فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 میگه این اعدام سابقه نداشته!
🔺سال ۹۱ و ۹۵ هم چند آشوبگر که قاتل نبودن، در حکم محارب اعدام شدند..👆
▪️البته اون موقع این مسائل برای براندازا مهم نبود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆😂🤪جدیدترین تکنولوژی براندازی جمهوری اسلامی رونمایی شد.
قبلا این تکنولوژی مختص به سام رجبی بود 😁😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اژهای: از شماتت شماتتگران مطلقا نگران نباشید
رئیس قوه قضائیه:
🔹اگر به سلیقه عمل کنیم ممکن است حجت نداشته باشیم، محور باید قانون باشد. اگر تحت شرایط مختلف و فضاسازی دیگران بدون رعایت قانون عمل کنیم حجت نداریم.
🔹یک روز از ما شدت عمل میخواهند و یک روز هم میگویند عمل شما انسانی نیست و ضد حقوق بشر عمل میکنید. یک روز میگویند چرا از شروع اغتشاشات دیر عمل کردید و سرعت عمل نداشتید و یک روز هم میگویند چنین حکمی در قرآن نیست.
🔹در همه احوال باید دقت و سرعت و لحاظ قانون را مد نظر داشته باشیم. از شماتت شماتتگران مطلقا نگران نباشید.
🔺 بی شرفی میچکد از تیترهای خائنانه رسانه های اصلاح طلب
اینها از اون قاتل بدترند.. اینها از اینترنشنال بدترند.. اینترنشنال بودجه از دولت جمهوری اسلامی نمیگیره ولی این بیشرفها با بودجه خود نظام علیه نظام خیانت میکنن، و ذهن ها را مسموم میکنن👆
از #قوه_قضاییه میخواهیم در این فسادکده های رسانه ای را ببندد..
🔸ایسنا: شیفت دشمنی علی اف از ارمنستان به ایران
یک کارشناس مسائل قفقاز جنوبی با تاکید بر این که دو سال لفاظی علی اف کافی است گفت: با برگزاری رزمایش باکو و ترکیه مشخص شد که علی اف دشمنی با ارمنستان را به ستیز با ایران تبدیل کرده است.
سالار سیف الدینی در گفتوگو با ایسنا در تحلیلی از برگزاری رزمایش مشترک جمهوری آذربایجان و ترکیه گفت: جمهوری باکو در مرز با ایران(منطقه تالش) مانور مشترکی با ترکیه با نظارت «ناتو» انجام داد، البته پس از هشدار نظامی ایران در سپتامبر که پیامی درباره هرگونه ماجراجویی در سیونیک ارمنستان بود، علی اف برای دومین سال عقب نشست و در مقابل دست به لفاظی های ضدایرانی و نمایش تجزیه طلب های فراری زد.
وی تصریح کرد : ورود نظامی ایران به سیونیک در صورت تلاش برای اجرای دالان تورانی ناتو مصوبه شعام(شورای عالی امنیت ملی) و حتمی است.اما باکو چرا از این احساس خطر میکند؟ ایران که قصد ندارد به مرزهای باکو نیرو بفرستد یا بمباران کند. هدف نیروهای ایران، سیونیک است که اگر سرباز باکو در آنجا دیده نشود به مشکلی برنخواهد خورد.
این پژوهشگر ارشد مسائل قفقاز اظهار کرد: باید در نظر داشت تعهدات ترکیه برای دفاع از کشور تحت قیمومیتش (جمهوری باکو) شامل خاک #ارمنستان نمیشود، بنابراین اینکه الهام علی اف قیم خود را برای این مانور دعوت کرده، بلاموضوع است. حضور ناتو هم نشان دهنده تشخیص درست ما از همان ابتدا در خصوص ماهیت دالان تورانی بوده است.
سیف الدینی در ادامه بیان کرد: اگر علی اف، فکر میکند قادر به اشغال سیونیک است به جای لفاظی عمل کند. دو سال لفاظی کافیست، بهتر است بجای حرافی و فحاشی از دور، مثل مرد وسط میدان بیایید.
در هفته اول جنگ فقط با بسته شدن مرز بیله سوار-نخجوان قیمت تمام شده اجناس اولیه در این منطقه چند برابر خواهد شد.
وی همچنین ابراز کرد: تمام این مشکلات در تهران (اجلاس آستانه) به اردوغان گوشزد شد، او هم پاسخ خاصی نداد. گمان میکنم نام بردن از ارمنستان با عنوان مرز/کشور «چندهزارساله» ازسوی شخص اول مملکت بهاندازه کافی برای جمهوری باکو، معنادار بود. بقیه امور شوآف هایی است که علی اف برای میلیتاریزه کردن فضای کشور میکند.
این کارشناس مسائل قفقاز جنوبی افزود: علی اف برای سرپوش گذاشتن بر فساد مالی و نبود شفافیت لازم تلاش می کند فضای کشورش را میلیتاریزه نگه دارد. به این ترتیب کسی از رعایا نمیتواند بپرسد که چرا نفت این کشور ملی نیست؟چرا استخراج معادن طلا در انحصار انگلیس است و چرا شرکتهای مرتبط با دو خاندان حاکم قراردادهای بزرگ را می بلعند.
سیف الدینی همچنین گفت: مردم باکو سی سال با مساله قره باغ سرکار بودند، چند سال هم با سیونیک و ایران مشغول خواهند شد تا غارت ادامه پیدا کند و آنکارا و تلآویو هم از نظر فروش سلاح راضی باشند.
این پژوهشگر ارشد مسائل قفقاز اظهار کرد: علی اف قرار بود این روزها در سیونیک باشد وبا ارمنستان بجنگد اما به جای آن در مرز ایران دیده شده، اگر اینرا فقط یک چشم و هم چشمی ندانیم، به این معناست که او دشمنی با ارمنستان را به ستیز با ایران تبدیل کرده است. این هم نشانه دیگر براصل همیشگی؛ باکو(فعلا)دشمنی ذاتی وخ ارمنستان متحد طبیعی است.
وی در پایان یادآور شد: انتظار این بود که علی اف دستکم گامی برای عملی کردن حرافی ها بردارد. ضمن این که ایران با مانور شهریور قصد داشت که پیامی روشنی به باکو از منظر تلاش برای تغییر مرزها بدهد اما مانور جدید باکو در شمال استان اردبیل هیچ تغییری در وضع سیونیک ایجاد نمیکند.
اما مانور فعلی باکو با ترکیه و «ناتو» صرفا عمل متقابل، اثبات نظرات تهران در مورد ماهیت دالان و شیفت ستیزه از ارمنستان به ایران است
وستانیوز
💢چرا مولوی عبدالواحد ترور شد؟
✍🏻یعقوب ربیعی
🔹استان سیستان و بلوچستان بهواسطه دو فاکتور مهم قومیت و مذهب یکی از زمینهای سرمایهگذاری برای بالا نگه داشتن پرچم آشوب بوده است و اتفاقات هولناکی را در دو ماه گذشته پشتسر گذاشت که مردم، اصلیترین قربانیان آن بودند.
🔸براساس شرایط موجود در این استان، ترور مولوی عبدالواحد ریگی را هم باید هم به خاطر دو رویکرد مهم این شهید وحدت دانست. رویکرد اول او اینکه خواستار وحدت شیعه و سنی بودند و رویکرد دومی که موجب شد از سوی براندازان تجزیهطلب مورد ترور قرار گیرد اعتقاد او به تمامیت ارضی ایران، نظام اسلامی و دوری از تجزیهطلبی است. این امام جماعت اهل سنت که از رزمندگان دفاع مقدس هم بوده در سفر نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب با عبور از خط قرمز جریانات ضدانقلاب و گروههای تندروی مذهبی سخنانی انقلابی در دفاع از وحدت شیعه و سنی، امنیت کشور و انقلاب اسلامی داشت و این موضوع به حدی برای این جریانات تندرو و تجزیهطلب سخت بود که اقدام به ترور او کردند.
🔹برای جاهلان عنود و دشمنان انقلاب اسلامی، مذهب و قومیت بهانهای بیش نیست. آنها با هر انسان آزادهای که گفتار و کردارش در جهت تقویت حق و برملا کردن ذات پلیدشان باشد، دشمنی میورزند. چه اهل سنت باشد، چه شیعه؛ چه بلوچ باشد، چه فارس؛ چه روحانی جهادی شیعه در حرم امام رضا(ع) باشد و چه امام جمعه اهل سنت در شهرستان خاش. این ترور علاوه بر اینکه ذات جریانهای برانداز و تجزیهطلب را مشخص کرد؛ نشان داد که برخی سلبریتیها و چهرههایی که در واکنش به کشته شدن صادق کبدانی ملقب به یاغی هشتگ میزدند که #مردمـ بلوچـ راـ نکشید حالا خودشان در مقابل ترور یک بلوچ روزه سکوت گرفتند؛ مگر این شهید، بلوچ نبود؟ یا متأسفانه شما هم درگیر سیاست دوگانه شدهاید و بلوچ با بلوچ برایتان متفاوت است.
🔸نکته پایانی؛ شهادت مولوی عبدالواحد که از علمای قدیمی اهل سنت و به اعتدال و وحدت شیعه و سنی مشهور بود باطن ضدامنیتی و تجزیهطلبانه تحولات هفتههای اخیر جنوب شرق را کاملا عیان میکند. آن هم بعد از اینکه رهبر معظم انقلاب دستور بررسی دقیق حوادث سیستان و بلوچستان را دادند و خواستار بررسی و عمل براساس واقعیت شده بودند. این واقعه نشان داد که درد این گروه مردم بلوچ و یا هیچ قوم و مذهب دیگری نیست بلکه آنها به دنبال تجزیهطلبی و ویرانی و نزاع مردم با مردم هستند و شعارهای گاه و بیگاهشان در دفاع از مذهب یا قومیت صرفاً در حد شعار و توخالی است.
💢تیکتاک بد است ولی اینستاگرام نه؟
🗣کریس ورای مدیر افبیآی گفت:
🔸تیکتاک تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا به حساب میآید زیرا این آپ چینی ارزشهای آمریکایی را به اشتراک نمیگذارد و ممکن است محتوا را دستکاری کند.
🔹رئیس افبیآی ماه گذشته نیز در جلسه کمیته امنیت میهن مجلس آمریکا نگرانیهای مشابهی را مطرح و اظهار داشت چین میتواند با استفاده از تیکتاک برای تأثیرگذاری در الگوریتمهای قدرتمند توصیه محتوا و همچنین جمعآوری دادههای کاربران یا کنترل نرمافزار برای مقاصد خرابکارانه استفاده کند.
🔸وی گفته است: تمام این موارد در دستان دولتی است که ارزشهای ما را به اشتراک نمیگذارد و مأموریتی دارد که با منافع ایالات متحده آمریکا در تضاد است. این امر باید ما را نگران کند.
🔹این در حالیست که اینستاگرام به عنوان اپلیکیشن آمریکایی همین عوارض و چالشها را در کشورهای دیگر ایجاد کرده است و به راحتی آمریکاییها از کنار آن عبور میکنند و نظری اتخاذ نمیکنند.
🔰موشکهای هوشمند ناتو برای حمله
🔺 کاربری در نقد درخواست برخی براندازان و تجزیهطلبان برای حمله ناتو به ایران برخلاف شعارهای دروغ مردم دوستی و حمایت از مردم نوشت: مصی علینژاد و حامد اسماعیلیون از ناتو درخواست کردن به ایران حمله نظامی کنن! اونایی که داخل کشور حامی اینا هستن میگن قراره یه موشکهای هوشمندی به ایران بزنن که اول میپرسه شما طرفدار جمهوریاسلامی هستی؟ اگر بگی آره میخوره بهت و اگر بگی نه میگه جون تو عشق کی بودی و میره اونور.
💢چند نکته پیرامون سفر شی
✍🏻محمدرضا فرهادی
🔹سفر رئیسجمهور چین به عربستان و شرکت در اجلاس سران عرب و امضای توافقنامه در زمینههای مختلف با عربستان نشاندهنده آن است که منطقه غرب آسیا در استراتژی کلان پکن از جایگاه مهمی برخوردار بوده است.
🔰گزارههای خبری:
🔸 ۱ ـ محمد بنسلمان در این سفر گفت: اجلاس سران عربی با حضور چین، یک پیشرفت تاریخی در روابط چین و عربستان سعودی و تقویت روابط در همه زمینهها است. کشورهای شورای همکاری خلیجفارس مشتاقانه منتظر انواع مشارکتها و توسعه شتابان در روابط خود با چین هستند.
🔹۲ ـ همچنین رئیسجمهور چین نیز اعلام کرد: ما مشتاق هستیم تا همکاری با کشورهای شورای همکاری خلیجفارس را تحکیم بخشیم و معادله جدیدی در زمینه انرژی ایجاد کنیم.
🔰گزارههای تحلیلی:
🔸۱ ـ چین بزرگترین مصرفکننده انرژی در سطح جهان است و از این نظر، ۷۰ درصد انرژی مورد نیاز خود را وارد میکند که سهم عربستان در تأمین انرژی این کشور ۲۷درصد است. البته پکن بیشتر انرژی خود را از منطقه غرب آسیا تأمین میکند و قرارداد ۶۰ میلیارد دلاری با قطر برای واردات گاز مایع نشاندهنده عزم جدی برای توسعه روابط با کشورهای عربی است.
🔹۲ ـ در میانه تنش عربستان و آمریکا به ویژه بعد از قتل خاشقچی و موضعگیری دولت بایدن در این رابطه و همچنین حمایت عربستان از تصمیم اوپک پلاس برای کاهش دو میلیون بشکهای نفت در بحبوحه جنگ انرژی جهانی، روابط ریاض و واشنگتن دچار تیرگی شد و به همین دلیل مجلس آمریکا طرح کاهش فروش سلاح به عربستان را تصویب کرد. در چنین فضایی، چین شرایط فعلی را بهترین زمان ممکن برای نزدیکی به عربستان و استفاده از ظرفیتهای انرژی این کشور در کنار استفاده از خلا آمریکا در بحث فروش تسلیحات به عربستان است.
🔸 ۳ ـ چین در راستای طرح یککمربند یک جاده تاکنون چیزی نزدیک به ۲۰۰ طرح زیرساختی و حتی انرژی در منطقه انجامداده و اعلام کرده که مشتاق به مشارکت بیشتر در طرحهای توسعهای انرژی در منطقه است.
🔹۴ ـ در جهان کنونی آنچه بیش از همه برای کشورها اهمیت دارد، منافع ملی و هزینهـ فایده است و این رویکرد در اکثریت دولتها وجود دارد و شدت آن در زمان ترامپ بود که بحث امنیت کشورهای عربی را در برابر اعطای هزینه آن مطرح کرد. اکنون چین نیز برپایه کسب سود بیشتر و اعطای نقش گستردهتر در منطقه چنین رویکردی را اتخاذ کرده است.
🔸۵ ـ ما هر چند نسبت به رویکرد اعلام شده در بیانیه نهایی پیرامون جزایر سهگانه اعتراض داریم و اعتراض خود را به صورت علنی اعلام کردیم ولی نکتهای که باید لحاظ گردد این است که نگاهها در عرصه بینالمللی نگاه صفر و صدی نیست. یک سفر نمیتواند نابودکننده روابط دو کشور باشد اما باید با تقویت اشتراکات و سرمایهگذاریهای موجود در آینده ریسک چنین اقداماتی ولو برروی کاغذ را بالا برد.
🔅در مجموع میتوان گفت چین از وضعیت موجود منطقهای و عدم تمرکز واشنگتن به این منطقه به دلیل جنگ اوکراین و تنشهای اخیر با عربستان در حال بهرهبرداری و پرکردن خلا واشنگتن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
📽 #ببینید | اگر شاه هم بود همینقدر دستاورد داشت!
🍃🌹🍃
✅ پاسخ به شبههای مشهور
🎙#حجت_الاسلام_راجی
16.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥چرا مفسدهای اقتصادی رو زودی اعدام نمی کنین....
🍃🌹🍃
🔸اصن مگه معترض حکمش اعدامه؟!
🔻طرف میگه دلتون نسوخت واسه مادر اون اعدامی؟!
🎙سید کاظم روح بخش
بیانیه مشترک چین و عربستان/۱
چین روزانه به ۱۰ میلیون بشکه نفت برای اقتصاد رو به رشد خود و مصرف انرژی، نیاز دارد، حدود ۵ میلیون بشکه آن را با خط لوله از روسیه تامین میکند، و ۵ میلیون بشکه دیگر را از کشورهای ایران،عربستان،امارات و کویت می خرد.
سهم کشور ما از این میزان چیزی در حدود ۱ میلیون بشکه نفت است و عربستان در حدود ۳ میلیون بشکه و ۲ میلیون بشکه دیگر را نیز امارات و کویت تامین میکنند.
میزان استحصال نفت از چاه های ایران چیزی در حدود ۴ میلیون بشکه نفت خام است که حدودا" ۶۰٪ آن مصرف داخلی است. و در صورتی که روی مخازن و معادن جدید اکتشاف و استخراج جدیدی صورت نگیرد توان ایران بیش از این نیست، برای اکتشاف و استخراج جدید هم پول و سرمایه نیاز است که فعلا " بدون سرمایه گذاری خارجی ممکن نیست.
غربی ها که ما را تحریم کرده اند، دولت روحانی هم که روس و چین را آدم حساب نمی کرد، تا دوره رئیسی رسید و معاهدات ۲۵ ساله با چین به مرحله امضاء رسید در چند حوزه : ۱- انرژی ۲- راه و راه آهن ۳- زیر ساخت و مخابرات و . . .
خوب اگر کار جلو می رفت این وسط کی ناراحت میشد و کی خوشحال؟
چین به امنیت پایدارتری از تامین انرژی میرسید، ایران هم به منابع جدیدتری از پول و سرمایه دست پیدا میکرد برای اهداف خود در بهبوداقتصاد و معیشت و پروژه های امنیتی کلان خود.
اعراب جنوب خلیج فارس و غرب و اسرائیل از این توافق بسیار ناراحت بودند و با تمام توانشان با رسانه هایشان به آن تاختند. اتفاقات این سه ماهه اخیر در ایران باعث شد سر ایران گرم شود به داخل و مهار بحران امنیتی که دچارش شده بود و غرب و صهیونیست و ارتجاع عرب باعث آن بودند.
بیانیه مشترک چین و عربستان/۲
آنها باید راهی پیدا میکردند تا میان ایران و چین یک شکاف سیاسی ایجاد کنند، خوب بهترین راه دعوت از رئیس جمهور چین به عربستان و امضاء یک معاهده اقتصادی ۲۷ ساله در زمینه های اقتصادی که فروش نفت هم یکی از آن موارد مهم اش بود، خوب حالا با چراغ سبز آمریکا بگذار عربستان به چین نفت بفروشد و پول آن را هم چین به یوان بدهد، خیلی مهم نیست، چرا؟ چون وقتی کمچه چین در عربستان گلی شد و میلیاردها دلار در آنجا سرمایه ریخت، فقط با یک اشاره ارباب می توان با فشار بر شرکت های چینی هر نوع باجی را از دولت اش گرفت! با یک تیر می توان چند نشان را زد، ۱- با امضاء بیانیه(بند۱۲) که ظاهرا" حالت پیشنهادی هم دارد، نوعی ناراحتی و عصبانیت را به طرف ایرانی که اتفاقا" در مساله جزایر بسیار جدی و با غیرت برخورد میکند و حتی حاضر به گفتگو دو جانبه هم نیست، انتقال می دهند و باعث می شوند که ایران بلافاصله عکس العمل نشان دهد و از چین توضیح بخواهد.
۲- خوراک خوبی برای رسانه هایشان تولید میکنند که در ادامه بر این آتش بدمند و راست و دروغ را با هم مخلوط کنند و به طرف های ایرانی این را القاء کنند که چین به شما رکب زده و شما هم متقابلا این حق را دارید که درباره جزیره تایوان تلافی کنید.
۳- نتیجه این که چون چین هم نسبت به داستان تایوان خیلی حساس است، اگر ایران حماقت کرده و اقدام تلافی جویانه ای کند، روابط سیاسی و به دنبال آن روابط اقتصادی دو طرف دچار ضربه خواهد شد!!!!
خوب حالا برنده واقعی داستان چه کسی و یا کسانی هستند؟؟؟!!!!!
پس باید با آگاهی از خدعه دشمن شیطان صفت در دام آنان نیفتاد و در زمین آنها بازی نکرد، احضار سفیر چین و تذکر به او و گلایه سیاسی از دولت چین کافی است، بیش از آن جلو رفتن و هیاهو کردن به ضرر ایران خواهد بود.
🔴 جابجایی مرزهای حماقت‼️
🔺ظاهراً این عکس از دانشگاه شریف و عزاداری آنها برای محسن شکاری و مجیدرضا رهنورد (قاتل دو جوان مشهدی) است!
🔹واقعاً با رفتارشناسی این جماعت قلیل باید در لفظ نخبه (پخمه) تجدید نظر کرد چون این کارها مرزهای حماقت را به صورت سنگینی جابجا میکند! اینجا دیگر صحبت از نگاه ایدیولوژیک به مسئله نیست، صحبت از واضحترین جنایت ممکنه است! در مورد شکاری تردید داشتید، در مورد رهنورد هم تردید دارید؟! فیلم جنایتش و اعترافاتش را ندیدهاید؟! اگر ندیده باشید و اعتراض دارید که نوبر است، حتماً نخبه هستید، حتماً!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عاقبت انقلاب اسلامی چه خواهد بود؟
🔴امروز سالگرد شهادت آیت الله دستغیب هست.
این خانم ۲۱ساله به اسم «گوهر ادب آواز» به خودش بمب میبنده و به عنوان یک زن باردار وانمود میکنه که باید مسئلهی مهمی رو با شهید دستغیب درمیون بذاره و اینجوری از حلقه محافظان شهید عبور میکنه. وقتی نزدیک شده با کشیدن ضامن خودشو هلاک و آیتالله دستغیب و ۱۲ نفر دیگه رو به شهادت میرسونه.
بله دوستان شستشوی مغزی باعث میشه یک نفر تو سن کم تبدیل به جنایتکار بشه، پس بیخود از سن کم یک نفر به عنوان دلیل برای بیگناهیش استفاده نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجید رضا رهنورد به علی کریمی:
آخه تو انسان هستی یا نه؟
این فیلم رو خودم گفتم گرفتن که بعدا چند نفر مثل منو بدبخت نکنی
ماموستا شیرزادی: قمهکشی و ایجاد رعب در فقه اهل سنت مصداق محاربه است
🔹امام جمعه مریوان: بستن راه مردم و قمهکشی و حمله با سلاح سرد به مدافعان امنیت و ایجاد ارعاب و وحشت در بین زنان و کودکان در روز روشن از دیدگاه اهل سنت محاربه محسوب میشود.
🔹هر انسانی بخواهد با هر شیوه و روشی امنیت افرادی از جامعه را به خطر بیاندازد حال با دست باشد یا سلاح سرد و گرم محارب است.
🔹هر انسانی هم انسان دیگری را به قتل برساند باید قصاص شود و براساس دین اسلام قصاص حق است.
🔴 وقتی قانون برای همه یکسان است
🔹سرگرد عباس سارونی، مامور نیروی انتظامی و رزمنده و جانباز جنگ تحمیلی، بدون یک روز مرخصی بعد از ۲۰ سال، امسال به دلیل قتل «حسین ساریخانی» در سال ۸۱، که سابقه حبس به علت خرید و فروش و قاچاق مواد مخدر و لواط به عنف داشته، در استان گلستان که به اعدام محکوم شده بود، اعدام شد.
🔹دادگاه به دلیل تیراندازی در خارج از حوزه خدمتی مامور و بعد از وقت اداری و خارج از ماموریت وی را به اتهام قتل عمد به اعدام محکوم کرده بود که در نهایت بعد از ۲۰ سال به دلیل عدم رضایت اولیای دم حکم وی امسال اجرا شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴۰ ثانیه تا؛
به دشمن سواری ندهیم.
مقایسه ی آزادی
زنان ایرانی با آمریکایی
(((طبق آمار بین المللی)))
ایران ۳۴ میلیارد دلار نفت در ۷ ماه فروخت
اداره اطلاعات انرژی آمریکا:
🔹درآمد نفتی ۳۴ میلیارد دلاری ایران در ۷ ماهه سال جاری میلادی تنها ۵ میلیارد دلار از کل درآمد نفتی ایران در سال ۲۰۲۱ کمتر است که این مسئله از تحلیل رفتن اثر تحریمها حکایت دارد.
🔹بر این اساس متوسط درآمد ماهانه ایران از فروش نفت در سال گذشته میلادی ۳.۲۵ میلیارد دلار بوده است اما ایران در ۷ ماهه امسال به طور متوسط ماهانه ۴.۸۵ میلیارد دلار درآمد نفتی داشته است که نشان دهنده رشد ۴۹ درصدی است.
⭕️ برای این اوضاع فرهنگی جامعه، ما چه کردهایم؟! ما چه کنیم؟!
✍️حمیدکثیری
🔹دیروز یک مادر به من پیام داده که میخواهد فرزندش را از خانه بیرون کند! چرا؟! چون پسر نوجوانش استوری زده و از اغتشاشات حمایت کرده! عکس یک دختر بیحجاب را هم منتشر کرده! لذا دیگر جایش در این خانه نیست!!
اما بعد؛
فرض کنیم هیچ دستگاه و مسئول فرهنگی در این کشور وجود ندارد! همینهایی که هر روز برایشان غُر و لَند میکنیم که چرا به وظیفهاش عمل نکرده، چرا این کار را آنجور کرده، چرا ...
فرض کنیم اصلاً اینها وجود ندارند!
از این بالاتر فرض کنیم اصلاً جمهوری اسلامی وجود ندارد! یعنی یا هنوز انقلاب نشده یا براندازان حاکمیت دینی را سرنگون کردهاند! (لطفاً فرض کنید!)
آیا اینها مانع و رافع مسئولیت ماست؟! مانع از این است که برای دین خدا کار کنیم؟! برای #هدایت_عمومی کار کنیم؟!
همین مایی که هر روز در فضای مجازی غُر میزنیم که این چه وضعش است آقای مسئول!! روی چند نفر از اطرافیانمان کار کردهایم؟! بِینی و بِینالله کلاهمان را قاضی کنیم!
آن مادری که میخواست فرزندش را از خانه بیرون کند، آیا راهش این است؟! آیا فرار رو به جلو نیست؟! آیا پاک کردن صورت مسئله نیست؟! مسئولیت خودش را با این کار بیشتر نمیکند؟!
چند نفر از ما توانستهایم سه نفر، نَه دو نفر، نَه یک نصفِ نفر را مسجدی کنیم؟! اصلاً خودمان مسجد میرویم؟! هیئت میرویم؟! کتاب میخوانیم؟! وعظ گوش میدهیم؟! برای رشد خودمان برنامه داریم؟!
چند بار شده در پارکِ محل با بچهها بشینیم و صحبت کنیم؟! اصلاً بفهمیم چی توی کلّه اینها میگذرد؟!
مدام کارمان شده #فشار_مجازی! ولی یک نصفِ نفر را هم با امیرالمومنین(ع) اُنس ندادهایم! شبهه یک نفر غیر خودمان را نسبت به ولایت فقیه برطرف نکردهایم! اصلاً ولایت فقیه پیشکش! خیلی توقع زیادی است! شبهه یک نفر را نسبت به نبود اسم امیرالمومنین در قرآن و تعدد زنان پیامبر پاسخ ندادهایم!
ما معمولاً اگر خراب نکنیم، کار درست هم نمیکنیم! چه تعداد آدم دیدهایم که با برخوردِ بدِ یک عزیزی در مسجد، عطای مسجد آمدن را به لقایش بخشیده؟! چه تعداد دیدیم که با برخورد بد افراد را در دینداری چند گام عقبتر بردهاند؟!
مقصود این است که یک تکانی به خودمان بدهیم! اول یک سوزن به خودمان بزنیم، بعد یک جوالدوز به مسئولین!
پینوشت۱: مخاطب اول این پیام خودم هستم!
پینوشت۲: این متن رافع مسئولیت نهادها و ارگانها نیست! بحث در مورد خود ماست
✅ رئیسی: برخی مواضع رئیس جمهور چین موجب گلایهمندی ملت و دولت ایران شد
🔹رئیسجمهور در دیدار معاون نخستوزیر چین: برخی مواضع مطرح شده در سفر اخیر رئیس جمهور چین به منطقه موجب ناخرسندی و گلایهمندی ملت و دولت ایران شده و مطالبه جدی ایران جبران مواضع بیان شده است.
🔹هو چون هوا: عزم چین برای تقویت و تعمیق روابط با جمهوری اسلامی ایران فارغ از تحولات منطقهای و بینالمللی تداوم خواهد داشت. چین همواره به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران احترام گذاشته و از تلاش ایران برای تامین منافع اساسی خود حمایت میکند.