5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 درخواست در گوشی و دیدنی فرزند شهید
از رهبر انقلاب
📮 #توییت
⭕️ محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور:
🔹پیوند ایران و جمهوری آذربایجان یک پیوند هویتی، جغرافیایی و تاریخی است و باکو جدا از تهران نیست! توصیه برادرانه ما این است که حاکمان این کشور، قربانی دام و طرح امنیتی اسرائیل و آمریکا نشوند.
🔹در طول تاریخ هر کشوری به زمین بازی دیگران تبدیل شد، سرنوشت اش بن بست بوده است!
🌸 امام صادق عليه السلام فرمودند:
هر مومنى كه براى شكر نعمتى در غير نماز سجده كند، خداوند بخاطر آن ده حسنه براى او نوشته ، ده گناه او را پاك كرده و ده درجه در بهشت او را بالاتر مى برد.
📚ثواب الاعمال و عقاب الاعمال شیخ صدوق ، ص ۹۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینکه به درخواست هلال احمر قوه قضاییه دستور بستن حساب کریم باقری را که برای زلزله زندگان خوی بود، را داده و گفته شده این افراد باید با هلال احمر هماهنگ شوند، خبر خوبی است.
گام اول برای بریدن شاخ های سلبرتی های نخود هر آش...
🔴 افزایش نرخ سود بانکی در شرایط فعلی اقتصاد کشور یک اجبار است نه انتخاب!/ برخی اقتصاددانان براساس شرایط نرمال برای اقتصاد کشور تحلیل میکنند و وضعیت خاص اقتصاد ایران را در نظر نمیگیرند
🔹عبدالحمید انصاری، مدیرعامل اسبق بانک ملی در گفتگو با «نود اقتصادی»: وقتی در خصوص تغییرات نرخ سود بانکی صحبت می شود باید شرایط اقتصاد ایران را از همه جوانب در نظر گرفت. ما در یک شرایط استثنایی در دنیا قرار داریم و تحریمهای بیسابقهای به اذعان دشمنان بر اقتصاد کشور تحمیل شده است.
🔹در روزهای اخیر بسیاری از افراد اقتصاد خوانده و تحلیلگر بدون در نظر گرفتن شرایط خاص اقتصاد ایران و فشارهای بین المللی مستقلا در خصوص تصمیم اخیر بانک مرکزی تحلیل ارائه میکنند، در حالی این تحلیلها در شرایط عادی قابل ارائه است نه در شرایط خاص فعلی کشور.
🔹افزایش نرخ سود بانکی حتما تبعات منفی هم دارد اما در شرایط فعلی ما باید کلیت اقتصاد کلان کشور و بازارهای مختلف را در نظر بگیریم و بدانیم که ما ناگزیر به افزایش نرخ سود بانکی هستیم و این تصمیم براساس اختیار ما نیست.
🔹در شرایط فعلی باید نرخ سود بانکی افزایش پیدا کند تا کلیت اقتصاد کشور به یک آرامش برسد و بازارهایی مثل ارز، طلا، سکه، خودرو، مسکن و... که تحت تاثیر اغتشاشات اخیر دچار هیجان شده به سمت آرامش حرکت کند.
🔹البته افزایش نرخ سود بانکی بخشی از پازل کنترل شرایط اقتصادی کشور است و باید در کنار آن برای کنترل بازارهایی مثل بازار ارز اقداماتی دیگری را هم انجام داد که خوشبختانه بانک مرکزی و تیم اقتصادی دولت به مرور در حال انجام آن اقدامات است.
49.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیانیه گام دوم انقلاب و فضای مجازی
سید علیرضا آل داود در برنامه تلویزیونی صبح پارسی زنده شبکه جام جم بهمن ماه ۱۴۰۰:
⭕️نزدیک به ۴ سال از انتشار بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب یعنی نقشه راه ۴۰ سال دوم انقلاب اسلامی میگذرد.
در آن بیانیه که حضرت آقا تاکید بر تبیین، تبلیغ و اجرایش داشته اند ۲ بار به رسانه و فضای مجازی اشاره شده است.
⭕️در این بیانیه مهم معظم له دستور جهاد با ۲ هدف
۱.شکستن محاصره تبلیغاتی
۲.امید آفرینی به عنوان نخستین جهاد
را صادر کردند.
⭕️ما باید مطابق با بیانیه گام دوم انقلاب در فضای مجازی هم انقلاب اسلامی را پیاده سازی کنیم
⭕️آمریکایی ها با تروریسم سایبری شهید حاج قاسم سلیمانی را در این فضا ترور کردند.
⭕️ اخبار جعلی خطر بسیار بزرگی برای مردم ما در فضای مجازی رها شده است
⭕️وزیر محترم ارتباطات دولت انقلابی آیت الله رئیسی نگاه درستی به موضوع حاکمیت سایبری دارد
⭕️برای کودکان و نوجوانان ما کانونهای ضدمعنویت و ضد اخلاق در فضای مجازی تولید محتوا میکنند
💡 سید علیرضا آلداود
✅ضریب جینی؛ وضعیت شکاف طبقاتی در چهار دولت گذشته
در اقتصاد، شاخصهای زیادی وجود دارد که میتوان بر اساس آنها به مقایسه و ارزیابی دولتهای مختلف با یکدیگر و یا مقایسه ایران با سایر کشورهای جهان و منطقه پرداخت. یکی از این شاخصها «ضریب جینی» است. این ضریب به ما میگوید که تا چه حد توزیع درآمد در کشور عادلانه بوده و آیا شکاف طبقاتی بین دهکهای بالای درآمدی و دهکهای پایین کم است یا زیاد و اینکه با وضعیت مطلوب چه فاصلهای دارد.
ضریب جینی عددی است بین صفر و یک. هرچقدر به یک نزدیک تر باشد به معنای وجود نابرابری و شکاف طبقاتی بیشتر در جامعه است. میتوان با استفاده از این شاخص نشان داد که دولتهای مختلف در ایران تا چه مقدار در جهت هدایت ثروت به اقشار کم درآمد و دهکهای پایین درآمدی تلاش کردهاند.
در دوره (۱۳۹۱-۱۳۸۴) شکاف طبقاتی نسبت به دو دولت قبلی (هاشمی و خاتمی) کاهش داشته است. در ابتدای شروع به کار این دولت در سال ۱۳۸۴ ضریب جینی ۰.۴۲۴۸ است و در انتهای دوره، یعنی در سال ۱۳۹۱ به ۰.۳۶۵۹ میرسد.
با وجود کاهش شکاف طبقاتی در دولتهای نهم و دهم، در هشت سال دولتهای یازدهم و دوازدهم وضعیت میانگین شکاف طبقاتی در این دوره بدتر شده و شاخص ضریب جینی به دولتهای هاشمی و خاتمی نزدیک شده است. وقتی دولت یازدهم بر سر کار آمد ضریب جینی حدود ۰.۳۶ بود اما در هشت سال دولت حسن روحانی به بالای ۰.۴۰ رسید. بنابراین میتوان گفت که دولت قبلی در مواجهه به شکاف طبقاتی عملکرد قابل قبولی در مقایسه با دیگر دولتها نداشته است.
هزینه ثروتمندان، بیشتر از فقرا
سوءمدیریت دولت روحانی کار را به جایی رساند که متأسفانه نسبت هزینه ۱۰ درصد ثروتمندترین افراد جامعه به ۱۰ درصد فقیرترین آنها نیز به عنوان یکی از شاخصهای شکاف طبقاتی به شدت زیاد شد (اصطلاحاً فاصله فقیر و غنی افزایش غیرقابل باور پیدا کرد). در سال ۱۳۹۲ که دولت یازدهم بر سر کار آمد این نسبت ۱۰.۶۸ بود اما در سال ۱۳۹۹ به ۱۳.۹۶ رسید.
دهه ۹۰ دهه از دست رفته اقتصاد ایران
تمام آمارهای دقیق اقتصادی (داخلی و بینالمللی) نشان میدهد که کشور ایران در دهه ۹۰ در ۷۰ سال گذشته بدترین دوران اقتصادی را تجربه کرده است. بررسی شاخصهای مختلف اقتصادی در دهه نود نشان میدهد که در سایه بیتوجهی (و بلکه سوءمدیریت و بیکفایتی) دولت روحانی و عدم توجه ایشان به توصیههای رهبر انقلاب و کارشناسان متعهد و متخصص، پتانسیل رشد اقتصادی در تمام ده سال مستهلک گشته است و دهه ۹۰ را میتوان دهه از دست رفته اقتصاد ایران نامید.
به طور متوسط، رشد اقتصادی در این دهه نزدیک به صفر درصد بوده است و کشور تورم بالای ۲۵ درصد را تجربه کرد و نرخ تورم در مردادماه به نزدیک ۵۳ درصد رسید که دومین رکورد تمام ۷۰ سال گذشته است. بر اساس محاسبات مرکز آمار ایران و مرکز پژوهش های مجلس، درآمد سرانه خانوار ایرانی طی دهه ۹۰ بیش از یک سوم کاهش پیدا کرده و همچنین میزان کالری دریافتی روزانه توسط افراد نیز کاهش پیدا کرده است که بخشی از مردم را به زیر مرز نیاز روزانه پروتئین - کالری رسانده است.
متوسط مصرف ۷ دهک اول درآمدی از گروه خوراکی (برنج، مرغ، گوشت و ماهی) بشدت کاهش پیدا کرده و نرخ فقـر هـم بـه بیش از ۳۰ درصد در پایان سال ۹۸ افزایش پیدا کرده است.
و اینک دولت سیزدهم مکلف است با تمام قوا در میدان اقتصادی دهه از کف رفته اقتصادی (دهه ۹۰) را جبران کند.
✍دکتر متولیان
حسن_روحانی لشکرهای رسانه ای اصلاحات را فراخواند. حمله به دولت و مجلس اصولگرا رسما ابلاغ شد
⏪روحانی در جمع سرتیم های رسانه ای اصلاحات:
▪️قدرت نرم و هوشمند ما، مردم هستند/ امام مبنا را رای اکثریت مردم میدانست/ برای اقناع مردم باید اقدامات لازم انجام شود
▪️ اگر بتوانیم مردم را جذب کنیم، موفق میشویم، اگر از مردم فاصله بگیریم شکست میخوریم.
▪️ مسئولان بدانند نارضایتیها باید چارهجویی شود. برای اقناع مردم باید اقدامات لازم فرهنگی و سیاسی انجام شود.
▪️با دولت و مجلس اقلیت نمیشود انسجام داخلی و توان حل مشکلات ایجاد کرد. کلید حل مشکلات امروز بازگشت به انتخابات رقابتی با حضور گسترده مردم در صحنه است.
▪️ اگر حاکمیت یکدست میشود باید مسیری طی کند که مورد پذیرش همه مردم باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای جشن ۲۲ بهمن یه ماشین ریش تراش هم باید بیاریم موهای اتابکی رو بزنیم، بالاخره مرده و حرفش :)
#بهمن
اسماعیل زهی روی منبر گفته : ما موافق دو دولتی در مسئله ی فلسطین هستیم (دولت اسرائیل و فلسطین)
این را عینا بن فرحان ، وزیر خارجه رژیم سعودی ده روز قبل گفته است
مسئولِ نمازِ مسجد ضرار در استخدام عربستان است
او مامور است اراجیف سعودی را به اسم "نماینده ی اهل سنت ایران"بازگو کند...