چرا یک حلقه ی خاص رئیسی و امیرعبداللهیان را بین حزب اللهی ها تخریب کرد؟
اگر امیرعبداللهیان و رئیسی شایسته تخریب بودند چرا بعد از شهادت خود را به آنها ربط میدادند؟
ویدئو ۱
نبویان: عاشق هیکل امیرعبداللهیان نیستیم. هیچ چیز عوض نشده است. رئیسی بدنه ی دولت را عوض نکرده ، اینها به دنبال مذاکره اند.
ویدئو ۲
ثابتی : نبویان یک تنه کار یک مجلس را کرد. نگذاشت همین دولت مذاکره کند.
ویدئو ۳
نبویان در مصاحبه با ثابتی : من به دولت رئیسی انتقاد جدی دارم.
ویدئو ۴
رنجبران : شهید امیرعبداللهیان داشت کار را تمام میکرد. یک طیف خاص نگذاشتند
مهم
صاحب این قلم نه کافر است
نه لا مذهب
صرفا یک سوال دارد :
اگر سعودی اینترنشنال امیرعبداللهیان را تخریب کند حزب اللهی ها اعتنا نمیکنند ولی اگر کسی در بین خودشان تخریب کند چرا
چرا یک گروه خاص تمام چهره های انقلابی را هر ۴ سال یک بار نابود و بیحیثیت میکند؟
آیا اگر امیرعبداللهیان یک مذاکره ی موفق در سال ۱۴۰۰ میکرد، افکار عمومی نمیگفت که او همزمان هم میدان را بلد است و هم مذاکره میفهمد؟
چرا یک حلقه همه را در این سالها ترور کرد جز یک نفر؟
چرا حمله به مخبر شروع شده؟
جلسه دوم فصل چهارم؛ کدام حسین علیه السلام؟ کدام کربلا؟ - حجت الاسلام کاشانی.mp3
36.1M
🔻 صحبت های بسیار بسیار مهم حجت الاسلام کاشانی
بخشی از سخنرانی در خصوص "احساس تکلیف سطحی" است.
جوری احساس تکلیف کردند که بقیه را هم وادار میکردند مثل آنها عمل کنند. به من میگفتند چرا شما موضع نگرفتی و من گفتم : اگر موضع میگرفتم و خلاف نظر شماها بود گوش میکردید؟ گفتند: نه ! گفتم: پس منظور شما این نیست چرا من موضع نگرفتم بلکه منظور شما این است که چرا من مقلد شما نیستم و گزینه ی مورد نظر شما را فریاد نمیزنم.
این احساس تکلیف را از کجا آورده اید؟
چرا به اسم دین؟
به اسم اسلام سیاسی دینمان را ببازیم به کسانی که در توئیتر فحاشی میکنند و تهمت میزنند و دروغ میگویند؟
مرگ بر آن اسلامی که اخلاق در آن نیست.
در این واضحات که درست احساس تکلیف نکردی که در بعدی ها هم همین است.
احساس تکلیف غلط این میشود که حضرت فرمود با خوارج فعلا کاری نداشه باشید (چون میدانست درد سر معاویه شده اند) همینها اعتنا نکردند و رفتند و بعد از او خوارج را کشتند و معاویه از آن طرف آمد خاک عراق را به توبره کشید...
تحلیل شناختی انتخابات ریاست جمهوری1403.pdf
11.34M
نخستین پرده نگار تحلیل شناختی انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماها مسئول گزینش کربلا بودیم
دو سوم یاران امام حسین رو رد میکردیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دریا تحت کنترل دریاداران ایرانی /باز هم اقتدار جدیدی از ایران، ساخت اولین شناور سبکِ موشک انداز در جهان!
🔹جریان تزویر، جدول بالا را به عنوان بدهی های مانده از دولت سیزدهم منتشر کرده است. از آنجا که منبع این آمار مشخص نیست، نمی توان نسبت به صحت آن اطمینان داشت. با این وجود توجه به چند نکته ضروری است:
🔹انتشار اوراق بدهی در حد معمول، برای دولتها نقطهضعف نیست و به عنوان ابزاری برای بازپرداخت بدهیها استفاده میکنند. در دولت ۱۲ به دلیل تشدید تحریم و کاهش فروش نفت، اوراق بیشتری منتشر شد و لذا بدهی ۵۴۰همت برای دولت۱۳ باقی ماند.
🔹دولتها همواره بر حجم اوراق بدهی میافزایند، زیرا هم بدهیهای پیشین را پرداخت میکنند و هم درآمدی برای خود کسب مینمایند. لذا این نکته که کدام دولت اوراق بیشتری فروخته است، نمیتواند معیاری برای سنجش عملکرد دولتها در ایجاد بدهی باشد. بلکه از شاخص های دیگری استفاده می شود.
🔹متولی انتشار اوراق، وزارت اقتصاد بوده و کارگزار آن بانک مرکزی است. بنا به گزارش این دو نهاد از ابتدای سال۱۴۰۰تا انتهای خرداد ۱۴۰۳، میزان ۴۱۹ همت اوراق منتشر شده است.
🔹اوراق مشارکت شهری که در جدول آمده ، آن دست از اوراق است که توسط شهرداری ها در جهت تامین مالی زیرساخت های شهری منتشر می شود و اصولا بازپرداخت آن نه توسط خزانه بلکه از طریق سود حاصله از آن پروژه ها تامین و پرداخت می گردد. لذا اساسا این دسته از اوراق در بدهی های دولت قرار نمی گیرد.
🔹مطابق دو گزارش مرکز پژوهش ها به شماره های ۱۹۴۶۱ و ۱۹۲۲۶ به میزان ۹۰درصد از اوراق منتشر شده در سال های ۱۴۰۰تا انتهای ۱۴۰۲ مربوطه به تامین اعتبار برای تسویه بدهی های بر جای مانده از دولت سیزدهم می باشد که باز پرداخت آن به سال های ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۵ موکول شده است.
🔹چنانچه نوشته شد مقایسه میزان انتشار اوراق در دو دولت نمی تواند درست باشد. مخصوصا که اقتصاد با تورم بالا مواجه باشد، زیرا ارزش ارز ملی در حال کاهش است. لذا برای تشخیص عملکرد دولت ها در انتشار اوراق و ایجاد بدهی، از دو شاخص زیر استفاده می شود:
🔹نسبت اوراق منتشر شده به کل بودجه : در دو گزارش بالا آمده است که میزان سهم اوراق مالی از کل بودجه کشور از ۳۴ درصد در سال ۱۳۹۹ به ۱۴ درصد در سال ۱۴۰۱ و به 9درصد در سال 1402 و 5درصد در سال1403 کاهش یافته است. جالب این است که خالص انتشار اوراق لایحه1403 کمتر از یک درصد می باشد.
🔹شاخص دوم نسبت اوراق منتشر شده به بودجه عمرانی است. نسبت اوراق مالی منتشر شده به بودجه عمرانی کشور از ۲/۶درصد در سال ۱۳۹۹ به ۰/۸۵ درصد در سال ۱۴۰۱ تنزل یافته و در سال ۱۴۰۲ در حدود ۰/۵درصد است. معنای این آمار این است که پروژه های عمرانی بدون بدهی تامین اعتبار شده اند. توجه شود که در سال۱۴۰۱؛ برای اولین بار، بودجه عمرانی به اندازه ۱۱۰درصد محقق شد.
🔹در پایان باید گفت که بدهی های دولت شامل بدهی بانکی( استقراض)، فروش اوراق و بدهی خارجی میباشد. در دولت سیزدهم هر سه نوع بدهی کاهش محسوس داشته است.
✍🏼#علی_محمدی
🔰آمار و ارقام چه می گویند؟
روند تولید و مصرف برق در کشور
🔹مصرف برق در کشور به بیش از ۷۷ هزار مگاوات رسیده و این در حالی است که در روزهای مشابه سال قبل، میزان مصرف ۷۱ هزار مگاوات بوده است؛ ۵ هزار مگاواتی افزایش.
🔹اهل فن می گویند: افزایش هر یک درجه دما در فصل تابستان، هزار و ۸۰۰ مگاوات به میزان مصرف برق در کشور اضافه می کند. روند افزایشی دما در کنار افزایش مصارف کارخانه ها، موجب افزایش مداوم مصرف برق در طول سال های اخیر بوده و حال آن که با بی تدبیر های دولت آقای روحانی، تولید برق به اندازه مصرف افزایش نیافت
🔹روند کل مصرف سالانه برق در کشور، از ۱۶۱۴۴۵ گیگاوات ساعت در سال ۱۳۸۷، به ۲۵۵۰۲۶ گیگاوات ساعت در سال ۱۳۹۶ رسید که نشاندهنده رشد متوسط سالانه ۲۵/ ۵ درصدی و رشد ۹۶/ ۵۷درصدی در طول یک دهه بود.
🔹در حالی که نیاز مصرف برق در سال ۱۳۹۸ به ۶۰ هزار و ۸۲۵ مگاوات رسیده بود، این میزان در سال ۱۳۹۹ با رشد ۵ درصدی، به ۶۳ هزار و ۸۵۴ مگاوات رسید و در سال ۱۴۰۰ به ۶۷ هزار و ۱۲ مگاوات افزایش یافت.
🔹همچنین ۳۰ مهر ۱۳۹۹ اعلام شد مصرف برق طی ۹ سال، رشد ۵۸ درصدی داشته است. اما متاسفانه تولید برق، در هشت سال دولت روحانی، به اندازه افزایش مصرف رشد نکرد و موجب ناترازی شدید و قطع گسترده برق در سال های پایانی دولت وی شد.
🔹آرش کردی مدیرعامل توانیر ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ درباره وضعیت مصرف برق در تابستان گفته بود: "نیاز مصرف برق در تابستان امسال به ۷۰ هزار مگاوات خواهد رسید که نسبت به سال گذشته ۴.۴۶ درصد رشد نشان میدهد".
🔹همچنین تیر ۱۴۰۲ اعلام شد: میزان مصرف برق کشور در تیر سال قبل، ۶۲ هزار و ۶۰۰ مگاوات بوده و اکنون، ۵۷۰۰ مگاوات بر مصرف برق افزوده شده؛ ۹ درصد افزایش.
🔹۱۹ تیر ۱۴۰۳ هم اعلام شد که مصرف برق در کشور به ۷۶ هزار مگاوات رسیده که از رشد بیش از سیزده هزار مگاواتی نسبت به سال حکایت می کند.
🔹افزایش ظرفیت تولید برق در دوره روحانی فقط ۲۳ درصد بود، در حالی که در دولتهای نهم و دهم، ۸۵ درصد رشد داشت. عملکرد دولت روحانی، بدترین عملکرد دولت ها ظرف چند دهه گذشته بود
🔹برنامه ششم توسعه، دولت روحانی را مکلف کرده بود طی سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰، ظرفیت شبکه برق کشور را ۲۵ هزار مگاوات افزایش دهد، اما ظرفیت شبکه برق کشور در این مدت ۱۱ هزار مگاوات افزایش یافت؛ 14 هزار مگاوات کمتر!
🔹"همایون حایری" معاون وزیر نیروی دولت روحانی ۲۴ تیر ۱۴۰۰ در مجلس گفت: رشد مصرف انرژی در سالجاری نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته، در حالی که متوسط رشد مصرف چند چند سال گذشته زیر ۲ درصد بوده است. به ازای هر یک درجه افزایش دمای بیش از ۳۵ درجه، حدود ۱۵۰۰ مگاوات بر میزان مصرف برق افزوده خواهد شد.
🔹در این میان دولت شهید رئیسی با ساخت ۶ هزار مگاوات نیروگاه در سال اول فعالیت خود رکورد تاریخی افزایش ظرفیت تولید برق در کشور را که در سال ۸۹ به ثبت رسیده بود، ۱۰۶۵ مگاوات افزایش داد.
🔹آقای رئیسی تیرماه سال گذشته اعلام کرد: "از ابتدای شروع کار دولت با ناترازی برق مواجه بودیم و در این مدت، هفت هزار مگاوات برق تولید و به شبکه تزریق شد، همچنان ۱۵ هزار مگاوات کم داریم و باید تولید برق تا ۳۵ هزار مگاوات افزایش یابد".
🔹وزیر نیرو هم اردیبهشت امسال گفت گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون بیش از ۸۵۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شده است. از شهریور سال ۱۴۰۰ تاکنون، ۳۱ واحد نیروگاهی جدید به ظرفیت ۵۱۹۶ مگاوات ساخته شده که در کنار ارتقای واحدهای موجود، رقم افزایش را به عدد ۷۱۰۰ مگاوات میرساند.
✍🏼#محمد_ایمانی
یادداشت بسیار مهم سردار سپاه اسلام ، سردار حاجی زاده درباره مسعود پزشکیان ، خطاب به نیروهای انقلاب
سردار امیرعلی حاجیزاده طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت: شکی نیست که دکتر مسعود پزشکیان رئیسجمهور کل ملت و تکتک مردم ایران و مورد حمایت نیروهای انقلاب است، هرچند برخی از نیروهای منتسب به انقلاب در رقابت میان نامزدها از نامزد رقیب ایشان حمایت کرده باشند.
بنابراین نیروهای انقلاب شایسته است از هرگونه اظهارنظر درباره فرآیند انتخابات و میزان رأی ایشان که خلاف این حقیقت مسلم را نشان دهد، پرهیز کنند؛ و حتی اگر مطلبی در نقد رفتار مدعیانی نوشته میشود که ادعای حمایت از نامزد پیروز را داشتند، نباید چنین مطالبی بهمعنای خدشه به رأی رئیسجمهور پیروز تلقی شود.
ما فرآیند برگزاری دو انتخابات و مشارکت مجموعاً ۵۵ میلیونی مردم و انتخاب یکی از نامزدهای صالح ریاستجمهوری را بهعنوان «نامزد اصلح از نظر مردم» چونان بزرگترین افتخارات نظام اسلامی و از پیروزیهای چشمگیر ملت ایران در نیم قرن حیات سیاسی خود میدانیم.
نگاه درست این است که با فاصله کوتاهی از شهادت رئیسجمهور محبوب سیدابراهیم رئیسی، دو انتخاب با فاصله یک هفته و با حضور دهها میلیونی ملت شریف ایران برگزار میشود.
در طی این مدت کشور با آرامش اداره شده و کوچکترین مشکلی حادث نمیشود. نیاز به توضیح ندارد که چنین حوادثی در کشورهای دیگر میتواند منشأ بحرانهای بزرگ باشد. ملت شریف ایران از بین کاندیداهای مورد تأیید شورای نگهبان، آقای دکتر پزشکیان را انتخاب میکنند.
قطعاً رئیسجمهور منتخب، رئیسجمهور ۱۶ میلیون رأیدهنده به ایشان نیست بلکه او امروز رئیسجمهور ۸۵ میلیون نفر است و باید همه ملت و مسئولان با حمایت از دکتر پزشکیان به اجرای برنامههای وسیع کشور کمک کنند و به یاد داشته باشیم حمایت از کاندیدای خاص و رقابت، مربوط به قبل از انتخابات است.
امروز نظام اسلامی، ملت بزرگ و شریف ایران و در رأس همه، مقام معظم رهبری پیروز میدان هستند و باید به واسطه این پیروزی، خداوند متعال را شاکر و سپاسگزار باشیم.
🔴 پروژه جدیدی که اکانتهای پروژهبگیر اصلاحطلب زدن یکی از کثیفترین پروژههای توییتره!
اصلاحطلبا برای اینکه دولت شهید رئیسی رو مقصر جلوه بدن مدعی شدن دولت رئیسی ۷۸۳ هزار میلیارد تومن بدهی برای دولت پزشکیان بجا گذاشته!
اما داستان چیه؟
طبق آمار:
خاتمی دولت رو با ۶ هزارمیلیارد تومن بدهی تحویل گرفت؛
احمدینژاد با ۲۶ هزارمیلیارد تومن بدهی؛
روحانی با ۸۸ هزارمیلیارد تومن بدهی؛
و رئیسی دولت رو با ۱۳۶۷ هزار میلیارد تومن بدهی از روحانی تحویل گرفت!!
اما این بدهیها مربوط به کجاست؟ و چرا اصلاحطلبا دارن شیادانه رئیسی رو میزنن؟
همین جدولی که اصلاحطلبا برای تخریب رئیسی ازش استفاده میکنن تعهدات اوراق بدهی منتشر شده توسط دولتهای قبل رئیسیه
برای اینکه برق از سرتون بپره باید بدونید که دولت روحانی فقط در یک مورد، بدهی ۶۸هزار میلیارد تومنی صندوقهای بازنشستگی رو به ۴۴۸ هزار میلیارد تومن رسوند!!!!
یعنی دولت روحانی ۳۸۰ هزار میلیارد تومن از صندوقهای بازنشستگی غارت کرده!
البته خوشبختانه دولت شهید رئیسی ۲۱۰ هزار میلیارد تومن از این ۴۴۸ همت بدهی صندوقهای بازنشستگی رو تسویه کرده.
از بقیه موارد تسویه بدهی تو دولت شهید رئیسی هم این موارده:
۲۷۸ هزار میلیارد تومن تعهدات اوراق بدهی
۱۶۲ هزار میلیارد تومن بدهی به ت.اجتماعی
۵۳ هزار میلیارد تومن استقراض دولت روحانی از بانکها در ماههای پایانی دولت!!!
۲۳ هزار میلیارد تومن استاد تسویه خزانه
۱۶ میلیارد تومن بدهی به شرکتها
یعنی در واقع این ۸۷۳ هزار میلیارد بدهی دولت رئیسی، بخش زیادی از بدهیهای دولت روحانیه که شهید رئیسی فرصت نکرد همش رو تسویه کنه.
حالا منبع ۱۳۶۷ هزار میلیارد تومن چیه؟
«طبق برآورد صندوق بینالمللی پول در پایان ۱۳۹۹ دولت روحانی بیش از ۱۳۶۷ هزار میلیارد تومان بدهی عمومی ناخالص به جای خواهد گذاشت. این درحالی است که در پایان ۱۳۹۱، حجم بدهی عمومی ناخالص دولت فقط ۸۸ هزار میلیارد تومان بوده»:
گذشته از این موضوع، طبق گزارش صندوق بینالمللی پول، نسبت بدهی دولتها به تولید ناخالص داخلی تو دولت روحانی به طرز وحشتناکی افزایش داشته و تو دولت شهید رئیسی با توجه به تسویه بدهیها در حال کاهش بوده..
🔺اگر میخوهید بدانید شهید رئیسی و آقای پزشکیان دولت های خودشان را در چه شرایطی تحویل گرفتند به این آمار و ارقام یک دقتی داشته باشید. امیدواریم آقای دکتر پزشکیان آنقدر موفق باشند که در پایان چهار سال آماری به مراتب بهتر از شهید رئیسی داشته باشند که قاعدتا هم با توجه به دولت خوبی که تحویل گرفته اند باید اینگونه باشد. اما واقعیت این است شهید بزرگوار چه بعضی ها خوششان بیاید چه خوششان نیاید در یک فاصله سه ساله با آن همه مشکلات و محدودیت ها شاهکار کردند. روح مطهرشان شاد ان شاالله.
🔻 شیخ حسین انصاریان را هم الحمدلله از قطار انقلاب پیاده کردند، پناه بر خدا....
یکی نوشته: پرده ها کنار رفت و نفاق انصاریان هم عیان شد
دیگری گفته: سالها پای صحبت هایت اشک ریختم اما دیگر قبولت ندارم.
فرد دیگری نوشته: چرا ما نمی توانیم صالح را پیدا کنیم؟ آقای انصاریان تو هم نابینا بودی و نا شنوا ...
چرا؟
چون: رئیس جمهور مملکت رفته محضر ایشان ، شیخ هم دعایش کرده ...
گمان میکنم انصاریان باید چوب بر میداشت و بر پزشکیان عصا میکشید تا بفهمیم واعظ شهر همچنان واعظ شهر است.
بخشی از جامعه ی انقلابی بسیار از بدیهیات فاصله گرفته
باید با فهم شود.
باید معقول شود.
ما اگر برای این مهم فکری نکنیم
ماست پاش ها تکثیر میشوند
بالارونده ها از دیوار سفارت عربستان مضاعف میشوند
آنها که به هنگام کرونا به جای فکر کردن به هم "روغن بنفشه" پیشنهاد میکنند زیاد میشوند
کسانی که وقتی رهبر واکسن زد از نفوذ در بیتش گفتند هزار برابر میشوند
و ایضا آنها که سقوط بالگرد رئیسی را توطئهی ترک ها برای پیروزی همشهریشان دانستند ...
و جبهه انقلاب به حاشیه میرود
همه باید برای تزریق عقلانیت به این جبهه فکری کنند.
.
چرا شعار یاحسین، میرحسین
در ستاد پزشکیان، منافقانه است؟
🔻همراهی، وقتی صادقانه و پسندیده است که توام با همدلی باشد؛ و گرنه، نفاق و دورویی و دغلبازی است. مثل برخی مدعیان حمایت از پزشکیان که در همایش ستاد های انتخاباتی وی، شعار «یا حسین، میرحسین» دادند!
🔹اولا وابستگان سازمان منافقین و بهائیت و نظایر آنها در روز عاشورای سال ۱۳۸۸ و در اوج فتنه انگیزی، به موکب ها و پرچم های عزا حمله ور شدند و کف و سوت زدند و حرمت عاشورای حسینی را شکستند.
🔻این اقدام خباثت آمیز، به قدری افکار عمومی را جریحهدار کرد که طومار فتنه سبز را با تظاهرات گسترده مردمی، در روزهای ۸ و ۹ دی در هم پیچید.
🔹به همین علت هم، برخی اصلاح طلبان، به دروغ ادعا کردند حرمت شکنان، نه حامی موسوی، بلکه عناصر نفوذی و مهره نهادهای امنیتی بودند(!) اما با این وجود، میرحسین موسوی، همان حرمت شکنان را مردم خداجو خواند! موسوی در فتنه ۸۸ تا پایان در نقشه آمریکایی انگلیسی و صهیونیستی نقش آفرینی کرد.
🔻ثانیا برخی حاضران و سهم خواهان در ستاد پزشکیان در حالی سعی می کنند او، و میرحسین موسوی را یکی کنند که موسوی، انتخابات را تحریم کرد و حاضر نشد از پزشکیان حمایت کند و به او رای بدهد. دقیقا مثل موضع رژیم آمریکا و گروهک های سلطنت طلب و سازمان منافقین.
🔹ثالثا منافقین، در حالی شعار یا حسین، میرحسین دادند که فتنه سبز ، ماهیتی کاملا ضد اسلامی داشت. در این باره «مجید محمدی» از اعضای حلقه کیان (یکی از چند حلقه سازمان آشوب در سال ۷۸ و ۸۸) و فعال در فتنه سبز اواخر مهر ماه ۱۳۸۸در وبسایت رادیو فردا نوشت:
🔻«اعضای جنبش سبز میخواهند با شورت کوتاه و تاپ بیرون بیایند، سینه بزنند و اگر هوس کردند، لیوان شرابی بنوشند... آنها روزه خواری میکنند و نصرمن الله و فتح قریب سر میدهند. در نماز جمعه با کفش و به صورتی مختلط پشت سر هاشمی نماز میخوانند و جای صلوات، سوت و کف می زنند»؛
🔹اما همین فعال فتنه، ۴ آبان ۱۳۸۸ اعتراف کرد: «اسلامگرایی، جدیترین مانع و مخاطرهبرانگیزترین مشکل در برابر جنبش سبز است. ریشههای فرهنگی و اجتماعی که به تأسیس و تداوم جمهوری اسلامی منجر شدند هنوز در جامعه ایران زندهاند. آنچه خطر جدی است، نام جمهوری اسلامی نیست بلکه اسلامگرایی است که در ایران قوی است. در ضرورت جدی گرفتن و اهمیت آن همین بس که بیش از سه دهه، حکومت را سر پا نگه داشته است. این ایدئولوژی از نفس نیفتاده و بر زمین زدن و ضربه فنی کردن آن، کاری است بس دشوار. نقطه حساس و بنیادین جمهوری اسلامی نه مقام ولی فقیه یا شخص خامنهای، بلکه اسلامگرایی است»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 فواد ایزدی: مردم انگلیس نه تحت تحریماند نه کسی تبلیغات منفی علیه انتخابات در آن کشور میکند، اما آمار مشارکت پایین است.
🍃🌹🍃
#جهاد_تبیین | #محرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طیب نیا معاون اول احتمالی رئیس جمهور: همه ارز های زیر قیمت ۶۰ هزار تومان حذف خواهد شد. قیمت دلار همان قیمت بازار ( ۶۰ هزار تومان) است./خبر
به لحظات پرواز قیمت ها نزدیک میشیم.
با این تفاوت که این عزیزان به یارانه اعتقادی ندارن و یارانه رو گدا پروری میدونن
و طبیعیه زیر چرخ توسعه عده ای هم له بشن
🔰کمبود برق و مساله تحریم
🔹این روزها به خاطر اوج گرفتن گرما و افزایش مصرف برق در کل کشور، با کمبودها برق و قطعی آن مواجه هستیم. این معضل بار دیگر مباحثی را در مورد چرایی این شرایط شکل داده و پاسخ های مختلفی در حال مطرح شدن است. برخی مدعی اند: "زمان روحانی تابستان برق میرفت، زمان رییسی هم تابستان برق میرفت، زمان پزشکیان هم تابستان برق خواهد رفت! همه چیز را به گند جناح بازی سیاسی آغشته نکنید! تا تحریمها هست و سرمایه گذاری خارجی وجود ندارد و نرخ تشکیل سرمایه در این کشور منفی یا در حد صفر است، این داستان ادامه دارد. تابستان ها برق نداریم و زمستانها گاز نداریم."
در پاسخ به این سوال "علی محمدی " از کارشناسان اقتصادی می نویسد:
🔹در دولت خاتمی، ۶۰ درصد و در دولت احمدینژاد نژاد ۶۸ درصد اما در دولت روحانی، تنها ۲۳ درصد به ظرفیت نیروگاهها افزوده شد؛ آن هم در شرایطی که در برنامه ششم توسعه، مکلف بود طی سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰، ظرفیت شبکه برق کشور را ۲۵ هزار مگاوات افزایش دهد، اما در این مدت فقط ۱۱ هزار مگاوات افزایش یافت.
🔹بدیهی است که رفع تحریمها و جذب سرمایه گذاری در توسعه صنعت برق تاثیرگذار می باشد. اما توجه به این نکته نیز ضروری است که شروع کاهش تولید برق از یک سال بعد از انعقاد برجام یعنی سال ۹۵ آغاز شده و تا ۱۴۰۰ به اوج خود رسید. سوال مهم اینکه اگر برجام باعث افزایش سرمایه گذاری شده پس چرا شروع ناترازی انرژی از همین سال ها آغاز شد؟! ضمن اینکه اساسا ۹۵٪ از صنعت برق، سد و نیروگاه سازی در داخل کشور تامین می شود( ایران در ۲۰کشور پروژه برقی آبی اجرا میکند).
🔹 ریشه ناترازی برق در ۵سال آخر دولت روحانی است که توسعه و تولید نیرگاهها شکل نگرفت. توقف احداث نیروگاههای جدید فسیلی( به بهانه قرارداد پاریس) و عدمنوسازی سیستم انتقال و توزیع قدرت برق در همین دوره بود و در نتیجه ارثه ای شدیدا ناتراز به دولت ۱۳رسید.
🔹دولت سیزدهم میبایست هم ناترازیها را برطرف می کرد و هم اضافه تقاضای ۵ تا ۶ درصدی را جبران می نمود. در فاصله سه ساله دولت شهید رئیسی ۸۵۰۰ مگاوات ( در قالب توسعه و تولید)به ظرفیت نیروگاه کشور افزوده شد و با مدیریت مصرف برای اولین بار، میزان تأمین برق صنایع از برق خانگی بیشتر شد و عمق ناترازی برق از ۲۲.۳ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۱۳.۴ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید. در همین سال نشریه فوربس ایران را از حیث تولید برق در رتبۀ هفتم جهان، سوم آسیا و اول خاورمیانه قرار دارد.
🔹 اما این تلاشهای بی سابقه کافی نبود و جبران عقب ماندگی های دهه نود را نمی کند. و احتمالا ناترازی برق در سال جاری به ۱۹درصد برسد. درمجموع، صنعت برق طی دهه اخیر با ۴ناترازی زیر روبهرو بوده است:
-ناترازی تولید و مصرف
-ناترازی هزینه درآمد
-ناترازی تامین سوخت
-ناترازی تدریجی نیروی انسانی و بخش خصوصی.
✍🏼#علی_محمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷اولین سخنرانی رئیس جمهور پزشک جراح❗️مردم با این مملکت چه کردید❓
◾️نگاه سطحی، متوهمانه و ساده انگارانه به مقوله پیچیده روابط بین الملل! حاصل مشاوره های کارشناسان اصلاحات و ایشان که نمی دانند کدام به صلاح مملکت است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دبیر ستاد امر به معروف: بودجهی ما برای عفاف و حجاب اندازه قرارداد یک فوتبالیست است
حجتالاسلام والمسلمین طاهری، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در برنامه «جهان آرا» شبکه افق:
وظیفه پلیس بازداشت است ولی سوال این است که چرا در مقوله عفاف و حجاب گذاشتهایم کار به پلیس بکشد؟
در زمینه تقسیم بودجه این مسئله حرف داریم، و سوالمان هم این است که دستگاهها در زمینه حجاب چقدر هزینه کردهاند و چه تاثیری داشته؟ کل پولی که ستاد گرفته بود به اندازه قرارداد یک فوتبالیست بود!
✨شوک ارزی جدید در راه است؟
آقای علی طیب نیا فرمانده تیم اقتصادی دولت آقای پزشکیان گفته است: «بنگاههای بزرگ را مجبور کردهاند ارز خود را به نرخ دستوری بفروشند که به صادرات لطمه میزند».
این اظهارات، به معنی آن است که شرکتهای فولادی، پتروشیمی، پالایشی و معدنی که ۸۰ درصد صادرات غیرنفتی کشور را انجام میدهند، باید اجازه داشته باشند دلار خود را به نرخ ۶۰ هزار تومان به واردکنندگان بفروشند. در حال حاضر این شرکت ها، دلارهای خود را به نرخ ۴۳ هزار تومان (معروف به نیما) میفروشند. به عبارت دیگر، دولت جدید به این شرکتهای خامفروش اجازه خواهد داد که دلارهای خود را ۱۷ هزار تومان گرانتر بفروشند. اگر مجموع این شرکتها در سال ۴۰ میلیارد دلار صادرات دارند، رانتی که از محل گرانسازی ارز به جیب اینها خواهد رفت، حدود ۷۰۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود. این ۷۰۰ هزار میلیارد تومان اضافی را چه کسی پرداخت خواهد کرد؟ مردم! تمام کالاهای وارداتی به ازای هر دلار ۱۷ هزار تومان برای مصرفکنندگان گران خواهد شد.
اما ماجرا به اینجا تمام نمیشود. همین شرکتها، قیمتگذاری محصولاتشان را بر اساس دلار ۴۳ هزار تومان(نیما) انجام میدهند. یعنی قیمت جهانی را در دلار ۴۳ هزار تومان ضرب میکنند و محصولاتشان را به ملت ایران میفروشند. طبق اظهارات آقای طیبنیا، با روی کار آمدن دولت جدید، دلاریفروشان قیمتهای جهانی را ضربدر دلار ۶۰ هزار تومان کرده و محصولاتشان را به ملت ایران خواهند فروخت.
در دولت شهید رئیسی، دلارداران و دلاریفروشان موفق شدند دولت را با خود همراه سازند که اولا دلار ۴۲۰۰ را حذف کند، ثانیا نرخ دلار نیما (دلار شرکتهای بزرگ) را نیز از ۲۳ هزار تومان به ۴۳ هزار تومان افزایش دهد. هنوز دولت جدید نیامده، وعده افزایش دلار نیما از ۴۳ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان را به این شرکتها داده است. تردید نکنید در صورتی این اتفاق بیفتد، قیمت دلار آزاد به زودی پرواز خواهد کرد و دوباره، روز از نو، روزی از نو!
امیدوارم آقای پزشکیان بر عهدی که با مردم بسته پایبند بماند و معیشت ۸۵ میلیون ایرانی را به پای منافع ۴۰ شرکت قربانی نکند.
وَاصْبِرْ نَفْسَكَ مَعَ الَّذِينَ يَدْعُونَ رَبَّهُم بِالْغَدَاةِ وَالْعَشِيِّ يُرِيدُونَ وَجْهَهُ وَلَا تَعْدُ عَيْنَاكَ عَنْهُمْ تُرِيدُ زِينَةَ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَلَا تُطِعْ مَنْ أَغْفَلْنَا قَلْبَهُ عَنْ ذِكْرِنَا وَاتَّبَعَ هَوَاهُ وَكَانَ أَمْرُهُ فُرُطًا
#سید_یاسر_جبراییلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ حضرت آقا بعد از مراسم بیت به حاج مهدی رسولی فرمودند:
این مرثیهی شما (اشاره به مداحی بی مردم) کار یک منبر نه بلکه کار چند منبر رو با هم کرد.
احوال این روزهای ما...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسم وفاداری مسعود رجوی در برابر صدام حسین:
«والله در میان عرب و عجم، دوست و همدمی نزدیکتر از مجاهدین به خود نخواهید یافت.» این ویدئو توسط سازمان اطلاعات عراق از یکی از جلسات فوق سری مقامات امنیتی عراق با گروهک تروریستی مجاهدین خلق به صورت مخفیانه ضبط شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌این چه طرز ولایتمداریه آخه؟!
🔻حتماً باید یهجوری از ولایت صحبت کنیم دیگران بدشون بیاد؟
🔻چرا سوءتفاهم درست میکنیم؟
از مبحث "انحطاط متحجّرانه؛ انعطافپذیری متفکّرانه"
در هیئت میثاق با شهدا، دانشگاه امام صادق(ع)