eitaa logo
بصیر
349 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
6.3هزار ویدیو
408 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اینجا تهران سال 1345پایتخت ایران پهلوی است.. ◀️این فیلم را برای شاه دوستان و سلطنت طلبان پخش کنید! ‌مستندی از تهران در دهه ۴۰ که تا سالها توقیف و پخش آن ممنوع شده بود فیلم مستند "تهران پایتخت ایران است" این فیلم مستند تکان دهنده توسط گروه فرهنگ ملی، وابسته به سازمان زنان ایران در سال ۱۳۴۵ و به کارگردانی کامران شیردل ساخته شد که بلافاصله توسط وزارت فرهنگ و هنر در آن زمان توقیف شد و در سال ۱۳۵۹ بصورت اتفاقی نگاتیو این فیلم پیدا شده و اجازه پخش یافت..
🔴 نمونه‌ای دیگر از آزادی بیان در غرب 🔺️ شبکه اجتماعی اینستاگرام، حساب رسمی پایگاه اطلاع رسانی رهبر انقلاب اسلامی به زبان فرانسوی را مسدود کرده است. ▫️ رهبر انقلاب چهارشنبه شب، در پیامی کوتاه به جوانان فرانسه که از طریق شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، از آنان خواستند از رئیس جمهور خود سوال کنند که چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت میکند و آن را آزادی بیان می شمارد ولی تردید در هولوکاست در آنجا جرم است و اگر کسی چیزی در این‌باره نوشت باید به زندان برود. ✅ هم‌اکنون صفحه جدید فرانسوی سایت رهبر انقلاب در اینستاگرام با آدرس زیر به عنوان صفحه جایگزین صفحه‌ی مسدود شده، آغاز به کار کرده است. instagram.com/fr.Khamenei.ir
🔸 🔹️ ۵ روز بیشتر به زورآزمایی نهایی ترامپ و بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا باقی نمانده و طبق آخرین نظرسنجی‌ها، بایدن اگر به سرنوشت هیلاری کلینتون در انتخابات ۲۰۱۶ دچار نشود، پیروز قطعی انتخابات خواهد بود. 🔹️ در نظرسنجی‌هایی که تاکنون در سطح ملی انجام شده، بایدن با حاشیه امنیت خوبی (۷ تا ۱۰ درصد) از ترامپ جلوتر است. این در حالی است که چهار سال پیش در این مقطع از رقابتهای انتخاباتی برتری هیلاری کلینتون نسبت به ترامپ تنها دو الی سه درصد بود. 🔹️ با این حال، نامزد دموکرات‌ها در آن دوره با وجودِ همین فاصله اندک، همانطورکه نظرسنجی‌ها پیش‌بینی کرده بودند با اختلاف سه میلیون رای موفق به کسب بیشترین آرای مردمی شد ولی در نهایت نتیجه انتخابات را در آرای الکترال به ترامپ واگذار کرد. 🔹️ طبق آخرین نظرسنجی‌ها، جو بایدن علاوه بر محبوبیت بالاتر نسبت به ترامپ در سطح ملی، در اکثر ایالت‌های سرنوشت‌ساز نیز همچنان پیشتاز است اما رقابت او با ترامپ طی روزهای اخیر در برخی از این ایالت‌ها مانند جورجیا، فلوریدا و کارولینای شمالی بسیار نزدیک و فشرده شده است. 🔹️ اگر نتایج آخرین نظرسنجی‌های انتخاباتی در ۱۳ ایالت سرنوشت‌ساز در انتخابات امسال به حقیقت بپیوندد بایدن با اختلاف زیاد در آرای الکترال چهل و ششمین رئیس‌جمهور آمریکا خواهد شد. البته به شرطی که ترامپ دوباره مانند انتخابات قبل در این ایالت‌ها شگفتی‌ساز نشود. 🔹️ کارشناسان می‌گویند نتیجه رای‌گیری در ایالت‌های اوهایو، ویسکانسین، آیووا، کارولینای شمالی، جورجیا، فلوریدا، تگزاس و آریزونا در انتخابات امسال تعیین‌کننده خواهد بود. طبق نظرسنجی‌ها، در حال حاضر فاصله بایدن و ترامپ در این ایالت‌ها کمتر از پنج درصد است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️تسلیت به اونایی که دل بستن به انتخاب "بایدن" در ریاست جمهوری آمریکا، تا از این نمد یه کلاهی برا خودشون ببافن 📽اظهارات بایدن در برابر ایران را ببینید .
🔴ضربه روحانی به ارزش پول ملی ✍ رضا سراج : 🔹ضربه‌ای که دولت روحانی به ارزش پول ملی زده، در طی سی سال گذشته بی‌سابقه بوده است. 🔹در دولت هاشمی نرخ دلار چهار برابر افزایش یافت. نرخ دلار در بازار آزاد از ۱۲۱ تومان به ۴۷۸ تومان در سال ۱۳۷۶ رسید. نرخ آزاد دلار در دولت اصلاحات نیز دو برابر شد و ارزش دلار در پایان دولت خاتمی (سال ۱۳۸۴) به قیمت ۹۰۴ تومان رسید. نرخ دلار در پایان دولت احمدی‌نژاد، با احتساب شدیدترین تحریم‌ها، سه برابر شد و در سال ۱۳۹۲ به ۳۱۰۰ تومان رسید. در دولت روحانی، علیرغم پیاده سازی نظریه تعامل با آمریکا و امضاء برجام، تاکنون شاهد جهش ده برابری نرخ دلار بوده‌ایم. 🔹با این شرایط به نظر می‌رسد علاوه بر لعن و نفرین به آدرسِ کاخ سفید در واشنگتن دی‌ سی، می‌بایست نفوذ پذیران، غربگرایان و ساده‌اندیشان در سعدآباد و پاستور را نیز مورد لعن و نفرین قرار داد.
🔴انتخابات آمریکا پُرحادثه خواهد شد ✍ رضا سراج : 🔹احتمالا انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا به لحاظ حقوقی، سیاسی و اجتماعی پُرحادثه ترین انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده خواهد شد. 🔹بر اساس قوانین فدرال باید تا تاریخ ۸ دسامبر (۱۸ آبان) نتیجه انتخابات در همه ایالات به "دفتر بایگانی ایالات متحده" ارسال شود و در روز ۱۴ دسامبر (۲۴ آبان) اّلکتورها (انتخاب کننده‌ها) رای خود را به نامزد مورد نظر بدهند. اما این احتمال وجود دارد که به دلیل انتخابات پستی، نتیجه در برخی ایالت‌ها به موقع به نشست الکتورها نرسد. در این شرایط به نظر می‌رسد جنگ حقوقی در آمریکا آغاز خواهد شد. طبق ماده ۲ قانون اساسی آمریکا، مجالس محلی حق دارند که الکتورها را تعیین کنند. وضعیت مورد اشاره نقش مجالس پنج ایالت خاکستری موسوم به صحنه نبرد (پنسیلوانیا، فلوریدا، ویسکانسین، میشیگان و کارولینای شمالی) که گرایش جمهوری‌خواهانه دارند را تعیین کننده می‌سازد. اگر چنین اقدامی صورت بگیرد کار تمام نخواهد شد و کنگره جدید که در ۶ ژانویه تشکیل می‌شود ( ۲ ماه بعد از انتخابات) باید انتخاب مجالس ایالتی را تایید کند. در آن صورت باید دید دو مجلس کنگره (سنا و نمایندگان) در کنترل کدام حزب قرار می‌گیرد. اگر دو مجلس با یکدیگر به توافق برسند، در آن صورت اَلکتورهای منتخب مجالس ایالتی، رئیس جمهور را تعیین خواهند کرد که طبیعی است باید ترامپ را رئیس جمهور آینده آمریکا دانست. چنانچه نمایندگان در کنگره به توافق نرسند؛ طبق یک قانون ۱۳۰ ساله (مصوب سال ۱۸۸۷)، فرمانداران ایالت‌ها این قدرت را خواهند داشت که الکتورها را تعیین کنند. در آن صورت ۴ فرماندار از ۵ ایالت صحنه نبرد، دموکرات هستند و به این ترتیب به احتمال قوی بایدن رئیس جمهور بعدی آمریکا خواهد بود. 🔹با این شرایط آیا ترامپ حاضر می‌شود نظاره‌ کننده رقابت در جنگ حقوقی باشد؟ یا اینکه قبل از آغاز جنگ حقوقی، جنگ سیاسی و اجتماعی را با اعلام پیروزی زود هنگام شروع خواهد کرد.
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ کامل و مستند حامد کاشانی به ادعای عجیب حسین دهباشی: آیا خانه‌های حجاز در زمان پیامبر درب نداشتند؟ فقط اون جایی که حاج آقا تند تند از حفظ کتاب‌ها و روایت‌هایی رو مرور میکنن که دهباشی رنگشون هم ندیده 😂 🔹 مرد حسابی مگه مجبوری در زمینه‌ای که سواد نداری مناظره کنی..
💠 چند ملاحظه راهبردی؛ گنبد سایبری اسرائیل هم پاره شد ✍ محمد ایمانی : ۱- حمله سایبری بی سابقه، اسرائیل را به قطع سراسری برق و خاموشی مطلق کشاند. اهمیت مضاعف این حمله به زیر ساخت های رژیم صهیونیستی، در این است که نه نقطه ای و محدود، بلکه سراسری، یک پارچه و همزمان بوده است. ۲- این حمله احتمالا هنوز دست گرمی و تمرین یا در مقیاس پیش لرزه بوده و حملات بعدی می تواند شدت و قدرت تخریبی بالاتری داشته باشد. تصورش را بکنید نوبت بعدی تاسیسات اتمی دیمونا یا فرودگاه ها و مراکز امنیتی- نظامی و اقتصادی در تل آویو و حیفا، هدف حملات راز آلودی قرار بگیرد که حتی نتوانند درباره اش حرف بزنند. ۳- به نظر می رسد سران رژیم صهیونیستی، روزهای تاریک تری در پیش داشته باشند که حتی تصورش را هم نمی کردند. شوک اخیر را اضافه کنید به آشوبهای چند ماه اخیر، و چند بار انحلال دولت و انتخابات زودرس که به جای ثبات، بی ثباتی را بیشتر کرده. ضربات امنیتی- اقتصادی آزار دهنده می تواند مانند چاشنی بمب عمل کند. ۴- کسی از ایدی کوهنِ (فرمانده لافزن صهیونیست ها برای عملیات روانی در فضای مجازی) خبر دارد که زنده است یا مرده؟ چرا او ناتوان از نوشتن چند خط تحلیل درباره نابودی بخش دیگری از قدرت بازدارندگی اسرائیل است؟! ۵- قطعا اگر اهمیت بازدارندگی سایبری صهیونیست ها در برابر نفوذ و ضربات ویرانگر، مهم تر از بازدارندگی سپر موشکی موسوم به "گنبد آهنین"نباشد -که بارها با موشک های مقاومت پاره شد-، به همان اندازه مهم و حیاتی است. ۶- صهیونیست ها قبلا مدعی بودند جزو چند قدرت سایبری بزرگ دنیا هستند اما اکنون کسی چنین لافی را از آنها نمی پذیرد؛ بلکه اهل فن شهادت می دهند حریفانی که بتواند چنان ضربه سایبری یی را با وارد کنند، دست برتر را پیدا کرده اند. ۷-دو کُد را باید در تحلیل ها لحاظ کرد. اولی سخنان آبان‌ماه 94 «هرتسل هالوی» (فرمانده رکن اطلاعات در ستاد کل ارتش اسرائیل) که خطاب به مدیران مجموعه خود گفت: «از ابتدای انقلاب 1979، ما 3 برابر رشد علمی داشته‌ایم اما رشد ایران 20 برابر شده. آنها به برتری فنی نزدیک می‌‌شوند. جنگ واقعی در آینده نیست؛ همین حالا جریان دارد. برداشته شدن فاصله 30 سال پیش، برای ما بسیار پرهزینه خواهد بود. جنگ امروز، جنگ ذهن‌هاست و تبلیغات طرف مقابل می‌‌تواند روحیه اسرائیلی‌ها را درهم بشکند». ۸- و دومی، اظهارات تیر ماه 1394 یوزی رابین (مدیر سابق برنامه موشکی اسرائیل) تیر ماه 1394 در جمع فعالان نیروی هوایی آمریکا: -ایرانیها به خوبی در جریان تحولات موشکی هستند. آنها فاتح 110 راساختند و به عنوان یک مهندس میگویم بخوبی کار کرده‌‌اند. با افزایش دقت این موشک، آنها حالا می‌‌ توانند یک بلوک شهری را نابود کنند. باورکردنی نیست: موشک‌‌های بالستیک ایران در حجم بالا در حال تولید، ذخیره و حتی صادرات است. -آنها می‌‌توانند با موشک‌های 2000 کیلومتری نقطه‌زن، اسرائیل را فلج کنند... موشک سومار هم دستاورد بزرگی است. من به احترام افرادی که این کار را انجام دادند، کلاه از سر برمی‌دارم. این دستاوردها در شرایط تحریم به دست آمده است». ۹- ایران چند ماه قبل با موفقیت توانست ماهواره نظامی نور را در مدار قرار دهد که هر 90 دقیقه یک بار از فراز اسرائیل عبور می‌کند.
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 این فیلم کوتاه، مذاکره با آمریکا در منظومه فکری رهبر انقلاب را نشان می دهد. 📺پیشنهاد داریم این فیلم کوتاه را حتما و تا آخر ببینید...
🔴🔸آماده‌باش رویترز برای بروز آشوب پس از انتخابات آمریکا 🔹برخی منابع خبری می‌گویند خبرگزاری رویترز بین خبرنگاران خود در آمریکا که قرار است انتخابات این کشور را پوشش دهند کلاهخود، جلیقه ضدگلوله و ماسک ضدگاز توزیع کرده است. 🔹استفان آدلر، سردبیر این خبرگزاری، به سایت "گزت پرس" گفته است: نگرانی ما درباره امنیت و سلامت خبرنگاران‌مان در آمریکا به طرز بی‌سابقه‌ای در این دوره از انتخابات افزایش یافته است. 🔹وی همچنین گفته است: امیدواریم انتخابات آمریکا به خشونت کشیده نشود اما با توجه به نشانه‌های فراوانی که وجود دارد، ما خود را [برای بروز هر رخدادی] به شدت آماده کرده‌ایم. 🔹رجینالد چوآ، یکی دیگر از مقامات ارشد رویترز نیز با تایید توزیع ماسک ضدگاز، کلاه ایمنی و جلیقه ضدگلوله بین خبرنگاران به این سایت خبری گفته است: ما باید اطمینان حاصل کنیم که در هر نقطه‌ای که پس از انتخابات ناآرام شد، اقلام حفاظتی لازم را برای حفظ سلامت خبرنگاران خود در اختیار داریم. 🔹وی همچنین درباره تمهیدات رویترز برای جلوگیری از بروز ناآرامی گفته است: چنانچه هر یک از کاندیداها (ترامپ یا بایدن) یا ستاد انتخاباتی آنها پیش از شمارش نهایی آرا اعلام پیروزی کند، رویترز موکدا به خوانندگان خود خواهد گفت که نتایج رسمی انتخابات هنوز اعلام نشده است.
✅ ما و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ✍ پرویز امینی : 🔴 به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا چند روز باقی مانده است. شواهد و قرائن نشان می‌دهد به شکل بی‌سابقه‌ای بعد از گذشت ۴۲ سال از انقلاب اسلامی، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای افکار عمومی ایران مهم شده است و علی‌رغم اینکه صداوسیما مطابق معمول این انتخابات را در حاشیه گذاشته است، اما برای مردم ما در وضعیت متن است. 🔴 نظرسنجی‌های انتخابات آمریکا و تغییرات آن پیاپی در شبکه‌های مجازی دست به دست می‌شود، در ارتباطات فامیلی، همکاران و کارشناسان سیاسی و اقتصادی و روابط خارجی، درباره‌اش صحبت می‌شود، پیامدهای پیروزی و شکست هر یک از کاندیداها تحلیل می‌شود و ازجمله بحث‌هایی که می‌شود این است پیروزی و شکست کدامیک، به نفع ما و کدامیک به ضرر ماست. 🔴 این احساس نسبتا عمومیِ چسبندگی نتایج انتخابات آمریکا به سرنوشت ما، مسئله فوق‌العاده مهم و حساسی است. این دردناک و تراژیک است که بعد از چهل دو سال از انقلاب اسلامی که استقلال، فراگیرترین آرمانش و رهایی از سلطه دولت آمریکا، مهمترین مصداق این استقلال و طی چهار دهه گذشته برای این آرمان هزینه‌های فراوانی پرداخته است، بخش قابل‌توجهی از مردم ما کلید حل مسائلشان را در دستان شرورترین دشمنانش ولو به غلط بدانند. 🔴 دولت روحانی و نوع حکمرانی این دولت در دو نوبت یازدهم و دوازدهم، نقش درجه اول در شکل‌گیری این وضعیت دارد. در سطح نخست، واقعیت روشن و آشکار این است که دولت روحانی، دولت ناکارآمد، فشل و از نظر دستاورد، دولت فقیری است. دولت روحانی وضعیت کشور را به جایی رسانده است که دی ماه اعتراضی در سال ۹۶ در حکم اتوپیا و آرمانشهر این روزهاست (دلار ۳ تا ۴ هزار تومان، بنزین هزار تومان، قیمت مسکن بین یک پنجم تا یک دهم امروز، سکه و طلا کمتر از یک سوم تا یک چهارم، تورم حدود یک چهارم فعلی، قیمت خودرو یک پنجم کنونی، قدرت خرید مردم چند برابر فعلی و‌...) حتی آبان پراعتراض ۹۸ نیز در مقایسه با امروز، یک وضعیت مطلوب به حساب می‌آید. درواقع برخلاف شعار روحانی و طرفدارانش در سال ۹۶ هر چه به عقب برگردیم، وضعیت کشور در مقایسه با امروز بهتر می‌شود به طوری که بازگشت به سال ۹۲ در مقایسه با امروز، یک وضعیت رؤیایی در کشور به شمار می‌آید و مردم کاملا آمادگی دارند به عقب برگردند. این وضعیت حکمرانی دولت روحانی، امیدواری به بهبود اوضاع و احوال کشور با منشاء داخلی را با چالش و مسئله روبرو کرده است. 🔴 در سطح دوم، دولت روحانی به شکلی مرجعیت حل مسائل کشور را به خارج منتقل کرده و به شکلی تغییر در روابط خارجی را کلید حل همه مسائل طرح کرده است که تا آب خوردن مردم را هم به آن منوط نموده است. طی این سال‌ها، افکار عمومی برای گره‌گشایی از مسائلش، یا در انتظار به فرجام رساندن برجام بوده یا در انتظار اجرای برجام یا در هراس خروج آمریکا از برجام بوده است. و اینک نیز دولت روحانی مردم را در خیال پیروزی بایدن و بازگشت او به برجام قرار داده است. سخنان او درباره صلح امام حسن(ع)، دغدغه تاربخی نداشت، بلکه پیش‌درآمدی برای مذاکرات مجدد در صورت پیروزی بایدن است. 🔴 در واقع این وضعیت بیمارگونه در عطف نظر به انتخابات آمریکا، نتیجه ناکارآمدی داخلی از یک سو و مرجعیت‌بخشی به بیرون بر اساس سیاست برون‌گرایی در تجربه دولت روحانی است. این درس مهمی برای سازمان حکمرانی است که چگونه سیاست‌گذاری‌هایش و شیوه حکمرانی‌اش می‌تواند باورها و انگاره‌های افکار عمومی یک ملت را در جهت عکس آرمان‌هایش پیش ببرد و در این وضعیت تلخ و آزاردهنده قرار دارد.
🔹ساعتی پیش ان‌بی‌سی‌نیوز به نقل از مقامات پنتاگون نوشت؛ مطلع شدیم در خاک آمریکا از طرف ایران عالی‌ترین مقام پنتاگون(مارک اسپر) و پنج‌تن از مقامات عالی‌رتبه پنتاگون که در ترور سردار سلیمانی نقش‌داشته‌‌اند با تهدید بلقوه ترور روبرو هستند و ممکن است عملیات انتقام‌جویانه‌ی ترور ژنرال سلیمانی که از سوی ایران وعده داده می‌شود در خاک آمریکا باشد! 🔹در ادامه این گزارش آماده است وزیر دفاع آمریکا از ترس عملیات انتقام جویانه‌ی ایران مخفیانه به خاورمیانه و کشورهای آفریقایی سفر می‌کند و همچنین در گزارشی ذکر شده است یکی از مقامات عالی‌رتبه پنتاگون توسط یک خودرو که راننده ایرانی‌تبار داشته به مصافت ۱۰ کیلومتر در خاک آمریکا تحت تعقیب قرار گرفته است که بنظر میرسد قصد ترور این مقام را داشته است!