✅ هیئت و هیئتی که تبری و تولی ندارد با گریه کنان کوفی بعد عاشورا چه تفاوتی دارد!
🔻تولی و تبری؛ یعنی دوستی با دوستان خدا و دشمنی با دشمنان خدا در قلب، زبان و عمل.
🔻امروز آمریکا، غرب و صهیونیسم که با اخلاق و معنویت و دین می جنگند دشمن خدا هستند! همانهایی که تمام محرمات قران را قانونی و حمایت می کنند!
🔻آیا شاخص باطل و دشمنان خدا اینها نیست؛ کشتار ۳۰۰ میلیونی و غارت ملتها طی ۳قرن اخیر، قانونی کردن همجنس بازی، ازدواج با محارم، حیوانات، مشروبات، اخلاق و معنویت زدایی و ترویج فرق الحادی و منحرف و..
🔻آیا جمهوری اسلامی ایران تنها پرچمدار مبارزه با این جبهه بزرگ کفر و الحاد نیست!
🔻بنابراین هئیت و هیئتی ای که دفاع از جمهوری اسلامی و برائت از دشمنانش در آن نباشد و بصیرت بخش وروشنگر نباشد، همان هیئت سکولار فاقد تبری و تولی است! امروز صحنه دفاع از انقلاب اسلامی تکرار صحنه عاشوراست!
و دیدیم و خواندیم که عده ای برای دفاع از اسلام در کربلا جان و مال و خانواده خود را تقدیم کردند‼️
پس هر نوع گفتار، عمل، رای و موضع گیری که غیر از این باشد! و منجر به تقویت تنها نظام توحیدی جهان نشود؛ خواسته شیطان و انحراف محسوب می شود اگر چه مثل خوارج در عبادت یگانه تاریخ بوده باشند‼️
«دکترمحمدجواد یاری»
چرا پزشکیان طرفدار اجرای سند ۲۵ ساله با چین است؟
🔹رئیسجمهور منتخب در تهرانتایمز نوشت: «نقشۀ راه ۲۵ ساله ایران و چین یک گام مهم در جهت ایجاد یک «شراکت جامع راهبردی» سودمند برای هر دو کشور بود». اما چرا او بر توسعه همکاریها با چین تاکید میکند؟
🔹طبق آمار موسسۀ کپلر میزان صادرات نفت ایران به چین بعد از امضای سند همکاری ۲۵ ساله ۴ برابر شده و ارزآوری ایران حدود ۳۰ میلیارد دلار افزایش یافته است.
🔹همچنین حجم سرمایهگذاری خارجی در ایران بعد از امضای سند همکاری ۲۵ ساله با چین رشد قابل ملاحظهای داشته و تقریبا ۲ برابر زمان اجرای برجام بوده که سهم عمدۀ آن مربوط به شرکتهای چینی است.
🔹چین با حجم تجارت غیرنفتی ۳۲.۴ میلیارد دلاری، بزرگترین شریک تجاری ایران در سال ۱۴۰۲ بوده و ضربهگیری مناسبی در برابر تحریمهای آمریکا دارد و گسترش روابط با این کشور در جهت منافع ملی است.
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 #اینفوگرافیک | تسویه بیسابقه بدهیها به سازمان تأمین اجتماعی در #دولت_سیزدهم
🍃🌹🍃
#ماه_محرم | #محرم
🔰فرافکنی در روز روشن
🔹چقدر برخی از نا آگاهی مردم سو استفاده میکنند. چقدر برخي واقعا مافیا هستند؛ این روزها برخی، افراد دیگر را متهم به وارد ساختن خسارت به کشور در ماجرای قرارداد کرسنت میکنند؛ به چند جمله زیر توجه کنید:
۱) قرارداد کرسنت در دوره ریاستجمهوری آقای خاتمی میان شرکت کرسنت پترولیوم، وابسته به شرکت داناگاز امارات با شرکت ملی نفت ایران منعقد میشود.
۲)سپس دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی که آن موقع آقای روحانی بودند در آبان سال ۸۰ بدلیل فساد گسترده در قرارداد دستور توقف قرارداد را صادر میکند.
۳) کار اما به دولت بعد میرسد؛ در دولت آقای احمدینژاد امارات از ایران بخاطر فسخ قرارداد شکایت میکند. اما دولت وقت ایران بر اساس اصل حقوق بینالملل که اگر فساد در قرارداد محرز شود سبب لغو قرارداد میشود، موضوع فساد در قرارداد را مطرح کرد. دادگاه نیز در این مرحله رأی به نفع جمهوری اسلامی ایران داد. مثلا دولت جمهوری اسلامی ایران استناد کرد که افراد دستاندرکار در فساد کرسنت از جمله وزیر نفت آقای زنگنه تحت تعقیب قضایی هستند. اماراتیها نیز چون خودشان میدانستند برای این قراردادِ پرمنفعت، رشوه کلان داده بودند، تسلیم رأی دادگاه لاهه شدند.
۴) در سال ۹۲ آقای روحانی، زنگنه را به عنوان وزیر نفت به مجلس معرفی کرد. عجیب آن جایی بود که روحانی از نقش زنگنه در قرارداد کرسنت خبر داشت، اما مجددا او را به وزارت رساند. نهادهاي اطلاعاتی و امنیتی با وزارت زنگنه مخالفت کردند. با این استدلال که اگر ایشان مجددا وزیر شوند امارات دست به کار میشود. اما آقایان زنگنه و روحانی گفتند مشکل کرسنت را دو هفتهای حل میکنند. اما متأسفانه هرگز این اتفاق نیفتاد.
۵)امارات بلافاصله پس از اینکه زنگنه به وزارت نفت رسید، مجددا به لاهه از ایران شکایت کرد. اماراتیها در شکایت خود نوشتند اگر در کرسنت آن گونه که ایران گفته فساد اتفاق افتاده، چرا وزیر نفت که کرسنت در دوره مسؤلیت او منعقد شده مجددا وزیر شده است؟ مجددا برخی نهادهای حقوقی و امنیتی از زنگنه خواستند فورا استعفا دهد تا بهانه از دست امارات گرفته شود. اما زنگنه هرگز این کار را نکرد. متأسفانه مجلس وقت نیز چون با دولت همراه بود وزیر را استیضاح و برکنار نکرد. در نهایت دادگاه رأی به نفع اماراتیها داد و ایران به پرداخت غرامت محکوم شد.
۶) در بخش دیگر، طرف اماراتی تقاضا کرده بود که ۳۲ میلیارد دلار خسارت علیه شرکت نفت ایران مصوب شود که پیگیری حقوقی آن به دولت شهید رئیسی رسید؛ بر همین اساس در دو سه سال گذشته و با کار سنگین حقوقی و غیر حقوقی انجام شده، رقم پرونده به صفر رسانده شد و فعلا ساختار کل پرونده دچار فروپاشی است.
🔹حالا شما قضاوت کنید فردی که این روزها تحت فشار تبلیغاتی قرار گرفته کجای این پرونده و ماجرا قرار گرفته است؟ اگر جایی هم وارد شده در جهت احقاق حقوق ملت ایران اقدام کرده است. وقوع فساد در کرسنت و نیز کشف و مقابله با آن دقیقا در دولت اصلاحات و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی که ریاست آن دو نهاد با خاتمی و روحانی بوده صورت گرفته است. متأسفانه تمام بانیان و حامیان کرسنت در حال فرار به جلو و فرافکنی هستند.
✍🏼#عزیز_غضنفری
417919.pdf
34K
آمار تفکیکی مرحله دوم انتخابات ریاستجمهوری منتشر شد
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، ستاد انتخابات کشور، آمار و میزان آرای نامزدها به تفکیک استانهای سراسر کشور در مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری را اعلام کرد.
مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری روز جمعه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۳ در سراسر کشور و ۱۳۶ نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور برگزار و مسعود پزشکیان بهعنوان رئیسجمهور منتخب برگزیده شد.
حمله تندروها به مجلس عزای حسینی رئیس جمهور - مشرق نیوز
https://www.mashreghnews.ir/news/1623355/
📸 «زمین سوخته»¹ نمایی از «اسب زین شده»²
🔸به نظر میرسد تیم دکتر پزشکیان که کم کم در حال تحویل گرفتن دولت هستند و با واقعیات کشور بیش از پیش آشنا شدهاند.
🔸به نظر متوجه کار سخت پیش روی خود شده و برای توجیه عملکرد خود بجای انتشار واقعیات، بدنبال سیاهنمایی هستند تا درصورتی که نتوانند انتظارات عمومی را برآورده کنند، بگویند #زمین_سوخته تحویل گرفتیم و کاری از دست مان بر نمیآید!
پ.ن:
۱) «زمین سوخته» تیتر صفحه اول روزنامه سازندگی در تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۲۳ است.
۲) «اسب زین شده» تیتر صفحه اول روزنامه کیهان در تاریخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۹ است.
هرکه کوچک شد به پاى تو بزرگش می کنند
خادم پایین مجلس از همه بالاتر است
#يا_أبا_عبدالله
27.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خسارت ۳۲ میلیارد دلاری کرسنت؛ تقصیر زنگنه یا جلیلی؟
🔹این مستند کوتاه را ببینید. قرارداد کرسنت، قراردادی برای فروش روزانه ۱۵ میلیون متر مکعب از گاز ترش میدان سلمان بود که در سال ۱۳۸۱ و در زمان وزارت بیژن زنگنه بین با شرکت کاغذی کرسنت پترولیوم امضا شد.
🔹وجود فساد در این قرارداد، ارزانفروشی گاز و عدم توجیه اقتصادی، وارد شدن خسارت به سایر قراردادهای ایران و تحکیم ادعای امارات درباره جزایر سهگانه از جمله ایرادات بزرگ قرارداد کرسنت بود.
🔹بازگشت بیژن زنگنه در وزارت نفت منجر به جریمه ۲.۴ میلیارد دلاری ایران در بخش اول پرونده کرسنت شده و برای بخش دوم نیز جریمه ۳۲ میلیارد دلاری روی میز قرار گرفت که البته دولت سیزدهم از محکومیت ایران جلوگیری کرد.