🔴روحانی برق را هم نتوانست مدیریت کند
در تابستان های دوران روحانی، هم برق صنایع قطع میشد و هم برق منازل؛ افزایش تولید برق هم وجود نداشت؛ حتی برای خانه ها جدول قطعی میدادند و آن نیز رعایت نمیشد؛ امروز اما در بخش خانگی قطعی وجود ندارد، و برق صنایع مدیریت میشود. در این دولت هم افزایش تولید برق بوده و هم افزایش مصرف آن!
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش صداوسیمای استان مرکزی از حمله هنجارشکنان به آمر به معروف و دختر شهید مدافع حرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#پاسخ_به_شبهات | اگه حکومت اسلامی است، این همه دزدی و فساد پس چیه؟
🍃🌹🍃
🎙 حجت الاسلام عالی
🇮🇷
📝 وزارت کشور برای همه مردم پیامک فرستاده که ثبت نام نمایندگی مجلس شروع شده و هرکس میخواد بیاد ثبت نام
🍃🌹🍃
❌ اونوقت محمود صادقی و ابطحی فکر کردن فقط، واسه خودشون اومده و کیف کردن که بله دعوت شدن به مجلس😅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 ناتوانی محمدرضاشاه از پاسخگویی به سوال خبرنگار در مورد کشتار و شکنجه کردن مردم توسط عوامل ساواک و واکنش قابل تامل شاه
نقطهزنی خبرگزاری برنا و انفعال ضد انقلاب
🔹یادتونه رسانه های ضد انقلاب در ایام اغتشاشات با عکس چشم های آسیب دیده چه داستانهایی درست میکردن؟
🔹حالا خبرگزاری برنا یه گزارش خوب و فنی کار کرده و از کشف تفنگ ساچمه زن از تروریستها و ارتباط اون با شلیک به چشم در اغتشاشات پرده برداری کرده که این موضوع انفعال ضد انقلابو در پی داشته.
🔹 میشه گفت کاری که این خبرگزاری با براندازها کرد درست مثل کاری بود که موشکهای نقطه زن سپاه با مقر موساد تو اربیل کرد:)))
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقطیع و تحریف نتایج یک نظرسنجی مهم درباره رعایت حجاب توسط رسانهها/ چرا جریمه سنگین جایگزین گشت ارشاد شده است؟
🔹از ساعتی پیش در برخی کانالهای خبری به صورت گسترده مطلبی توزیع شده که در آن به نقل از یک عضو مرکز پژوهشهای مجلس ادعا شده فقط ۴۰ درصد مردم با حجاب موافقند درحالی که این جملات، تقطیع شده توضیحات کامل حجتالاسلام محبی از یک نظرسنجی است که توسط این رسانهها، بخش دوم دیدگاه مردم حذف و محتوایی جهتدار و نادرست بازنشر شده است.
🔹در همین نظرسنجی به صراحت تاکید شده که «مردم معتقدند که رعایت حجاب کماکان باید الزامآور باشد اما نه با شیوه گشت ارشاد بلکه باید راهی پیدا شود که بدون درگیری پلیس با مردم این مسئله رعایت شود.» بر همین اساس، در لایحه جدید عفاف و حجاب، مجلس جریمه نقدی سنگین را جایگزین گشت ارشاد کرده که هم دستاوردی در حوزه افزایش حجاب نداشته و در مقابل بیحجابی بازدارندگی ایجاد نکرده و هم شیوه اجرای آن، بهانه به دست دشمنان داده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فشاری شو و بسوز برانداز و هر چی ایران ستیز((:
نصب عکس سید علی خامنهای رو به روی ساختمان اینترنشنال در واشنگتن D:
♨️ عبور موفق از فشار سنگین چند روزه روی شبکه برق
🔹 سخنگوی صنعت برق:
در روزهای اخیر به واسطه افزایش شدید مصرف برق فشار سنگینی روی شبکه تولید، توزیع و انتقال برق ایجاد شد.
🔹 با توجه به افزایش شدید دمای هوا پیشبینی نیاز مصرف ۷۳ هزار مگاواتی داشتیم و همکاران ما برای تامین این میزان آمادگی لازم را داشتند که در چهارشنبه نیاز مصرف برق به ۷۲ هزار و ۴۱۵ مگاوات و در پنجشنبه نیز به ۷۱ هزار و ۸۰۶ مگاوات رسید.
🔹 ۱۱ تا ۱۷ و ۲۰ تا ۲۳، ساعات اوج مصرف برق هستند، در بخش خانگی به مردم توصیه میشود از وسایل پرمصرف در این ساعات استفاده نکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسانه یا شبکه تروریستی؟ رویای شوم اینترنشنال برای ایجاد جنگ خیابانی در ایران
شبکه تروریستی اینترنشنال:
گروههای کرد و بلوچ در حال آموزش برای راهاندازی جنگ میدانی (و خیابانی) در ایران هستند که باید به آنها کمک کرد، باید رویکردمان را تغییر دهیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مانکنها برای لباس زنانه مُد تعیین میکنند
🔹اگر بازار لباسهای زنانه را بگردید، بهسختی یک مانتوی جلوبسته پیدا میکنید. این مانکنهای پشت ویترین هستند که به زنان میگویند چه بپوشید و چه نپوشید. نبود قانون چالشی است که حالا مجلس با لایحۀ حجاب به آن ورود کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 اردشیر زاهدی، وزیر امور خارجه و داماد محمدرضاشاه
🍃🌹🍃
🔹نگذارید دهنم را بازکنم، شما جوانید، نمیدانید، ما اگر عیب نداشتیم که انقلاب نمیشد!
🇮🇷
📝چرا زبان هم را نمی فهمیم!
🍃🌹🍃
🔻کمتر روزی است که شاهد انتشار صحنه های بحث و مجادله بر سر مسائل مختلف اجتماعی نباشیم. موضوعاتی که در فضای مجازی و رسانه ها التهاب دو چندانی داشته و تا قصه دیگری از راه برسد محل بحثهای داغ و گفتگوهای پر تنش چند گانه و چند لایه است.
🔹صرف نظر از سوژه های مورد بحث، تکرار این موضوعات نشان می دهد با یک گسست مفاهمه مواجه هستیم. یعنی با اینکه در یک زیست بوم مشترک زندگی می کنیم اما وقتی که با یکدیگر به صحبت می نشینیم انگار که هر کدام از دنیای دیگری آمده ایم چرا که خواسته ها، آرزوها، دلایل، استدلالات و تعریفی که از جهان و پدیده های آن داریم برای دیگری چنان غریب و دور از ذهن است که همدیگر را نمی فهمیم.
🔸علت این عدم تفاهم یا سوء تفاهم پیشینه زیستی و فکری آدمها است. هایدگر معتقد است فهم لزوما آن چیزی نیست که در نیت گوینده وجود دارد بلکه فهم آن چیزی است که شنوده از گفته های او تفسیر و برداشت میکند و این دو ممکن است با هم یکی نباشد چرا که این فهم، ریشه در زمانه، جامعه، فرهنگ و تربیت هر کدام از طرفین گفتگو دارد بطوریکه آنان نمیتوانند بیرون از این دایره بیندیشند و بفهمند.
🔹بر این اساس وقتی آدمهای یک نسل در چارچوبهای فکری متفاوت و گاه متضادی بزرگ شده اند، از ابشخورهای فرهنگی متفاوت و گاه متضادی نوشیده اند، از رسانه های متفاوت و گاه متضادی جهان را دیده و شنیده اند، در محیطهای تربیتی متفاوت و گاه متضادی تربیت شده اند و... طبیعی است که محصول آن نیز فهم های متفاوت و گاه متضادی باشد که فرسنگها با یکدیگر فاصله دارند.
🔺در چنین فضایی که «کسی زبان کسی را نمی فهمد» ادامه زیست مشترک -به استثنای آن بخش کوچکی که به صورت ذاتی یا تعمدی زبان نفهم هستند - در کوتاه مدت نیازمند تحمل، رواداری و گفتگو غیر منازعه آمیز و در دراز مدت نیازمند باز آفرینی، بازخوانی، احیاء ریشه های فکری، فرهنگی اصیل ایرانی اسلامی جامعه است تا به مفاهمه، همدلی و همراهی بیشتر بیانجامد.
✍حسین حسینی نژاد
⁉️️️ حلقهی مفقودهی تحلیلِ دو واقعیتِ تلخ و شیرین در جامعه چیست؟
🔻در بررسیِ امروزِ وضعیت کشور؛ از یکسو نمیشود مشکلات و چالشهای موجود در عرصهی اقتصادی و اجتماعی را انکار کرد و از سوی دیگر پیشرفتها در ابعاد مختلف علمی و فناوری، تکمیل چرخه صنایع مهم و مادر، اقدامات زیربنایی و اساسی و سایر دستاوردهای اقتدار آفرین کشور را ندیده گرفت...
❓اما پرسش اینجاست؛ حلقهی مفقودهی تحلیلِ دو واقعیتِ تلخ و شیرین چیست؟ راستی، دلیل آن چالش مزمن در اقتصاد و علت این جهش حیرتانگیز در سایر ابعاد در یک کشور واحد چیست؟ و چرا وضع اینگونه است؟
⬅️ دو پایهی اصلی حکمرانی در هر نظامی؛ اولا اندیشه صحیح، موجه، معین و واحد است که باید در چرخه تبیین و تبلیغ در فضای منطقی و گفتمانی (دوطرفه و گفتگومحور) بر اذهان و افکار جامعه عرضه شود و ثانیا تربیت پایهی انسانی و کادر در تراز آن اندیشه است تا بعنوان موتور محرکه جامعه در مسیر عینیت بخشی به کارآمدی و کارآیی اندیشه و خلق ایمان و امید ایفای نقش کند.
↙️ اگر به مولفههای حکمرانی فوق درست بنگریم؛ پاسخ به دست میآید که در بعد چالشی کشور متاسفانه یک فهم مشترک از مشکل در جامعه که به بیان دقیق مسئله و ریشه یابی و طرح علل و عوامل بیانجامد، صورت نگرفته؛ در نتیجه یک سیر خستهکننده از آزمونها و خطاها را در عمل رقم زدهاست.
🔺چگونه است!؟ اندیشه دینی و نظام ولایی در عرصههای بزرگ و سخت علمی و فناوری و صنایعِ با فناوری بالا، در سطح جهان گویِ سبقت را از بزرگان آن عرصهها ربوده و تعجب و حتی تحسین دشمنان را برانگیخته است؛ اما در بعد اقتصادی با همه تلاشها، متاسفانه زخم و جراحت گرانی و تورم، بهانهای برای آشوب وبلوا به تحریک دشمنانِ دین ودنیای مردم را در جامعه فراهم آورده است!؟
1️⃣ در قدم اول باید تفکر درست در جامعه برای فهم و حل مسئله شکل بگیرد و با بهرهگیری از تجربهی نقاط قوت به راهِ درمان ضعفها رسید و این آغاز راهاست در فهم مسئله که تلاش نخبگانی و جهاد قطعی و فوری تبیین را جهت برانگیختن عزم عمومی در مسیر تحول در حوزهی ضعفها به مدد قوتهای نظام میطلبد...
2️⃣ و قدم دوم و مهمتر اینکه؛ جامعهی آگاه از عموم آن تا خواصش از خانه تا مدرسه و دانشگاهاش، همه و همه در مسیر عبور از چالش و رسیدن به سرمنزل مطلوب، باید فرزندان جامعه را دانا و توانای راه و مسیر بارآورده و با حاکمیت اندیشه، دغدغه و انگیزه مشترک، راه نپیمودهی انقلاب و اسلام در اقتصاد را به مثل ابعاد پیشرفته امروز جامعه با قدرت ایمان و امید بپیماید... ان شاءالله
🔚 در مقدمه کتاب "انسان ۲۵٠ ساله" در خصوص پایههای ایجاد نظام اسلامی نبوی به نقل از مقام معظم رهبری آمده است: «پیغمبر وارد مدینه شد تا این نظام را سرِ پا و کامل کند و آن را برای ابد در تاریخ، به عنوان نمونه بگذارد تا هر کسی در هر جای تاریخ - از بعد از زمان خودش تا قیامت - توانست، مثل آن را به وجود آورد و در دلها شوق ایجاد کند تا انسانها به سوی چنان جامعهای بروند. البته ایجاد چنین نظامی، به پایههای اعتقادی و انسانی احتیاج دارد. اوّل باید عقاید و اندیشههای صحیحی وجود داشته باشد تا این نظام بر پایه آن افکار بنا شود. پیغمبر این اندیشهها و افکار را در قالب کلمه توحید و عزّت انسان و بقیه معارف اسلامی در دوران سیزده سال مکه تبیین کرده بود؛ بعد هم در مدینه و در تمام آنات و لحظات تا دم مرگ، دائماً این افکار و این معارف بلند را - که پایههای این نظامند - به این و آن تفهیم کرد و تعلیم داد. دوم، پایهها و ستونهای انسانی لازم است تا این بنا بر دوش آنها قرار گیرد، چون نظام اسلامی قائم به فرد نیست.» ۱۳۸٠/٠۲/۲۸
✍️ جواد خسروی
🔹سکه لایحه عفاف روی دیگری هم دارد! (روزنامه کیهان)
✍ حسین شریعتمداری
1️⃣ نزدیک به ۱۰ ماه از پیدایش پدیده پلشت کشف حجاب میگذرد و متاسفانه در این مدت شاهد مقابله چندانی با آن نبودهایم! انفعال مسئولان محترم در قبال پدیده کشف حجاب در حالی است که به وضوح میدانند، کشف حجاب علاوهبر آنکه حرام شرعی و حرام قانونی است، پدیدهای عفتسوز و خانوادهبرانداز نیز هست از این روی، مقابله جدی با این هنجارشکنی از یکسو برای نجات فریبخوردگان و از سوی دیگر برای پاکسازی جامعه از توطئه بدخواهان، ضروریتر از آن است که تساهل و انفعال در آن جایی داشته باشد. اکنون سؤال این است که انفعال ده ماهه با چه توجیه قانونی و منطقی صورت پذیرفته است؟! و آیا این انفعال در اجرای نص صریح قانون، مصداق روشنی از «ترک فعل» نیست و مرتکبان مشمول بازخواست نمیباشند؟!
2️⃣ انفعال در اجرای قانون و همچنین مقابله با کشفِ حجاب دارای پیامدهای خسارت بارِ ذیل خواهد بود :
اولاً؛ این پدیده عفتسوز را در نگاه افراد فریبخورده (یعنی اکثریت کشف حجابکنندگان) کم اهمیت جلوه میدهد و ادامه آن را بیمانع دانسته و تنها در حد و اندازه یک تخلف جزئی تلقی میکنند (که کردهاند)
ثانیاً؛ سرویسهای اطلاعاتی دشمن را که صحنهگردان اصلی هستند با احساس موفقیت! روبهرو میسازد (که ساخته است)
ثالثاً؛ به این توهم دامن میزند که اگر مقابله با کشف حجاب ضرورت حیاتی داشت، چرا بیش از ده ماه در مقابل آن سکوت کرده و اقدام قابل توجهی انجام ندادهاند و تازه بعد از گذشت ده ماه به فکر مقابله افتادهاند؟!
رابعاً؛ این پرسش را پیش میکشد که مگر برای مقابله با کشف حجاب قانون نداشته و نداریم؟! و اگر این هنجارشکنی در قوانین جاری پیشبینی و جرم تلقی شده، چرا به اجرا در نیامده است؟! ...
ادامه مطلب 👈 ( https://kayhan.ir/fa/news/270431 )
🔴پلیس آلبانی کنترل مقر منافقین را در دست گرفت
🔹در پی فشار بیشتر آلبانی به منافقین مستقر در مقر اشرف3 در تیرانا، پلیس این کشور محدودیتهای جدیدی را برای کنترل این مقر اعمال کرده که بر اساس آن، هیچکس بدون اجازه پلیس حق ورود و خروج در این اردوگاه را ندارد.
🔹فشارهای دولت آلبانی به منافقین خصوصاً پس از حمله پلیس ضدشورش این کشور به اشرف3 در خردادماه سال جاری، موجی از اعتراض و انتقاد را از سوی اعضای این فرقه که تحقیر و فشار روانی زیادی را تحمل میکنند، برانگیخته است.
🔹سران منافقین از جمله مریم رجوی، درقبال اتفاقات اخیر سکوت کردهاند که همین مسئله فشارهای داخلی به اعضا را بیشتر کرده و تعداد زیادی از آنها خواهان خروج از اشرف شدهاند.
🔹سران گروهک منافقین به این افراد قول دادهاند که به شرط حفظ موضع مخالف با جمهوری اسلامی پس از خروج، این موضوع را پس از سالگرد فوت مهسا امینی و اتفاقات سال گذشته بررسی کنند.
🔷ایران قبل و بعد انقلاب اسلامی
نرخ فقر از ۴۶٪ به ۲۷٪
باسوادی از ۳۶.۵٪ به ۸۸.۷٪
سهم نفت در درآمد کشور از ۷۵ به ۸٪
امید به زندگی از ۵۵.۸ سال به ۷۷.۳ سال
تولیدناخالص داخلی از ۸۰.۶ به ۹۳۹.۳ میلیارد دلار
مرگ نوزادان در هر ۱۰۰۰تولد از ۹۳.۳ فوتی به ۱۰.۵ فوتی
🔹ما نگفتیم! نشریه The Cradle گفته ولی باز بعضیا خودشونو به کوری میزنن.
4_5942810882990936120.mp3
11.37M
استاد شهریار زرشناس در برنامه دیشب جهان آرا (۱۴ مرداد ۱۴۰۲) بحث را از مشروطه آغاز کرد؛ به ریشه های فکری_ تاریخی مواجهه ایران و غرب مدرن در دوره قاجار پرداخت و اثرات آن بر جامعه ایران امروز را تشریح کرد.
راه حل هایی را نیز بر اساس تجربه آلمان و روسیه مطرح کرد و البته انتقاد کرد که دولت فعلی نیز نتوانسته برای اداره کشور، تغییر پارادایم دهد و همچنان درب اداره کشور بر پاشنه توسعه غربی و گفتمان شبه مدرنیسم می چرخد.
پیشنهاد میکنم سر فرصت گوش کنید.
✅ آخرین تحرکات انتخاباتی اصلاحطلبان:
۱-آغاز زودهنگام پیش ثبتنام طبق قانون جدید، برنامه انتخاباتی اصلاحطلبان و لاریجانی برای حفظ ابهام تا پاییز را به هم ریخته است❗️
۲- طیف کارگزاران و اعتدال اکنون هوادار حضور در انتخابات و حزب اتحاد ملت مخالف آن است❗️
۳-اکثریت اصلاحطلبان هوادار ثبتنام بی سروصدای افراد کمتر شناخته شده هستند❗️
۴-طیف اعتدال هوادار ائتلاف با لاریجانی است و فعالیت انتخاباتی خود را در شهرستانها با محوریت نوبخت آغاز کرده است❗️
🔴 یک بیان قاطع و فصلالخطاب ازسوی رهبری به طرفداران مثلاً جذب حداکثری❗️
🔰رهبر معظم انقلاب:
"نظام اسلامی نمیتواند با گناه #کنار بیاید، عدهای الان به همین خاطر با این نظام مخالفاند. ما #هرگز سعی نکردهایم دوستی اینها را جلب کنیم.
واقعاً در میان روشنفکرها و نویسندهها خیلی کسانی هستند که ماها را دوست میدارند، به شرطی که ما، به تعبیر آنها «آخوندبازی» درنیاوریم!
اینها از کارها و مواضع و حرفهای ما خیلی خوششان میآید، منتها میگویند: «اینها اُمّل و مقدسمآباند!» ما به این #اُمّلی همیشه افتخار کردهایم، انشاءالله بعد از این هم خواهیم کرد و پای این مواضع میایستیم و نمیخواهیم دوستی آنها را جلب کنیم، اما بالاخره باید مردم را به سمت تدین حرکت داد."
🔖منشور حوزه و روحانیت، ج۱۰، ص۶۷۹؛ انتشارات انقلاب اسلامی
⛔️جبههگیری دوباره اصلاحطلبان علیه دموکراسی!
فراخوان وزارت کشور در دعوت از آحاد مردم برای ثبتنام در انتخابات پیش رو، مورد هجمه اصلاحطلبان قرار گرفت و گویی ایجاد آگاهی عمومی برای جریانی که بر اساس باندبازی و پرداخت هزینه، لیست معرفی میکرد، پیامدهای مثبتی نداشته است
در همین باره ابطحی، معاون پارلمانی دولت اصلاحات در تولیتی: «آخه مگه راهپیمایی روز قدسه که از همه ملت دعوت کردند؟
رفتار ضد دموکراسی اصلاحطلبها در برابر انتخاباتی که هرکسی بنا بر صلاحیت قانونی توان شرکت در آن را دارد، در ادامه همان رفتارهای در سال ۸۸ است که بهدروغ رأی جامعه را نادیده گرفته و با ادعای تقلب کشور را به آشوب کشاندند.
✔️ چرا قوانین پوشش برخی استارتآپها شبیه سفارتخانههای خارجی است؟
🔹اقدام شبکهای سکوهای اینترنتی فراتر از موضوع کشف حجاب است؛ ماجرای بازداشت معاون بینالملل سرآوا (هلدینگ بالادستی دیجیکالا) به اتهام جاسوسی نظامی نشان داد که حکایت سکوهای اینترنتی مستقر در ایران، عمیقتر از یک کسبوکار صرف است.
🔹موضوع زمانی جالب میشود که وزارت خارجهٔ آمریکا به پلمب ساختمان اداری دیجیکالا که برای کشف حجاب کارکنان آن صورت گرفته بود واکنش نشان داد و از آن در نشست خبری خود صحبت کرد.
در اینجا از سازمانی بخوانید که CIA برای ارتباطگیری با بخش خصوصی کشورهایی مثل ایران تاسیس کرد.