حتی یک خانه هم نساختم.
🔻 پات درد میکنه؟ خودت بمال!
🔻قربانیان تصادف قطار بیمه بودند.
🔻نجومی بگیرها، سرمایه کشورند.
🔻و...
🔹لابد صدها گفتار یا برخورد مثل این، قابلیت نداشت سوژه شود؛ اما دغدغه رئیسی درباره این که کارمند #سامد (سامانه ارتباط مردمی دولت) ناهار خورده یا نه، باید سوژه شود!
✍️ محمد ایمانی
💬 هزینه جشنهای ۲۵۰۰ساله معادل بودجه ۲ سال سوئیس!
🔹شاه برای برگزاری جشنهای ۲۵۰۰ساله شاهنشاهی حدود ۶۵۰ تا ۸۰۰ میلیون دلار هزینه میکرد. «مارسل هودر» عضو تیم تدارکات این جشن درباره هزینههای این جشن میگوید:« بودجه ۲ سال سوئیس را ظرف ۲ روز خرج کردند».
در اینجا
http://fna.ir/6mk6j
از وضعیت اقتصادی دوران پهلوی بخوانید
🔴برژینسکی: امروز باید رهبران ابر قدرت های جهانی از مسولین ایرانی برای حفظ امنیت خود وقت قبلی بگیرند.
سخنان برژینسکی مشاور امنیت ملی سابق ایالات متحده - بسیار جالب است - دقت کنید :
🔹 روزی رهبر فقید ایران اذعان میکرد که جنگ عراق علیه ایران برای این کشور نعمت است، چندی بعد از آن به ترکیه سفری داشتم و با مقامات این کشور رایزنی میکردم، یادم هست یکی از مقامات ارشد این کشور - ترکیه - بمن با لحن تمسخر آمیزی گفت : بروید و در آمریکا مقدمات پذیرش امپراطوری عثمانی را مهیا کنید !!!! دیگر با این جملات - (اشاره به متن گفته رهبر فقید ایران که روی میزش بود در باره نعمت خواندن جنگ) - ایران رقیب جدی برای ما در منطقه نیست!
🔹 من همان موقع به نادانی آن مقام ترک در دل خندیدم! همانطور که بارها اعلام کرده ام کشوری که سی و چند سال تحت شدیدترین فشارها و تحریمها بوده است اکنون با این همه مشکلات رتبه ۱۷ اقتصاد جهانیست، دانش هسته ای را نهادینه کرده، در سلولهای بنیادی جزو پیش قراولان جهان است، پنجمین ارتش و قوای مسلح نظامی جهان را داراست، خاور میانه کاملا تحت نفوذ و سیطره آنهاست، و من اعتماد راسخ دارم این کشور با این ظرفیتها و توان بومی در اینده ای نه چندان دور احیاگر تمدن بزرگ اسلامی - ایرانی مورد نظر آیت الله خمینی میشود و حآلا کجایند حکام شیرین مغز ترک که با کودتایی چند ساعته قافیه را به ارتش خود باختند!!
🔹غرب اگر جرات دارد ایرانیها را بحال خود وانهد! نه کمکشان کنند و نه مزاحمشان شوند!! انوقت من پیرمرد حتما امپراطوری پارس را به چشم خواهم دید!
🔹 امروز باید پرزیدنت اوباما ، ریس جمهور اولاند، نخست وزیر نتانیاهو، صدر اعظم مرکل و نخست وزیر مستعفی دیوید کامرون و مقامات بلژیک و روسیه بروند و از مقامات ایران وقت ملاقات بگیرند و آنها ( ایرانیها) اگر صلاح دانستند به آنها یاد بدهند که چگونه کشورشان را که در محاصره جهنم تروریسم و افراطی گری وحشی گری گروه های خود سر در همسایگیشان است، اینقدر با صلابت امن کرده اند، امروز ایران یکی از امن ترین و با ثبات ترین کشورهای جهان است و دولتمردان غرب به بیراهه نروند زیرا مختصر مشکلات ایران هم بابت تنگناهای اقتصادیست که آن هم ارمغان غرب... است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️دکتر خانعلی زاده: سند امنیت ملی روسیه ٢٠١٠ رو خوندید؟
زیباکلام: نه
- پیمان اکس رو توضیح میدید؟
+ نمیدونم چیه
🔻کسانی که اسناد مهم بین المللی را نخوانده و در اطلاعات گذشته خود فریز شده اند چگونه در این حوزه اظهار نظر میکنند؟
🌿🤛 پاسخ انقلابی، هوشمندانه ، مقتدرانه ، عزتمندانه و غیرتمندانه عضو انصارالله یمن به دفاع ذلیلانه «مقتدی الصدر» از امارات.
«محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن نوشته کشورهای ائتلاف به رهبری آمریکا آماده هستند تجاوز به یمن را متوقف، محاصره را لغو و کاری کنند که انصارالله بر یمن حکومت کند اما فقط به یک شرط که آن «دست برداشتن از ولایت و تبدیلشدن انصارالله به یک حزب سیاسی» است.
🔰 چندی پیش مقتدی صدر، در واکنش به اقدام یک گروه عراقی ناشناس به نام" الویة وعد الحق" در حمله به امارات ، با انتشار بیانیه ای خفت بار و منافقانه گفت:
" بعد از شدت گرفتن خشونتها در عراق توسط برخی گروههای مسلح علیه ملت و تشکلهای سیاسی، برخی قانونشکنان در پی درگیر کردن عراق در جنگ خطرناک منطقهای از راه حمله به یک کشور منطقه به بهانه عادیسازی روابط با اسرائیل یا به بهانه جنگ با یمن برآمدهاند.