eitaa logo
بصیر
362 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.4هزار ویدیو
432 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ اصلاحطلبان از یک سو میگویند دولت اختیار کافی برای اداره کشور ندارد و همه چیز دست رهبر و سپاه و... است، از سوی دیگر ۴ ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری، در جماران برای نشست انتخاباتی برگزار کرده اند! کارنامه دولت روحانی به کنار، با این همه تناقض چرا مردم باید به شما اعتماد کنند؟
عجب شاه با غیرتی داشتیم!
🔴 | کدام گفتمان می‌تواند پیروز انتخابات ۱۴۰۰ شود؟‼️ 🖌 🔻در برخی اذهان درباره گفتمان پیروز در انتخابات این تصور غلط وجود دارد که اگر ما فی‌المثل شعار کار، مسکن، معیشت، اشتغال و... را مطرح کنیم، میتوانیم پیروز شویم. سوال این است که مگر جریان لیبرال شعارش بیکار کردن جوانان، خراب کردن خانه‌ها، کوچک‌کردن سفره‌ها و تعطیلی دولت است که آن شعارها در مقابل این شعارها اعتبار پیدا کرده و نظر مردم را جلب کنند؟! همه می‌گویند می‌خواهیم این مسائل را حل کنیم. اما گفتمانی پیروز می‌شود که آن مسیری که برای حل مسئله معرفی می‌کند، اولا نسبتی با آزردگی مردم از مهم‌ترین شاخصه وضع موجود برقرار کند، ثانیا حرف زدن از آن مسیر با شخصیت کاندیدایی که شعارش را می‌دهد، نسبتی داشته باشد. ✳️ در دوره مرحوم هاشمی، مردم در عین حال که گرفتار تنگی و سختی معیشت بودند، از خفقان سیاسی هم رنج می‌بردند. آقای خاتمی روی موج این خفقان سیاسی سوار شد و شعار آزادی سیاسی داد. گفت اگر میخواهیم به توسعه اقتصادی برسیم، مقدمه‌اش توسعه سیاسی است. رقیب اصلی‌اش آقای ناطق اما شعارش ادامه راه آقای هاشمی بود. حرف توسعه سیاسی هم با شخصیت آقای خاتمی تناسب داشت. ✳️ آقای احمدی نژاد روی موج تبعیض و بی‌عدالتی و اشرافیتی که از دوره آقای هاشمی شروع شد و در دوره آقای خاتمی هم ادامه یافت، سوار شد و شعار عدالت و ساده‌زیستی داد. رقیبش آقای هاشمی خیال می‌کرد اگر مانند سال ۷۶ آقای خاتمی شعار توسعه سیاسی بدهد رای می‌آورد! حرف از عدالت و ساده‌زیستی هم با شخصیت آقای احمدی‌نژاد تناسب داشت‌. ✳️ آقای روحانی روی موج تحریم‌هایی که مسببش فتنه ۸۸ بود سوار شد و شعار مذاکره برای رفع تحریم داد. رقبایش یا اساسا ایده‌ای نداشتند، یا حرف‌هایی فضایی می‌زدند که مردم راه حل مسائل خود را در آنها نمی‌دیدند. شعار مذاکره نیز با شخصیت آقای روحانی تناسب داشت؛ و رای آورد. 🔹معتقدم تنها گفتمانی که میتواند در انتخابات ۱۴۰۰ پیروز شود، گفتمان دولت جوان حزب‌الهی است. دولت مستقر دو ویژگی دارد؛ یکی پیری و خستگی و یکی لیبرالیسم که از تبعات آن تسلیم و ارعاب و انفعال در برابر جنگ اقتصادی دشمن است. جنگ اقتصادی رزمندگان جوان و مبتکر و شجاع و با همت می‌خواهد. دولت جوان حزب‌الهی گفتمانی است که مردم قطعا برای پیروزی در این جنگ اقتصادی به آن اقبال خواهند داشت. ترجیح این است که رئیس این دولت نیز یک جوان باشد؛ اما اگر شرایط مهیا نبود، فردی باید بیاید که تشکیل دولت_جوان_حزب‌الهی با شخصیتش تناسب داشته باشد.
🔴 | در نخستین جلسه جبهه اصلاح طلبان ایران در حسینیه جماران چه گذشت؟ 🔹در ابتدای این جلسه جواد امام، دبیرکل مجمع ایثارگران، علت انتخاب حسینیه جماران برای برگزاری این جلسه را تجدید میثاق اصلاح‌طلبان با آرمان‌های امام خمینی (س) عنوان کرد! 🔹در جلسه دیروز هیأت رئیسه سنی شامل بهزاد نبوی به عنوان رئیس و آذر منصوری، حسین کمالی و اسدالله عابدی تشکیل شد. 🔻 بهزاد نبوی: 🔹باید آیین‌نامه‌ای داشته باشیم که بر اساس آن بتوانیم هیأت رئیسه را انتخاب کنیم. لذا علی القاعده اولین دستور کار باید تدوین آیین‌نامه باشد. پیش‌نویس این آیین‌نامه را هم باید کسانی تهیه کرده باشند و یا تهیه کنند تا بر اساس آن بتوانیم انتخابات هیأت رئیسه را هم انجام داد. 🔻 آذر منصوری: 🔹اما با توجه به اینکه این نهاد اجماع ساز قرار است پیام متفاوتی به جامعه متبادر کند، نیاز به اصلاحات جدی در آیین نامه موجود هست. ارکان این نهاد اجماع ساز باید در آیین‌نامه دیده شود. 🔻حسین کمالی: 🔹۱۷ روز دیگر ثبت نام شوراهای شهر شروع می شود و ما خیلی فرصت نداریم که بخواهیم به برنامه‌ای بپردازیم که در آن همه موارد را عادی پیش ببریم. گروه‌های رقیب در رابطه با انتخابات هر کاری را دارند انجام می‌دهند و به ما پیشنهاد می‌دهند که شما اصلا نیایید بهتر است. 🔻حسن رسولی: 🔹به نمایندگی از ۲۱ نفر عضو شورای شهر تهران می‌گویم که با توجه به تجارب قبلی و فرصت کوتاهی که در پیش هست، ما ۲۱ نفر به عنوان جمع مشاور اعلام آمادگی می‌کنیم. البته در صورتی که جبهه اصلاح‌طلبان ایران برای پایتخت به لیست ۲۱ نفره دیگری برسد، هیچ کدام از ما نه تنها سهمی مطالبه نخواهیم کرد، بلکه کاملا در خدمت این عزیزان هستیم. 🔻 الیاس حضرتی: 🔹ما منتظر هستیم تا ببینیم شورای نگهبان چه اقدامی خواهد کرد و نقشه راه را شورای نگهبان برای ما مشخص می‌کند که چه کسانی می‌توانند از فیلتر شورای نگهبان عبور کنند و به نظر من تا آن زمان ما یک حالت بلاتکلیفی داریم. 🔹جواد امام پیشنهاد داد یک جمع پنج نفره مسئول تدوین آیین‌نامه جبهه اصلاح طلبان ایران شوند و با رأی اعضای حاضر در جلسه محمود صادقی، فرج کمیجانی، علی باقری، شهیندخت مولاوردی و آذر منصوری برای تدوین این آیین‌نامه مسئول شدند.
🔴 افول و انحطاط اخلاق غرب| قانونی شدن رابطه جنسی با محارم در فرانسه از ۱۸ سال به بالا‼️ 🔻 دولت فرانسه در واکنش به بحث‌های اخیر در این کشور در مورد آزار جنسی کودکان از سوی اعضای خانواده و نزدیکان‌شان در نظر دارد تا قوانین موجود را اصلاح کند. 🔹وزیر دادگستری فرانسه می گوید مایل است که ۱۸ سالگی را بعنوان سن قانونی برای ابراز رضایت نسبت به برقراری رابطه جنسی با اعضای خانواده تعیین کند! بیشتر از ۱۶۰ شخصیت فرهنگی و هنری فرانسه در بیانیه‌ای این درخواست را کرده بودند. 🔹در بیانیه آن‌ها آمده بود که درصورت اصلاح قانون و تعیین سن ۱۸ سالگی برای رابطه جنسی رضایت‌مندانه با اعضای خانواده دیگر کسی نمی‌تونه ادعا کنه که قربانی با رضایت خودش تن به رابطه داده بود. 🔹بحث بر سر حمایت از کودکان در برابر اذیت و آزارهای جنسی اعضای خانواده‌هایشان بعد از آن در محافل مختلف فرانسه مطرح شد که دختر وزیر خارجه پیشین این کشور با انتشار کتابی از اذیت و آزار جنسی برادرش از طرف ناپدری‌شان گفته بود./ یورونیوز
☑️ 🚨 | نامه توقف اجرای اقدامات داوطلبانه ایران به مدیرکل آژانس ارائه شد 🔸سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی در وین: نامه توقف اجرای اقدامات داوطلبانه ایران تحت برجام از تاریخ ۲۳ فوریه ۲۰۲۱ برابر با ۵ اسفندماه، امروز عصر (دوشنبه، ۲۷ بهمن) تحویل مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی شد. 🔹غریب آبادی: این اقدام در اجرای قانون مصوب مجلس شورای اسلامی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران و در راستای حقوق مصرح جمهوری اسلامی ایران تحت بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام و به علت عدم پایبندی طرف‌های مقابل به تعهدات خود در جهت رفع تحریم‌های غیرقانونی، صورت گرفته است. 🔸در این نامه از آژانس خواستیم تا در اسرع وقت اقدامات لازم را برای اجرای درخواست های ایران جهت توقف اقدامات مختلف داوطلبانه، شامل اجرای پروتکل الحاقی، به عمل آورد. 🔹از این پس، همکاری‌های ایران و آژانس صرفا بر مبنای تعهدات پادمانی ادامه خواهد یافت تا زمانی که با لغو تحریم‌ها به صورت عملی و ملموس، زمینه برای بازگشت ایران به اجرای مجدد این اقدامات فراهم شود.
🔴رحیم پور ازغدی: رهبرانقلاب فرمودند در نماز شهید سلیمانی صدای گریه مردم پشت سرم را شنیدم 🔹رحیم پورازغدی در گفتگو با دفتر حفظ و نشر مقام معظم رهبری: رهبرانقلاب فرمودند در نمازی که بر شهیدسلیمانی داشتم می‌خواندم، صدای گریه مردم را از پشت سر شنیدم که چه جور اشک می‌ریزند و گریه می‌کنند. 🔹رهبری گفتند این قضیه عادی نبود. تشییع‌هایی که با آن جمعیت در شهرهای مختلف شد، با این وضعیت و مشکلات اقتصادی و گرفتاری‌ها، توجیه عادی و مادی نداشت. 🔹شهید سلیمانی می‌گفت فیلم‌هایی هست که افسران آمریکایی فرار می‌کنند و در اتاق مثل بچه‌های کوچک دورهم نشسته‌اند و بعضی‌هایشان گریه می‌کنند. 🔹نظام محاسباتی مادی می‌گوید بچه‌های مجاهد یمن نمی‌توانند جلوی آل‌سعود و امارات و قدرت‌های غربی و جهانی بایستند، ولی می‌ایستند. 🔹همه تشییع شهید سلیمانی را دیدند، ولی عده‌ای نفهمیدند دست خدا بود. 🔹در هند پانصد ششصد مجلس عزا و یادبود برای شهید سلیمانی گرفتند.
⭕️ (ع) با همۀ محدودیت‌ها،موفق شدند «شبکۀ وکالت» را درمیان شیعیان خود در شهرهای مختلف آن زمان گسترش دهند تا وکلا از طرف ایشان با جمع آوری و پخش وجوهات شرعی،امت شیعه را به برسانند و جایگاه مرجعیت تقلید(نیابت عام ائمه علیهم السلام)هم توسط امام هادی(ع)تثبیت شد.
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا ایران اجرای پروتکل الحاقی را متوقف می‎کند؟
🌐 ناسا چرا آمد؟ شعسا چرا منحل شد؟ ✍ محمد ایمانی : ♦️اختلافات عمیق چند علت دارد؛ یکی ائتلاف به هر قیمت و با هر کس -حتی عناصر تندرو، ومعارض با اسلام و انقلاب- که موجب شد شکاف های عمیق در متن ائتلاف، از سال 76 تعبیه شود و در فتنه 78 و 88 و پس از آن، بارها کار را به نقض ادعای "اصلاح طلبی" بکشاند و بن بست آفرین باشد؛ 🔹علت دوم، سوء مدیریت دولت و مجلسی است که با حمایت همان ائتلاف های "شتر گاو پلنگی" سر کار آمدند و در متن پیروزی، سرشکستگی و بی اعتباری را به همراه داشتند. تعبیر فرافکنانه"رحم اجاره ای و عاریه ای" درباره روحانی و لاریجانی و دولت"، فقط بخش کوچکی از این اختلافات و سرخوردگی ها را بازگو می کند. ♦️اکنون در حالی که مردم، ازاله سوء مدیریت هشت ساله و بانیان آن را امید دارند، مدعیان اصلاح طلبی نه اظهار شرمندگی و عذرخواهی می کنند، و نه حتی در تشکیلات سازی کنار خرابه "شعسا"، وعده اصلاح رفتار و دل کندن از آرزو پروری نسبت به غرب را می دهند. 🔹آنها با سر پا کردن چادر "ناسا" با زبان بی زبانی گفتند همّ و غم و مسئله اکنونی شان، "اختلافات عود کرده درون گروهی" است؛ و نه تغییر مسیر و برنامه برای جبران "تَکرار" های ملال آور. ♦️گماشتن فرد تنرویی مانند بهزاد نبوی بر ریاست موقت ناسا نیز نشانه دیگری بود که نشان می دهد در بر همان پاشنه تندروی کور می چرخد و نه تعامل معتدل و متعادل، مبتنی بر اصلاح طلبی . نبوی همان کسی است که گفت با برخی دیدگاه های امام (ره) مخالف بودیم ولی جرئت بیانش را نداشتیم. 🔹او از عناصر پشت پرده در تحریک مدیران دولت اصلاحات و نمایندگان مجلس ششم به نمایش "استعفا"، "خروج از حاکمیت" و تحریم انتخابات مجلس بود و در فتنه 78 و 88 نیر فعالیت داشت. او مدعی بود رئیس جمهور 15 درصد هم اختیارات ندارد و با این اوصاف، رفتارش نوعا به هم زدن انتخابات است و نه در خدمت انتخابات. ♦️سرانجام این که تحرکات اخیر در قالب "ناسا"، به اختلافات تازه دامن زده، چنان که احزاب "جمهوریت"، "اراده ملت"، "مجمع نیروهای خط امام" و... در نشست روز یکشنبه حاضر نشدند. از طرف دیگر، غلبه چهره های همیشگی بالای 65 و 75 در ناسا به اعتراض گسترده جوانان اصلاح طلب دامن زده است.
🔴 | پیغام راهبردی مقاومت عراق به جو بایدن‼️ ✍ علیرضا تقوی نیا : 🔻 | گروهی ناشناس که خود را "سرایا اولیاء الدم" می نامیدند ، ساعت ۹:۱۵ دقیقه دیشب ۲۷ بهمن ماه ، حمله راکتی سنگینی را به پایگاه آمریکایی حریر اربیل صورت دادند. در این حمله که با یک وانت ساده مجهز به راکت انداز ۲۴ تایی ۱۰۷ میلی متری انجام گرفت ، یک هواپیمای مسافربری از نوع super king air 350 و یک پهپاد هجومی آمریکا منهدم گشته و ۷ آمریکایی زخمی شدند. 🔻 چند نکته در خصوص این حمله بسیار مهم: 1️⃣ حمله با ابتدایی ترین سلاح های تاکتیکی انجام شد ، اما تلفات و خسارات تحمیلی بر طرف آمریکایی سنگین بود . به عبارت دیگر به چالش کشیدن ابرقدرت غربی با سلاح های ساده نشان دهنده ضعف راهبردی ایالات متحده در برابر حملات ایذایی گروههای مقاومت است و سامانه های پیشرفته پدافندی چون C-RAM نیز برای آنان مصونیت نخواهد آورد. 2️⃣ آمریکا در اوایل سال ۲۰۲۰ تلاش کرد با تجمیع نیرو در ۲ پایگاه "عین الاسد " در الانبار و "حریر " در اربیل و پناه بردن به حریم امنیتی اقلیم کردستان ، نظامیانش را از تیررس هسته های مقاومت خارج کرده و در گام بعدی با نخست وزیر کردن مصطفی کاظمی و روی کار آوردن افرادی همچون عبدالوهاب الساعدی بر راس دستگاه های امنیتی و ضد تروریسم ، در برابر مصوبه پارلمان عراق برای خروج نظامیانش از این کشور ایستادگی کند ، لکن عملیات موفق دیشب نشان داد تمام این تلاش ها نتیجه ای نداشته و برای آمریکا تولید امنیت نکرده است. 3️⃣ جو بایدن سیاستمدار تربیت شده در ساختار سیاسی آمریکاست و به همین دلیل بیش از ترامپ بر حضور نظامی در نقاط راهبردی دنیا ( از جمله عراق ) ابرام می ورزد و از طرفی بر روی تلفات نظامیان خود نیز حساس است. 🔹 سلف او سعی داشت با مشت آهنین این حملات را پاسخ دهد و عملیات های مستقیم علیه فرماندهان و نیروهای مقاومت عراق را در دستور کار قرار داد اما نتوانست برای آمریکایی ها بازدارندگی لازم را ایجاد کند. حال باید دید ساکن جدید اتاق بیضی کاخ سفید با این چالش چگونه برخورد خواهد کرد ؟ 4️⃣ به باور نگارنده ، گروه مقاومت "سرایا الدم" با انجام این حمله سنگین ، پیغامی راهبردی را به طرف آمریکایی ارسال کرد و آن عزم جدی برای اخراج نظامیان اشغالگر از میهن شان است و با توجه به مصوبه مصرح پارلمان عراق ، به نظر می رسد سران واشنگتن یا باید خروج از این کشور را بپذیرند و یا خود را آماده دادن تلفات بیشتر و در نتیجه فشار افکار عمومی داخلی نمایند.
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🍁 🍁 💠قطب نما 171 ❇️ موضوع: راهبرد ایستادگی و مواجهه با دشمن 🔹🌺🔸 🌀از ميان 46 رئيس جمهوري که آمريکا به عمر خود ديده است، 12 تن از آنان نظامي بوده اند. اين نظاميان در مجموع بيش از 64 سال بر اين کشور حکومت کرده‌اند. به واقع در طول 230 سالي که از استقلال آمريکا مي‌گذرد، کرسي رياست جمهوري ايالات متحده براي بيش از يک چهارم اين زمان، در اختيار نظاميان بوده است!