⛔️ضد انقلاب برای بسیج اهالی هنر بر ضد اسماعیلی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی چگونه آمار و ارقام دولت گذشته را به اسم برنامه وی جا زد؟!
🔸نسخه ای که به اسم برنامه دکتر اسماعیلی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شد مشتمل بر جمع بندی از آسیب های مطرح هر بخشهای مختلف بود که این جمع بندیها قضاوت اسماعیلی نبود بلکه متاخذ از بررسی هایی بود که توسط نهادها و محافل دولت گذشته انجام شده بود و تنها گردآوری شده اند.
🔸در آن نسخه بعد از ذکر آسیبهای مطرح هر بخش که جمع بندی سایر نهادها و دولت گذشته بوده، برنامه های دکتر اسماعیلی مطرح شده بود که اساسا هیچ کس خدشه ای بر برنامه های ایشان وارد نکرده، نه اینکه قابل نقد نباشد، بلکه مورد سلبی و یا حساسیت زایی نداشته است. اما رسانههای اصلی جریان ضد انقلاب بخشی از نسخه منتشر شده را که جزء برنامههای وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد نبوده را به دروغ به عنوان برنامه اسماعیلی جا زده و منتشر کرد و خط تخریب گستردهای علیه وی را رقم زده است تا بدین وسیله بتواند بخشی از هنرمندان را علیه وی بسیج کند. اما مجلس انقلابی با رای قاطع به اسماعیلی مقابل ضد انقلاب خواهد ایستاد و خط بطلانی بر این ماجرا خواهد کشید.
👈چرا ضد انقلاب نسبت به وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد نگران است؟! رای قاطع مجلس انقلابی به اسماعیلی پاسخی محکم به تخریبهای ضد انقلاب
🔸محمد مهدی اسماعیلی گزینه پیشنهادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که امیدهای جدی را در بین اهالی فرهنگ و هنر برای احیا و ارتقاء جریان فرهنگی تحت مدیریت این وزارتخانه ایجاد کرده است این روزها هدف تخریبهای جدی از سوی رسانههای ضد انقلاب که از سوی آمریکا، انگلیس، عربستان و اسرائیل مدیریت میشوند قرار گرفته است.
🔸یک از دلایل اصلی تخریبها و نگرانی ضد انقلاب این است که اسماعيلی در سابقه خود نشان داده که علاوه بر تسلط بر عرصه فرهنگ و هنر و ضمن حفظ چهارچوبها با سلایق مختلف به صورت حداکثری کار میکند و سلایق مختلف هم از همکاری با او راضی بودهاند. اسماعیلی با منش منطقی و آرامی که دارد می تواند حلقه وصلی جدی باشد بین جریان انقلابی و اهالی فرهنگ و سینما و قسمت زیادی از سوءتفاهمهایی که جریان نفوذ و ضد انقلاب در طول این سالها نسبت به جبهه انقلاب در ذهن اهالی فرهنگ و سینما ایجاد کرده از بین ببرد و فصلی نو در این عرصه ایجاد کند. این موضوع نگرانی جدی ضد انقلاب را به همراه داشته و موجب تخریب شدید دکتر اسماعیلی از سوی آنها شده است.
🔸اما آنچه در این ميان مهم است رای قاطع مجلس به اسماعیلی است تا پاسخی محکم به ضد انقلاب و ایجاد فصلی جدید در عرصه فرهنگ و هنر است.
🔴روایت سردار حاجیزاده از تدابیر رهبر انقلاب در حوزه نظامی
🔹فرمانده هوافضای سپاه: سال ۶۳ تعداد محدودی به ما موشک دادند، نظام تصمیم گرفت از این تعداد ۲ فروند را اختصاص بدهد به مهندسی معکوس، در جلسهای حضرت آقا میگفتند چرا موشکها را باز نمیکنید. در همان سالها کلنگ ساخت کارخانه موشکی را حضرت آقا زدند. ما در حوزه موشکی دنبال سرعت عمل و برخی موارد دیگر بودیم، حضرت آقا فرمودند به دنبال دقت بروید.
🔹در حوزه پدافند هوایی هم سال ۸۲ روسها گفتند بیایید از سامانههای بوک بخرید. چند هیئت از ایران رفت، همان موقع حضرت آقا فرمودند ترجیح من این است که سامانه ما بومی باشد. آن خرید لغو شد و ما آمدیم تمرکز کردیم روی این موضوع و از آن سامانههای بومی سومخرداد، طبس و رعد بیرون آمد.
🔹برخی فرماندهان هوافضا گرایشاتی داشتند در حوزه ساخت هواپیماها، حضرت آقا به ما فرمودند این موضوع را خیلی دنبال نکنید، این ماموریت ارتش است شما بچسبید به موشکی و پهپاد. امروز بعد از جنگ قرهباغ بعضی از کشورها متوجه نقش پهپاد شدهاند درحالیکه از سالها قبل حضرت آقا روی این موضوع تاکید داشتند.
⚜️⭕️وال استریت ژورنال:
🔻بازگشت طالبان به افغانستان معادلات را به نفع ایران رقم میزند
🔹سرعت پیروزی طالبان در افغانستان حتی برخی از حامیانش را شگفت زده کرد. در این میان ایران می تواند بر موج نفوذی که در طول دهه ها در آنجا ایجاد کرده سوار شده و موقعیت خوبی در منطقه کسب کند.
🔹وال استریت ژورنال اهداف تهران را در دو مورد خلاصه کرده است:
یک، اطمینان از استمرار روابط امنیتی و اقتصادی دوم ،جلوگیری از سیل پناهندگان در مرز خود
🔹این چالش در شرایطی مطرح می شود که سایر قدرتها ، عمدتا چین ، پاکستان و روسیه نیز می خواهند با خروج آمریکا در موقعیت مناسبی برای گسترش نفوذ خود در افغانستان قرار بگیرند.
🔹اندرو پیک ، معاون سابق وزیر خارجه در امور عراق گفته:
"ایران خواهان یک افغانستان باثبات و دوست است که تهدیدی برای این کشور نداشته باشد و با آن اهداف استراتژیک خود را به نفع مقاومت در برابر نفوذ آمریکا و غرب همسو کند."
⭕️ افغانستان دومینوی جنگ داخلی و دخالت خارجی
👤 عبدالله گنجی
🔹 بدون تردید طالبان به روش جنگ، امکان تصرف نظامی افغانستان را نداشت. روزی که امریکا به افغانستان آمد هنوز بخشی از افغانستان دست طالبان نبود (پنجشیر و شمال)، اما اکنون که رفت همه آن - عمدتاً بدون خونریزی – به دست طالبان افتاده است. افغانستان همانند یک روسری پهن شده است که هر یک از چهار گوشه آن به کسی مرتبط میشود و امریکا و غرب دوست دارند وسط این روسری پهن بنشینند تا بتوانند در یک گوشه ایران، در گوشه دیگر روسیه، در گوشه سوم چین و نهایتاً هند را کنترل کنند.
🔸دومینو از آنجا آغاز شد که نزاع غربگراها و شرقگراها منجر به ورود نظامی شوروی به خاک افغانستان شد، اما با اخراج شوروی فاز دیگری باز شد. گروههای چندگانه جهادی خصوصاً حزب اسلامی گلبدین حکمتیار و جمعیت اسلامی برهانالدین ربانی و احمدشاه مسعود پس از تسلط بر افغانستان به روی هم تیغ کشیدند. حکمتیار توپخانه را در سر آسیاب کابل مستقر کرده بود و شهر را میکوبید و به رغم اخذ پست نخستوزیری باز نتوانست با وزیر دفاع کنار بیاید. جنگهای داخلی بین این گروهها به علاوه جنایتهای حزب اتحاد اسلامی رسول صیاف در منطقه شیعهنشین غرب کابل (که صبغتالله مجددی برای این جنایت علیه شیعیان برای خود طلب مرگ کرد) باعث شد گروههای شیعی در این میان گرفتار شوند و گروههای جهادی سنی نیز در آرایش جنگی دوگانه خودنمایی کنند. جنگِ بیحاصلِ گروههای پیروز – بر شوروی – باعث شد غرب و سیستم اطلاعاتی ارتش پاکستان به دنبال راه چارهای برای خلاصی از وضع موجود بگردند و در عین حال امریکا بتواند برای کنترل ایران، چین و روسیه در این منطقه حضور یابد.
🔻 ورود خزنده طلاب اهل سنت از پیشاور به قندهار در سال ۱۳۷۳ نهایتاً منجر به تصرف قندهار و حرکت به سمت کابل شد و با خیانت به حزب وحدت اسلامی از غرب کابل وارد شهر شدند و سپس اسوه جهاد و شهادت عبدالعلی مزاری را اسیر کردند و در میانه راه به شهادت رساندند.
🔻 پیوند القاعده و طالبان از یکسو و خشونت طالبان علیه نمادهای زندگی مدرن و عدم فهم از روابط و حقوق بینالملل و بهانه ۱۱ سپتامبر مجدداً قدرتهای بزرگ را متوجه افغانستان کرد. ایران نیز که زجر و آوارگی مردم افغانستان خصوصاً قتلعام شیعیان در بامیان و غزنی را دیده بود بدش نمیآمد که این جریان از قدرت دور شود و بالاخره با محوریت عملیات احمدشاه مسعود و همکاری لجستیکی و اطلاعاتی ایران و امریکا طالبان سقوط کرد. اما امریکا مانند همیشه علاقهمند بود به تنهایی سر سفره بنشیند و اینچنین درصدد دولتسازی در افغانستان برآمد.
🔻 اصلاحات امریکایی در افغانستان بعد از ۲۰ سال با کشته شدن هزاران امریکایی و دهها هزار افغان تمام شد و نه تنها دولتسازی و ملتسازی (ترکیب قومی) اتفاق نیفتاد که مردم افغانستان دموکراسی امریکایی را پس زدند و با دوری حداکثری از صندوق رأی، بین دوگانه دولت امریکایی و طالبان گرفتار آمدند.
🔻 اکنون نمیتوان طالبان را پیروز اعلام کرد. امریکا هم از طالبان شکست نخورد بلکه از بکر بودن فرهنگ ذلتناپذیری ملت افغانستان شکست خورد. نه امریکا توانست افغانستان را مکدونالیسم کند و نه شوروی توانست آن را کمونیست نماید.
🔻 بدون تردید دولتسازی مستقل طالبان اوضاع را پیچیده خواهد کرد و با عدم بهروزرسانی فقه، وهن اسلام را به نمایش خواهند گذاشت. بنابراین راهحل امروز و آینده افغانستان نه دولت غربگرا، نه حاکمیت یکپارچه طالبان و نه یک جنگ داخلی مجدد است. راه حل مسئله افغانستان باید از مسیر ترکیب فکری – قومی بگذرد. جریانات اسلامگرای نئواخوانی (طالبان)، تکنوکراتها و اقوام متنوع باید با هم دیده شوند. وجه پیونددهنده و مشترک ملت افغانستان، اسلام است. این وجه میتواند استقلال و وحدت ملی افغانستان در عین دور کردن قدرتهای بزرگ را تضمین کند.
📍 اگر طالبان بر مطلقگرایی سیاسی اصرار کند دومینوی دیگری از دره پنجشیر شروع خواهد شد و دوباره قدرتهای بزرگ به دنبال بهانه برای جایابی میگردند. اگر امریکا مجدداً سلاح در اختیار پنجشیریان قرار دهد -به علاوه اینکه سلاحهای ارتش افغانستان هم دست طالبان است- به این معناست که امریکا دنبال شعلهور کردن جنگ داخلی در افغانستان برای بازگشت دوباره ناتو و نهایتاً پیگیری یک دولت نوظهور دیگر است.
#مصائب_الاسارة
🏴 هفت مصیبتِ شام از زبان امام سجاد علیه السلام...
✍️ از امام سجاد علیه السلام پرسیدند: سخت ترین مصائب شما در سفر کربلا کجا بود؟در پاسخ سه بار فرمودند: الشّام، الشّام، الشّام... امان از شام ! در شام هفت مصیبت بر ما وارد آوردند که از آغاز اسیری تا آخر ، چنین مصیبتی بر ما وارد نشده بود:
▪️۱.ستمگران در شام اطراف ما را باشمشیرها احاطه کردند و بر ما حمله مینمودند و در میان جمعیت بسیار نگه داشتند و ساز و طبل میزدند.
▪️۲.سرهای شهداء را در میان کجاوههای [۱] زنهای ما قرار دادند. سر پدرم و سر عمویم عباس(علیه السلام) را در برابر چشم عمههایم زینب و ام کلثوم(علیها سلام) نگهداشتند و سر برادرم علی اکبر و پسر عمویم قاسم(علیه السلام) را در برابر چشمان خواهرانم سکینه و فاطمه میآوردند و با سرها بازی میکردند، و گاهی سرها به زمین میافتاد و زیر سم چارپایان قرار میگرفت.
▪️۳.زنهای شامی از بالای بامها، آب و آتش بر سر ما می ریختند، آتش به عمامهام افتاد و چون دستهایم را به گردنم بسته بودند نتوانستم آن را خاموش کنم. عمامهام سوخت و آتش به سرم رسید و سرم را نیز سوزاند.
▪️۴.از طلوع خورشید تا نزدیک غروب در کوچه و بازار با ساز و آواز ما را در برابر تماشای مردم در کوچه و بازار گردش دادند و میگفتند: «ای مردم! بکُشید اینها را که در اسلام هیچ گونه احترامی ندارند؟!»
▪️۵.ما را به یک ریسمان بستند و با این حال ما را در خانه یهود و نصاری عبور دادند و به آن ها میگفتند: اینها همان افرادی هستند که پدرانشان، پدران شما را (در خیبر و خندق و ...) کشتند و خانههای آنها را ویران کردند . امروز شما انتقام آنها را از اینها بگیرید.
▪️۶.ما را به بازار برده فروشان بردند و خواستند ما را به جای غلام و کنیز بفروشند ولی خداوند این موضوع را برای آن ها مقدور نساخت.
▪️۷ . ما را در مکانی جای دادند که سقف نداشت و روزها از گرما و شبها از سرما، آرامش نداشتیم و از تشنگی و گرسنگی و خوف کشته شدن، همواره در وحشت و اضطراب به سر میبردیم...
✍️ پی نوشت:
[۱] چیزی چون سبدی بزرگ و سایبانی بر سر آن که بر پشت اشتر نهند و بر آن نشینند.
📚 برگرفته از: تذکرة الشهداء ملاحبیب کاشانی
📌۲۰ میلیون دوز فایزر در راه ایران
🔹رئیس اتحادیه واردکنندگان دارو از گشایشهای جدید در عرصه واردات واکسن به کشور خبر داد.
🔹شرکت بایون تک آلمان که با فایزر مشترکا واکسنی بر اساس پروتئین ویروس طراحی کردند نیز در ایران نماینده داشت و امکان واردات از تولیدات در آلمان وجود دارد که در صورت صدور مجوز تا ۲۰ میلیون دوز به ایران وارد خواهد شد.
⭕️ آیا انحصار گازی کرملین در اروپا شکسته میشود؟
💠 اکتشاف منابع عظیم گازی جدید تحتعنوان «ساختار چالوس» در بخش ایرانی دریای خزر، فرصت توسعه یک قطب گازی جدید در شمال ایران را ایجاد کردهاست. توسعه این ذخایر گازی در دریای خزر میتواند بهایران این فرصت را بدهد تا توان تولیدی خود را افزایش داده و بهکمک میدان عظیم گازی پارسجنوبی بهسمت تبدیل شدن بهصادرکننده گاز بهاروپا حرکت کند.
💠 وبسایت اویلپرایس در مقالهای بهبررسی نقش ژئوپلیتیک این اکتشاف جدید ایران پرداختهاست. نویسنده این مقاله با اشاره بهاین اکتشافات جدید، میگوید؛ ایران توان تامین ۲۰ درصد از گاز اروپا را دارد و این امر میتواند تهدیدی ژئوپلیتیک برای نقش مسلط روسیه در بازار گاز اروپا باشد.
💠 وی معتقد است که روسیه بسیار نگران آن است که ایران انحصار آنها در اروپا را از بین ببرد. اروپا برای تامین انرژی خود اتکای شدیدی بهمسکو دارد که باعثشده کرملین همواره از آن بهعنوان اهرم فشاری برای تضعیف ناتو و شرکای اروپایی آمریکا استفاده کند.
💠 نویسنده مدعی است که ایالاتمتحده مایل است در صورت احیای توافق هستهای با ایران، شرکای اروپایی بهدنبال تامین گاز از تهران باشند تا از این طریق انحصار روسیه در بازار انرژی سراسر اروپا تا حدی تضعیف شود. امری که یکی از انگیزههای اصلی اوباما برای دستیابی بهتوافق هستهای با ایران بوده و روسها هم با درک این خطر برای منافع ژئوپلیتیک خود، هیچ علاقهای به ورود گاز ایران بهاروپا ندارند.
13.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اگه آمریکا پرستها ناراحت نمیشن خانم هیلاری کلینتون از نقش آمریکا در به وجود اومدن گروههای تندرو و تکفیری در منطقه صحبت کنند!
این اعترافهای آمریکا در تاریخ ماندگار شد.
قابل توجه کسانی که ایران رو به حمایت از طالبان متهم میکنند!
🔻افغانستان در کانون توجهات
✍ محمدرضا فرهادی
بحث تحولات افغانستان و اتفاقات رخداده همچنان کانون توجهات منطقهای و بینالمللی است و در این راستا برخی سؤالات پیرامون تحولات اخیر وجود دارد که برای روشن شدن موضوعات باید به آنها پرداخته شود.
گزارههای تحلیلی:
1⃣ - بسیاری بر این عقیده هستند که طالبان نسبت به گذشته تغییر وضعیت و موضع داده است. در پاسخ به این سؤال باید گفت که فقه مدنظر طالبان همان فقه حنفی است. در بسیاری از موارد این گروه انعطافپذیریهای خاصی از خود نشان داده است، اما بنیادگرایی آن کاملاً مشهود است. بهطور مثال طالبان برخلاف گذشته خواهان حضور زنان در ادارات و دانشگاه است، اما بر اساس موازین خود باید با پوشش کامل حضور داشته باشند. یا اینکه طالبان اعلام کرد که از این به بعد کلاس مختلط در دانشگاهها وجود نخواهد داشت و کلاسها بهصورت تفکیکی است.
2⃣- طالبان در مقطع فعلی به دنبال آرامسازی فضای داخلی افغانستان است. بیانیههای این گروه در رابطه با عدم تشویش مردم و فراخوان کارمندان و کارکنان دولت در این راستا قابل ارزیابی است. متشنج شدن فضای داخلی بیش از همه به ضرر خود طالبان است. البته اکنون طالبان با مشکلات بسیاری دستوپنجه نرم میکند که یکی از آنها عدم مقبولیت بینالمللی است و هنوز دولتها این گروه را بهطور رسمی به رسمیت نشناختهاند. چنانچه این عامل با عدم مقبولیت داخلی ترکیب شود، شرایط برای طالبان بسیار دشوار خواهد بود.
3⃣- طالبان در تشکیل دولت آینده یک نگاه حداکثری خواهد داشت؛ یعنی دولتی متشکل از طالبان با سایر جریانها. البته اکنون جریان خاصی بهغیراز عبدالله عبدالله و کرزی وجود ندارد و همین عاملی در جهت تشکیل دولتی کاملاً وابسته به طالبان است. پس میتوان گفت آینده تشکیل دولت در افغانستان بهصورت انحصاری در اختیار طالبان خواهد بود.
4⃣- طالبان به دنبال تنشزدایی منطقهای است. موضعگیریهای سخنگوی این گروه و اعلام اینکه طالبان با هیچکس جنگ نخواهد کرد و با هیچ کشوری سر جنگ ندارد، در این راستا قابل ارزیابی است.
5⃣- رابطه طالبان با ایران و شیعیان افغانستانی هنوز در هالهای از ابهام است؛ این گروه امنیت مراسم عزاداری محرم در افغانستان را تضمین کرد و مولویهای طالبان در مراسمات اخیر شیعیان این کشور حضور داشتند و به ایراد سخنرانی پرداختند؛ اما در رابطه با ارتباطات سیاسی و اقتصادی با ایران، طالبان هنوز موضع خاصی نگرفته است. از سویی این گروه اعلام کرد که متحد اصلی ما در بازسازی افغانستان چین و ترکیه است و از سوی دیگر اعلام کرد که خواهان روابط گسترده با همسایگان است؛ پس فعلاً در این رابطه زود است که قضاوت شود.
6⃣- طالبان برای به رسمیت شناخته شدن خود، نیاز به ارتباط با بازیگران مخالف دارد. بر این مبنا احتمالاً طالبان رویکرد تعاملگرایی را در دستور کار خواهد داشت؛ یعنی تعامل با بازیگران مختلف، اعم از منطقهای و غربی.
✳ آن نابغه این است، نه تویی و نه من!
🔻 #حیدر_رحیمپورـازغدی یکی از اساتید بزرگی است که در خصوص ویژگیهای شخصیتی #رهبرـانقلاب این خاطره را از مرحوم #محمدرضاـحکیمی بازگو میکند.
🔸 «حکیمی هفده هجده ساله بود و من بیست سال داشتم؛ بعد از کودتای بیست و هشت مرداد بود و توی مشهد روحانیت خط اول نهضت نفت را بر عهده داشت. میگفتیم هر صد سال یک بار نابغهای ظهور پیدا میکند و جنگ (بحث) داشتیم که نابغه آینده من هستم یا او؟!
🔹 او ادبیاتش خیلی خوب بود، ادبیات عربش؛ من هم سوادم در ادبیات خوب بود ولی ادبیات محمدرضا حکیمی بهتر بود. به همین خاطر او میگفت که نابغه آینده من هستم. بنده هم بهخاطر کتابهای حوزوی که خوانده بودم میگفتم من هستم. یک مرتبه دیدیم یک نوجوان دوازده سیزده ساله از جلوی ما رد شد که تمام معنا آخوند بود. یعنی نعلین و کفش (آخوندی) و عبا و عمامه. به تمام معنا. الفیه در دستش بود و داشت آن را حفظ میکرد. وما بطاعت و الف قد جمیع یبصر فی الجت…. به یکباره حکیمی گفت (آن نابغه) این است، نه تویی و نه من! منظور حکیمی #سیدعلی_حسینی_خامنهای بود….»
📌 پ.ن: محمدرضا حکیمی که چندی پیش به کرونا مبتلا شده بود در شامگاه روز ۳۱ مردادماه با ایست قلبی از دنیا رفت.
🌐 منبع: خبرگزاری فارس
http://fna.ir/3ktz7
🔴 فریب انگلیسی، راهکار آمریکایی
🔹بسیاری از مردم آمریکا نمیدونند که نفوذ بین المللی و پیشرفت اقتصادی کشورشون را مدیون همیلتون هستند که عکسش روی اسکناس ده دلاری شون چاپ شده. همیلتون اولین وزیر خزانه داری آمریکا بود که توسط جورج واشینگتن انتخاب شد و بعد از ۲ سال تحقیق به این نتیجه رسید که سیاست بازار آزاد که توسط آدام اسمیت انگلیسی ترویج داده شده به شدت فریبنده است و باعث وابستگی آمریکا به انگلیس میشه.
🔹آدام اسمیت میگفت باید کالا را از جایی خرید که ارزان تره و وقتی کشور دیگه ای کالای مورد نیاز شما را با قیمت ارزان تولید میکنه شما نباید خودتون آن کالا را تولید کنید.
🔹همیلتون اعلام کرد که اینطوری تولید در آمریکا قوت نمیگیره و ما باید با وضع تعرفه های سنگین مانع ورود کالاهای انگلیسی به آمریکا بشیم تا تولیدکننده های خودمون رشد کنند چون نه تنها ثروت بلکه استقلال و امنیت یک کشور در گرو تولیدات است.
🔹این کار اگرچه با مخالفت برخی روبرو شد (چون باید کالاهای با کیفیت کم را گران تر میخریدند) اما نهایتا باعث درونزایی و پیشرفت آمریکا شد.
🔹ما هم فریب سیاست بازار آزاد آدام اسمیت را نخوریم و به فکر درونزایی باشیم.
🔴 جنگ افروزی آمریکا و شرکایش در منطقه
✍ سیدحسن موسوینژاد
⭕ آمریکا همزمان با خروج خود درصدد ایجاد تفرقه و جنگ میان شیعیان و اقوام اهل سنت افغانستان میباشد و همچنین به کمک شرکای خود در جبهه عبری غربی عربی به دنبال شعله ور کردن این جنگ بوده و در ادامه تلاش میکند این جنگ را به مرزهای شرقی ایران بکشاند.
🔻🔺️ نقش #وهابیهایتندرو و #اصلاحطلبان در نقشه شوم عبری غربی عربی در افغانستان ؛
⭕ از یک سو عدهای از وهابیهای تندرو با تحریک سران طالبان تلاش کردند آتش برافروخته کنونی را در ابتدا شعلهورتر نمایند و طالب ها را به شدت با شیعیان و گروه های مقاومت افغان درگیر و سپس این آتش را به مرزهای ایران نزدیک کنند، که همزمان با نخستین بیانیه خود در چند هفته گذشته تلویحا احتمال وقوع حرکات نظامی علیه ایران را غیرممکن ندانستند.
⭕ از سوی دیگر اصلاح طلبان همچون #سعید_حجاریان همزمان با آغاز نقشه شوم استکبار و هماهنگ با موساد و سیا شروع به اظهار نظر در راجع به مظلومیت شیعیان افغانستان کرده و به دنبال حمایت ایران از شیعیان افغانی، سعی در تحریک اذهان عمومی و عواطف نیروهای انقلابی مذهبی ایران و تحریف حقایق نگرش جامعه دینی کشور میباشد و در نهایت به دنبال سوق دادن افکار به سوی اهداف جنگ طلبانه آمریکا هستند، جریان اصلاحات اینگونه تلاش میکند در کنار جبهه عبری غربی عربی در پایهریزی جنگ میان شیعه و سنی در افغانستان نقش موثر ایفا کند.
🔻🔺️ متاسفانه در چند روز گذشته عده ای از نیروهای انقلابی، مذهبی و تحلیلگران به اشتباه نیز در آتش این تفرقه دمیده و با توجه به آشکار بودن این نقشه عبری غربی عربی + #اصلاحاتی همچنان این راه را ادامه میدهند!
🔹️ جبهه مقاومت در مواجهه با سناریو آمریکایی صهیونیستی از احمد مسعود پسر احمدشاه مسعود چهره نمادین مقاومت شیعیان افغانستان که قصد دارد با هدایت موساد و سیا شیعیان افغان را مقابل اکثریت سنی و پشتون این کشور قرار دهد اعلام برائت کرده است.
🔹️ در دو روز گذشته مقام معظم رهبری نیز با انتصاب دریادار شهرام ایرانی به عنوان فرمانده نیروی دریایی ارتش که از برادران اهل سنت بوده است، این انتخاب پایبندی عملی به شعار شایسته سالاری در شرایط نابسامان منطقه حرکتی بسیار حساب شده از سوی رهبر انقلاب بود و بسیاری از واکنشهای منفی کشورهای اطراف به ویژه نیروهای طالبان در افغانستان را تغییر داده است.
🔹️ سخنگوی #طالبان در نطق اخیرش با تغییر لحن خود اعلام کرد که با کشورهای همسایه خود ایران هیچ گونه مشکلی ندارد و حتی به منظور پیشبرد اهداف اسلامی دولت تازه تاسیس طالبان از آنها کمک نیز خواهد گرفت!!
🔹️ الحمدالله مقام معظم رهبری و جبهه مقاومت در رویارویی با این نقشه شوم با درایت خود طرح عبری غربی عربی + #اصلاحاتی #وهابی برای ایجاد جنگ بین شیعه و سنی در افغانستان و قتل عام شیعیان افغانی و کشاندن جنگ به مرزهای شرقی ایران را تاکنون با شکست روبرو کرده است.