eitaa logo
بصیر
365 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
6.5هزار ویدیو
437 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
وقتی راحت دروغ به خورد مخاطب می دهند 🔸️فردای مشخص شدن نتیجه انتخابات پارلمانی لبنان ، یکی از مخاطبان کانال تفسیرگر این خبر را برای ادمین فرستاد و سوال کرد اخبار و تحلیل های شما از کجا می آید که تا این حد با اخبار رسانه های معتبر متفاوت است ؟ 🔸️آن مخاطب باور نداشت رسانه های امپراطوری رسانه ای غربی به این راحتی دروغ بگویند . 🔸️صدای آمریکا در حالی فردای انتخابات تیتر زد : "حزب الله همه کرسی های جنوب لبنان را از دست داد" ، که این جنبش حتی یک کرسی را از دست نداده و تمام کرسی های جنوب را در ائتلاف با امل از آن خود ساخته بود . 🔸️حال که نتیجه آرای نمایندگان پارلمان لبنان در رای به اعضای هیئت رئیسه مشخص شده و ترکیب پارلمان عیان ، دروغگویی و تدلیس رسانه های غربی و عربی مخالف محور مقاومت به روشنی آشکار گشته است. ✍ تقوی نیا
🌺امام خامنه ای: حضرت معصومه(سلام الله علیها) مقام بزرگي دارد،خيلي بايداز ايشان بهره گيريم. نسبت به ايشان قصور داشته‏ ايم بايد به آن حضرت بيشتر توسل جوييم و بخواهيم عنايت بيشتري به ما داشته باشند. 
💬 جیک و جیک! (گفت و شنود) ⏪گفت: دوستی می‌گفت؛ وقتی روسیه از طرف آمریکا و اروپا تحریم شد تمام هنرمندان و هنر‌پیشه‌های روسی را از آمریکا و اروپا اخراج کردند و از همه جشنواره‌ها، از جمله همین جشنواره کن محروم کردند، چرا ایران که ۴۳ سال است از طرف همین آمریکا و اروپا تحت شدید‌ترین تحریم‌ها قرار دارد نه فقط هنرپیشه‌ها و سینما‌گرانش تحریم نمی‌شوند، بلکه به تمامی جشنواره‌های آمریکا و اروپا دعوت می‌شوند و جایزه هم دریافت می‌کنند؟! ◾️گفتم:‌ خُب‌، چرا ؟! ◾️گفت: خودش جوابشو داد و گفت؛ برای اینکه هیچ فرمانده‌ای در جنگ سربازان و گماشته‌های خودش را تحریم نمی‌کند! و بعضی از این هنرپیشه‌ها گماشته آمریکا و اروپا هستند. ◾️گفتم: ایول، حکایت این عده داستان همون گنجیشک در قصه معروف پیرزنه است که وقتی پیرزنه می‌خواست بیرونش کنه گفت؛ من که جیک و جیک می‌کنم برات، تخم کوچیک می‌کنم برات! بزارم برم؟! و پیرزنه دید این حیوونکی راست میگه و گفت: نه، تو بمون!
☑️علی مطهری: به جای یک دقیقه سکوت، حمد و سوره بخوانید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا برخی از در جمهوری اسلامی دیر محاکمه میشن؟؟! 🔺چرا اوضاع کشور را درست نمی‌کند؟! 🔺چرا مسئولان ناکارآمد را عزل نمی‌کند؟! 🔺ایران قدرت برخورد با برخی از مسئولان را ندارد؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعوای مختار با ترانه علیدوستی! واقعا چرا باید بریم پیش غریبه ها از مملکتمون بد بگیم
🔰چرا مردم به گرانی‌ها اعتراض نکردند؟ 🎤«عباس سلیمی‌نمین» مدیر موسسه مطالعات تاریخ ایران در گفت‌وگویی در تشریح ضرورت توجه حاکمیت به نظر مردم گفته است: «حاکمیت‌هایی که قدرتشان را از خارج دارند، نظر مردم برایشان مهم نیست. این امر درباره حکومت پهلوی صدق می‌کند؛ یعنی مردم در رسیدن به قدرت آن‌ها هیچ سهمی نداشتند و به‌هنگام بحران سرنگونی هم مورد حمایت افکار عمومی قرار نگرفتند؛ اما ازآنجایی‌که اساس و پایه‌گذاری جمهوری‌اسلامی بر پایه حضور و تأثیرگذاری مردم است، به نقش و نظر مردم اهمیت می‌دهد؛ اما متاًسفانه بنا به دلیل‌هایی، مدتی است درباره اهمیت دادن به مردم غفلت شده است؛ یعنی حجم مشکلات و مسائل موجب کم‌توجهی به مردم شده است که چنین حالتی حتماً تبعات ناگواری می‌تواند در پی داشته باشد. آقای روحانی که در دوره دوم مسئولیت، با اینکه قیمت بنزین را در حد معقول بالا برد، اما چون رابطه خوبی با مردم نداشت و اعتماد عموم مخدوش شده بود، این تصمیم با اینکه نمی‌شود گفت بَد بود، وقایع تلخ و آزاردهنده‌ای را به وجود آورد؛ چون پایگاه اجتماعی دولت بسیار تضعیف شده بود. حالا این روزها دولت رئیسی تصمیم‌هایی در حوزه اقتصاد گرفته تا تحرکی در زمینه معیشتی ایجاد کند. به‌واسطه سرمایه اجتماعی دولت و با وجود گرانی چند قلم کالا، مردم واکنش تندی نداشتند. اگر دولت‌ها نتوانند اعتماد عامه مردم را جلب کنند، هیچ اقدام اساسی‌ای را نمی‌توانند به سرانجام برسانند. البته سعی‌شان را بکنند تا فشارها فوق طاقت جامعه نباشد که به نظر من در این زمینه دولت آقای رئیسی باید بیشتر دقت کند».
⛔️ گروگان گیریِ وحدت! ♨️ سیدحسن خمینی در جلسۀ ستاد بزرگداشت سالگرد ارتحال امام راحل(ره) : "مراسم بزرگداشت امام، باید مظهر وحدتِ کشور باشد و باشکوه برگزار شود." ‼️ خوب است ایشان ضمن ارائۀ دقیقِ برداشتش از "مفهوم وحدت"، نسبت به مواضع خود و دوستانش در سال 1389 ، یعنی یک سال پس از فتنۀ 88 و بعد از وارد شدنِ آن همه خسارت به کشور و نظام، نیز شفاف سازی کند! سردار فضلی فرمانده وقت قرارگاه شهید فهمیده می گوید؛ "در آن ‌سال(1389) جای شگفتی بود که آقایان معزز دفتر حضرت امام(ره) انگیزه‌ای برای برگزاری سالگرد نداشتند و پیگیر مراسم نبودند! چون همه‌ساله از سه چهار ماه قبل برنامه‌ریزی‌های لازم صورت می‌گرفت؛ اما آن‌سال، خبری نبود... در همین حین جلسه‌ای در جماران برگزار ‌شد، من هم رفتم در جلسه، ارائه گزارش‌ها شروع شد و هرکسی صحبتی کرد، برآورد من از آن صحبت‌ها این‌ بود که انگار برادران ستاد، انگیزه‌ای برای برگزاری مراسم ندارند. حرف‌ شان هم این بود که مردم استقبال نمی‌کنند و مهمان خارجی هم نداریم!" ⁉️ با این تفاسیر؛ آیا حضرت امام(ره) و مراسم سالگردشان در آن زمان نمی توانست محور وحدت قرار گیرد و ایشان و هم حزبی هایشان خود را ملزم به حفظ و رعایت حرمت امام(ره) کنند؟! ⁉️ امام(ره) مظهر وحدت است، اما چرا دیر موقع و درست در زمانی که مردم از عملکرد هم حزبی های ایشان عصبانی هستند، بدان اِقرار می شود؟! ✍️ محمد اسداللهی
✅بهانه گیری آمریکایی ها در مذاکرات وین ✍مصطفی قربانی 🔺بعد از آخرین دور مذاکرات احیای برجام میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای ۴+۱ بود که این موضوع در دستور کار جبهه رسانه‌ای طرف مقابل قرار گرفت که درباره تمام موضوع‌ها توافق حاصل شده و تنها نقطه اختلاف، قرار داشتن سپاه در لیست گروه‌های تروریستی وزارت خارجه آمریکا موسوم به FTO است. ✅ نکات مهم : 1⃣ منطق و سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران در احیای ، مبتنی بر امکان انتفاع اقتصادی است و اگر هم‌اکنون زیر بار توافقی نمی‌رود که در آن تضمین‌های لازم را دریافت نکرده باشد، به همین دلیل منطقی برمی‌گردد. 2⃣ بحث سپاه تنها موضوع اختلافی نیست، بلکه آمریکا هنوز حاضر به دادن تضمین‌های قطعی به ایران بابت رفع تمامی تحریم‌ها آن‌هم به‌صورت مؤثر نشده است. بااین‌حال، جمهوری اسلامی همواره از رسیدن به یک توافق اثربخش استقبال می‌کند و به همین دلیل، هیچ‌گاه میز مذاکره را ترک نکرده و نمی‌کند. 3⃣ دست گذاشتن بر روی سپاه از سوی آمریکا، بهانه‌ای بیش نیست؛ زیرا سیاست قطعی آمریکا در احیای برجام، عدم انتفاع اقتصادی ایران است. این موضوع باید با ظرافت و دقت تبیین شود. درواقع اگر بحث سپاه هم نبود، آمریکا بهانه دیگری را علم می‌کرد. بااین‌حال، تأکید آن‌ها بر سپاه به‌منظور انجام عملیات روانی علیه سپاه است. 4⃣ درنهایت، مقصر اصلی عدم ‌احیای برجام، آمریکا است که درصدد است تا به‌گونه‌ای توافق کند تا ایران نتواند از مزایای احیای برجام بهره‌مند شود و در این راستا، هیچ فرد، نهاد و دستگاهی در داخل نباید مورد سرزنش و انتقاد قرار گیرد.
💬 دلیل افزایش فراخوان‌های اعتراضی در کشور چیست؟  🔹 طی یکماه اخیر و پس از تجمعات محدود در خصوص «گرانی‌ ماکارونی و شایعه گرانی نان»، «حذف‌ارز ترجیحی» و «حادثه متروپل آبادان»، عناصر معاند راهبرد جدیدی درخصوص تجمعات اتخاذ کرده‌اند که در این برنامه با هر بهانه و دستاویزی اقدام به انتشار فراخوان کرده و تجمعاتی را شکل می‌دهند. 🔹 گروه‌های معاند معتقدند که تاب‌آوری اجتماعی در کشور به شدت پایین آمده و مردم با هر موضوعی ناراضی شده و این می‌تواند جرقه اعتراضات سراسری باشد. 🔹 مطابق آمار در بازه زمانی ۳۱ اردیبهشت تا ۶ خرداد، بالغ بر ۳۷ نوع اعتراض (شامل تجمع، تحصن و اعتصاب) گزارش شده است که ۲۸ اعتراض در قالب تجمع و ۹ اعتراض در قالب اعتصاب رخ داده است. به نظر می رسد راهبرد اغتشاشات لکه‌ای با تحریک جامعه در موضوعات اجتماعی بطور ویژه در دستور کار معاندین قرار دارد.
♦️ترانه علیدوستی در اینستاگرام خود به زبان انگلیسی سپاه را تروریست و آدم‌کش و مثل داعش معرفی کرده است و حکومت را سراسر فاسد نشان داده است!! 🔹نكته اي که به آن پرداخته نمی شود، دوستی قدیمی پدر ترانه علیدوستی(حمید علیدوستی) با برخی از اعضای اعدام شده ی منافقین(مجاهدین خلق است)
❇️یک_خبر_یک_تحلیل 🔻خبر: در شرایط متلاطم منطقه‌ای و بین‌المللی که تهدیدات نظامی و سخت‌افزاری هنوز به قوت خود باقی است و هرروز ابعاد جدید و پیچیده‌ای به خود می‌گیرد، برخورداری ایران از فناوری پیشرفته و کاربردی در زمینه طراحی، ساخت، تولید انبوه و صادرات پهپادها، یک مزیت استراتژیک به‌ویژه در دو عرصه نظامی و اقتصادی برای کشور محسوب می‌شود 🔸گزاره‌های خبری: 1⃣ در هفته‌های اخیر با سفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان به تاجیکستان، ایران برای نخستین بار و به‌صورت رسمی اقدام به افتتاح خط تولید پهپاد عملیاتی ابابیل-2 در تاجیکستان نمود. این پهپاد که در دسته پهپادهای سبک کشورمان قرار دارد، ابتدا با مأموریت مراقبت و شناسایی تولید شده بود، بعدها مأموریت انتحاری نیز برای آن تعریف شد و هم‌اکنون در قالب این مأموریت در اختیار نیروهای مسلح قرار دارد. 2⃣ هم‌زمان با افتتاح خط تولید پهپاد در تاجیکستان، شبکه تلویزیونی آی ۲۴ رژیم صهیونیستی با پخش گزارشی تأکید کرد: «ایران در پی بهبود روابط خود نه‌تنها با تاجیکستان، بلکه با همه آسیای میانه است. درواقع ایران بیش‌ازپیش در حال تمرکز روی شرق است. کل این بخشی از نگاه نوین رهبر عالی ایران به شرق است. 3⃣ اهمیت افتتاح کارخانه تولید پهپاد ایرانی در تاجیکستان به‌اندازه‌ای مهم است که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در دیدار با رئیس‌جمهور تاجیکستان که به ایران سفر کرده بود، با اشاره به سفر اخیر سرلشکر باقری به تاجیکستان و افتتاح کارخانه تولید پهپاد، این‌گونه همکاری‌ها را بسیار مهم ارزیابی و خاطرنشان کردند: «پهپاد امروز عامل مهمی در امنیت کشورها است». 🔹گزاره‌های تحلیلی: 1⃣ افتتاح خط تولید پهپاد ایرانی در تاجیکستان نشان داد که جمهوری اسلامی حتی باوجود تحریم‌ها و بدون اینکه معطل رفع آن‌ها باشد، در جهت تأمین منافع اقتصادی و استراتژیکی، به‌صورت رسمی و جدی روند صادرات سلاح ازجمله پهپاد که یک محصول راهبردی دفاعی است را آغاز کرده است. 2⃣ در نظام بین‌الملل هیچ نیازی به‌اندازه نیازها و ضرورت‌های امنیتی، یک کشور را محتاج، تابع و متحد کشورهای قدرتمندتر نمی‌کند. اینکه تاجیکستان نیاز امنیتی خود را در چهارچوب همکاری نظامی- امنیتی به ارتباط با جمهوری اسلامی ایران پیوند زده، ملازم پذیرش منافع بین‌المللی ایران به‌عنوان قدرتی فرامنطقه‌ای، در عرصه مهم آسیای مرکزی و درنتیجه تسهیل روند تأمین منافع ایران در این منطقه حساس است. براساس اصل «تسری» در نظام بین‌الملل، آغاز قدرت‌ورزی یک بازیگر در یک بخش و حوزه خاص به‌سرعت به سایر بخش‌ها و حوزه‌ها سرایت می‌یابد. مثلاً قابل‌تصور نیست که کشوری به دلایل حیاتی و امنیتی، خود را در زمینه تولید پهپاد نیازمند کشور توانمندتر بداند؛ اما از لوازم و احتیاجات تحقق آن در سایر بخش‌ها ازجمله حمل‌ونقل، انرژی، خدمات، روابط بانکی و ... سر باز بزند. ✍حمید خوش‌آیند