⛔️آقای محسن هاشمی گویا نمیخواهد که بداند!
⛔️جملاتی از یادداشت محسن هاشمی در روزنامه اعتماد، موجب تعجب اهل سیاست شده است. او همواره به تعامل خوب با حاکمیت و دوری از رادیکالیسم عرفی شده میان اصلاحطلبان شناخته میشود و از سویی مواضع او در همه این سالهای فعالیت سیاسی و اجتماعیاش نشان میدهد که کوشیده مقابل ولایت فقیه و، ولی فقیه نایستد.
⛔️ هاشمی حتی در برهههایی کوشید اعضای خانواده پدریاش را هم از تندروی و ایستادن مقابل نظام برحذر دارد. هم از این رو، جملات اخیر او در مورد نقش ولایت فقیه و مقام رهبری در امور کشور، فراتر از آنکه «بی انصافی و بی تقوایی و ناجوانمردی» است، بیانش از جانب او عجیب است.
⛔️هاشمی در روزنامه اعتماد در مورد مفهوم عبارت «بانیان وضع موجود» مینویسد: 👈«استفادهکنندگان این اصطلاح تخریبی، متوجه نیستند که در نظام ولایت فقیه اکثر راهبردهای کلان و کلیدی در امور مختلف از جمله روابط خارجی، فرهنگ، اجتماع و اقتصاد و امنیت در دست دولت نیست. عبور کنیم و به سبک دیگری به مسئله نگاه کنیم. نمیتوان وضع موجود را که حاصل ۴۴ سال جمهوری اسلامی و نظام حکومت دینی است از ولایت فقیه جدا دانست و طبیعتاً در ساختاری که در رأس آن، ولی فقیه قرار دارد، بیشترین تأثیرگذاری در راهبردهای حاکمیت و عملکرد مسئولان مربوط به مقام رهبری است😳❗️❗️.»
هاشمی تلاش کرده پدرش، خودش، حزب سیاسیاش، و کل دولت روحانی و همکاران و جریان سیاسی لیبرال و غربگرای حامی او را از مسئولیت این شرایطی که اکنون کشور در آن قرار دارد، تبرئه کند، اما شرط انصاف نیست که برای تبرئه خود، بار همه امور را بر عهده، ولی فقیه بگذارد، که اگر اینگونه بود که راهبردهای کلان و کلیدی دست دولت نیست، پس چه فرقی میکند روحانی رئیس جمهور باشد یا قالیباف یا رئیسی یا احمدینژاد یا هر کاندیدای دیگری؛ پس چرا همین هاشمی یا جریان سیاسی که او در آن عضو است، شب هر انتخابات همه تلاش را برای تخریب رقیب و رأی آوردن خود انجام میدهد؟ و اگر رهبری همه کاره است، پس چرا کارنامه عملی و مواضع و سیاستها و شعارهای دولتهای متفاوت تا این حد مختلف است؟!
⛔️ «آقای هاشمی باید به مردم میگفت که بیش از ۹۰ درصد بودجه و اجرائیات کشور صراحتاً در اختیار رئیسجمهور و در ید قدرت اوست. او باید به مردم میگفت که مسئولیت، ولی فقیه به جز در دو حوزه امنیت و دین در سایر حوزهها غیر مستقیم است...»
از قضا دولتهای مختلف در ایران، سیاستهای مدنظر خود را حتی وقتی رهبری با آن مخالف بودهاند، پیش بردهاند:
⛔️👈 «همه باید بدانند که پروژه نرمالیزاسیون در دولتین هاشمی رفسنجانی خواسته شخص هاشمی بود نه خواسته رهبری.
پروژههای دولت اصلاحات اعم از جامعه مدنی، مردمسالاری و آزادی صراحتاً با تأکیدات رهبری بر مدینهالنبی، هشدار برای شبیخون فرهنگی و مردمسالاری اسلامی مغایر بود.
👈آنچه احمدینژاد تحت عنوان اعتقاد به امام زمان و کار جهادی و مذاکره با امریکا میخواست دقیقاً بر خلاف چیزی بود که رهبری نظام برای مردم و ساحت عقلانیت تعریف کردند؛ و برجام خواسته و اصرار شخص روحانی و اطرافیان او بود نه خواسته رهبری نظام. همان طور که اقدام نابجای مذاکره مستقیم با امریکا و رها کردن امر مهم نظارت بر بازار و خفیف کردن قدرت نظامی کشور از سوی ظریف، هیچ یک با تأکیدات و راهبردهای رهبر معظم انقلاب همسو و همخوان نبودند.
⛔️معالوصف تجربه ۳۰ ساله از این خاصهخوانی نشان میدهد که تقریباً همه این رؤسای جمهور با عنایت به رأی مردم و بسط ید وسیعی که داشتهاند، امور خود را دقیقاً طبق خواستهها و اصرارهای خود به پیش بردهاند و رهبر معظم انقلاب نیز جز معدود مواردی که پای حفظ کیان و سازه نظام در میان بوده، اغلب ورود مستقیمی به این خواستهها نداشتهاند، برخی را با سخنرانی و موعظه در نزد مردم روشنسازی کردهاند و بخشی را نیز به دلیل ماهیت مسئولیتهای رهبری و مسئولیتهای رئیسجمهور به اختیار عمل دولت گذاشتهاند.»
✅👈محسن هاشمی اینها را بهرغم حضور در بدنه مسئولان کشور نمیداند یا نمیخواهد که بداند؟
✅👈نه پدرت به راهبردهای حکیمانه و راهگشای امام خامنه ای عمل کرد، نه خاتمی ، نه احمدی نژاد و نه روحانی.
همه اینهارا می دانید
اما فی قلوبکم مرض😡
#جهاد_تبیین
🔰 بیحجابی؛ معضل امنیتی یا پدیده اجتماعی؟!
✍ یعقوب ربیعی
🔺تجربه نشان داده که با شروع تابستان، برخی تحرکات در فضای حقیقی و مجازی بر سر حجاب آغاز میشود. اگر محتوای تولیدشده در بسترهای مختلف مجازی و رسانهای را تحلیل محتوا کنیم، میتوان دو رویکرد در تحلیل علت بیحجابی احصاء کرد. عدهای معتقدند که بیحجابی و شکلگیری پویشهای بیعفتی وجه امنیتی داشته و با هدف نرمالیزاسیون جامعه، در تقابل با نظام و با هدف براندازی شکل گرفته است. این نگاه گزارههای بسیار قابل اعتنایی نیز دارد؛ مدیریت ضدانقلاب و سوار شدن آن بر این موج در فضای مجازی و حقیقی نکتهای غیرقابلانکار و کاملاً مشهود است؛ اما عدهای بیحجابی در برخی اعضای جامعه را فاقد کنش گری اجتماعی و سیاسی و حاصل تغییر سبک زندگی و یک پدیده اجتماعی بهحساب میآورند و پاسخ برای رفع آن را نه امنیتی، بلکه اجتماعی میدانند.
پذیرفتن هر یک از این رهیافتها، نحوه مواجهه با پاسخگویی به این پدیده را نیز دگرگون میکند. اگر بیحجابی را یک موضوع امنیتی بدانیم به آن نیز پاسخ امنیتی خواهیم داد و اگر آن را یک معضل اجتماعی بدانیم، قطعاً نحوه مواجهه با آن تغییر میکند. به نظر میرسد خطکشی مشخصی نمیتوان انجام داد؛ چرا که ما در شرایط حاضر با درهم تنیدگی پدیدهها مواجهیم؛ یعنی یک موضوع ممکن است با اینکه اقتصادی محسوب شود، اما همزمان رنگ و بوی اجتماعی یا سیاسی و یا ... به خود میگیرد که به زبان ساده میتوان آن را ژلهای شدن پدیدهها در عصر حاضر دانست. ژلهای شدن و در هم تنیدگی پدیدهها در شرایط فعلی نحوه مواجهه با آنها را سخت میکند. در موضوع بیحجابی نیز اینگونه است؛ آیا باید با آن امنیتی برخورد کرد؟ یا نگاه اجتماعی داشت؟ و یا نگاه ترکیبی؟!
همه این موضوعات، این رسالت را برای دستگاههای فرهنگی و متولیان اجتماعی ایجاد میکند که برای مواجهه با پدیدهای مانند بیحجابی باید به دنبال یک سند و یا دستورالعمل جامع بود؛ قطعاً در این سند جامع، مسائل زیادی باید لحاظ گردد؛ از نحوه مواجهه امنیتی گرفته تا شیوه تعامل با سبک زندگی، پیوستهای رسانهای، اجتماعی و ...
نکته مهم اینکه؛ اتخاذ چنین رویکردی میتواند موجب جلوگیری از موجسواری برخی خناسان فضای مجازی و رسانهای مانند متولیان کمپینهای بیعفتی در این شبکهها گردد.
آنهایی که سفارت آمریکا را گرفتند، بازرگان را فلج کردند،یزدی را آمریکایی میدانستند،به خاطر اعدام بی رویه در مجلس چهارم رد صلاحیت شدند، خاتمی را که با تایید همین نظام١٨سال مدیرعالی بود قربانی مطامع خود کردند،طوری از گذشته حرف میزنند که گویی این۴٣سال در لپ لپ بودند تازه اومدند بیرون
🗣عبدالله گنجی
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مگر قرآن نمی گوید: «لا اِکراهَ فِی الدّینِ» (هیچ اجباری در دین نیست)...
پس چرا حجاب اجبار است؟
🔴امام جمعه کرج: پویش «من محجبه و مخالف گشت ارشادم» مشابه قرآن بر سرنیزه کردن است
♦️ آیتالله حسینی همدانی: خط تحریف در موضوعات روز جامعه همچون عفاف و حجاب فعال است.
♦️اخیر این خط تحریف پویشی تحت عنوان «من محجبه و مخالف گشت ارشادم» راه انداخته است.
♦️دشمن چون در برنامههایی که برای ۲۱ تیرماه، روز عفاف و حجاب داشت، پیروز نشد امروز این پویش راه انداخته که مشابه قرآن بر سرنیزه کردن سپاه معاویه در جنگ صفین است
ماجرای ما با جنگ اوکراین
🔹حسین شریعتمداری: بعد از ملاقات پوتین با رهبر انقلاب، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: «ایالات متحده تایید ضمنی موضع روسیه در جنگ اوکراین از سوی آیتالله خامنهای را با اهمیت تلقی میکند».
🔹ندپرایس، این واقعیت برملا شده را نادیده گرفت که آمریکا با نقض پیمان ۱۹۶۳ خلیجخوکها و اصرار بر گسترش ناتو به مرزهای روسیه عامل اصلی برپایی جنگ در اوکراین بوده و اگر روسیه در مقابل این تصمیم آمریکا دست روی دست میگذاشت شاهد برپایی جنگ در کریمه بود.
🔹بیانات رهبر انقلاب قبل از آن که حمایت (در حد و اندازه شفاهی) از روسیه باشد، هشداری جدی به آمریکا و متحدانش است که با دُم شیر بازی نکنند. این بیانات حکایت از آن دارد که ایران از واقعیت پشت پرده جنگ اوکراین با خبر است و تحرکات ناتو در منطقه را به دقت زیر نظر دارد و از آنجا که میداند در صورت پیروزی آمریکا در اوکراین، ایران یکی از اهداف بعدی و اصلیترین آنها خواهد بود، مقابله روسیه با آمریکا و ناتو در اوکراین را بخشی از امنیت خود دانسته و به طور منطقی و طبیعی از آن حمایت میکند.
⭕️ چرا رهبر ایران تحلیل نظامی خود از جنگ روسیه و اوکراین را شفاف بیان کردند؟!
✍ مهدی جهان تیغی
🔹 دیدارهای پوتین با رهبر انقلاب همواره با بازتاب های گسترده ای در سطح جهان رو به رو شده و تا مدتها اخبار و حواشی منتشر شده از این دیدارها محل تحلیل واقع میشود. در این میان دیدار اخیر در بحبوبه جنگ روسیه و اوکراین، بیشتر از گذشته نیز مورد توجه قرار گرفته است.
🔸آیت الله خامنه ای از معدود رهبران دنیا در چند دهه اخیر بوده، که اصول سیاست خارجه او ثابت بوده و با وجود برخی تغییرات تاکتیکی در برخی مقاطع و یا وقوع رویدادهای جدید بین المللی، بر رویه ثابت و منطق رفتار او در سیاست خارجه تاثیری نداشته است. ایشان با علم به تغییرات زوال گونه در دنیای غرب، همکاری هوشمندانه و راهبردی با شرق را برای ترسیم آینده بهتر و کسب جایگاه جهانی بالاتر برای ایران برگزیده است.
🔸آیت الله خامنه ای در یک فرآیند چندین ساله، رابطه ایران و روسیه را به سوی نقطه ای شاید غیرقابل تصور برای بسیاری از کارشناسان رسانده است. البته این نقطه طلایی در حال حاضر دو علامت بزرگ با خود همراه دارد؛ اولی نظامی و دومی اقتصادی. بر خلاف تصورها، فروش پهپاد به روسیه برای درک بیشتر سطح و ماهیت همکاری و تبادل نظامی ایران و روسیه صرفا یک علامت اولیه است. همچنان که مقامات دولت آمریکا معتقدند، روسیه فراتر از پهپاد بخشی از نقاط ضعف خود در جنگ با اوکراین – بخوانید جنگ با ناتو به فرماندهی آمریکا- را از طریق تجارب و فناوری نظامی ایران میخواهد برطرف کند. از این اظهارنظر مقامات آمریکایی این گزاره تحلیلی را میتوان استنباط کرد که صنعت و فناوری نظامی ایران در برخی نقاط از ارتش دوم جهان نیز هوشمندانه تر راهبری شده است.
🔸جنگ روسیه و اوکراین در واقع میدانی نوین از جدیدترین مواجهه تاکتیتکهای جنگی و تقابل فناوریهای نظامی روز دنیای غرب با شرق محسوب میشود. رجوع روسیه در این شرایط به ایران برای برطرف کردن برخی ضعف های نظامی خود در جنگ اوکراین نشان می دهد که ایران درک بالایی از روندهای نظامی دنیا و آینده داشته و مسیر طی شده نظامیاش تا چه میزان صحیح و کارآمد بوده است.
🔸در این میان آیت الله خامنه ای باوجود مخالفت با جنگ نظامی در اوکراین، نشان داد از تقابل هوشمندانه با بزرگترین پیمان نظامی دنیای غرب یعنی ناتو غافل نیست و در برابر مجموع اقداماتی که موجب عقب راندن هرچه بیشتر ناتو از خاکریزهای بین المللی دنیای شرق بشود، در اعلام موضع و عمل شفاف و با اعتماد به نفس هست.
🔸منطق موضع گیری رهبر ایران درباره جنگ روسیه و اوکراین مبتنی بر محکومیت جنگ فی نفسه و همزمان عدم غفلت از واقعیات میدان هست و به همین دلیل نیز تحلیل نظامی ایشان این هست که اگر روسیه ابتکار عمل را بدست نمی گرفت، ناتو در هر صورت به بهانه کریمه به روسیه یک جنگ جدید را تحمیل می کرد.
🔸اما علامت موفق اقتصادی درستی رابطه ایران و روسیه، سرمایهگذاری ۴۰ میلیارد دلاری گازپروم روسیه در ایران در زمینه نفت و گاز هست. موضوعی که در شرایطی که سالهاست قلب تحریم های آمریکا مساله به صفر رساندن صادرات نفت ایران هست، بسیار معنادار است.
🔸روسیه در بلوک کشورهای تحریم شده توسط آمریکا بیش از همه ایران را شایسته مشورت و گسترش همکاری میداند. رهبر ایران نیز با درک این واقعیت، از خلق فرصت های جدید نظامی و اقتصادی برای ایران از طریق جهش در روابط با روسیه به راحتی عبور نمیکند.
🔴 میدان جدیدی با ظرفیت یک تریلیون مترمکعب ظرفیت گاز طبیعی کشف شده است.
🔹مالک شریعتی نیاسر سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس ایران پس از جلسه این کمیسیون با مدیر شرکت نفت و گاز پارس گفت: در خصوص گاز در شمال میدان گازی پارس جنوبی، میدان جدیدی کشف شده که بر اساس تخمین اولیه حدود یک_تریلیون_مترمکعب ظرفیت گاز طبیعی در آن است.
🔹اگر این اکتشاف کاملتر شود پیش بینی این است که مخزن بزرگتری بوده و امکان تولید بیشتر را برای کشور فراهم کند.
🔴 شرّ ابدی !!
🔹در سال ۱۳۵۳ (۱۹۷۴ م) ایران وامی به مبلغ یک میلیارد دلار به کمیساریای انرژی اتمی فرانسه داد! از این وام برای ساخت بزرگترین کارخانه غنیسازی اورانیوم جهان (متعلق به کنسرسیوم اورودیف) در تریکاستن استفاده شد. در مقابل ایران صاحب ۱۰٪ از سهام این کارخانه شد.
همچنین فرانسه ضمانت داد تا اورانیوم غنیشده مورد نیاز رآکتورهای هستهای ایران را تامین کند.
حتی قرار شد که از هر ۱۰ کارمند این کارخانه ، یک نفر ایرانی باشد و همچنین ایران در سود حاصله این شرکت سهیم باشد.
اما دولت متمدن ، بافرهنگ و باکلاس فرانسه هیچگاه تاکنون به هیچ یک از این تعهدات عمل نکرده است.
🔺نکته مهم اینجاست که برخی مسئولین غربگرا با وجود چنین تجربه تلخی ، بازهم بارها و بارها به اروپایی ها اعتماد کردند و هربار با خلف وعده آن ها مملکت را دچار هزینه ها و ضررهای بسیاری نمودند. از توافق سعدآباد در دوران خاتمی گرفته تا برجامِ روحانی.
🔺این اعتمادهای اشتباه و خسارت های محض ، ناشی از بی تجربگی نیست بلکه اگر موضوع خیانت را هم قبول نداشته باشیم ، به دلیل ساختار ذهنی غربزده هاست که از قرار معلوم تغییر نخواهد یافت ...
اینجاست که یاد سخنان حکیمانه حضرت امام خمینی (رض) می افتیم :
"ما از شرّ رضاخان و محمدرضا خلاص شدیم ، لکن از شرّ تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت!
اینان برپادارندگان سلطه ابرقدرتها هستند و سرسپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمیشوند" ...
#نفوذ
✍"قاسم اکبری"