eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
410 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
رتبه‌ی ارتش ایران، بالاتر از آلمان و کره شمالی 🔺 پایگاه تخصصی «گلوبال فایر پاور» در رتبه‌بندی ارتش‌های خاورمیانه، ایران را در جایگاه سوم خاورمیانه قرار داد. در این رتبه بندی، جمهوری اسلامی ایران با قرار گرفتن در رتبه هفدهم جهان بالاتر از ارتش آلمان، لهستان، اسپانیا، کره شمالی، کانادا، سوئد، هلند و پرتغال قرار دارد. 🔘 در رتبه بندی جهانی، این سایت ترکیه را در رده یازدهم از مجموع ۱۴۵ کشور، مصر چهاردهم و رژیم صهیونیستی در رتبه چهارم خاورمیانه و هجدهم جهان پایین‌تر از ایران قرار داد. 🔸وب سایت «گلوبال فایر پاور» در رتبه بندی سالانه نیرو‌های نظامی در سطح جهانی و منطقه‌ای بر عوامل متعددی از جمله وضعیت کنونی توان نظامی، مالی، لجستیکی و جغرافیایی تکیه دارد و مساحت کشور‌ها و پیشرفت فناوری آن‌ها را در نظر می‌گیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️♨️♨️ یک دقیقه تا شناخت سردارِ سازندگی ایران
🇮🇷 📝 سفیر عراق را به‌دلیل استفاده از واژه جعلی برای خلیج‌فارس فراخواندیم ❄️🌹❄️ 🔻وزیر امور خارجه: 🔹سفیر عراق را در پی استفاده مسئولان عراقی از نام جعلی برای خلیج‌فارس به وزارت خارجه فرا خواندیم و حساسیت ملت بزرگ ایران را نسبت به بکارگیری واژه دقیق و کامل خلیج‌فارس را به طرف عراقی منعکس کردیم. 🔸آقای سودانی نخست وزیر عراق در مطلبی که در فضای مجازی به تازگی منتشر شد، این مساله را اصلاح کردند. 🔺ما با وجود اینکه با عراق روابطی راهبردی، برادرانه و عمیق داریم اما نسبت به این موضوع به صراحت اعتراض خود را اعلام کردیم و سفیر عراق را به وزارت خارجه فرا خواندیم و حساسیت ملت بزرگ ایران را نسبت به بکارگیری واژه دقیق و کامل خلیج فارس به طرف عراقی منعکس کردیم.
رشد اقتصاد ایران در ۲۰۲۲ به مرز ۳ درصد رسید 🔹بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود رشد اقتصادی ایران در سال میلادی گذشته را ۲.۹ درصد برآورد و پیش‌بینی کرد اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۳ رشد ۲.۲ درصدی داشته باشد.
💢نتیجه‌های یک گذار موفق ✍🏻اکبر معصومی 🔹واکاوی اتفاقات سه ماهه اخیر در کشور نشان می‌دهد که آمریکا و اروپا با همراهی برخی کشورهای منطقه تمام توان خود را برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته بودند. براساس برخی از اظهارنظرها، اغتشاشات اخیر در کشور ماحصل دو سال برنامه‌ریزی محور شیطانی عبری‌ـ غربی‌ـ عربی بوده است که با هدف «ضربه نهایی» به جمهوری اسلامی صورت گرفت. رصد تحرکات آمریکا و حمایت علنی آنها از لیدرها و اپوزیسیون نشان می‌دهد که دشمن با مدل جنگ ترکیبی که اساس آن نیز جنگ شناختی بود، به دنبال نتیجه‌گیری از داخل ایران در ازای «هیچ» بوده است که با شکست سنگینی روبه‌رو شد. این موضوع بدون شک جایگاه و اعتبار آمریکا را نزد جامعه بین‌المللی کاهش خواهد داد. 🔸از این‌رو رفتار بعدی واشنگتن را باید بر مبنای یک تفکر شکست خورده در مقابل جمهوری اسلامی ایران ارزیابی نمود. موضوع مهم در جریان ناکامی آمریکا مقابل نظامی اسلامی، توجه به رفتار برخی از کشورهای اروپایی است. «نمایش احضار» سفرای ایران توسط اتحادیه اروپا، انگلیس، فرانسه، آلمان و... را می‌توان در راستای تنفس مصنوعی به فتنه آمریکایی اخیر اشاره نمود که اروپا در صدد است با رفتار پروپاگاندی خود، ناکامی‌های میدانی را در روان و ادراک جامعه بین‌المللی تغییر دهد. بنابراین می‌توان رفتار اتحادیه اروپا همانند سربازی دانست که می‌کوشد با رفتارهای نمایشی، از میزان شکست فرمانده خود(آمریکا) در نزد افکار عمومی بکاهد. 🔹به نظر می‌رسد که آمریکا و اروپا تصور می‌کردند که حتی با نتیجه‌بخش بودن حداقلی شلوغی‌های اخیر بتوانند امتیاز جدیدی از ایران بگیرند ولی امروز به این نتیجه رسیده‌اند که آنچه می‌اندیشیدند جز توهم نبوده است. بنابراین نباید رفتارهای کشورهای غربی را از روی قدرت تجزیه تحلیل کرد و رفتارهای نمایشی آنان را باید از روی استیصال و درماندگی غرب تجزیه و تحلیل کرد. پشت سر گذاشتن فتنه اخیر آن هم به صورت موفق، می‌طلبد که این گذار را به عنوان یک پشتوانه و برگ برنده در تعامل یا مذاکره مطرح و تفسیر نمود. 🔸حال همراهی مردم با نظام اسلامی توان و قدرت چانه‌زنی ایران را در عرصه‌های مختلف بین‌المللی افزایش داده است، باید بر مبنای اقتدار منافع جمهوری اسلامی جامعه بین‌المللی را مطالبه کرد و با فعال‌سازی دیپلماسی فرهنگی، موفقیت و همراهی مردم با نظام اسلامی را به همه کشورهای دنیا اعلام نمود.
🎥 عجب دیالوگی بود دیالوگ میثم تمار این خاصیت حرام‌زاده است ...!
💠 دلیل نگرانی غرب از ورود سوخو 35 به ایران چیست؟ ❄️ خرید سوخو ۳۵ قطعا حریم هوایی ایران را به مکانی خطرناک‌تر برای پرنده های مهاجم تبدیل خواهد کرد. این بخشی از نظریه یکی از نشریات مستقر در آمریکا درباره علت نگرانی آمریکا و اسرائیل از واردات این جنگنده توسط ایران است. 👇👇متن کامل 👇👇 "http://fna.ir/1tlz5f" https://www.farsnews.ir/news/14011020000371/
📌ادعای بامزه حامد اسماعیلیون: احمق نیستم! 🔹حامد اسماعیلیون، امید اپوزیسیون خارج‌نشین آن‌قدر احمق نیست که به ایران بیاید، اما نه آن‌قدر که همین را به زبان نیاورد! او درباره سناریوهای مختلف خود درصورت رفتن به ایران به شبکه سعودی اینترنشنال گفته «احمق نیستم. می‌نشینم فکر می‌کنم درباره سناریوهای مختلف». او البته یک سناریو را این‌طور تعریف کرده: «از خیابان آزادی تا انقلاب فریاد می‌کشیدم»! 🔹 اینکه اسماعیلیون چندین ماه است عده‌ای را در داخل ایران به انجام آشوب و کشتن مأموران امنیت و آتش‌زدن اموال عمومی تشویق می‌کند و عامل کشته‌شدن مأموران و آشوبگران شده، اما درباره ورود خودش به این صحنه کارزار می‌گوید «احمق نیستم که به ایران بروم»، دقیقاً به معنای همان چیزی است که گمان می‌کند نیست! او چرا باید به ایران بیاید؟ در ایران از پول هنگفتی که سیا و موساد به او می‌دهند، خبری نیست. در ایران عده‌ای با لیدری او آشوب می‌کنند، می‌کشند و آتش می‌زنند. این‌ها کارهایی نیست که او برای آن مناسب باشد. براندازی کسب‌وکار اوست، اما در مقام درآمدزایی نه دردسرزایی. 🔹براندازی الان دیگر یک شغل رسمی شده است. سران براندازی نیز همگی در حد فهم و شعور اسماعیلیون هستند؛ برخی حتی بدتر. «احمق و احمق‌تر» را در دیدار برلین یادمان است و «احمق و حمقا» را در دیدار پاریس. یک دیدار از جنس «احمق و احمق‌تر» هم دیدار فرداد فرحزاد با حامد اسماعیلیون در اینترنشنال بن‌سلمان (فرزند اره‌برقی) بود. 🔹اسماعیلیون آن‌قدر کم‌فهم و بدون بینش حتی در حد یک آدم معمولی است که برای این پرسش از پیش تعیین شده که اگر به ایران بروی چه می‌شود و چه می‌کنی، نمی‌تواند یک جواب درست‌وحسابی جور کند. کمی پچ‌پچ می‌کند و بعد پاسخی را که باید مهم‌ترین پاسخ زندگی‌اش باشد، چون دشمن او را برای لیدری اپوزیسیون انتخاب کرده است، این‌گونه می‌دهد: «احمق نیستم که به ایران بروم». بله احمق نیستی، چون حداقلش آن است که دستمزد ماهانه‌ات از سازمان‌های جاسوسی قطع می‌شود. ظاهراً مصاحبه با فرحزاد، سناریوی نمایش احمق‌هاست، مصاحبه با فرخ‌نژاد و آن رسوایی او در حرف‌زدن هم یکی دیگر از این شمایل بود.
🔻درآمدهای مالیاتی از درآمدهای نفتی پیشی گرفت 🔹در بودجه سال ۱۴۰۱ کل درآمدهای مالیاتی ۴۵۴ هزار میلیارد تومان و درآمدهای حاصل از فروش نفت، گاز و میعانات گازی ۵۱۹ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود.  🔹اما در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲، درآمدهای مالیاتی ۷۰۰ هزار میلیارد تومان و درآمدهای حاصل از فروش نفت، گاز و میعانات گازی ۶۰۳ هزار و ۸۰۷ میلیارد تومان تعیین شده است.  🔹بنابراین درآمدهای مالیاتی در بودجه سال آینده ۱۵.۹ درصد بیشتر از درآمدهای نفتی است. 🔹میزان درآمدهای مالیاتی در بودجه سال آینده معادل ۷۰۰ هزار میلیارد تومان است که نسبت به بودجه سال ۱۴۰۱ معادل ۵۴ درصد افزایش نشان می دهد. 🔹براساس لایحه بودجه سال ۱۴۰۲، میزان درآمدهای مالیاتی با ۵۴ درصد افزایش به ۷۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده که این رقم معادل ۳۵.۵ درصد از کل درآمدهای بودجه عمومی کشور است که ۳ درصد بیشتر از سهم این پایه درآمدی از بودجه ۱۴۰۱ است.
🔴حجت‌الاسلام خسروپناه دبیر شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی شد 🔹سپهر خلجی رئیس شورای اطلاع‌ رسانی دولت اعلام کرد: ‏با پیشنهاد اعضای شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی و موافقت رهبرانقلاب، رئیس‌جمهور در حکمی حجت‌الاسلام خسروپناه را به‌عنوان دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی منصوب کرد.
💢طرح شکست خورده‌ای به نام پلن بی! ✍🏻حمید خوش‌آیند 🔹مذاکرات احیای برجام بنا به دلایل مشخصی که ریشه در زیاده‌خواهی و مطالبات فرابرجامی آمریکا و طرف‌های اروپایی و بی‌توجهی به درخواست‌های ایران دارد، متوقف شده است. 🔸در هفته‌های اخیر نیز، رویکرد سلبی و منفی مقام‌های آمریکایی نسبت به مذاکرات هسته‌ای با ایران و آینده برجام به شکل بی‌سابقه‌ای افزایش پیدا کرده است. 🔰گزاره خبری: 🔹۱ ـ در جدیدترین اظهارات، «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بار دیگر اعلام کرد که کشورش دیگر بر احیای برجام متمرکز نیست. قبل از این اظهارات نیز ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، می‌گوید توافق اتمی با ایران «مُرده»، اما دولت وی فعلا نمی‌تواند یا نمی‌خواهد این خبر را اعلام کند. بعد از این برخی رسانه‌های صهیونیستی مدعی شدند که آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا هم در گفت‌وگو با الی کوهن، همتای صهیونیستی خود، ارزیابی جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا، درباره «مرگ برجام» را تأیید کرد. 🔸۲ ـ در همین حال و در روزهای اخیرا میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در توئيتر نوشته است: «ادعاها درباره عرضه پهپاد [از سوی ایران به روسیه] بهانه‌ای ناشیانه برای توقف مذاکرات وین در خصوص برجام است (اگر به قصد کشتن آن نباشد). به نظر می‌رسد آمریکا و سه کشور اروپایی برای حرکت به سمت «پلن‌ بی» وسوسه می‌شوند. اشتباهی بزرگ است. دشوار بتوان تصور کرد چنین طرحی، گزینه‌ای معتبر باشد. به احتمال زیاد بیهوده خواهد بود». 🔰 گزاره تحلیلی: 🔹 در دستور کار قرار گرفتن «پلن بی» از سوی کشورهای اروپایی و آمریکا در حالی است که پیش از این، بارها مقام‌های آمریکایی از اجرایی کردن آن در صورت شکست برجام سخن گفته‌اند. در خصوص طرح مذکور، نکات قابل توجهی وجود دارد که به موارد مهمی از آن اشاره می‌شود: 🔻نکته اول؛ آمریکا دیگر عضوی از برجام نیست. اینکه مقامات کاخ سفید مدام صحبت از مرگ برجام و عدم تمایل به مذاکرات برای احیای برجام و یا شرط و شروط و... می‌کنند، فاقد موضوعیت است. کشوری می‌تواند از مرگ برجام صحبت کند که طی این سال‌ها به توافق و تعهد خود عمل کرده باشد و عضوی از این توافق باشد. اظهارات مقامات آمریکایی در خصوص برجام همان‌قدر غیرمنطقی و بی‌ربط است که فرضاً ایران درباره «مرگ ناتو» صحبت کند. 🔻نکته دوم؛ پلی بی، رویکردی قهری متشکل از اجزای سه‌گانه شامل تحریم‌های اقتصادی، فشارهای دیپلماتیک و حتی گزینه نظامی جهت حل‌وفصل مسئله هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران است. پلن مذکور که گاه‌گاهی مطرح می‌شود، طرح جدیدی نیست و پیش از این به صورت مجزا در باره ایران اجرا شده است. 🔻نکته سوم؛ جمهوری اسلامی ایران در عین حال که در معرض تحریم‌های شدید و سنگین بین‌المللی است که در طول تاریخ بشر علیه هیچ کشوری اعمال نشده است، همچنان با بیشترین فشارهای دیپلماتیک و سیاسی در سطح منطقه و بین‌الملل برای عقب‌نشینی از مواضع هسته‌ای خود نیز همراه است. در همین حال حمله نظامی هم به قدری خطرناک، پیامدبار و همراه با تبعات منفی برای آغازکنندگان است که اساساً قابلیت اجرا در قبال جمهوری اسلامی را ندارد. لذا مشاهده می‌شود که پلن بی قبل از اینکه طرح شود، یک سناریوی سوخته است. 🔻نکته آخر؛ مذاکرات برجام تمام شده و تنها مانع آن رفتار‌های دوگانه، ریاکاری و نبود اراده سیاسی در طرف غربی جهت بازگشت به برجام است. در صورتی که اسناد، رد و بدل شده و جزئیات فنی و گام‌های طرفین کاملاً واضح است، طرح پلن بی که هنوز به طور آشکار درباره آن صحبتی نمی‌شود، بی‌معنا و فاقد وجاهت قانونی و سیاسی است و جز اینکه به اعتبار طرف‌های مطرح‌کننده بیش از این خدشه وارد می‌کند، فایده دیگری ندارد. شاید بر همین اساس بود که ندپرایس حرف اشتباه گذشته‌اش را تکرار کرد و از بازگشت به دیپلماسی سخن گفت.