🔴 سود ۱۲۰۰ میلیاردی یک وزیر سابق از بورس!
🔹ع آ وزیر دولت غربگرا توانسته سود سرشاری را از بورس تهران بدست آورد.
🔻شنیده ها نشان می دهد این وزیر سابق البته بی کفایت در کار که جز وزرای بسیار ثروتمند دولت غربگرایان به حساب میآمد توانسته ۱۲۰۰ میلیارد تومان سود را از بازار سرمایه کسب کند.
🔹این عنصر فعال در ستاد فتنه ۸۸ تنها از فعالیت نه چندان طولانی خود در بورس این مبلغ را بدست آورده است.
🔻گفته میشود برخی از مدیران غربگرای عالی رتبه نیز سود هنگفتی از بورس داشته اند که دقیقا از ابتدای ریزش بورس سرمایه های خود را بیرون کشیدند
🔹بهتر است دستگاه قضایی فارغ از هر مصلحت اندیشی به مسئله سودهای کلان چندهزار میلیاردی برخی مقامات دولتی ورود پیدا کند تا بر همگان مشخص بشود که این افراد از کجا آورده اند و طبق چه دلیلی دقیقا روزهایی که روحانی مردم را به حضور در بورس دعوت میکرد این افراد سرمایه های خود را از بورس بیرون کشیدند و پس از آن ریزش سنگین بورس و نابودی سرمایه های مردم شروع شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مهمترین برکت سفرهای نظارتی رییس مجلس به استانها، به تحرک واداشتن دستگاه خسته اجرایی است
🔻حالا اصلاحطلبان تا دلتان میخواهد سیاسیکاری کنید و به قالیباف فحش بدید و بگویید سفرهایش نمایشی است
🔺اما روستای کربلایی قربان زابل پس از نظارت میدانی قالیباف دارای آب شد
✍ پی نوشت: ریاست جمهوری یک مدیری میخواهد که کار اجرایی وجهادی کند نه صندلی نشینی!
حالا برعکس شده و رئیس مجلس به جای صندلی نشینی کار جهادی و اجرایی میکند...
حقیقتاً اگر مردم در سالهای ۹۲ و ۹۶ درست انتخاب میکردند، وضعیت کشورمان اینگونه نبود...
⭕️ یک منبع پیشنهادی مجلس برای طرح تامین کالاهای اساسی، اخذ "مالیات" از تراکنشهای بالای ۱۰میلیون تومان بود.
سخنگوی دولت در مخالفت گفت:همین مانده مردم پولهایشان را از بانک بیرون بکشند.
حالا امروز بانک مرکزی از افزایش"کارمزد" تراکنشهای بانکی خبر داد.
برای مردم بد بود، برای بانکها خوب!
✍ سیدنظام الدین موسوی
⭕️ رحمانیان(مدیر روزنامه شرق):در مورد برجام مبالغه کردیم.دولت باید در حقیقت این موضوع را قدری بزک میکرد که بتواند حرفش را به کرسی بنشاند!
نظر روزنامه شرق درباره بایدن:با آمدنش رفاه و ارزش پول ایران بالا و کاهش فقر و قیمت مسکن اتفاق میفتد!
به همین سادگی دوباره دروغ میگویند . ملت هوشیار باشند .
✍ دکتر عبدالله گنجی :
جبهه ای که علیه #مکرون در جهان اسلام شکل گرفت باعث عقب نشینی وی شد و حتی رئیس جمهور سابق فرانسه در این عقب نشینی به کمک وی آمد
تصور کنید اگر همه جهان اسلام با این مدل تصمیم می گرفت مدتی نفت نفروشد آیا هر امتیازی که میخواست،نمیتوانست از غرب بگیرند؟تفرقه عامل کولی دادن مسلمین است
#هفته_وحدت_مبارک
سوال:چرارهبری ازدولت روحانی اینقدرحمایت میکنه؟
جواب:اینکه رهبری از دولت روحانی حمایت می کند امر تازه و غیرعادی نیست و در زمان امام راحل ( ره ) نیز وجود داشته است ، چراکه اولا حمایت از دولت مستقر برای توفیق بیشتر در انجام وظایف محوله رویه ی همیشگی رهبر معظم انقلاب بوده و در دولت های گذشته نیز وجود داشته است . ثانیا رئیس جمهور بعنوان منتخب مردم برای انجام امور اجرایی کشور است و حمایت رهبری به شخص وی بر نمی گردد بلکه به جایگاه رای مردم و صیانت از رای مردم اختصاص دارد .
نکته ی دیگر اینکه :
آمریکا سال گذشته برنامه ای برای ساقط کردن دولت های لبنان ، عراق و ایران و بی ثباتی و ضربه زدن به مقاومت داشت .
در عراق و لبنان دولت ها استعفا دادند و بی ثباتی گسترش پیدا کرد ولی در ایران با حمایت رهبر معظم انقلاب از طرح قوا برای افزایش قیمت بنزین دولت از سقوط نجات پیدا کرد.
امسال هم همان برنامه برای این سه کشور پیگیری می شود .
با انفجار بیروت دولت لبنان سقوط و زمینه روی کار آمدن دوباره حریری فراهم شد .
در عراق نا آرامی ها برای گسترش آن به ایران شروع شده و در ایران باتوجه به وضعیت اقتصادی که ناشی از تحریم ها ، بی تدبیری ها و بیماری کرونا است منتظر فراهم شدن شرایطند .
بی دولتی و در نتیجه بی ثباتی در ایران فرصتی ایست که دشمن برای آن برنامه دارد ، لذا در این شرایط و با توجه به این که انتخابات ۱۴۰۰ چند ماه دیگر برگزار می شود ، حضرت آقا همگان را به همفکری و همکاری برای اداره بهتر کشور و رفع مشکلات ملت فرا خواندند.
💠 انتخابات آمریکایی؛ انتظارات ایرانی!
✍ عزیز غضنفری :
اینکه همه نظام های سیاسی تحت تاثیر رخدادهای بین المللی قرار می گیرند، طبیعی است. اینکه حکومت ها در مقابله با رخدادهای خارج از مرزهای خود به واکنش و اتخاذ سیاست هایی روی می آورند نیز امری بدیهی است. بالطبع جمهوری اسلامی ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست، اما درباره رابطه جمهوری اسلامی و متغیرهای جهانی وضعیت از جهتی دیگر متفاوت است.چرا که در ایران از سوی یک تفکر خاص، پیشرفت که اصالتا امری درون زاست،متوقف بر تحولات خارجی شده است.این روزها که در آستانه انتخابات آمریکا قرار گرفته ایم به طرز بی سابقه و غیرمعمول جمع زیادی منتظرند تا بلکه نتیجه انتخابات آمریکا مشکلات اقتصادی کشور را رفع نماید!
جدای از اینکه انعکاس این موضوع تا چه اندازه در رسانه های کشور پوشش داده می شود، اما واقعیت آن است که هیچ گاه به اندازه وضعیت کنونی برای کف جامعه مسائل مربوط به انتخابات آمریکا حائز اهمیت نبوده است. سخن این نیست که حاکمیت به قضایای خارجی توجه نکند یا اینکه آن پدیدها برای مسئولین حکومت و جامعه جامعه اهمیتی نداشته باشد. نکته اساسی آن است تحت تاثیر فضاسازی رسانه ها و با پر رنگ شدن نگاه مردم ایران به تحولات آمریکا برای حل مسائل داخلی، فضای جدیدی در جامعه ایرانی رخ خواهد داد که به شکل یک موج پرقدرت و پرفشار معادلات سیاست در ایران را تا انتخابات۱۴۰۰ تحت تاثیر قرار می دهد. این وضعیت اولا اقتصاد کشور را به گروگان خواهدگرفت، ثانیا انتخابات۱۴۰۰ ایران را در مسیری مبتنی بر احساسات و پیش فرض های غیرواقعی قرار خواهد داد و در نهایت قدرت کنش گری، بخش سیاسی کشور را برای طراحی سناریوهایی مبتنی بر منافع ملی از بین خواهد برد.
راه علاج در شرایط فعلی چندان ساده نیست. تلقی ایجاد توسعه در ایران به خارج و حل مسائل از این طریق، عقبه فکری طولانی دارد. برخی ناکارآمدی ها و سیاست ها نیز در این باره نقش تعیین کننده دارند. شاید اصلی ترین عامل نیز همین باشد. با این حال اما در کوتاه مدت باید کارهایی کرد. مثلا در خصوص نحوه مواجهه با پیروزی احتمالی بایدن، بخش سیاسی کشور هیچ گونه سیگنال غلطی نباید به طرف پیروز در انتخابات آمریکا منتقل کنند. از طرف دیگر رسانه های ایران و جامعه تحلیل گر کشور، ضرورت دارد فضای مطلوب و مورد نیاز را برای افکار عمومی ترسیم کنند. در اینجا کم اثر کردن آثار سیاسی و روانی انتخابات آمریکا در بخش های مختلف کشور مورد نظر است. مهم ترین و راهبردی ترین توصیه اما، طراحی و پیگیری ابتکارات ایرانی برای پیشرفت کشور و حل مسائل اقتصادی و معیشتی است.
💠 انتخابات امریکا و کارنامه خالی بانیان تحریم
✍ احمد بنافی :
🔹در حالی که تنها سه روز بیشتر تا انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر آمریکا باقی نمانده است دونالد ترامپ در این رقابت سخت با جو بایدن زیر شدیدترین انتقادها قرار گرفته است. منتقدان، ترامپ را به شکست استراتژی فشار حداکثری علیه ایران متهم میکنند و تحریمها را فاقد اثر و مایه شکاف میان آمریکا و متحدانش میدانند و اعتقاد دارند این تنشهای بیفایده جایگاه آمریکا را در نظام بینالملل کاهش داده است.
🔸 در این ایام پر شدت وزارت خزانهداری آمریکا در هفته گذشته دو فهرست جداگانه از تحریمها را علیه مقامهای ایرانی و شرکتهای مرتبط با حوزه نفت و پتروشیمی منتشر کرد. از میان آنها چند شرکت مستقر در چین، سنگاپور و هنگکنگ نیز در آن فهرست دیده میشود که به بهانه نقض تحریمهای ایران به فهرست تحریمهای آمریکا(SDN لیست) افزوده شده است.در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است.
1⃣ آمریکا در رقابت راهبردی با ایران به نوعی به تحریم معتاد شده است؛ به عبارتی تحریم تنها ابزار اعمالی و سلاح آمریکا در رقابت راهبردی با جمهوری اسلامی است. در این خصوص ترامپ میخواهد وانمود کند که این یگانه ابزار باقی مانده، الزامآور و تاثیرگذار بوده و تحریمها را ابزاری پاسخگو نمایش دهد.
2⃣ باید به این نکته توجه داشت که تحریمها در حال از دست دادن کارکردهای خود هستند و به نوعی به سقف خود در مواجهه با جمهوری اسلامی ایران رسیده و اکنون به مثابه یک فواره در حال بازگشت به نقطه اول خود است. تا جایی که رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی ترامپ یکشنبه گذشته گفته بود ایالات متحده دیگر گزینه چندانی برای اعمال تحریمهای جدید علیه ایران ندارد.
3⃣اطلاعاتی وجود دارد که جمهوری اسلامی میزان فروش نفت خام و فرآوردههای آن را افزایش داده است. ترامپ میخواهد نمایش دهد این تحریمها با هدف صفر شدن میزان صادرات نفت ایران و قطع کامل مالی و اقتصادی ایران با نظام مالی و پولی جهانی صورت گرفته است.
4⃣این تحریمها آنهم در آخرین لحظات کارزار انتخاباتی از ناحیه گردانندگان کنونی کاخ سفید صرفاً دارای ارزش رسانهای آنهم برای اثر گذاری بر انتخابات آمریکا و بستن زبان منتقدان ترامپ طراحی گردیده و فاقد ارزش عملیاتی است.
🔴 #استکبار_ستیزی| پاسخ های رهبر انقلاب به ۱۰ پرسش در مورد نسبت جمهوری اسلامی و آمریکا:
1⃣ #استکبار به چه معناست؟
🔹یعنی آن کسانی که در همه کارها مداخله میکنند برای حفظ منافع خود؛ حق تحمیل بر ملت ها را برای خود قائل است، پاسخگو هم به هیچ کس نیست.
2⃣ #مبارزه با استکبار یعنی چه؟
🔹یعنی یک ملّتی زیر بار مداخلهجویی و تحمیل قدرت استکبارگر نرود.
3⃣ #منطق مبارزه با استکبار چیست؟
🔹مبارزه با استکبار در انقلاب اسلامی، یک حرکت خردمندانه و متکی به عقلانیت است.
4⃣ #سابقه دشمنی آمریکا با جمهوری اسلامی چیست؟
🔹اولین حکومتی که با حرکت مردم ایران به طور جدی مخالفت کرد، آمریکا بود... در اولین ماههای پیروزی انقلاب در حالی که هنوز سفارت آمریکا در ایران باز بود، مجلس سنای آمریکا یک قطعنامه شدید اللحنی علیه جمهوری اسلامی صادر کرد...
5⃣ دعوای جمهوری اسلامی با دنیای استکبار و آمریکا بر سر چیست؟
🔹رژیم ایالات متحده آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم، داعیه ابرقدرتی مطلق دنیا را داشت... در حساس ترین نقطه، انقلاب اسلامی در ایران به وجود آمد که مهمترین شعارش مقابله با ظلم و استکبار بود... از یک چنین نقطهای آمریکاییها بیرون رانده شدند.
6⃣ جمهوری اسلامی به دنبال چیست؟
🔹جمهوری اسلامی دنبال استقلال، آزادی، منافع ملی و پیشرفت علم و فناوری در کشور است؛ اینها حقوق این ملت است.
7⃣ #وضعیت فعلی ما در مبارزه با استکبار چگونه است؟
🔹دست ما پر است؛ ما فکر درست داریم. امروز جمهوری اسلامی هم سلاح دارد، هم پول دارد، هم علم و فناوری دارد، هم قدرت ساخت دارد، هم اعتبار دارد، هم میلیونها استعداد دارد.
8⃣ #پایان این مبارزه چه خواهد بود؟
🔹پایان این راه، بن بست برای رژیم طاغوت و استکبارگر آمریکاست.
9⃣ برای پیروزی چه شرایطی لازم است؟
🔹باید مراقب بود؛ باید فهمید که چالش هست. اگر دچار نفهمی و راحت طلبی شدیم، شکست میخوریم. اگر متکی به خدا و دین خدا بودید، قطعاً پیروز میشوید.
🖌 #سرخـط | مبارزه با استکبار تعطیل پذیر نیست؛ این جزو مبانی انقلاب است... خودتان را آماده کنید برای ادامه مبارزه با استکبار!
🔴 #جریان_شناسی | جهانگیری که هیچ، خود خاتمی هم شانسی در انتخابات ندارد
🔻صادق زیباکلام:
🔹️ آقای جهانگیری این چندماه را به هر نحوی با دولت سر میکند و دیگر کنار مینشیند و هیچ نقشی هم در انتخابات ۱۴۰۰ نخواهد داشت.
🔹️ جهانگیری که هیچ خود خاتمی یا دیگر شخصیتهای مطرح اصلاحطلب هم هیچ شانسی در انتخابات پیش رو ندارند.