🔴 پاسخی به ادعای جناب نصیری
🔻 آقای مهدی نصیری در کانال تلگرامی خود سخنی از امیرالمؤمنین(ع) را نقل کرده که در آن حضرت خطاب به خوارج می فرمایند: «ما آغازگر هیچ جنگی با شما نخواهیم بود، مگر آنکه شما جنگی را آغاز کنید.»
و سپس بیانات رهبرانقلاب خطاب به پوتین که پیش دستی روسیه در شروع جنگ اوکراین را تأیید فرموده اند را در تضاد با این فرمایش امیرالمؤمنین(ع) دانسته اند.
🔹 آقای نصیری! جمله ای که شما به آن استناد جسته اید، مربوط به روش برخورد با مخالفان داخلی حکومت است که تا وقتی دست به سلاح نبردند و تهدیدات امنیتی ایجاد نکردند، حکومت اسلامی با آنها مدارا می کند؛ اما نحوه مواجهه با دشمن خارجی بگونه دیگری است. بعید است شما، که ظاهراً با قرآن و نهج البلاغه آشنا هستید، این جمله معروف امیرالمؤمنین(ع) در خطبه 27 نهج البلاغه خطاب به کوفیان را نشنیده باشید:
🔸«وَ قُلْتُ لَكُمُ اغْزُوهُمْ قَبْلَ أَنْ يَغْزُوكُمْ فَوَاللَّهِ مَا غُزِيَ قَوْمٌ قَطُّ فِي عُقْرِ دَارِهِمْ إِلَّا ذَلُّوا؛ و به شما گفتم به دشمن حمله کنید قبل از آنکه آنان به شما حمله کنند؛ پس به خدا سوگند هیچ قومی نیست که در درون خانه¬اش مورد تهاجم دشمن واقع شدند، مگر آنکه آن قوم ذلیل شدند.» (نهج البلاغه؛ خطبه ۲۷)
🔹 آقای نصیری! هیچ حکومت عاقلی(چه مسلمان و چه غیرمسلمان) اجازه نمی دهد دشمن خارجی اش تا نزدیکی مرزهای کشورش نفوذ کند و پایگاه بزند و آنگاه منتظر حمله دشمن بماند، و او هیچ اقدامی نکند.
🌸 الحمدلله که مدیریت کلان کشور در دست حکیم عاقل و زیرکی مثل آیت الله خامنه ای است، نه ساده اندیشانی همچون شما.
♦️ مقاله بورل و هشدار گروسی: سرنوشت برجام؟!
🔹 جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مقالهای منتشر شده در فایننشالتایمز، متنی که تاکنون در مذاکرات هستهای تولید شده را بهترین متن برای توافق توصیف کرد و از پایان زمان برای مصالحهای مهم سخن گفت. همچنین رافائل گروسی، دبیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی از تداوم خاموشی برخی دوربینهای فراپادمانی ابراز نگرانی نمود.
🔸 این دو موضعگیری را باید در پازل گستردهتر دولتهای اروپایی و آمریکا ارزیابی نمود که قصد دارند دو هدف را دنبال نمایند. هدف اول، وادارسازی ایران به پذیرش متن کنونی و احیای برجام است. در غیر این صورت، هدف دوم که برتری در «بازی سرزنش» و مقصر معرفی نمودن ایران در افکار عمومی داخلی و جهانی است.
🔸 چنین مواضعی نشانگر نیازمندی و حساسیت جدی اروپا به مهار برنامه هستهای ایران برای حفظ معماری عدم اشاعه است. درباره آمریکا نیز گرچه مسائلی مانند اقتصاد داخلی، نبرد اوکراین و مهار چین را در اولویت میداند ولی بینیاز از توافق هستهای نیست. بهویژه که دستان دولت بایدن برای دستاوردسازی در سیاست خارجی چندان پُر نیست.
🔸 آیا مذاکرات به پایان رسیده است؟ به نظر نمیرسد اینگونه باشد ولی ظرفیت طرفهای مذاکره برای ارائه امتیاز و چانهزنی، نسبت به قبل بسیار محدودتر شده است. دولت بایدن به دلیل اینکه نتوانسته گفتگوها را به مسائل منطقهای تعمیم بدهد و همچنین با توجه به مخالفتهای داخلی جمهوریخواهان، تمایلی به امتیاز بیشتر به ایران ندارد.
✅ فضای انجماد کنونی، در صورتی که ارادهای برای رفع انسداد نباشد، احتمالاً تا انتخابات میاندورهای کنگره ادامه یابد.
ایران و آمریکا پس از مرگ برجام چه خواهند کرد ؟
🔸️تقریبا بر همگان روشن گشته که مذاکرات احیای برجام به نتیجه نخواهد رسید و ۲ طرف ماجرا باید به دنبال پی گیری پلنB خود باشند .
🔸️به نظر می رسد آمریکا به هیچ وجه تحول جدیدی در خصوص اقداماتش علیه ایران انجام نخواهد داد و برای مثال به سمت گزینه نظامی نمی رود و صرفا به قول خودش افزایش فشار تحریمی را در دستور کار قرار می دهد.
🔸️ایران نیز برخلاف کلیپی که این روزها منتشر شده به دنبال ساخت بمب اتمی نمی رود اما غنی سازی اورانیوم را سرعت می بخشد .
🔸️ایران اکنون به اندازه تولید یک بمب اتم اورانیوم غنی شده در اختیار دارد و مترصد آنست که تا می تواند ذخیره مواد غنی شده خود را برای روز مبادا افزایش دهد .
🔸️به اعتقاد نگارنده حداقل تا ۲ سال آینده جمهوری اسلامی به صورت بالفعل تولید سلاح هسته ای را دنبال نخواهد کرد مگر در صورتی که مورد تعرض مستقیم نظامی قرار گیرد که چنین چیزی در دوره دموکرات ها کاملا دور از تصور است.
🔸️اگر جمهوری خواهان تندرو (مثلا ترامپ) در انتخابات ۲۰۲۴ پیروز شوند و خطر تهدیدات نظامی افزایش یابد آنگاه می توان تغییر راهبرد در برنامه هسته ای از جانب تهران را انتظار داشت .
🔸️دوباره تاکید می شود ایران واقعا به دنبال تولید بالفعل سلاح اتمی نیست اما خطر تهدیدات نظامی ممکن است نقشه راه این کشور را دگرگون نماید.
🔸️جمهوری اسلامی به عنوان حکومتی دینی که یک فقیه و مجتهد شیعه در راس آن قرار گرفته و استنباط های فقهی رهبرش ابتدا بر مبنای نص قرآن است، همواره آیه "موازنه وحشت" (وَأَعِدُّواْ لَهُم مَّا ٱسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍۢ وَمِن رِّبَاطِ ٱلْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِۦ عَدُوَّ ٱللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ ؛ ای مؤمنان در مقام مبارزه با آن کافران خود را مهیا کنید و تا آن حد که بتوانید از آذوقه و تسلیحات و آلات جنگی و اسبان سواری زین کرده برای تهدید و ترسانیدن دشمنان خدا و دشمنان خودتان فراهم سازید) و همچنین آیه "مقابله به مثل" (فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ فَاعْتَدُوا عَلَيْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَيْكُمْ ؛ پس هر کس به شما تجاوز کرد، همانند آن بر او تعدی و تجاوز کنید) را در پستوهای ذهن خود دارد و در صورت صلاح دید اصول موازنه قوا و توانایی برای مقابله به مثل ( ولو اتمی ) را بر اساس دستورات قرآن اجرایی خواهد کرد .
🔸️در نتیجه به باور نگارنده نه جنگی در پیش خواهد بود و نه توافقی ، بلکه شرایط کنونی ادامه خواهد یافت .
🔸️البته هیچ بعید نیست شرق مدیترانه در آینده شاهد درگیری نظامی میان اضلاع محور مقاومت و رژیم صهیونیستی باشد و بن بست بین غرب و ایران بدینوسیله شکسته شود.
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ادعای جنجالی سرتیم اسبق حفاظت بنیانگذار انقلاب اسلامی:
«امام خمینی(ره) ترور شده است.»
🔴 «حمیدرضا نقاشیان» محافظ ویژه امام خمینی(ره) و سربازجوی گروه فرقان و از مسئولان امنیتی دهه اول انقلاب در ادعایی جنجالی پس از ۳۳ سال از درگذشت بنیانگذار جمهوری اسلامی، ادعا کرد ایشان ترور شده و به شهادت رسیده است.
حمیدرضا نقاشیان:
🔻امام(ره) با مشکل قلبی به بیمارستان رفت، ولی در بیمارستان خونریزی معده کرد.
🔻داروهای امام(ره) به واسطه ۳ ۴ رابط که ارتباطات آنها به دست آمد، از داروخانهای در انگلستان تهیه میشد که پیش از بیماری امام(ره) آن داروخانه وجود نداشت و پس از شهادت ایشان نیز تعطیل شد.
🔻در اینباره در وزارت اطلاعات پروندهای موجود است اما هاشمی رفسنجانی مانع انتشار خبر شد.
⏪ دفتر سید حسن خمینی در موسسه نشر آثار امام طی بیانیه ای این مطالب را رد کرده است.
💠 سیل و آنچه که همچنان بر آب است
✍ حسین حسینی نژاد
🔻خسارتهای سیل اخیر و آمار کشتهشدگان ناشی از سیلابها نشان میدهد که مدیریت بحران در کشور باوجود تلاشهای مؤثر در بعد از وقایع، نتوانسته آنطور که انتظار میرود در جلوگیری از خسارت و صدمات سیلاب موفق عمل کند. اگرچه بررسی فنی و دقیق این موضوع در این مقال نمیگنجد؛ اما در این خصوص میتوان گفت:
۱- متأسفانه ما مکرر غافلگیر میشویم؛ حتی اگر پیشتر سامانههای هواشناسی در خصوص وضعیت پیشرو و وقوع سیلاب در وضعیت هشدار قرمز داده باشد، باز هم غافلگیر میشویم. بهواقع باورپذیری و اعتماد ما در خصوص هشدارها در سطح پایینی است؛ ازاینرو از یک سوراخ برای چندمین بار گزیده میشویم و در گلولای سیلاب فرو میرویم.
۲- باید بپذیریم که مدیریت سیل مسئلهای پیچیده و چندلایه است که کنترل و مهار آن نیازمند همکاری مشترک میان سازمانهای مختلف است تا بدانیم خطر سیل در کجا ممکن است رخ دهد، چه اقداماتی را برای کاهش این خطر باید انجام دهیم و در صورت وقوع آنچه واکنش و برنامهای باید انجام شود، مسئلهای که نیازمند دکترین و نگاه کلان حاکمیتی است. ۳- در حوادث اخیر ناشی از بارشهای شدید تابستانی در کشور، علیرغم همه کاستیها در سامانههای هشداردهنده، کمتر کسی از احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی در نقاط مختلف کشور بیاطلاع ماند؛ حداقل با قاطعیت میتوان گفت سازمانهای متولی این هشدار را دریافت کرده بودند؛ بااینحال آنچه که دیده شد گویای آن است که در همچنان بر پاشنه گذشته میچرخد و هماهنگیها موکول به دقایق آخر و به شکل آنی انجام میشود.
۴- مدیریت آنی نقطه مقابل مدیریت زیرساختی و آیندهنگر است. در نگاه زیربنایی مسائلی همچون دادن فضای تنفسی بیشتر به رودخانههای منقبض، ممانعت از ساختوساز در بستر رودخانهها، عدم دستکاری در مسیر طبیعی آب، کاهش توسعه دشتهای سیلابی و دادن وزن برابر به عوامل محیطی و اقتصادی در طرحهای توسعهای و ... مور توجه قرار میگیرد.
بهطورکلی سیلاب بهعنوان یکی از شدیدترین بلاها در بین ۱۵ نوع از بلایای طبیعی شناخته شده است که وقوع آن همواره کموبیش با خسارات و ضایعات جانی و مالی همراه بوده است؛ بااینحال خسارتهای ناشی از سیلابهای اخیر نشان داد که علیرغم همه پیشرفتهای صورت گرفته در مهار بلایای طبیعی، نسبت به تحولات پرسرعت طبیعت، دچار عقبماندگی زیادی هستیم؛ موضوعی که نیازمند بازبینی و تقویت سازوکارها و ساختارهای مدیریت بحران است.
✅ لزوم توجه به معیشت نیروهای مسلح
🔻امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، فرمانده کل ارتش روز پنجشنبه (۶ مرداد) در جمع دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش با اشاره به اقدامات صورت گرفته در دوره پنجساله فرماندهیاش، اظهار داشت: «بنده در شهریورماه سال ۱۳۹۶ قولهایی را داده بودم؛ ازجمله اینکه ظرف مدت پنج سال دغدغه معیشت کارکنان را در ذهن رهبر معظم انقلاب اسلامی و خانوادههای ارتشی مرتفع کنم که متأسفانه در این رابطه موفق نشدم. بر خود لازم میدانم از رهبر معظم انقلاب و کارکنان و خانوادههای محترم و صبور ارتشی عذرخواهی کنم».
🔺گزارههای خبری: یکی از تأکیدات و دغدغههای مقام معظم رهبری در خصوص نیروهای مسلح که در احکام مسئولین نظامی منعکس است، موضوع معیشت قوای مسلح است؛ ۱- ایشان در حکم فرمانده کل ارتش (۳۰ مرداد ۱۳۹۶)، یکی از سرخطهای تحول را تأمین نیازهای معیشتی کارکنان عنوان میکنند: «انتظار میرود در دوران فرماندهی شما با رویکرد تحولی و انقلابی، ارتقاء توان و آمادگیهای رزمی و تعالی معنوی و بصیرتی و تأمین نیازهای معیشتی و همافزایی با سایر نیروهای مسلح، شتاب گیرد». ۲- معظم له در حکم فرمانده نیروی انتظامی (۱۸ اسفند ۱۳۹۳) نیز اینگونه دغدغه معیشت نظامیان را مطرح میکنند: «لازم است اقدامات شایسته در خصوص ارتقاء فضای اسلامی و انقلابی ناجا، صیانت از کارکنان خدوم و توجه جدی به معیشت آنان و ... دنبال شود». ۳- رهبر معظم انقلاب در حکم فرمانده نیروی دریایی سپاه در ۱ شهریورماه ۱۳۹۷ نیز به این امر تأکید میکنند: «بهرهگیری از کارکنان متدین و انقلابی، ارتقاء آموزش و مهارتها... و توجه به نیازهای معیشتی ... مورد انتظار است».
گزارههای تحلیلی: ۲- نظامیان بهعنوان نیروی خط مقدم دفاع و مبارزه با دشمن و حتی بهعنوان نیروی صف اول حرکت در مسیر پیشرفت با کارویژه حفظ امنیت بهعنوان مؤلفه پیشنیاز پیشرفت، در طول تاریخ موردتوجه بودهاند. امیرالمؤمنین علی علیهالسلام در نامه به مالک اشتر، فرماندار حضرت در مصر، تأکید میکنند: «برگزیدهترین فرماندهان سپاه تو کسی است که از همه بیشتر به سربازان کمک رساند و از امکانات مالی خود بیشتر در اختیارشان گذارده باشد تا در نبرد با دشمن، سربازان اسلام تنها به یک چیز بیندیشند. همانا مهربانی تو نسبت به سربازان، دلهایشان را به سوی تو میکشاند». ۲- با توجه به تمرکز دشمنان بر مشکلات اقتصادی؛ لزوم توجه به معیشت مردم و نیروهای مسلح یکی از دغدغههای جدی رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا بوده و هست. ایشان در ۳۰ فروردین ۱۳۹۶ در دیدار فرماندهان و کارکنان ارتش میفرمایند: «امروز تقویت اقتصادی در کشور، یک نقطه کلیدی و دارای اولویت است؛ بنده روی معیشت مردم، معیشت کارکنان دستگاههای مختلف و روی معیشت کارکنان نیروهای مسلّح تکیه میکنم؛ ما وقتی حرفهای دشمنانمان را مطالعه میکنیم، میبینیم که آنها اتفاقاً روی همین نکته تکیه دارند تا بلکه بتوانند از نقطهضعف اقتصادی و کمبودهای اقتصادی برای تخریب، برای اخلال استفاده کنند».
نکته پایانی: باوجود پراسترس، سخت و شبانهروزی بودن نظامیگری و ضرورت توجه ویژه به سربازان این عرصه، همچنان شاهد پایین بودن میانگین حقوق و مزایای نیروهای مسلح به نسبت میانگین حقوق و پاداشهای کشوری و بر زمین ماندن دستورات و تأکیدات رهبر معظم انقلاب در این حوزه هستیم؛ لذا مسئولین محترم در دولت و مجلس میبایست در این خصوص چارهای بیندیشند تا مطالبه بهحق نظامیان که جان خویش را برای دفاع از کشور بر کف دست گرفتهاند، در سکوت نجیبانهشان فراموش نشود.
🛑 محاسبات کرملین در نبرد گازی با اروپا
🔹اندیشکده کارنگی در مقالهای به بررسی اقدام روسیه درباره کاهش ظرفیت انتقال خط لوله نورداستریم ۱ پرداخته و آن را بخشی از یک راهبرد کلان برای فشار بر اروپا دانسته است. آنها باید میان سرمای زمستان و پذیرش مطالبات مسکو درباره اوکراین، یکی را برگزینند. در این مقاله آمده است اروپا میتواند تابستان را بدون روسیه طی کند؛ بهشرط آنکه به منابع گاز مایع در خاورمیانه دست یابد؛ که البته قیمت آن در مقایسه با گاز روسیه، بیشتر است؛ اما در زمستان حتماً به گاز روسیه برای مصرف خانگی و صنایع نیازمند است؛ زیرا خطوط انتقال گاز مایع، ظرفیت اندکی دارند و امکان ذخیرهسازی آن برای زمستان وجود ندارد. چرا مسکو نورداستریم ۱ را متوقف نمیکند؟ اولاً توقف آن، زمینه شکایات حقوقی مشتریان را فراهم میکند. ثانیاً درآمدهای ارزی مسکو ناشی از فروش گاز به اروپا و ثالثاً اینکه تداوم فروش گاز، بخشی از دیپلماسی عمومی مسکو محسوب میشود تا مردم اروپا این پیام را دریافت کنند که مقصر کاهش منابع، دولتهای آنها هستند. اروپا بدون گاز روسیه، وادار به جیرهبندی انرژی و تعطیلی برخی صنایع در زمستان خواهد شد. روسیه نیز تا پیش از تکمیل خط لوله «قدرت سیبری ۲» برای انتقال گاز به چین، به درآمد فروش به اروپا نیاز دارد. گرچه چرخش اروپا بهسوی گاز مایع و انرژیهای تجدیدپذیر از اوایل دهه ۲۰۱۰، اهمیت این مشتریان را برای مسکو کاهش داده است. ممکن است روسیه بخشی از توافق صلح احتمالی را به تمدید بلندمدت قراردادهای فروش گاز و بخشودگی شکایات و خسارات اختصاص دهد تا بدین ترتیب حداقل برخی از زیانهای وارده ناشی از تحریم انرژی را جبران سازد.
حجاب و چند ملاحظه ....
🔻مقام معظم رهبری در دیدار با ائمه جمعه سراسر کشور به یکی از موضوعاتی که به آن پرداختند، موضوع حجاب و زن است که این روزها در مورد آن در فضای مجازی و حقیقی بحث های زیادی صورت می گیرد.
1⃣ایشان در بخشی از سخنان خود فرمودند: «وقتی چند سال قبل در یک جمع یک نفر از من پرسید که شما در قضیهی زن در مقابل غرب چه دفاعی دارید؟ من گفتم من دفاع ندارم، من حمله دارم! آنها باید دفاع کنند، آنها باید جواب بدهند. زن را تبدیل به کالا کردند. دفاع؟ من دفاع نمی کنم. ما مدعی هستیم در قضیه زن».
✅از طرفی، این روزها هم شاهد هستیم که رسانه های معاند خارجی و بعضی دنباله روهای آنها در داخل کشور، هجوم گسترده ای علیه موضوع حجاب انجام داده اند.
🔹با این نکته ای که مقام معظم رهبری فرموده اند باید بیش از پیش به این موضوع توجه کنیم که کار ما در جهاد تبیین و فعالیت در رسانه ها، فضای مجازی، سخنرانی ها و ... ، فقط رفع شبهات و پاسخ به حمله غربی ها نیست، بلکه در موضوع زن و حجاب این ما هستیم که دست برتر را داریم و آنقدر شاهد مثال و ذکر مصادیق برای از بین رفتن جایگاه زن و تبدیل آن به کالا در تمدن غرب وجود دارد که می توان به همه جهانیان یادآوری کرد.
🔹در هر صورت باید تمدن غرب را در این زمینه محاکمه کرد و درس عبرتی برای تاریخ بشریت به یادگار گذاشت. اگر غربی ها به طور پی در پی درگیر شوند و خود را در مقابل افکار عمومی ببینند، آنگاه مانند حال، تا این اندازه فرصت شبهه پراکنی و حمله به فرهنگ و اخلاق ما را ندارند.
🔹 ضروری است که در صدا و سیما و همچنین در عرصه سینما نیز برای این موضوع تدبیر ویژه ای اندیشیده شود.
2⃣مسأله زن و حجاب به یکی از نقاط اصلی درگیری تمدن اسلامی با تمدن غرب تبدیل شده است.
🔹 مقام معظم رهبری نیز فرمودند: «حقیقت مسئله این است که زنِ باشرف و بااستعداد ایرانی یکی از بزرگترین ضربهها را به تمدن غرب زده. اینها دلشان پُر است».
🔹در حقیقت، از حضور در مسائل علمی گرفته تا کسب موفقیت در عرصه های گوناگون اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و ...، حضور زن ایرانی با حجاب اسلامی در میدان های مختلف، آن هم در بالاترین سطوح، به تعبیر مقام معظم رهبری «باطلکننده یک زحمت و تلاش دویست سیصد ساله غرب است. نمی توانند تحمل کنند، عصبانی می شوند، خودشان را به در و دیوار می زنند تا بتوانند یک کاری بکنند. آن وقت می چسبند به قضیه حجاب، می چسبند به یک مورد و بنا می کنند تبلیغات کردن».
3⃣ رهبر انقلاب در بخشی از بیانات خود با اشاره به سخنان برخی ائمه جمعه در زمینه حجاب خطاب به آنها فرمودند: «باید متین، منطقی و دور از احساسات بیمورد برخورد کرد. حالا احساسات چیز خوبی است، چیز بدی نیست، اما اِعمال احساسات جا دارد. بالاخره شما در این جور موارد، آن منطق استعماری غربی را که آتشبیار معرکه است و دست او مشغول کار است، افشا کنید».
🔻در اینجا باید به دو نکته توجه کرد؛ اول اینکه قطعاً برخی ولنگاری ها در سطح جامعه در مورد حجاب، دردآور است؛ اما ائمه جمعه در ضمن بیان این موضوع و تنبه به مردم، باید به لوازم تک تک کلماتی که در این زمینه اظهار می کنند، توجه داشته باشند تا بهانه به دست رسانه های معاند و مغرضان داخلی ندهند. اصل اولیه، تبیین منطقی و متین موضوع برای آحاد جامعه است.
🔻دوم اینکه، برخی حق ندارند که از این سخنان سوءاستفاده کرده و بگویند که مقام معظم رهبری مخالف برخورد قانونی با افراد هنجارشکن است و به تبیین منطقی و متین موضوع نظر دارند؛ زیرا تبیین، فرهنگ سازی و آموزش و همچنین برخورد قانونی با افراد متخلف و هنجار شکن، هر یک بخشی از وظایفی هستند که باید در مورد موضوع حجاب صورت گیرد و هیچ کدام را نباید و نمی توان جای دیگری قرار داد. البته این موضوع اختصاصی به حجاب هم ندارد و در موضوعات دیگر جامعه نیز صادق است.
🔹علاوه بر این، ایشان در سال 96 در دیدار با مداحان اهل بیت علیهم السلام فرمودند: « ... ما که نگفتیم اگر کسی در خانه خودش در مقابل نامحرم روسریاش را برداشت، ما او را تعقیب می کنیم؛ [خیر] ما او را تعقیب نمی کنیم، در خانهی خودش است، کار شخصی می کند. آن کاری که در ملأ انجام می گیرد، درخیابان انجام می گیرد، یک کار عمومی است، یک کار اجتماعی است، یک تعلیم عمومی است؛ این [خطا]، برای حکومتی که به نام اسلام بر سرِ کار آمده است تکلیف ایجاد می کند. حرام کوچک و بزرگ ندارد؛ آنچه حرام شرعی است نبایستی بهصورت آشکار در کشور انجام بگیرد… شارع مقدس بر حکومت اسلامی تکلیف کرده است که مانع از رواج حرام الهی در جامعه بشود...».
🔴 توئیت یک فعال رسانهای عراق درباره حوادث اخیر این کشور
🔻#مازن_الزیدی یک فعال رسانهای عراق درباره حوادث اخیر این کشور نوشت:
🔸آنچه رخ میدهد درگیری میان چارچوب هماهنگی شیعی و جریان #صدر نیست.
🔸همچنین درگیری بین نوری المالکی و صدر هم نیست.
🔸این حوادث رویارویی بین مشروعیت قانون اساسی و بین گروهی است که تصور می کند که نماینده ملت است، با وجود اینکه تنها در انتخابات تنها ۸۵۰ هزار رای به دست آورده است.
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این فیلم پاسخ به کسانیه که میگن؛
⁉️چرا امامزاده داود(ع) جلوی ورود سیل به حرمش را نگرفت.