♦️ عبدالرضا داوری: احمدینژاد فکر میکند تایید میشود، اما نمیشود
🔹بعد از اظهارات حداد عادل مبنی رد شدن صلاحیت احمدی نژاد در انتخابات، مشاور احمدی نژاد نیز همین موضوع را مطرح کرد.
🔹عبدالرضا داوری با تاکید بر رد صلاحیت محمود احمدینژاد در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: ایشان باید سر چند پروژه مشخص با حاکمیت تفاهم میکرد و وارد صحنه میشد. اما آقای احمدینژاد این کار را انجام نداد و با گفتارهای رادیکال تصویری از خودش ترسیم کرد که برهمزننده ثبات است. این امر دلایل رد صلاحیت وی را، که قبلا هم صورت گرفته، تشدید کرده است.
🔹وی گفته است: خود آقای احمدینژاد هم میداند که حتما رد صلاحیت خواهد شد ولی تحلیلش این است که شرایط تغییر میکند و در اثر این تغییر شرایط تا اردیبهشت ماه، نظام ناچار خواهد شد او را تایید صلاحیت کند. اما قطعا چنین اتفاقی نخواهد افتاد.
#احمدی_نژاد
#تحلیل
بد نیست بدانیم....
🔴 #سواد_رسانه | نگاهی به قوانین کرهجنوبی برای استفاده از فضای مجازی
🇰🇷 در کرهجنوبی محتوای مستهجن، ادعای تقلب، ستایش کرهشمالی و محتوای ضد دولتی و ضد قوای نظامی، از جمله محتواهایی است که توسط این کشور فیلتر میشود!
🇰🇷 مردم کره فقط با ارائه اطلاعات شخصی میتوانند از فضای مجازی استفاده کنند.
🇰🇷 از سال ۲۰۰۸ موتورهای جستجو در کره جنوبی، از جمله شرکتهای خارجی، مجبور به بررسی سن افراد شدند اونم بخاطر کنترل جستوجوی کلمات کلیدی که نامناسب برای خردسالان هست.
🇰🇷 همچنین کرهجنوبی با سیستم ردیابی و کنترل در حال مبارزه با سایتهای قمار و هرزهنگاری هست.
🔴 #تا_انتخابات | متن استعفای دکتر محمد
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جهت جلوگیری از شائبه های سیاسی و انتخاباتی از سمت فرماندهی قرارگاه استعفاء داد.
🔻در متن استعفای سعید محمد خطاب به فرمانده محترم کل سپاه آمده است:
🔹ضمن تشکر از حمایتهای بی دریغ جنابعالی از اینجانب در پیشبرد ماموریتهای قرارگاه خاتم، از آنجا که احتمال دارد بدلیل حضور اینجانب در فضای انتخاباتی شائبه هایی متوجه نهاد مقدس سپاه شود در راستای صیانت از سپاه و قرارگاه انقلابی- جهادی خاتم الانبیاء، از سمت خود استعفاء می دهم.
امید است این قرارگاه در جهت ادامه ماموریت های خود بیش از پیش موفق بوده و برگ های زرین دیگری به دفتر خدمات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بیفزاید.
🔹بنده نیز بعنوان سرباز رهبر معظم انقلاب همواره در خدمت نظام مقدس جمهوری اسلامی و در خط نورانی امام ره ، رهبری و شهدای گرانقدر انقلاب، خدمتگزار مردم عزیز ایران سرافراز خواهم بود.
🔴 اهداف سفر پاپ به عراق
✍ حمید خوش آیند
🔻 سفر پاپ به عراق اهداف سیاسی ندارد و عمدتاً در راستای سفرهای معنوی پاپ که #سفرهای_رسولی نامیده میشود و هدف آنها تبلیغی و ابلاغ پیام صلح و دوستی و ... است انجام میگردد. اینکه بعضی دنبال اهداف و مقاصد سیاسی از این سفر هستند تحلیل اشتباهی است.
🔹این گمانه هم که سفر پاپ به نجف به معنای این است که پاپ نجف را مرکز تشیع میداند نه قم و تهران را قابل اثبات نیست، چرا که سالهاست ردهها و بخشهای مختلف واتیکان زیر نظر پاپ با حوزهها و مراکز دانشگاهی قم #همکاریهای مختلف علمی و آموزشی دارند.
🔹دیدار با آیتالله سیستانی هم صرفاً با دستور کار #دینی_مذهبی بوده است و هیچ صحبت سیاسی هم در آن انجام نشده است. اینکه حضرت آیتاللهالعظمی سیستانی دیدار با پاپ را مشروط به عدم حضور مقامات سیاسی عراق کردند گویای این واقعیت است.
🔹البته سرکشی و اطلاع از اوضاع #مسیحیان عراق هم که کاتولیک هستند و تعدادشان نیز در سالهای گذشته به شدت کاهش یافته است، یکی از #نقاط_تمرکز پاپ در سفر به عراق است. در دو دهه اخیر و به دنبال بحرانهای داخلی عراق نزدیک به سه میلیون نفر از مسیحیان عراق را ترک کردهاند. در واقع از جمعیت ۳ میلیون و ۴۰۰ هزاری مسیحیان عراق امروز جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار مسیحی در عراق باقیمانده است.
🖌 #سرخط_تحلیلے | توجه داشت باشید که این سفر هیچ #پیامی هم در هیچ سطح و موضوعی به ایران ندارد . گمانه زنی ها و دوگانه سازی های فضای مجازی در داخل ایران صرفاً مصرف داخلی دارد.
🔴 #استراتژی_پنهان| مغالطه جناب پاپ در عراق‼️
✍ علیرضا محمدلو
🔻 پاپ در دیدار با نخست وزیر عراق گفت که اسلحه ها را کنار بگذارید و اجازه دهید خشونت در اینجا و همه جا محدود شود. همچنین او خواستار خاتمه یافتن خشونت و افراط گرایی و مشارکت مسیحیان در جامعه عراق شد. این در حالی است که مخاطب سخنان ایشان به لحاظ دولت و ملت دچار مغالطه ای جدی است.
1⃣ اگر پاپ از سکوی کشور عراق دولت آمریکا را خطاب می کرد، که با حضور چندین ساله و اشغالگرانه خود ژئوپلتیک منطقه را مجروح کرده و به نفع سیاست “جنگ راه بنداز و اشغال کن” یا دکترین “برادر بزرگتر”، این کشور را به آشوب و آتش کشانده است جای خوشحالی داشت.
2⃣ یا با شجاعت به جای کلی گویی و دعوت به مهربانی و صلح، بانیان خون و آتش و تروریسم را محکوم می نمود و استراتژی های نظامی همچون #جنگ_نیابتی در منطقه با خلق داعش توسط دولت معترف آمریکا را به چالش می کشید جای امیدواری داشت.
3⃣اما انگار این راس هرم مسیحیت نه برای تقریب ادیان که برای #فرافکنی_عصبیت_آنگلوساکسونی و خشونت آمریکایی وارد عراق شده و قصد دارد منتقمان به حق خون شهدای منطقه را به عقب نشینی و صلح به نفع امریکا دعوت کند. با این اوصاف و مثل همیشه #دین در نگاه #جنتلمن_های _تروریست، تاکتیکی جنگی است که فرصت تنفس بیشتری اجاره کنند و به نوعی اتصال حلقه مقاومت را خصوصا میان ایران و عراق که با شعار استراتژیک “ایران و العراق لایکمن الفراق” به یک اتحاد تاریخی و ایدئولوژیک رسیده اند، دچار خدشه و توقف کنند.
4⃣ قرائت کاتولیک از دین که فقط جنبه رحمانیت را برجسته می کند و قرائت مارکسیستی از مذهب که دین را افیون توده ها می خواند در نگاه سیاستمداران غربی به مخرج مشترکی رسیده اند که حاصل آن، سفر پاپ به عراق و دیدار با مرجعیت عراق و دعوت به صلح و مهربانی و در ترجمه درست تر عمق دینی بخشیدن به دخالت نظامی امریکا در منطقه است.
5⃣ عده ای در داخل نیز با ایجاد جنگ روانی و دمیدن در طبل دوقطبی مکتب قم و نجف سعی دارند که با نادیده گرفتن قدرت مقاومت در منطقه که حاصل همین قرائت مکتب قم از دین و فلسفه اجتماعی اسلام است، روایت سکولار را برجسته نموده و با مصادره کردن و سوء استفاده از شخصیت متین و صبور آیت الله سیستانی که البته در نظر ما #ابَرانقلابی_منطقه در کنار ایران و لبنان و یمن و…هستند، برش و امتداد تفکر انقلابی و مقاومت اسلامی را در برابر استکبار کند نموده و تضعیف نمایند.
6⃣ اما با فراست و بصیرتی که در طول مرجعیت آیت الله سیستانی از ایشان شاهد بودیم خصوصا در دوران جنگ آمریکا و بعد از آن داعش در عراق، یکپارچگی عراق و تقویت مقاومت منطقه و حمایت از حشدالشعبی از اصول لاینفک فلسفه سیاسی ایشان و منظومه فکری و فقاهتی شان بوده و خواهد بود قطعا و لاریب فیه و تیر دجالان و خناسان داخلی و خارجی به سنگ خواهد نشست ان شاء الله...
🔴 اعلام آمادگي مسعود پزشکيان براي نامزدي انتخابات 1400 زمينه شکاف جديد براي اصلاحطلبان است/ پزشکيان دو اشکال جدي به وجود مي آورد؛ اول اينکه پزشکيان چهرهاي غيرحزبي و حتي غيرتشکيلاتي در جريان اصلاحات بوده و پايبند به نهادهاي انتخاباتي اصلاحطلبان نيست/ دوم اينکه اصلاحطلبان نزديک به خاتمي نظرشان به کانديداتوري محمد جواد ظريف و علي لاريجاني است و گزينههايي مانند پزشکيان مدنظر آنها نيست
⏳#انتخابات1400
🔴 عبدالملکی هم برای نامزدی در انتخابات تلاش میکند
💬 #حجت_عبدالملکی
🔹 حجت عبدالملکی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفته که من نامزد انتخابات ۱۴۰۰ میشوم. با شورای نگهبان هم صحبت کردهام و احتمالا تایید صلاحیت می شوم. وی برای برخی از افراد برنامه های خود را تبیین کرده است.
🔸 حجتالله عبدالملکی عضو هیات امنا و معاون کمیته امداد امام خمینی (ره)، کاندیدای جدید انتخابات ریاست جمهوری است.
✅ عبدالملکی عنوان کرده که با طرح «انقلاب اقتصادی» وارد عرصه انتخابات خواهد شد.
🔹 وی گفته که برای حل مشکلات اقتصادی کشور برنامه جامعی دارد و به چند تن از کاندیداهای مطرح انقلابی که این طرح را ارائه کرده است اما آنها او را تشویق کردهاند که خودش کاندیدا شود.
💢 وی عنوان کرده که با برخی اعضای شورای نگهبان هم رایزنیهایی انجام شده که نشان میدهد او تایید صلاحیت خواهد شد.
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ شبهه ۸۴۱
رهبری گفت حتما در بورس شرکت کنید؟!!
✅ واقیعت
ویدیوی منتشر شده در رابطه با ادعای فوق، تقطیع پنج ویدیو و بیش از سی قطعه کلیپ است که بصورت هدفمند ، با هم هماهنگ شدهاند تا محتوای سخنان سخنران را کاملا تغییر و جهت دهند به صورتی که موجب نفرت پراکنی و نارضایتی عمومی ایجاد شود.
🔴 دنبال دلیل دیگری نگردید‼️| سکولارهای ایرانی ومرجعیت نجف
✍ عبدالله گنجی :
🔻 #زمانـه| آیتالله العظمی سیستانی از جهت هویت
ملی یک ایرانی است، در عین حال فقاهت و مرجعیت تشیع فاقد مرز و جغرافیاست. نه آیتالله سیستانی حصر در جغرافیای عراق است و نه مراجع قم حصر در فلات ایران. هیچ کس تاکنون نشنیده است که آیتالله سیستانی با تشکیل مردمسالاری دینی در ایران مخالفت داشته باشند یا به اندیشه سیاسی امام تعرض و انتقاد کنند. همانگونه که از ایشان ندیدهایم بر تشکیل نظام دینی در عراق اصرار ورزد، مشاهده نشده است که روی سکولارها و غربگراهای ایرانی و عراقی حساب ویژه باز کند.
🔹طبیعتاً عراق اشغال شده با اکثریت نسبی – نه مانند ایران- استعداد نظام سیاسی از نوع جمهوری اسلامی ایران را ندارد و هرگونه توقع در اینباره سهلاندیشی است. بدون تردید حضرت ایشان برای همه ایرانیان محترم و عزیز است، اما برای اصلاحطلبان پیشرو از تهران تا لندن نه در ابعاد فقاهت و مرجعیت یا سلوک معنوی که در بعد سیاسی جذابیت ویژهای دارد. چرا سلوک سیاسی ایشان را میپسندند و به آن غبطه میخورند و با مثالآوری از تصمیمات وی به نظام کنایه میزنند؟
🔹برای پاسخ به این سؤال ابتدا به این عبارت شخصیت امریکایی که در دهه ۸۰ به ایران آمد و جمعبندی خود از تحولات سیاسی ایران را در کتاب «دوام خمینی» به رشته تحریر درآورد، توجه فرمایید تا تقریب ذهن به پاسخ تسهیل شود: «کسانی که در دهه ۶۰ خود را بهترین یاران آیتالله خمینی میدانستند، در دهه ۷۰ برای بازگشت دوباره به قدرت تصمیم به تغییر ۱۸۰ درجهای ایدئولوژیک گرفتند و به مروجان غرب و لیبرالیسم تبدیل شدند. برخی نقطهنظرات آیتالله خمینی را بزرگ و برخی را به کلی نادیده گرفتند.» ؛ راز این علقه و غبطه ویژه به حضرت آیتالله سیستانی در همین عبارت نهفته است. یعنی لیبرالها و سکولارها، حضرت آیتالله را سکولار فرض کردهاند و به همین دلیل احساس قرابت میکنند. این جماعت از جهت تاریخی و اجتماعی برایشان پرهزینه است که بر امام بتازند، اما با برجسته کردن سلوک سیاسی آیتالله سیستانی نوعی شورش مستتر علیه امام را به جرم طرح اسلام سیاسی رقم میزنند. طبیعی است که کنش سیاسی حضرت آیتالله سیستانی به دلایل مختلف از جمله ساختار دینی و قومی عراق به سمت تشکیل حکومت دینی نمیرود، اما مثالآوری از نوع تعاملات آیتالله سیستانی با سیاست و حکومت با هدف هجو اندیشه سیاسی امام است. به این دلیل که امام فرمود: «والله قسم اسلام همهاش سیاست است. نمازش، حجش، صومش و خمسش و...».
🔹ابراز ارادت به آیتالله سیستانی صرفاً بر باور سکولاریسم این جماعت استوار است و گرنه بخشی از آنان نه مقلد کسی هستند و نه اصلاً به واجبات اعتقاد دارند و به قول منتجبنیا و محمد هاشمی اصلاً نماز نمیخوانند. قطببندی و صفآرایی تصنعی قم _ نجف با نگاه سیاسی نیز بر همین اساس تئوریزه میشود و گرنه ارادت مقام معظم رهبری و دیگر مراجع معظم تقلید در ایران به حضرت آیتالله سیستانی روشن و بدیهی است. شاه هم برای برجسته کردن حوزه نجف مقابل قم با گسیل نامه تسلیت درگذشت آیتالله بروجردی به مراجع نجف دنبال جابهجایی مرجعیت حوزه بود، اما موفق نشد.
🔹 جذابیت ورود پاپ و غبطه ناگفته ی: کاش به ایران میآمد نیز از همین جنس است. این جماعت با نگاه بروندینی مسائل درون دینی را تحلیل میکنند و ملاقات این دو شخصیت دینی به این دلیل برایشان تیتر یک رسانه میشود که آن را ملاقات سکولاریسم – سکولاریسم برداشت میکنند. باور کنید اگر فرضاً حضرت آیتالله سیستانی به تهران بیاید و با رهبری دیدار کنند، اصلاً برایشان جذاب نیست، چرا؟ چون یک طرف ملاقات پرچمدار اسلام سیاسی است.
🔹فهم آنچه به رشته تحریر درآمد، سخت نیست، میتوان توئیتها، نوشتهها و جهتگیریهای رادیکال / پیشروها را در همین روزها رؤیت و تحلیل کرد، آنگاه خواهید فهمید که حُسنی که این جماعت در حضرت آیتالله سیستانی میبینند، این است که راهی را که امام رفت به هر دلیل انتخاب نکرد. منازعه «اسلام سیاسی» و «سکولاریسم» اساس حب و بغض، مثالآوری، کنایه و قیاس این جماعت با هدف تخفیف آورده امام در عرصه سیاست و حکومت است. دنبال دلیل دیگری نگردید.
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🍁
🍁
📢 #صوتی
💠 موضوع: منظور از دولت جوان انقلابی چیست؟
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسین عبداللهیفر
دال تهی گفتمان خاتمی در انتخابات ١٣٧۶ #آزادی_قانون بود رقیب گفتمانی بی قانونی و محدودیت
دال تهی گفتمان احمدی_نژاد #عدالت بود رقیب فساد
دال تهی روحانی #اعتدال بود رقیب افراط
پیروزی هر3نشان میدهد مبتنی بر شناخت درست در زمان خویش عمل کردند
درانتخابات 1400 دال تهی گفتمان که منجر به پیروزی شود چیست؟