eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
409 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 ۷ پیشنهاد مجمع نیروهای انقلاب اصفهان برای احیای زاینده‌رود :مصوبات شورای عالی آب را اجرا کنید https://www.farsnews.ir/isfahan/news/14010414000656/
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دیپلمات‌های جاسوس 🔹سازمان اطلاعات سپاه دیپلمات‌های سفارت‌خانه‌های خارجی که به‌جای رایزنی، جاسوسی می‌کردند را شناسایی کرد.
✅گزینه‌های اسرائیل در رابطه با مذاکرات توافق هسته‌ای 🔹 پایگاه خبری تحلیلی المانیتور طی یادداشتی به گزینه‌های اسرائیل درباره مذاکرات مربوط به توافق هسته‌ای ایران پرداخته است و می‌نویسد موساد تخمین می‌زند که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات‌متحده، مشتاق است تا به هر قیمتی با ایران به توافق برسد. بخش‌هایی از این یادداشت به شرح ذیل است: 🔸 ارزیابی‌های اداره اطلاعات نظامی واحد ۸۲۰۰ اسرائیل، توافق هسته‌ای بین قدرت‌های جهانی و ایران را به‌عنوان شر کمتری از گزینه‌ها و جایگزین‌های بد روی میز توصیف می‌کند. بااین‌وجود، دیدگاه مخالف که حامی اصلی آن دیوید بارنیا رئیس موساد است در حال حاضر بر عرصه پیچیده امنیتی اسرائیل مسلط است. 🔸 بارنیا رویکرد ستیزه‌جویانه‌ای را رهبری می‌کند که از تلاش‌های شدید اسرائیل برای مقابله با فعالیت حامیان توافق به رهبری ایالات‌متحده حمایت می‌کند. نفتالی بنت، نخست‌وزیر سابق، با تمام وجود دیدگاه او را پذیرفت، اما مشخص نیست جانشین تازه روی‌کارآمده او یائیر لاپید نیز از آن پیروی کند. 🔸 به باور موساد، توافق با ایران یک معامله تمام‌شده است. این ارزیابی مبتنی بر استدلال ساده است که دو طرف انتخاب دیگری ندارند. ایرانی‌ها به دنبال سرمایه‌هایی هستند که پس از حصول توافق و لغو تحریم‌ها آزاد می‌شوند، درحالی‌که بایدن قبل از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره (نوامبر) به آن نیاز دارد تا به تعهد خود به رأی‌دهندگان مبنی بر کاهش قیمت سوخت عمل کند. 🔸 اسرائیل در حال تهیه فهرستی از اقدامات دیپلماتیک است که برای افزایش فشار بر ایران و ایجاد اهرم‌هایی که ایران را مجبور به ترک برنامه هسته‌ای خود می‌کند، طراحی ‌شده است. این گزینه‌ها در جریان سفر بایدن به او ارائه خواهد شد. یک مقام ارشد امنیتی اسرائیل گفت: «راه‌هایی برای مسدود کردن پروژه هسته‌ای وجود دارد که ابزار نظامی نیست». 🔸 ارزیابی پاسخ بایدن به این گزینه‌ها دشوار است. برخی از مقامات اسرائیلی حدس می‌زنند که حکم تاریخی دادگاه عالی ایالات‌متحده در مورد سقط‌ جنین، امیدهای جدیدی را در میان دموکرات‌ها در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای ایجاد کرده است، که شاید بتواند جاه‌طلبی دولت برای کسب امتیاز با توافق هسته‌ای ایران را کاهش دهد.
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اقتصاد ترکیه چگونه از بین می‌رود؟ 🔻سیاست‌های پولی اشتباه اردوغان سبب شده است تا نرخ تورم ترکیه از ۷۰ درصد هم بگذرد. 🔻سیاست اشتباه اردوغان چه بود؟
10.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌎مجری شبکه اماراتی: 🔹این سرود ایرانی، خطرناک، محکوم و غیرقابل پذیرش است و اسم قاسم سليمانی هم در آن تکرار می‌شود/این همان سرطانی است که در حال گسترش در جامعه و دولت های ما است... ✍هیچ فتح و فتوحی به اندازه ی کار فرهنگی در دنیا تاثیر گذار وبقا نخواهد داشت. فرهنگ در ایدئولوژی یک ملت جریان دارد و تغییر دهنده ی نرم است.
💢چرا میگن رضاخان روحت شاد؟ 🔹یک روز رضاخان به مازندران مسافرت کرد، قرار شد یک روز در بابل توقف نماید،ولی خیلی از مردم بخاطر مصادره املاکشان توسط شاه به گدایی افتاده بودند، شهردار به خاطر اینکه رضاخان گدایان شهر را نبیند آنهاراجمع و درحمامهای عمومی شهرزندانی کرد 🔹تا رضاخان از شهر خارج شود،ولی بدلیل بارندگی شدید رضاخان ۳ روز در شهر ماند، پس از رفتن رضاخان وقتی در حمام ها را باز کردند,متاسفانه ۶۰_۷۰ نفر به دلیل نرسیدن غذا و نبود هوا از گرسنگی وخفگی مرده بودند. 📚 منبع: تاریخ ۲۰ ساله ایران، حسین مکی(نماینده مجلس در زمان پهلوی)، جلد۶، صفحه۱۰۱_۱۰۲.
✅ژنرال بازنشسته اسراییلی: ایران زیر آن همه فشار ثبات سیاسی دارد اما اسراییل مشغول درگیری سیاسی داخلی است 🔹یک ژنرال بازنشسته اسراییلی از اینکه رژیم تل آویو در گرماگرم جنگ با ایران از داخل با بی ثباتی سیاسی مواجه است، انتقاد کرده و گفت این امر به امنیت ملی تل آویو در برابر تهدیدات ناشی از ایران آسیب خواهد زد. 🔹به گزارش عصرایران، "عاموس گیلعاد" ژنرال بازنشسته اسراییلی، نوشت: غیرقابل تصور است که در حالی که ایران از نظر سیاسی باثبات است، اسراییل درگیر نزاع های سیاسی زشتی است که انرژی لازم برای مقابله با ایران را از رهبرانش می گیرد.
احتمال کاهش شدید قیمت‌ها در بازار طلا و سکه 🔹در پی ریزش شدید قیمت طلای جهانی و کاهش هر اونس طلا از کانال ۱۸۰۰ دلاری به کانال ۱۷۰۰ دلاری، قیمت طلا و سکه در بازار داخلی نیز از شب گذشته تاکنون با کاهش همراه شده است. 🔹البته فعالان بازار پیش‌بینی می‌کنند از ساعتی دیگر و با آغاز رسمی معاملات، احتمال کاهش بیشتر قیمت ها وجود دارد. 🔹طبق فرمول محاسبه ارزش ذاتی سکه طلا در بازار تهران، نرخ جهانی اونس طلا از مهم‌ترین عوامل تشکیل‌دهنده قیمت سکه است. 🔹بنابراین با ریزش نرخ جهانی طلا انتظار می‌رود قیمت سکه در معاملات داخل کشور نیز کاهش یابد. صفیر انقلاب
🔴جایگاه سوم ایران در تولید گاز جهان 🔹ایران در سال ۲۰۲۰ میلادی در مجموع ۲۵۰ میلیارد مترمکعب گاز تولید کرده که معادل ۶ درصد گاز تولیدی در جهان است که از این میزان گاز تولیدی ۲۳۳ میلیارد مترمکعب آن در کشور مصرف شده است. 🔹آمارها نشان می‌دهد، از مجموع ۴ هزار میلیارد مترمکعب گازی که در جهان تولید شده، آمریکا ۲۳ درصد آن را به خود اختصاص داده است. بعد از آمریکا روسیه با ۱۶ درصد از تولید گاز جهان در رتبه دوم قرار دارد و ایران با سهمی ۶ درصد در رتبه سوم تولید گاز جهان است.
🔴انتقال معاون سفیر انگلیس با چشمان بسته! 🔹تصاویری که از لحظه بازداشت معاون سفیر انگلیس در ایران منتشر شده، وی را در حالی نشان می‌دهد که با چشمان بسته درخودرو سوار شده است. 🔴اطلاعات جدید درباره بازداشتی‌های اخیر: 🔹معاون سفیر انگلیس همزمان با رزمایش موشکی سپاه به عنوان گردشگر به کویر شهداد کرمان رفته و به دنبال نمونه برداری از خاک این منطقه بود. 🔹رئیس بخش بیولوژیکی دانشگاه کوپرنیک لهستان هم از خاک، آب، سنگ، نمک و گل منطقه شهداد نمونه‌برداری کرده بود. 🔹رونالد گشین، همسر رایزن فرهنگی سفارت اتریش نیز برای نمونه برداری به یکی از روستاهای دامغان رفته بود؛ او هنگام تصویربرداری از یکی از مناطق نظامی تهران شناسایی شد.
از بزرگ نمایی چند جعبه دارو تا سانسور رونق دیپلماسی اقتصادی ✍محمد ایمانی ♦️رسانه، وقتی غرض ورزانه رفتار کند، می تواند عکس بزرگ خانم موگرینی را در صفحه اول بگذارد و تیتر بزند "هرچه تهران بگوید"(!) این تیتر برای مسئول سیاست خارجی اروپا، زمانی در یک روزنامه ایرانی زده شد، که به اذعان آقای ظریف، اروپا یازده تعهد برجامی خود را زیر پا گذاشته بود و پایبندی نشان نمی داد. 🔹اروپایی ها سال 97 و 98، آن یازده تعهد را ابتدا به پیشنهاد کانال موسوم به SPV و سپس اینستکس فروکاستند. وعده کردند نفت ایران را بخرند و غذا و دارو بفروشند(!) بعدا گفتند نمی توانیم نفت بخریم، اما نفت خود را به دیگر کشورها بفروشید، پولش را به ما بدهند و ما در مقابل، غذا و دارو به شما بدهیم! ♦️اما همین را هم عمل نکردند و با خباثت های آمریکا همراهی کردند. رسیدیم به جایی که مثلا سفیر سوئیس، چند کارتن دارو با خود می آورد و عکس یادگاری می گرفت و متاسفانه همان رسانه های غربگرا، عکس موهن سفیر را به عنوان گشایش بخت برجام، به افکار عمومی قالب می کردند! 🔹حالا مقایسه کنید با خبر هایی مانند "واگذاری صد هزار هکتار زمین کشاورزی در روسیه به ایران برای کشت محصولات کشاورزی"، و یا این خبر خبرگزاری ایلنا که؛ ♦️"ونزوئلا با هدف کشت فراسرزمینی، یک میلیون هکتار زمین کشاورزی در اختیار ایرانی قرار داده است. این کشور برای کشت محصولات استراتژیکی چون ذرت و سویا مناسب است؛ ارزش اقتصادی سویا به مراتب از گندم بالاتر است. کنجاله سویا در تولید مرغ و دام بسیار کاربرد دارد. کشت سویا در هکتار حاشیه سود 150 درصدی دارد، در حالی که حاشیه سود گندم کمتر از 30 درصد است. کشت سویا و ذرت در ونزوئلا درآمد قابل توجهی را متوجه ایران می کند."؛ 🔹یا خبرهای مهمی مانند گسترش دیپلماسی اقتصادی در منطقه (عراق، تاجیکستان، ترکمنستان، قزاقستان، پاکستان و...) و فرا منطقه (از شرق دور تا آمریکای لاتین) که به قراردادهای راهبردی برای تنوع بخشی صادرات و بی اثر کردن تحریم ها انجامیده و می تواند تدریجا، ثبات و رونق را به اقتصاد ما بر گرداند. ♦️همان ها که عکس سفیر سوئیس با چند جعبه دارو، عکس کلوز آپ موگرینی با تیتر دروغ "هر چه تهران بگوید"، و یا عکس سلفی نمایندگان مجلس دهم با او را بزرگ نمایی می کردند، حالا اِبا دارند اتفاقات راهبردی برای گسترش دیپلماسی اقتصادی -بی اعتنا به برجام و تحریم و FATF- را منعکس کنند یا ضریب بدهند. 🔹طبیعی است آمریکا و غرب، از این که ایران در حال عبور از وضعیت فلجی و تعلیق و انتظار است، ناراحت باشند؛ اما این رسانه های ظاهرا ایرانی، چرا؟!
♨️ناتوی خاورمیانه؛ ایده‌ای که در نطفه خفه شد! 🔺در هفته های اخیر، رسانه‌های امریکایی خبر دادند که مقامات دولت امریکا نشست‌هایی با مقامات ارشد اسرائیل و چند کشور عربی برای هماهنگی‌های لازم جهت رویارویی با موشک‌ها و پهپادهای ایران برگزار کرده‌اند. بر اساس این گزارش‌ها، در این نشست‌ها «اویو کوخاوی»، رئیس ستاد ارتش اسرائیل، و همتایانش در چند کشور عربی حضور داشتند و به گفته رسانه‌های امریکایی این نخستین نشست امنیتی در این سطح میان مقامات اسرائیل این کشورها بوده که زیر نظر امریکا برگزار شده است. 🔺ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن، پیش از این در گفت‌وگو با شبکه CNBC تأکید کرد که اردن از تشکیل پیمان نظامی در خاورمیانه مشابه پیمان ناتو حمایت می‌کند و چنین اقدامی ممکن است. 🔺ایده ایجاد پیمان امنیتی در منطقه به تمایل امریکا به فاصله گرفتن از پرونده‌های خاورمیانه و تمرکز بر شرق آسیا مربوط می‌شود. به نظر امریکا، پیمانی امنیتی متشکل از اسرائیل و چند کشور منطقه بهترین راه برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای و رویارویی با نفوذ ایران است و می‌تواند موجب حل و فصل برخی پرونده‌های منطقه از جمله بحران فلسطین و سوریه و یمن بینجامد. 🔺اما چنین پیمانی با شماری از چالش‌های ساختاری مواجه است که مانع از عملی شدن آن می‌شود. موانعی که از لابه‌لای اظهارات مقامات عرب کاملاً قابل مشاهده است. 🔺«ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن در گفت‌وگو با روزنامه «النهار» گفت که پادشاه اردن این مسئله را در پاسخ به سؤال خبرنگار مطرح کرد و منظور امتداد ناتو در منطقه نبود بلکه الگوگیری از آن برای یک همکاری منطقه‌ای در برابر چالش‌های مشترک اعم از تروریسم و امنیت اقتصادی و اجتماعی بود. او گفت که اردن در جریان آنچه در رسانه‌ها درباره تشکیل نظام دفاعی یا امنیتی منطقه‌ای با حضور اسرائیل مطرح شده، نیست. وی تأکید کرد که پیشنهاد اردن ایجاد سازوکاری برای همکاری کشورهای عربی در برابر چالش‌هاست. وزیر خارجه اردن همچنین گفت که آنچه درباره شکل‌گیری پیمان اسرائیلی ـ عربی در برابر ایران در رسانه‌ها مطرح شده نیز با اردن در میان گذاشته نشده و اردن هرگز بخشی از چنین پیمانی نخواهد بود و چنین درخواستی هم از اردن نشده و در دستور کار نشست آتی سران 9 کشور عربی با رئیس جمهور امریکا نیز قرار ندارد. 🔺از سوی دیگر، «سامح شکری»، وزیر خارجه مصر، نیز در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای بحرینی خود در منامه گفت که ایده تشکیل پیمان نظامی عربی از نوع پیمان ناتو در دستور کار سفر رئیس جمهوری امریکا به عربستان و دیدار وی با سران چند کشور عربی نیست. او افزود که تشکیل چنین پیمانی نیاز به سازوکاری مشورتی دارد و در حال حاضر چنین پیشنهادی وجود ندارد. 🔺در میان کشورهای شورای همکاری نیز درباره نحوه تعامل با ایران، که «دشمن فرضی» این ناتوی عربی شمرده می شود، یکدستی وجود ندارد. با اینکه شاید چند کشور شورای همکاری به ایران به چشم دشمن نگاه کنند، به نظر می‌آید که اکثر آنها ترجیح می‌دهند مسائلشان با ایران را از طریق مذاکره حل کنند. 🔺مانع دیگر در شکل‌گیری چنین پیمانی حضور اسرائیل است. حضور اسرائیل به این معناست که چنین پیمانی در درجه اول علیه ایران خواهد بود. این نکته‌ای است که پادشاه اردن نیز به آن اشاره کرده بود: «دستورالعمل چنین پیمانی باید کاملا روشن باشد تا موجب نگرانی طرف‌های منطقه‌ای نشود». 🔺از سوی دیگر، برخی کشورهای عربی حاضر نیستند با اسرائیل وارد پیمان نظامی شوند. ضمن اینکه حضور اسرائیل، حساسیت گروه‌های مقاومت فلسطینی و لبنانی را برمی‌انگیزد که هرگونه تعامل با اسرائیل را تهدیدی علیه خود می‌شمرند. در این راستا، «اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی حماس، در سخنانی در بیروت گفت که تلاش‌هایی برای مهندسی منطقه بر اساس برنامه‌های امریکا و اسرائیل جریان دارد و افزود که «این توطئه‌ای است که قرار است به نفع اسرائیل و برای ادغام کامل آن در منطقه وتبدیل کردن آن به امر واقع انجام می‌شود». 🔺«نعیم قاسم»، معاون دبیر کل حزب الله لبنان، نیز تأکید کرد که روند عادی‌سازی روابط به تشکیل پیمان‌های نظامی با رژیم صهیونیستی کشیده شده است. اظهارات مقامات حماس و حزب الله نشان می‌دهد که آنان تشکیل چنین پیمانی را تهدیدی مستقیم علیه خود می‌شمرند و این محاسبات بسیاری از کشورهای عربی را که با حماس و حزب‌الله روابط دارند برهم خواهد زد. 🔺این چالش‌ها از فرصت تشکیل چنین پیمانی در سطح منطقه می‌کاهد هرچند نباید از این واقعیت غافل شد که گسترش روابط کشورهای عربی با اسرائیل فضای امنیتی منطقه را تغییر داد و می‌تواند به شکل‌گیری مناسبات گسترده امنیتی و نظامی بینجامد.