💢قرائتی را تکثیر کنیم
🔹روز گذشته جلسه تکریمی برای بیش از ۴۰ سال مجاهدت علمی و تدریس قرآنی حجتالاسلام قرائتی برگزار شد. کمتر انسانی در جامعه ما وجود دارد که پای درس این شیخ بزرگ ننشسته باشد و از آن به نیکی یاد نکند. از ویژگیهایی که باعث شده است ایشان در ذهن جامعه به نیکی بماند گفتار نرم و ساده با مردم است. البته این نرمگویی و نرمخویی در دل خود نکاتی دارد.
🔻نکته اول؛ به اسم نرمگویی و بذله گفتن از اصول فاصله نمیگیرد.
🔻نکته دوم؛ بذلهگوییاش به مبتذلگویی تبدیل نمیشود. به همین دلیل بود که سالها قبل پیشنهاد داد تا پویشی با نام #خنده_حلال شکل بگیرد.
🔸معمولا بزرگان مطالب دانشگاهی و حوزوی خود را نمیتوانند به مثالهای عامه فهم تبدیل کنند. یکی از خصوصیات این معلم قرآن این است که با اینکه به فقه آشناست ولی درگیر کلمات ثقیل فقهی نمیشود و دین را به زبان ساده و با مثالهای عامیانه به مردم میآموزد.
🔹خصوصیت مثبت دیگر شیخ خندهروی رسانه، این است که هر چند با مردم ساده سخن میگوید اما در مطالبهگری از مسئولان مماشات نمیکند. حاج آقای قرائتی اهل لفافه و کنایه و رودربایستی نیست، اگر تذکر ضروری و نصیحتی باشد؛ چه در رفتارهای شخصی و چه در مسائل اجتماعی به عنوان مبلغ دین به راحتی تذکر میدهد. نامهنگاریهای متعدد ایشان با مسئولان کشوری و تذکرات صریح به متولیان فرهنگی و مسئولان حوزه در خصوص توجه به قرآن کریم و ترویج تفسیر و حتی بیان این مطالب در محضر مراجع عظام نمونهای از صراحت گفتار ایشان است.
🔸همین صداقت و صراحت با مردم است که از ایشان الگویی تبلیغی ساخته که نیازمند کپیبرداری است. در جامعه مدرن و زنگار گرفته که هر روز نیاز به نشر معنویت و محتوای دینی بیش از پیش احساس میشود؛ یک قرائتی کافی نیست بلکه باید قرائتیها تکثیر شود. امروز ما نیازمند قرائتیهایی هستیم که با زبان مردم و با همذات پنداری با آنها برایشان از دین و معنویت بگوید.
🔹مردم ما مردم بیآلایشی هستند که اگر کسی بتواند با آنها به فطرت پاکشان سخن بگوید به راحتی با او همراه میشوند. همین است که بسیاری شیخ قرائتی را با همین سادگی و همان لهجه شیرین کاشانی پسندیده و مهمان قاب جادویی خانههایشان کردهاند. اگر قرائتیها تکثیر شوند طیب حاج رضایی و علی گندابیهای بسیاری هستند که تلاش دارند از گنداب مدرنیته خودشان را بیرون بکشند.
✍🏻یعقوب ربیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 اولین اظهارات فردی که توسط انتظامات مسجد مکی بازداشت شده بود
🍃🌹🍃
🔹آنها تهدید کردند اگر اعتراف نکنم مرا تکهتکه میکنند.😳
🇮🇷
📝 #خبر_خوب | کاهش قیمت #مسکن در برخی شهرها تا ۳۰ درصد
🍃🌹🍃
🔻وزیر راه و شهرسازی:
🔸در بعضی شهرها ۲۰ تا ۳۰ درصد قیمت مسکن کاهش پیدا کرده اما این راضیکننده نیست.
🔹بعضیها رعایت نمیکنند و متاسفانه همه ساکت بودند اما دیگر ساکت نمینشینیم و با افرادی که هر قیمتی خواستند تعیین میکنند برخورد میکنیم.
🔺تاکنون چند مشاور املاک بزرگ پلمب شدند و تعیین قیمت املاک و اجاره را قانونی خواهیم کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاطرههای بامزۀ قرائتی در مراسم نکوداشتش
✅مدیر مسئول روزنامه ابتکار: آذر منصوری رزومۀ قابل اعتنایی در فضای سیاسی ندارد
🔹محمدعلی وکیلی: آرایش فعلیِ جبهه اصلاحات ذیل گفتمان کنشگری رادیکال است؛ حداقل پیام انتخاب آذر منصوری این موضوع است.
🔹معنای انتخاب منصوری این است که نبوی آدمی بوده که هزینه داده و بهعلت اینکه هزینه داده، به علت کهولت سن و سیاستورزی باتجربه ۵۰ ساله، او همچنان معتقد بود که روزنه سیاستورزی همچنان باید حفظ بشود و باید در کف منظومه جمهوری اسلامی حرکت کرد.
🔹حالا فضا تغییر کرده و از سطح آقایان عارف و نبوی که وزنه سنگینی در فضای سیاستورزی محسوب می شدند، به آذر منصوری میرسند که به نوعی هیچ رزومه قابل اعتنایی در فضای سیاسی نداشته و افراد دیگری بودند که میتوانستند به جای نبوی مسئولیت را بهدرستی برعهده بگیرند.
🔹جریان اصلاحطلب آنقدر به حوزه سیاستورزی ناامید شده که بزرگانی چون عارف و موسویلاری ترجیح میدهند که بروند در کمای بیتفاوتی. اولین پیامش این است که این جریان و این جبهه نسبت به حوزه سیاستورزی عمومی بیتفاوت باشد.
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 پشت پرده شایعه ترور مولوی عبدالحمید چیست؟
🔹 در این ویدیو کوتاه شما با علت ساخته شدن شایعه ترور مولوی عبدالحمید آشنا می شوید.
🔰شفافیت و رقابت در بورس
✍علی محمدی
✴️دولت در بودجه سال جاری نرخ خوراک پتروشیمی ها را ۷۰۰۰تومان در نظر گرفته بود اما کمیسیون تلفیق در بررسی بودجه، به دلایل فنی، موضوع افزایش نرخ خوراک پتروشیمی را حذف و تعیین نرخ خوراک پتروشیمیها را به دولت واگذار کرد. در ابتدای سال نرخ خوراک پتروشیمی ها با نرخ سال قبل یعنی ۵ هزار تومان محاسبه می شد اما بنا به اخبار منتشر شده، معاون اول دولت در نامه ای، مصوبه هیئت وزیران مبنی بر تعیین نرخ ۷۰۰۰تومان برای خوراک پتروشیمی را ابلاغ کرده است. در اینکه ریزش بورس در اواسط اردیبهشت ماه صرفا به دلیل افشای چنین اطلاعات مهمی در بین عده ی خاصی بوده، اندکی جای تردید دارد و به احتمال بیشتر باید مباحث تکنیکالی شاخص کل را عامل مهمتر در نزول بازار سرمایه بدانیم. هر چند افشای چنین اطلاعات مهمی بی تاثیر در ریزش بورس نبوده است. اما در هر صورت توجه به چند نکته حائز اهمیت می باشد؛
1⃣ انتشار چنین نامه مهمی در باب نرخ خوراک پتروشیمی ها، آن هم بعد از چند هفته، نشان از فقدان شفافیت در بورس تهران دارد. در واقع عدم شفافیت و رانت اطلاعاتی در سایه عدم نظارت نهاد ناظر بر بازار و چند صدایی در حکمرانی اقتصادی، بلای جان بازار سرمایه و بالاخص سهامداران خرد است. مرداد سال ۱۳۹۹ بود که اختلاف بین دو نهاد سیاست گذار اقتصادی یعنی وزارت نفت و اقتصاد بر سر عرصه صندوق های ETF، شوک بزرگی را بر بازار سرمایه تحمیل کرد و آن را وارد یک روند نزولی می نماید تا بزرگترین ریزش تاریخ خود را رقم بزند. موضع گیری های متناقض همچون اختلاف دولت و مجلس فعلی بر سر تعیین نرخ ارز پایه نیز، یکی دیگر از این موارد است که بر بازار سرمایه اثر منفی گذاشت و از این نمونه ها، مصداق های زیادی وجود دارد.
2⃣سوال اساسی اینکه اگر مکانیزم و سازوکار گزارش گیری و شفافیت اعمالی توسط نهاد ناظر بر شرکتها درست به سهامداران علامت می دهد، پس چگونه تخلف ۹۲ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه به وقوع پیوسته و شناسایی نشده است؟ اگر قرار باشد این مکانیزم به درستی عمل نکند در این صورت سازوکار سازمان بورس برای حمایت از سهامداران خرد چیست؟ چرا در حمایت از بازار و سهام داران این سازوکارها اصلاح نمی شود و صرفا به بهانه حمایت از آنها در زمان ریزش بورس به صندوق های حامی بازار، نقدینگی تزریق می گردد؟ سیاستی که تاکنون چندان موثر نبوده است..
3⃣ناهماهنگی میان مسئولین باعث می شود تا سایه سنگین بیاعتمادی دوباره بر بورس تهران سایه افکند. در این بین مسئولیت از بین رفتن سرمایه مردم و سلب اعتماد از بازار سرمایه در بورس که متاثر از اشتباهات مکرر است، متوجه چه افرادی می باشد؟ به نظر می رسد فقدان شفافیت در بورس و ضعف در عملکرد مسئولین سازمان بورس و حقوقی ها، راه را برای انحراف بورس از کارکرد اصلی خود فراهم کرده است. از این منظر اصلاح قوانین و نهادهای ناظر بر سازمان بورس موضوعی ضروری است.
🔚نکته راهبردی:
دولت سیزدهم با در نظر گرفتن واقعیت های فوق و تجربه گذشته باید اولین کارویژه خود را در زمینه بازار سرمایه، بازگشت اعتماد مردم نسبت به بورس و ارتقای جایگاه آن در اقتصاد قرار دهد که این امر از طریق هماهنگی در موضع گیری ها، توسعه شفافیت و نظارت بر سازمان بورس و عملکرد حقوقی ها مقدور است.
16.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناگفتههایی از زبان مردی که ساواک را هم سرکار میگذاشت!
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اساتید دانشکده های نظامی آمریکا:
اگر پادشاه بودم کاری میکردم که ایران با دشمنانمان متحد نشود!/نیروی نظامی ایران بهترین نمونه چیزی است که به آن جنگ ترکیبی میگوییم!/ایران راه هایی یافته تا دشمنان شدیدا مجهزتر خود را شکست دهد...
پدر شارمین میمندی نژاد عامل #ساواک بود و چون #بهایی بود مردم مجلشو نمیخریدند ! و از شدت توهین هایی که به مقدسات داشته حتی تو حکومت پهلوی مجلشو توقیف میکنن ! بعد پسرش [ شارمین ] که سال ۵۷ با خودش از ایران فرار کرده بوده دهه هفتاد برمیگرده NGO میزنه به نام #جمعیت_امام_علی !