⭕️ آقای موزون مجری برنامه”زندگی پس از زندگی” در ویدیویی اعلام کرد، فرد ناشناسی، آدرس منزل یکی از تجربه گران رو پیدا کرده و بهش پیشنهاد کرده در مقابل دریافت پول کلانی، اجازه بده ویدیویی با موبایل ازش ضبط کنه و تجربه گر بگه که همه حرفهایی که در برنامه زده رو دروغ گفته!!
این دو در هندوستان به پیامبر رحمت (ص) اهانت کردند بلافاصله حزب هندو مذهب حاکم هندوستان آنها رو از حزب اخراج کرد، اینجا #سلبریتی_دوزاری به مقدسات اسلام توهین می کنند اعتراض می کنیم طلبکار هم می شن! عجب!
🌟قدرت نظامی و پیشرفت اقتصادی
🔻برخی لیبرالها میان امنیت و پیشرفت دوگانهسازی کرده و نفی اولی را مستلزم رسیدن به دومی میدانند. آنها پاکستان و مصر را مثال زده و میگویند این دو کشور جزو ۲۰ قدرت برتر نظامی جهان هستند، اما رتبه اقتصادی قابلتوجه و منزلتی در جهان ندارند.
🔻این شبهمغلطه، یک پاسخ ضدمغلطه دارد و آن اینکه امریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان، ژاپن، چین و هند که جزو ۱۰ قدرت برتر اقتصادی جهان هستند، جزو ۱۰ قدرت برتر نظامی جهان نیز هستند،
🔻اما پاسخ دقیقتر، باید پاسخگوی چرایی عقبماندگی اقتصادی امثال مصر، پاکستان و روسیه با وجود قدرتمندی نظامی باشد پاسخ این چرایی را باید در خطایی جست که این کشورها در روابط اقتصادی خارجی خود مرتکب شدند و همان خطا، امروز بهعنوان نسخه شفابخش اقتصاد ایران توسط لیبرالها تجویز میشود: ادغام در نظم اقتصادی بینالمللی که توسط امریکا و شرکایش پایهگذاری شده است.
پاکستان از ۳۰ جولای ۱۹۴۸ و مصر از ۹ می ۱۹۷۰ به موافقتنامه عمومی تعرفه تجارت (GATT) پیوستند، دروازههای خود را به روی کالاهای خارجی گشودند و متعهد شدند از تولید داخلی حمایت نکنند. وقتی در سال ۱۹۹۵ نیز که سازمان تجارت جهانی تأسیس و جایگزین GATT شد، هر دو در همان سال نخست به عضویت WTO درآمدند. در فصل سوم کتاب «دولت و بازار: الگویی پویا برای روابط متقابل» نشان دادهام که کشورهای غربی چگونه با حمایت از تولید داخلی به بام پیشرفت رسیدند و با تأسیس نهادهایی مانند GATT و WTO، اجازه حمایت از تولید داخلی را به کشوری، چون مصر که تا ۱۹۲۲ تحتالحمایه انگلیس بود و تازه از یوغ استعمار و استثمار رهایی یافته بود، ندادند، لذا اشتباه نباید کرد.
نه امریکا، انگلیس و آلمان برای پیشرفت اقتصادی، هزینه در امور نظامی را حذف کردند و نه علت عقبماندگی مصر و پاکستان، هزینه در تسلیحات به جای اقتصاد است. از قضا میان هزینه نظامی و پیشرفت کشورهای پیشرفته امروزی رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد. چه، قدرت نظامی از دو جهت مولد قدرت اقتصادی است. نخست از این جهت که بدون امنیت، پیشرفت ممکن نیست (و چه زیبا فرمود آن پیر حکیم که داشتن امنیت، مستلزم داشتن «عزت» است و اینک میتوان دید که این شورش علیه امنیت، از سوی کسانی صورت میگیرد که نشان دادهاند قائل به عزت ملی نیستند)؛ و جهت دوم اینکه، بسیاری از فناوریهایی که اهرم پیشرفت امثال امریکا شدهاند، از پروژههای نظامی به حوزههای تجاری سرریز کردهاند. میکروچیپهایی که برای پردازش حجم وسیعی از اطلاعات و ذخیره اطلاعات در کامپیوترها و گوشیهای شخصی تولید شده توسط شرکت اپل استفاده میشود، در واقع محصول برنامههای فضایی و نظامی امریکا هستند که در حوزه ارتباطات تجاریسازی شدهاند. زیربنای تکنولوژیهای اینترنت توسط سازمان پروژههای تحقیقاتی پیشرفته (دارپا) در وزارت دفاع امریکا ایجاد شد. سامانه موقعیتیابی جهانی (GPS) از طریق برنامه ماهوارهای نظامی ناواستار وزارت دفاع امریکا ایجاد شد و همچنان از منابع عمومی تأمین مالی میشود. شرکتهای کرهای کیا، سامسونگ، الجی و دوو همه مجریان پروژههای نظامی در دولت پارک چانگ هی بودند که پس از تحریم تسلیحاتی امریکا، رو به خوداتکایی نظامی آورد. این است که تجربه جهانی میگوید فناوری و قدرت اقتصادی ناشی از آن را باید در پروژههایی نظیر ماهواره نور و موشکهای دوربرد جست، نه در تنشزدایی با دشمن.
✍سید یاسر جبرائیلی
🔰 تحلیلی بر قشون کشی اردوغان به سوریه
📝 محمدرضا فرهادی
🔰 ترکیه از سال ۲۰۱۶ تاکنون سه عملیات برای اشغال شمال سوریه انجام داده و هر بار در آن ناکام مانده است. هدف ترکیه، ایجاد منطقه حائلی به عمق ۳۰ کیلومتر در خاک سوریه است که این هدف هر بار و در طی عملیاتهای گذشته ترکیه در خاک سوریه دنبال شده است.
🔰 ترکیه مقطع فعلی را از نظر بازه زمانی بهترین زمان میداند؛ زیرا آمریکا و روسیه به دلیل جنگ اوکراین درگیر تنش هستند. از سویی دیگر، آمریکا به عنوان متحد اصلی کردهای شمال سوریه، علاوه بر درگیر بودن در جنگ اوکراین، به دنبال رضایت ترکیه برای عضویت دو کشور فنلاند و سوئد جهت عضویت در ناتو است. این عوامل باعث شده که اردوغان زمان فعلی را به عنوان عملیات نظامی در شمال سوریه انتخاب کند.
🔰 حملات پیشین ترکیه به شمال سوریه در جهت مبارزه با پ.ک.ک، موجب محبوبیت اردوغان نزد افکار عمومی ترکیه شده بود. تورم ترکیه در مقطع فعلی به ۷۳ درصد رسیده است و اردوغان برای پیروزی در انتخابات ۲۰۲۳ ترکیه نیاز به بازآفرینی عملکرد خود دارد و به دنبال جهتدهی به افکار عمومی است تا با پیش کشیدن مسائل فراسرزمینی، امتیاز تبلیغاتی در انتخابات آینده مبنی بر کارآمدی دولتش داشته باشد و از این طریق بر مشکلات اقتصادی کشورش سرپوش بگذارد.
🔰 درمجموع میتوان گفت هرچند فعلاً ترکیه از انجام عملیات نظامی در شمال سوریه منصرف شده است، اما در آینده نه چندان دور احتمال این عملیات وجود دارد. این تهدیدها از یک منظر برای سوریه فرصت است و آن نیز اتحاد کردها با ارتش سوریه برای مقابله با ترکیه است؛ فرمانده شبهنظامیان کُرد موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه گفته که حاضر است برای مقابله با ترکیه، با نیروهای ارتش سوریه همکاری کند. این امر باید برای سایر کشورها نیز محرز شود که خروج کشورهای اشغالگر همچون آمریکا نیز اولویت آتی دولت سوریه در آینده نهچندان دور است.
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشاگری عباس موزون
نویسنده و کارگردان زندگی پس از زندگی
همه کس خریدنی نیستند.
📣 هدف آژانس از قطعنامه احتمالی، عقبنشینی ایران در مذاکرات وین است
🔺 مصطفی خوش چشم، کارشناس مسائل بینالملل در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: قطعاً اقدام احتمالی آژانس علیه کشورمان در راستای فشارهای مختلفی است که طرف آمریکایی برای عقبنشینی ایران در جنگ ارادهها و مذاکرات وین وارد میکند.
🔺 مجموعهی این اقدامات علیه کشورمان در حوزههای مختلف ازجمله دزدیدن نفتکش ایرانی در سواحل یونان تا اقدامات تخریبی و عملیات ترور توسط صهیونیستها، جنگ روانی و برجسته سازی اپوزیسیون ضعیف و بدون پشتوانه که با استفاده از رسانههای ضد انقلاب سعی در برجسته نمایی آنها دارند، همه در راستای فشار سیاسی برای عقب بردن ایران است.
🔺 قطعاً قطعنامه آژانس مسیری را که نمایش میدهد را در پی ندارد؛ زیرا ارجاع به شورای امنیت در نهایت با وتوی چین و روسیه مواجه خواهد شد.
🔺 با وجود مکانیسم ماشه نیازی به طی کردن چنین مسیری نیست، اگر طرف غربی از مکانیسم ماشه صحبت نمیکند و بر قطعنامه آژانس تاکید دارد، دلیلش این است که به دنبال اقدامات عملی نیست و نیاز دارد که مذاکرات وین را همچنان زنده نگه دارد تا شانس توافق به وجود آید.
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خارج بدون فیلتر
فیلم اول:
آب گرفتگی خیابان های غربی. مثل کجاست؟ زاهدان؟ خوزستان؟ همه جا آسمون همین رنگه، فریب عده ای از ایرانی های خارج از کشور رو نخورید🥴
فیلم دوم:
مرکز شهر منچستر انگلیس-
تصویری از یک کارتن خواب که نه، اسفالت خواب که باپتویی خیس خوابیده😔
فقر بده چه ایران چه هرجای خارج از این مرزها ولی سیاه نمایی خیلی بده..
⭕️ پاتک یارانه ای به تورم جهانی
🔹تورم جهانی رشد قیمت ها در منطقه یورو را به بالاترین رقم 22 سال و در ترکیه به بیشترین میزان 24 سال اخیر رساند، این شرایط ضرورت اصلاح یارانه ای اخیر دولت را بیش از پیش نمایان کرده است
🔹تازه ترین داده های گمرک نشان می دهد که تورم جهانی هم اینک خود را در آمار واردات کشور ما نیز نشان داده است. این داده ها حاکی از آن است که در دو ماه نخست امسال، 5 میلیون و 182 هزار تن کالا به ارزش 8 میلیارد و 115 میلیون دلار وارد کشور شده است. با این حال، اگرچه ارزش این کالاها نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از 24 درصد افزایش را نشان می دهد، اما وزن واردات کشور در این مدت حدود 3.5 درصد کم شده که نشان از رشد بالای قیمت کالاهای وارداتی دارد.در مجموع باید گفت این داده ها، از افزایش خطر وابستگی کشور به کالاهای وارداتی خبر می دهد.
🔹خاندوزی وزیر اقتصاد نیز به تازگی با برشمردن اقدامات ضد تورمی دولت که خود را به مرور نشان خواهد داد، تنها نگرانی ها در این زمینه را تورم وارداتی دانسته است. در این زمینه اقدام اخیر دولت برای کاهش وابستگی به ارز 4200 را می توان به موقع قلمداد کرد چرا که با تورم شدید عمومی و نیز مواد غذایی در دنیا، ادامه این سیستم یارانه ارز 4200 که ناکارآمدی های ذاتی را به همراه داشت، عملاً به هدررفت بیش از پیش منابع ارزی کشور منتهی می شد چرا که برای واردات اقلام مشمول ارز 4200 باید تا دو برابر ارقام سال های قبل ارز به این اقلام اختصاص می یافت که ارقامی بالای 20 میلیارد دلار را شامل می شد و تامین آن فشار سنگینی را به اقتصاد کشور تحمیل می کرد.منبع: خراسان
✅ بصیرت
🔴 در آلمان، پس از توقف خرید انرژی از روسیه، قبوض آب و برق چهار برابر شد
🔹نشریه ولت گزارش میدهد قبل از تحریم های ضد روسی، آلمانیها به ازای هر مگاوات ساعت ۲۰ یورو میپرداختند و پس از توقف عرضه گاز از فدراسیون روسیه، اکنون آلمانیها بهطور متوسط ۸۵ یورو در هر مگاوات ساعت میپردازند.
🔹اقتصاددانان قبلاً محاسبه کرده اند که قطع عرضه گاز روسیه برای مصرف کنندگان آلمانی، پنج میلیارد یورو در سال هزینه اضافی برای آلمانی ها خواهد داشت.
🔹روزنامه نگاران می گویند که برای آرام کردن مردم و جلوگیری از تجمعات، مقامات آلمانی فوراً به دنبال تامین کنندگان جدید مواد خام برای خرید گاز هستند، اما تلاش های آنها تاکنون نتیجه ای نداشته است.
🔹پیش بینی های کارشناسان هم دلگرم کننده نیست. آنها هشدار می دهند که اگر خرید گاز روسیه از سر گرفته نشود، قیمت مواد خام در بازار جهانی به رشد خود ادامه خواهد داد و اقتصادهای توسعه نیافته کشورهای بلوک شرق، اتحادیه اروپا و ناتو به سادگی قادر به خرید گاز برای کشورشان نخواهند بود.
✅ جبران لغو سفر بایدن به تلآویو با پاس گل گِروسی به بِنِت!
🔹شبکه آمریکایی «انبیسی» گزارش داد که سفر جو بایدن به عربستان و سرزمینهای اشغالی به تاخیر افتاده است!
🔹گفته میشود لغو موقت این سفر بهدلیل بالا گرفتن تنشهای سیاسی در رژیم صهیونیستی و احتمال سقوط ائتلاف متزلزل نفتالی بنت است.
🔹این خبر در حالی منتشر شده که بنت برای مقابله با منتقدین خود در نشست تابستانی کنست (پارلمان این رژیم) که تا ۳۱ ژوئیه ادامه دارد بهشدت نیازمند دوپینگ سیاسی است و به نقشآفرینی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا برای حمایت سیاسی از خود شدیدا دلبسته است.
🔹در این میان تلاش برای دستاوردسازی و نمایش چهرهای مقتدر از دولت ائتلافی یکی از راهبردهایی است که بنت با دست زدن به ریسکهای امنیتی پرهزینه بهدنبال تحقق آن است.
🔹در چنین وضعیت نابسامانی ارزشمندترین دستاورد بنت برای بقاء خود، سلسله عملیاتهایی است که بتواند با تمسک به آن خود را دولتی قدرتمند که قادر است بر معادلات مهم منطقهای و بینالمللی چون مذاکرات وین تاثیرگذار نشان دهد.
🔹در این رابطه سفر سوال برانگیز و پرحاشیه «رافائل گروسی» به سرزمینهای اشغالی، پاس گلی قابل توجه به بنت بود که برای مشخص شدن مابهازای آن برای گروسی باید منتظر ماند.
🔹گروسی در مصاحبه ای پس از سفر به سرزمینهای اشغالی و در پاسخ به اعتراضاتی که به این اقدام او وارد شد در اظهارنظری که سوالات پیرامون این سفر را بیشتر کرد اعلام نمود: «در سفر به اسرائیل از آنها خواستم اجازه دهند آژانس کار خود را انجام دهد!»
🔹آمریکاییها به عنوان طرفی که برای تغییر وضعیت موجود باید با اتخاذ تصمیم سیاسی گامهای محکمی بردارند، همواره ایرانیان را در کنترل ارتباطات و مهارت مذاکره در غرب آسیا رقیبی سرسخت توصیف کردهاند و به خوبی میدانند که تهران تحت تاثیر تهدید و اقدامات ایذایی حاضر به عقبنشینی از مواضع قانونی و اصولی خود نیست.
🔹تلاش برای پیچیدهتر کردن شرایط، چه از سوی غرب و رژیم صهیونیستی باشد و چه توسط مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی دنبال شود، تنها به فاصله گرفتن طرفین از توافق قوی، پایدار و قابل اتکاء منجر خواهد شد که طبیعتا منطبق بر منافع هیچیک از طرفین نیست.
♨️ پشت پرده حمله سایبری صهیونیستی به شهرداری تهران
🔻با اظهارات اخیر رئیس شورای شهر تهران، حمله سایبری صهیونیست ها به برخی سامانه های شهرداری تهران به صورت رسمی تایید شد.
🔹اما در ادامه چند ناگفته از دلایل حمله سایبری صهیونیست ها به سامانه های شهرداری تهران را می خوانید:
1⃣در نگاه اول از مجموع جنگ سایبری که تاکنون کشور با آن مواجه بوده، حمله به شهرداری تهران یک موضوع چندان دور از ذهن به منظور سوژه شدن برای حمله سایبری نیست.
🔹اساسا اخلال در مراکزی که به عموم مردم خدمات ارائه می دهند، به منظور ایجاد نارضایتی یک اصل محسوب می شود. همچنانکه پیش از این نیز دشمن در قضایای هک مراکز سوختگیری تلاش کرده بود که کشور را وارد یک فتنه بنزینی کند که در همان ساعات اول با هوشیاری مسئولین دولت و امنیتی و به خصوص همکاری و صبر مردم، این فتنه در نطفه خاموش شد.
2⃣ اما با بررسی برخی شواهد در ماجرای حمله سایبری به شهرداری تهران، گزاره های قابل تاملی دیده می شود که این حمله اخیر را خاص تر می کند. در چند سال اخیر، روند ایجاد آشوب و اغتشاش در کشور نشان می دهد که دشمن راه اندازی آشوب و اغتشاش در کشور را در شهرهای کوچک با تمرکز بیشتری دنبال کرده است. معادله کلان ضد امنیتی که بر اساس آن باید محیط داخلی ایران ابتدا از پیرامون به صورت زنجیره وار در تله بی نظمی و اغتشاش ساماندهی شده قرار گرفته و سپس با داغ شدن محیط اطراف ایران، کلان شهرهای کشور و به خصوص پایتخت نیز به عنوان مرحله نهایی و اساسی وارد ماجرا بشود.
🔹بررسی چند موج ضدامنیتی اخیر مثل حواشی اصلاح یارانه ها نشان داد که این معادله امنیتی در یکی از جدی ترین مراحل تست و اجرا دچار شکست شده است. به این معنا که تعداد شهرهای کوچکی که در آن برخی تجمعات اعتراضی دیده میشد به نسبت اغتشاشات سالهای گذشته به شدت پایین تر و محدود تر بود. به نظر می رسد که صهیونیست ها خشمگین از این شکست راهبردی، تلاش کردند که با ایجاد شوک سایبری به شهرداری تهران – بخوانید پایتخت-، اینبار معادله ضد امنیتی را از مرکز آغاز کنند.
3⃣حال این سوال اساسی پیش می آید که صهیونیست ها در این حملات سایبری محوری خود به ایران چه دستاوردی بدست آوردند؟! این پرسش از آن جهت مهم است که این حمله سایبری بزرگ، می تواند تصویری واقعی از میزان قدرت تهاجمی اسرائیل و میزان مقاومت سایبری کشور باشد.
4⃣ از محدود اظهارنظرهای مقامات مسئول اینگونه بر می آید که کارشناسان فناوری شهرداری تهران توانسته اند، موفقیت های جالبی را کسب کنند. جدی ترین دلیل برای این موفقیت ها این است که این حملات سایبری قرار بود به نوعی مراسم محوری و ملی سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) را تحت تاثیر قرار داده و علاوه بر آن اخلال های بسیار بزرگ و فلج کننده ای در سیستم های خدماتی شهر ایجاد کند که مطابق شواهد ظاهری به نتیجه دلخواه نرسیده است.