eitaa logo
بصیر
364 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
412 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
دو نکته مهم در قدرت دیپلماسی ایران: ۱.رسانه هندی وایر: تماس تلفنی رئیسی قبل از سفر به ژوهانسبورگ نقش کلیدی در عضویت ایران در بریکس داشت ۲.وزیر خارجه ترکیه در سفر به تهران برای عضویت کشورش در بریکس از ایران کمک خواست واقعیت نگاه خارجی به نقش راهبردی ایران در معادلات جهانی همینه
خوب دقت کنید؛ روزنامه_اعتماد مدرس قمی را که دو سال پیش بر اثر کرونا جان خود را از دست داده به عنوان استاد اخراجی در دولت سیزدهم معرفی کرده است. بهرحال چون قافیه تنگ آید اینگونه اعتماد و بقیه به جفنگ آیند:))
میپرسن کی گفته وقتی امام زمان غایبه باید از ولی فقیه اطاعت کرد؟ میگم خدا تو قران آیه ۴۴ سوره مائده گفته خدا میگه تورات رو فرستادیم برای هدایت و پیامبران و علما و روحانیون طبق این کتاب حکومت میکنن (ولایت فقیه حتی در دین یهودم توصیه شده) این اگه آیه ولایت فقیه نیست پس چیه؟
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوای مع الحسین / نمیزاریم بشه خالی جای آرمان علی وردی ها 🎤ابوذر روحی و گروه شمیم ولایت
🇮🇷 📝 حرفی که آمریکا هم حاضر به بیانش نیست...‼️ | تقلّای تبیین برای کتمان اشتباهات "ظریف"! 🍃🌹🍃 🔻مجید انصاری، فعال اصلاح‌طلب و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اخیراً در اظهاراتی که سایت خبرآنلاین آنها را منتشر کرد درباره محمدجواد ظریف (وزیر خارجه دولت روحانی) گفته است: "از دید من در عرصه دیپلماسی کشور در این چند دهه اخیر ما انقلابی‌تر از آقای دکتر ظریف نداشته ایم که همه زندگی و حیثیت خود را به میدان آورد برای اینکه سنگ بزرگ تحریم‌ها را با تدبیر بردارد." 🔸او می‌افزاید: در درجه اول باید این عناوین تعریف بشوند و شاخص هایش مشخص شود آنوقت خواهیم دید جای خیلی از افراد مدعی انقلابی گری با کسانی که امروز به ضد انقلابی بودن متهم می شوند عوض خواهد شد. البته الان در دید مردم همینطور است و مردم انقلابیون واقعی را علیرغم همه این تهمت ها می شناسند. 🔹باید از آقای انصاری پرسید که این چه انقلابی‌گری و سابقه‌ای است که می‌گوید آمریکا فقط یا یک بمب می‌تواند سیستم دفاعی ایران را از کار بیاندازد؟! 🔸و یا این چه انقلابی‌گری بود که حتی به اسم میدان و دیپلماسی نیز از دستاوردهای ۳شهید_سلیمانی در محور مقاومت انتقاد می‌کرد. 🔺ما متوجه حب آقای انصاری نسبت به آقای ظریف و اقتضائات باندی امثال آقای انصاری هستیم لکن عقلانیت چیز خوبی است و نباید اسم ضعف را پیشتازی در انقلابی‌گری گذاشت.
نقش برآب شدن نقشه آمریکا علیه محور مقاومت در سوریه
راه رفته و راه تجویز کرده! در خصوص انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا که ترامپ و دار و دسته او به آشوب‌طلبی پرداختند و به نقاط حساس کشور حمله‌ور شدند، ویدئویی در زمان یورش به کنگره وجود دارد که فردی به نام "اتان نوردین" با بلندگو در حال تشویق دیگر مهاجمان است. او اخیرا در دادگاه حاضر شد و ابراز ندامت و طلب عفو کرد، اما قاضی او را به ۱۸ سال زندان محکوم نمود. قاضی "تیموتی کلی" خطاب به اتان گفت که آنها «یک سنت سیاسی قدیمی» را شکستند. اشاره او به «انتقال مسالمت‌آمیز» قدرت بود که به گفته قاضی اگر آمریکا این را نداشته باشد، دیگر «هیچ چیز» ندارد. به طور کلی باید بر اين نکته تأکید کرد که ایالات متحده بر سر «حفظ اصل نظام» با کسی شوخی ندارد. اما همین آمریکایی‌ها در سطح بالاترین مقامات در داخل ایران برای مردم و سایر نیروهای اجتماعی علنا فرمان آشوب و خشونت تجویز می‌کنند. و عجیب‌تر اما افرادی در کشور هستند با ژست روشنفکری و با رنگ و لعاب کردن غرب، خصلت‌های آزادی‌خواهانه نداشته آن‌ها را به رخ مسئولان و مردم در ايران نيز می‌کشند! وارد این‌که چرا بخش قضایی جمهوری اسلامی با عناصر مؤثر فتنه ۸۸ که نه نتیجه انتخابات را پذیرفتند و نه به قانون برای حل مسئله تمکین کردند و بلکه آدرس تجمعات و آشوب‌های خیابانی را مخابره کردند، برخورد متناسب نکرده فعلا بحثی وجود ندارد؛ اما این چیزی از یک حقیقت آشکار و تاریخی نمی‌کاهد که عناصر اصلی یک جریان سیاسی یقینا در دادگاه تاریخ مجرم هستند ولو این‌که دستگیر و محاکمه و زندانی نشده‌اند. این خصلت غرب متمدن نما و خشن است که سرویس‌های اطلاعاتی و جاسوسی آن‌ها تعدادی از بهترین دانشمندان ایران را چون پای کار پیشرفت ایران هستند ترور و به شهادت می‌رساند؛ اما استاد دیگری را چون نقش لیدری آشوب و اغتشاش بازی می‌کند با عملیات روانی به عنوان رئیس کمیته علمی بین‌المللی المپیاد جهانی کامپیوتر برمی‌گزینند. به نظر می‌رسد جمهوری اسلامی باید در قاعده و قانون خود تجدیدنظر کند. اولا جمعیت بسیار زیاد جامعه معلمان مدارس و اساتید دانشگاه که دلبسته به فرهنگ و هویت اسلامی و ایرانی هستند را از آن چه لازمه شئونات و زیست اجتماعی و اقتصادی آنان است برخوردار سازد. از دیگر سو قوانینی بنویسند تا عده‌ای قلیل از جامعه فکری و فرهنگی کشور با بروز رفتارهای آشوب‌طلبانه بلندگوهای دشمن در کشور نباشند. برای برخورد با همه کسانی که ساختار و قواعد اجتماعی می‌شکنند نیز منطق های زیادی وجود دارد؛ اما فعلا همان منطق قاضی "تیموتی کلی" خطاب به "اتان نوردین" و "دومینیک پزولا" کفایت می‌کند. تیموتی خطاب به آنان که به ۱۸ و ۱۰ سال زندان محکوم شدند یادآور شد که آنان قواعد و سنن سیاسی ایالات متحده را شکسته‌اند.
💢واکنش‌ها به یک توقیف 🔹پایگاه خبری انتخاب توقیف شد. این پايگاه به‌دلیل تخلف از قانون مطبوعات و مصوبات شورای عالی امنیت ملی توقیف و پرونده آن به مرجع قضایی ارجاع شد. 🔸انتخاب علاوه بر چندین گزارش که مصداق تخلف بودند، به‌تازگی نیز ويدیویی با تیتر «حراج برند ایران/ سیاست خارجی ایران چرا اینقدر تضعیف شده است؟» منتشر کرده بود که در آن مطالبی خارج از حدود قانون و مغاير با منافع ملی و بر عليه سياست‌های اصولی نظام در سياست خارجی طرح شده بود. 🔹عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب به این خبر واکنش نشان داده و گفت: «توقیف پایگاه خبری انتخاب، گامی دیگر به سوی تقویت رسانه‌های فرامرزی و انتقال مرجعیت رسانه‌ای از داخل به خارج است.» 🔸ادعایی که بی‌جواب نمانده و علی علیزاده، تحلیلگر مسائل سیاسی ساکن انگلیس در جوابش نوشت: «انتخاب در چند ماه گذشته دروغ‌هایی منتشر کرده که اینترنشنال و BBC منتشر نمی‌کردند. در موارد بسیاری اصلا سورس اخبار جعلی برای رسانه‌های خارجی بوده. در یک سال گذشته، رسما اتاق جنگ روانی نه فقط علیه دولت رئیسی بلکه علیه کل دولت‌ـ ملت‌ ایرانی بوده‌. یک «ایران‌اینترنشنال داخلی» تمام عیار. توقیف کافی نیست. باید مشخص شود «اسپانسر مالی» انتخاب کیست و چه شخصیت‌های سیاسی دُم‌کلفت و دارای مصونیتی پشت‌پرده‌‌اش هستند.»
💢مخالفان یک خط ریلی 🔹فرهیختگان در واکنش به کلنگ‌زنی خط ریل بصره به شلمچه نوشت: «سه جریان مخالف این خط ریلی هستند.» 🔸به نوشته فرهیختگان «خط ریلی «بصره‌ـ شلمچه» نزدیک به ۲۲ سال است که قرار شده احداث شود اما هر بار دست‌هایی از پشت پرده وارد عمل شده و مانع از اتصال ریلی ایران‌ـ عراق می‌شوند اما این همه مخالفت برای چیست؟ یک اتصال ریلی ساده، چرا باید تا این اندازه با مخالفت روبه‌رو شود؟ پای چه ذینفعانی در میان است؟ 🔹به طور خلاصه مخالفان و دلایل آن در سه دسته قابل تقسیم است: مخالفان داخل عراق، علت: کم‌رنگ شدن بندر فاو؛ مخالفان منطقه‌ای، علت: بازارهای ترکیه و عربستان در سوریه، لبنان و اردن؛ مخالفان فرامنطقه‌ای، علت: بازارهای مدیترانه در اختیار اروپاست؛ و همچنین آمریکا با تکمیل کریدور شرق‌ـ غرب و ورود چین به عرصه رقابت در مدیترانه مخالف است.
27.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 شاهکار خودروسازی در ایران...! 🍃🌹🍃 ⁉️ آیا می‌توان به صنعت امیدوار بود؟! ⁉️ برنامه دولت سیزدهم برای خودروسازی چیست؟!
🇮🇷 📝بعد ۴۳ سال فاش شد که فرانسه با شلیک برنامه‌ریزی شده به یک هواپیمای مسافربری، ۸۱ نفر را کشته است؛ ایران در کمتر از چند روز مسئولیت شلیک ناخواسته به هواپیمای اوکراینی را در یکی از حساسترین مقاطع امنیت ملی خود پذیرفت. دوباره بیاد بیاوریم، غربگراها و غربی‌ها آن زمان چه ژستی گرفتند. 💬 مهدی جهان تیغی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 خانم کارآفرین و موفقی که یک حسرت بزرگ در زندگی‌اش داشت ...