نقطهزنی خبرگزاری برنا و انفعال ضد انقلاب
🔹یادتونه رسانه های ضد انقلاب در ایام اغتشاشات با عکس چشم های آسیب دیده چه داستانهایی درست میکردن؟
🔹حالا خبرگزاری برنا یه گزارش خوب و فنی کار کرده و از کشف تفنگ ساچمه زن از تروریستها و ارتباط اون با شلیک به چشم در اغتشاشات پرده برداری کرده که این موضوع انفعال ضد انقلابو در پی داشته.
🔹 میشه گفت کاری که این خبرگزاری با براندازها کرد درست مثل کاری بود که موشکهای نقطه زن سپاه با مقر موساد تو اربیل کرد:)))
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقطیع و تحریف نتایج یک نظرسنجی مهم درباره رعایت حجاب توسط رسانهها/ چرا جریمه سنگین جایگزین گشت ارشاد شده است؟
🔹از ساعتی پیش در برخی کانالهای خبری به صورت گسترده مطلبی توزیع شده که در آن به نقل از یک عضو مرکز پژوهشهای مجلس ادعا شده فقط ۴۰ درصد مردم با حجاب موافقند درحالی که این جملات، تقطیع شده توضیحات کامل حجتالاسلام محبی از یک نظرسنجی است که توسط این رسانهها، بخش دوم دیدگاه مردم حذف و محتوایی جهتدار و نادرست بازنشر شده است.
🔹در همین نظرسنجی به صراحت تاکید شده که «مردم معتقدند که رعایت حجاب کماکان باید الزامآور باشد اما نه با شیوه گشت ارشاد بلکه باید راهی پیدا شود که بدون درگیری پلیس با مردم این مسئله رعایت شود.» بر همین اساس، در لایحه جدید عفاف و حجاب، مجلس جریمه نقدی سنگین را جایگزین گشت ارشاد کرده که هم دستاوردی در حوزه افزایش حجاب نداشته و در مقابل بیحجابی بازدارندگی ایجاد نکرده و هم شیوه اجرای آن، بهانه به دست دشمنان داده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فشاری شو و بسوز برانداز و هر چی ایران ستیز((:
نصب عکس سید علی خامنهای رو به روی ساختمان اینترنشنال در واشنگتن D:
♨️ عبور موفق از فشار سنگین چند روزه روی شبکه برق
🔹 سخنگوی صنعت برق:
در روزهای اخیر به واسطه افزایش شدید مصرف برق فشار سنگینی روی شبکه تولید، توزیع و انتقال برق ایجاد شد.
🔹 با توجه به افزایش شدید دمای هوا پیشبینی نیاز مصرف ۷۳ هزار مگاواتی داشتیم و همکاران ما برای تامین این میزان آمادگی لازم را داشتند که در چهارشنبه نیاز مصرف برق به ۷۲ هزار و ۴۱۵ مگاوات و در پنجشنبه نیز به ۷۱ هزار و ۸۰۶ مگاوات رسید.
🔹 ۱۱ تا ۱۷ و ۲۰ تا ۲۳، ساعات اوج مصرف برق هستند، در بخش خانگی به مردم توصیه میشود از وسایل پرمصرف در این ساعات استفاده نکنند.
9.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسانه یا شبکه تروریستی؟ رویای شوم اینترنشنال برای ایجاد جنگ خیابانی در ایران
شبکه تروریستی اینترنشنال:
گروههای کرد و بلوچ در حال آموزش برای راهاندازی جنگ میدانی (و خیابانی) در ایران هستند که باید به آنها کمک کرد، باید رویکردمان را تغییر دهیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مانکنها برای لباس زنانه مُد تعیین میکنند
🔹اگر بازار لباسهای زنانه را بگردید، بهسختی یک مانتوی جلوبسته پیدا میکنید. این مانکنهای پشت ویترین هستند که به زنان میگویند چه بپوشید و چه نپوشید. نبود قانون چالشی است که حالا مجلس با لایحۀ حجاب به آن ورود کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 اردشیر زاهدی، وزیر امور خارجه و داماد محمدرضاشاه
🍃🌹🍃
🔹نگذارید دهنم را بازکنم، شما جوانید، نمیدانید، ما اگر عیب نداشتیم که انقلاب نمیشد!
🇮🇷
📝چرا زبان هم را نمی فهمیم!
🍃🌹🍃
🔻کمتر روزی است که شاهد انتشار صحنه های بحث و مجادله بر سر مسائل مختلف اجتماعی نباشیم. موضوعاتی که در فضای مجازی و رسانه ها التهاب دو چندانی داشته و تا قصه دیگری از راه برسد محل بحثهای داغ و گفتگوهای پر تنش چند گانه و چند لایه است.
🔹صرف نظر از سوژه های مورد بحث، تکرار این موضوعات نشان می دهد با یک گسست مفاهمه مواجه هستیم. یعنی با اینکه در یک زیست بوم مشترک زندگی می کنیم اما وقتی که با یکدیگر به صحبت می نشینیم انگار که هر کدام از دنیای دیگری آمده ایم چرا که خواسته ها، آرزوها، دلایل، استدلالات و تعریفی که از جهان و پدیده های آن داریم برای دیگری چنان غریب و دور از ذهن است که همدیگر را نمی فهمیم.
🔸علت این عدم تفاهم یا سوء تفاهم پیشینه زیستی و فکری آدمها است. هایدگر معتقد است فهم لزوما آن چیزی نیست که در نیت گوینده وجود دارد بلکه فهم آن چیزی است که شنوده از گفته های او تفسیر و برداشت میکند و این دو ممکن است با هم یکی نباشد چرا که این فهم، ریشه در زمانه، جامعه، فرهنگ و تربیت هر کدام از طرفین گفتگو دارد بطوریکه آنان نمیتوانند بیرون از این دایره بیندیشند و بفهمند.
🔹بر این اساس وقتی آدمهای یک نسل در چارچوبهای فکری متفاوت و گاه متضادی بزرگ شده اند، از ابشخورهای فرهنگی متفاوت و گاه متضادی نوشیده اند، از رسانه های متفاوت و گاه متضادی جهان را دیده و شنیده اند، در محیطهای تربیتی متفاوت و گاه متضادی تربیت شده اند و... طبیعی است که محصول آن نیز فهم های متفاوت و گاه متضادی باشد که فرسنگها با یکدیگر فاصله دارند.
🔺در چنین فضایی که «کسی زبان کسی را نمی فهمد» ادامه زیست مشترک -به استثنای آن بخش کوچکی که به صورت ذاتی یا تعمدی زبان نفهم هستند - در کوتاه مدت نیازمند تحمل، رواداری و گفتگو غیر منازعه آمیز و در دراز مدت نیازمند باز آفرینی، بازخوانی، احیاء ریشه های فکری، فرهنگی اصیل ایرانی اسلامی جامعه است تا به مفاهمه، همدلی و همراهی بیشتر بیانجامد.
✍حسین حسینی نژاد