🔴 خاطره ای #مهم و عبرت آموز از #نفوذ
🔻امام به محسن رضایی دستور داد نام چه کسی را از بین موسسین سپاه خارج کند؟
🔹حجتالاسلام محمدعلی رحمانی عضو ارشد مجمع روحانیون گفت: در جلسهای که با حضور سران سپاه در محضر امام خمینی، برگزار شده بود نام سیدمهدی هاشمی نیز در جمع سران سپاه آمده بود که امام خمینی در واکنش به این اتفاق به محسن رضایی گفتند «چرا این مهدی هاشمی در جمع شما قرار گرفته، شما باید هر چه سریع تر نام او را خارج کنید» و امام با صراحت گفتند که اگر شما هم با او و نهضتهای آزادیبخش همکاری دارید خارج شوید. از همین ماجرا معلوم شد که برخی گروهها نفوذیاند و بها نام انقلابی خدای نخواسته در حال تسویه حسابهای شخصی احتمالا باشند.
🔹 یک روز سید مهدی هاشمی مرا به یک مهمانی دعوت کرد و در آن مهمانی که هادی هاشمی هم حضور داشت به من گفت درست است که اسم من در بین نهضتها نیست ولی از شما میخواهم گروهی از مبارزان خارجی را آموزش دهید و من درخواست او را پذیرفتم. پس از آن من را به یک مکانی برد که محل آموزش نظامی بود مانند این محلهایی که داعشیها برای آموزش درست میکنند بود. گفت که شما چه همکاری با ما میتوانید کنید. گفتم من هم میتوانم پادگان امام علی را در اختیارتان قرار دهم بعد گفت هیچکس نباید بفهمد. گفتم نمیشود چرا که شترسواری دولا دولا نمیشود. گفت «منظورم این است که جز من و شما متوجه نشویم.» گفتم جز من شما و آیتالله منتظری. درواکنش به این حرف به من گفت «نه، نه آقای منتظری ساده است، سریعا به همه خبر میدهد.» همان شد که بنده دیگر با او قطع ارتباط کردم.
🔹 سیدمهدی هاشمی میگفت ارتجاع در ما نفوذ کرده و ما باید اقدامی انجام دهیم که این معضل رفع شود. اصلا عامل جدایی بین سپاه و آیتالله منتظری همین آدم بود.
🔹 (مهم) آقای منتظری نامه ای به امام نوشت. امام نامه را باز نکرده در محل خاصی گذاشت و یک هفته باز نکرد. در این میان آیتالله منتظری ملاقاتی با امام انجام داد (این ملاقات پس از آن نامه امام است که گفته بودند در بیت مرحوم منتظری افرادی مشکوکی رفت و آمد میکنند.) امام گفتند شما به من نامه نوشتهاید آقای منتظری؟ ایشان گفتند بله. امام ادامه دادند خودت نامه در پاکت گذاشتی؟ آقای منتظری گفت بله. امام گفتند ولی فلان شب همین نامه را بی بی سی میخواند.
🔹 آیتالله منتظری گفت بنده این نامه را به بی بی سی ندادم. امام نامه را به آقای منتظری نشان داد و آقای منتظری نامه را تصدیق کرد و حتی چسب نامه را خود زده است. آقای منتظری که جا خورده بود شدیدا متاثر شد و گفت «بمیرد منتظری اگر به شما خیانت کند. من به شما که مراد و استاد من هستید خیانت میکنم!؟» امام در جواب گفتند این است که میگویم در خانه شما لانه کردهاند. شما بدان که امید من و امید انقلاب هستی و به همین دلیل است که میگویم باید بیت شما پاکسازی شود.
(به نقل از تسنیم)
🔴لاریجانی کار خودش را کرد🔴
🔷لاریجانی کار خودش را کرد و با رای نمایندگان مجلس، پیوستن ایران به «کنوانسیون پالرمو» در صحن علنی مجلس تصویب شد.
🔷«کنوانسیون پالرمو» معاهده ملل متحد برای مقابله با جرایم سازمان یافته فرا ملی است که در سال 2000 مورد پذیرش مجمع عمومی سازمان ملل قرار گرفت و تاکنون 180 کشور به عضویت آن در آمدهاند. مطابق با مصوبات کنوانسیون پالرمو، گروههای مقاومت از جمله حزب الله در لیست گروههای تروریستی قرار گرفتهاند. از این رو کشورهای امضا کننده این کنوانسیون به مقابله با گروههای مقاومت ملزم میگردند.
🔷پذیرش کنوانسیون پالرمو، یکی از شروط پذیرش FATF است. بنابراین با این اقدام لاریجانی و مجلس، عملا یک گام برای تصویب FATF در کشور برداشته شد تا #خود_تحریمی و برجام منطقهای را زمینهسازی کند.
« دکتر رضا سراج »
🔴کارکرد fatf در جنگ اقتصادی🔴
🔷«سیگال مندلکر» معاون وزارت خزانه داری آمریکا به طولانی شدن روند تصویب FATF و لوایح وابسته به آن در مجلس ایران اعتراض نمود.
🔷معاهده FATF و کنوانسیونهای وابسته به آن، چه اهمیت و کارکردی برای آمریکا دارد که مقامات این کشور، برای تصویب آن در ایران بیتابی میکنند؟! پاسخ روشن است؛ FATF کارکرد ویژهای در جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران دارد. اجرایی شدن FATF و کنوانسیونهای وابسته به آن، تمامی گلوگاههای پنهان و پیدای اقتصاد ایران را برای آمریکا قابل رویت میکند و دست ایران در مقابله و با دور زدن تحریمها را میبندد. از طرف دیگر FATF تحریمهای جدید ایالات متحده را هوشمند میسازد و اثربخش شدن آنها را نیز برای وزارت خزانهداری آمریکا قابل سنجش مینماید.
🔷بنابراین تصویب FATF و کنواسیونهای وابسته به آن، ریل گذاری برای تسلیم سازی کشور در جنگ اقتصادی است تا ایران، در شرایط اضطرار، وادار به توافق مجدد با اروپا و آمریکا شده و مجبور به پذیرش #برجام_معیوب گردد. با این شرایط، شبکه همکار داخلی غرب در ایران عملا به ستون پنجم دشمن در جنگ اقتصادی تبدیل میشود.
🔴مخاطرات FATF برای منافع ملی🔴
🔷همکاری ایران با گروه کاری اقدام مالی ( FATF ) چه مخاطراتی برای منافع ملی به همراه خواهد داشت؟
🔷هدفمند نمودن تحریمها و هوشمند ساختن تحریمها علیه ایران، اقدامی بود که آمریکاییها در پسا برجام آن را به انتظار نشسته بودند. برای این منظور لازم بود تا کاخ سفید اِشراف اطلاعاتی خود نسبت به اثربخشی تحریمها را ارتقاء داده و از اقتصاد ایران برآورد دقیقی داشته باشند. از این رو همکاری با کار گروه اقدام مالی موسوم به FATF اولا) دقت و هوشمندی آمریکا در اعمال تحریمها علیه ایران را افزایش میدهد. ثانیا) تحریمها علیه افراد و نهادهای ایرانی، شامل 178 فرد و نهاد، را به صورت خودکار درونی سازی میکند. به عبارت دیگر 178 فرد و نهاد ایرانی که توسط آمریکاییها تحریم شدهاند، باید توسط بانکهای ایرانی در داخل کشور نیز تحریم شوند. ثالثا) پرونده سازی علیه ایران برای بازگشت پذیری تحریمها را آسان، سریع و حقوقی مینماید. رابعا) FATF با #خود_تحریمی و درونی سازی تحریمهای آمریکا و اروپا در نهایت ایران را ملزم به پذیرش برجام منطقهای و برجام موشکی مینماید.
🔷با این شرایط، وکلای ملت باید مانع از تصویب FATF شوند و از وارد آمدن #خسارت_محض مجدد به منافع ملی جلوگیری کنند تا پاسخی به نفوذ پذیری و سادهاندیشی داده باشند.
« دکتر رضا سراج »
🚩جان کری: ترامپ نگرانیهای رهبر ایران را تایید کرد/ آمریکا به دنبال براندازی است
وزیر خارجه پیشین آمریکا:
🔹️خروج ترامپ از توافق هستهای مطمئنا بزرگترین خطای استراتژیک از زمان جنگ عراق و یکی از مهم ترین اشتباهات در تمام تاریخچه آمریکا است
🔹️ما با این اقدام، آمریکا را منزوی می کنیم. البته همچنین آن هایی که در ایران حامی این توافق بودند و برای آن کار کردند هم منزوی شده اند.
🔹️این مسئله بر سیاست داخلی ایران تاثیرات منفی گذاشته و افراط گرایان در این کشور را هم تقویت می کند.
🔹️ایالات متحده آمریکا در قبال ایران استراتژی را انتخاب کرده است که زمانی رئیس جمهور بوش آن را در قبال عراق دنبال می کرد و آن استراتژی تغییر رژیم است
🔹️ترامپ می خواهد فشار قدرتمندانهای بر ایران وارد کند تا نظام را ساقط کند
🔹️من کاملا صریح و بی پرده می گویم که ایرانی ها به این توافق پایبند بودند اما ما نه. با خروج ترامپ از این توافق ما آن را نقض کردیم.
🔹️ ایران به سادگی نمی تواند بنشیند و ببیند که چگونه توسط طرف های دیگر این توافق مورد حمله قرار می گیرد. دولت این وضعیت را از دلایل سیاست داخلی نمی تواند تحمل کند.
🔹️مقصر این اوضاع رئیس جمهور آمریکا است که همه این آتش ها را به پا کرده است. وی همه نوع امکان و فرصت برای شروع مذاکرات با ایران را داشته است.
🔹️حالا دیگر ایرانی ها این کار را انجام نمی دهند، از نظر آن ها ترامپ نشان داد که نمی توان با آمریکا معامله کرد.
🔹️همه آنچه که رهبر انقلاب اسلامی درباره آمریکا از آن ابراز نگرانی می کرد ترامپ با رفتارهایش تایید کرد
دست برتر دشمن در جنگ روانی
آمریکا و متحدان منطقه ای او در نبرد با جبهه مقاومت و ایران در میدان های کارزار نظامی و سیاسی شکست خورده اند، این را واقعیات صحنه در انتخابات لبنان و عراق، تحولات میدانی در سوریه و یمن و پیگری خط انتقام در غزه مقابل اسراییل، به خوبی نشان می دهد. اما دشمن در عرصه جنگ روانی دست برتر را دارد. او علاوه بر امپراطوری رسانه ای خود، در جهان اسلام شبکه های العربیه و الجزیره را دارد که به دلارهای نفتی متکی هستند و در داخل هم برخی افراد قلم دار و سخن دان که با مواجب یا بدون آن، پیاده کننده تاکتیک های عملیات روانی او هستند.
در این باب چند نکته گفتنی وجود دارد:
۱- هدف نهایی دشمن بازگشت به دوران سلطه بر ایران و منطقه است، اما روشهای خود را در قالب زرورق های فریبنده دنبال می کند، لذا باید هدف های او را برای افکار عمومی تبیین نمود.
۲- آمریکا در پی انباشته سازی نارضایتی های مختلف در جامعه و تزریق مداوم اعتراضات در کشور است، قطعا بخشی از معترضین اقشار مختلف، مطالبات به حقی دارند که باید مسولان را وادار به پاسخگویی به موقع نمود، اما همزمان باید مراقب موج سواری عوامل دشمن در پشت این اعتراضات بود.
۳- دستگاه های تبلیغی و رسانه های دولتی توان و هنر مقابله با جنگ روانی دشمن را ندارند و از آنجا که فرماندهی واحدی هم ندارند، بعضا گل به خودی می زنند، در اینجا راهبرد آتش به اختیار در حوزه رسانه با رویکرد « هر فرد یک رسانه» می تواند خلا موجود را در تبیین اهداف دشمن و عناصرداخلی آن در جنگ روانی علیه ملت ایران، پر نماید.
۴- طرح هایی همچون نهضت روشنگری در پایگاه های بسیج در گذشته بعضا با اتهام مصرف انتخاباتی مواجه می شد، اکنون فارغ از این بحث ها باید معادلات دشمن را در جنگ روانی به هم ریخت که لازمه آن فراگیری نهضت روشنگری در بین آحاد مردم است و این امر مهم فقط از « بسیج» بر می آید.
قاسم حبیب زاده
#تحلیل_سیاسی_زمانه
🔴 فریب ِ تقابل با حاکمیت ، تعامل با مردم
🔸نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و #شمر_زمان در یک پیام ویدئویی اعلام کرد که اسرائیل یک وب سایت فارسی زبان ایجاد کرده که مختص پروژه های مربوط به مدیریت منابع آب و دیگر مسائل هم چون آبیاری است تا ایرانیان بتوانند از آن برای غلبه بر بحران کنونی آب در این کشور بهره ببرند.
نخست وزیر #کودک_کش، در ادامه ادعا می کند که میلیون ها #کودک_ایرانی از سوء مدیریت و بی کفایتی رنج می برند. او این اقدام را ابتکار عمل #بشردوستانه اسرائیل به حفظ جان ایرانی ها می داند.
📚 در این باره چند نکته حائز توجه است :
🔻۱. این ادعای مضحک در حالی توسط یک جانی بالفطره طرح می شود که تاکنون در به شهادت رساندن هزاران کودک و نوجوان و شهروند فسطینی، لبنانی و سوری نقش مستقیم و غیرمستقیم داشته است.
🔻۲. اما چرائی ارائه این طرح را باید در نکات زیر جستجو کرد :
💠 الف. قطعا این طرح با هدف تاثیرگذاری بر #ادراک_عمومی و با شیوه ای جدید است. این طرح در قالب گزاره :《 تقابل با حاکمیت ؛ تعامل با مردم 》قابل بیان است.
💠 ب. شگرد جدید با تغییر زبان و لهجه صحبت با ایرانی ها و با عبور از حاکمیت و دولت ایران و مخاطب قرار دادن #مردم صورت می گیرد. جدا کردن حاکمیت از مردم ، نقطه مرکزی این طرح و طرح های مشابه آتی است.
💠 ج. این پیشنهاد اسرائیل را باید بخشی از کلان راهبرد آمریکایی _ اسرائیلی _ سعودی دانست که در تلاشند تا با افزایش گسترده تحریم ها و فشار روزافزون آن بر مردم و تبدیل آن به اعتراضات اجتماعی، عملا ملت را در مقابل حاکمیت قرار دهند و (به زعم خود) طرح فروپاشی از درون را عملیاتی سازند. رژیم صهیونیستی نیز با این طرح تلاش می کند تا با ناتوان نشان دادن حاکمیت و #دلسوزی_فریبکارانه، در قالبی دیگر بر روی خط تحریک افکار عمومی موج سواری کند.
💠 د. از این پس بیش از گذشته شاهد ارائه چنین طرح هایی از سوی جبهه متحد آمریکایی _ عبری _ عربی خواهیم بود.
#تبیین
________________________
🔴 از تویوپت تا لکسوس....‼️
🔻سال ۱۹۳۹ میلادی، ژاپن دو شرکت خودروساز آمریکایی جنرال موتورز و فورد را از خاک خود بیرون کرد تا صنعت خودروی ملی ایجاد کند.
ژاپنیها می دانستند که هیچ کشوری از نظر صنعتی به هیچ جایی نمیرسد مگر اینکه یک صنعت خودروی پیشرفته داشته باشد. و میدانستند که تا خودروساز خارجی در کشورشان حضور دارد، خبری از صنعت خودروی ملی نخواهد بود.
پس از شانزده سال حمایت تمام قد دولتی و صرف هزینههای سنگین، شرکت تویودا (تویوتای فعلی) سال هزار و نهصد و پنجاه و پنج خودروی تویوپت را تولید کرد. این خودرو اما تبدیل به نماد سرخوردگی صنعتی مردم ژاپن شد. به آمریکا صادر شد اما آمریکایی ها آن را عودت دادند.
بیست پنج سال گذشت و صنعت خودروی ژاپن به جایی نرسید. کار به جایی رسید که منتقدان صنعت خودروی ملی، خواهان بازگشت خودروسازان خارجی شدند. اما این گفتمان نتوانست غالب شود و گفتمان تولید ملی همچنان به مسیر طاقت فرسای خود ادامه داد.
اگر امروز می بینیم که شرکت تویوتا برند نخست خودروسازی جهان است، باید بدانیم این موفقیت نه از طریق مشارکت با فورد و جنرال موتورز به دست آمده و نه یک شبه حاصل شده است. تویوتا مسیری طولانی برای رسیدن به این نقطه پیموده است.
خودروسازی در کشور ما به همان مرضی دچار است که زمانی خودروسازی ژاپن گرفتار بود. آنها فورد زده بودند، ما پژو زدهایم! آنها از شر بیگانه خلاص شدند و ۶۰ سال بعد لکسوس را تاسیس کردند. ما اگر شر بیگانگان را کم کنیم، یقین بدانیم در مدتی بسیار کوتاهتر این مسیر را خواهیم پیمود. جایی که ما امروز قرار داریم، به قله بسیار نزدیک تر از جایی است که ژاپن در آن روزها قرار داشت.
پیشرفت، صبر و تلاش و هزینه و مجاهدت میخواهد. با مصرف کردن خودروی خارجی از محل صادرات نفت یا با مونتاژ پژو و رنو ما هرگز طعم شیرین پیشرفت در صنعت خودرو را نخواهیم چشید. لیبرالهای ایرانی که مخالف تولید داخلیاند، از پیشرفت فقط خوشگذرانی با پول نفت و تولید بیگانه را میفهمند.
الحمدلله که پژو از ایران میرود. اما کاش صبر و ارادهای که در مسئولان و مردم ژاپن بود، برای پیمودن مسیر پیشرفت در مردم و مسئولان ما هم به وجود بیاید. آیا روزی میرسد که امثال مهندس آرین به مدیریت یکی از خودروسازی ها منصوب شوند و ظرفیتهای مالی، دانش بنیان و دانشگاهی کشور موظف شوند در خدمت این صنعت راهبردی قرار گیرند تا خودروی پیشرفته ایرانی تولید شود؟
#سید_یاسر_جبرائیلی
______________________
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاریخ_بدانیم
زمان شاه، پول ما خرج عربها نمیشد!!!؟؟
از زبان دکتر عباس میلانی، مدیر برنامه مطالعات ایرانی در دانشگاه استنفورد آمریکا بشنوید.
🆘 @Roshangari_ir
🔴فرآیند تحمیل fatf به ایران🔴
🔷اجرای fatf یکی از پیش شرطهای مهم آمریکا و اروپا برای توافق با ایران است. این معاهده چگونه و با چه فرآیندی باید به ایران تحمیل شود؟
♦️فرآیند تحمیل fatf و برجام معیوب
1⃣اجرای پنهانی بخشهایی از fatf
2⃣تصویب کنواسیونهای مرتبط با fatf
3⃣گره زدن مشکلات کشور به اجرای fatf
4⃣منوط نمودن همکاری اروپا به اجرای fatf
5⃣دوقطبیسازی جامعه و انزوای مخالفین fatf
6⃣تحریک اجتماعی و فشار عملی برای اجرای fatf
🔷آمریکا برای وادار نمودن ایران به پذیرش fatf و قبول برجام معیوب، از سهگانهی فشار اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی استفاده خواهد کرد. در این ارتباط آمریکا از طریق تحریمها، «فشار اقتصادی» را اعمال خواهد کرد و فشار روانی و فشار عملی را نیز با تقسیم نقش بین جریان ضد انقلاب، شبکه همکار داخلی غرب در ایران و قدرت طلبان اعمال خواهد کرد. به نظر میرسد نقش شبکه همکار داخلی غرب و قدرت طلبان، اعمال «فشار روانی» و شرطی سازی مجدد جامعه خواهد بود و نقش ضدانقلاب نیز ماشین اعمال «فشار عملی» است. با این شرایط شاید بروز آشوب جهت اعمال فشار عملی در دو ماه منتهی به رایگیری برای fatf و یا عدم تصویب آن در مجلس، محتمل و قابل تصور باشد.
« دکتر رضا سراج »