فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فیلم/شعارهای طرفداران مقتدی صدر علیه ایران
🔻پس از شکست های متعدد مقتدی صدر در برابر چهارچوب هماهنگی شیعه و ناتوانی او در تشکیل دولت و در نتیجه استعفای نمایندگان وابسته به وی ، طرفدارانش دیروز اینگونه خشم خود را بروز دادند.
🔸پرواضح بوده که مقتدی در پی کارشکنی در انتخاب شیاع السودانی است و بر طبق تصاویر نیروهای امنیتی وابسته به مصطفی الکاظمی نیز مانع معترضان برای ورود به پارلمان نشده اند.
🔸بی تردید اگر نخست وزیر جدید منصوب شود فرماندهان نیروهای امنیتی و نظامی تعویض می گردند و امثال عبدالوهاب الساعدی خانه نشین خواهند شد و دیگر طرفداران صدر به راحتی توانایی عرض اندام نخواهند داشت.
🔸به همین دلیل نیز مقتدی احساس خطر کرده و سعی دارد روند تشکیل دولت را با اردوکشی خیابانی و بهره گیری از جوانان احساساتی و نسبت دادن مشکلات به ایران ، مختل نماید.
🔸تصاویری که می بینید سردادن شعار ایران برو برو از سوی طرفداران مقتدی صدر است.
🔴 مقتدی صدر و بازی در زمین دشمن
بعد از از تحولات گوناگون پساانتخاباتی در عرصه سیاسی عراق و پس از ماه ها تلاش و رایزنی ، سرانجام چند روز پیش چارچوب هماهنگی (اطار التنسیقی) ، محمد شیاع السودانی را به عنوان نامزد نهایی جهت پست نخست وزیری معرفی کرد تا گامی بزرگ در رفع بن بست سیاسی در عراق برداشته شود.
اما روز گذشته طرفداران جریان صدر در اقدامی عجیب به ساختمان پارلمان یورش برده و برای ساعاتی صحن مجلس را تسخیر کردند تا یک بار دیگر ثابت شود که تصمیم مقتدی صدر در کناره گیری نماینده های جریانش از پارلمان نه یک اقدام مثبت برای حل مشکلات بلکه آغاز یک روند بسیار مخرب و ایجاد بن بستی پیچیده تر است.
نکته مهم اینجاست که همه این اتفاقات سبب تاخیر در انتخاب نخست وزیر جدید و در نتیجه ابقای دولت مصطفی الکاظمی شده است. کسی که سابقه همکاری با سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) را دارد و از زمستان ۱۳۹۸ قرار بود فقط چند ماه به طور موقت در پست نخست وزیری باشد ...
✍"قاسم اکبری"
🔰مخالفین داخلی و خارجی قانون «جوانی جمعیت»
📌«امیرحسین بانکی پور» نماینده مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، دیروز (سهشنبه، ۴ مردادماه) در همایش هادیان سیاسی معاونت سیاسی سپاه با موضوع «جوانی جمعیت»، سه دسته مخالف در برابر اجرای قانون جوانی جمعیت مجلس که در سال گذشته مصوب و ابلاغ شده است، برشمرد؛
۱- جبهه متخاصم در برابر جمهوری اسلامی ایران که با ابزارهای رسانههای مختلف، دائماً در حال ساخت برنامههای متنوع برای مقابله با این قانون است و تلاش میکند، گفتمان شکل گرفته در دهههای گذشته در خصوص کاهش جمعیت و فرزند کمتر را همچنان در میان افکار عمومی تقویت کند.
۲- اینرسی (محافظهکاری و علاقه به حفظ وضع موجود) و مقاومت حاکم بر نظامهای اداری در داخل کشور؛ بانکی پور در این زمینه افزود: «۳۰ سال است که نظامهای اداری ما بر اساس کاهش جمعیت تنظیم شده بودند. مثل؛ نظام بهداشت، سیستم دانشگاهی کشور، سازمان طرح و برنامه، وزارت راه و مسکن و ... . طی حدود ۳۰ سال اخیر رویههای حاکم بر این سیستم بر اساس کاهش جمعیت شکل گرفته است و اکنون تغییر این روند به عکس آن با مقاومتها و مخالفتهایی همراه است».
۳- کسانی که چرخش تجاری کثیف یا تمیزی در حوزه کاهش جمعیت طی دهههای گذشته داشتهاند. چرخش چند هزارمیلیاردی پشت سیاستهای تعدیل جمعیت بوده است. این عده نمیتوانند از منافع شخصی و گروهی خود صرفنظر کرده و با سیاستهای جدید کنار بیایند. منافع شخصی این جریان گرهخورده با تقابل با قانون جوانی جمعیت است.
⛔️دولت سیزدهم حاضر به تحویل کدام ساختمان به عنوان دفتر کار روحانی نشد؟
🔹داماد رئیس جمهور سابق مدعی شده دولت سیزدهم از اختصاص دفتر به «حسن روحانی» امتناع کرده و در ادامه گفته نهایتاً دفتر رهبر انقلاب دستورات لازم را برای واگذاری دفتری به رئیس دولتهای یازدهم و دوازدهم داده است.
🔹گفته می شود که ماجرای عدم اختصاص دفتر به حسن روحانی با روایت داماد وی متفاوت است.
🔹در همین رابطه یک منبع آگاه در پاسخ به این سوال که آیا دولت از تحویل دفتر به رئیس جمهور سابق امتناع کرده است، گفت: پس از پایان دولت دوازدهم و بر اساس روال معمول برنامه ریزی برای اختصاص دفتر به رئیس دولت پیشین آغاز شد اما تصمیم ابتدایی دولت سیزدهم برای استقرار آقای روحانی در یکی از ساختمانهای دولتی با پاسخ منفی اعضای دفتر ایشان روبه رو شد.
🔹آقای روحانی خواستار در اختیار گرفتن ملک جنجالی موسوم به «سلام» در محله جماران بود که در دوران دولت گذشته با وجود مشکلات قانونی میلیاردها تومان تجهیزات و امکانات رفاهی از بیت المال برای آن ایجاد شد.
🔹در همین مدت، نهاد ریاست جمهوری دولت سیزدهم با در اختیار گرفتن ساختمان جنجالی «سلام» مانع از خروج تجهیزات بسیار خاص الکترونیکی وارداتی و مستقر در این ساختمان توسط برخی نزدیکان دولت گذشته شد.
🔹در نهایت یک ساختمان دولتی در خیابان الوند برای دفتر ایشان پیشنهاد شد که با موافقت اولیه نمایندگان ایشان، ساختمان مذکور تخلیه و با انجام عملیات عمرانی و بهسازی، آماده تحویل شد ولی ظاهراً آقای روحانی بر روی ساختمانی خاص، هم از لحاظ موقعیت جغرافیایی و هم امکانات ویژه اصرار داشت که به جهت این اصرار، نهایتاً محل فعلی را خودش پیشنهاد داد که البته در خصوص این محل نیز مطالبی وجود دارد که فعلاً قابل بیان نیست.
✴️بررسی اجمالی بازار سرمایه
🔰از میان میراث های بجا مانده از دولت دوازدهم، بازار سرمایه را باید به عنوان یک زمین سوخته ی به معنای واقعی کلمه در نظر گرفت. اگر چه تامین مالی از بازار سرمایه در اقتصاد ایران هیچ گاه از ۲۵درصد بیشتر نبوده است، ولکن عملکرد متولیان امر در سال ۹۹ در بازار سرمایه به گونه بوده که این رقم در یک سال بعد از دخالت دستوری در بورس به کمترین میزان خود در دو دهه اخیر یعنی ۱۴درصد تقلیل یافت. اکنون نیز برآوردها حکایت از ان دارد که تبعات رویکرد گذشته و ریسک های جدید، همچنان بر بازار سرمایه سایه افکنده است.
1⃣ بزرگترین خسارت بازار سرمایه این بود که در شرایطی که در سالهای ۱۳۸۷ تا ۱۴۰۰، سهم بنگاههای خصولتی و دولتی از ۳۱ به ۶۲ درصد ارزش جاری بورس صعود کرد، سهم بنگاههای دانش بنیان، فنآوری و ماشین آلات از ۴.۹ به ۲.۸ درصد تنزل یافت. در واقع بازار سرمایه با فاصله گرفتن از فلسفه وجودی خود، به جای این که کانون تامین مالی بنگاه های فنآوری محور و دانش بنیان و اشتغال زا باشد، در جهت پشتیبانی از بنگاه های دولتی زیانده و صادرکننده مواد خام متمرکز شد.
2⃣نزدیک ترین ریسک کنونی بازار سرمایه نرخ بهره بالا ( ۲۱/۳۱) می باشد که باعث تشدید خروج سرمایه از این بازار شده است. استدلال دولت در بالا نگه داشتن نرخ بهره اینگونه است که سعی در کنترل تورم دارد. چرا که مهار سطح عمومی قیمت ها اولویت بیشتری نسبت به شاخص بازار سرمایه دارد.
3⃣مشکل دیگر تالار شیشهای پس از نرخ بهره، کاهش شدید اعتماد و کمبود نقدینگی و ترس سهامداران و سرمایهگذاران از ورود پولهای خود (به دلیل ترس از دخالت مجدد دولت و انتظارات سیاسی) به بورس می باشد. در دو سال گذشته بازار سرمایه دائم در حال خروج پول و خارج شدن سرمایهگذاران خرد از بورس بوده است. مخصوصا که بازارهای رقیب مثل مسکن، در کوتاه مدت سود بیشتر با ریسک کمتر را ارمغان داشته اند.
4⃣در چند ماه اخیر، اقدامات دولت برای حمایت از بازار سهام (با اعطای یارانه ها و معافیت ها ، تخصیص منابع صندوق توسعه ) بیشتر منجر به افزایش قیمت سهام بنگاههای خصولتی و رانتی شده است و نتوانسته روند گذشته را به صورت اساسی تغییر دهد.
4⃣روند دو سال گذشته در بازار سرمایه و زیرساخت های این بازار موجب شده تا سرمایه های مردم به جای رونق بخش خصوصی، صرف تقویت و رشد بنگاههای خصولتی شود. این وضعیت به همراه ضعف قوانین حاکم بر معاملات بازار سرمایه، شرایط غیر رقابتی و ناعادلانه ای را به زیان مردم و بخش خصوصی و به سود حقوقی ها و شرکت های خصولتی رقم زده که موجب تضعیف هر چه بیشتر اقتصاد شده است.
🔚درصورتی که روندهای موجود در بورس تغییر نکند، بازار باید خود را برای یک دوره رکود عمیق تر آماده نماید. هرچند ریسک ها و ابهامات متعددی بازار سرمایه را تهدید میکنند، اما به نظر میرسد دولت و وزارت اقتصاد به عنوان متولی اصلی بازار سرمایه باید برنامه ریزی منسجمی برای بازگشت اعتماد به تالار شیشه ای طرح ریزی کنند.
✍علی محمدی
💬 جریان معارض چرا زلزلههای اخیر را به اقدامات هستهای ارتباط میدهند؟
🔹گزارشات بدست آمده حکایت از این دارد که پس از وقوع زمینلرزههایی در برخی مناطق کشور، برخی جریانات ضدامنیتی بخصوص در منطقه غربی استان هرمزگان درصدد قرار گرفتند که وقوع زمین لرزه در این مناطق را تعمدی عنوان کرده و متاثر از انجام آزمایشات موشکی و هستهای نسبت دهند.
🔹در این خصوص رصد فضای مجازی و فضای تبادل اطلاعات نشان میدهد در روزهای اخیر برخی افراد با ذکر خاطرههای جعلی از دیدن آتش بزرگ در آسمان دقایقی قبل از زلزلهها بر این شایعات دامن زدهاند و این در حالیست که مسئولان مرتبط با موضوع لرزهنگاری و بطور خاص سازمان زمینشناسی در قبال ارائه ادلههای علمی برای چنین زمینلرزههایی و عدم نقشآفرینی مناسب در توجیه و آموزش افکار عمومی در زمان وقوع زلزلههای بزرگ در کشور بر شایعهها دامن زده است.
🌐 جریان سازی رسانه ای و خبری
🔸جریان سازی رسانهای میتواند اهدافی همچون راه اندازی و اجرای هجمههای فرهنگی را دنبال کند. از طرف دیگر میتواند به منظور نهادینه شدن یک تفکر استفاده شود.
🔸جریان سازی رسانهای فرآیندی است که رسانهها از آن به منظور همراه کردن #مخاطبان استفاده میکنند.جریان سازی میتواند هم با هدف مثبت و هم با هدف منفی انجام گیرد. به همین دلیل میتوان آن را یک شمشیر دو لبه دانست.
💢در رابطه با جریان سازی رسانهای به چند نکته باید توجه داشت:
1️⃣ هدف از جریان سازی تغییر یا تثبیت نگرش و افکار عمومی نسبت به یک مقوله به طور دلخواه است
2️⃣ وسایل ارتباط جمعی همانند تلویزیون، رادیو، خبرگزاریها، شبکههای اجتماعی و … ابزارهای ایجاد و انتشار جریان سازی هستند
3️⃣ مالکان رسانهها، حکومتها، سیاست گذاران، بنگاههای تبلیغاتی و … میتوانند منبع جریان سازی باشند
4️⃣ جریان سازی در قالبهای رسانهای ارائه میشود مانند برنامههای آموزشی، تفریحی، خبری و … . در این زمینه پیام رسانه، نقش ویژهای را دارد
5️⃣ جریان سازی در طول یک فرآیند و به صورت تدریجی، نظام مند و غیر مستقیم ارائه میشود.
💠 مراحل جریان سازی رسانهای
🔺"شناخت مخاطب" و تفسیر نگرش او برای برنامه ریزی فرآیند جریان سازی
🔺"اقناع مخاطب"
🔺"تثبیت ایجاد جریان" به عنوان حساسترین مرحله جریان سازی.
📍باید توجه داشت که جریان سازی رسانهای تا زمانی که در خدمت اهداف مثبت و مبارزه با هجمههای دشمنان قرار گیرد، میتوان به آن به عنوان یکی از مزیتها و فرصتهای رسانه نگاه کرد.
✅ جایگزین گشت ارشاد چیست؟
✍عبدالله گنجی
🔻#حجاب که بهخودیخود یک مسئله فرهنگی- اعتقادی است، نباید به امر سیاسی تبدیل شود و کمکم اصل هنجارشکنی به حاشیه برود و منازعه بین اسلامگرایان و براندازان سکولار جایگزین آن شود.
🔸حقیقت این است که گشت ارشاد با بدحجابی بهمعنی عرفی آن کاری ندارد و اصلا مثال کلیشهشده «۲تارمو» محل منازعه نیست، آنچه پنهان میماند اینکه جامعه هدف گشت ارشاد بدحجابی عرفی-تربیتی نیست، بلکه چند دسته هستند که شاخکهای گشت ارشاد را حساس کردهاند که عمل آنان فراتر از ناهنجاریهای عرفی است.
1⃣ «سیالیّت جنسیتی» یکی از این موارد است. دختری که پسرانه بیرون میآید تا جلبتوجه کند، پسرگونه باشد، کلاه و شلوارک و...
2⃣ گروهی هستند که لباس راحتی درون منزل و بیرون آنها خیلی متفاوت نیست و حداقلها را هم رعایت نمیکنند.
3⃣ کسانی هستند که بدحجابی آنان امری عرفی-تربیتی و فرهنگی نیست که عناد میورزند و همزمان برای تقابل با پلیس سناریو میچینند که دوربین و جیغ ۲ عنصر این سناریو است. پلیس هم از عواقب جنگ روانی هر برخورد آگاه است اما حقیقت این است که زمانی پلیس وارد میدان دستگیری یا برخورد میشود که ۳ دسته ذکرشده درصدد شکستن اقتدار آن برمیآیند و طبیعی است که پلیس درصدد اثبات اقتدار خود برمیآید.
🔺 با این حال مواجهه با حجاب سطح کوتاهمدت و بلندمدت دارد و برخورد قهری نباید روش اول باشد. کار فرهنگی همراه با خوندل است و البته میوههای آن هم دیررس است.
🔻اما باید چه کرد؟
1⃣ هنر از اساسیترین روشهای حل مسئله حجاب است. آنچه با هنر آمیخته شود، ماندگار میشود. هنر فاخر الگوبخش و جذاب است. این حجاب تقریبا در سیما و سینمای ما غریب است. هنر الگوبخش، اصل اساسی است.
2⃣ آموزش و پرورش رکن تربیتی کشور ماست. اگر معلمانی هم تراز با فرهنگ ایرانی-اسلامی سکاندار تربیت باشند، اثر شخص معلم بینظیر است.... جمهوری اسلامی هنوز منزلتی که بهترین و مؤمنترین جوانان این کشور به آموزش و پرورش سرازیر شوند، ایجاد نکرده است. معلم میتواند جامعه را سالم یا فاسد کند.
3⃣ تولیدات البسه بسیار مهم است. واقعیت این است که بازار لباس زنانه ما برای متدینین نیست. ممکن است گفته شود که تقاضا این است، پس تولیدکننده بهسمت این نوع پوشش میرود. واقعیت اما این نیست که جوان مدلی را در ذهن دارد و در بازار بهدنبال آن میگردد و میخرد بلکه «تقاضاسازی» در ویترین مغازه اتفاق میافتد.
4⃣ گفتوگو بخش فراموششده مسئله حجاب در جامعه ماست. تقریبا نه در کرسی آزاداندیشی و نه در سیمای ما مشهود نیست. مبتذلپوشان هیچ دلیل منطقی و قابل ارائه ندارند. حرف اول و آخر آنان درباره چرایی پوشش و رفتار خود این است که «به شما ربطی ندارد. دوست دارم!»
🔺 بدون تردید اکثریت بدحجابان جامعه ما عفیف هستند.
همینها روز غدیر در خیابان ولیعصر بودند، فردا همینها در جرگه عاشوراییان هستند، اما نقص دارند. این نقص فرهنگی را نباید سیاسی کرد. آن ۳ دسته که در بدو این نوشتار آورده شد، اقلیت بسیار کوچکی هستند که علاوه بر برخورد باید گفتمان غالب علیه آنان باشد و فضای عمومی را برای خود تنگ احساس کنند. مردم باید به میدان بیایند.
چرا مقایسه ایران و کره شمالی اشتباه است ؟
✍ علیرضا تقوی نیا
🔸️وقتی صحبت از قدرت اتمی ایران می شود ، بسیاری می گویند آخر و عاقبت این مسیر ، کره شمالی شدن است .
🔸️اما آیا مقایسه ایران و کره شمالی صحیح است؟
🔸️آیا ریشه مشکلات اقتصادی کره شمالی، سیاست های میلیتاریستی این کشور و تلاش این کشور برای ساخت و انباشت سلاح اتمی است ؟
🔸️به اعتقاد راقم این سطور ، مقایسه ایران و کره شمالی از اساس اشتباه و شاید ناشی از رویکردهای تدلیس مئابانه باشد به دلایلی که در زیر ذکر می گردد.
1️⃣ کره شمالی در واقع یک پادگان است و دیواری آهنین بین خود و دنیای بیرون کشیده است و اینگونه سعی دارد خود را ایزوله نماید تا از گزند ورود تفکرات مخالف و تلاش های رقبا برای تغییر رژیم سیاسی این کشور جلوگیری کند .
2️⃣ در کره شمالی بخش خصوصی وجود ندارد و این کشور یک کشور سوسیالیستی مطلق با اقتصاد دستوری است و به همین دلیل هیچ گونه شکوفایی اقتصادی و توسعه سیاسی در آن قابل تصور نیست و مردم تحت اراده مطلق کیم جونگ اون هستند و برای نمونه صبح ها با صدای شیپور دولتی بیدار می شوند و شبها طبق ساعت تعیین شده حکومت می خوابند.
3️⃣ کره شمالی نه نفت دارد و نه گاز و تنها مقداری معادن ذغال سنگ دارد که محصولات آنها را به چین صادر می کند و در نتیجه درآمد سرانه این کشور بسیار پایین است.
4️⃣ کره شمالی موقعیت ژئوپلیتیکی تاثیرگذاری ندارد و تقریبا در حاشیه شرق آسیا واقع شده است و در مسیرهای ترانزیتی نیست و به همین دلیل اهمیت ژئواکونومیکی آن پایین است.
5️⃣ این کشور در روابط خارجی خود سیاست انزوای بین المللی را دنبال می کند و اتفاقا از این استراتژی نیز سود می برد زیرا تفکرات مهاجم علیه رژیم توتالیتر آن پشت مرزهایش باقی می ماند و به توده های آن سرایت نمی کند.
در واقع عدم هرگونه ارتباطی میان این کشور و مردمش با دنیای خارج ضامن بقای حکومت کیم شده است .
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴درآستانه محرم، یاد کنیم از سردار دلها که می گفت ما ملت شهادتیم، ما ملت امام حسینیم
🌹و در راه دفاع از حرم اهلبیت سرانجام اربا اربا شد
🏴چرا شیعیان از شب اول محرم محزون میشوند؟
◾️به امام صادق صلوات الله عليه عرض شد: آقای من به فدایتان شوم، وقتی کسی می میرد یا کشته می شود جلسه نوحه ای برای او می گیرند؛ و من مشاهده می کنم که شما و شیعیانتان از اول ماه محرم اقامه عزا می کنید.
◾️حضرت فرمودند:این چه حرفی است! هنگامی که هلال ماه محرم دمیده می شود، ملائکه پیراهن امام حسین عليه السّلام را آویزان می کنند در حالیکه از ضربه های شمشیر پاره پاره شده و آغشته به خون است؛ ما و شیعیانمان این پیراهن را با چشم دل (و نه با چشم ظاهری) می بینیم، پس اشک های ما سرازیر می شود.
📚خصائص الزینبیة، ص ۴۹ - ثمرات الأعواد