فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رفیق ماه/امشب شهادتنامه عشاق امضا می شود
🔹در رثای حاج قاسم سلیمانی
🔸حاج صادق آهنگران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این یک دقیقه را ببینید و آرام باشید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پشتپرده نقش سلطنتطلبها در آشوب و اغتشاش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتشار ویدئویی از پدر مهسا امینی بالای سر پیکر فرزندش و تاکید به سالم بودن سر دخترش
💠 واکنش دانشگاه تهران به خبر اخراج زیباکلام: وقتی بازنشسته است، نباید توقع درس دادن داشته باشد
♦️رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در واکنش به خبر اخراج دکتر زیبا کلام گفت: دکتر زیبا کلام چهار سال قبل یعنی درسن ۷۰ سالگی بازنشسته شده است.
♦️در حال حاضر ۲۸ استاد در دانشکده فعالیت دارند که حتی به اندازه کافی برای استادان درس وجود ندارد بنابراین وقتی فردی بازنشسته میشود نباید چنین توقعی داشت.
پیشتر او گفته بود
صادق زیباکلام: حراست دانشگاه اعلام کرده که من حق تدریس ندارم.
از کشتهسازی تا جریانسازی
🔺 آنالیز تحرکات اغتشاش گران با پشت صحنه تمام آمریکایی_صهیونیستی و دقت در فرمایشات رهبر انقلاب نشان میدهد که مثلث سرویسهای جاسوسی بیگانه، پوشش رسانهای معاند بینظیر وعوامل منافق داخلی، افق اغتشاشات را به سمت تجزیه ایران تدوین کردهاند.
فرایند و چشم انداز کشته سازی های اخیر را مروری داشته باشیم.
1️⃣ کشته سازی: ضدانقلاب و تجزیه طلبان برای پیشبرد اهداف از پیش تعیین شده و بدلیل فقدان پایگاه اجتماعی، نیاز مبرم به جرقه مهیج و تحریک کننده دارند. هرچقدر وضعیت انسجام و پیشرفت جامعه در نقطه مطلوب تری باشد، نیاز به شوک و بهت قوی تری است. پس کشته سازی بهترین گزینه برای شروع یک جریان است که لمپن های اجیرشده و در خدمت سرویس های جاسوسی بیگانه، ترتیب این مرحله را میدهند.
2️⃣ روایت سازی: از آنجایی که روایت ها از واقعیت ها سبقت گرفته اند و کشته سازی نیازمند امتداد مجازی است، فاز روایت سازی از طریق بنگاههای خبرپراکنی استارت میخورد. bbc ها شروع به دروغ و شایعه سازی و پاره حقیقت گویی میکنند و گام ذهنیت سازی را پیش میبرند.
3️⃣ هشتگ سازی: روایت کاذب بایستی غالب شود و نیاز به مصرف مخاطب و کنترل توجه دارد. این گام از طریق ربات ها و لشگر سایبری سنتکامیها محقق میشود. تکنیک ترندینگ و مصرف توجه مخاطب از طریق هشتگ سازی، تسخیر مجازی مخاطب را در پی خواهد داشت. بطور کلی هشتگ سازی به زبان اعتراض عصرجدید تبدبل شده است.
4️⃣ فضا سازی: هشتگ سازی مقدمه ای برای کمپین سازی می شود که در نتیجه باعث تولید فضای غالب کاذب شده و توجهات را از فاز مصرف به مرحله باور نزدیکتر میکند. در فضاسازی با تکنیک آستروتورفینگ، سعی بر آن است که قشر خاکستری و خاموش را به سمت تقویت دُز اعتراضات بکشاند.
5️⃣ اسطوره سازی: حال که فضاسازی بخشی از توجهات را جلب نمود و صورتبندی مجازی اعتراضات هم به سرانجام رسید، نیاز به سمبلیک شدن اعتراضات برای عبور از فضای مجازی به سمت فضای عینی و اجتماعی است. آنچه که کاربر و مخاطب را از خانه به خیابان میکشاند وقتی است که پای یک نماد و اسطوره در میان باشد. فیلمها و تصاویری متفاوت از مرحوم یا مرحومه جهت قهرمان سازی و تحریک و تعمیق احساسات منفی در همین راستا وایرال میشود.
6️⃣ شعارسازی: در شرایطی که پای نماد و کاریزما هم وسط باشد، برای معنادهی و راهبری اعتراضات در میدان و اینکه فرایند اقناع تکمیل شود یا دچار خدشه نشده و یک جنبش تمام عیار و ریشه دار شکل بگیرد، شعارها و مضامین رادیکال و هویت بخش وارد صحنه شده و دست لیدرها را در هدایت اعتراضات بازتر میکند.
7️⃣ شبکه سازی: اثربخشی و بقای اعتراضات به هویت اجتماعی و فراگیری آنهاست. فاز تعمیم و توسعه اعتراضات از طریق شبکه سازی رقم میخورد. این شبکه، مامور محلی سازی، استانی کردن و ایجاد تنوع اقلیمی و زبانی اعتراضات در سراسر کشور است که بقا و توسعه جنبش را تامین میکند.
8️⃣ تصویرسازی: وقتی شبکه سازی شکل گرفت، تنوع و تکثر داده ها و مدیاها برای خبرپراکنی بیشتر میشود. جنبش و اعتراضات برای باورپذیری بیشتر و ذهنیت سازی عمیق تر نیازمند رفت و برگشت جدی میان فضای مجازی و میدانی است. شبکه خانگی و مستندهای ورزشی در تصویرسازی لیدری میکنند و مکمل فضای میدانی میشوند. برخی مجریان و مربیان ورزشی هم در همین راستا سیاهپوش می شوند و بعضی از ورزشکاران هم برای حفظ فضا و بازتولید تصویر خلق شده، مچبند سیاه میبندد.
دیالکتیک مجازی و میدانی باعث تصویرسازی نو و نمایش یک بحران اجتماعی خواهد بود که برای همراهی و حمایت و تسخیر کامل افکار عمومی به کار بسته میشوند.
9️⃣ واقعیت سازی: وقتی فضای میدان شلوغ شد و فضای مجازی به تسخیر در آمد و ذهنیت عموم دچار مسمومیت خبری ناشی از تصویرسازی گردید، یک فرامتنی سیطره پیدا میکند به نام بحران و شرایط انقلابی. واژه انقلاب با طی چنین فرایند پیچیده ای است که برخی را دچار تردید و ابهام و توهم میکند. این وسط، خواننده معلوم الحالی هم میگوید که انقلاب اسلامی سقوط کرده و ما الان وسط انقلابیم!!
🔟 جریان سازی: با ترکیب فضای مجازی و میدانی و ذهنی مسموم و فرایندی که طی شد، خط خبری و تصویرسازی در بازه زمانی کوتاهی به فاز جریان سازی می رسد که اتصال خبری از روایت سازی تا جریان سازی به آنارشیسم و هرج و مرج و خشونت ختم میشود.
🔻 افق و چشم انداز این مکانیزم تولید خشونت و آنارشیسم، تجزیه ایران با چاشنی گسل سازی ترکیبی(جنسیتی، مذهبی و قومیتی) است.
✍علیرضا محمدلو
🔴تحلیل راهبرد جدید دشمن در اغتشاشات اخیر
⏪نتایج تجزیه و تحلیل تهاجم رسانه ای در ۲۴ ساعت اخیر نشان می دهد، حجم قابل توجهی از پست ها، استوری ها، برنامه های زنده و تحلیل های شبکه های رسانه ای بی بی سی، من و تو، ایران اینترنشال، منافقین، پان عربسیم و ... نسبت به تحریک مردم بومی و کارگران صنعت پتروشیمی منطقه ویژه عسلویه، محتواهای تحریک آمیز تولید و منتشر نموده اند.
🔺بی بی سی هر ساعت به صورت میانگین یک خبر، تحلیل یا تصویر از نا آرامی های عسلویه منتشر می نماید و در بستر فضای مجازی خود حدود ۱۰ پست و خبر تحلیلی منتشر نموده که در مقایسه با سایر مناطق ناآرام کشور بی سابقه است.
🔺چرا توسعه چتر رسانه ای تحریک و تهیج در مناطق صنعتی پتروشیمی مهم است؟
۱. خطرات عظیم و فوق تصور زیست محیطی و فاجعه انسانی در صورت خرابکاری و انفجار در مخازن پتروشیمی و پالایشگاه های گاز منطقه
۲. بهره گیری از زمینه های نارضایتی و تحریک پذیری زیاد برخی از اقوام ساکن در منطقه
۳. دسترسی گروهک های مسلح تجزیه طلب از طریق مرزهای آبی به منطقه
۴. امکان تحریک قوم عرب و لر خوزستان با کمک پروژه های کشته سازی توسط گروهک های مسلح
۵. تاثیرات کلان اقتصادی صنعت پتروشیمی در چرخه اقتصاد کشور به ویژه تولید خوراک برای صنایع پایین دستی
۶. تمرکز سرویس های جاسوسی به ویژه موساد روی مناطق ویژه پتروشیمی عسلویه و بندر ماهشهر
۷. تغییر موازنه سهم ایران از میادین مشترک انرژی
۸. تاثیر خرابکاری صنعتی در مذاکرات هسته ای و دیپلماسی بین المللی ایران
⏪بهتر است مسئولین استان های بوشهر و خوزستان با فوریت به این مساله رسیدگی و لیدرهای گروهک ها شناسایی و دستگیر شوند.
✍ مجید قنبری
🔴توئیت عجیب وزیر دولت رئیسی؛
⏪ ضرغامی: مردم اگر نخوان امربمعروف بشن کیو باید ببینن؟!
🔹 وزیر میراث فرهنگی: مدتی پیش در مورد ستاد امربمعروف توئیت زدم و مورد گلایه قرار گرفتم ، که چرا این نهاد مقدس را تضعیف می کنم !
🔹 امروز که ظاهرا همه ی آن دوستان به همین نتیجه رسیده اند ، میگم : «باباجون مردم اگر نخوان امربمعروف بشن کیو باید ببینن؟!»
⏪وقتی وزیر دولت رئیسی نمیفهمه امر معروف جزء فرائض دینی هست و اونو مورد هجمه قرار میده چه انتظاری میتونیم از مردم عادی داشته باشیم؟؟ بوی گند اظهارات قبلی ایشون هنوز به مشام میرسه. جناب آقای رئیسی حواستون به نزدیکانتون هست؟
⏪ عطش کسب محبوبیت در بین اقشار غیرمذهبی با زدن حرفهای کلیشه و وهن آلود برخی ها را به چه بیراه ای کشانده
چهره نزدیک به ایران رئیس جمهور عراق می شود ؟
🔸️المیادین ادعا کرد عبداللطیف جمال رشید عضو اتحادیه میهنی کردستان (حزب متمایل به ایران و رقیب حزب دموکرات کردستان) و مشاور جلال طالبانی مورد توافق گروههای کردی برای ریاست جمهوری عراق قرار گرفته است.
🔸️وی ۲ دوره سمت وزیر امور آبی عراق را برعهده داشت و باجناق و مشاور ارشد جلال طالبانی اولین رئیس جمهور این کشور بود.
🔸️جلال طلبانی و عبداللطیف رشید هر ۲ داماد ابراهیم احمد نویسنده مشهور کرد بودند ؛ مام جلال با هیرو ازدواج کرد و لطیف رشید با شهناز.
🔸️شهناز ابراهیم احمد همسر لطیف رشید عضو کمیته مرکزی اتحادیه میهنی است و دشمنی عمیقی با مسعود بارزانی دارد.
🔸️همچنین مظهر خالقی خواننده مشهور کرد ایرانی، شوهر خاله همسر لطیف رشید است.
🔸️لازم به ذکر است که نامزدی لطیف رشید برای سمت ریاست جمهوری، ابتدا مورد مخالفت جدی حزب دموکرات کردستان بود اما احتمالا با استعفای جریان صدر و تقویت جایگاه چهارچوب هماهنگی گروههای شیعه در پارلمان عراق ، در نهایت بارزانی از روی ناچاری به ریاست وی رضایت داده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#کلیپ | مصاحبه تاریخی شاه درباره زنان که دیدنش برای سلطنتطلبان حامی جریان زن_زندگی_آزادی خطر سکته داره
🍃🌹🍃
❌ از تحقیر فرح در مقابل دوربین خبرنگار امریکایی، تا نگاه جنسی به زنان در کتاب خاطرات نخست وزیر محبوبش، اسدالله اعلم
🇮🇷 رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام
🍃🌹🍃
🌺 امام خامنهای:
🔸این اغتشاشهای پراکنده طراحی انفعالی و ناشیانه دشمن در مقابل پیشرفتها و حرکتهای ابتکاری و بزرگ ملت ایران است.
🔹 تا هنگامی که ملت در مسیر نظام اسلامی و ارزشهای دینی قرار دارد، این دشمنیها ادامه خواهد داشت و تنها راه علاج آن ایستادگی است و مسئولان کشور نیز مراقب باشند اینگونه مسائل آنها را از مسئولیتها و وظایف اصلی در عرصه داخلی و خارجی باز ندارد.
🔸حکم اینهایی که میآیند در خیابان یک جور نیست؛ بعضیها یا عامل دشمناند یا اگر عامل دشمن هم نیستند همجهتِ با دشمناند، با همان اهداف میآیند در خیابان. بعضیها هم نه، هیجانزدهاند، اینها یک حکم ندارند. این دستهی دوم را با کار فرهنگی باید درست کرد. دستهی اول را نه، مسئولین قضایی و امنیتی موظفند کارهایشان را انجام بدهند، این که حالا کسی بگوید که آقا فضا را امنیتی نکنید بله ما هم موافقیم تا آنجایی که ممکن است فضای کشور نباید امنیتی بشود. اما کار فرهنگی در جای خودش، کار غیرفرهنگی هم در جای خودش، بایستی انجام بگیرد به اینها توجه بکنید.
🔴ایران اینترنشنال که عربستان سعودی همه پول و امکاناتش را می دهد، با ذوق و شوق استوری شایان مصلح بازیکن سابق پرسپولیس را دارد پوشش می دهد.
🔹 دقت کردید؟ رسانه ای که تاسیس شده تا ریشه شیعه را قطع کند دارد از دعای فرج شایان مصلح حرف می زند! ناخودآگاه یاد این بخش از سخنرانی امام خمینی افتادم:
🔹 «انگلیسی ها که آمده بودند عراق را گرفته بودند، شنیدم که آن سردارشان دیده بود که یک کسی دارد بالای مأذنه یک چیزی میگوید ـ اذان میگفتند. گفته بود این چیست؟ گفته بودند اذان میگوید. گفته بود که این کار برای امپراتوری انگلستان هم ضرر دارد؟ گفته بودند نه. گفت پس بگوید، هرچه میخواهد بگوید!» ۱۳۵۸/۰۳/۰۸
✍امیرحسین ثابتی
⭕️سفر مشکوک دیپلمات انگلیسی به ایران پیش از آشوبها
🔸یکی از مسئولین میز ایران در وزارت خارجه انگلیس چند روز قبل از آشوبهای اخیر با سفر به تهران، اقداماتی برای هماهنگی اغتشاشگران انجام داده بود.
🔸در جریان اغتشاشات اخیر در کشور برخی سفارتخانههای خارجی و بطور خاص اروپایی و با محوریت سفارت آلمان نقش موثری در هدایت و سازماندهی آشوبها در کشور داشته و اقداماتی نیز برای تحریک اوباش به اقدام علیه ایران انجام دادهاند.
🔹مطابق گزارشات بدست آمده از منابع امنیتی، علاوه بر سفارت آلمان، انگلیسیها نیز در غائله اخیر نقش زیادی داشته و به افزایش بحران در ایران دامن زدهاند. مطابق این خبر یکی از مصادیق ورود و دخالت انگلیس در حوادث اخیر، ورود پرحجم دیپلماتهای بریتانیایی به ایران در ماه گذشته است.
🔸براساس اطلاعات دریافتی در میان چهرههای وارد شده به ایران در مدت اخیر، نام خانم استفانی القاق نماینده ارشد انگلیس در مذاکرات وین و از مسئولین میز ایران در وزارت خارجه انگلیس نیز وجود دارد که ایشان چند روز قبل از آغاز آشوبها وارد کشور میشود و از نزدیک بر روند مدیریت اوضاع در ایران نظارت میکند.
🔹مطابق برخی گزارشات بدست آمده از علت حضور این خانم در ایران، وی به عنوان سرپل و یکی از کانونهای اصلی ارتباطات با جریانات معارض در داخل کشور عمل کرده و نقش موثری در هدایت و عملیات رسانهای-میدانی اغتشاشات اخیر داشته است.
💠 چند جمله با پدر «مهسا امینی»
✍علی حیدری
▪️کاش زودتر همهی واقعیت را میگفتید و جان جوانان را به خطر نمیانداختید
🔹شب گذشته فیلم حضور پدر مهسا امینی در بیمارستان و بر بالین وی منتشر شد. مشخص شد که در همان ۲ روز اول مقامقضایی از آقای امینی میخواهد بدن دخترش را بررسی کرده و ببیند آیا آثاری از ضرب و شتم بر روی آن وجود دارد یا نه؛ که پدر وی وجود آثار ضرب و شتم را رد میکند.
🔹آیا بهتر نبود پدر مهسا بعد از درگذشت دخترشان، از همان ابتدا به جای انکارهای بلاوجه و برخی کذبگوییها، مواردی که در فیلمِ گفتهبودند را بیان میکردند؟
🔹در اینصورت شاید بخش مهمی از این اتفاقات در این بیش از ۲۰ روز گذشته رخ نمیداد و جان انسانهای دیگری گرفته نمیشد و خانوادههای بیشتری عزادار نمیشدند.
🔹در اینمیان رسانههای ضد ایران با موجسواری بر ماجرای فوت مهسا امینی و با برانگیختن احساسات مردم و با استفاده از عوامل خود در داخل، دست به اقدامات امنیتی و آشوبگرایانه زدند.
🔹مردم ایران حق دارند از آقای امینی بپرسند که اگر دختر شما عزیز بود که حتماً همینطور بود، آیا برای جان دیگران همینقدر دغدغه قائل بودید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری از بازداشت عوامل موساد که قصد داشتند تاسیسات صنعتی اصفهان را منفجر کنند
🌐 nournews.ir
⭕️ چرا کار فرهنگی به تنهایی در حوادث پس از وفات مهسا امینی کفایت نمیکند؟! چرا نباید از کار امنیتی و قضایی در این نوع حوادث غفلت کرد؟!
✍مهدی جهان تیغی
🔺 رهبر انقلاب در دیدار با اعضای دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام فرمودند: اینکه برخی میگویند فضا را امنیتی نکنید بله ما هم موافق هستیم و تا آنجایی که ممکن است فضا نباید امنیتی شود اما کار فرهنگی جای خود و کار قضایی و امنیتی هم در جای خود.
👈 در اینباره بیشتر بخوانید:
1⃣ حوادث پسا وفات مهسا امینی نشان میدهد که اینبار دشمن نه تنها بسیار گسترده و آشکارتر بلکه با روشهای امنیتی و اطلاعاتی پیچیدهتری نیز وارد عملیات شده است. حجم هماهنگیها و لایههای مختلف سازماندهی شده از رسانه تا کف خیابان نشان میدهد که نمیتوان از این سازمان شکل گرفته به راحتی گذشت. بدین معنا که این سازمان و ساختار شکل گرفته بر اساس طراحیهای امنیتی و اطلاعاتی صورت گرفته و همچنین خطر آفرینی آن برای امنیت کشور به اتمام نرسیده و برای مقابله و از بین بردن آن راهی جز اقدام امنیتی و اطلاعاتی نیست. اساسا برای کور شدن چشم فتنهانگیزان و عوامل پشت صحنه راهی جز کار امنیتی نیست. باید در نظر گرفت که کار فرهنگی مربوط به محیط داخلی است و علاوه بر همه اقشار جامعه شامل بخشی از جمعیت فریب خورده، نوجوانان هیجانی شده و جوانان دچار خطا و اشتباه قابل تخفیف و اغماض نیز هست ولی مواجه کامل با این حوادث علاوه بر کار فرهنگی، خنثی سازی اقدامات دشمن و عوامل آن از طریق کار اطلاعاتی و امنیتی است.
2⃣ در این نوع چالشهای فراگیر امنیتی و اجتماعی متاسفانه عدهای با ژست روشنفکری چنان جنبه کار فرهنگی در افکار عمومی را برجسته و علل بوجود آمدن حوادث را فقط به این موضوع و حل مسأله را هم تنها به آن ربط میدهند که نقش آفرینی دشمن در افکار عمومی کمرنگ میشود و حتی تقصیر کل ماجرا را به داخل برمیگردانند. بالتبع پس از چنین خطاها و آدرسهای غلط مطالبه طبیعی و عاقلانه تنبیه عوامل دشمن توسط قوه قضاییه نه تنها در میان بخشی از مردم کاهش پیدا میکند بلکه برخی احکام صادر شده برای تنبیه کوچک برخی عوامل دشمن که حتی متناسب با بزرگی جرم آنها هم نیست، به راحتی در بخشی از افکار عمومی دچار خدشه و شبهه میشود. ضمن اینکه اقدام قضایی یک جنبهاش اجتماعی و فرهنگی است، یعنی تنبیه افراد به منظور غفلتزدایی به خصوص از قشر جوان جامعه هم است که عاقبت و تباه شدن افرادی که عامل یا همسو با دشمن شدهاند را مشاهده کرده و عبرت بگیرد.
3⃣ تجربه فتنههای گذشته و حوادث مشابه نشان میدهد که غفلت و یا کوتاهی از تکمیل کامل پروسه و همه جانبه کار امنیتی و قضایی و یا عدم استمرار و جدیت در آنها سبب شده که در برخی حوادث جدید گاهی از همان غفلتها آرامش کشور ضربه بخورد.
🔰 رهبر انقلاب در تحلیل حوادث اخیر:
👈🏻 این اغتشاشات یک حرکت خودجوش نیست، دخالت دشمنان در آن واضح و مورد تأیید همه است / ممکن است دشمنان از یک زمینههایی استفاده کرده باشند
🔻 امروز دخالت دشمنان در این حوادث اغتشاشات خیابانی مورد تأیید همه است. این جور نیست که حالا یکی ادعا کند که به چه دلیل. نه، همه قبول دارند. یعنی واقعاً روشن و واضح شده است. حتی صاحبنظران بیطرف خارجی هم تصریح کردند به این معنا؛ قبول دارند که این تحریکات یک چیز خودجوش درونی نیست.
🔺 البته ممکن است از یک زمینههایی استفاده کرده باشند. لکن تحریکات تبلیغاتی و اثرگذاری فکری و اینها، ایجاد هیجان، تشویق، راه نشان دادن و ... اینها کارهایی است که واضح است که دارد انجام میگیرد. ۱۴۰۱/۷/۲۰
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔺ایرنا: جریان نفاق، کومله و دموکرات بیشترین مداخله را در آشوبها داشتند/بدنه اصلی اغتشاش تمام شده است
🔹مقام ارشد امنیتی کشورمان درباره آشوبها و ناآرامیهای اخیر:در اغتشاشات اخیر جریان نفاق و این بار جریان کومله و دموکرات مداخله و حضور بیشتری داشتند. یعنی ما در استان تهران، البته از استانهای دیگر آماری در اختیار ندارم، اما از استان تهران که نسبت به آن اشراف دارم، جریانهای نفاق و جریان کومله و دموکرات لیدر بودند، یعنی رفتارها، کاملاً رفتارهای گروهکی بود، به این معنا که آدمهایی که جسارت کار را داشتند و برای این مواقع آموزش دیده بودند و میدانستند که باید چکار کنند.
🔹بدنه اصلی اغتشاش تمام شده است. البته ما در موارد بسیار محدودی شاهد حضور مقطعی نوجوانان زیر ۲۰ ساله هم بودیم که همانطور که اشاره کردم، بسیار محدود بود و خیلی زود هم به پایان رسید. از نظر ما این اوج رذالت و خباثت سرویسها و دشمنان بود که روی این قشر دست گذاشتند که با هوشیاری خانوادهها این ترفند هم ناکام ماند
💬 چرا مهران مدیری پست جنجالیاش را حذف کرد؟
🔹حذف پست جنجالی مدیری هم به مانند روزهای پس از انتشار آن، گمانهزنیها در فضای شبکههای اجتماعی را افزایش داده و سوالی که از شب گذشته برای بسیاری پیش آمده این است که چرا مدیری این پست را حذف کرد؟
🔹طبق معمول برخی آن را ناشی از فشار نهادهای امنیتی تفسیر میکنند و در باورپذیری هر قضاوت دیگری تشکیک میکنند اما به نظر میرسد واقعیت ماجرا با این روایت متفاوت است.
🔹مدیری پس از بازگشت به کشور سکوت اختیار کرده اما یکی از نزدیکان او در توضیح انگیزهاش از حذف این پست میگوید «باتوجه به حواشی پیش آمده و برداشتهای اشتباه از گفتههای آقای مدیری، ایشان ترجیح داده این پست را حذف کند تا از صحبتهایش سوءاستفاده نشود و به نوعی از فضای اغتشاش و آشوب حمایت نکرده باشد.»
🔹به نظر میرسد با گذشت ایام و تأمل پیرامون اتفاقات بسیار تلخی که بعد از درگذشت تأسفبار مهسا امینی روی داد و بر شدت ناراحتیها در جامعه ایران افزود، فضای دیگری میان افراد شناخته شده در حال شکلگیری است.
🔹گروهی از هنرمندان و فرهیختگان در روزهای اخیر تلاشهای معناداری را در راستای تقویت مدارا و همدلی میان جامعه ایران و دعوت به تحمل «دیگری» در دستور کار خود قرار دادهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 تو این شلوغیها ببینید ، روحیه تون عوض بشه ...
مثل این پیرزن #امیدوار باشید ❤️
حضرت آقا به این مادر شهید میگه این روز آخر رو فقط به خاطر شما قم ماندم.
میگه نه آقاجان به خاطر من نموندید ، عمهتون حضرت معصومه(س) شما را فرستاده اینجا ...
🔴 وقتی خواص میدان را به نفع دشمن خالی میکنند....
⏪سال ۸۸ وقتی فضای سیاسی کشور ملتهب شد، چهره های سیاسی_ فرهنگی مختلفی از جبهه انقلاب دانشگاه به دانشگاه میرفتند تا منطق جریان انقلاب را تبیین کنند.
🔹نکته مهم در آن برهه این بود که بخش مهمی از افرادی که در دانشگاه ها حاضر بودند نمایندگان مجلس بودند. دقیقا خاطرم هست که حداقل یک سوم از نمایندگان تهران در مجلس هشتم کسانی بودند که کف دانشگاه ها حاضر بودند و در تبیین شرایط کشور و منطق جبهه انقلاب نقش داشتند؛ از جمله مرحوم حسینیان، مرحوم زارعی، علیرضا زاکانی، حمید رسایی، حاج اسماعیل کوثری، الیاس نادران، مهدی کوچک زاده، بیژن نوباوه، حداد عادل، حسین نجابت و...
🔹اما در اتفاقات اخیر یک خلاء جدی، عدم حضور مسئولان مختلف به خصوص نمایندگان مجلس در کف دانشگاه هاست. با اینکه میانگین سنی نمایندگان تهران در دوره فعلی به نسبت ادوار گذشته کمتر است و برخی از آنها کسانی هستند که در همین سالهای نه چندان دور جزو فعالان دانشجویی بوده اند اما در ۲۰ روز گذشته حضور پررنگی در دانشگاه ها نداشته اند.
🔹یک علت آن شاید این است که متاسفانه تعدادی از نمایندگان فعلی از جمله نمایندگان تهران نیز بر اساس زد و بندهای پشت پرده احزاب و بده بستانهای سیاسی وارد مجلس شده اند و اساسا قدرت تحلیل خاصی نیز ندارند که به تبع آن بخواهند در دانشگاه ها با دانشجویان و افکار عمومی تخاطب کنند و فقط یک صندلی را در مجلس اشغال کرده اند تا طبق خواسته پدرخوانده ها رای مثبت و منفی بدهند اما از سایر نمایندگان جوان تر و انقلابی که تحلیل و قدرت بیان خوبی دارند انتظار میرود این روزها علیرغم همه مشغله ها، دانشگاه به دانشگاه حاضر شوند تا هم حرف همه دانشجویان را بشنوند و هم با قدرت منطق جبهه انقلاب را تبیین کنند.
✍ امیر حسین ثابتی