⚫ امام رضا(ع): هر کس که عاشورا، روز مصیبت و اندوه و گریه اش باشد، خداوند روز قیامت را برای او روز شادی و سرور قرار می دهد. بحارالانوار ج ۴۴ ص ۲۸۴
فرا رسیدن عاشورای حسینی (ع) تسلیت باد.
🆔
✅هجمه با رمز اعتصاب غذا
🔹چند روزی است که شبکه های اجتماعی تمرکز خود را بر روی فرهاد میثمی و اعتصاب غذای او قرار داده اند. میثمی همان کسی است که تئوری طرح حجاب اجباری را مطرح کرد و تز روسری از سربرداشتن دخترها را کلید زد. پیکسلهایی در خانه او کشف شده که بر روی آنها عبارات «من با حجاب اجباری موافق نیستم» یا «من به حجاب اجباری اعتراض دارم» .
🔹اکنون او را به عنوان فعال مدنی و... مطرح کرده اند که از پوشش الفاظ حقوق بشری جریان سازی علیه نهادهای کشور همچون قوه قضائیه را فراهم کنند. فرهاد میثمی را در واقع لیدر یا محرک اصلی بحث حجاب اجباری بدانید. اکنون با دستگیری وی ضربه محکمی به طراحان حجاب اجباری زده شد.
💢 آمریکا علیه دلار؟!
محمدحسین محترم
🔻 شاید تیتر این مطلب تعجببرانگیز باشد اما واقعیت است:
1️⃣ -رهبر معظم انقلاب در دیدار هفته گذشته ولادیمیر پوتین «تحریمهای آمریکا را یک نقطه اشتراک بسیار قوی برای انجام مبادلات و معاملات اقتصادی خارج از چارچوب دلار» دانستند. ایشان همکاری ایران و روسیه در سوریه را یک نمونه از«مهار آمریکا» برشمردند و تاکید کردند «همین ایستادگی و موفقیتهای جمهوری اسلامی یک نمونه موفق دیگر مهار آمریکاست و همکاریهای ایران و روسیه در مسائل جهانی میتواند آمریکا را مهار کند». با تبیین و تحلیل این سخنان رهبری در مییابیم که مواضع ایشان ناظر بر واقعیتهای منطقه و صحنه بینالمللی و بیانگر «عمق نگاه راهبردی» ایشان به مسائل آینده جهان و منطقه است.
2️⃣ #آمريکاييها در موقعيت دشواري قرار گرفتهاند و مجبورند علیرغم هزینههای ديپلماتيک زياد، از اجراي «سیاست به صفر رساندن صادرات نفت ایران» عقب نشيني کنند چرا که میدانند زمانی در اجرای این سیاست موفق خواهند شد که بتوانند خبر بستن شدن تنگه هرمز را در روزنامه هاي صبح بخوانند، بدون آنکه نگران افزايش بهاي سوخت خودروهاي خود در بعدازظهر باشند!، تا جاييکه باب وودوارد نويسنده آمريکايي کتابِ «ترس» اذعان ميکند «شکست و عصبانيت ويژگي اين روزهاي کاخ سفيد است». به دلیل همین آمریکا اعلام کرد راهکارهای لازم براي معافيت کشورها از مجازاتها را در پيش میگيرد!
3️⃣ تجربه موفق ايران در مقاومت و دور زدن تحريم هاي قبلی، مخالفت کشورهای مختلف با تحریمهای جدید، تحریم دیگر کشورها از سوی آمریکا... و نهایتا به وجود آمدن«عزم لازم برای ایستادگی در برابر سیاستهای تحریمی آمریکا در جهان»، موجب شده تا تیغ «سلاح تحريم آمریکا» کندتر از هر زمان دیگری شود. انديشکدههای آمریکایی شوراي آتلانتيک، هريتيج و مرکز مطالعات راهبردي و بين الملل در گزارشهای جداگانهای اعلام کردهاند «ملاحظات پيچيده اقتصادی و ژئوپليتيکي پيش بيني درباره اثر بخش بودن تحریمها را به شدت دشوار کرده و توئيتهاي ترامپ درباره شديدترين تحريمهای تاريخ عليه ايران فقط یک جنگ روانی است».
دیوید فریدمن سفیر آمریکا در تلآویو هم در پاسخ به سؤال خبرگزاری اسرائیل هیوم میگوید «من پیغمبر نیستم که آینده تحریمها را پیشبینی کنم»! لذا استفاده بيش از حد امريکا از تحريمها عليه بیش از بیست کشور جهان سبب شده تا این کشورها به فکر تشکيل«بلوک اقتصادي–سیاسی» جدیدی بیفتند که میتواند در روابط بینالملل سرآغازي بر سقوط نظام سلطه باشد .کما اينکه شواهد حرکت به اين سمت آشکار شده است.
کارشناسان بینالمللی هشدار دادهاند«تحريمهای آمریکا سبب ايجاد «اکوسيستمي از بازيگران تحت تحريم» شده که ميتوانند براساس«سياستهاي مستقل» و«منافع مشترک» تحريمها را ناکارآمد کنند» .روسیه الیوم هم مینویسد «در آينده نزديک کشورهای تحریم شده در نخستين و سريعترين اقدام با جايگزين کردن پول ملي در تعاملات تجاري خود، دلار را کنار خواهند گذاشت».
4️⃣ نکته مهم این است که در بلوک اقتصادی جدید از کشوری شیعه مثل ایران تا کشورهای سنی مثل ترکیه و تا دیگر کشورهای غیرمسلمان مثل چین و روسیه حضور دارند و دیگر فضاسازیهای رسانهای به آمریکا این اجازه را نمیدهد تا جمهوری اسلامی را به تشکیل هلال شیعه متهم کند و ناتو عربي تشکیل دهد!. موضوعی که موجب ناخرسندی آمریکا شده اين است که پاکستان در دوره نخستوزیری عمران خان به مخالف آمريکا تبدیل و به همراه مالزی و اندونزی از اردوگاه عربستان خارج و در کنار جمهوری اسلامی قرار گرفته اند
▪️ابوالفضل العباس(ع) یعنی #بصیرت_ژرف
☑️بیشتر منحرفان از امامت و ولایت، ظاهر بین و ساده اندیشند. قرآن کریم درباره دنیاپرستان می فرماید: «یعلمون ظاهرا من الحیاة الدنیا وهم عن الآخرة هم غافلون » ; «آنان تنها ظاهری از زندگی دنیا را می دانند و از آخرت غافلند.» (روم/7) ولایت مداران باید ژرف اندیش و ژرف نگر باشند.
از امتیازات ویژه حضرت عباس، بصیرت نافذ و ژرف اندیشی خاصی بود که تمام خطوط جامعه و رگه های کفر و نفاق را به خوبی می شناخت، و ولایت مداران را نیز دقیقا شناسایی کرده بود. امام صادق علیه السلام درباره عمویش عباس می فرماید:
«کان عمنا العباس نافذ البصیرة; عموی ما عباس دارای بصیرت ژرف بود .» (نفس المهموم، ص 176; ر.ک: اعیان الشیعه، ج 7، ص 430.)
🔘در مقابل، یکی از کاستی های عمر سعد که به دام یزید و ابن زیاد افتاد، نداشتن تیزبینی و بصیرت بود. ابن زیاد با بهره برداری از این کمبود فکری، فردی فرومایه و هزار چهره یعنی «شبث ربعی» را با او همراه ساخت تا او را توجیه کند. شبث کوشید به عمر سعد القا کند که حسین، کافر حربی است که قتلش واجب می شود و به همین جهت، قتل او در ماه حرام اشکالی ندارد. (جام عبرت، سید حسین اسحاقی، ج 2، ص 104.)
🔺ولایت مداری و ژرف اندیشی، از نیازهای شدید زمان ما برای تمام طبقات است؛ چرا که #بصیرت ژرف و عمیق اندیشی باعث می شود خطوط فکری و سیاسی را بخوبی بشناسند و در موضع گیریها دقیقا بر خط صحیح و مستقیم امامت و ولایت سیر نمایند.
🔸 ۲۳ شهریور ۹٧ | جان کری، وزیر خارجه سابق آمریکا در مصاحبه با بلومبرگ: بسیاری باور دارند که ترامپ به دنبال تغییر رژیم ایران است، ولی تاریخ به ما آموخته که این رویکرد ما باعث روی کار آمدن کسانی مانند احمدینژاد میشود
🔹۲۵ شهریور ۹۷ | جان کری، وزیر خارجه سابق آمریکا در فصل هجدهم کتاب خاطراتش آورده است: وقتی حسن روحانى در انتخابات ایران پیروز شد، شگفتزده و دلگرم شدیم؛ از اینکه روحانی جواد ظریف را به عنوان وزیرخارجه و مسئول پرونده هستهای منصوب کرد، تا حدی خیالمان آسوده شد | خبرگزاری تسنیم
🔸۲٧ شهریور ۹٧ | ظریف، وزیر خارجه در جمع خبرنگاران: دیدارهای من با آقای کری علنی بوده و اعلام نشده نبوده، زمانی که من به نیویورک میروم از صدر تا ذیل میآیند دیدار میکنند؛ از آقای کسینجر تا کری و نمایندگان دیدار میکنند و این یک واقعیت عادی است و نشان دهنده میزان تاثیرگذاری جمهوری اسلامی است
ظریف درباره جنجال میان دولت و وزیر خارجه پیشین آمریکا در این باره گفت: یک دعوای زرگری در آنجا درست شده که بیشتر اهداف انتخاباتی را دنبال میکنند | خبرگزاری دولتی ایسنا
🔹۲۴ شهریور ۹٧ | جان کری در مصاحبهای با شبکه رادیو آمریکایی «سالم»: ما هم به وقتش از برجام خارج میشدیم | خبرگزاری فارس
معاون سابق سيا به MSNBC گفت که «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا بايد از «جان كري» وزیر خارجه اسبق آمریکا به دلیل حفظ كانال ارتباطي غيررسمي و محرمانه با ظريف و ساير مقامات ارشد ايران قدردانی کند!
#بازی_هوشمندانه آمریکا در #عراق و یک نکته برای ایران
تحلیل_کوتاه
🔸کاخ سفید، بامداد روز چهارشنبه طی بیانیهای اعلام کرد که آمریکا بابت هر گونه حملهای که منجر به زخمی شدن پرسنل یا خسارت به اماکن دولت ایالات متحده شود، ایران را مسئول میداند. این درحالی است که حملاتی که طی روزهای اخیر به کنسولگری آمریکا در بصره و سفارت این کشور در بغداد صورت گرفته، در مقابل آنچه برای کنسولگری ایران در بصره اتفاق افتاد، بسیار ناچیز است.
🔸این موضع رسمی آمریکا، فارغ از صحت و سقم آن، یک معنای آشکار دارد؛ از نظر کاخ سفید، ایران در پی صدمه وارد ساختن به اماکن آمریکا است. در واقع آمریکا با این موضعِ پیش از وقوع حادثه، در پی مقصرنمایی از ایران است. آمریکا در نبرد چند بعدی با ایران، نمیایستد تا حادثه رخ دهد و سپس آن را منتسب به ایران کند بلکه قبل از حادثه، زمینهی واقعی جلوه نمودن اتهامزنیِ پس از حادثه را تدبیر کرده است.
🔸جمهوری اسلامی ایران قبل از حمله به کنسولگریاش در بصره، چنین موضعی اتخاذ نکرد و این در حالی بود که بصره به معنای واقعی بیثبات و آشوبزده بود و با توجه به برخی نشانهها، امکان حمله به کنسولگری ایران در این شهر وجود داشت. وقتی کنسولگری مورد حمله قرار گرفت، آنگاه سیاست رسانهای بر این محور قرار گرفت که مداخلهگران خارجی در پی این ماجرا بودهاند و برخی اظهارات در خصوص همکاری آشوبگران با آمریکا طرح شد.
🔸به نظر میرسد ماجرای رخداده برای کنسولگری ایران و بیانیه اخیر کاخ سفید، در نهایت میتواند به یک ایده عملیاتی برای جمهوری اسلامی ایران منجر شود؛ قبل از وقوع حادثه و در حالی که امکان رخدادی ناگوار برای اماکن ایران در عراق وجود دارد، باید مسئولیت هرگونه حادثهای برای این اماکن را برعهده آمریکا گذاشت. این محور رسانهای، میتواند به مدیریت فضای پس از حادثه، کمک کند.
✅ عبرت بزرگ عاشورا..
جستجوی ریشهی ارتجاع جامعه و ماجراهای بعد از رحلت پیامبر صلیاللهعلیهوآله و ضعف تدریجی جامعهی اسلامی، بار مسؤولیت این گناه نابخشودنی را بردوش آن دسته از نخبگان طرفدار حق و فرزندان انقلاب مییابند که در پی کسب امتیازات دنیوی برآمدهاند و در لغزشگاه دنیاطلبی، شهوتپرستی، مقام خواهی و مظاهر زندگی دنیا و مادیات لغزیدهاند و سادهلوحان ناآگاه را نیز به دنبال خود کشاندهاند: «وقتی خواص طرفدار حق در یک جامعه ـ با اکثریت قاطعشان ـ آنچنان میشوند که دنیای خودشان برایشان اهمیت پیدا میکند، از ترس جان، از ترس از دست دادن مال و از دست دادن مقام و پست، از ترس منفور شدن و تنهاماندن، حاضر میشوند حاکمیت باطل را قبول بکنند و در مقابل باطل نمیایستند و از حق طرفداری نمیکنند و جانشان را به خطر نمیاندازند ـ وقتی این طور شد ـ اوّلش با شهادت حسین بن علی با آن وضع آغار میشود، آخرش هم به بنیامیه و شاخهی مروانی و بعد بنی عباس و بعد از بنی عباس هم، سلسلهی سلاطین در دنیای اسلام تا امروز میرسد.»
مقام معظم رهبری
🔴 عراق، سفیر خود در ایران را فراخواند
🔹وزارت خارجه عراق، سفیر این کشور در ایران را فراخواند و علت آن را «رفتار غیرمسئولانه وی در قبال عراقیهای مقیم ایران» اعلام کرد.
🔹هفته جاری فیلمی از دیدار تعدادی از شهروندان عراقی مقیم ایران با "راجح صابر عبود الموسوی" در برخی رسانهها منتشر شد و رفتار سفیر عراق با مردم کشور خود در این دیدار مورد انتقاد قرار گرفت
اختصاصی پیام نور
لینک کانال بزرگمهر:
@bozorgmehr_ketab
سایت دانلود کتاب :
Filemall.4kia.ir
لینک گروه :
https://t.me/joinchat/BCsxJT-GqdYcGUFq1vhWdw
ارتباط با ما و تبلیغات:
@karami_pnu
https://t.me/bozorgmehr_ketab
هدایت شده از انجمن مدرسان بیانیه گام دوم
🔹 حضور ما در امتحانات گذشتهی تاریخ
📝 بعضی خدا را شکر میکنند که در زمان امام حسین (علیه السلام) نبودند. این طرز تفکر روی شانس استوار میشود. شانس آوردیم که در سقیفه نبودیم، شانس آوردیم که وقتی امام علی (علیه السلام) یار میخواست ما نبودیم و همین طور بیایید جلو. اینکه براساس شانس بخواهیم همه را بنا کنیم، از عدل الهی به دور است.
🔺 اما نکته اینجاست که ما در همهی این جریانات حاضر بودهایم و نحوهی این حضور با نیتهای ما سنجیده میشود. روایات زیادی هم داریم ذیل این موضوع. اینکه کسی به دلیل اینکه قلب و فکرش شباهت به گروهی دارد (تشابهت قلوبُهم)، به مجازات های چیزهایی میرسد که اصلا آن کار را نکرده یا بهرهمند از ثوابهایی میشود که اصلا آنها را انجام نداده. به همین دلیل توصیه میکنند که همت و نیت کار حسنه بکن.
🔸ما باید همهی صحنههای تاریخ را زنده ببینیم؛ امام علی (ع) زنده و صفین زنده. لذا فرهنگ قرآن به نظر میرسد که همه چیز را جلوی چشم انسان زنده نگه میدارد؛ حضرت نوح زنده، امتحانات زنده و انتخاب های زنده.
حجت الاسلام قاسمیان