eitaa logo
بصیر
397 دنبال‌کننده
10.4هزار عکس
7.9هزار ویدیو
577 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جنگ تعرفه‌ای ترامپ؛ از سقوط آزاد بازارهای آمریکا تا بمب اتم در اقتصاد جهان 🔹گزارش بی‌بی‌سی از واکنش‌ها به تعرفه‌های جدید ترامپ: لحظاتی پس از بازگشایی بازارهای آمریکا، ارزش سهام این کشور با سقوطی چشمگیر مواجه شد. سهام بسیاری از شرکت‌های حاضر در بازار آمریکا میلیاردها دلار از ارزش خود را از دست دادند. 🔹در همین راستا، یکی از اقتصاددانان برجسته جهان، سیاست تعرفه‌ای جدید آمریکا را به «انداختن یک بمب اتم در اقتصاد جهان» تشبیه کرد.
. ⭕️ پس از اعمال تعرفه های گمرکی ترامپ بر 185 کشور، بازار سهام آمریکا، 2 تریلیون دلار از دست داد. رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا بعد از اعلام تعرفه ۲۵ درصدی: 🔹کاری خواهیم کرد که آمریکا به شدت با کمبود غذایی مواجه شود. مارک کارنی، نخست وزیر کانادا : 🔹آمریکایی ها به شدت در یک توهم خدا بودن غرق شدند. پاسخ خود را به تعرفه پنج شنبه خواهیم داد. جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا : 🔹تعرفه های ایالات متحده "احمقانه و اشتباه" است. ✍در نگاه کلان، این ضرر ۲ تریلیون دلاری بازار سهام، نه برای ترامپ مهم است نه اساسا در پروسه جراحی اقتصادی ترامپ قابل توجه است! شاید در وهله اول تصور شود وضع تعرفه باعث افزایش قیمت برای مصرف کنندگان شود اما اینطور نیست. این دستور ترامپ سه نتیجه در بر خواهد داشت ۱_رونق تولید داخلی آمریکا ۲_تصمیم کارخانجات به سرمایه گذاری در خاک آمریکا برای رهایی از تعرفه ها. ۳_افزایش درآمد دولت آمریکا این اقدام ترامپ به معنای پایان تجارت ابلهانه آزاد است! لیبرالهای ایرانی که به اسم تجارت آزاد، درهای واردات را (به بهانه افزایش رقابت و بالارفتن کیفیت) به بازار داخلی باز کردند و باعث نابودی تولید داخل شدند، بیدار شوند. ترامپ در حال اجرای همان اقتصاد مقاومتی‌ست که نسخه رهبری به متولیان اقتصادی کشور بوده اما هیچگاه به آن توجهی نشد! ترامپ خوب میداند این جنگ اقتصاد مقاومتی‌ست و اساسا مقاومت هم هزینه دارد، بنابراین ادامه خواهد داد.
🔴 خالکوبی کلمه «کافر» روی بازوی وزیر دفاع آمریکا!!! آنها از ابراز دشمنی با مسلمانان إبایی ندارند ولی اگر کسی اینجا بگوید که آنها دشمن ما هستند متهم به «توهم» و «دشمن تراشی» می‌شود... جالب اینجاست که کلمه بالای کافر هم «Deus vult» شعار صلیبیان در جنگ با مسلمین است.
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰آب زاینده‌رود در اصفهان 🔺خروجی آب سد زاینده‌رود در۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان، از ۱۳ فروردین و برای کشت دوم پاییزه کشاورزان شرق استان اصفهان بازگشایی و رهاسازی شده است. 🔺دیشب آب به شهر اصفهان رسید و در بستر زاینده‌رود به سمت شرق جاری است. 🔺آذرماه نیز یک نوبت آب برای کشاورزان غرب و شرق اصفهان و به مدت ۱۲ روز برای کشت غلات رهاسازی شده بود.
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
احمق پروری! خانم محترم! اگر انقلاب اسلامی نبود، این کاخ به موزه تبدیل نمیشد تا شما با پول ناچیز بلیط وارد آن بشوی! انقلاب مردم ایران و جمهوری اسلامی کاخ شاهانه را به موزه تبدیل ساخت. اگر انقلاب نبود، تو همان رعیت بودی که اجازه عبور از چند ده کیلومتری دیوار کاخ را نداشتی! این خانم به گفته خودش به خانه شاه رفته است! اما اینجا خانه نیست! یکی از چندین کاخ‌ شاه است. آن هم کل سال در آنجا اقامت نداشت، تابستان‌ها در هوای گرم معمولا چند هفته سکونت داشت. یکی از چندین و چند کاخ او در داخل کشور. خاطرات وزیر دربار اسدالله خان علم را بخوانید. میگوید: حتی زمانیکه شاه برای دندان پزشکی به اروپا رفته بود با اینکه کاخ داشت در هتل می ماند! تعجب اسدالله علم از هزینه گزاف هتل بود در حالیکه کاخ آماده پذیرایی بود! . متاسفانه وزارت میراث بی توجه است. اگر تجربه کاخ گردی داشته باشید متوجه میشوید آنجا به محل تبلیغ پهلوی تبدیل شده است. جاییکه باید نماد آشنایی با فساد این رژیم باشد. فضای مجازی هم با همه فواید، ذاتش تعمیق است. هر روز بیشتر از دیروز!
اگر کسی مدعی شد در ایران آزادی بیان وجود ندارد، تیتر روزنامه طرفدار دولت را نشانش دهید که پس از سخنان رهبر انقلاب درباره ممنوعیت مذاکره با امریکا، چطور کمپین مذاکره با ترامپ راه انداخته است. جمهوری اسلامی چنین جایی است! که میگویند دیکتاتوری بر آن حاکم است اما علیه مواضع رهبر آن تیتر یک منتشر میکنند...
♦️حمله تند روزنامه شرق به کشاورزان اصفهان: همه منطق تان بیلی است که بالای سر می چرخانید؟ روزنامه شرق نوشت: 🔹وقتی منطق احقاق حق، بیلی باشد که بالای سر می‌چرخانند و بر سر طرف مقابل می‌زنند، طبیعی است که اگر فرق سری نیابند بر خط لوله می‌کوبند تا دیگری حتی آب هم نداشته باشد بخورد. 90 درصد آب شیرین کشور صرف کشاورزی غرقابی می‌شود، هفت درصد صرف آب شرب شهری و روستایی و فقط سه درصد صرف صنعت. برای حل بحران آب، آنجایی که باید قبل از همه مصرفش اصلاح شود، حوزه کشاورزی است 🔹اما چه کسی جرئت دارد مقابل «منطق بیل» چرخان در هوا، استدلال کند؟ حالا گیرم در این ایام، با مذاکره و نامه و دیگر روش‌ها، دشمنان کشور را از جنگ و کشتار منصرف کنیم، با دوست که دشمنی می‌کند چه کنیم و به کجا شکایت بریم؟
🔴 قوه قضاییه با علی جنتی برخورد کند مدعی العموم به سخنان علی جنتی ورود کند زیرا 1️⃣به دوقطبی ها دامن می زند و اختلافات احتمالی میان رئیس جمهور و بخش های دیگر حاکمیت را منتشر می کند 2️⃣ اسرائیل را از ذهنیت و مواضع خصوصی رئیس جمهور ایران مطلع کرد 3️⃣ به صورت رایگان اطلاعات محرمانه شورای عالی امنیت ملی را برای اسراییل فاش ساخت 🔻پ ن: علی جنتی اخیرا گفته بود که در جلسه شورای عالی امنیت ملی تنها شخص پزشکیان با وعده صادق ۳ مخالفت کرده بود.
🔺️برکناری دکتر دبیری از سمت معاونت پارلمانی رئیس جمهور 📝 متن نامه رئیس جمهور: ◀️ جناب آقای دکتر دبیری در این ایام پس از بررسی خبر، قطعی شد که در ایام نوروز در سفر تفریحی قطب جنوب بودید. در دولتی که مفتخر به اقتدا به مولای متقیان است و در شرایطی که هنوز در کشورمان فشارهای اقتصادی بر مردم زیاد و محرومان پرشمارند، سفر پر هزینه تفریحی مسئولان رسمی، حتی با هزینه‌های شخصى، قابل دفاع و توجیه‌پذیر نبوده و با معیار ساده‌زیستی مسئولان سازگار نیست. دوستی دیرین و همکاری و خدمات ارزشمند شما در معاونت پارلمانی دولت چهاردهم، مانع آن نیست که پایبندی به صداقت، عدالت و وعده‌هایی که به مردم دادیم، مقدم داشته شود. بنابر این از ادامه همکاری با شما در دولت چهاردهم معذوریم. مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران
‏روش برکناری دبیری از معاونت ریاست جمهوری توسط پزشکیان مهم تر از اصل برکناری است. ‏معمولا در چنین مواردی طرف را توصیه به استعفا می کنند و خیلی ظریف حذف می شود. ‏پزشکیان صریح به علت برکناری، صحت سفر، تکذیبیه دروغ،نا همسو بودن این مرام با دولت مدعی نهج‌البلاغه و ناهمسویی با مردمی که مشکل دارند اشاره می کند. ‏با دوست قدیمی چنین سخن گفتن نادر است.بزرگترین نمونه مشابه آن مواجهه مرحوم امام با مرحوم آیت الله منتظری است. 🖌دکتر گنجی
🔰پیش‌بینی دکتر عبدالله گنجی، تحلیلگر سیاسی از مواضع دونالد ترامپ
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹‏بشارت و پیشگویی فوق‌العاده رهبری در اول فروردین ١۴٠۴